Cities of sin

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
14
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 29, 2019 8:28 pm
Következő oldal


A távolt fürkészem oldalamon az idegen pasival. Az ő arcán is láttam valamit átsuhanni az előbb. Ezekszerint nem csak én bogarasodtam meg a melegben. Talán nem hallucinálok, nem kaptam napszúrást.
- Azt a krva! – szisszenek fel és hőkölök hátra egyszerre. Szárnyak jelennek meg a fószer hátából varázsütésre. Szó szerint seggre ülök ijedtemben. A porba huppanok és csak hápogva pislogok miközben ő magyaráz aztán felszáll mint egy madár és eltűnik az égen. Ez egy látomás…biztosan elestem és bevertem a fejem…lehetetlen, hogy egy angyallal hozott össze ez a szemétláda sors. Ó csak meg ne tudja milyen előszeretettel vágtam el angyaltorkot nem is olyan régen… remélem nem valamelyik barátját sikerült felkoncolnom… Lever a víz másodpercek alatt. Csak ne gyere vissza… remélem el is tűnt örökre… De nincs akkora mákom, hogy a tollas barbár ne találjon esetleg visszajönni. Kisvártatva árnyéka baljósan vetül a száraz földre. A rohadt életbe! Felpattanok de egy kicsit szédelgősre sikeredik a dolog.
- Te…angyal vagy… - bukik ki belőlem a döbbenettől kicsit sem nőies kijelentés. Kidülledt szemekkel bámulom a hátából kilógó óriási szárnyakat. Kicsit védtelennek érzem e percben magamat. Ujjaim fegyverem markolatára csúsznak. Nem mintha ez megvédene ettől a madárembertől.
- Igen és ho… - mintha leforráztak volna. Szám is elnyílik egy picit és olyan fejet vághatok, mint az a híres borjú, amelyik az újkapura bámul.
- Te most szórakozol velem?! - horkanok fel és a semmibe bámulok újra. Tagadom de mélyen legbelül sajnos el kell ismernem talán neki van igaza. Lezsibbadok. Ujjaim elvesztik a hideg markolat érzetét maguk alol. A lábaim is hirtelen stabilitást vesztenek. Forróság önt el belül és szívem agyamban kezd el lüktetni. Az lehetetlen…nem…ez csak egy rossz álom. Nem velem történik, én az ágyamban fekszem… és az igazak álmát alszom…nem nem valóság!
- Azt…azt mondod időt ugrottunk? De az lehetetlen! – sziszegem még mindig szaporán lélegezve.
- Ne merj tréfálni velem mert kilyuggatom a tested angyal! – förmedek rá ködös aggyal.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 4:19 pm
Következő oldal


A változás észlelésétől rossz előérzetem is lett. Itt valami történt, ami nem megmagyarázható. Illetve egy másik változást is észrevettem. Talán több lett az erőm? Ugyan olyan hatalmasnak éreztem magam, mint egykoron, mikor Atyánk trónját őrző szeráf voltam.
Gondoltam ellenőrzöm és ki is bontottam szárnyaim. Semmi változást nem láttam. Ugyan olyan feketék maradtak.
- Nem csináltál semmit. Valami más történt, de remélem nincs igazam. Phanuel vagyok, nem az ellenséged. Most pláne nem vagyok az. Egy pillanat jövök... -mondtam és azzal fel is reppentem. Egyetlen szárnycsapással eltűntem a felhők mögött... valóban erősebb vagyok. Ahogy lenéztem a magasból láttam mi történt és elborzasztott. Pár ezer évvel visszakerültünk az időben. Sodoma városának képe rajzolódott ki szemeim előtt. Az ókori bűnös város képe örökké az agyamba égett. Ezer közül is megismerném. Kb 5 mérföldre van tőlünk, oda kell mennünk megbizonyosodni arról, hol is tartunk időben.
Mikor visszaszállok a földre a nő mellé csak felmordulok.
- Van egy jó és egy rossz hírem... a jó az, hogy tudom hol vagyunk. A rossz, hogy legalább négyezer évvel a születésed előtt.
Idegesen vakarom meg a fejem, remélve, hogy nem akar nekem ugrani, mert tudja, hogy angyal vagyok. – Hogy hívnak gyermekem? – kérdezem meg a lányt, mielőtt vázolom neki a tervet, hogy el fogunk nézni Sodoma irányába, igaz a közelben van Gomora is, de Sodoma az érdekesebb. Ugyanis itt van az egyetlen kevésbé bűnös ember. Itt nem emésztette el az elméjét minden embernek a démoni befolyás.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
14
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 1:49 pm
Következő oldal


A szikrázó nap kipirítja arcomat. Összefont karomra teszem állam úgy nézek fel még egyszer az égre, aztán az előttem elterülő hatalmas semmit kezdem vizsgálni. Olyan nagy semmi, hogy ennél nagyobb már nem is lehetne. Valahogy nem így képzeltem el ezt a helyet. Azt hittem van itt valami, autóroncsok, csontvázak… bármi. De itt csak a nagy semmi van. A guberáló csapatok a nagyobb köveket is elhordták így olyan ez a nagy nyílt terep, mintha nem is a Földön lennék. Lágy fuvallat simogatja végig kipirult forró arcomat. Egy árny jelenik meg a szemem sarkában. Leheletnyit mozdítom csak felé fejemet közben ujjaim lecsúsznak a késre, amit cipőmben hordok. Ujjaim a markolatra fonódnak, de nem kapom elő, semmi hirtelenség. Lágy férfihangon szólal meg az árny, ami ebből az új nézetből valóban kezdett férfi alakot ölteni. Felállok, két kezemmel leporolom a nadrágomat. Még mindig nem fordulok a pasi felé. Beállok mellé és azt teszem, amit eddig. Bámulom az előttünk elterülő nagy semmit. Elgondolkozom kicsit a válaszon. Mi történt? Ki ez? És mit akar? Megvonom a vállam.
- Hm… Nem én voltam. De mit is csi…- csináltam?! Akarnám kérdezni de torkomon akad a szó. Várjunk csak! Valami furcsán akad meg a szemem. Egyik szemöldököm felszalad. Szemeimet összeszűkítve bámulom még fejemet is kicsit oldalra biccentem. Ez lehetetlen, biztos csak nem látszott mert úgy sütött a nap. Visszahuppanok a földre onnan is megnézem…nem…innen is látszik. Valami nem stimmel. Újra felállok. Az a kő az előbb nem volt ott! Várjunk csak! Jobban megnézve a semmi… megváltozott. A nap melege forróbban pirítja arcomat, az árnyékok kicsit megnyúltak. Mi a franc? Az új kőről lassan fordítom el tekintetemet a mellettem ácsorgó férfira.
- Mi folyik itt? – kérdő tekintettel fürkészem a jóképű idegen szőrős arcát. Életemben nem láttam. Mit akarhat?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Phanuel


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
#SpreadLove

☩ Történetem :
☩ Reagok :
146
☩ Rang :
Iphraem
☩ Képességem :
Angyali
☩ Multi :
Vlad
☩ Play by :
Chris Hemsworth
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 20, 2019 10:37 am
Következő oldal


Lelki szemeimmel kutattam testvéreim után. Az asztráltestem messze járt és felmérte a lehetséges szövetségesek. Mind rémült legalább egy kicsit. Amara visszatérte, a Pokol és Menny bezárása… Mind rendkívüli esemény, amire nem is gondoltunk egy fél évszázada. Gyorsan változnak az idők, nemde? Miután megvigasztaltam egyik elveszett fivéremet visszatértem a testembe, ami New Yorkban tartózkodott. A múltkori kis bakim miatt muszáj volt átkutatnom a területet Pestis után. Nem tudni hol jár és min töri a fejét. Hiába, az apokalipszis tombol a világban, még ha egy pillanatig csend is van, a sötétség vad oroszlánként jár a Földön keresve, hogy kit nyeljen el.
A testembe szállva elhagyom a várost. Nem tudom merre megyek, csak ösztönszerűen rakom egymás után a lábaim. Végül már a város messze a hátam mögött található. Egy leányt látok a porban ülni, egyedül, mint akit elhagytak, kitaszítottak a társadalomból. Fájt ránéznem, mert én is éreztem már így, miután az osztagom megölték. Nem tartoztam már sehova, nem volt menedékem. Szörnyű ez a fajta kitaszítopttság, és én nem hagyhatom őt egyedül. Isten se hagyott volna senkit pár éve, szóval én se fogom. Emlékszem, hogy oly’ sokszor fordította oda arcát a magányos, reményvesztett halandókhoz és sosem hagyta őket magukra. Aki menthető volt azt megmentette, aki nem az meg elveszett. Ebből állt az Úr az idők kezdete óta. Kiűzte Ádámot és Évát, de a gyarapodás áldása maradt őrajtuk, majd lettek hatmilliárdan, aztán itt hagyta őket. Ezt nem értem, hiszen segítette a fajt, hogy ennyien legyenek, aztán hagyta, hogy mi természetfeletti lények pusztítsuk őket. Azonban sokan nem pusztítani, hanem védelmezni jöttünk, az Atya feladatát tovább hordozva. Mikor azonban a porban kuporgó lány mellé lépek olyan, mintha teleportáltunk volna. Vagyis én éreztem valamit, ő nem biztos, hogy észlelte.
A levegő tisztább lett, a nap melegebb, a szél élénkebb és egy pusztaságban voltunk. A lányra pillantok, és egyből megkérdezem őt:
- Ezt te csináltad? És ha igen, akkor mit csináltál?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
14
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:51 pm
Következő oldal


Csak állsz a nyitott ablak előtt a reggeli csípős levegő birizgálja a bőröd. Összébb húzod magadon a kopott köntöst, ami nem is a tiéd. Fázósan fonod össze magad előtt a karod jó szorosan, hogy a hideg minél nehezebben férkőzzön közéjük. A város gőzölgő testét figyeled. Számolgatod a sebeket, amiket az égi háború ejtett rajta. Szegény város, talán most azt hiszi életben marad. Hősként ünneplik majd amiért túlélte a mennyei csapást és ha végre bezárul újra Menny és Pokol kapuja visszatér minden a régi kerékvágásba. Boldogan nyalogatja majd hegesedő sebeit. De te tudod, hogy ez nem így lesz. Nem fog diadalmenet indulni dicshimnuszt zengve a háború végének örvendve. De nem akarod elszomorítani a város ezért nem állsz ki és üvöltöd szerteszéjjel az igazságot. A két kapu ha be is zárul semmi sem lesz már a régi, mert az özönvíz elmos majd mindent, hogy ne legyen egy élő sem a Föld kerekén aki emlékszik erre a csapásra. Nem tudod te sem miért félted ennyire a várost. Talán nem akarod sírni látni? Saját sebeidre gondolsz, hegesedőkre és frissen vérzőkre. Hány vadász ülhet most óvó kezek gondos munkája alatt. Neked persze ez sosem járt. A némber soha nem pazarol időt arra, hogy ellássa a sebeid. Ahogy a város sebei is nyitva tátonganak. Aztán bevillan egy kép. Eszedbe jut amit éjjel álmodtál. Nyugtalan vergődés közben rémálmok gyötörtek, amikre jobb nem emlékezni. De erre emlékszel. Hátat fordítasz a haldokló városnak. Csendben öltözöl át a félhomályban. Még mindenki alszik. Harcban elkopott cipőd nyögve csúszik fel lábadra. Fegyverektől nehéz kabátod rád nehezedik aztán óvatosan kilépsz az ajtón és már sietsz is lefelé a végtelen lépcsőházban. Végig siklassz az utcákon, mint egy árnyék. Átmászol a huligánok által ütött lyukon. Gyors léptekkel vágsz át az élet-halál zónán. Reménykedsz, hogy nem esz meg semmi miközben álomképeket üldözöl. Túléled. És ott állsz a semmi közepén, hátad mögött a haldokló óriással. Ott állsz és hirtelen rájössz ugyan ezt tetted álmodban.
Leülök a földre, a porba. Felhúzott térdeimet egyik kezemmel átkarolom, másikkal eltakarom a felkelő nap vakító fényét és felbámulok a szürke égre.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Agnes Lawson


Cities of sin Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
14
☩ Play by :
Cara Delevingne
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 12, 2019 8:53 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  



Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots




• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3