Ephran, my dear love

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Rory


Ephran, my dear love Tumblr_pziolkNrQe1xt67eoo3_540
☩ Történetem :
☩ Reagok :
8
☩ Rang :
A Sötétség Tábornoka
☩ Play by :
Timothée Chalamet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 15, 2019 1:01 pm
Következő oldal


Ephran, my dear love
Foglalt
Rang • Szeráf
Play by • Armie Hammer
Kora • Milliók
Karakter információAzt gondolják, hogy a szerelembe esés tesz valakit egésszé? A lelkek plátói egyesülése? Hát nem. Teljes egész vagy, amíg bele nem szeretsz valakibe. Az érzelmek megtörnek. Egész vagy, aztán úgy feltörnek, mint egy hímes tojást. Tudom, hisz megtapasztaltam, "hála" neked. De eltelt hétszáz év, számomra még több, és én már nem az a személy vagyok, akibe több, mint egy millenniummal ezelőtt beleszerettél. Mit mondhatnék, a Ládának különleges érzéke volt ahhoz, hogy megtalálja valaki gyengepontjait és megtörje.
A szabadulás után én teljesen beletörődtem abba, hogy itt a világvége. Meg sem fordult a fejemben, hogy Amara ellen menjek vagy bármit tegyek a pusztulás ellen. A pusztulást már elhozta a te fajtád, minek ficánkolni. Tudod, régen, melletted nem ilyen voltam. Rám ragadt egy kicsi a te fényedből, rád meg az én sötétségemből, és ez a titkos románc meglepően jó dinamikával működött.
Te voltál és vagy a mai napig az az angyal, aki nem adja fel csak úgy, aki kiáll az elvei mellett. Van benned annyi kurázsi, hogy azt tedd, ami "helyes" akkor is, amikor más már menekülne. Emiatt nem is csodálom, hogy Michael oldalán horgonyoztál le, miután lángra lobbant a világ. Ezzel mondjuk az én dolgom is nehezíted, nem közelíthetlek meg csak úgy, mint bármelyik kósza angyalt. De ez nem is baj, szeretek játszani. Vissza fogom adni az emlékeidet, mindet, csak előbb felőröllek kicsit. Ja, hogy ez nem szerelem, hanem megszállottság? Ugyan, mi a különbség.
//Túl sok mindent nem szeretnék megszabni, persze vannak elképzeléseim, de vevő vagyok a te ötleteidre is, és szeretném, ha majd Ephrant a sajátodnak érezhetnéd. luvu Az előtörténetemet mindenképp olvasd el, ha érdekel a karakter, mert eléggé kettejük fura kapcsolata köré épül.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3