Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Myna Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Myna Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Reagok :
76
☩ Rang :
Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 9:27 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Myna! Smile
Sok szeretettel üdvözlünk itt mi nálunk ezzel a helyes kis pofival. juuj
Nagyon szeretem ezt a pb-t remek választás volt, és a wonder woman film is örök kedvencem, főleg a csini nénik benne. Mitológia mindig is közel állt a szívemhez és örülök, hogy megjelenítetted nekünk a lapodban. Nagyon tetszett minden leírt szó.

Remélem a játéktéren megtudhatjuk mivel ütötted el az időt, mióta nem láthattunk, illetve majd, hogy hogyan is döntesz a jó vagy a Amara oldalán fogsz állni. Minden esetre nem lesz könnyű a döntés, elnézve a karaktered jellemét.  juuj

Kérlek foglalj pbt, és irány a játéktér! Kíváncsian várom a karaktered alakulását a játéktéren.  s4h4h  


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I’m here to rumble
I’ve got danger in my favor like a razor

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Myna


Myna 219gif2
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
8
☩ Play by :
Gal Gadot
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 21, 2019 11:45 pm
Következő oldal


A háború mindig is a haladás szülőanyja volt.
Saját
Sok


Myna
Karakter információ
Család - Nyolcan vagyunk testvérek nagy sajnálatomra. Fogantatásunkkkor elszívtük apánk, az utolsó leviatán erejét, ami így eloszlott közöttünk. volt anyánk is, de ő csak ki akart használni minket, így megszellőztettem, mi lenne ha megölnénk és osztoznánk a szívén, hogy erősebbek lehessünk. Mondanom sem kell, hogy mindenki benne volt. Ezen kívül semleges a kapcsolatom velük, inkább egyedül boldogulok a magam módján.

Mi a beosztásod - Elhozni a káoszt és a háborút, véget vetni a békének időnként.

Melyik oldalon állsz? - Csak a sajátomon vagy ha választani kell a Sötétség oldalán, ha úgy hozza a helyzet.

Városod - Mikor melyikben érzem jól magam, ott vagyok

Porhüvelyem neve - Nem vagyok én démon!
Gal Gadot
Nem kerestek
Legfiatalabb nő
Leviatán
Myna
Örök 22

Karakter képességeinek leírása
+Bár mágiával nem rendelkezünk, de képesek vagyunk különféle bűbájra és finomságra, amire mások nem. Persze ez nem jelenti azt, hogy képtelenek lennénk mágiát birtokolni, azt képesek vagyunk elszívni olyan lényekből, akik hordozzák magukban azt. Az ilyen különleges élőlényeket meg is érezzük, bár beazonosítani nem feltétlen tudjuk, hogy mifélék, bár számomra lényegtelen, csak kapjak el egyet, akit szolgámmá tehetek. Megölni nem tudom őket a mágiaelszívással, így többször is felhasználhatom akár később.
+Ezenkívül egy nagyon hasznos képességem a vízjárás, ha elegendő vízfelületem van, akkor képes vagyok bármilyen ismert helyre elutazni röpke pillanatok alatt, akár egy méretesebb pocsolyából kiemelkedve is. Erre tartok néhány lakást, ahol gondoskodnak róla, hogy a kád mindig tele legyen vízzel. Gyakran váltogatom, mikor hol vagyok, hiszen megtehetem és mindenhol más ismeretségi körrel rendelkezem, akik lehet az életben már nem is fognak találkozni.
+Tudok még üzenetet is küldeni annak, akinek akarok mágia útján, párás felületre. Általában fürdőszobákban szoktam használni a tükrön, azoknak, akiket el szeretnék érni.
+Bűbájjal képes vagyok felruházni tárgyakat, átkokat szórni másokra, amihez csak vér vagy egy hajszál is elegendő az áldozattól. Megérzem a mágiát másokban, mint már azt egyszer kifejtettem, illetve a tárgyakban is. Képes vagyok minimális elementális mágiára is, leginkább a vizet uralom, de megy a tűz, föld vagy a levegő is. Annyira ezt nem használom, de képes vagyok rá, ha elegendő mágiával szívom meg magam. Elvileg a többiekkel összekapcsolódva erősebb dolgokat is megtehetnénk, de ez szinte veszett fejsze nyele, hiszen nem jövünk ki egymással olyan jól, hogy meglegyen az összhang. Képes vagyok telekinézisre is, azt jobb szeretem használni, néha a frászt hozva az emberekre.
+Képes vagyok illúziókeltésre, azaz a külsőm megmásítására, amit ha a helyzet úgy hozza, hát megteszem, van amikor egy férfi alakban többre vagyok képes, főleg ha az egy háborús tábornok. Persze alapesetben ezt arra használom, hogy elrejtsem valódi külsőm egyes ismertetőjeleit. A kígyószerű sárga szemeim és a kígyószerű szemfogaimat. A pikkelyeket én nem örököltem, de attól még ugyanolyan kígyó vagyok, mint a többiek.

Minden történet rejthet titkokat
Mindannyiunk egyik fontos állomása nem más, mint Egyiptom. Itt éltünk és uralkodtunk, mint kis kakasok a szemétdombon. Engem annyira azonban nem kötött le a dolog, elvégre miért osztozzak másokkal, még ha azok a testvéreim is a hatalmon? Szinte elsőként dobbantottam a világ más tájára, hogy ott felépítsem a saját kis uradalmam. Kerestem egy szigetet, amit csak hajóval lehet megközelíteni. Tökéletes választásnak tűnt. Előbb az uralkodót hódítottam meg, majd olyan nagyra emelkedtem, hogy már istenítettek. Nem akartam senki felesége lenni, hiszen a gyereknemzés messze állt tőlem, lehetőségem sem volt rá. Ehelyett csináltam boszorkányokat, akiket papnőknek neveztem el és mindig megjósoltam nekik a párás üvegre, hogy mikor milyen veszély fenyegethet minket vagy pedig, hogy ki kivel házasodjon össze, mert azzal megerősíti a királyságot. A harcra és annak oktatására nagy hangsúlyt fektettem, elvégre ki tudja, mikor lesz szükségünk ilyesmire. Természetesen én tudtam, hogy hódítani akarok, ám kerestem a legjobb katonákat hozzá. Ezért is alakult úgy, hogy fokozatosan eltűntem a népem elől, elvégre a papnők minden sóhajom közvetítették és nem volt rám már itt szükség.Nem csak ott uralkodtam, kinéztem magamnak egy másik helyet is. Csak erős nők voltak itt és velük edzettem, készültem a harcra. Elneveztem őket harcos amazonoknak, akik olyan erősek, hogy nem rettennek meg semmitől és igazi vérszomjas barbárok tudnak lenni, ha kell. Itt is voltak papnőim, akik belekből jósoltak és egyéb okkult tudományokat műveltek, amitől úgy hitték, erősebbek lesznek. Megátkoztam őket, hogy soha ne szeressenek férfiakat, csak egymást, mert a női nem olyan erős, hogy férfiak nélkül is túlél. Így született meg a másik kis birodalmam. Jobb szerettem itt eltölteni az időt, de tudtam, hogy minden csak a nevelés egy része volt, most jöhet a háború és megtudom, kik az erősebbek és kikkel érdemes foglalkoznom. 
Üzenetet küldtem az első világba a szigetre, hogy veszedelem közeledik, ahol véres és mindenható csatát fognak vívni, ahol csak a hitük segíthet majd rajtuk. Az amazonjaim elvittem a szigetre, ahol egy titkos járaton át a nép ellen irányítottam. Megkezdődik hát, a férfiak és nők harca, ahol kiderül kik az erősebbek. Én a háttérből figyeltem és kiélveztem a vért és erőszak hangulatát, a halálsikolyok zenéjét a füleimnek. A nők jobban összedolgoztak, így ők álltak nyerésre, a férfiaknak a hiúsága és hirtelen haragja nem segített számukra, inkább hátrányba voltak. Különös tanulság ez, de most már tudom, hogy kikre érdemes a figyelmem fordítani. A várost porig égették és kiirtottak egy egész népet. Az egészet az én kedvemért, mert azt mondtam, hogy ezek nagyon rossz emberek, akik az asszonyaikat elnyomják és nem engedhetjük. Pár nőt életben hagytak, hogy csatlakozzanak hozzájuk, ám olyan félénkek voltak, hogy hamar másvilágra küldték inkább őket, nehogy szégyent hozzanak rájuk.
Megvoltak hát a katonáim, így elindulhattam velük világot látni és hódítani... Ám ekkor valami rossz történt, elragadt valami és egy dobozban találtam magam fivéreimmel és nővéreimmel. Nagyon dühös voltam és kerestem egy zugot távol a többiektől. Nem akarok velük foglalkozni, inkább merengek az emlékeim között, hogy milyen gyönyörű seregem volt és mennyi mindenre lettek volna még hivatottak. Nélkülem sem lesznek elveszettek, remélem ki akarnak majd szabadítani innen és ha kijutok folytatok mindent ott, ahol abbahagytam. Ám az idő csak telik és figyelmem megragadják a testvéreim is, figyelem, ki mit csinál és tanulmányozom őket. Ha kinyílik az ajtó, akkor mindenki ki akar majd törni rajta, nehogy visszazáródjon. Résen kell lennem, hogyha eljön a  pillanat az elsők között törjek ki és amilyen messzi csak lehet, elmenekülhessek innen. Eleget élveztem már a társaságukat. A némaságot választva, már arra sem emlékszem milyen hangom lehet, a fejemben lévő hang más volt. Mikor kiszabadultam hangosan felnevettem. Nem némultam meg és a világ is teljesen más, mint volt. Rengeteg idő eltelt és mennyi mindenről lemaradtam... Ideje megismerni az új világot és erőt gyűjteni. Legyengítettek minket, érzem, hogy kevesebb vagyok, mint azelőtt voltam. Dühít és nem fogom ezt annyiban hagyni, ha eljön az idő, majd felkeresem a testvérkéimet, hogyan öljük meg Istent.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3