• hell is so close and •
HEAVEN'S OUT OF REACH

 
SzerzőÜzenet

Raguel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Angyal
☩ Posztok :
110
☩ Rólam :
I'm scared of what is in my head
What's inside my soul
I feel like I'm running, but getting nowhere
Fear is soffocating me
I can't breath
I feel like I'm drowning, I'm sinking deeper

☩ Play by :
Bridget Regan


I feel it burning through my veins
It's driving me insane
The fever is rising, I'm going under
Memories flash before my eyes
I'm losing time
The poison is killing me, taking over
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Vas. Ápr. 02, 2017 1:43 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Rescue of Raguel
For my family
Furious Angels • Üzenet: *q* • Credit:

Éreztem a feszültséget nőni közöttük. Néha hangosan össze is szólalkoztak, hiszen valakit hibáztatni kell majd a Lovas előtt, ha ennek vége. Kell egy fekete bárány, aki nem figyelt eléggé rá. Aki miatt most aggódhatnak, hogy kiknek szóltam. Ideges, rémült szemükön azért látom, ők a legrosszabbra számítanak. Talán seregekre. Vannak akik már mágiára készítik remegő kezeiket. Sose töltött el boldogsággal, vagy elégedettséggel mások szenvedése. Lehetett az démon, ember, angyal. Túlságosan empatikus vagyok. De most ahogy így néztem őket, még is éreztem egy kis elégtételt.
- Te! Menj fel és nézz körbe! Maradj is fent. Azonnal jelentsd, ha látsz valamit! - mutat rá a jelenlegi "főnök" az egyik démonra. Az szinte rávicsorog. Egyáltalán nincs kedve ehhez a feladathoz.
- Igyekezz, vagy nem az angyaloktól kell majd félned! - dörren fel a démon hangja, mire a másik orra alatt szitkozódva siet fel a recsegős lépcsőn. A romos házba jut. A lyukas tetőn át egyből fel kukkant az égre. Óvatosan előre lép a félig ledőlt falhoz, a mögé bújva néz körbe. Egyik oldalon semmi. Át siet a ház másik felébe, átlépve a törmeléken, növényeken. A koszos ablak mellett ellépve a szinte kidőlt ajtón át néz a ház másik felén az utcára, aztán meglapulva hallgatózik. A tenger morajlása, a szél fújása mellett is biztos abban, hogy a lépteket meghallja majd.Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
80
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 11:53 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Raguel kiszabadítása
Testvérek vagyunk. Egymáson kívül nem segít rajtunk senki.


Tehát az arkangyalok ketten mennek be. Meggyorsítja a történéseket, ha egyszer elindulnak, ráadásul még biztosabb sikerük. Csupán jól kell időzítenünk. Az ötletelések mennek. Csendesen hallgatok, végtére is nem az én részem van terítéken. Mikor azonban felém téved az egyik arkangyal tekintete, határozottan bólintok.
- Nem probléma - közlöm egyszerűen.
Ha nekem kell utasítanom, hát utasítok, egyébként azonban nincs problémám a parancskövetéssel sem. Sosem volt, és ha rajtam múlik, nem is lesz. Kivéve, ha valami szörnyű ostobaságot készülnének elkövetni feletteseim. Ez nem az az eset. Hagyom őket tovább elmélkedni, ezalatt pedig azon gondolkodom, hogyan kellene elosztani a ránk bízott angyalokat. Kint is kell lennie néhánynak, akik feltartják az esetleges erősítést. Elégnek ahhoz, hogy kitartsanak visszatértünkig, de bentre sem ereszthetünk keveset. Számunk nem olyan sok, viszont elégnek kell lennie. Nincs más megoldás.
Nem sokkal később újra összevergődött csapatunk kerül terítékre. Figyelmesen hallgatom végig a hozzánk fűzött szavakat, mérlegelve a helyzetet. Fejemben lassan összeáll a kép, hogyan kell bemennünk. Az előkészületek, melyek néhány percet igénybe vehetnek idekint, de odabent legalább nem kellene ezekkel foglalkoznunk. Annyi időnk pedig van, amíg az arkangyalok elérik a szükséges pozíciót.
- Jól van. Már most párokra oszlunk, hogy odabent könnyen menjen a szétválás, ha szükséges. A velünk érkezettekből lesz két páros. Ismerik egymást, minden bizonnyal együtt tudnak működni. A tőletek érkezett háromból egy velem tart, a másik kettő összeáll. Egyik páros sem válhat szét! Senki nem kezd magánakcióba! - intézem utolsó mondataim már főként a vezetésemre bízottaknak rájuk nézve nyomatékosítva utasításom.
Még ha el is ágazik az út előttük, akkor is ki kell választaniuk egyet. Remélhetőleg senki nem akar majd túlzóan bizonygatni, kockáztatva hogy hátba támadják vagy őt, vagy a társát, kit önfejűen magára hagyott. Nem számíthatunk tisztességes harcra. Csapdák lesznek, démonok, piszkos trükkök. Ráadásul túl sok helyünk sem lesz, úgyhogy a szárnyainkat is elfelejthetjük.

Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Csüt. Márc. 30, 2017 11:04 am írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Gyanakodva nézek körbe. Véleményem szerint nincs olyan akadály, amit ketten ne tudnánk leküzdeni, de azért mégis hiányérzetem van. Talán hiba, de mégis csalódott vagyok, amiért Gabriel nem jelent meg.
-Hókuszpókra hiába várnánk ezek szerint... - jegyzem azért meg némi keserűséggel, de aztán vállat is vonok könnyedén. Ha eltekintünk az emiatt sokkal veszélyesebbé lett, ránk váró ütközettől, akkor igazándiból a hiánya még egyszerűbbé is teszi a helyzetet, épp csak meg kell élni, hogy ezt értékelni tudjam.
-Félek arra nincs időnk...
Érzem Raguelt, és tudom, hogy egyre elhagyja az ereje. Az a pár perc késés talán semmit sem jelent, talán mindent. Ugyanakkor igaza van. Nem mehetünk fejjel a falnak.
-Mit gondolsz, ha Eris képében jelennél meg, és magaddal hurcolnál még egy arkangyalt a másik mellé, bevennék? Mondhatnánk, hogy egyedül érkeztem, és alul maradtam.
Ha benne van, kívülről eléggé levernek tűnök egy szempillantással később, ha nincs, marad az asztrál alakos megoldás. Aliyah számára nem adok plusz instrukciót, csak bólintok, amikor Ramiél beszél. Megoldja ő innentől kezdve. Csak azt remélem nem késtünk el...

Ramiél
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar
☩ Történetem :
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
75
☩ Rólam :
☩ Play by :
Johnny Depp
☩ Pokol vagy menny? :
Menny•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Márc. 18, 2017 11:08 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Raquel kiszabadítása
Megérezzük Rafael jöttét, érkezésére feléje fordulok, örülök neki hogy itt van. Viszont Gábriel sehol sincs és nem várhatunk rá. Volt időm gondolkodni amíg a romos házat és a környékét figyeltük, a felvetésére aprót bólintok igennel.
- Rendben, menjünk ketten.
Aliyah jelenlétére hátra fordulok. Valakinek vezetnie kell őket, bár némelyikük egyikünkhöz sem tartozik igazából, úgy gondolom mind segíteni jöttek, így teljesen felesleges a huza-vona annak tekintetében hogy ki kit vezet, és szerintem ezt minden jelenlévő belátja. Egyszer összenézek Nasargiellel, aztán Aliyához fordulok.
- Dolgozzatok össze!
Nem kérhetem Nasargielt hogy hagyja vezetni magát olyan valaki által, aki ráadásul rangban is alatta van, nem szeretném a vita talaját elültetni, nem mintha most alkalmas idő lenne rá. Később visszalépek Rafaelhez.
- Tele lehet csapdákkal, erre biztosan volt idejük. Talán először asztrál alakban kellene jelenést tennünk és ezzel a legtöbbet aktiválhatjuk, mielőtt valódi alakunkban odaérünk. Még össze is zavarhatjuk őket, ha mondjuk mások alakját vesszük fel!
Bököm oldalba széles vigyorral. Bizony, gyerekként rengeteg csínyt elkövettünk, ez is valami hasonló lenne, ami emlékeztetett ezekre az ódon, kedves képekre. Mondjuk úgy hogy a trollkodásban én is az élen járok, hiába az amúgy zord kinézetem és jelen esetünkben egy ilyen trükk nagyon is hasznos lehet, minthogy rögtön ajtóstul rontsunk be.
- És a csapat is kettőre osztódhatna. Nasargielé maradjon kint, biztosítva idekint a terepet. Hárman közülük menjenek Aliyah-ékkal, ők fognak betörni majd utánunk, így ketté szakadnak. Nem tudnak egyszerre velünk és velük is foglalkozni, ha megosztjuk a figyelmüket, előbb végzünk.
Egyszer megint körbenézek, vajon mennyire jött be nekik ez a terv, majd megállapodok a bátyámon. Ha van még ötlete amivel kiegészítené, akkor végig hallgatom, ha pedig megindulunk ketten előre, akkor egyet fordítok a kardomon visszakézbe tartva és megyek utána, közben azon morfondírozva kinek az alakját vegyem fel. Végül arra jutok nem kell ezt cifrázni, majd mindig azt a személyt formázom meg, aki éppen eszembe jut.

Raguel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Angyal
☩ Posztok :
110
☩ Rólam :
I'm scared of what is in my head
What's inside my soul
I feel like I'm running, but getting nowhere
Fear is soffocating me
I can't breath
I feel like I'm drowning, I'm sinking deeper

☩ Play by :
Bridget Regan


I feel it burning through my veins
It's driving me insane
The fever is rising, I'm going under
Memories flash before my eyes
I'm losing time
The poison is killing me, taking over
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Pént. Márc. 17, 2017 5:52 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Rescue of Raguel
For my family
Furious Angels • Üzenet: *q* • Credit:

Türelmes voltam... Más nem is lehettem, hiszen kikötözve, minden démonnak kiszolgáltatva más nem is lehettem. Új reményekkel és boldogsággal töltött el, hogy találkoztam Ramiéllel és sikerült neki elmondanom, hol vagyok. Nem volt más hátra, mint várni...
Az időérzékem ide lent teljesen elhagyott. Nem tudom, mikor találkoztunk és mennyi ideje várom a segítséget. A fájdalom eltompítja az érzékeimet. A láncokat, amelyek a falon tartják kezeimet és szárnyaimat, már szinte nem is érzem. Eleinte kellemetlen volt dörzsölésük, de azok után, amiket itt velem csináltak, inkább kívánkoztam vissza a láncokra. Hiába a sok kín, választ tőlem soha nem kaptak a démonok, bár a maguk módján így is kísérleteztek velem. Az egyetlen dolog, amelyen kesergek, hogy talán általam jöhettek rá, mi az, amely ellenünk hatásos. Vagy hogy a tollaink gyógyító hatásúak.
Amikor persze rájöttek, hogy sikerült valakivel kommunikálnom, nem voltak boldogok. Újabb gyötrelmeknek néztem elébe, ahogy megpróbálták kiszedni belőlem, kit várhatnak, de a szám néma maradt, a szögek, a tűz és a csont törések ellenére is. Végül feladták, mikor már ha akartam volna se tudtam volna beszélni, és visszaláncoltak a falra. Megkettőzték az őrséget, legalább is ahogy hallottam, mivel fekete íriszű, elátkozott szemeimmel nem láthattam semmit. Erőtlenül lógtam, de ajkamon egy nyugodt, türelmes mosoly pihent. Éreztem feszültségüket, dühüket. Legszívesebben megölnének és visszatérnének a Pokolba, ahonnan jöttek, kapujukon keresztül. Éreztem a szagát, mikor megnyílt, hallottam Lélek-tenger zúgó hangját, a masszává olvadt kiáltásokat, fájdalmas ordításokat. Kellemetlen hang volt, amelytől a hideg kirázott. Szerencsére nem kellett sokáig hallgatnom. Talán ha két tucatnyian vannak, vagy annyi se. Kaparászások hangja tölti be a pincét: rúnák, pecsétek... Csapdák. Megerősítik a helyet és magukat is. Most először eltűnik a mosoly az ajkaimról. Aggódom... A démonok mágiája -mióta Isten eltűnt és a mienk korlátozott, - veszélyessé vált ránk nézve. Ennek hála vagyok 25 éve rabságban. Csak reménykedni merek, hogy testvéreim ésszel jönnek értem. Lépteket hallok és egy meleg kéz markol alsó állkapcsomra, emeli fel a fejem.
- Még mindig nem szeretnéd elmondani, kivel beszélgettél? - kérdezi komoran. Újra felöltöm a magabiztos mosolyomat.
- Fussatok, míg tehetitek.. Különben mind megfogtok halni. - mondom gyengén, még is határozottan. Nem kell látnom a férfit hogy tudjam, eltorzulnak a vonásai. Keze a nyakamra csúszik és idegesen szorongatni kezdi. Egy másik démon kell, hogy leszedje rólam az idegbeteget. Kissé köhögve kapok levegőért, kábán visszaengedve fejemet, de azzal a tudattal, hogy kétségeket ültettem el bennük és hogy hamarosan szabad leszek.Aliyah
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Harcos angyal
☩ Posztok :
80
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Anna Silk
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Márc. 14, 2017 3:40 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Raguel kiszabadítása
Testvérek vagyunk. Egymáson kívül nem segít rajtunk senki.


Több okom is volt arra, hogy ragaszkodjak jövetelemhez, miután megtudtam, hová indul Rafael. Arkangyalok indulnak csatába, kiknek jelenléte jóval fontosabb a miénknél. Nem engedhetjük, hogy még egyet rabságba taszítsanak közülük. Még ha nem is feltétlen állunk egy oldalon az embereket illetően, az angyalokéban igen. Most pedig ez számít. Ha egyikünket elfogták, hát készen állok arra, hogy szükség esetén életem áldozzam kiszabadításáért. Ez a dolgom. Az angyalok védelme. Második indokom ehhez köthető. Nem mellékesen pedig biztos voltam benne, hogy Rafael egymaga indult volna el, s nem is lőttem ezzel mellé. Csupán ketten lettünk volna oldaláról, ha nem csatlakoznak hozzánk még néhányan. Jelenlétüknek örülök. Minél többen vagyunk, annál nagyobb a garancia a sikerre. Legalábbis ha démonok elleni küzdelemről van szó.
Érkezésünkkor egy-egy biccentéssel üdvözlöm a jelenlevőket. Csendesen figyelek, főként környezetünkre ügyelve, miközben hallgatom a megbeszélésnek is mondható társalgást. Cseppet sem tetszik az ötlet, hogy Rafael egyedül menjen be Raguel védelmezésére, de megértem, hogy valakinek menni kell. Bízom erejében, mit saját bőrömön tapasztaltam. Képes kitartani, még ha egymaga is lesz, legalábbis ha tesszük, amit tennünk kell. Olyan gyorsan behatolunk, miután a helyén van, amennyire csak lehetséges. Arra, hogy vezethetném csapatait, csak bólintok. Részemről nincs ellenvetés. Ha ezt kell tennem, hát megteszem. Voltam már egy csapatban a velünk ide érkezőkkel. Láttam már őket küzdeni, még ha az egész nem is volt több egy-egy alkalomnál. S ha ez nem is lenne így, ha fogalmam sem lenne képességeikről, még mindig megkérdezhetem, miben jártasak, miként fegyvereikről is következtethetnék erre.

Rafael
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
58
☩ Korom :
31
☩ Pokol vagy menny? :
Menny
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Kedd. Márc. 14, 2017 12:48 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


Ahogy ígértem, azonnal útnak indultam, amint meghallottam a hírt. Sophie-nak is csupán egy levelet hagytam arról, hogy mire készülök. Egy kósza pillanatra megfordult ugyan a fejemben, hogy az adottsága hasznunkra válhatna, de ezt gyorsan elvetettem. Nem tudom, milyen állapotban találjuk meg a húgunkat, de nem tudom elképzelni, hogy ne öljünk meg mindenki mást épületben, és nem szeretném egy ilyen vérfürdőnek kitenni a lányom. Egyébként is, egy szerettem miatt aggódni épp elég, nem kell halmozni a gondokat.
Eredetileg egymagam jöttem volna, de aztán Aliyah ragaszkodott hozzá, hogy velem tartson, az ég tudja miért. Benne még nem esett nehezemre megbízni, ám út közben hozzánk csapódott még néhány angyal Michael seregéből. Eredetileg fel akartak tartóztatni, ám amikor elmondtam nekik, kiért megyünk, mind csatlakoztak. Velem együtt hatan közelítjük meg Ramiél-t, akit egyfajta fél ölelés vállveregetéssel üdvözlök, de aztán azonnal arrafelé fordítom a fejem, amerre a húgunkat érzem.
-Valakinek be kell mennie a támadás előtt, hogy megvédje Raguelt. Ha van eszük, végeznek vele amint rádöbbennek mennyien vagyunk.
Óvatosan felmérem a tájat amennyire tudom. Úgy bejutni, hogy ne vegyenek észre, amíg nem vagyok testvérünk mellett kockázatos, de csak így lehetünk biztosak benne, hogy élve hozzuk ki. Én legalábbis így látom.
-Aliyah vezetheti az enyémeket, amíg megteszem, de lehet szükségem lesz a segítségedre odabent. Nem tudom, fel tudom-e tartani mindet amíg beértek.
Egyenlőre ez a legtöbb, amit haditervnek tudok nevezni, de természetesen meghallgatom őt is. Több ideje volt gondolkodni ezen, mint nekem, ha nem is sokkal, bár persze ez relatív. Minden esetre, érdekel ő mire jutott. Nagy csaták vezetésében mindenképpen tapasztaltabb nálam.

Ramiél
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar
☩ Történetem :
☩ Faj :
Arkangyal
☩ Posztok :
75
☩ Rólam :
☩ Play by :
Johnny Depp
☩ Pokol vagy menny? :
Menny•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szer. Márc. 08, 2017 5:46 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2Raquel kiszabadítása


Miután mind tudatosítottuk hogy Raquel elérhető közelségbe került a számunkra, igyekeztünk a lehető leghamarabb a segítségére sietni. Legalább is én biztosan, de azt hiszem ez elmondható a másik két testvéremről is. Hatod magammal érkeztem, körülbelül fél órával később a Raquellel való találkozáshoz viszonyítva. Úgy gondoltam a Valóság elferdítése tökéletes és bevált képesség az itt létünk eltüntetésere. Tekintve hogy arkok is jelen lesznek, ezek a démonok, még ha egy ark-démon fel is bukkanna, a létszámfölény adott, így labdába nem rúghatnak. Viszályról azonban tudom hogy csak egy porszem a gépezetben és aztán fél óra nem tudom elég volt-e nekik felkészülni.
A terület romos, összedőlt házak, az aljnövényzet benőtte a maradványokat, van ahol már csak az alapzat látható néhány inda alatt. Leszállok az útra, ami szintén elég gyatra állapotban van, de még kivehető hogy valaha ez út volt, emberek használták, ott a feljelölése a sávnak a betonon. Mind földet értünk, egyszer körbenézek, Gabriel és Raffael még sehol, de viszont már a levegőben éreztem Raquel jelenlétét, mely egyre erősebb. Valamivel messzebb van tőlünk, előttünk. Egyenesen előre kell mennünk, úgyhogy elindulok. Néhány lépés után érzem Nasargiel érintését, amikor is nagy lapát tenyerét a jobb vállamra teszi. Megállok és megpaskolom. Lehet hogy köszönt az agyam és valahol ott maradt félúton, ettől még pontosan tudom mit csinálok. Megölöm ezeket a férgeket, kitaposom a belüket és a hullájukon fogok öröm táncot járni. Vagy valami ilyesmi. Fú a gondolatra hirtelen elmerengek egy kicsit, míg ő elenged. Azt hiszem a húgom nem örülne egy ilyennek, még akkor sem ha épp őt megyünk kimenteni. Jogos az aggódása, mert én ritkán szoktam ilyen harcias és dühös lenni. Ezért is paskolom meg a kezét, mintha csak mondanám: "Nyugalom. Nincs miért aggódnod". Nasargiel mögött a harcosok lépteit hallom, ők négyen vannak, követnek minket. Ismét megindulok, egyenesen előre, egyre közelebbről érzem Raquelt. Ahogy oldalra pillantok egy nagyon rozsdás és viharvert fémtáblát látok meg a fák közt, rajta a felirat: Linda Ln. Csak tudnám mit jelent. Előrántom a kardom, bal kezemben tartva, haladunk a dombon felfelé, míg teljesen oda nem érünk egy kidőlt fakerítés maradványaihoz, amit nemes egyszerűséggel átlépek. A többiek követnek, Nasargiel felzárkózik mellém. Ahogy átérünk, megint egy szélesebb betonút, azon túl a másik oldalon pedig egy romos, valaha kétszintes, mára már használhatatlan házat pillantok meg. Mi még jelenleg az innenső részen kuksolunk, a fák között.
- Ott van, bent! A föld alatt.
Mutatok rá, egyúttal el is húzom az orromat, mert egyre jobban érezni már a pokol kénköves szagát, ami azt jelenti hogy vannak démonok is. Szerintem ezt a többiek is érzik már, csak nem ennyire intenzíven mint én.
- A fívéreim megvárjuk, addig maradjatok készenlétben!
Elég elszántan figyelem a házat, ha egyikük sem jelenik meg, be fogunk menni így, hatod magunkkal.


Raguel
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON
avatar☩ Történetem :
☩ Faj :
Angyal
☩ Posztok :
110
☩ Rólam :
I'm scared of what is in my head
What's inside my soul
I feel like I'm running, but getting nowhere
Fear is soffocating me
I can't breath
I feel like I'm drowning, I'm sinking deeper

☩ Play by :
Bridget Regan


I feel it burning through my veins
It's driving me insane
The fever is rising, I'm going under
Memories flash before my eyes
I'm losing time
The poison is killing me, taking over
•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

Szomb. Szept. 24, 2016 6:26 pm írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


***

Sponsored content
LOST SOULS,WHISPERING AMEN TO THE MOON


•we're fallen angels •
• heading to hell from heaven•

írtam neked utoljára Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2


 
Felszín
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: