Cities of sin

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
12
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 1:49 pm
Következő oldal


A szikrázó nap kipirítja arcomat. Összefont karomra teszem állam úgy nézek fel még egyszer az égre, aztán az előttem elterülő hatalmas semmit kezdem vizsgálni. Olyan nagy semmi, hogy ennél nagyobb már nem is lehetne. Valahogy nem így képzeltem el ezt a helyet. Azt hittem van itt valami, autóroncsok, csontvázak… bármi. De itt csak a nagy semmi van. A guberáló csapatok a nagyobb köveket is elhordták így olyan ez a nagy nyílt terep, mintha nem is a Földön lennék. Lágy fuvallat simogatja végig kipirult forró arcomat. Egy árny jelenik meg a szemem sarkában. Leheletnyit mozdítom csak felé fejemet közben ujjaim lecsúsznak a késre, amit cipőmben hordok. Ujjaim a markolatra fonódnak, de nem kapom elő, semmi hirtelenség. Lágy férfihangon szólal meg az árny, ami ebből az új nézetből valóban kezdett férfi alakot ölteni. Felállok, két kezemmel leporolom a nadrágomat. Még mindig nem fordulok a pasi felé. Beállok mellé és azt teszem, amit eddig. Bámulom az előttünk elterülő nagy semmit. Elgondolkozom kicsit a válaszon. Mi történt? Ki ez? És mit akar? Megvonom a vállam.
- Hm… Nem én voltam. De mit is csi…- csináltam?! Akarnám kérdezni de torkomon akad a szó. Várjunk csak! Valami furcsán akad meg a szemem. Egyik szemöldököm felszalad. Szemeimet összeszűkítve bámulom még fejemet is kicsit oldalra biccentem. Ez lehetetlen, biztos csak nem látszott mert úgy sütött a nap. Visszahuppanok a földre onnan is megnézem…nem…innen is látszik. Valami nem stimmel. Újra felállok. Az a kő az előbb nem volt ott! Várjunk csak! Jobban megnézve a semmi… megváltozott. A nap melege forróbban pirítja arcomat, az árnyékok kicsit megnyúltak. Mi a franc? Az új kőről lassan fordítom el tekintetemet a mellettem ácsorgó férfira.
- Mi folyik itt? – kérdő tekintettel fürkészem a jóképű idegen szőrős arcát. Életemben nem láttam. Mit akarhat?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
145
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 10:37 am
Következő oldal


Lelki szemeimmel kutattam testvéreim után. Az asztráltestem messze járt és felmérte a lehetséges szövetségesek. Mind rémült legalább egy kicsit. Amara visszatérte, a Pokol és Menny bezárása… Mind rendkívüli esemény, amire nem is gondoltunk egy fél évszázada. Gyorsan változnak az idők, nemde? Miután megvigasztaltam egyik elveszett fivéremet visszatértem a testembe, ami New Yorkban tartózkodott. A múltkori kis bakim miatt muszáj volt átkutatnom a területet Pestis után. Nem tudni hol jár és min töri a fejét. Hiába, az apokalipszis tombol a világban, még ha egy pillanatig csend is van, a sötétség vad oroszlánként jár a Földön keresve, hogy kit nyeljen el.
A testembe szállva elhagyom a várost. Nem tudom merre megyek, csak ösztönszerűen rakom egymás után a lábaim. Végül már a város messze a hátam mögött található. Egy leányt látok a porban ülni, egyedül, mint akit elhagytak, kitaszítottak a társadalomból. Fájt ránéznem, mert én is éreztem már így, miután az osztagom megölték. Nem tartoztam már sehova, nem volt menedékem. Szörnyű ez a fajta kitaszítopttság, és én nem hagyhatom őt egyedül. Isten se hagyott volna senkit pár éve, szóval én se fogom. Emlékszem, hogy oly’ sokszor fordította oda arcát a magányos, reményvesztett halandókhoz és sosem hagyta őket magukra. Aki menthető volt azt megmentette, aki nem az meg elveszett. Ebből állt az Úr az idők kezdete óta. Kiűzte Ádámot és Évát, de a gyarapodás áldása maradt őrajtuk, majd lettek hatmilliárdan, aztán itt hagyta őket. Ezt nem értem, hiszen segítette a fajt, hogy ennyien legyenek, aztán hagyta, hogy mi természetfeletti lények pusztítsuk őket. Azonban sokan nem pusztítani, hanem védelmezni jöttünk, az Atya feladatát tovább hordozva. Mikor azonban a porban kuporgó lány mellé lépek olyan, mintha teleportáltunk volna. Vagyis én éreztem valamit, ő nem biztos, hogy észlelte.
A levegő tisztább lett, a nap melegebb, a szél élénkebb és egy pusztaságban voltunk. A lányra pillantok, és egyből megkérdezem őt:
- Ezt te csináltad? És ha igen, akkor mit csináltál?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
12
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:51 pm
Következő oldal


Csak állsz a nyitott ablak előtt a reggeli csípős levegő birizgálja a bőröd. Összébb húzod magadon a kopott köntöst, ami nem is a tiéd. Fázósan fonod össze magad előtt a karod jó szorosan, hogy a hideg minél nehezebben férkőzzön közéjük. A város gőzölgő testét figyeled. Számolgatod a sebeket, amiket az égi háború ejtett rajta. Szegény város, talán most azt hiszi életben marad. Hősként ünneplik majd amiért túlélte a mennyei csapást és ha végre bezárul újra Menny és Pokol kapuja visszatér minden a régi kerékvágásba. Boldogan nyalogatja majd hegesedő sebeit. De te tudod, hogy ez nem így lesz. Nem fog diadalmenet indulni dicshimnuszt zengve a háború végének örvendve. De nem akarod elszomorítani a város ezért nem állsz ki és üvöltöd szerteszéjjel az igazságot. A két kapu ha be is zárul semmi sem lesz már a régi, mert az özönvíz elmos majd mindent, hogy ne legyen egy élő sem a Föld kerekén aki emlékszik erre a csapásra. Nem tudod te sem miért félted ennyire a várost. Talán nem akarod sírni látni? Saját sebeidre gondolsz, hegesedőkre és frissen vérzőkre. Hány vadász ülhet most óvó kezek gondos munkája alatt. Neked persze ez sosem járt. A némber soha nem pazarol időt arra, hogy ellássa a sebeid. Ahogy a város sebei is nyitva tátonganak. Aztán bevillan egy kép. Eszedbe jut amit éjjel álmodtál. Nyugtalan vergődés közben rémálmok gyötörtek, amikre jobb nem emlékezni. De erre emlékszel. Hátat fordítasz a haldokló városnak. Csendben öltözöl át a félhomályban. Még mindenki alszik. Harcban elkopott cipőd nyögve csúszik fel lábadra. Fegyverektől nehéz kabátod rád nehezedik aztán óvatosan kilépsz az ajtón és már sietsz is lefelé a végtelen lépcsőházban. Végig siklassz az utcákon, mint egy árnyék. Átmászol a huligánok által ütött lyukon. Gyors léptekkel vágsz át az élet-halál zónán. Reménykedsz, hogy nem esz meg semmi miközben álomképeket üldözöl. Túléled. És ott állsz a semmi közepén, hátad mögött a haldokló óriással. Ott állsz és hirtelen rájössz ugyan ezt tetted álmodban.
Leülök a földre, a porba. Felhúzott térdeimet egyik kezemmel átkarolom, másikkal eltakarom a felkelő nap vakító fényét és felbámulok a szürke égre.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
12
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:53 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3