Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Los Angeles Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
Lord/Lovas - Pestis
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 05, 2019 6:17 pm
Következő oldal


Nagyobb nyüzsgésre számított, életre, egykor hatalmas város, olyan volt, mint egy hangyaboly. Mindenki sürgött-forgott, jelentéktelen életükkel hozzájárultak ahhoz, hogy egyben maradjon a boly, és mind azt hitték, hogy értük van az egész. S mégis, így látni ezt a várost, csalódáskeltő. Azt gondolná a démon, hogy ha még itt a Világvége, akkor is lesz a nagyobb városokban létezésnek nyoma, és mégis, alig-alig.
Ismerős hangot fújt felé a szél, talán csak képzelte az egészet, a remény, hogy nem ok nélkül tölti itt idejét. Lehunyta hát a szemeit, és beleszagolt a levegőbe, hátha megérez valamit. Ostoba szokás, mit sok ember csinált, és úgy fest, hogy ez rá ragadt Mammonra is. S ha az orra meg is csalta, a füle nem.
- Flügelschlagen und flügelschlagen. (Szárnycsapás és szárnycsapás)- s a leszállás, a démon pedig maradt mozdulatlan. Nem tartott az erőszaktól, ha az angyal akarta volna, már kezdhette volna a kakaskodást. Helyette inkább landolt és a ruhájával volt elfoglalva. Már is egy szimpatikus vonás, add a megjelenésre, még egy angyalnak is lehetnek jó tulajdonságai.
- Gruß. (Üdv)- lassan tekintett az angyalra, hogy jobban szemügyre vegye kivel is van dolga.
Ismerős volt valahonnan, nem olyan volt, mint egy átlagos angyal, más áradt belőle, valami nagyobb, több. Utoljára akkor érzett ehhez hasonlót, mikor ark pengéje csókolta a testének húsát, metszett ki darabokat a bőréből. S mégis, ami a női porhüvelyből áradt, valahogy szelídebb volt.
- Schön dich kennenzulernen. Ich heiße Mammon (Örülök a találkozásnak. A nevem Mammon).- üdvözlésként a jövevény felé biccentet.- S ha nem tévedek, akkor benned pedig egy erzengelt (arkangyalt) tisztelhetek. De ki lehetsz te? Minden bizonnyal nem Michael és nem Gabriel, Lucifer pedig biztosan nem. S abból ítélve, hogy még mindig beszélhetek, Sariel se… Uriel?- kíváncsian nézte az angyalt, és az járt a fejében, hogy milyen törékeny és apró testet választott magának. Kevesen tudják, de az, hogy milyen porhüvelyt választanak maguknak, az sok mindent elárul a személyiségükről

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Uriel


Los Angeles 14730165
☩ Történetem :
☩ Reagok :
16
☩ Rang :
✧ Isten Fénye
☩ Play by :
✧ Jenna Coleman
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 03, 2019 11:15 am
Következő oldal


the good, the bad and the...
────────────── ──────────────
Angyalok városa, Los Angeles. Mégis a katasztrófák sorai között San Francisco bizonyult annak, hogy átvegye ezt a címet, és Los Angeles a maga módján, de szépen lassan kezdett lepusztulni. Pedig megannyi titkot őrzött, amit a múlt pora betakart.
A hűvös levegő cirógatta arcát, ahogy átszelte az égboltot, szárnyai hosszan terültek szét a levegőben és tartották fenn az aprócska testet. A repülés szabadsága... majdhogynem semmihez sem fogható, olyan, mintha bármire képes lehetnél, ahogy az alattad elterülő világot szemlélheted, mely most olyan messzinek és kicsinek is tűnik.
Uriel jobb szeretett elvegyülni a tömegben, minthogy túl feltűnően ereszkedjen alá, így egy felhőkarcolót szemelt ki, ahol talajt foghat, és majd később lesétál. A nem várt idegent túl későn vette észre, bár egy manőverrel könnyűszerrel kitérhetett volna a pályáról, de a feltűnést nem kerülte volna el, így meg sem gondolta magát, hogy tovaszálljon.
Nem különösebben gondolta, hogy itt találkozna bárkivel, nem hogy egy démonnal, így egyszerűen csak a tudat manipulálásával szállt alá, amit egy ember úgy érzékel, hogy nem lát semmit, nem emlékszik, hogy látott volna bármit is, míg egy erősebb démon könnyű szerrel átlát a gyenge mágián.
Megigazította ruháját mosolyogva, és csak akkor  vette szemügyre az ott ácsorgót. Kávébarna írisze végig futott a sétapálcán, majd az öltönynek a szabásán, egészen vállig, ahol félprofilból szemlélhette meg az idegen markáns arcát, egyenes orrát, sötét haját.
Ha nem néznek össze, Uriel lassan megkerüli és jókedvűen indulna a lépcsők irányába. Ha igen...   valószínűleg elsüllyed a kietlen és sötét szempár fénytelenségében.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○we none of us find as much kindness in this world as we should

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mammon


Los Angeles Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
27
☩ Rang :
Lord/Lovas - Pestis
☩ Play by :
Harry Lloyd
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 02, 2019 12:56 pm
Következő oldal


Los Angeles, milyen fellengzős név volt. Az emberek tényleg azt híhették, hogy itt tényleg élnek angyalok? Pont azt a várost nevezték ki a sajátjuknak? Beképzeltség volt ez a részükről, a saját nagyságukat akarták ezzel bizonyítani, vagy csupán egy részeg ötlete volt? Nem igazán volt fontos, már nem, olyanná vált, mint a többi nagyváros, romok, szenvedés, halálnak ad otthont, és ennél több már nem is kell. S mégis itt volt egy démon, egy lovas, Mammon, ki úgy gondolta, hogy ez a hely tökéletes lesz kezdésnek egy kisebb kutakodáshoz. Ha már a nevében is benne volt az angyal, talán tényleg lehetett pár olyan idióta tollas, ki úgy gondolta, hogy jó lesz itt bujkálni. S nem lesz senki, ki szó szerint venné a nevet. Nos, mégis volt valaki, valaki, ki kissé kezd csalódott lenni, mert úgy fest, hogy volt olyan ostoba, hogy bedőlt ennek. Pedig még néhány idéző rúnát is felrajzolt, hátha reagál rá valamilyen engel, de eddig nem volt túl sikeres.
- Gott verdammt.- suttogta az orra alatt, közben pedig letekintett a lába alatt elterülő városra. A még egyik álló felhőkarcoló tetejéről figyelve tényleg olyan volt minden, és mindenki, mintha hangyák lettek volna. Kiegyenesedett, mert nem szerette volna, hogy ha a kalapját lekapja a szél, inkább a messzeségbe figyelt, még sétapálcájára a háta mögött markolt rá, hosszú, fekete kabátjába bele-bele kapott a szél, kénye és kedve szerint dobálva azt.
- Egy próbát megérhet.- bőrcipőjének orrával egy kavicsot rúgott le, és figyelte az útját, egyenesen a mélységbe. Gyermeki játék csupán, de jobb híján megteszi. Valamivel el kell ütnie az időt még várakozott. De ha hamarosan nem történik valami, jobb lesz tovább állni. Itt nem kapja meg a választ a kérdéseire.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3