Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• The Plaza •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  NextTo: LokiNem tudom miért említette meg, hogy arkangyalokkal már találkozott, hiába látom rajta az álszerénységet, engem nem fog átverni vele, de egyelőre nem is fontos a dolog. Nyilván másnak is feltűnt, hogy okos és hasznos kis bábu a sakktáblán, akire jobb odafigyelni.
- Hűha, milyen romantikus.
Kétlem, hogy rajtam segítene az ilyesmi, nem is tudom, hogy van-e családja, ha meg van, akkor van-e értelme őket emlegetni, felejtős a sztori innentől.
- Nem sajnáltátok a szavakat.
Én mindig is utáltam írni, sokkal jobb, ha észben tartok mindent és így más nem szerezhet róla tudomást. Felállok és odasétálok Lokihoz, hogy mellette foglaljak helyet. Belenézek és elolvasom a címet is, ahol lesz a találka.
- Honnan jött rá, hogy hol vagy?
Kérdezem szúrós tekintettel, mert nem kellett volna rájönnie, szinte lehetetlen ilyen gyorsan bárkit is lenyomozni, ha meg van nála valami, ami lekövethető, akkor az kell nekem is, van pár személy, akiket megfigyelnék vagy figyeltetnék.
A válasz után beszélhetünk a vadászomról, vagyis hogy milyenek az emberek. Csak hümmögök egyet kelletlenül a hallottakra, hogy nem feltétlen azzal segítek, ha segítek, néha elég csak a társaság is, meg hogy vezetem a kijelölt úton. Meg kell próbálnom úgy bánni vele, mint másokkal és vagy kedvelni fog vagy nem. Furcsa dolgok ezek.
- Az sem számít, hogy nem bántom, pedig esélyem megvan rá bármikor? Na mindegy, nem fogom erőltetni, ha nem hát nem, de más miatt is kerestelek, ami fontosabb és jó lenne ha köztünk maradna, mivel fontos dolog és te alkalmas vagy hozzá.
Leteszem a poharat az asztalra és megvárom, hogy mondjon valamit. A démonok nem szavahihető népség, de azzal tisztában lehet, hogy ha átver vagy olyat tesz, ami nem tetszik, akkor az első, akit elpusztítok nem ő lesz, én a hosszú és kegyetlen kínzásokban hiszek, szóval nem lenne kellemes, amit kapna ő meg a kis démon barátnője is.
- Szóval, hallottál már a Ménész ládájáról?
Érdeklődöm és minden kis rezzenést tanulmányozok, nekem nem hazudhat senki, főleg nem ilyesmiben. Remélem tud róla valamit, ha nem, hát majd felkeltem az érdeklődését az biztos.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


The Plaza Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 12:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Igent biccentek, és a mosolyomba be erőltetek minden álszerénységet, amennyit csak tudok. De még mennyire, hogy találkoztam velük. Sokkal is. És rendhagyó módon túl is éltem a dolgot. Az azért már nem semmi.
-Nyilván. - Értek egyet, és bólintok megint, a kézfogás dolgon pedig halkan nevetek én is. - A történethez még hozzátartozik, hogy segítettem neki megtalálni az apja gyilkosát is, de ezzel persze megvártuk a harmadik randit.
Ó igen, a régi szép idők. Nosztalgiázásom azonban nem tart sokáig. Valamiért elképzelem, ahogy a démonlord elkezd társasjátékozni egy vadásszal, vagy megnéznek közösen egy filmet egy esős vasárnap délután. Érdekes gondolat. Aztán persze, már húzom is elő a kis fekete naplót, és ki is nyitom a közepén.
-Nem ugyanaz a napló, az első egy hónap alatt betelt.
Az utolsó bekezdés írásképe kissé túl nőies ahhoz, hogy az én kezem munkája legyen. Finom vonalvezetés, gyöngy betűk, és írásjelként emotikonok bevetése, leginkább a kettőspont+zárójel kombó. A rövidke üzenetben csak egy New York-i cím szerepel, és egy késő esti időpont, ahol vár, ha Mazikeen elengedett.
-Már rájött. - Beszéd közben gyorsan odafirkantom, hogy "rendben, ott találkozunk, addig ne ölesd meg magad", meg még valamit, amibe kicsit bele is pirulok, aztán mint a villám összecsukom a naplót. - Khmm....trükkös egy nőszemély. De visszatérve a vadászodhoz...elég nehéz kérdés.
Elrakom a naplót, és hátradőlök a fotelban, majd újra körbenézek. Tényleg nagyon hiányolom a kódexeket. Szinte már szédülök nélkülük. Vagy lehet ez csak a hatalmas démonok természetes hatása?
-Az emberek....furcsák. Tudom, mert valaha én is az voltam. Ha segítünk nekik, az sem feltétlen pozitív. Faye például szerintem pont azért kedvelte annyira a társaságom, mert én nem politikusként bántam vele...mellettem el tudta engedni magát, és így cserébe ő sem démonként kezelt...idővel.
Megvakargatom a fejem. Vajon, volt e bármi használható tanács abban, amit most összehordtam? Remélem. De azért még hozzáteszem:
-Mellesleg, az emberek eléggé szűk látókörűek. Hajlamosak tényleg csak a démont látni bennünk, és van egy millió prekoncepciójuk, és nagyítóval keresnek rajtunk mindent, ami igazolja ezeket. Rólad például feltehetően azt gondolják, egy könyörtelen, és rendkívül veszélyes szörnyeteg vagy...és bármennyire is veszik hasznod az ellenségeik ellen, sajnos ha ilyen módon segítesz neki, azzal nem cáfolsz rá ezekre.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 7:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To Loki
- Ark angyallal tán igen? Pillantok kíváncsian felé, mert Luciferen kívül elég nehéz bármelyikkel is összehozni találkozót, de nem is lehetetlen. Most azonban többet nem is kérdeznék erről, a későbbiekben és hasznos lehet, ha van ilyen ismeretsége.
Bár ezt csak egy ideiglenes szoba, de szexhintától kezdve mindenféle ostorig, mindenféle szexuális eszköz fellelhető itt is, ám nem ezen a részen, ahol Lokit fogadtam, el tudom én választani a mókázást a terveim szövögetéséhez szükséges kis beszélgetésektől. Könyvtárat, hát azt biztos itt nem fog találni.
- Nyilván, mihez is kezdenék egy sima emberrel? Teszem fel a költői kérdést, nem volt nehéz kitalálni, főleg egy ilyen kis lángelmének, de legalább tudom, hogy tényleg nem hamisak a pletykák róla. A kis lustaság, de az esze vág legalább.
- Ez nem túl jó hír számomra... Elhúzom a számat, hülyeségnek tartom ezt az első perctől vonzódtam hozzá, mintha az elég lenne. Lefeküdtem az istenverte vadásszal és még egy csepp érzelmet sem láttam rajta, még azt sem, hogy azon kívül vonzódna egy kicsit.
- Hűha, egy kézfogással megvetted a csajt? Így még hülyébben hangozhat, de én, aki nem tudja megélni ezt az érzelmet és elképzelés sincs nagyon, nem tudok kedvesebben fogalmazni, amúgy sincs kedvem jó pofát vágni mindenhez, elvégre abból kijutott bőven már mindenfelé.
- Szóval keressek közös érdeklődési pontokat és keressem fel ennek kapcsán, hogy több időt töltsön velem? A rúnás napló nem hangzik túl jól, mert amit én oda leírnék, hát az nem vadászbarát lenne, meg valahogy túlzásnak is érzem.
- Most is itt a naplód? Meg tudod neki írni, hogy kivel vagy és hogy még maradnod kell pár napot? Mivel már a nő is a démonok faját erősíti, így nem érzem, hogy belekössek a dologba, legyenek csak boldogak.
- Na és szerinted hogy járjak egy vadász kedvében? Érdeklődöm és megiszom a poharam tartalmát, majd előre hajolok, hogy kitöltsek egy újabb adagot.
- Most szövetkeztünk velük és már segítettem az egyiknek megtisztítani egy szektort, igaz kicsit lesérült közben, de ez nem az én hibám. Rengeteg kóbor démoni teremtmény halt ott meg, azt hittem ez elég, de mégsem. Kicsit csücsörítek és elfintorodom, mert igazából ezt megtehettem volna már régen is, mert nincs szükség a gyengékre, akik úgy sem sorakoznának fel Lucifer oldalán.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


The Plaza Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 30, 2020 9:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


-Igyekszem úrnőm, bár bevallom, kicsit izgatott vagyok. Személyesen sosem beszéltem még Ark-al. Vagy legalábbis, Ark démonnal.
Aztán csak mosolygok rá, ahogy elfogadja az ajándékom. Magam sem ajánlanám, hogy itt fogyassza el, de nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy megmondjam egy hatalmasságnak, mit csináljon.
Próbálok lopva körbenézni a szobában. Mindig is lenyűgözött az árnyvilág, és annak rejtélyei, még halandó koromban is, itt pedig tuti találnék kedvemre való játékszert, ha hagynák. Tényleg borzasztó kíváncsi lennék a könyvtárára.
-Ó...értem. ÉS talán az sem lenne elhamarkodott feltételezés a részemről, hogy ez az illető egy vadász? Minden esetre...
Sóhajtok egyet, és próbálom összeszedni a gondolataim. Nem szeretem ezt a kérdést. Hogyan csábítottam el...így olyan mesterkélten hat. Igaz, ő legalább nem kérdezett rá, leitattam-e, vagy használtam e rajta szerelmi bájitalt. Furcsa, hogy pont a pokol koronájának egyik ékköve nem feltételez ilyesmit...bár lehet csak körmönfontabb annál, hogy ilyesmit feltételezzen.
-Az első pillanattól kezdve vonzódtunk egymáshoz, úgy azért könnyebb. Viszont, azt hiszem, ha ki kell emelni egyetlen pillanatot, akkor azt mondom, amikor először megpecsételtük az alkut, amikor a segítségem kérte.
Felidézem a pillanatot, ahogy belépett hozzám az ördögcsapdába, és várakozón nézett fel rám, mint aki épp egy fogorvosi vizsgálatra készül, és csak túl akar esni rajta.
-Olvasta, hogy az alkut csókkal pecsételik. Én pedig azt mondtam neki, nem igaz, és megelégedtem egy kézfogással. Így kimondva elég olcsó trükknek hangzik de...működött.
A következő kérdésére viszont már felnevetek. Annyira furcsa így beszélgetni erről, mintha nem is tudom, egy stratégiai tanácskozáson lennénk valami csata előtt.
-Nos...a jelek mindig borzasztó egyértelműek. Legalapvetőbben azt hiszem, úgy tudnám mondani, hogy ha valaki szerelmes, annak a másikban minden borzasztóan érdekes lesz, bármit is csinál. Gondolom, mert így szeretné elérni, hogy minél többet legyen a közelében. Én például ragaszkodtam a személyes találkozókhoz gyakran akkor is, amikor semmi sem indokolta ezt, illetve...adtam neki egy iker rúnás naplót, és gyakorlatilag állandóan írtunk benne egymásnak.
Ártatlanul megvonom a vállaim.
-Kívülről nézve mindig egyértelmű...
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 28, 2020 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To Loki
- Tetszik, hogy ennyire tiszteled a rangosabbakat. Közelebb is lépek hozzá, ha már ennyire udvarias és még ajándékot is hozott, amit ostoba lennék visszautasítani. Átveszem és el is sétálok vele egy szekrényhez, amit biztonsági kóddal nyitok ki. Persze csak körültekintően, mert nem szeretném megosztani senkivel a titkos számsorom.
- Köszönöm, nem is tudod mennyire örülök ennek, tényleg szívesen megkóstolnám, de nem most. Az üveg eltéve és helyet foglalok vele szemben, ha nem iszik, hát nem iszik, én öntök magamnak és bele is kortyolok, már kiszáradt a torkom, olyan rég ittam.
- Szeretek meglepetést okozni. Válaszolok a szemöldököm emelgetve. Vajon mennyire lehet erős a kötődésük. Nem szívesen tesztelném le, de igazából nincsenek érzésem, így nem is bánnám meg a dolgot, ha rákényszeríteném magam őrá, elvégre megvan hozzá az erőm. Csak az szól ellene, hogy szükségem van rá, mert okosabb, mint én és jobb a kutatómunkában is.
- Szóval megmaradtak az érzések... Nem lep meg a dolog, ezek a lélekkel rendelkező démonok ilyenek. Néha jó, mert könnyű az érzéseik miatt hatni rájuk, néha meg irigylésre méltóak, mert képesek megbízni egymásban.
- Azért érdekel, mert el kell nyernem egy ember bizalmát és kevés fogalmam van, hogyan tegyem, nem szívleli a démonokat. Te hogyan csábítottad el az embernőt? Nem hagyom annyiban a témát, jobban körül kell járni még ezt, aztán majd ha azt érzem, hogy eleget tudok, akkor átléphetünk a következő témára.
- Aki szerelmes, az milyen jeleket küld a másik félnek? Kicsit kínzom még ilyen kérdésekkel, de ha hiteles akarok lenni, akkor muszáj.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


The Plaza Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 11:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Nagyon rég nem idéztem már meg, talán meg is van egy éve. Kicsit sem hiányzott az a furcsa, bizarr érzés, ahogy valami vonz maga felé, mintha a gravitáció mellett lenne még valami, ami húzza, ha nem is a testem, hanem...bármit is,a mi a lélek helyett van.
-Mazikeen! Ha egy hozzád hasonló hatalmasság szólít, minden más tud várni.
Enyhén fejet hajtok előtte, és csak aztán nézek körbe, milyen az a "szerény" hajlék. Meglepetést nem okoz egyenlőre az biztos, de ha én lennék a totemoszlop tetején, magam sem érném be kevesebbel azt hiszem. Mielőtt azonban helyet foglalnék, ahogy kéri, átnyújtom neki az üveget, amit magammal hoztam, benne az átlátszó, a fényben enyhén aranyszínű folyadékkal.
-Köszönöm úrnőm, de nem vagyok szomjas. Viszont, úgy hallottam szívesen megkóstolná a találmányom. Bátorkodtam hozni belőle egy üveggel.
Aztán leülök a kanapéra, és örömmel tölt el, hogy nem kell sokáig várnom, amíg kiderül, hogy miről van szó. Általában jól tudom titkolni az érzelmeimet, és képes vagyok úgy viselkedni, ahogy egy komoly tárgyaláson illik, most azonban láthatja a döbbenetet az arcomon.
-Khmmm...Bevallom, nem számítottam erre a kérdésre. Faye...nos, már az előtt is egy párt alkottunk, hogy eladta volna a lelkét. Hogy ki csábított el kit, az őszintén szólva jó kérdés, de csak megtörtént és azt hiszem kiegyeztünk a döntetlenben azóta. Még csak alig több mint 3 éve ismerem, ami az én életemhez képest egy szemvillanás, de mégis, benne egyedül feltétel nélkül megbízom.
Kicsit el is mosolyodom a végére, de csak kicsit. Nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy nem beszélek őszintén ezzel a nővel, de azért továbbra is aggaszt picit, hova vezethet ez.
-Ha szabad kérdeznem, miért érdekel ez téged?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 9:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To Loki
Elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy amúgy miért teremtettek minket ilyen megbízhatatlannak, állandóan fúrjuk a másikat és nem tudunk hosszabb távon elköteleződni. Szívás ez a démon lét, főleg mert sok időt töltök Lucifer mellett és most, hogy nélküle kell intézkednem már sokadjára, valahogy bánt az egyedüllét. Fogalmam sincs, hogy férkőzzek bárki közelébe is, nem tudom, hogy állok a vadászkámmal az első eltöltött éjszaka után, meg a szektorpucolás után. Ha ő el tud fogadni engem nagyjából, akkor talán egy démon mellett sem lesz nehéz dolgom. Kisebb utánajárás után találtam egy démont, aki egy másikkal szerelmi viszonyt folytat és felkeltette az érdeklődésem. Most, hogy van egy kis időm magamra talán nem olyan nagy bűn, ha segítségül hívom és persze hasznát is akarom venni a lustaság démonának okos kis fejének. Muszáj másféle ügyeket is intéznem és nem bízhatok meg egy emberben sem, hogy majd ő utánanéz dolgoknak, egy kis lángelmét én is ráállíthatok erre.
A New York városában a Plázában szerencsére van külön kis lakosztályom, amit szabadon használhatok. A kandallóban égő tűzre nézve merengek, majd rajzolni kezdek előtte a padlóra és olyat teszek, amit nem szokásom. Ide idézem Lokit, hogy elbeszélgethessek vele. Erre nyilván nem mindenki képes, de én igen, ez jobban megy, mint a kisebb piti dolgok, arra megvannak a kis gyalogok úgyis. Amint megérkezik a kis főbűnök egyik démonja elmosolyodom és vele szemben állva széttárom a karom.
- Üdvözöllek Loki szerény hajlékomban! Szükségem van rád, remélem semmi fontosat nem zavartam meg, ami nem ér rá később. Nyilván nem, mert mi lenne fontosabb, minthogy Lucifer jobbjának a segítségére legyen nemde?
- Foglalj helyet és szolgáld ki magad nyugodtan. Mutatok a kanapéra, egymással szemben kettő van elhelyezve és közte egy asztal, amin kivételesen bor található. Én is leülök vele szembe.
- Szóval kettő dolog miatt hívtalak ide, az első az, hogy mesélj kérlek a kapcsolatodról a démon nőddel. Nagyon ritka az ilyesmi és érdekelne, hogy csavart az ujjai köré avagy fordítva. Láthatja, hogy tényleg érdekel a dolog, de hogy miért és ki miatt érdekel, azt már nehezebb kitalálni, hiszen én annyi, de annyi mindenkivel találkozom.  


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


The Plaza VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
809
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
345
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 2:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


New Deal
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 492 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Démonokban nem lehet megbízni, az évek ezt igazolják, ahogy ebben a nőben sem. Nem akartam többet, sem kevesebbet, mint ami eredetileg is volt. Kihozhattam volna ezt jól, ha hagyják nekem, ha nem szólnak bele… Komolyan, néha megkérdezném, hogy csak dísznek vagyok? Vagy boxzsáknak? Levegőnek beszélek olykor, ennyire nem számít semmi, amit kérek, amit tanácsolok, vagy amit mondok?
Ennyire semmibe vagyok nézve?
A cérna valahol itt és aközött szakad el nálam, ahogy Gabrielt emelgeti. Nem kellett volna elmondanom, vagyis hát… Csak Lucifernek kellett volna tudnia. Nem neki, nem Mazikeennek, nem is Drakenek, csak Lucifernek. Ez egy olyan dolog, amiről senki sem tudhat. Tartottam magam, oh, de még mennyire. Milyen erősnek képzeltem magam, hiszen Alexért bármit megtennék, még ezt is, hogy hazudjak a barátaimnak a társaimnak, de nem érdekelt, a lelkiismeretfurdalás szikrája sem jelent meg bennem.
Hogy aztán az egész átváltozzon valami egészen mássá.
- Oh persze, mert annyira a homlokára van írva! És ha nem tűnt fel? De ha fel is, ez szerinted mentség? - kérdezek vissza, kezeimet csípőmre teszem. Ez a legidiótább kifogás, amit valaha hallottam. Na, nem mintha az enyém jobb lett volna, de mérgesen az ember nem igazán tud reálisan gondolkodni, nem igaz?
Jobb kezem a homlokomra simítom, ekként tekintek le a plafon irányába. Nem így akartam befejezni a ma délutánt, rohadtul nem.
- Az istenit Zagar! - csattanok fel, s csapok combjaimra. Szívem szerint vergődnék is hozzá, ám tudom, hogy azzal sem érném el a célom, de most annyira érzem a csontjaimba. - Nem erről van szó, hogy nem fedeznél! Fogd már fel! Itt fenyegettél meg egy démont, aki Luciferrel jött! Van bármi elképzelésed, hogy ez miként végződhetett volna? Ha az ark nem megy el? Mennyire keresztbe tehettél is volna az egésznek? Miért nem tudsz, csak egyszer, egyszer ebben a rohadt kibaszott életben normálisan viselkedni? Miért nem tudsz egyszer megálljt parancsolni magadnak, ennyire kurva nehéz lenne? - igen, elszakadt a cérna.
Az elmúlt hetekben mást sem csináltam, csak megerőltettem magam, csak próbáltam rendesen viselkedni, mindenki kedvére tenni, ellentmondani önmagamnak is. Legszívesebben fogtam volna magam, elbújtam volna Abigail padlásán, magamra zárom az ajtót és mindenki hagyjon a fenébe, mégsem tettem. Fogalmuk sincs, hogy mennyire megerőltetem magam, de ezek még ennyit sem tudnak megtenni.
Komolyan kezd nagyon elegem lenni ebből az egészből.
- Szerintem is, és húzd vissza a retkes segged a szobába és takarítsd fel a mocskot, amit csináltál - kiáltok még utána, de magam is kiviharzok a szobából, egyenesen a bejárat irányába. A kabátommal nem is törődök, majd valahogy hazajutok. Vélhetőleg az idegtől meg sem fogom érezni a hideget, vagy ha igen, gyorsan kijózanít.
Közel van Abigail étterme.
Kurvára Drake dolga lenne, de ő is hol van? Mit csinál? És a tanács? Semmit. Elegem van abból, hogy mások bábjai vagyunk, hogy mi kockáztatjuk az életünket, de ők döntenek felüle.
Ebben a pillanatban pedig az sem érdekel, ha elmond Drakenek mindent. Mégis mit tud csinálni? Persze köszönömöt nem várok, az túl nagy luxus lenne bárkinél ebben a városba, hogy megtegye.

//Még egyszer köszönöm a játékot nektek!  s4h4h //


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Mazikeen
Elhúzom a számat a kérdésére, de felé fordulok közben. Akármit is csinált, most már ő is inkább öltözködik. Világos hogy nem érte aggódok, ha már egyszer megegyeztünk, nehéz lenne megmagyarázni az eltűnését. Szerintem ő is veszi a lapot, mert hamar felhagy a reggeli ötletével és inkább a kabátjáért indul. Így én is felhúzom a nadrágomat, a késeim, aztán sorra a többi ruhadarabot. Az este megmarad egy régi szép emléknek, mert rendes, aranyos démonként viselkedett, nem tekerte ki a nyakam, én sem lövöldöztem rá, mint egy őrült, az este alatt fergetegesen jól éreztük magunkat és ma reggel még előzékenyen a segítségemre lett volna, ha hagyom. De az kellene még csak!
- Küldj egy üzenetet a bázisra.
Dörmögöm még neki eme fontos információt, bár lehet felesleges közlemény volt. Mindegy. Hátha nem én nyerem meg őt, hanem Natalie. Ha nem lenne démon...de sajnos az! Begombolom az ingem, felhúzom a fegyvertáskát, fölé a mellényem, aztán végül a nyílpuskát csapom a hátamra. Intek neki egy PáPát, mert ő most távozik, és miután kimegy, én leülök a székre. Már csak a zokni és a bakancs maradt. Fáj a fejem, és kerülget a hányinger. A szédülés legalább abbamaradt, így öt perc üldögélés után felállok és én is kimegyek innen. A katasztrófa sújtotta terület elhagyva, nem irigylem azt, aki ma itt takarítani fog. A palack vizet magammal hoztam, az azért segít, de a folyosón már teljesen biztos vagyok benne, hogy a reakcióidőm nem a legjobb. Egy percig tartott mire rájöttem, hogy rossz irányba indultam. Úgyhogy a furgonnal is jobb, ha csak hússzal megyek. Viszont hiába dől a piaszag a számból, az olaj finom illata sokkal jobban körülleng. Meghúzom magam, nem ugrabugrálok és túlélem az eligazítást. Utána meg úgy is szabadabban vagyunk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 11:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To - Zagar
Úgy nézegeti a felszerelését, mintha bárki hozzájuk is nyúlt volna, de valahogy egyikünket sem érdekelte az este semmi, csak a szék legfeljebb. Én nem nézegettem a dobozt és mivel sose voltam beteg és nem is leszek, így általában nem érdekel, hogy valami lejárt-e már. A piák mondjuk csak megérnek, de nem lesz semmi bajuk, ezért is olyan jók. Nekem nem sok őrizgetett régi italom van, ellenben Lucifernél akadnak elég drága és értékes üvegek. 
A gyógyszerhez hozzá sem nyúl, nem szólok érte, mert hát nekem aztán mindegy. Nem válaszolok semmit a válaszára, mert a jelek szerint meglesz, hiába próbálok meg aggódni érte. Mondjuk elég jól jár-kel már a szobában a ruháit felkutatva, engem annyira nem zavar és az sem érdekel, hogy belenéz-e a tükrömben, meg ha igen, akkor látja-e benne Lucifert vagy Mammont, talán ha megkérdezi mit csinálok, még azt is elmondom neki, mert nem olyan hű de nagy titok.
- Aggódsz értem? Fordulok felé nézve kicsit visszafojtott gúnyos mosollyal, mert hát persze meg tudom magam védeni, de az a sok átkozott csapda, amiket ők állítanak, nos igen, azokba nem szívesen sétálnék bele. Fontos nekik a segítségem és még meg is köszöni, hogy elvittem volna. Kicsit reménykedtem, hogy talán tényleg egy icipicit több volt ez, mint egy egyezség, ezért odasétálok és megkérdezem, hogy kér-e reggelit, mert elmehetnénk akár. A válasza viszont elutasító és hát ez már a sokadik, szóval felállok és ott hagyom, öltözzön és menjen csak, nem fogom felhúzni magam ezen, még csak az kéne.
- Jó, akkor én megyek is a dolgomra. Odasétálok a székhez, hogy felvegyem a kabátomat, majd a fegyvereim is a helyükre teszem és felkapom a táskámat is a szék alól, ami már jóval nagyobb, mint amivel tegnap beállítottam hozzá a szobába. Én nem ellenőrzöm át, mert kétlem, hogy bármit is elcsent volna tőlem, ha meg mégis, tudom kinél keressem.
- Pár nap múlva keresni foglak, hogy felmérjük a szektorokat. A vállamra kapom a táskát és ha nincs semmi, akkor távozom is, nem húzom az időt, mert őt várják a vadászai, engem meg a pestis lovasa, hogy megegyezzek vele. Nem lesz könnyű, de legalább nem vagyok feszült és az erőm is teljében van hozzá, hogy meg tudjam magam védeni, ha úgy alakul. Sose lehet tudni ebben a mai világban, hogy mikor-ki-miért szegül ellen Lucifernek, nagyon remélem, hogy ő nem fog.
- Pás. Intek a kezemmel és ott sem vagyok, irány a motorom, bukósisak fel és már roboghatok is tova New York városából.


//Köszönöm a játékot bbb //
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 14, 2020 10:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Mazikeen
Megnézem az automata glock-okat, a helyükön a tokjukban. A vadászkéseim is. A szék mellé támasztva a nyílpuskám. Amikor Maze visszatér a pohárral, a flakon vízzel és a gyógyszerrel, lerakom a kezemből a késeket és elveszem a nekem nyújtott holmikat egy hálás tekintettel kísérve. Aztán ahogy a gyógyszeres dobozt forgatom a kezemben, rájövök hogy két éve lejárt. Kézzel van ráírva, mivel most már nem olyan nagyipari termelésben terjesztik, hanem  az tölti meg a dobozt és csinálja a gyógyszert, aki ehhez ért. A dobozon pedig csupán a lejárati időt tüntetik fel, kézzel és filccel ráírva. Gyógyszert amúgy sem sűrűn szoktam szedni, de ezt beszedném, ha nem járt volna le. Lerakom a székre. Megtekerem a flakon kupakját, közben a démon felé sandítok, aki az ágyon ül és a zsebeit üríti. Így már értem, miért nem érdekelte az ajándék, azon túl, hogy amúgy sem kellett volna hoznom. Visszafordulok a szék irányába és meghúzom az üveget.
- Igen.
A kérdést sem értem, de amikor megint feléje fordulok éppen a tükrében tetvészkedik. Elindulok visszafelé az ágy irányába a ruháim összeszedni. Közben jön egy még hülyébb kérdés tőle. Ó, de jó lenne ha elvinne és fent akadna az első csapdán! Vagyis más esetben jó lenne, most tuti megszívnánk egy ilyen húzással. Valahol mellette találom meg az ágy oldalánál a nadrágom és a felsőm, és miközben felszedem őket, mintha képeket látnék a tükrében. Annyira nem értek az ilyen dolgokhoz, de azt sejtem hogy nem mozit néz benne. Csak egy pillantás, egy villanás, aztán gyorsan lefelé figyelek inkább, amíg felszedem a ruháimat a földről.
- A te érdekedben mondom, hogy nem.
Nem akarom részletezni, mert nem rá tartozik, de nem véletlenül nem tudnak az angyalok sem beteleportálni a bázisunk kellős közepére. Mondjuk paraszt sem akarok lenni vele, ha már hozott nekem vizet. Meg lejárt gyógyszert.
- Azért köszönöm.
A szék felé indulok, még felveszem útközben a bőrmellényt és a zoknimat. A bakancsom pedig a sarokban van eldőlve. Öltöznék, ha hagyna. Nem tudom milyen indíttatásból, de még eljönne velem reggelizni is. Mi a sz@r van? Nem abban egyeztünk meg hogy reggel te jobbra én balra? Elgondolkodva meredek rá lefelé, mert leguggolt és a combomra teszi a kezét. Az én kezemben a nadrágom van, öltözni akartam.
- Én csak túl akarom élni a délelőttöt és az eligazítást, majd később eszek. És hidd el, tökéletesen eltalálok odáig.
Most várok egy kicsit, arra hogy mit fog csinálni. Enged öltözni?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To - Zagar
A szoba úgy néz ki, mint egy átlagos átmulatott nap Lucifernél, csak ott többen és sokkal nagyobb kupit szoktunk csinálni. Még szerencse, hogy jóban vagyok a szálloda tulajával, mert nem fog egy ilyen miatt kitiltani innen, mindig megfizettem minden kárt, persze teljesen más áron dolgozok neki. A fejvadászat jó biznisz és hol is lenne jobb helye üzletelni, mint itt, ahol amúgy is sokan megfordulnak.
Mikor jó reggelt kívánok és válaszol, elvigyorodom. Megszoktam, hogy az este hatása nem múlik el másnap sem feltétlen, de esküszöm, hogy nem is nagyon használtam semmi démoni erőt rajta, mert azt inkább visszanyertem és mennyivel is jobban érzem így magam.
- Legalább most kiderül, tényleg hasznos-e, amit kaptam. Felállok és leugrok az ágy mellé, az üvegek közé. Én azért megnéztem, hova érkezek és a fürdőhöz érve, kicsit fellélegzek, legalább ezt az egy helyiséget épen hagytuk. Elveszek egy poharat és öntök bele tiszta vizet a bárpultból kivett flakonból és megállok az ágy mellett, ki nem hagynám, hogy végignézzem, hogy sikerül eljutnia az ágytól a székig, útközben magára kapva a csilláron lógó alsóját. Nem mondom, hogy nem ér fülig a szám és nem fojtom el a nevetést, mert hazudnék, de ahhoz képest, ahogy mások kinéznének egy ilyen este után, hát minden elismerésem.
- Tessék. Átnyújtom a poharat, a flakont, meg egy bontatlan másnaposságra kifejlesztett gyógyszert. Valaki ezzel fizetett, én meg megtartottam, de minek? Fogalmam sincs, lehet amúgy is lejárt, de rontani nem tud a helyzeten, az már biztos. Miután elvette elindulok a ruháim felkutatása érdekében, mert még ma el kell mennem meglátogatni a démonjukat. Felhúzom a fehérneműket, majd a nadrágommal lehuppanok az ágyra és kiszóróm a zsebéből az ékszereim, amiből van jó pár. Sok gyűrű, fülbevaló, karlánc és nyaklánc. A kis szürke dobozt is kinyitom és felveszem a koponyás gyűrűt, ez az egyetlen, ami ábrázol is valamit és nem csak egy sima kiegészítő.
- Hogy érzed, megmaradsz? Kérdezem azért közben, mert nem kellene itt hagyni, amíg nem szedi össze magát, még a végén azt mondják, hogy túl kemény voltam vele, holott kemény legény volt ő anélkül is, hogy én biztattam volna. A kezembe veszem a tükrömet és megbűvölöm, hogy mutassa Lucifert, mert muszáj lecsekkolnom, elvégre én védem a seggét és nem lenne jó, ha baja esne, de persze élvezi az életet, mint mindig. Most nem szépítkezek benne, mert amúgy is tökéletesen nézek ki. Megnézem, hogy Mammon otthon van-e még és úgy fest, hogy még mindig ott pihen a saját nyaralójában vagy lakásában. Amint végzek csak összezárom és felhúzom a nadrágom, majd a zsebébe teszem.
- Elvigyelek a bázisotokra, hogy még egyben vagy? Kérdezem, miközben a mellette lévő felsőmért sétálok, amit felveszek és miután kirázom, fel is veszem. Nem vagyok biztos benne, hogy neki így vezetnie kellene, még egy biciklit sem bíznék rá, amilyen állapotban kikelt az ágyból, a gyógyszer meg ha hat is, nem hiszem, hogy fejfájáson kívül bármit is segít.
- De előtte még ehetünk is valamit, lehet az is segítene. Leguggolok elé és a combjára teszem a kezem úgy nézek fel rá magamhoz mérten kedvesen. Élvezte a dolgot és nem úgy tűnik, mint aki undorodna tőlem, szóval talán a bizalmába enged majd idővel, de azért meg is kell dolgozni.
- Idehozzam a ruháidat? Öltöztetni azért nem fogom, de még mindig jobban járok, ha segítek neki összeszedni magát, mintha csak itt hagynám a fenébe, hogy oldja meg.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 7:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Mazikeen
Amikor ledobja a köpenyét, én is egyből felvillanyozódom. Szóval helycsere. Ez a masszázs egész jó móka, annyira csúszik, amitől az embernek akaratlanul is beindul a fantáziája, vagy lehet hogy ő szórakozik velem, nem tudom. De nem is gondolkodom el rajta egy pillanatig sem. Amekkora állat vagyok, ott is bekentem, ahová nem kifejezetten szánták ezt az olajat, de úgy hallottam ő is élvezte. Nem tudok eleget inni ahhoz, hogy ne emlékezzek semmire. Úgyhogy bár vele ittam, vagy legalább is próbáltam lépést tartatni, ami nem biztos hogy jó húzás volt a másnap tekintetében, de mindenre emlékszem. Kivétel az ágy lábai, mert azt nem láttam rendesen, éppen mással voltam elfoglalva a démoni nőstény lábai között. Utána meg Maze kirúgta a megmaradtakat is hogy egy szintben legyen, mert idegesítette a döcögés. Pedig annak is megvolt a maga hangulata, mintha hullámvasúton nyomtuk volna. A gyertyákkal való játék az már egy következő szint volt, pár üveg ital után, és inkább ő igényelte, de tekintve hogy be voltam már rúgva, meg ő is, rám is jutott belőle. Egy kis részen szőrtelenített vele. Nem üvöltöttem, mert nem éreztem a fájdalmat a pia miatt. A függöny és a sötétítő is leszakadt a karnissal együtt valamikor a vége felé, mielőtt mind a ketten beájultunk. Lehet azért süt be most a nap ezer ágra. Még nem érzékelem, várható volt hogy a démonunk előbb fent lesz. A bio takaróm meg úgy döntött nem lép olajra, inkább megnyalja a bajszomat. Úgy a motoszkálásra, ficergésre már kezdek magamhoz térni, a kedves kis csók meg bőven kirángat a homályból, lassan felnyílnak a szemeim. Bár az ébredésem megkímélte, az alakját és a szobát körülölelő fényáradat semmi jóval nem kecsegtet és nem fogja nekem itt még fél óráig tartani a kacsóját. Mondjuk annyira nem igénylem a törődést sem. Olyan a fejem, mint a betegnek, akin elektrosokk terápiát végeztek, nem sikerül összeszedni a gondolataimat, odáig azért eljutok hogy ma már ma van. A lényeg hogy nem tegnap a ma, ami lehangoló. Bár mondjuk a délelőtti részét nem szeretném újra, de az este. Nah, az este az folytatódhatna még.
- Ennél jobbat?
Hunyorgok rá, viszonozva a mosolygását, bár a következő kérdésre végképp nem számítottam. Hát, ha eddig nem nyírt ki, akkor nem hiszem most akarna megmérgezni. Meg talán neki is jobb, ha élve jutok el a bázisig. Kérdés a mikor, mert úgy fáj a fejem, egyre nagyobb hullámokban telepedik rám. Kb. úgy is érzem magam, mint akin áthajtott egy szekér.
- Azt megköszönöm.
Addig nem mocorgok, amíg nem keveredik le az ágyról, utána meg szenvedek egy sort. Először kiég a retinám a fényáradattól, aztán meg amikor jobb oldalra dőlök, hogy nah felállok, sikerül beletenyerelnem a kurva sok üvegbe az ágy körül, azok meg szerteszét gurulnak. Szóval a reggeli zenés csörgést még egy dörmögő káromkodás is követi. Elsőre nem sikerül rendesen felállni, kerülgetem a guruló retteneteket, és szédülök is, nem kicsit. Az ágyra támaszkodva, ami alapból összement vagy harminc centit, igyekszem dűlőre jutni a kupiban. Úgy a harmadik nekifutásra már kiegyenesedem, és elindulok a székem irányába. Az is helyet változtatott, most ott van a szoba másik végében, a sarokban. Útközben csak az elhajított ruhadarabokat, a felborított bútorokat, a leszakadt karnist kerülgetem, majd megcsodálom a feldíszített csillárt. Ohó! De legalább az alsónadrágom megvan. Felhúzom, aztán az utam a széknél véget ér. A fegyvereim szemlélem, miközben már Mazikeen is biztos visszatér.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 8:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To - Zagar
Azon kevés démonok közé tartozom, akiket teremtettek és még kapott bizonyos kis pluszt is, amivel fel tudja magát tölteni. Eleinte Lucifer szórakoztatása volt a feladatom, de szerencsére elég jól feltaláltam magam, hogy ne én kelljek hozzá feltétlen, én mással akartam kitűnni, de mégis, hálás vagyok ezért, mert annyira könnyű dolgom van. A buja vad vágyak velem születtek és nincs nehéz dolgom.
- Legyen ahogy szeretnéd, csak szórakozunk önfeledten. Suttogom és bár amúgy sem akartam neki többet elárulni Mammonról és az egyezségről, de érdekelt, miként reagál és kitűnően vizsgázott. Adtam neki egy kiskaput, de nem élt vele, szóval most már nem menekülhet, reggelig itt fog maradni. Nézem, ahogy megválik még pár felesleges ruhadarabtól, majd lefekszik az ágyra és neki is látok egy kis kényeztetésnek, mert ha nem is tart sokáig, egy kicsit talán segít neki feloldódni. Nem értem miért lett ez a mániám, talán azért mert tényleg megsajnáltam, mikor a torkánál fogva felpasszíroztam a  falra, nem kellett volna úgy felkapnom a vizet. A masszírozásnál néha érzem, hogy megrándul, akkor ott inkább nem erőltetem a dolgot. Tanulmányozom is a nem épp átlagos testet, ritkán láttam ennyiféle sebhelyet, van itt minden, ami sokat elmesél számomra. Ismerem én a fegyver okozta sebeket és a szíjak, övek, ostorok és egyéb nem kellemes náspángoló fegyvereket. Az olaj azonban hamar felszívódik szerencsére, csak neki lehet fura érzése tőle, mert simábbnak hat a bőre, de ez csak a következő mosdásig tart vagy egy hétig, ha nem mosakszik.
- Akkor ezt is kipipálhatod a listádon! Mondom kicsit szellemesen, mert amúgy felnevetnék, hogy milyen kreatívak voltak, akik ezt tették vele, de most nem kéne, valami azt súgja. Mikor ráun a masszázsra, akkor meg is fordul, amire szélesen elvigyorodom. A mellkasa is tele van történetekkel, végre nem a megszokott tökéletességet látom magam előtt, amitől már-már rosszul vagyok. Úgy érzem a démonoknál is az a legfontosabb, hogy jól nézzenek ki, még ha nem is csábításra teremtettek.
- Cseréljünk, de szólok előre, hogy nem kell kímélni, szeretem ha fáj. Le is veszem a köpenyeget és félredobom, elvégre a hátamnak szabadnak kellene lenni, hogy megnyomkodhasson kicsit. Idővel már át is térünk arra, amiért ide jött, elő kerültek az italok is, mert a minibár természetesen fel volt töltve rendesen.
Nem is tudom meddig voltunk fent, de reggel mikor felébredek, és körülnézek, csak úgy özönlenek az emlékek. A szoba nagyon leharcolt állapotban van, a gyertyák is a földön hevernek, a faggyú szétfolyva a szőnyegen. Hát még jó, hogy nem nekünk kell feltakarítani ezt. Elég nagy pusztítást végeztünk, nem gondoltam volna, hogy ilyen sikeres lesz a vadásszal az este, de már semmin sem lepődök meg lassan, ha ő is benne van. Az ágyon keresztben elnyúlva a hátán alszik, én meg a mellkasán fekszem keresztben rajta. Megtámaszkodom és nézem, milyen békésen szunyókál és elnézve az üvegeket a földön, nem lesz szép ébredése, de sajnos ezen nem tudok segíteni csak emberi gyógymódokkal, én nekem nagyon sokat kell inni, hogy másnapos legyek és ha ő velem ivott, akkor jó, ha nem lesz harmadnapos is. A nap gonosz mód bevilágít ránk és ideje lenne elhúznom a csíkot, valahogy még sem érzem, hogy távoznom kellene. Mondjuk lehet, a társai meg aggódnak érte és keresni fogják, csak nem hagyhatom délig szunyálni. Várok még egy órát, majd egy lágy csókkal felkeltem.
- Jó vagy jobb reggelt! Mosolygok rá és eltakarom a kezemmel a napot, hogy ne égesse ki a szemét, amikor kinyitja.
- Hozzak vizet meg másnaposságra valamit? Kérdezem vigyorogva, mert fogalmam sincs mennyire üthette ki magát mára, de ha körülnéz a szobába, akkor talán neki is derengeni fog valami.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Mazikeen
Bár úgy csinál, mintha tetszene neki az ajándék, de szinte biztos, hogy nem. Ha valóban így volna, akkor felhúzza az ujjára, vagy jobban megnézi. Egyik sem történik meg. Azért nem mondhatja, hogy nem próbálkoztam egy kicsit kedvesebb lenni hozzá. Ennyire futotta. Én meg realizálhatom, hogy ez a némber tényleg ott vág át mindenkit a palánkon, ahol tud. Érdeklődve hallgatom a beszámolóját, nem mintha erről szerettem volna beszélgetni. Tehát most közölte velem hogy ő komolyan gondolta, ami nem baj, és akkor most én villantsak, vagy mi van? Már mozdul a kezem hogy elkezdem kigombolni a barna, kockás ingem, aminek az ujja ugyanúgy le van szakítva, tekintve hogy ő mögém került, amitől meg feláll a szőr a hátamon. De aztán finoman rásimulnak a kezei a lapockámra és átnyúlva az én kezeim alatt elkezdi lefejteni rólam. Édes, anyukám! Ha ezzel szórakozik, akkor biztos hogy mással is fog. Egyedül gyorsabban menne a vetkőzés, de tőlem! Azért így kellemesebb, azt meg kell hagyni!
- Remek. Lehetne hogy nem beszélünk a munkáról ma? Csak szórakozzunk önfeledten!
Ha annyira közölni akar valamit, majd holnap reggel, már ha nem leszek totál másnapos, ami korántsem biztos. Tököm tele van a munkával, oda meg vissza! És abszolút nem érdekel mit csinál, hogy csinálja, amíg tartja a szavát! Lekerül rólam az ingem, aztán az ágy felé terelne. Odapillantok, és közben azon gondolkodom, hogy a gatyámmal mi lesz? Persze le tudom venni, éppen azt kezdem el, amikor megpillantom az olajokat. Nem tudom mire gondolt. Nem kifejezetten vagyok az a simogatni való, meg masszírozni való egyén! A kaktuszt sem simogatja senki, mert szúr! Meg engem már nem néznek, csak visznek, ahogy ő is. Előzékenyen engem akar előre küldeni, hát legyen. Valami körítést még is csak ki akar hozni ebből. Gyorsan levedlem a bakancsaim, a nadrágot, az alsógatyát csak azért nem, mert még a végén elunja a várakozást. Leheveredem az ágyra és mire észbe kapok, már jól be is ken ezzel a szutyokkal. Esküszöm, jobb, mint a síkosító! Biztos hogy jó helyre kente? Ez a hátamra való? Sok helyen fáj, amikor erősebben nyomkod, néha megrándulok, bár meg kell hagyni, nagyon finomak és játékosak az ujjai.
- Hát.
Kedvesen kérdezett, úgyhogy én is kissé halkabban és őszintén igyekszem válaszolni neki, megköszörülve a torkomat miközben gondolkozom hogyan is mondjam.
- Lapáttal, deszkával, korbáccsal, keményebb övekkel. Így még nem!
Majd hogy ki nem böki a szemét a hátamon lévő térkép, amit néhai volt apám művelt velem. Nah meg persze az idő során én is összeszedtem még jó pár sérülést. Elől is tele vagyok, bár az már javarészt az én művem. Szép is a vadász élet, főleg ha sokáig húzza az ember! Várok egy kicsit, de ha úgy érzem éppen megrekedt a masszírozásommal, akkor egyet gondolva a hátamra fordulok.
- Mit szólnál, ha cserélnénk?
Nem hiszem hogy annyira bejönne neki az én testem, még ha vannak izmaim, például nem vagyok olyan tökéletes alkat, mint náluk, amihez hozzászokhatott. De úgy bekent az olajjal, hogy ha máskor nem, hát most már biztos hogy illatozom. És egyébként kellemes, de én inkább máshogy kalandoznék. A köpeny azért formásabb idomokat rejt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 2:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


To - Zagar
Az égnek emelem a tekintetem hallva, hogy dörmög csak köszönésképpen, de azt meg kell hagyni, hogy legalább kissé megenyhül. Nem tudom, hogy azért, mert nincs rajtam csak a köpeny vagy az, hogy valószínű fegyver sincs a közelemben. Nem lép be egyből, de nem is fogom berántani, nézzen csak körül, nincs itt semmi veszélyes, engem kivéve persze, mert nekem nem kell fegyver ahhoz, hogy bárkivel is elbánjak. Csak engem ez már nem szórakoztat. El is megy lepakolni a fegyverarzenálját, amit szemmel követek csak, nem értem minek ennyi holmi, hiszen csak hozzám jött és a város nem tűnik ennyire veszélyesnek, bár lehet nekik az.
A közelébe sétálva megérzem, hogy fürdött, bár van egy kis olaj illat is, ami nem zavar, biztos a motor miatt, elvégre azt mondta van neki is és még bütykölni is szokta.
- Ne legyél türelmetlen! Nevetek fel, mert én nem vagyok egy kapkodós típus, de örülök, hogy nem húzódik el, nem maradt meg a fojtogatás emléke olyan mélyen, mint sokaknál. Mikor kutakodni kezd a zsebében, akkor kicsit elhúzódom és a kezét figyelem, hogy mit akar, majd a kezembe ad egy szürke dobozt, amire felvonom az egyik szemöldököm. Meglepett, nem számítottam ilyesmire, nem randit kértem tőle.
- Ajándék? Hű, köszi. Kinyitom és kiveszem belőle a gyűrűt, amit ki is veszek, felemelem és oldalra döntött fejjel nézem meg. Csak egy egyszerű ékszer, egy halálkoponya motívummal.
- Tetszik. De nem húzom fel, hanem visszateszem a dobozba és a másik székre teszem, ahol az én ruháim és fegyvereim vannak. Dobni akartam, de inkább odaléptem, hogy ne tűnjön úgy, hogy hazudok. Egyszerűen csak nincs most szükségem ékszerekre, de már látom magam előtt, hogy ez jó pár koponyába bele fog vésődni később.
- Nekem meg van egy jó hírem, Mammon nincs a városban, szóval igazából csak távol kell tartani, majd holnap beszélek vele. Fordulok vissza, felé, érdekel mit szól hozzá, hogy igazából félig feleslegesen van itt és hogy én már az egyezség ide vagy oda, de utána jártam, hol találom meg a számukra oly kellemetlen démont. Visszalépve hozzá a kezem a vállára téve mögé sétálok és kicsit megnyomkodom a vállainál, nem túl erősen persze és hát jól gondoltam, hogy ráférne egy kis kényeztetés.
- Néha szánhatnál magadra egy kis időt. Jegyzem meg és le is veszem róla a felsőjét, már ha nem csak az ujjatlan volt rajta, amit már levett magáról.
- Feküdj hassal az ágyra. Mondom lágyan a tarkójának és magam is elindulok oda, hogy ha elhelyezkedett, akkor az olajjal bekenve a kezem elhelyezkedjek felette és jó alaposan átmasszírozzam. Nem szokásom az ilyen figyelmesség, de ennek én is mindig tudok örülni, ha úgy hozza a sors, hogy szükségem van rá. Én azonban nem hanyagolom el az ilyesmi kényeztetéseket. Az olaj kellemes illatú és nyugtató hatású is, fontos, hogy ő is jól érezze magát. A vállak, a hát és a derék a legjobban terhelt rész, szóval ezen fogok dolgozni leginkább, addig talán fel is enged még jobban. Talán beszélgethetnénk is, de én nem vagyok annyira a szavak démonja, de talán ő kérdez majd valamit, biztos nem érti, hogy nekem ezzel milyen szívességet fog majd tenni amúgy, a jót a hasznossal keverni mindig is zseniálisnak tűnt.
- Masszírozott téged valaha is valaki? Kérdezem meg nevetve, mert nagyon nem úgy tűnik amúgy. Szólj ha mehet erősebben vagy ha valahol fáj. Nem kínozni akarom, kivételesen, szóval kerülöm az érzékenyebb helyen az erősebb nyomásokat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


The Plaza 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 1:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Natalie
Nah kezdődik. Csak azért nem szólok vissza, mert részben igaza van. Részben. Szerintem Mammon nem képezte az alku részét egészen addig, ameddig valamelyikünk bele nem egyezett ebbe a kitételbe. Bár tény hogy én ritkán szoktam tárgyalni, mégsem érzem úgy hogy ez hiba volt. Az lett volna ha hiba, ha úgy hagyjuk, lógva a dolgot. Nem ment volna bele, láttam annak a némbernek az arcát. Miután megvolt az első kör, lefelé hajtom a fejem és bólintok egyet. Nincs igaza ebben, de lesz@rom. Aztán megúszni az éjszakát? Viccel? Leszámítva hogy démon, ha tényleg tartja magát az egyezséghez, akkor nem kell semmit megúsznom. Utána kérdezek rá a Gabriel-es magánszámára, amitől elszabadul a pokol. Üvölteni kezd és kérdőre von, nekem meg egyre inkább az agyamban lüktet vérem. Esküszöm..ha egyszer közös nevezőre lehetne jutni vele, de mindent, MINDENT támadásnak vesz. Aztán indul a torpedó. F@szom kivan már vele! Felpattanok mérgesen, az ágyhoz kullogok, felvenni a táskát, ami tele van még a megmaradt felszereléseinkkel.
- Több hónapja látom odakint azt a motort, itt a hotel előtt, akárhányszor elhaladok erre! Nem én lennék az első és nem is az utolsó, akinek nem tűnt fel azonnal, hogy egy démon!
Most már én is üvöltök, a cél hogy túlüvöltsem őt. Közben lehajolok felvenni az elhajított és biztosított fegyvert.
- És te is nagyon jól tudod, nem hagytam volna hogy bántson! Úgyhogy igen! Fedeztelek!
Nagyon kezd felmenni a vérnyomásom, közben még egy lépést is teszek felé, a szemébe tekintve egyre ráncosabb homlokkal próbálom kitalálni hogy ezt most valóban komolyan mondja, vagy csak megint kajabál, mint szokta. Aztán amikor folytatja, kikívánkozik belőlem egy fújtatás, de azt is úgy teszem, hogy közben hátrafelé lépkedek. Ugyanazt az ide oda mászkálást művelem, amit Mazikeen-él, csak amíg ott leginkább a frász volt bennem, meg az adrenalin, ebben a szituációban tömény ideg uralkodik. Igen, kisanyám?! Tökre jó hogy a nevemben beszélsz azzal a f@szfejjel! Meg úgy mindenki nevében. Hát nem Wallenberg a város vezetője? Még a Tanács-nak sem lenne ehhez joga! Persze nem mondok ki ebből semmit, csak a kezemet lóbálom idegesen, benne az Ak-val. Biztosítva van, elsülni nem tud. Na, itt befejeztük! Amúgy igaza van. Ha én ott lettem volna, úgy keresztül lövöm azt az állatot, mint ahogy tanítani szokták az újoncoknak. Aha! A változások kora. Ezt nem hiszem el! Egy utolsó morcos és kérdő tekintet kap szárnyra az irányába.
- B@zdmeg!
Üvöltöm aztán egy "menj a fenébe" kézlóbálással, és kicsattogok az ajtón. Magam mögött meg úgy bevágom, hogy még a folyóson is hallatszik. Remek! És akkor most irány Drake, aki a kocsiban van és fogalma sincs semmiről. De majd lesz. Még ha Natalie nem játsza le neki a felvételt, és hallgatna, én elmondok mindent. MINDENT! Elvégre ő a főnökünk és ő felel a városért is. Nem Natalie és nem én!
to Mazikeen
A megbeszélt szoba elé érkezve kopogotatok kettőt türelmetlenül. Tekintve hogy a nap első felében felidegesítettem magam, olyan nagy kiborulás már nem várható tőlem. Az meg volt! Nem mondanám hogy túltettem magam rajta, de mindképpen nyugodtabb vagyok, mint korábban. Ha csak nem kezd el megint fojtogatni ez a Mazikeen, vagy olyasmit csinálni, ami felb@ssza az agyam és elgurul a gyógyszer..de reméljük a legjobbakat. Vagy legalább azt hogy tartja magát a megbeszéltekhez! Nem kell sokat várnom, gyorsan kinyílik az ajtó.
- Helló.
Kúrta dörmögés érkezik a részemről, de ha morcos vonások is ékesítették az arcomat, hamar megenyhül a látványtól. Hát ez nem húzza az időt! Csak egy fürdőköpeny van rajta, lengén összekötve. Nem lépek rögtön be, előbb tovább futtatom a tekintetem a háta mögötti szobán. Abban már most biztos vagyok, nem az ő szobája. Nem illik hozzá és a szövegelése alapján én is másra számítottam. Valahol megértem és cseles! Megcsap az illat, a füst, a hangulat, az megvan. Készült. Nem látok semmi fenyegetőt, meg amúgy is be kell mennem, szóval bemegyek. Nem kifejezetten örülök a felszólításának, de fordított esetben sem akarnám én se hogy valaki tökig felfegyverkezve mászkáljon, ha én nem akarom. Nem volna jó magamra haragítani, elvégre akkor minek túráztattuk magunkat ezzel az egyezséggel? Szófogadóan a székhez megyek, miközben ő bezárja az ajtót és még a láncot is ráhúzza. Nah erre kicsit gombóc keletkezik a torkomban, mert ha itt vérengzés kezdődik, akkor bizony az ajtó is útban lesz! Lekerül rólam a nyílpuskám, az ujjatlan dzsekim, alóla a pisztolytartó, benne a két korábbi fegyverrel, ezeket nem veszem elő, csak lerakom. Erre kért. Utána a nadrágomról fejtem le az övet, a két vadászkéssel, azok is a tokjukban kerülnek a többihez. A hangjára megfordulok, de összekuszálódnak a gondolataim az érintésére. Kis ideig az arcát fürkészem, ő meg nagyon közel hajol és beleszippant a levegőbe. Nem lehetek büdös, lezuhanyoztam mielőtt ide jöttem! Valahogy ez az egész olyan hihetetlen, hogy már szinte igaz!
- Szivi! Beszélgetünk még arról hogy mit nem hittél el, vagy nyomjuk?
Kaján vigyorral húzogatom felfelé a szemöldököm, de aztán eszembe jut valami és a nadrágom hátsó zsebében kezdek el kotorni.
- Ajándék.
Búgom kedvesebben neki nyújtva az apró, szürke dobozkát. Egyébként lehet hogy van egy kis olaj szagom, mert egy félórát elszúrtam a lomok között zuhanyzás után. Nem akartam üres kézzel jönni, bár nem volt kikötés, de jobb nekem is, ha nem akar kicsinálni az este alatt. Ha felnyitja, akkor egy ezüst gyűrűt talál benne, hasonló halálkoponya motívum díszíti, mint a bőrmellényemet. Bár nem pont ugyanaz. Tekintve hogy mit viselt a tárgyaláson, meg hogy motorral kalamol itt a városban, talán nem hajítja el.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


The Plaza Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
The Plaza Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
345
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 11:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


New Deal
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 483 • Zene; Society»
«I have a soul
the devil wouldn't buy.»
Az üzlet megkötetett, elég hamar és elég zökkenőmentesen, így hát nincs más hátra, mint elköszönni. Szorításom hasonló, mint az övé, – tán nem olyan erős – határozott. Arcomon a korábbi mosoly látszódik még, jókedvűé, mely csak addig van az arcomon, amíg ki nem megy.
- Szép napot, Mazikeen – arcomon sejtelmes a mosoly, na mire gondolhatok? Ám, amint bezárja az ajtót, ez el is tűnik. Blúzom alá nyúlva csippentek ki belőle egy mikrofont, amit korábban még a kebleim közé ragasztottunk. Oh, bármit mondhatnak, hogy mit is mondtak valójában, jobb ha ott a bizonyíték, ugyebár. A doboza a nadrágomra van csippentve, hátra, az pedig egy gombnyomással kikapcsolom, ne hallják a távolban, hogy mi fog itt elhangzani. A drótot még kihúzom, s csak ezután fordulok Zagar irányába.
- Tudod, amikor arra kértelek, hogy ebben legyél csendes társam, valóban úgy gondoltam, hogy meg se szólalj. Az egyességnek egyszerűnek kellett volna lennie, amiért mi kellünk Amara ellen, ó, és nem hiszem hogy csak egy almamag miatt, igenis illene, hogy a démonokat visszahúzzák a városból és ebbe Mammon is beletartozott volna. Ha nem szólsz bele, ha hagyod, hogy én intézzem, és nem érzed szükségét annak, hogy belepofázz, sőt mi több, ellent mondj nekem – mutatok itt magamra, enyhén szólva is mérges vagyok rá. – Akkor még a ma éjszakát is megúszhattad volna. De nem, mert nem tudsz csendben maradni, még akkor sem, amikor kellene, mi? – förmedek rá, az üveg sör maradékát pedig kiiszom és lerakom a pultra. De persze nem reagál rá, miért is reagálna, hiszen az túl nagy… a fene nagy férfi önbecsülés, nehogy beismerje, hogy valamiben is hibázott.
Áh, dehogy.
Inkább vádaskodik.
S ezen… Arcom megnyúlik, ajkaim kinyílnak. Bele a százas kör közepébe. De lássa, hogy én sem vagyok jobb.
- Állítólag azért voltál itt, hogy fedezz engem, Drake egyáltalán tud, hogy itt volt egy démon!? – mutatok az ajtó irányába. – Persze, hogy nem – ha már vádaskodunk, akkor én is tudok. Rosszabbul is elsülhetett volna ez az egész, de ő megint Rambót játszott, mert azt hiszi, hogy annyira illik hozzá ez a karakter. Mintha nemrég ő papolt volna arról, hogy közösségként kellene cselekdenünk?
- És az amúgy is egy teljesen más dolog volt. Mert mindenki tapsolt volna az örömébe a bázison, ha beviszem Gabriel egyik katonáját, nem igaz? Mert ebben a kibaszott városban mindenki annyira kedves és jólelkű és annyira önzetlen, hogy nem állítottak volna karót bele a képébe, nem igaz? Jobb, ha felfogod te is, hogy ez már a változások kora, itt nyitnunk kell. De érdekes, az senkit sem zavart, hogy San Franciscoba egyedül mentem el és tárgyaltam Uriellel, nem igaz? Gondolom az sem tűnt fel, hogy kevesebb angyal is repked a város felett, ugye? – persze titokban. Mert ebben a városban aztán kurvára lehet nyíltan bármit is csinálni. Mint most… Komolyan ha egyedül csinálnám ezeket ezerszer jobban menne, és nem amiatt aggódnék, hogy mi fog elcsesződni. De tény, hogy senkinek sem szóltam Gabriel dologban és nem is kívánom megtenni. Még nem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


The Plaza Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
109
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 10:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


New Deal - Zagar, Natalie
A szemem sarkából még néha Nataliera nézek, látom, hogy próbálja az elfojtott nevetését visszatartani. Arrébb is áll kicsit, hogy ne zavarja meg a nagy beszélgetést, ami pár legyintés és egy oké, megegyeztünk-ből áll. Ahhoz képest, hogy a torkánál fogva felemeltem és a falhoz szorítottam alig egy órája, meglep, hogy csak így belemegy az alkuba. Főleg, mert a szobában rengeteg sót is szétszórt, csak hogy távol tartson magától, most meg mondhatjuk, közelebb nem is kerülhetne hozzám. Széles vigyor jelenik meg az arcomon, de nincs benne semmi sunyiság kivételesen, csak puszta öröm, hogy hát ez is összejött és milyen könnyedén belement. Mivel mindenem megvan fogalmam sincs, mit kérhettem volna az árért cserébe, mint egy esélyt, hogy közelebb kerüljek az egyikükhöz és így talán később a bizalmukba is. A szektorok kiürítése erre tökéletesnek tűnik, legalább szórakozunk majd egy jót, mert csak velük megyek oda, egyedül nem olyan buli a tisztogatás. Lehet elszaporodtunk, de csak az erősek maradjanak meg és amint megnyílik a pokol kapuja, úgy is sokan csatlakoznak hozzánk, mert démontársaim nem maradtak annyira tétlenek, mint én.
- Rendben, keresni foglak titeket, abban biztos lehetsz. Kezet rázok vele, ha ennyire ragaszkodik hozzá. Erős markom van, de azért nem roppantom szét a kezét és szándékosan nem is szorítom meg nagyon, nem lenne jó a végét így elbaltázni.
- Viszlát Natalie. Küldök neki egy puszit a levegőben, majd Zarar felé fordulok az ajtóból még.*
- Este várlak. Kacsintok és bezárva az ajtót magam mögött indulok is tovább, az őrök is köszönnek nekem, ami még hallható bent. Ez van, amikor a hoteltulajdonos már sokkal jön nekem. Ők választották a helyet, de nekem meg több a kapcsolatom, mint azt hinnék a felszíniekkel is.

To - Zagar
Még késő délután megérkezem a hotelhoz vissza egy kis kirándulás után, hogy megnézzem mennyire sikerült berendezniük nekem a hatvankilences szobát, nem gondolom, hogy Zagar szexhintát meg egyéb kellékeket akarna használni, de ha erre vágyna, akkor az itteni saját szobám ajtaja mindig nyitva áll. Nagy kanállal élvezem az életet és elég extrém a legtöbbeknek az én szórakozási szokásom, de akadnak bőven, akik kipróbálnák magukat, még a lelküket is eladnák érte. Én meg csak így osztogatom, hihetnék, de valójában nekem ez egy olyan dolog, amitől feltöltődöm. Sok démoni energiát pazarlok el és Mammon felkeresése nem volt egyszerű feladat, de már tudom hol van, már csak az erőm kell visszaszereznem. Mindig hagyok egy keveset, hogy könnyebben meg tudjam magam védeni, csak remélem, hogy nem készül semmilyen kellemetlen meglepetéssel Zagar.
A szobában minimális bútorzat van, mindössze egy hatalmas franciaágy, két oldalán éjjeliszekrénnyel, amin lámpások égnek halovány fényt biztosítva az ágy felé. Körben polcokon vannak gyertyák elhelyezve, amik bevilágítják homályosan a szoba többi részét. Egy asztal van, egy szekrény és két szék, semmi több. Nekem tökéletes, neki is vetkőzök és ledobálom a felesleges ruháimat az egyik székre, majd elmegyek letusolni, mert csak lemosnám magamról az út porát, majd csak egy fehér fürdőköpenyt húzok fel. A táskámból kikeresem a nyugtató hatású illóolajom amit kirakok az egyik éjjeli szekrényre, majd kellemes illatú füstölőt is gyújtok, valahol az ablak közelében, nem befüstölni akarok, csak meghitt és megnyugtató illatot. Elég feszült lesz a vadász, az meg nem tesz jót az éjszakai mókának. Még fel akartam öltözni, de a végén elengedtem a dolgot, mert feleslegesnek tartottam, amint kopog az ajtón, megyek is kitárni előtte és a kezemmel befelé invitálom.
- Helló, gyere be és a fegyvereket, ha hoztál, akkor pakold le az üres székre. Már miért is ne hozott volna amúgy, de sose lehet tudni, az élet tele van meglepetésekkel. Bezárom az ajtót és még a kis láncot is ráhúzom, hogy véletlen se jöjjön be senki megzavarni minket.
- Nem gondoltam, hogy tényleg belemész ebbe. Sétálok lassan felé és miután lepakolt, akkor  elé állok, hogy megnézzem mennyire is van berezelve. Az egyik kezemmel lassan közelítek felé és karolom át a nyakánál és közelebb hajolva megszagolom, hogy legalább megfürdött-e, mielőtt ide jött.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6