Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
245
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 12, 2019 12:28 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Lucifer! OMG

Nagy örömömre szolgál, amiért én fogadhatlak el, már csak azért is, mert tudom-tudom, a PB a mi ajánlásunk, de hát rendkívül boldoggá tesz, hogy megtartottad!  fanolos Imádom Mark Pellegrinot, nála kevés jobb arcot tudnék a mi Fényhozónkhoz elképzelni Very Happy Szóval külön köszönet érte, a választásod részemről sok bizalmat megszavazott a lapodnak Wink

Ami persze nem is volt alaptalan... Napközben olvasgattuk Raidennel, hogyan haladsz, és hát ez a családleírás tökéletesen kiégetett mindkettőnket a lehető legpozitívabb értelemben xD Mondanám, hogy éljenek a power rangers-ök, de igazán nem szeretném, ha újdonsült, friss és ropogós Luciferünk eret vágna, így egyetérthetünk abban, hogy elegen vannak ők ketten is a világban Very Happy
No de a mókát félretéve nagyon megnyert ez a könnyed, már-már érdektelen és laza stílus, amivel felruháztad a karaktert, jól áll neki, amit az előtörténetedben is sikerült bizonyítani illetve fokozni. Egy szép, kerek egész összefoglalót tártál elénk Lucfenyő eddigi életéről, azt is az előbb említett felettébb szórakoztató stílusban, a szarkazmus jegyében, amiért személy szerint élek-halok :'D Habár ott vesztettél el igazán engem, amikor Amara megjelenéséről írtál, és az első velős káromkodás is felütötte a fejét a lehető legnagyobb váratlansággal xDD Bearanyoztad az éjszakámat!

És megint félretéve a mókát, felkeltetted az érdeklődésemet, miféle egyéb terveket szövöget ez a Lucifer itt a Sötétség kapcsán, sőt, mit kezd majd a jelenlegi szituációval és miként fogja folytatni, ha egyszer sikerül hűvösre tenni azt a bosszantó nagynénit. Vajon ismét összefogja a démonjait, és tovább adózik a világ "rendjének", hátrahagyva az örök vakációt, vagy pont nem fogják érdekelni a pokol meg a fater dolgai, és ott folytatja a pihenést, ahol kénytelen volt abbahagyni? Mit mondhatnék, a világ szeme rajtad, de egy biztos, jó kezekbe került a pökhendi arkangyalunk Very Happy

Még egyszer nagy szeretettel üdvözöllek az oldalunkon és annak tagjai között, reméljük, hogy sokáig kitartasz mellettünk és jól fogod érezni magadat! OMG Mielőtt azonban még lecsapnál a játéktérre, kérlek, hogy a szükséges foglalókat ejtsd meg, aztán spuri felforgatni a démonok, Amara és az egész világ életét Very Happy


Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Lucifer


Lucifer Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
2
☩ Rang :
I'm the devil bitch
☩ Play by :
Mark Pellegrino
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 10, 2019 10:50 pm
Következő oldal


"Ha az ördöggel táncolsz, az ördög a régi marad, téged formál a képére"
Kanon
Teremtés óta


Lucifer Fényhozó
Karakter információ
Család - Csapjunk egyből a közepébe? Semmi előjáték? Hát legyen. Először is van egy édesapám. Isten. Van egy nagynénjém Amara. Anya? Az nincs. Vagy nem tudok róla. Nagyon remélem, hogy nincs mert ha felbukkan még egy Power Rangers akkor lehet, hogy eret vágok. Hűha hát testvérből pedig van egy jó pár. Ha két kezem lenne se tudnám megszámolni igazából. De az a legrosszabb, hogy a fontosabbakat sem. Nagy család az egyenlő a boldogsággal. Kamu. Igazából a hátam közepére sem kívánom egyiket sem. Sőt a legboldogabb lény lennék akkor, ha többet nem is kellene róluk hallanom. Amióta ott kellett hagynom ERŐSZAKKAL a Mennyeket azóta teljesen leírták magukat előttem. Viszont megölni vagy megöletni őket nem kívánom, sőt még meg is bosszulnám őket. Furcsa igaz? Én se értem. De hát a család az család. Csak jó messze legyenek és ne köpjenek bele a levesembe, mert akkor morcos leszek.
Vannak gyermekeim is. Nagyon sok. Kész tenyészbika vagyok. Szerencsére megadatott nekem a teremtés képessége így hát kedvemre készíthetek aranyos démonokat akik csak lesik a kívánságaimat. Remek. Ők is unalmasak már.  

Mi a beosztásod - Főnök vagyok kérem szépen.


Városod - New Orleans

Porhüvelyem neve - -
Mark Pellegrino
Staff
Sátán
Arkangyal
xy
21

Karakter képességeinek leírása
Arkangyal erők, de azok közül is a legjobb. Plusz poénnak meg Apci elrejtett a zsebembe egy kis teremtést. Jó fej, nem? Meg természetesen ez a szép külső. Hehe, majdnem kifelejtettem.
Minden történet rejthet titkokat
Réges régen egy messzi messzi galaxisban élt egy vénember s annak testvére. Az Öreg egyszer egy magányos pillanatában elvonult egy sötét sarokba, hogy könnyítsen magán, ha értitek mire gondolok. Ebből lett az ősrobbanás. Szegény gyomra. Bolygók, bolygók hátán. De még mindig valami hiányzott gondolta ő. Ekkor pattantunk mi ki a kis kobakjából. Az első angyalok. Szépen sorjában ugrottunk ki a földből. Engem csak Michael tudott megelőzni, ezért haragszok is rá. Én akartam elől lenni a sorrendben. Éltünk boldogan, kergettük a pillangókat és a többi és a többi. De aztán egyszer csak kedves Apánk megakarta csavarni a dolgokat, mert azt hitte, hogy vicces. Ha engem kérdeztek akkor a korral jár, hogy beképzel magának dolgokat.
Félrehívott egy gyönyörű szép éjjelen, a patak vize oly tiszta volt, hogy a tükörképünkre még most is emlékszem. Ahogyan félve sétáltam, mert már tudtam mit tervez. Mert a fejébe láttam, mert én ismertem a legjobban s ő is engem. Felém fordult és belekezdett. Meghasadt lélekkel, meghasadt szívvel hallgattam és  közben lecsuktam a szemeimet. Csak egyetlen egy kérdés járt a fejemben. Miért? Miért kell ilyen nagy áldozatot hoznunk ezekért a lényekért? Ezekért az alsóbbrendű létformákért. Gyengék, törékenyek. Akkor miért? Szabad akaratot kaptak akkor én miért kellek? Miért kell valaki akitől féljenek? Miért kell egy szükséges rossz? A válaszomnak az kellett volna lennie, hogy nem. De nem tudtam neki ezt mondani. Nem tudtam csalódást okozni, így hát lázadást szítottam a Mennyekben.
Megkísértettem azt, akit meglehetett. Magammal vittem mindenkit, akit csak szerettem volna. A Lucifer név abban a pillanatban vált teljessé. Kiemelkedtem a többiek közül, vezető lettem. Megadatott nekem a lehetőség, hogy kiépítsek egy saját birodalmat egy saját hadsereget. Véghez vittem Isten akaratát, megadom a szeretett embereinek azt a gonoszt akitől rettegniük kell. Démonjaim pusztítása és az emberek jajveszékelése végigsöpört a bolygón. Megalapoztuk a hírnevet, most már csak várnunk kellett. Jöttek a lelkek, a Pokol egyre teltebb és teltebb lett. Hosszú évszázadokig tettem azt amire teremtettek. Viszont mindenkinek kell egy kis pihenő. Mondjuk így örökre?
Szórakozásra vágytam, meguntam démonjaim jelenlétét. Szabadságot adtam magamnak és hát elindultam járni a világot és felfedezni az embereket. Minden flottul ment de egyszer csak megnyílt az ég és az angyal hadak kezdték leigázni a Földet. Nem hittem el, duzzogva mentem vissza a Pokolba azért, hogy összegyűjtsem én is a csapataimat s kieszeljek egy stratégiát. Mert hát amikor osztották az észt én bizony az első sorban álltam. Ki is ugrott egy csodálatos ötlet a fejemből az pedig nem más, mint a szövetség az egyik féllel, hogy miután a segítségével leigáztuk a másikat, hátba szúrhassam. Micsoda ötlet kérem szépen. Ki gondolta volna, hogy az Ördögnek ilyen jól működnek még mindig a tekervényei, igaz? Büszke voltam magamra, mert minden a terv szerint haladt, amikor megjelent a rég látott nagynénjénk és elb*szta az egészet.
Értem én, hogy dühös. Értem én, hogy eddig mindig levegőnek lett nézve és most egy kicsit feltűnési viszketegségben szenved, de legyen már tekintettel rám. Nem másokra. Csak rám. Annyi lett volna a kérésem, hogy hagyja, hogy eláruljak mindent és mindenkit és aztán földbe tiporjam nevetve a két idiótát. De természetesen Lucifert hagyjuk figyelmen kívül, mindegy. Menjen vissza magának a kis világába. Ja, hogy már oda se tudok.
Amara nénikém, felhúztál. Muszáj vagyok téged visszaküldeni oda ahonnan jöttél, és még legalább millió lakatot tenni a kis kalitkádra.      
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3