Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Mazikeen •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Mazikeen GgxTSAc
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Mazikeen Tumblr_pobim9IFJm1uezmbko4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Anael
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 17, 2019 8:44 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Mazikeen!

Sok szeretettel üdvözlünk a démonok körében!  bbb Nincs könnyű dolgotok, hiszen bizonyosan a pokol és a lélek eladás is hiányzik nektek démonoknak. Amara jól elbánt veletek, nem csoda a harag vele szembe.
Kíváncsian vártam, hogy milyen karaktert hozol főleg, mert nagy kedvencem nekem is a színésznő. Nagyon "bájos" lett.. hahah!  szemöldökemelgetés De milyen is legyen egy démon nem?
Minden esetre nagyon tetszett a részletességed, s a karaktered leírása. Ő a többet erővel választotta, s talán néha ez is lesz majd a gyengesége. Majd kiderül a játéktéren, amit már nagyon várok, hogy olvashassak.  juuj
Nem is húzom az időt, irány a foglaló  ne hagyj ki semmit sem, majd a játéktér és vadész le mindenkit! Very Happy


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○No Heroes and Villains
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Mazikeen


Mazikeen Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
107
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 12, 2019 7:24 pm
Következő oldal


Self-worth comes from within, bitches!
Saját
Látszólag 35


Mazikeen
Karakter információ
Család - Nincs családom, mint az embereknek, azonban sokan élünk/éltünk a pokolban együtt, amitől nem mondanám, hogy rokonok lennénk vagy hogy kedvelnénk egymást, talán a megtűrjük egymást a legmegfelelőbb szó, de ez is ritka. Sokkal szívesebben kínozzuk egymást, elvégre halhatatlanok vagyunk... Viszont, ha valaki magára haragít, annak nincs kegyelem és elfajulhat addig, hogy megölöm.

Mi a beosztásod - Lucifer jobb keze, mint az első ark-démon, általában azt teszem amire megkér, de emellett fejvadászként dolgozom az emberek között, mert jó móka.

Melyik oldalon állsz? - Luciferén és a sajátomon

Városod - New Orleans

Porhüvelyem neve -  Minek az nekem?
Lesley-Ann Brandt
-
Rangtalan
Démon
Maze
35

Karakter képességeinek leírása
☠  Halhatatlanság ☠
Ez a legjobb dolog, mert nem öregszem kinézetre egy szemernyit sem. Nem lehetek beteg, ami pár átmulatott éjszaka után nem hátrány, hisz az a nemi betegségek melegágya számomra. Persze attól még sebezhető vagyok.

☠ Alku kötés ☠
A kedvenc szórakozásom alapja ez, elvégre ki ne szeretné tovább növelni a nyáját? Kellenek a gyalogok a sakktáblán szóval nincs más dolgom, mint megkeresni a szerencsétlen embereket, akik annyira elkeseredtek, hogy eladnák a lelküket, csak hogy jobb legyen. Nem kevés tag kapott meghívót így tőlem a pokolba, de manapság már nincs olyan könnyű dolgom, nem mintha ez akadály lenne.

☠ Emberfeletti erő ☠
Mit is mondhatnék erről? Erősebb vagyok a puhány embereknél, ha úgy van kedven akár egy öleléssel szétzúzhatom őket. Egy idő után azonban ez már nem szórakoztató. Az angyalokkal azonban közel azonos szinten vagyok, na velük lehet még jókat verekedni. Szeretem, amikor valaki visszaüt és van kihívás.

☠ Telekinézis ☠
Nos, a tárgyak mozgatására lehet használni ezt a képességet. Bevallom, hogy ebben nem vagyok valami jó, de ha elmondod valakinek, akkor kicsinállak!

☠ Megszállás ☠
Ezt nem kell sokat magyarázni remélem, képesek vagyunk emberek testét megszállni és átvenni felette az irányítást, de nekem saját testem van, szóval miért csinálnék ilyesmit, szerintem erre nem is vagyok képes, még sosem próbáltam.

☠ Mágikus, okkult tudás ☠
Profi szinten vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy mindenre képes vagyok, amire az előző szinteken lévők képesek. Fura tudom, de amit nem találtam magamhoz illőnek, hát azt egyszerűen elhanyagoltam és nem gyakoroltam annyit. 
✡ Az átkok szórása jól megy, ezzel hozva szerencsétlenségeket a nyomorult emberekre.
✡ Tárgyak felruházása tulajdonságokkal nem az én asztalom, általában megkérek valakit ilyenekre, mert megtehetem.
✡ Emellett még ott vannak a betegségek, amiket rontásként terjeszthetek.
✡ Az elementális mágia azonban távol áll tőlem, szóval kerülöm az olyan helyzeteket, amikor arra szorulnék rá, elvégre amúgy is emberfeletti erőm van és mindemellett én vagyok az első ark-démon, találok valakit ilyen feladatra!
✡ Képes vagyok a Pokolból vagy a Mennyből megidézni egy angyalt vagy egy démont, de mivel ez elég hosszas ceremónia, így ritkán használom és csak, ha szükséges. 
Viszont impet és pokolkutyát is bármikor idézhetek, ezt a részét már többet használtam, mert egy kutya jó társ tud lenni egy vadászás során.
✡ Démonűzés, néha szükséges a nem pokolban született démonok esetében. Jó móka, mert általában alkut köthetek valakivel, hogy megszabadítsam egy szeretjének a testét, de persze vannak olyan démonok, akik tombolnak és így próbálnak elmenekülni a büntetés elől.
✡ Még nem megy a legjobban, de gyakorlom a tükör mágiát, ahol a tükrön át láthatom az általam gondolt személyt. Egyelőre senki sem érdekel annyira, hogy állandóan őt nézzem, de fejvadászatnál nagyon is jól jön ez a képesség.

☠  Energiák ☠
Minden démon rendelkezik valamilyen "energiával" ez alól én sem vagyok kivétel. Lucifer mikor megteremtett a kéjjel ajándékozott meg. Akik hajlanak az ilyesmikre, rájuk hatással lehetek, bár nincs szükségem erre, mert anélkül is boldogulok, ha ilyesmire vágyok, de azért jól jön néha legkeményebb férfit az ujjaim köré tekerni információ szerzés céljából.

☠  Közelharci fegyverek ☠
Általában két pengével szeretek harcolni, de minden fegyvert kitanultam hosszú életem során, sőt még volt lehetőségem minden harc stílust is megtanulni mesterektől, mikor a Föld még nem volt ilyen. Rendes fegyver arzenálom van otthon, azonban minden vágyam egy angyal pengét szerezni, hogy veszélyesebbé válhassak.
Minden történet rejthet titkokat
A történetem ott kezdődött, hogy Lucifer megalkotott a pokol bugyraiban és elnevezett Mazikeennek és azt a feladatot kaptam tőle, hogy a bűnös lelkeket kínozzam. Ó, hogy én mennyire imádom a munkámat! Mindenkinek volt egy zárkája, ahol végigélhette a bűnét újra és újra, mint valami rém álmot, csak hát én kiszínesítettem nekik egy kicsit. Változtattam a helyszínen, az embereken és a körülményeken, de a vége mindig ugyanaz lett. Persze volt, akitől kellettek információk is, ott bevethettem démoni erőmet is, hogy kiszedjem, amit Lucifer tudni akart. Nem csalódott bennem egyszer sem, nem hiába én voltam az egyik legjobb kínzó és vallató. Ám egyre több démon vett körül és én többre vágytam, feléjük akartam kerekedni, így elérkezett a bizonyítás ideje. Voltak vakmerő lázadók, akiket szívesen kaptam el és vezettem az Ördögöm elé, hogy megbüntessük őket. Igyekeztem rászolgálni, hogy a közelébe lehessek és ezért gyakran jártam a nyomában, de persze ő ebből alig ha érzékelt valamit, mivel nem jelentettem rá veszélyt, inkább megvédtem az ilyenektől. A Földre is feljárkáltam, amikor ő is, hiszen ott már a testvérei felbukkanhattak és nem szerettem a szárnyasokat, még most sem kedvelem őket, de akadnak köztük bukottak, velük jó lenne elszórakozni, hisz gyengébbek lettek és így könnyebb lehet megtörni őket, már ha a szárnyuk elvesztése nem lenne elég számukra.
Egyszer jókor, jó helyen voltam és alkut kötöttem Luciferrel, elvégre én szeretek alkut kötni és ettől ő sem zárkózott el. Én megvédem a hátsóját és hűn szolgálom, cserében én leszek az első ark-démonja. Az egyik keze mondhatni, aki mások felett van rangban. Persze szereztem pár ellenfelet, de nem akadt még olyan, akivel ne bántam volna el. Nem állítom, hogy nem vertek szét, de sikerült nyertesként kikerülnöm mégis, mert megvolt rá az okom. Nem olyan fából faragtak, aki feladja és hagyja magát megalázni, sőt ha valaki hencegni mert, hogy elvertem, de én is kaptam eleget, már arra elég morcos lettem, amit senki sem akar. 
Minden jól ment, amíg szabadon járhattunk a pokol és Föld között, ám ez megváltozott és az utóbbin ragadtunk, hála Amarának. Nagyon feldühített a dolog, hogy sok ostoba ember között ragadtam, akik gyengék, állandóan csak siránkoznak és valamiért jó kedvük van és mindig Isten nevét emlegetik. Az erőm sem volt már a régi, mintha gyengébb lettem volna, de ez szerencsére mindenki másról elmondható volt, mint kiderült. Igyekszem alkalmazkodni, hiszen rá kellett jönnöm, hogy nem minden ember ostoba és akadnak olyanok, akikkel elég szórakoztató a közös munka. Fejvadászként levadászok én bárkit, aki rászolgált, mert ez a dolgom, a bűnösök megbüntetése, ebben vagyok jó és a kínvallatásban. Elég sokféle körben mozgok a munkámnak hála, így hamar tudomásomra jut, ha valaki nagyobb dolgot szervez és még időben jelenthetem Lucifernek, akinél jobb játékost el sem tudnék képzelni. Én is bosszúra vágyom, Amara nem úszhatja csak úgy meg, de nem teszek még semmit, hiszen az ostobaság lenne. Ha le akarja valaki győzni és lesz jó terve, akkor csupa fül leszek, addig is mindent megteszek, hogy az esküm ne szegjem meg, de mégis a maga ura is legyek.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/2
Angyal
5
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6