Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 08, 2020 4:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 562 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Yupp. Elkiabáltam magam, ezt már mindennél világosabban érzékelem. S ehhez még Zagar hangja is megjött, melyet nem tudok még, hogy örüljek-e, neki vagy nem. A választ sejtem előre. Mammonra rátérve nem érzem, hogy erre a kérdésre válaszonom kellene, mert még a végén olyan csúszna ki a számon, hogy épp mi haragszunk rá, ő csak szórakozik. A harag messziről elkerülte, a bosszú annál kevésbé. S tudjuk, hogyha az ember, démon eltökéli magát a bosszúra, akkor nagyobb valószínűséggel hibázik, de ez már egy másik történet.
- Azokkal szembe feltaláljuk magunkat, a várt következményekkel viszont előre tudunk számolni és ha megtesszük, akkor jóval hatékonyabbak tudunk lenni – teszem mégis hozzá, hiszek ebben. Ha egymásnak akarunk segíteni, akkor ahhoz mindkét félnek tennie kell és úgy tűnik, hogy ezt csak én gondolom így. Ennek pedig egy cseppet sem örülök, hiszen… Nem bízhatunk egyik félben sem. Sem az angyalokba, sem a démonokban. Azért jutottunk odáig, ahol most áll New York, ezen pedig nem ma fogok változtatni.
- Értem, hogy mit szeretnél, viszont, amíg a várost ellepő démonok kiiktatásával kell szórakoznunk, addig kevesebb időnk marad arra, hogy az alkunknak eleget tegyünk és mivel egyre pofátlanabb néhány démon, így egy mókuskerékbe veszünk el. A szerződések kölcsönösségen alapul. Együtt kell a másikon segítenünk – remélem eléggé át tudom adni, anélkül, hogy ki kellene mondanom, mit is kívánok. Nem követelőzni kívánok, hanem csak a tényekre támaszkodni. Eddig sem tudtunk semmi plusszal foglalkozni az elszaporodó démonrazziák miatt, ha ez így marad, ezután sem fogunk. Több erőforrást nem tudunk elpazarolni egy olyan dologra, melyet ha átadunk, fogalmunk sincs, hogy ők tartják-e a szavukat.
Ám, amíg keresünk és addig ők állják, nagyobb eséllyel bízunk meg bennük. Erről szól egy szövetség a mai világban.
Viszont többen nem alkudozom vele, nem kívánok többet kérni tőle, mint amennyi szükséges. Kár, hogy ezt is csak én látom így. Zagar megjegyzésére mély levegőt veszek, fogaimat erősen szorítom egymáshoz. Mégsem fordulok meg, nem zavarom ki, de még csak le sem ordítom a fejét, hogy mégis mit csinál.
A másfajta fizettségre, mégis felvonom a szemöldököm.
- Megértem a szándékod – bólintok, oh, de nem húznak ilyen könnyen csőbe. Remélem, Zagar sem egyezik bele semmi ilyenbe. Jesszus mikor váltam ilyen prűddé. Jah, tudom. A fenébe, abba az angyali testbe. Mondatom mégis függőbe hagyom, engedem, hogy úgy gondolják a befejezését, ahogy csak kívánják.
- Biztosíthatlak, hogy ez nem a tökösségen múlik – rázom meg a fejem. Várjunk, mikor fordult a beszélgetés ebbe az irányba? Na jó tekerjük vissza az eseményeket az eredeti vágányokra. Nem kívánok Mammon személyében alkudozni, hogy miként tünteti el a városból.
Persze! Angyalpengének! Fapofa Natalie, fapofa, évek óta gyakorlod, megy ez, látod. Nyilván átadsz ilyen ritka fegyvert egy démonnak, csak úgy. Oké.
- Szétnézünk, hogy van-e feleslegben – adom be a derekam, ám erre pontosan tudom a választ, most mégsem tenném meg. S remélem ennyiből Zagar is ért, mert esküszöm a jó Istenre, hogyha most megmásítja a válaszomat, itt rögtön szúrom torkon saját nyílvesszőjével.
Amihez így is közel állok. Az összes izmom megfeszül, ahogy újra megszólal a férfi.
Erről rohadtul nem volt szó! Nem beszéltünk semmi hasonlóról! Egy dolgot beszéltem meg a férfival, hogy miről fogunk beszélgetni, erről nem! Mi a faszt csinálsz Zagar? Ebbe a beszélgetésbe viszont nem fogok beleszólni, így is eléggé felspanoltam magam az előbbi dolog miatt, ez pedig csak olaj a tűzre. Ugyanis a kelleténél többet nem egyezkednék velük, a minimálison tartanám velük az egyezséget, ez már…
Az ég áldjon meg Zagar.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Az egyezség a legegyszerűbb dolog a világon, ők elvégzik, amivel én elakadtam. Kerestem azt a fránya magot, de nem az volt az elsődleges, mert nekem is vannak vágyaim és saját akaratom, attól függetlenül, hogy Lucifer egyik keze vagyok. Az érdekeink egyeznek és amíg ez így van én védem a seggét, amiért egy nagyon jó kis rangot sikerült szereznem és eddig töretlenül mindenkivel végeztem, aki el akarta ezt venni tőlem.
Amint szóba kerül, hogy átadják nekünk a kis démonokat, akik nem jelentkeznek be előre, hát úgy fest csak én találom viccesnek. Zagar meg sem szólal, szóval a kellő hatásszünetet adó csendet megtöröm a jó hírrel, hogy nyugodtan gyilkolják le őket, miért is csinálnék magamnak több munkát abból, amihez semmi kedvem? Nem vagyok a magam ellensége.
- Talán igen, de elég lenne, hogy el is pusztítsd és ne haragítsd magadra őt még jobban? Nem olyan egyszerű ám minket megölni és miért is erősítenék meg bármit is benne. Lehet, hogy a legtöbb démon így legyőzték, de nm jelenti azt, hogy mindegyiknél be fog válni, legalábbis szeretném, ha ezt hinnék. Én halál komolysággal mondom, bár ez őket aligha győzi meg, mert tudják kivel állnak itt és a rutin és az évek ugyebár, jó hazudozóvá tett.
- Igen, nem ő az első és nem is az utolsó, ám mindig vannak nem kívánt következmények is. Megvonom a vállam és megpróbálok kicsit sejtelmes lenni, mert nem akarom én nagyon alábecsülni őket, találékony kis taknyosok. Azonban én sem csak ennyi vagyok, amennyit mutatok magamból és nem fűzök semmit inkább ehhez, fogalmam sincs, mi történt a vadész és Mammon között, de majd ránézek a körmére.
- Igen, beletartozik, ha vártok vele addig, mint mondtam, az almamag nélkül nincs egyezség. Én hajlandó vagyok előbb segíteni, de ha neked ez nem olyan fontos. Megvonom a vállam és unott fejet vágok, nekem aztán mindegy, de ne várják azt, hogy nem állok ki a saját fajtám mellett és nem fogom őt megvédeni a támadásaiktól. Azonban úgy fest, Zagar alkudozna, vagyis ő fizetne, szóval felé fordulok és hallgatom a remek észrevételeit. Látta, hogy motorral jöttem, nem lep meg a kijelentése.
- Nahát, máris van bennünk valami közös! Beszélgethettünk volna a motorokról is, amíg Nataliera vártunk. A testem előtt a tenyereimmel összetapsolok, nem vagyok gunyoros, inkább csak érdekel, hogy mire akar kilyukadni, de semmivel sem lettem okosabb. Azzal akar lefizetni, hogy motoros holmikkal lát el? Hát erre nincs szükségem, magam szoktam megszerelni a járgányt is.
- Biztos vagyok benne, hogy akad nálatok olyan érték, ami hasznomra válna. Szélesen elmosolyodom és Visszafordulok Natalie felé is, hogy mindkettőjükre figyeljek.
- De lehet olyan fizetség is, amit ti is kiélvezhettek velem. Rákacsintok Nataliera, majd átsiklik Zagarra a tekintetem, aki egy csábos szemöldökfelvonást kap. Bármelyikükkel beérem, a lényeg, hogy sikerüljön feltöltődnöm démoni energiákkal olyannyira, hogy kicsorduljon belőlem, szükségem lehet rá. Mondjuk ezt meg tudom oldani bárhol máshol is, de ha már itt vagyunk.
- Már ha egyikőtök van elég tökös hozzám. Ha nem, hát megpróbáltam és léphetek tovább, hogy mégis milyen értékeknek örülnék, amihez mérten ez még mindig csekélység lenne.
- Egy angyalpengének is örülnék. Szeretném a  saját fegyverem alakjában újra kiöntetni, ami nem kis munka, de egyelőre az anyagszerzés nehéz. Régen nem voltam ennyire kiéhezve ilyesmire, de idővel mindig többre vágyom és most ez a következő jelenleg.
- Nem tudok árat mondani, előbb látnom kell, hogy mennyire szaporodtak el ott. Na meg mekkora területről is van szó. Vannak előnyei, ha segítek nekik, de van egy olyan érzésem, hogy ott nem csak pokolkutyák és impek lesznek, hanem pár démon is, akiket nem zavarnak ezek a lények. Ha megkapom az angyalpengét, gond egy szál sem, de vajon megér nekik ennyit ez az egész?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 7:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Sejtettem hogy ez lesz. Bár szerintem Mazikeen túlkapatta magát, nem tudom miért hiszi hogy majd vele együtt derülök Natalie-n. Egyébként sem szokásom senkin kárörvendeni, történetesen még rajtuk sem, amikor totál hülyék. Szóval még csak az arcom sem rándul irányába, ellenben ahogy átvándorolnak a smaragd íriszek Natalie-ra, kap tőlem kevésbé morcos, de annál inkább kérdő fejrázást. Mert nem igazán értem most mit akart ebből kihozni? Miről beszélünk? Végül Mazikeen felteszi erre a pontot. Remek! Akkor kedvemre gyilkolászhatom őket! Még Mammon-on alkudoznak, Natalie úgy érzi ez vakvágány, én kevésbé. Ő ennek hangot is ad, aztán megint rám néz. Talán kényelmesebben tudnának beszélgetni, ha én nem volnék itt. Viszont már mindjárt a végére érünk. Nekem felpattant egy ötlet a fejemben a fizetséget illetően, mert Natalie-val ellentétben volt időm kifigyelni őt.
- Mazikeen. Tiéd az a motor odakint.
Bökök jelentőségteljesen a hátam mögé, ahonnan balra, az épület előtt parkolt le vele és az ablakból jól láttam.
- Nekem is van motorom. Szerelőműhelyem, meg egy csomó ezzel kapcsolatos relikvia.
Meg egy csomó kacat is, bár annak, aki ilyenekre gerjed, semmi sem kacat. Elég csak rá nézni, hogy éppen most mit visel ruházat gyanánt. Kérdés hogy többet jelent neki az a motor egyszerű eszköznél, avagy nem? Mert ha igen, úgy talán tudnék neki fizetni Mammon időleges lepöcköléséért cserébe. Nyilván egy démont nem lehet fizetőeszközzel letudni, sem étellel. Ezekre nincs szüksége.
- Miket szoktál fizetségül elfogadni? Lehet hogy akadna számodra értékem.
Még ha szerelni kell neki a motorját, azt is! Nem állok fel az ablakból, több okból sem, de ebből a legnehezebb ok Wallenberg odakint. Majd be kell avatnunk és amit kapni fogunk tőle, azt egyikünk sem teszi zsebre!
- És azért milyen fizetséget várnál, ha felkérnénk, hogy segíts kitakarítani a lezárt szektorainkat az impektől és a pokolkutyáktól?
Remélem nem jön nekem azzal a szöveggel hogy adjam el a lelkemet, mert ha van is, hát nem az enyém! Szóval lendüljünk át az avittos megszokásokon! Nyilván Mammon még neki is kemény dió és láthatóan kevésbé fűlik a foga hozzá, biztos szimpatizálnak, mert miért ne? Ő ark-démon, Mammon meg egy lovas. De azt is tudom hogy náluk nincs testvériesség, bajtársiasság, gyakorlatilag lesz@rják egymást. Úgyhogy annyira nem eshet nehezére, ha még is megegyezünk egy számára kecsegtető fizetségben!

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 462 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Gyerekkorunk óta arra nevelnek minket, hogy a démonok és az angyalok csak a vesztünket akarják. Radikális nézetek nem éppen a jóra nevelnek minket, lássuk be. Az esetembe ez még rosszabb, mert tényleg gyerekkoromtól képeznek is ki ellenük. Csak mert képes vagyok belátni, hogy szükségünk van a békére és ehhez az agyarakat vissza kell húzni. Az már más lapra tartozik, hogy a beidegzült viselkedést még akkor is nehezemre esik irányítani, amikor izmaimat megfeszítve próbálkozom.
Az apró elszólalásom mégsem tűnik végzetesnek.
- Nagyszerű - mosolyom vidám hiszen valóban nem gondoltam, hogy ilyen könnyű dolgom van. Talán jobb is, hogy nem Luciferrel tárgyalok, lehet ő nehezebb dió lenne, mint a nő. Nem tudom, hogy azért, mert szabadulna innen, vagy mert ő is képes belátni, hogy a történések túlmutatnak rajtunk.
Meghökkenő kérdésére mégsem reagálok semmit, csak némán, rezzenéstelen arccal figyelem. Ha Zagarnak van véleménye, akkor meghallgatom, az ő szavába sem vágok, csak állok és szemlélem a démont. Nevetésétől nem áll fel a szőr a hátamon, ajkam szeglete rándul csak mosolyra. Azonban, amit mondd, nem tudok ellenállni, muszáj vagyok szélesen mosolyogni.
- Örömmel hallom, ekként fogunk tenni akkor - nem leszek diadalittas, ezt most kiszedem a mosolyomból, inkább a hálám láthassa. Ha én ajánlok fel ilyet démonnak, abból problémáink lehetnek. Ám ha egy démon mondja ezt… Isten lássa lelkem, nem fogok vitába szállni vele.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem fog tovább élni, mint Amara, amiben most megállapodunk, a városnak erre mégis szüksége van. A vadászoknak egy lélegzetvételnyi időre szüksége van. Elfáradtak, elfáradtunk. Túlhajszoljuk magunkat, szükségük van egy fél pillanatnyi időre, amíg összeszedik magukat. Ennek érdekébe meg kevés olyan van, amit nem tennék meg.
- A vasból készült talán hatna, de - kezeimet most megadóan emelem fel. Tisztában vagyok, hogy nem fogja megölni, még akkor sem, ha jogosan tenné. De nem is baj, ha ennek vége lesz, majd megtesszük mi. Drake egyszer már megölte a testét, másodszor is megfogjuk tudni ölni.
- Elméleti síkon mozogva, mégha túl is misztifikáljuk a vadászok erejét, nem hinném, hogy a világtörténelem folyamán Wallenberg lett volna az első, aki kitol egy démonnal, halandóként. Elméleti síkon mozogva, egy ilyen nagyhatalmú démonra nem illik ilyen kicsinyes bosszú - vonom meg végül a vállamat. Az ő szemükbe mi csak múlékony pondrók vagyunk, nem többek. Ám Mammon… megszállott lett, Drake irányába, amit nem értek, hogy miért. Mit élhettek meg ezek ketten, egymásba fonódva?
Ééééés, eddig tartott a könnyű dolgom. Pedig olyan szépen haladt minden, a francokat.
- Pár perce úgy fogalmaztál, hogy a fiatal démonokra nem tudsz ígéretet tenni, ám az idősebbeket kötelezheted. Ebbe ugyanúgy beletartozik Mammon. Kiemeltem, hogy tisztába legyetek vele, azonban nem tudok mit ajánlani cserébe - lelkem nem adhatom el és nem csak azért, mert megtettem egy angyalnak. - Ha nem tudod biztosítani, akkor hát legyen, elintézzük magunk - még egy stigula az angyal számára már nem lehet vészes. Ha mégis, inkább neki, mint egy démonnak.
- Ettől függetlenül a magot és amit tudunk róla igyekszünk minél hamarabb megtalálni a városunkba - azt nem mondom el, hogy épp a lovas miatt ez csúszhat is, de lényegtelen. Eddig is megoldottunk sok mindent, ezután is megfogjuk. Tény, hogy könnyebb lett volna, de nem kaphatjuk meg mindig, amit szeretnénk, nem igaz?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 06, 2020 8:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Sosem fogom egyenlő félként kezelni őket, de megpróbálok valamelyest emberibb képet mutatni magamból, már amennyire tőlem telik. A viccelődésért már legszívesebben beleállítottam volna az egyik tőrom a csini feszes ki combjába, már csak azért is, hogy az ágyra kényszerüljön, ahol a helye lenne. Itt áll, mintha egyenlő felek lehetnénk, na de csak egy bájos mosolyra futja inkább, amolyan, jól van fiam, vicces vagy, de tovább léphetnénk ezen? A bibliában nem véletlen jelennek meg ezek a jelképek, nyilván hasznosak és nagy erővel bírnak, de mindegy, ma már nincs az a nagy templomba járás, mint egy időben.
- Remek, elvégre ez közös érdek, hogy elhúzzunk a föld felszínéről, ami a ti játszóteretek. Akkor Lucifer alkuja ki is van pipálva, innentől meg saját hatáskörben nyilatkozhatok, ami nem sokban tér el a Főnök véleményétől.
- Hogy mi?! Harsányan felnevetek és a hasam is megfogom, hát nem hiszem el mit hallok és Zagarra nézek, akinek láthatóan nem tetszik az ötlet.
- Zagar, te is osztod ezt az álláspontot? Kérdezem meg, nyilván azt hihetik, hogy szórakozom velük, de könyörgöm, a szófogadatlan démonokkal ugyan mit kezdenénk? Én is csak megölném őket, elvégre nem hűségesek Lucifer felé és magasról tesznek a szabályokra. Senkinek sem kellenek ilyenen a saját fajtájukból sem, az emberek is kivégezték a bűnöseiket, mi miért ne tennénk ugyan ezt? Remélem észhez téríti Nateliet, hogy ez marha nagy baromság és szívja vissza. Csak akkor szólalok meg, amikor kibök valamit ismét.
- Nyugodtan öljétek meg a kis mocskokat. Nekem van jobb dolgom is, mint ezekkel szenvedni, nekik meg kell a trófea, hogy jó vadásznak mondhassák magukat.
- Ugyan. Megvonom a vállam, nekem aztán ne köszönjenek semmit előre, majd ha megvan az alma magja, akkor visszatérünk erre. Amúgy sem értem miért kellene túl bonyolítani a dolgokat, elvégre ha ismét a Pokolba lehetünk és legyőztük Amarát, a hülye szövetségünk nem fog érni semmit és minden vissza fog állni a régi kerékvágásba.
- Ó igen az, a legnagyobb, nem szabad lebecsülni. Milyen könnyedén illeti ilyen jelzőkkel, pedig csak egy pöccintés Amarától és halottan végzi. Tetszik a tökössége, igazán belevaló csaj, kár, hogy elég egy ismerősen csengő démon neve, hogy lehervadjon a mosolya. Kíváncsivá tett, hogy mit csinált vele, amitől ennyire kiakadt és a halálát akarja.
- Egy egyszerű karó nem fogja őt megölni. Hacsak nem angyalpengéből van, de nyilván, ha ilyen fegyver van a közelben, akkor mindenki legalább kétszer olyan óvatos, mint amúgy szokott lenni. Amit hallok arra csak kicsiket bólintok, hogy figyelek, nem mutatok ki különösebb érzelmeket, néha Zagar felé pillantok azért, hogy ő hogy is áll ehhez, gondolom a négyest nem Mammon miatt mutogatta Natalienak.
- Szóval, ha megsemmisítenék a tested és egy másik testben ragadnál, te nem lennél egy kicsit sem dühös és nem ezt tennéd? Kérdezek vissza, mert kétlem, hogy ő nem akarna bosszút állni, de ezt ők kezdték és nem tudom ki az a Wallenberg, de megérdemli, amit kap. Vagy ostoba volt, vagy túlságosan is nagynak tarthatta magát, hogy ilyet tegyen, milyen szégyenletes. Mielőtt még bármit is válaszolna felemelem az ujjam, hogy meg se szólaljon, nem érdekel a válasza. 
- Felkeresem, megkínzom és elzavarom a közeletekből, de ennek ára van, elvégre ő nem egy egyszerű démon és mivel személyes ügyről van szó, ezt nem tenném a megegyezés mellé. Válaszolok és remélem értékeli, hogy ez már most meg is történhet, ha megfizetik az árát én egyből cselekszem is. Persze lehet úgy is, hogy én elintézem és utána kapom meg, amit szeretnék, de akkor annak nagyon kielégítőnek kell lennie.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 06, 2020 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Kiakasztóak Natalie kritériumai! Szóval nem öljük meg őket. Csodás! Inkább telerakjuk velük a celláinkat, hogy aztán átadva nekik, majd újra a celláinkban kössenek ki. Szerintem ha ennyire azt az almát, meg a magot akarják, sokkal többet ér, mint hogy itt szórakozzunk! Mazikeen világosan megmondta, hogy addig a kisujját sem mozdítja, amíg ezeket elő nem kerítjük nekik. Ebben sok kérdés rejtőzik. És ebből csak az egyik az hogy miért éppen nekik adnánk át, és nem Mihályék-nak? Már ha megtaláljuk egyáltalán. Mert mi van ha rég elrohadt és a kukacok már többször kitojták! Remélem Natalie is elgondolkodott rajta. Nyilván ezt most nem tudjuk megvitatni, a jó pofizás rámarad, cserébe én lehetek morcos és undok. Legalább ennyi örömöm legyen! Nem sok értelme volna közbeszólni, mert vele tárgyal, és mert ő tudja mit csinál és mit mond neki. De úgy érzem Mammon-ál leragadtunk. Nála tovább nem lát, amióta totál kicsinálta az idegeit.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 06, 2020 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 462 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Ezúttal hálás vagyok Zagar hallgatásáért. Tényleg. Még ha pontosan tudom, hogy amint a démon kiteszi azokat a formás lábait, abban a pillanatban a torkomnak fog esni. Drake meg majd jöhet be, idegesen, hogy mi történik, de csak egymás péppé vert tetemét találhatja meg. Mily idilli.
- Nem, tökéletes állva – nem leszek annyira modortalan, hogy megtegyem. Ez most nem az a helyzet, ahol fölényeskedni kellene. Ezúttal egyenlő félként jelentünk meg és ehhez tartom is magam. Legalább is próbálom, remélem, hogy menni is fog. A sok évnyi megszokást nehéz levetkőzni azért.
- Áh, megnyugodtam, hogy nem a Central Park almafájáról van szó – állapítom meg könnyedén sóhajtva. Fenébe. – Elnézést – hangomból rögtön ki is törlöm a gúnyt és inkább figyelmesen hallgatom, halkan hümmentve és sűrűn bólogatva.
- Rendben – bólintok végül egyet, nem túl határozottan, de annál jobban elgondolkodva. Fejben már rég ott járok, hogy miként is járjak ennek utána. Úgy érzem, hogy újra beeszem magam az irattárba. – Igyekszünk minden magunktól telhetőt megtenni ennek érdekébe – feltételezem, hogy angyalok is birtokába vannak némi tudásnak. És ha már amúgy is béke van, miért is ne használjuk ki?
Majd rátérünk a mi részünkre.
- A fiatalok, ha rendet bontatnának, akkor elkapjuk. Nem öljük meg őket – teszem hozzá gyorsan, mégis kimérten. – Átadjuk nektek, vagy ha ez túl sok gonddal jár, elzárjuk őket – már így is nagyon gáláns vagyok, hogy nem öljük meg őket. Remek, olyan vadászok, akik nem vadásznak senkire. Mindjárt lehányom magam a gondolattól is.
- Köszönöm – felelem őszintén fejem meghajtva. Ami azt illeti nem gondoltam volna, hogy ez ilyen könnyen fog menni. Túl egyszerű.
Gyanúsan az.
- Ezt örömmel hallom. Úgy vélem minden erőre, harcosra szükség lesz ellene. Azt hallani, hogy elég nagy picsa – és hisztis. Na meg hatalmas, de ezen most lépjünk túl egy kicsit. Arcomra egészen addig visszaköltözik a mosoly, amíg Mammon szóba nem kerül. Tudom, hogy én hoztam fel, de le is olvad minden jókedélyem, amit amúgy sikerült az elmúlt pár percbe felszednem.
- Elsőnek is, egy karót szívesen látnék szíve helyén – vallom meg őszintén, ám a tekintetéből kiolvasható, hogy nem éppen erre gondolt. Így a lehető legmerészebb lépéshez folyamodok. Őszinte leszek. – Mammon célja, hogy megbüntesse Wallenberget, amiért bezárta a testébe és megölte az eredeti porhüvelyét. Bármit megtenne ennek érdekébe és elsődlegesen a vadászokat célozta meg. Nem tudom, hogy nálatok vannak-e eljárások, nálunk ilyenkor az, hogyha valaki ilyet csinál, akkor a legrövidebb úton kiiktatjuk – amit meg is tennénk, ha nem rettegnék mindig ennyire tőle. Elevenen él bennem az emléke. – Nyilván erre ezúttal nem kerülhet sor. Csak tartsátok távol New Yorktól, Wallenbergtől és az emberektől – azt, hogy miként teszik ezt meg? Ők mesterei a kínzásnak találják ki ők. Tudom, hogy sokat kockáztatok azzal, hogy elmondom, ám a bizalom mindig kétirányú. S az egyik félnek meg kell tennie az első lépést. Nem félek én lenni annak, aki megteszi.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 05, 2020 7:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak megvonom a vállam, ha nem hát nem, de azt nem mondom, hogy vissza nem térő alkalom, mert mindig nyitott vagyok általában mindenkire, aki elég tökösnek érzi magát ahhoz, hogy velem bujálkodjon.
- Nekem nem okoz gondot, de ha szeretnél leülhetsz. Tényleg nem zavar, bár azért értékelem, hogy beállt Zagar és közém, hogy még véletlen se történjen semmi hülyeség. Azonban a szemöldököm a magasba szökik, mikor visszakérdeznek, hogy milyen alma és milyen mag. Hát ki leszek segítve velük...
- Tudod a teremtéstörténetben Ádám és Éva, meg a kígyó és egy alma. Ennek az almának a magja itt kell legyen valahol. Természetesen Amara ellen kell, úgy tudom elveszi az erejét, de ha sikerül jobban utána nézni, akkor többet fogunk tudni róla. Nekik lehet apróság, de Lucifer tudja hogy miért és mire akarja ezt felhasználni szóval több nem is érdekel, ha beavatott sem emlékszem már rá, előfordul. Nem jegyzek meg mindent, ami számomra jelentéktelen.
- Ugye tudod, hogy vannak fiatal démonok, akik nem fogadnak szót senkinek, őket nem tudom megígérni, hogy bejelentkeznek, de a többieket kötelezhetjük erre, amint megvan a mag holléte, segítek is ebben, hogy aki bejelentés nélkül érkezik, megkapja méltó büntetését. Azért ennek előterjesztését azért közlöm az illetékesekkel, hogy ne érje meglepetés a démonokat. Ebben nem ígérhetek többet, elvégre a magért cserébe várjanak el ilyen nagy dolgokat csak, a semmiért senki sem fogja ezt komolyan venni, kell valami a kezünkbe.
- Segítek, hogy ezek a mániákusok eltűnjenek innen. Hogy én mennyire utálom ezeket a kis taknyosokat, miattuk ilyen rossz a megítélésünk és nem tudom hibáztatni az embereket. Persze szeretjük, ha rossz hírünk van, de azt saját magunknak köszönhessük, ne nekik.
- Ez közös ügyünk, mind holtak akarjuk Amarát látni és ha rajtam múlik első sorban fogok harcolni ellene, amikor eljön az ideje. Érzek némi zavart kettejük között, amikor Gabriel szóba kerül, de nem mondok semmit. Azonban a megegyezésnek itt pont vége is van. A következő dolog már személyes kérésnek hangzik. A pestis lovasa Mammon, de rég találkoztam már vele.
- És mit szeretnél mit tegyek Mammonnal? Kérdezem meg komolyan. Nem veszem fenyegetésnek, csak tudják, hogy ő micsoda közöttünk és bár felette is állhatok, nem akarok beleköpni a levesébe, ellenben megkérhetem, hogy csak addig vonuljon vissza, amíg megszerzem a bizalmát ezeknek a vadászoknak. Úgy érzem sok megbeszélni valónk lesz. Persze megölni nem fogom, remélem ilyesmi meg sem fordul a fejükben. Bár megkínozni kicsit, talán az beleférne egy jó kis előjátéknak is vele, rég mértem már össze az erőm rangosabb démonnal.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 05, 2020 7:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Ketten csak az ágyra tudnak leülni, már ha Natalie arrébb kotorja a sót. Ezt a szobát nagyon minimálisra tervezték, főleg ezért tetszett nekem. Natalie szemforgatásával egyértelműen közli velem, hogy halvány fingja sincs arról, hogy én miért ültem az ablakba, vagy rúgtam bele az ágy lábába. Vagy hogy miért vagyok mérges. De egyértelműen nem tetszik neki és nem akarja hogy csináljam. Viszont én azt csinálok, amit akarok! Úgyhogy ha szóvá tenné sem érdekelnének a nevelési szándékai, mert számomra az nem létezik, csak sokan azzal magyarázzák a megalomániás hajlamukat. Élő példa erre a testvérem. Persze nem vér szerinti testvér, de sokkal jobb testvér, mint amilyen az igazi volt valaha is. Speciel ő is mindenkit magához akar igazítani, de amikor engem kóstol be, olyankor mindig lepattan a falról. Úgyhogy Natalie-t is lepattintom, ha nem hagy békén a hülyeségeivel! Párszor még megrántom a vállam, és csúnyán nézek rá, de úgy is hamar a beszélgetésbe kavarodnak bele. Amikor az alma és mag témához érünk, elgondolkodom. Biztos hogy jó a megfogalmazás? Nem kér egy birsalmát a sarki csemegéstől? Aztán Natalie is konkrétabban rákérdez. Valami relikviáról beszélünk, gondolom. Aztán valóban Gabriel-nél összebarázdálódik a homlokom. Nat megegyezett vele mindenki háta mögött? Vajon Drake tud róla? És aztán, ahogy az várható volt említést tesz Mammon-ról. Fejben én még Gabriel-nél tartok. Így amikor összenézünk, egy pillanatra nem is tudom hol tartunk. Vissza kell pörgetnem mi hangzott el, majd gyorsan felfelé mutatom négy ujjamat. Gondolva itt a lezárt szektorokra. Talán Mammon több gondot okoz, de az utóbbiak is a fejünkre fognak nőni, elég csak arra a hatalmas, hömpölygő imp-áradtra gondolni a 9.-esben. Egyébként a démonok csekkoltatásával egyetértek, viszont nagyon melós lesz ezt kivitelezni, rengeteg emberünk leragad ennél a műveletnél.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 05, 2020 2:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 631 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Sokszor elgondolkodtam már, hogy veszek egy gyerekfejlődési kézikönyvet és átolvasom, mielőtt Zagarral kezdek el beszélgetni. Most is úgy sértődik meg mint egy kisgyerek, amiért én csak sóhajtani tudok. Főként, ahogy viselkedik. Sértődött, még rám is dühös lehet, amiért egyszerű kérést irányozok felé. Persze ő nem a szavak embere, ezért is nem volt a másik szobába.
Az már csak a véletlen baleset műve, hogy itt vagyunk végül.
- Nem szükséges – fintorgok fejrázva Mazikeen irányába. Még a végén bugyim is levetem neki, és ez most nem éppen ez a hely. Na, ne nézzetek le, egészen egészséges vágyaim vannak, és pontosan tudom, hogy mit és mikor akarok. Ahogy azt is tudom, hogy hasonló megjegyzésnek itt nincs sem helye, sem ideje.
Annak azért mégis örülök, hogy Zagar nem vág szavamba, nem kérdőjelez meg hangosan sem. Tudom, hogy ezután lesz még vele egy köröm, ahogy érzésem szerint újra egymás fejét fogjuk leordibálni. Szép is a vadászlét.
- Egeeeen – tekintek a kanapék irányába, majd jelentőségteljesen ZAgarra. Odaát mindent megtettem az Ördög kényelme érdekébe, hogy ne érezze magát fenyegetve, hogy úgy érezze vendégként van kezelve. Újabb sóhaj szakad fel belőlem. Ennyit a tervezéseimről. Szinte már szomorú vagyok tőle. – Akkor állva is jó lesz – de ha tudom, nem ezt a magassarkúmat veszem fel. De nő vagyok, szenvedjünk meg a szépségért.
Végül elmondom, hogy mit szeretnék, miért kértem a találkozót, mégis a válasz hallatán többször ráncolom össze a homlokom. A felénél enyhén fordítom csak el a fejem, szemem sarkából tekintek Zagarra, hogy ő vajon érti-e, hogy mit szeretne.
- Alma mag? Gondolom nem egy közönséges almafa magjára vagytok kíváncsiak – élek a gyanúval, vélhetőleg elég helyesen. Nem tudom, hogy mi volt az előző találkozón és ez aggaszt. Alexet nem volt még időm kifaggatni. Ami azt illeti nem is találkoztam vele Azóta. – Valami támpontot kapunk, hogy milyen alma ez, mire való, mire szolgál? Miért jó egy maga Amara ellen? – kérdezem tőle, mert itt azért… sejtem, hogy nem csak egy sima almáról van szó. De hogy…
Persze az életben mindig a kisdolgok vágnak a legjobban mellbe, nem igaz?
De hogy mit mit szeretnénk? Ez nem alku. Ez csak egy együttműködési egyezség, semmi több.
- A démonok vállalják, hogy amíg New Yorkban vannak, ellenőrzés alatt tartjuk őket. Jelentkezzen be, ha a városba jönnek és ne háborítsák az embereket – nem azt kérem, hogy húzzanak el a francba a városból, mert tudom, hogy erre semmi esélyem. Engedékeny tudok lenni, egy bizonyos pontig. – Az előző egyezség óta egyre több démon portyázik a városba, mióta pedig az emberek nem igazán tudnak meghalni, mániájukká vált, hogy megölik őket és mikor újraélednek, az egészet újrakezdik. Negatívabban ítélik meg őket, mint jelenleg az angyalokat. És ezáltal nekünk sincs elég időnk a lényeges feladatra koncentrálni – utalok itt akkor erre a magra. Amíg a démonokat kergetjük a városba, nem igazán tudunk előre jutni.
- Michael segítségét nyújtja, bármire is van szükségünk, angyali erőforrásokat fel tudunk használni, hogy mihamarabb megleljük ezt a… magot. Valamint Gabrieltől is ígéretet kaptunk, hogy amíg Amara él, nem szándékozik az emberek ellen hadat viselni – Zagar az előbbi megállapodásróltudhat, Gabrielről? Nos hát, ezt még senkinek sem mondtam el, hogy honnan is tudom ezt. Számítok arra, hogy ezen felháborodik, jogosan is. Én sem tenném máshogy, mégis szeretném érzékeltetni, hogy a három oldalból csak velük nem sikerült megegyezni még.
Viszont mielőtt még valamit mondanék, most valóban Zagarra tekintek, majd vissza Mazikeenre.
- Mammon fenyegetést jelent jelenleg New Yorkra és a vadászokra, akik segítséget kívánnak nektek nyújtani – nagyot nyelek. Még mindig elevenen él bennem, ahogy Mammon a fejembe mászkált. Nem szívesen beszélek erről, nagy levegőt veszek mégis. – Nem szeretném, ha ezt fenyegetésnek vennéd, de nem tudunk addig segíteni, amíg ő szórakozik velünk – köztudott tény, hogy Drake testébe volt csapdába esve. Arról már kevesebben tudnak, hogy mióta kiszabadult onnan, fejébe vette, hogy tönkretesz mindent, ami a férfihoz kapcsolódik, kezdve a vadászokkal és a várossal.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 05, 2020 8:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Hagyom kibontakozni őket, hagy beszélgessenek kicsit, legalább megtudja Zagar is, hogy hol is állok a démonok között és Natalie okos nő, mert egyből kihangsúlyozza a lényeget, hogy a legtöbb démon hallgat rám, aki meg nem, hát az pórul jár, én a saját fajtámat is képes vagyok megölni, ha úgy hozza a sors. A mostani elcseszett világban úgy is az a lényeg, hogy ki oldalán akarunk állni és nem az, hogy ember vagy angyal, legalábbis én így látom, de egyesek még leragadtak ott, hogy jaj démon, öljük meg.
- Köszi, de tudok én ettől dögösebbet is mutatni. Rá is kacsintok egy kacér mosoly kíséretében, mert nekem mindegy, hogy férfi vagy nő, mindenki elégedett szokott lenni velem, bár kétlem, hogy bárki elég tökös lenne, hogy velem félrevonuljon bármikor is, most hogy tudják pontosan ki is vagyok.
- Engem nem zavar, tárgyaltam már rosszabb helyen is. Megvonom a vállam, mert volt már, hogy valakivel egy világháború kellős közepén kötöttem alkut és ott azért repkedtek a bombák meg a felrobbant embercafatok. Amíg Natalie a társához fordul, én csak elmosolyodom a kellemes emléken. Úgy fest Zagar már nem beszél és kiül az ablakhoz, hogy takarja a rálátást a szobára. Nem tudom ez mennyire jó ötlet tőle, a végén még tényleg bejön a rádiós tag is, de akkor már biztosan dobbantok innen, mert túlságosan is fel vannak ezek szerelkezve és nem itt terveztem meghalni, mennyire megalázó lenne.
- De kívánnék, csak telesózta valaki azt a részt, szóval inkább kihagynám. Félre lehet seperni, de mennyi idő vissza is? Nem akarok annyira beszorulni, az egyetlen menekülési utam a hotel és mivel jó ismerősöm a tulaj, ő biztos segíteni is fog nekem ebben, mert a mérleg felém hajol inkább, mint hasznos barát, mint a vadászokra, elvégre én megoldom minden problémáját, amit ők nem feltétlen tudnak.
- Van az Alma egyik magja, aminek el kellett volna jutnia Luciferhez a Háború démonja által, ám ő nem kapta ezt meg, így gondolom itt lesz valahol a Földön még. Segítsetek felkutatni, mert valahol az embereknél lehet, ám mindenhová még én sem jutok el, talán csak veletek. Nem nagy dolog, igazán elmondhatta volna maga Lucifer is, de mindegy. Én tudom mire vágyik és mi kell neki, szóval nincs nehéz dolgom. Nem is húzom az időt a részletekkel, úgy is kérdeznek, ha valami nem világos számukra.
- Szóval nektek milyen segítségre van szükségetek ezért az apróságért cserébe? Próbálom úgy feltenni a kérdést, hogy ne legyen alku szaga, mert nem akarok én most ilyeneket kötni, mivel a Pokol zárva van és a vadászokra vadászként van szükségünk, nem új démonokként.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 10:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Már meg sem lepődöm azon, amikor a démon megváltást keres más hibáztatásával a saját cselekvésének hárítására. Amire Natalie még rá is bólint. Kérlek! Attól mert én ideges vagyok, még neki a saját döntése volt behúzni téged! Nem is tudom mit várok. Jah ideges is vagyok. Nem szeretem az ilyen zavaros helyzeteket és azzal, hogy az Ördög meglépett, ráhagyva erre a jobb kézre a tárgyalást, borult minden. Nem kértek meg rá, így lesz@rom a só hogyan létét, majd Natalie lerendezi azt. Inkább mérgesen belerúgok az ágy lábába, aztán elhaladva mellette az ablaknál kötök ki. Hát, lehet hogy ez a Mazikeen most biztonságban érzi magát, de épphogy ki nem szúrja a szemét a mellényem alól olykor kikandikáló fegyvertok. Csodálom, hogy csak attól rettegett, amit a földre hajítottam. Mert abban a speciel nem volt semmi különleges. Még kifelé kandikálok az ablakon, úgy érzem jobb lenne eltakarni a kilátást, különben tényleg megkapjuk Drake-t is, harmadiknak. Így lemaradok a wow-os kupaknyitásról és nem is értem mire ez a hajcihő, de megfordulok, és csendben leteszem a hátsóm az ablakpárkányra. Ekkor jön Nat kérlek szépen felszólalása, amit nem is értek. Megvonom a vállam. Aztán a démon mustrálom szúrós tekintettel. Szóval ez a Mazikeen egy ark-démon, és vagy az első, vagy a második. Megmagyarázná miért tudott oly egyszerűen átvágni, hogy aztán valamiért állandóan a motoromra vágyódtam. Natalie megkezdi a beszélgetést, úgyhogy én csak csendben figyelek és remélem kellően kitakarom az ablakot.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 567 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
A hangulat teljesen fokába a magasra hágott, amint bekerülök a szobába es ezzel egy időbe a két illető közé. A kapcsolatuk, ahogy érzékelem, nem lehetett túl kellemes. Sejtéseim vannak csak, hogy Zagar miként viselkedhetett, de javára legyen írva, rám kellett volna vigyáznia.
S ebben most elég csúfos kudarcot vallott.
Torkom halkan köszörülöm meg, ajkaimmal némán formálom Zagar irányába, hogy "nyugi". Ezután közlöm csak Mazikeennel, hogy ki is vagyok és miért is jöttem.
- Látom – felelek csak ennyit, enyhe játékossággal a hangomba. Persze tudom, hogyha túllövök a célon, Zagar még mindig könnyű szerrel átlőheti a vállam, ezzel pedig a démont is eltalálhatná. Mégis számítok társam józan eszébe és egy csöppnyi bizalomba, irányomba. Káromkodására összevonom a szemem.
- Mazikeen, Lucifer jobb keze, a démonok ugyanúgy hallgatnak rá, mint az Ördögre magára – magyarázom meg nyugodtan ezúttal Zagarnak, hogy ki is ejtett csapdába. – Ami számunkra előnyös – igyekszem nem dedósként magyarázni a férfinak, csak azt szeretném, hogy megértse.
És az ég szerelmére engedje már le a fegyvert! Pontosan tudja, hogy milyen feszült voltam emiatt, meg Mammon miatt az utóbbi időben és épp az utóbbi miatt minden segítségre szükségünk van ahhoz, hogy megvédjük a várost. Még ha így is.
Nekem sem tetszik az ötlet, ahogy másnak sem, de valamelyik félnek engednie kell. Én pedig tudok engedni.
Mégsem mosolygok. Amíg fogva vagyok tartva, amíg Zagart nézem, addig nem mosolygok. Mélyről jövő sóhaj szakad fel belőlem, ahogy elenged. Zagarnak is csak egy néma wowot formálok ajkaimmal, kidüllesztett szemeimmel.
- Wow – hangzik végül hangosan is, ahogy figyelem miként nyitja ki foggal az üveget. – Na jó, be kell látnom, ez rohadt dögös volt – ismerem el, ahogy átveszem tőle az italt, én pedig hellyel kínálom.
- Sajnálom a körülményeket, odaát egy sokkal fényesebb szalonba kívántam ezt megejteni. De tudjuk, hogy a történelem folyamán is minden fontos megbeszélés egy sokkal szerényebb helységben történt – mosolygok rá töretlen kedvességgel és ha Zagar még mindig nikkelbolhát játszik, így felé fordulok, mielőtt leülnék.
Mosolyom pedig abban a pillanatban is olvad le arcomról, ahogy a démon nem lát.
- Kérlek szépen – mondok csak ennyit neki és nem teszem hozzá, hogyha nem tud viselkedni, akkor az ajtó felé is fáradhat. Vagy ha még egy hasonló közbeszólása lesz, mint az előbb, akkor meg az ablakon fog repülni. Nem a véleményével van most bajom, örülök, hogy itt van…
Nagy levegőt veszek, mielőtt visszafordulnék és… nem ülünk le.
- Biztos nem kívánsz helyet foglalni? – kérdezem meg mosolyogva. Fogalmam sincs, hogy meddig fogunk itt maradni. De hogy lássa, hogy kivel van dolga és hogy egyenlő félként kívánom kezelni, ahogy Lucifert is. Előtte pár lépéssel állok meg, kezeimet magam előtt kulcsolom csak össze, ujjaim között ott pihen mégis az üveg. Nem mutatom irányába, hogy tartanék tőle és vagyok olyan balga, hogy közé és Zagar közé is állok. A bizalom itt most a fő kulcs.
- Jópár hónappal ezelőtt a Háború démona egy san fraciscoi követséggel érkezett hozzánk, hogy biztosítsanak arról, hogy mind az angyalok, mind a démonok a segítségünkre lesznek, cserébe ha mi is segítünk. Akkor konkrétumok nem hangzottak el, azonban belátjuk, hogy a helyzetünk tarthatatlan. A fekete füst által és Isten testvére miatt látjuk, hogy világunk és legfőképp az emberek sorsa sincs biztonságba. Elsősorban azt kívántam megérdeklődni Lucifertől, hogy milyen formában kéri a segítségünket Amara ellen? – hiszen ez még mindig nem tisztázott és akármibe én sem fogok belemenni. Az emberek érdekeit kell szem előtt tartanom és a városunk védelmét. Ez sokkal fontosabb most, mint bármi más. És csak reménykedni tudok, hogy Mazikeen is tud nekünk segíteni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Nem számol sok apró tényezővel a vadász és mikor szól, hogy hé, akkor kérdőn nézek rá, hogy mi van. Azért nem kényelmes ülni a földön és még egy démonnak is joga van pár lépést megtenni, főleg ha az ajtó közelében tartózkodik, mert vannak megérzései ezzel a tárgyalással kapcsolatban, de csak mert jó ideje védelmezi Lucifert és mondhatni kiismerte az arkangyalt, kit a legtöbben csak az Ördögnek vagy Sátánnak neveznek.
- Natalie, bár barátságosabban fogadhattalak volna, de látod milyen a társad! Mondom sajnálkozó hanglejtéssel, mit sem foglalkozva Zagarral. Nem ő parancsol és hagyom, hogy megmagyarázza a dolgot neki az okosabbik vadász. Érzem, ahogy befeszült, de nem mocorog, nem akar menekülni, érzem a hangjából is, hogy ő tényleg tárgyalni akar majd, így engedek a szorításából, nem akarom bántani. Egyre szélesebben elvigyorodok, ahogy felvezeti a dolgot, hogy Zagar tegye le a fegyvert, amiért nagyon hálás vagyok, mert elég idegesítőek ezek az emberek. Én sem bánthattam őt komolyabban, de már tudom, hogy sokkal több türelem kell mellé, mint egy átlagos emberhez. Az, hogy ki vagyok, meghagyom a társának, hogy közölje vele, ha akarja, én nem fogok a rangommal és pozíciómmal kérkedni az is biztos.
- Na remek. Amint a fegyver a földön végzi elengedem a nőt és a minibárhoz sétálok, hogy kivegyek valami erőset magamnak még onnan, meg valami gyengét nekik, pohárral. A számba veszem a kupakot, hogy leszedjem, majd oldalra kiköpöm. Nem kell ide sörbontó meg semmi, sokkal jobban megoldom én.
- Tessék. Nyújtom át a kibontott üveget, meg két poharat hozzá. A magam részéről maradok az üvegnél. Én inkább állva maradnék, az ágy közelébe úgyse tudok menni, szóval tőlem húzódjon csak fedezékbe mindenki, én az ajtó mellett megtámaszkodom.
- Szóval miben kell segítenünk és mire számíthatunk ezért cserébe? Én jobb szeretem a kész tényeket, nem kell a mézes-mázos maszlag meg a kiskapuk. miközben várom a választ Zagart fürkészem, olyan mint egy sértett gyermek, akitől elvették a játékát, milyen aranyos. Utána meg visszapillantok Nataliera, aki meg komolynak tűnik és próbál nyugodt lenni, de azért én éreztem, hogy a pulzusa az egekbe szállt, mikor berántottam és megöleltem. Jogosan fél tőlem, ő tudja, ki vagyok, de az idősebb démonok nem a gyilkolós fajtából valók, mi örömöm lelném abba, hogy valakit egy öleléssel szétzúzok? Ettől sokkal kegyetlenebb módszereim vannak.


The Plaza - Page 2 Tumblr_of8la6k1j71so1nhno2_500

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen, Natalie
Kitekintek az ablakon, nem látom Drake kocsiját, úgyhogy jól elrejtőzött. A démon köszörüli rajtam a nyelvét és egyre inkább úgy érzem, lőni kéne rá. Csakhogy Natalie még mindig a másik szobában van. Mármint azt hiszem, de nem tudom, ellenben Mazikeen, aki egyet gondolva az ajtó felé csörtet.
- Hé!
Közben látom a kilincset mozogni, majd ő lenyomja és kinyitja az ajtót, amin Natalie hirtelen bekerül. Berángatja rajta. Egyből felszökik az adrenalin szintem, mint egy felbőszült oroszlán ugrom feléjük és a démonra szegezett fegyvercsővel, kidülledt nyaki erekkel üvöltök.
- Azonnal engedd el!
Remeg a kezem a ravaszon, most már nagyon idegesít, olyan jó volna lelőni, de tényleg. Persze ő is és Natalie is csevegni kezdenek, én meg mindjárt agyérgörcsöt kapok, ha nem történik valami. Miután Natalie kifejtette mennyire nem fogom bántani, arra a momentumra elhülök.
- Mi van?!
Morgom idegesen, de aztán a tekintetünk is találkozik.
- Miért? Ki a f@szom ez?
Bökök mérgesen Mazikeen-re a fejemmel, aztán látva mindkettejük ábrázatát, veszek egy mély levegőt. Ezek komolyan le akarnak ülni tárgyalni. Mind a ketten. Noha a démonban nem vagyok biztos. Egy cseppett sem bízom benne. Ingerülten járkálok fel alá a határvonal előtt, aztán a sokadik szuszra biztosítom a fegyvert és lehajítom a földre. Az volt a cél hogy sikerüljön, nem igaz?
- Jól van!
Emelem fel a kezem Natalie-nak, tőlem aztán tárgyaljon vele. Nekem még kell egy kis idő amíg lenyugodok, de ha arra kérnének hogy vessek véget a sóból felállított védelemnek, úgy boldogan kiélem a mérgemet rajta, míg szétrugdalom a parkettán.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
320
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 12:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal
Mesteri hármas
──────────── ────────────
« Szószám; 516 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Kezdem úgy érezni, hogy a villásfarkú Ördög leráz engem. Nem sokáig jutunk a beszélgetésünkbe, ugyanis egy ponton feláll. Elnézésem kéri, még gálánsan kezet is csókol nekem, én pedig engedem neki, holott a gyomrom forog tőle. De ennek most engednem kell. Túl fontos ez a szövetség, hogy ilyen apróságokon fennakadjak.
S ezt ő is érzi. Biztosít arról, hogy komolyan gondolta a bálon mondottakat, de sürgős ügyei elszólítják. Felhorkannék, mégsem teszem. Mégis mi fontos dolga lehet? Hogy kínozzák a lelkeket az alvilágba? Jah, hogy az most nincs. Mégsem térek ki erre, csak bájosan mosolygok rá, figyelmesen hallgatom szavait, ahogy ecseteli, hogy a szomszéd szobába ott van az egyik bizalmasa.
Mazikeen. Arcomról csak azért nem olvad le azon nyomban a mosoly, mert tökélyre fejlesztettem a maszkomat. Várok ezzel addig, amíg el nem tűnik. Oh, nem megy ki az ajtón, egyszerűen csak… elteleportál.
Kezeimet a csípőmön tartom és csak mosolygok, egészen addig, amíg el nem tűnik. Ekkor meggörnyedek kissé. De a drága megviccel és visszatér. Én pedig úgy egyenesedek fel, mint egy keljfeljancsi. Még figyelmeztet, hogy vigyázzak vele, de hogy bármi, amiről megegyezünk az olyan, mintha egyenesen vele történt volna meg. Még humorosan reagálok erre és mielőtt újra összegörnyednék várok pár pillanatot, hátha még visszatérne.
De nem.
- A rohadt életbe – fújom ki a benn rekedt levegőt, hatalmasakat pislogok a szőnyegre. Zagar ott van. Tuti kicsinálta a nőt. Vagy a démon a férfit. Menten megőszülök. Óvatosan az ablakhoz sétálok, de vigyázok arra, hogy Drake ne láthasson, úgy tekintek ki. Összeszedem minden gondolatom és legfőképp magam, mielőtt átsétálnék.
Magassarkú cipőmbe nyitom ki az ajtót, a két őrnek csak intek, hogy áttérek a másik helységbe. Baszki, azt be sem védtem! Oda, egyáltalán… Vagy tettünk pecséteket, rúnákat? Rettegek feltenni a kérdést, mert félek a választól.
Az ajtó előtt mégis megállok és hatalmas levegőt veszek. Nagyon nem így képzeltem el ezt a mai napot. Lassan fújom ki a levegőt, ahogy tenyerem a kilincsre simul. Egyszerűen fordítom el és…
Szó szerint berángatnak. A szoba másik végébe(?) nézek farkasszemet Zagarral. Meglepetés helyett inkább csak jelzésértékűen tekintek rá, amolyan "tényleg?" kifejezéssel. Kezeimet csak könyékmagasságba emelem, megadóan.
Meglep, hogy nincs vérfürdő.
- Üdvözöllek Mazikeen, Natalie vagyok – ejtem ki a nevét, tekintetemmel pedig intek Zagarnak, hogy nem vagyunk veszélybe. Rohadtul nem így képzeltem el az egészet. A démon ölelése alatt az összes izmom megfeszül, ezt érezheti is, mégsem fenyegetem, nem mozdulok hirtelen, helyette egyhelyben állok, hangom pedig nyugodt. Magam is meglepem, hogy mennyire.
- A Pokol Urának, sajnos sürgős elintéznivalója támadt, így arra kért engem, és ezáltal téged, hogy fáradjak át eme helységbe. A helyében fogunk tárgyalni veled. Fogok tárgyalni veled – tekintetem mégsem veszem le a férfiról. – Biztosíthatlak, hogy a társam nem fog neked ártani – nem, amíg itt vagyok, ám ezt nem teszem hozzá.
- A leülést támogatom magam is, esetleg egy pohár ital társaságába pedig beszélgethetnénk – ajánlom fel neki. Mondtam már, hogy utálom a démonokat? De hogy a helyzetet úgy titulálta, hogy minden rendben!? Wallenbergnek? Eszem megáll, de talán jobb is így.
Jobb lesz így, ha nem tudja, mert még ő is ész nélkül berohanna ide. Na az kellene még nekem. Így is úgy érzem, hogy a lehetetlent kell megmentenem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 9:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar, Natalie
Csak sejtelmesen elmosolyodom, mert az embereknek ez a rögeszméje, hogy rossz meg jó annyira két pólusba megy és a legrosszabb, hogy elhiszik, hogy nekik joguk van iránytani az életüket és befolyásolni hová is fognak kerülni. Na, de ez a nagy szívás része, mert nem ők és nem is én döntöm el, engem csak azért teremtetettek, hogy a bűnös lelkeket kínozzam a pokol bugyraiban.
- Hidd el, amikor lepereg előtted az életed, tudod mit rontottál el és ha látja még a lánya halálát is, akkor lesz bűntudata és megkapja a jussát. Azonban erről nem én döntök, én csak egy eszköz vagyok, akit a pokol bugyraiban azért teremtettek, hogy Lucifert szolgáljam. Na de nem szeretek bájcsevejt folytatni úgy, hogy rám szegezik a fegyvert, szóval miért is ne menjek az idegeire, olyan könnyű és olyan szórakoztató!
- Micsoda meglátás! Sokan mégis annak hisznek meg angyalnak. Oldalra billentem a fejem és csábosan mosolygok rá, hogy vegye a lapot, miről is van szó. Olyan tapasztalataim vannak, amire nem sokan tettek szert, na meg a démoni erőm is a bujaságtól töltődik, így néha kénytelen vagyok bárkivel összeszűrni a levet. Kölcsönös jónak nevezem, bár tény, hogy más természetfelettivel sokkal élvezetesebb, de az emberekben is megvan a maga szépsége.
- Ó tényleg?! Mennyit éltél negyven évet vagy majdnem ötvenet is? Felnevetek, mert nekem ez csak egy szemrebbenésnyi idő, elvégre elég régóta létezem már és voltak szebb idők, szebb korok és jobb körülmények. Mit tud ő a világról? Ahogy észreveszem, hogy követi a tekintetem elnevetem magam, majd mikor megszólal a rádió figyelek, hogy mi lesz. Hát nem számítottam rá, hogy hazudni fog, de amíg ő ezzel foglalkozik, addig érzem, hogy Lucifer távozik. Szinte biztos vagyok benne, hogy valakivel haza idéztette magát, hogy csak megmutassa magát és jót szórakozzon. A forgatókönyv ismerős, nem először tesz ilyet, tudja, hogy itt vagyok és biztosan tudja pontosan hol talál rám majd ez a társa, akivel tárgyalt volna. Az ajtó felé fülelek és lassan felállok az üveggel a kezemben, hogy igyak belőle és a falnak dőlhessek. Amíg azzal a rádióval foglalkozik, az ajtó nyílik és én gyorsan nyúlok is ki, hogy berántsam a szép barna hajú nőt. Ő lesz a társa, aki tudja ki vagyok és aki miatt kikerülhetek a célkeresztből. Az üveg a földön csattan és addigra már magam előtt ölelem a szép nőt. Az egyik kezem a mellei alatt van, oldalról még le is tapizom és megsimogatom a hüvelykujjammal, a másik pedig a derekán van és gyengéden, de erőteljesen tartom ott, ha nem ellenkezik, akkor lazítok is, miközben a nyakába szippantok, kellemes illata van.
- Nos, üdvözöllek Drága köreinkben! Zagar most közölte a rádiós fazonnal, hogy minden rendben van! Ám én örülnék, ha nem lennék célba véve, kicsit feszélyez és bár szívesen ölelgetlek, de kényelmesebb lenne leülni és megbeszélni mit is szeretnétek és hogyan segítsek rajtatok. Persze nem ingyen, mert manapság és régen sem voltak ilyen szívességek csak úgy. Remélem tényleg ő az ész és megfegyelmezi a társát, aki nem kicsit elszúrta a dolgot, amikor beengedett magához. Biztos vagyok benne, hogy szinte elpattan az ideg a halántékán, de mit tehetnék, én egy démon vagyok és bár a kedvesebb fajtából, de attól még veszélyes vagyok. Ha bármi történik velem, onnantól meg Lucifer haragja is lesújt majd rájuk. Szükségük van rám, erre alapozok, ha meg tévedtem, hát lehet kezdek emberibb lenni, mert az "emberi dolog".

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 11:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen
Kicsit olyan érzésem van, mintha kioktatni akarna. Vagy felvilágosít? Mindjárt gyorstalpalóba kezdünk a pokoli ügyek kapcsán.
- A gyilkosok. Aha. Az is csak nézőpont kérdése, kit nevezünk gyilkosnak. Én eddig azt hittem, azok a bűnösök, akiket gonosz szándék vezérel, mindegy hogy ölnek-e emiatt, vagy sem. Csak egy példa a múltból. Adott egy pasas, van neki egy kislánya, van egy volt nője, meg van az anyukája, aki mindenfélére buzdítja az emberünket. Aki aztán ahogy alkalma adódik rá, megöli a lányát és a volt nőjét, mert keserűség vezérli, és mert anyuci azt sugallta neki. Ebben a felállásban leginkább anyucit kínoznám, mert ő velejéig romlott, az emberünk szintén, bár valahol áldozat is, nem igaz? De végtére is megtette, így őt is gonosz szándék vezérelte. Már csak arra lennék kíváncsi hogy anyuci megbánná-e? Mert az emberünk biztosan.
Nem mondanám, hogy nem csillant fel a szemem az ő és Lucifer lehetséges kínozására, de kétlem hogy örömömet lelném benne, a másik pedig, hogy felidézett egy emléket a régmúltból. Kíváncsi vagyok rá hogyan áll hozzá ehhez egy démon. Ha már úgy is beszélgetéssel ütjük el az időt. Fura, mert eddig leginkább lövöldöztem rájuk. Most is azt tenném, de nem lehet. Mostanában egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Régen nem kellett azon gondolkodnom, hogy meghúzzam a ravaszt, vagy ne. Most meg?! A szájalására azért nekem is kinyílik a csipám. Ezek szerint nem értette meg, amit mondtam neki.
- Te meg nem vagy ember!
Vágom rá rögtön, mert úgy vagyok vele, akkor adjunk gázt neki! Hamar meg is kapom hogy elcseszett vagyok, ami történetesen igaz. Elhúzom a számat és morcosan pislogok rá. Egyben a világ is elcseszett. Témánál vagyunk.
- A világ mindig is ilyen volt.
Morgom vissza foghegyről, de nem folytatom, ha csak nem böki ki miért vizslatja a plafont ilyen érdeklődően. Párszor én is felfelé nézek, hogy aztán meggyőződjem róla, nincs ott az égvilágon semmi. Megint recsegni kezd a rádióm, és Drake hangja csattan fel, megzavarva a csendes idillünket. "Mi folyik ott?! Vétel." Rögtön eszembe jut, hogy elfelejtettem jelenteni neki. Persze, mert fontosabb volt a démonnal kekeckedni. Megköszörülöm a torkom, Mazikeen-ek bemutatok egy "ott maradsz" féle mutatóujjas egykezest, "hogy ha felém mersz közelíteni, én tele pumpállak ólommal" ígérettel. Aztán felkapom magam mellől a rádiót és beleszólok.
- Itt minden tiszta. Vétel.
Itt olyan tiszta minden... A démon a szoba másik oldalán módszeresen kiissza a minibár tartalmát és közben kellemesen elcseverészik, én meg lazán beengedtem ide, ezzel veszélyeztetve az akció sikerességét, a sajátom és Natalie életét. "Vettem. Tartsd nyitva szemed!" Hú, b@zdmeg! Nah ebbe beletrafáltál! Persze ezt nem mondom bele.
- Rendben. Vétel vége.
Leteszem a kezemből a rádiót és felállok az ágyról. Az ablakhoz sétálok, ott meg úgy állok meg hogy a Mazikeen-re szegezett fegyvert ne lássák kintről.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


The Plaza - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
61
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Zagar
Az emberek annyiszor okosabbnak hitték magukat az Ördögnél, hogy valami nagyon jó alkut kötöttek, odafigyelve az apró részletekre, majd meglepődtek, mikor behajtották a rájuk eső részt. Nem akarom lenézni őket, mert okozhatnak fejfájást, nem tagadom, vannak okos egyedek, de mégis mi értelme az alkunak, ha nincs pokol, ahová elmehetnének utána? Csak megvonom a vállam, mikor az ígéretről van szó, kétlem, hogy lenne náluk olyasmi, ami már nincs meg Lucifernek, de mindig érhetnek meglepetések ugye.
- A gyilkosok egyértelműen bűnösök és bármennyire is tesz rá, biztos van valami, amit már megbánt és ami kínozhatja. Nem találkoztam még olyannal, akinek nem volt mélyen elnyomva bármi bűntudata, amivel nem akart volna soha többé szembe kerülni. Ahogy mondtam, ez a legnagyobb ellensége mindenkinek, még engem is meg lehetne kínozni meg Lucifert is. Elmosolyodom a végén, mert mi nem fogunk olyan szobába kerülni valószínűleg, de tényleg lenne rá mód, de nem az emberek által. Ám ebben nem leszek a segítségében, pedig én élvezem a kínzást, még ha én vagyok a kínpadon, akkor is mondhatni. A fájdalom is egy érzés, amit lehet élvezni, bár ahhoz nem árt egy démoni test.
- De te nem vagy tőlem tapasztaltabb. Nézek rá összeszűkült szemekkel és iszok ismét egy keveset, de hagyok jócskán az üvegbe, elvégre a só zavaró tényező és bár nem dobta el, de még van nála sóbomba. Elővigyázatosabbnak kell lennem, nem járhat túl rajtam, mert akkor tényleg kigúnyolnak majd, ami csak feldühítene és olyankor nem gondolkozom, csak cselekszem.
- Tőlem. Hanyagul megvonom a vállam, akkor ne sajnálja a dolgot, végül is már jól van és nem is köhécsel, szóval minden rendben van, csak nyoma maradhat talán, de egy kendővel el lehet rejteni és gond egy szál se lesz. Persze biztos nyomot hagy benne, elvégre mi démonok erősebbek vagyunk, ami számára természetfeletti. Ám van, ami mégis irigylésre ad okot, amikor emberekről van szó. Nézem őket, milyen összetartóak és nem csak a kialakult hierarchia miatt, hanem barátságból, bajtársiasságból és szeretetből. Erre nem gondolnám, hogy valaha képes leszek, de néha, mintha úgy érezném. Az emberek között élek már hosszabb ideje és olyankor teljesen másnak érzem magam, mint odahaza. Sokan a barátomnak mondják magukat, mert nem bántom őket és jó üzletet kötünk, de fogalmam sincs, hogy viszonozzam az ilyesmit. Nagyon kevesen néznek rám is úgy, mint mindenki másra, de amint kiderül, hogy démon vagyok, akkor már ott a mély megvetés és gyűlölet. Eleinte még szórakoztató volt és megtisztelő, most néha viszont kellemetlenül érzem magam tőle. Az érzelmeim kimutatásában, hacsak nem bujaságról van szó, nem lehet kiigazodni rajtam, mert nem szoktam megmutatni őket.
- Micsoda elcseszett egy világban élünk. Sóhajtok fel és a falnak döntöm a fejem és felnézek a plafon felé. Nem tudom miről beszélgethetnék ezzel az emberrel, leginkább csak morognánk egymásra, de annak meg mi értelme lenne? Ha érdekli valami, majd megkérdezi, mert nem fél annyira, hogy magába tartsa az már biztos. 

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 02, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


New Deal - Mazikeen
Addig amíg ott marad a saját térfelén, feszült hangnemben, de békében elücsörgök mellette, amíg ki nem jönnek onnan a tárgyalóból. Bár kicsit sem vagyok kíváncsi rá, azt azért megértem ha kérdések merülnek fel benne, de lássuk be, ők mindig előnyben vannak velünk szemben. Miközben beszél, intek neki egyet a szabad kezemmel nemlegesen, szerintem ne stresszelje magát ezen, én se stresszelem magam, pont lesz@rom ki miben hisz, attól félek csak hogy Natalie olyan alkuba megy bele, amit senki sem vár tőle, mert ő pont ilyen. De aztán a végére ér.
- Hm. Szerintem amíg betartja a nekünk megígértet, addig senkit sem fog érdekelni hogy mellette milyen háttér munkákat folytat még, amíg az a mi életünket nem fenyegeti, vagy változtatja meg gyökeresen. Egy ilyen ígéret sosem a bizalomra épül, hanem a kapcsolatokra és a lehetőségekre.
Aztán honnan tudja hogy a mi ígéretünk ne állna meg több lábon? Elgondolkodok, mert egyenlőre nekünk nincs olyan, de még lehet. Persze ő ezt nem tudja. Aztán rátérünk a Pokolbéli jó hangulat kiértékelésére.
- Tehát azt mondod nekem, hogy oda is a jó emberek kerülnek, akiknek van lelkiismeretük? És akinek nincs? Vagy aki lesz@rja az egészet?
Nah akkor néznék egyet, ha kiderülne hogy a Mennybe a rosszak kerülnek, a Pokolba meg a jók, mert azokat lehet kínozni. Hm. Én csak eltűnni szeretnék, örökre, ha egyszer reszelnek. Nem érdekel se a Pokol, se a Menny, mind a kettő távol áll tőlem. Mivel vannak angyalok, meg vannak démonok, ez nem így működik, de tök jó lenne. Annyira nem érint meg a dolog, tényleg tökéletesen hidegen hagy mi lesz az után, miután meghaltam. Az izgalmasabb témát még csak most kezdjük el kapargatni. Szóval ő úgy gondolja, ha megegyezés születik, úgy őt kivezényelnék mellénk...segíteni?
- Mert nem az vagy, akinek mutattad magad. Ha az lennél, úgy nem szegeznék rád fegyvert, mert úgy gondolnám, csak önmagadra lehetsz veszélyes. Sértegetés? Igen. Ebben az esetben. Amúgy meg sértegetés az, ha a nálad tapasztaltabb felszólít, hogy vedd komolyan a feladatod? Vagy mondjuk a főnököd mondja ugyanezt?
Azt csak nem venné sértésnek, úgyhogy itt a pont. Nekik is fontos lehet ez a tárgyalás, ha nem ugrik olyan lazán nekem már. Talán a szövetség, talán Amara fenyegetése, vagy csak több együttműködést remélnek tőlünk..ehh.nem tudom.
- Én nem sajnálom.
Szerintem ő sem sajnálja igazán, felesleges ez az erőltetett gesztus. Ó, nem akarok meghalni, meg nem vagyok öngyilkos hajlamú sem, egyszerűen csak így hamar kiugrott belőle a démon. Tiszta helyzet, nem igaz? Nekem ez rendben van.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3