Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Stamford Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
675
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 08, 2019 1:07 pm
Következő oldal


To Rachmiel
Halk szárnycsapásokkal, puhán érnek finom cipőbe bújtatott lábaim az aszfaltra. A nap szikrázóan ragyog a fejem felett, felhő sem tarkítja az eget. Meleg szellővel sodorja a kihalt városba a közeli óceán sós illatát. Szárnycsapásom keltette szellő söpri vállaim elé a hajamat. Könnyedén igazítom meg, és a nem kívánt tincseimet a fülem mögé illesztem.
Zöldesbarna íriszeimmel tekintek körbe a két szintes épületekkel tarkított utcákon. Emlékszem minden egyes pillanatára, amit Stamford megélt. Az alapításától kezdve, miként emelték fel az első cölöpöket a házakhoz, miként bővült folyamatosan.
Annyi szép és szörnyű napokat élt meg a város, mégis tartotta magát erősen. Egészen huszonhét évvel ezelőtig.
Jobb lábfejemet jobbra fordítom, lendületet veszek, hogy megfordulhassak és a távoli falakat kémleljem. Nincs is olyan messze New York, a város keze ide mégsem ért már el azon a végzetes napon.
Mély sóhaj szakad fel a torkomból.
Nem láttam már, hogy miként értek ide Gabriel katonái. Az emberek sikítása nem jutott már el a fülemig, a vér látványa nem takarta el látképemet. Nem néztem le attól a perctől kezdve, hogy a mészárlás elkezdődött. Most mégis itt vagyok, a Földön. Ahova soha nem kellett volna jönnöm.
Könnyed léptekkel indulok meg egy irányba. Nem hiábavaló az ittlétem, egyelőre még nem tudom, hogy mit is keresek itt. Egy ösztön súgta, hogy jöjjek ide, hogy szükség lehet rám. A kihaltság mégsem egyértelmű. A természet lassan visszaköveteli magának, mely neki jár, az aszfalt felhasad, a házfalak réseibe fák, bokrok magvait hintette a szél és lassú csírázásba kezdett. Nem háborította őket senki, nyugodtan növekedhettek, ezzel pedig számos állatnak, madárnak, emlősnek, rovarnak adhatnak otthon.
Ahogy egy rókának, aki egy bokor alól dugja ki a fejét, előrenyúló pofájával vicsorít rám, megkockáztatnám, hogy habzik szájának a széle. Én mégis könnyedén guggolok le, nyújtom ki felé a kezemet. Alig van közöttünk pár méternyi távolság. Ő mégsem kíván közelebb jönni, én pedig nem mozdulok, csak mosolygok rá. Nyugalom jár körbe, szelídséggel itatja át aurámat. Szárnyamat nem rejtem el, nincs szégyenkezni valóm - igaz alig pár hete (?) vagyok a Földön.
Annyira új minden itt. Soha nem jártam még idelent. Soha nem volt ez az én jogom. Most sem lenne az, ha Gabriel katonái… ha nincs ott Cassael, nem tudom, hogy mit tettem volna. Talán hagyom nekik, hogy kioltsák az életemet, ám a fivérem nem engedte. Lesegített a Földre, segítségemet kérte. Miként tagadhatnám meg akkor tőle?
Farkasszemet nézek a barna tekintetű rókával. Farkát védekezőleg teste köré hajlítja. Én mégis enyhén magas sarkú cipőmmel guggolok, jobb kezemet kinyújtom felé, meg a balt a bal lábamon simítom végig, tenyerem a térdem köré simul.
Credit •• Light


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Stamford Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
675
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 08, 2019 1:06 pm
Következő oldal


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
9
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3