Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Moonshine Villa (Crusader Lak) •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Annak, hogy alacsony vagyok, vannak olyan előnyei, hogy könnyebben észreveszem a lábam előtti akadályokat, mint a kaktusz, nem lenne kellemes átesni rajta, szóval félre is tolom. Asszem van rendes bejárat is, de hát ha ez itt nyitva van, miért kerüljek. Amúgy kerülni akarom Crusader 'pót'aput, mielőtt még valami újabb feladatot ad nekem. Nem örült, hogy büntetéssel kezdődik a kapcsolatunk és talán rágódik is rajta, kivételesen nem néztem bele a fejébe, mert annyira nem érdekelt a dolog.
- Az jó. Megvonom a vállam, nem tudom hányszor sérül le, meg mennyit pihen, ez az első, hogy így látom, pedig említette, hogy veszélyesek a küldetések és néha jobb futni meg minden, hát most látom, hogy még ő is képes ilyenre, pedig ő egy elit a vadászok között. Valahogy még itt is kellemesebb, mint a másik házba, ahol minden centire pontosan a helyére van téve, ahhoz képest mennyi pasi lakik ott, rend van, nem úgy, mint itt.
- Hű, mivel verekedtél? Csak nem démonokkal, akiktől jobb távol maradni? Érdeklődöm, mert az a szektor hemzseg a pokolkutyáktól, de ők kétlem, hogy verekednének, az impek meg elmenekülnének inkább, szóval ez marad meg a félvérek. Amúgy meg ő mondta, hogy közelharcban nem érünk ellenük semmit és hasznosabb a futás, miért is nem futott el hát?
- Bárcsak rám esne valami! Hátrahajtom a  fejem és körülnézek, van pár eshetőség, de nem zavar, mert ha valami rám esne, legalább kiütne és nyernék egy napot, amikor nem kell szorgoskodnom. Szenvedek, szerintem nem érdemlek ekkora büntetést, mert nem történt semmi és kinyírtunk pár kellemetlen alakot is, akik embereket ettek.
- Kivel vagy kikkel voltál ott? Hogy tisztítottátok meg ilyen gyorsan? Szerinted tényleg kaphatnék ott saját lakást? Miután ellököm magam a polcoktól és sétálgatni kezdek, követem a tekintetét. Na persze, már megint ezzel jön, hogy beszéljek vele. Na azt már nem, megtudom hol lehet igényelni és lelépek, amint lehet, elegem van mindenkiből. Azt hittem majd jóba leszek Freyával, de láthatóan csak a testvérkéje érdekli, aki meg engem nem érdekel, az öregek meg pláne nem az eseteim, akikkel elbeszélgetnék.
- Megszökött? Egyszerre ijedek meg és lepődök meg ezen. Na ez nagyon nem jó, de csak nem akar felkeresni engem. Nekem kellett volna őt megszöktetni, de nem hagyhattam el ezt az átkozott helyet, szóval nehezen sikerült volna, jaj az ördögbe már!
- Natalie beszélt Luciferrel? Hüledezek, mert hát ez azért nagy szó és hűha. Az, amiről szó van szintén érdekesen hangzik, de hát nagyobb biztonságban leszünk és ha Athlan jön a városba, akkor arról feltehetőleg tudni fogunk, talán. Akarnék én még mást is kérdezni, de Zagar tereli a dolgot, amire összerántom a szemöldököm és unottan sóhajtok fel.
- Már tiszták, csak össze kell rakni... Viszont azzal van egy kis gond. Mindent szétszedtem és megtisztítottam egybe, hátha gyorsabb lesz, az is volt, csak most nem tudom mi minek az alkatrésze egyes fegyvereknél, kéne egy kis segítség. Nos igen, ez a másik ok, amiért átjöttem, mert talán tud benne segíteni még fél kézzel is, hogy mit mihez és hogyan, mert én már feladtam és úgy vagyok vele, hogy így adom vissza, hogy tiszta. A tarkóm megvakarom miközben előhozom, hogy van egy kis gond amúgy a dologgal.
- Néha kapok mást is ja, mint például, hogy vágjam le a hajad mert túl hosszú és úgy festesz, mint egy ősember. Elmosolyodok, mert ezt csak én találtam ki most, érdekel mennyire veszi sértésnek vagy viccesnek a dolgot. Viszont ha levágnám a haját, az elég feltűnő lenne és lehet utálná is, főleg mikor megjegyzik, hogy miért vágta le és kiderül, hogy csak egy rossz poén miatt... De simán megérdemelné, elvégre ő mártott be az öregnél, el is tusolhattuk volna.
- Még pár nap és vége, de már nagyon nem bírom... Szóval többször is meglátogattad és megtudtál tőle valami érdekeset? Érdeklődöm ismét Athlanról, mert érdekel miket mondott, hátha nekem mond valamit és talán, ha fel akarnám keresni, akkor segítségemre lenne az pár infómorzsa. Ahogy rá gondolok be is harapom az alsó ajkam, bár ne jött volna oda Zagar akkor és maradhattam volna vele kettesben. Na de ki kell vernem a fejemből, találnom kell mást, csak tudnám hol keressem.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Ruby
Látom Ruby-t közeledni, ugyanakkor a ház ura is kint sertepertél az udvaron. Idő kérdése és mind a ketten az agyamra fognak menni. Tekintve hogy most csak ő érkezik, egy kicsit feljebb húzódom, annyira hogy lássam és ne a plafont csodáljam közben. Ő és a testvérem nem igen beszélnek, szóval ha ő jön, akkor vagy Athlan-ról akar hallani, vagy unatkozik, de sanszos hogy ezek így egyben megvannak neki. Amikor integet, én bólintok egyet, nem biztos hogy látja. Aztán kinyitja a tornácajtót, én meg figyelmeztetném a kaktuszra, mert hát pont útban van. Nem kellemes érzés, ha az ember keresztül esik rajta, szúr, mint a fene. Kiszedegetni a tüskéit meg még inkább szórakoztató élmény. Elhúzza, szóval észrevette.
- Szia, kölyök!
Dörmögöm neki vissza a paplan árnyékából.
- Megmaradok.
Ritkán szoktam feküdni, sejtheti hogy nem jól. Szemrevételezi a kupit, tesz pár lépést közte, aztán kapom a szemrehányást. Tényleg már napok óta csak a munka és a munka, el is felejtettem hogy őt meg szobafogságra parancsolták. Az ítélet helyességével abszolút egyetértek, remélem ebből tanul. Egy vödör fegyvert kell napi szinten megtisztítania, úgyhogy ezekből biztosan. Majd becsukott szemmel is szét fogja tudni szedni és összerakni mindet.
- Brooklyn-ban, tízes szektor. Verekedés közben rosszul jött ki a lépés, jól kupán vágtak és még a kezem is eltörték.
Figyelem a körömpiszkálását, meg a hanyag hátrafelé dőlését.
- Vigyázz! Nehogy rád essen valami!
Az egyik polcon még franciakulcs is van, ráadásul kilóg a nyele. Már csak az hiányzik hogy ő is egy csinos kis kötést kapjon a kobakjára és itt szédelegjen nekem.
- Megtisztítottuk. Hamarosan átmehetnek az embereink megjavítani a falakat és akik ott laktak, azok visszaköltözhetnek. Ha gondolod, igényelhetsz ott magadnak egy saját lakást, csak előtte beszélj vele is.
Bökök a fejemmel az udvaron dolgozó nevelőapja alakjára, aki, ha jól látom gereblyézi az avart. Amennyire ismerem, most nem tudja eldönteni hogy itt hagyjon-e Ruby-val és menjen be ő is az irodába, vagy maradjon. Előbb utóbb döntésre jut, nem az a fajta, aki képtelen dűlőre jutni bármi felett, ez csak a szokásos aggódása amit néha túlpörög. Szinte vártam már a démonra vonatkozó érdeklődést. És ennek hangot is ad.
- Többször is. Megszökött. De mivel Natalie és Lucifer megállapodtak, így lehet vissza fog térni, legálisan. Tudod, a démonoknak le kell jelentkezniük és cserébe nem üldözzük őket tűzzel vassal a városon belül. De ez csak azokra vonatkozik, akik megteszik ezt.
Mielőtt azonban még tovább beszélgethetnénk őkelméről, én rátérek az előbbi témára.
- Hogy állsz a mai adaggal? Adott még más feladatot is?
Talán csak nem főznie kell? Vagy kitakarítania a másik házat? Akaratlanul is vigyorgok rajta. Megmondtam. Megszívta.
- Meddig tart ez a szobafogság?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 9:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

A múltkori kis akcióm miatt a keleti falnál most nem hagyhatom el a házat és nekem kell takarítani a retkes fegyvereket is, amiket most még pláne nem takarítanak le, hogy legyen mivel lefoglalni engem, mert úgy is ráérek. Annyira elegem van belőlük, legszívesebben elszöknék, csak hát nincs hová és azért még a démoni megszállást is nehezen hevertem ki, mintha kiszakított volna belőlem egy darabot, csak azt nem tudom, hogy honnan és mit. Pedig olyan helyes démon és még meg sem tudom látogatni, mert itthon poshadok, de talán Zagart faggathatnám... Elég tré állapotba volt legutóbb, amikor láttam, be volt gipszelve a keze meg a fejét is bekötözték, nem tudom hol volt, de jól elbántak vele az már biztos. Valamiért érdekelt, mi lehet vele, elvégre csak ő figyelt rám itt a leginkább, bár mostanában szerencsére volt elég más dolga is, mint engem felügyelni. Kinézek az ablakon és látom, hogy a família távozik, szóval elhagyhatom a házat, még ha csak annyira, hogy egy másikba menjek át, ami ide tartozik ugyanúgy. Már párszor sétáltam arra, mikor nem volt otthon senki, az üvegezett ajtós ablakok mindig is vonzottak és egy párszor megfordultam a tornácon, szóval arról indulok, ha ébren van, legalább látja, hogy jövök és én is látom, hogy mi a helyzet vele. Ha lát, akkor integetek neki, majd az ajtóhoz lépek, amit kinyitok és az útban lévő kaktuszt cserepestül kicsit arrébb tolom, hogy kényelmesen beférjek. Nem mintha olyan nagy darab lennék.
- Helló Zagar! Hogy vagy? Érdeklődöm és közelebb lépek hozzá, jó nagy kupi van, bár mi mást is vártam volna tőle, elég csak ránézni és persze férfiból van. Kicsit azért elhúzom a számat, mert elkéne ide egy takarítás, remélem nem küldd ide Crusader apuka ilyen feladattal.
- Mi történt veled? Hol voltál? Érdeklődök és közben nekidőlök valaminek és a körmöm kezdem el piszkálni, érdekel a válasza és láthatja, hogy amúgy nem pátyolgatni jöttem át, én inkább boncolok, mint ápolónőset játsszak, amúgy sem tűnik annyira betegnek.
- Athlannal találkoztál azóta? Teszem fel kicsit félve a kérdést, de tényleg érdekel és mást nem tudok megkérdezni ezzel kapcsolatban, mert miért érdekelne egy vadászt egy démon? Ja igen, mert hülye és beleszeretett egy pillanat alatt, nem is én lennék. Nincs szerencsém a férfiaknál az már biztos.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 7:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Ruby
A kórházban kaptam egy csinos gipszet, bár ott is tekergettek még előtte a csontjaimon a röntgent követően hogy normálisan forrjanak össze. A fejemen a bőr csak felrepedt, mint kiderült nem nagy, ezért összevarrni sem kellett, csak bekötözték. Utána persze nem tudtak ott tartani, inkább haza jöttem. Annyi érzéstelenítőt kaptam, hogy az alvás nem jelentett gondot, de most hogy reggel felkeltem, már fájdogál, néha, és érzem hogy csúnyán belázasodtam. Megkértem az öreget, a bázison mondja el mi van velem és hogy nem akarok most bemenni egy darabig. Persze ez csak kibújó, így legalább nem kell találkoznom Natalie-val és Drake-el sem. Előbbivel csúnyán összevesztünk, fogalmam sincs mit mondhatnék neki, ahhoz meg nincs kedvem hogy ott jó pofizzak neki egy ilyen után, az nem menne. Veszekedni sem akarok. Wallenberg pedig talán nem vette jó néven a benzinkutak tönkretételét, bár ezt nem tudom biztosan. Mindenesetre most passzolnám az alapos fejmosás lehetőségét, nem kérek belőle. Amúgy is kezd egyre jobban fájni a fejem és még csak nem is ittam egy kortyot sem hozzá az itthoni italkészletemből. Az öreg korán elindult a városba, engem meg a reggeli botorkálásom közben kétszer talált meg a ház ura, és szerinte nem kellene egyedül lennem, pedig érthetően mondtam neki hogy elvagyok egyedül is, nem kell dada. Miért érzem úgy hogy valakit rá fog beszélni erre? William-et nem tudná. Hála a jó égnek! De ha senki nem vállalja, akkor itt fog boldogítani! Gondolkoztam rajta hogy lelépek, mondjuk kimehetnék a vadászházhoz, de egyrészt az nem lenne szép húzás feléjük, ha már rájuk hoztam a frászt és magamra is, mert még sosem volt eltörve semmim, másrészt meg nagyon rosszul érzem magam. Úgyhogy feladtam. Még csak fel sem öltöztem, egyszerűen visszabújtam a kanapéra, a takarómba burkolózva és úgy döntöttem ott töltöm a napot. Beláttam ma jobb lesz megülnöm a hátsómon, legalább addig amíg a fejfájás, a szédülés és a láz elmúlik. Nem túl produktív nap elé nézek, de így kiheverem és alszok egy jót, aztán még meglátom mire lesz energiám. Egy darabig a felkelő nap fényének játékát követtem a szemközti házon és a gyepen, aztán mintha az úton közeledni látnék valakit.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 09, 2020 8:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Nem számítottam rá hogy beszéd közben elkezd fura dolgokat művelni. Először csak nyüszít, meg visítozik, amiért sokszor oda vissza tekingetek közte és az előttünk húzódó út között. Aztán kapok egymás után több kérdést is, de most mondjam azt hogy magányosan akartam vedelni? Mert ez az igazság. A többin gondolkodnom kell, ugyanis most sem egészen világos, elvégre én nem értek az ilyesmihez. Athlan pedig nincs itt hogy elmagyarázza neki. De nem jutok szóhoz. Mire összeszedem a gondolataimat, ő elkezd hadarni és kaparni az ajtónál, közben jó hogy ki nem esik rajta.
- Mi a fenét művelsz?
Förmedek rá, főleg, mikor már az ablak lehúzót tekergeti össze vissza. Le fogja törni. Le fogja törni! De aztán sikerül neki lehúznia, miután rájött hogyan működik. Próbálok inkább az útra koncentrálni, nehogy valakivel karambolozzunk, mert a többi vadászcsalád is itt él, nekik is vannak járgányaik. Mi a központ déli szegletében élünk, majdnem a 8-as szektor határában, úgyhogy hamar ott leszünk az egyesben. Bő húszperces út. Közben kifújom az orromat.
- Mi van?
Dörmögöm még a zsepi árnyékában, amíg elrakom, azon agyalok hogy mit csináltam. De semmit. Vezetek, az utat figyelem. Ő meg itt hisztizik, már megint.
- Jah, ezt mondd meg nekik is, mert úgy látszik nem hallottak a tilalomról.
Nem tudok másképpen reagálni rá, olyan vicces és abszurd az egész. Veszett menyét módjára kaparászik és sikít, úgyhogy kénytelen vagyok lassítani, mielőtt tényleg kiugrik és összetöri magát. A járda mellé parkolok le és hagyom hogy kiszálljon. Én meg a kormányra dőlök. Ha ez így megy tovább, akkor estig sem fogunk odaérni. Várok egy kicsit, akármitől is húzta fel magát, arra, hogy lenyugodjon. Aztán felbőszült oroszlán módjára üvöltök ki neki.
- Natalie!
Kurv@ jó lenne, ha beszállna végre és abbahagyná a hisztizést.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 05, 2020 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 520 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
- Áááááh - adok hangot annak, hogy nem igazán értek vele egyet. Nem feltétlenül. - Igen is, meg nem is. Minimális átalakításra szükség van, csak én szeretem normálisan megcsinálni. Hosszabbtávon gondolkozok - vonom meg a vállam újra csak, karjaimat keresztbe fonom a mellkason. De persze elhiszem, hogyha ő mondja, ettől az én lelkem kevésbé lesz nyugodt, na meg ennyit engedjen meg nekem, amivel elterelhetem káoszos gondolataimat.
- De… - kezdek bele, hogy vitába bonyolódjak vele, de végül elengedem, nem akarok ma vitatkozni, nincs hozzá semmi kedvem. Tényleg nincsen. Inkább csak csendbe az anyósülés oldalára csattogok és beszállok az autóba. Eljövök majd, amikor nem tud róla és megcsinálom, amikor nem látja. Legfeljebb utólag harapja le a fejem, de az sem érdekel. Én okoztam a kárt, én javítom ki. Pont.
Makacs vagyok és nem tudja, hogy mennyire.
Szeretem a város azon szakaszát, ahol élek, most mégis keserűség eszi be magát szívembe. Semmi kedvem hazamenni és minden egyes fordulónál reménykedem, hogy nem érünk oda. Nem akarom látni, nem akarok… Nem akarok odamenni. Mélyen szívom be a levegőt az orromon.
Nem akarok hazamenni.
Nem otthonom már az a lakás.
- Mit csináltál ott? - teszem fel az első kérdést, döbbenten és felháborodottan, ahogy meghallom, hogy hol járt, anélkül, hogy megvárnám a választ. Láthatja, hogy jobban kicsúszok az ülésen, az ajtó irányába. Említettem már, hogy a frász kerülget a temetőktől? Szinte felmászok az autó oldalára, úgy fordulok az irányába.
- Hooooooooooogy miiiicsooodaaaaaaaaaa? - sipítozom korán sem nőiesen, vagy épp nőiesen, nem tudom. Ujjaimmal a karosszériát és az övemet szorongatom, szinte elfehérednek. - Mi, mi, mi, mi, mit csináltak? - dadogom vacogva. - Fel-fel-fel… Mi? - a lényegnél én is le tudok ragadni. - Hogy? Mégis… ho-ho-ho-hogy tud feltá… Miiiiiiiii? - nyüszítem. Tegnap halálra voltam rémülve, most viszont egyenesen rettegek.
- Rendben, én elköltözök, elmegyek délre, északra, ki a tenger közepére, én, én, engedj ki - fordulok az ajtó irányába, hogy kinyissam és elmehessek innen. Kész, ennyi volt. Kész vége. - Elköltözöm, új életet kezdek, egy faházikóba, egyedül, az isten háta mögött - kaparászom az ajtót, kilincsét, majd ablakát.
Miért nem lehet lehúzni az ablakot??
Végül csak sikerül, és nem érdekel, ha tüdőgyulladást kapok emiatt. Ő még nem láthatta, Alex annál inkább, hogy mennyire, őszintén rettegek a holtaktól, a temetőktől. Hallhatta, de biztos vagyok benne, hogy páni félelmem ezzel kapcsolatban nem tapasztalhatta még. De mindent be kell pótolnunk a maga idején.
Azt meg sem hallom, hogy ott volt egy démon, az zavar a legkevésbé jelenleg. A holtak feltámadnak, ennyi volt. Elmentem, tényleg. Komolyan. Elhúzok ebből a városból a bánatba.
- Zagar! - sikítom és újra felé fordulok, ő csak fel van háborodva, de én rajtam a páni félelem uralkodik el. Újra. Kiabáljon rám ezek után, közben, az sem érdekel. - A holtak nem támadhatnak fel… - hangom monoton, nem most mondom ezt el először, nem is utoljára. Mantráztam magamnak éveken keresztül. Őszintén halálfélelmem van a feltámadó holtaktól.
- Állj már meg! - sikítok újra, fel sem tűnik, hogy újra habzsolom a levegőt, az mégsem jut el tüdőmig, s ha megteszi a város bármely pontján is kicsatolom az övem és kiszállok, légszomj tovább folytatódik. Holtak feltámadnak. Nem, nem, nem lehet….


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Ha többen megtanulnának vadászni és nem csak a természetfelettiekre, no meg persze tartanának haszonállatokat, akkor nem kellene spórolni. A hűtőnk tele van hússal, bár ezt nem közlöm vele, mert képes és elkéregeti a biomütyürjére, aztán ha bunkó leszek vele, akkor megint állni fog a bál. Kezd elegem lenni ezekből a veszekedésekből, mert mind a ketten nagyon bele tudunk hajrázni olyankor és nő létére nagyon alpári tud lenni ő is, sokszor rettentően csúnya amiket kimondunk a szánkon.
- A régebbi kocsik probléma nélkül működnek ilyenekkel.
Noha nem vagyok egy mérnök zseni, azért erről már én sem először hallok. Talán jobb volna keresni neki egy korosabb járgányt, és nem kellene a benzines tartállyal vacakolni. Persze ezt se mondom ki. Nem figyelem mit csinál mikor elindulunk kifelé, nekem elég ha hallom jönni mögöttem. Odakint ő is megcsodálja a művét.
- Egy fenéket csinálod meg! Ma délután a kocsidat szereljük meg.
Vágom rá rögtön morogva és legyintve is egyet magam előtt, mert nekem nem kell hogy itt egye a fene, ahelyett hogy a fontosabb dolgokra fókuszálnánk. Mint Mammon, meg a kocsija. Aztán mind a ketten beszállunk az autóba és elindulunk.
- Rendben.
Eleve az egyes szektor felé indultam el, ezért is fordulunk egyet, viszont azt nem tudom hogy pontosan hol lakik. A hirtelen jött kérdésére elhúzom a számat. Nem egy kellemes emlék, legalábbis bizonyos részei nem azok.
- A temetőben, szenteste. Egy b@rom unatkozott és csinált magának egy össznépi banzájt, halottak feltámasztásával, meg hangulatos fekete füsttel. Az egyik hulla meg fel volt puffadva vízzel, elesett és szétloccsant a földön.
Mert nekem is szenteste a temetőbe kell mennem vedelni. A többit kitalálja magától is. Egy darabig rágódom azon hogy Athlan-ról szóljak-e neki, közben az utat figyelem. De aztán arra jutok, hogy igenis veszélyt jelent ránk.
- Volt ott egy démon is. Nem tudtam elfogni, mert elszökött előlem.
Fogalmam sincs hogy a városban van-e még, vagy talán már hetedhét országon is túl jár, de azt hiszem a történetben nem ez az érdekes.
- Nem tudom mi a jó büdös istent várunk, ha olyanok élnek közöttünk, akik mindenféle sz@rt kipróbálnak és nem lehet őket fegyelmezni, vagy ellenőrizni!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 6:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 353 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Nem is igazán kell a szememre hányni. Az évek alatt hozzászoktam, hogy helyre hozom az általam okozott hibákat. Ritkán hibáztattam bárkit is hibáimért, ha valamit tönkre tettem, szó nélkül megjavítottam. Nincs ez most másképp sem. Legfeljebb még tanácsosnak a holmijait nem tettem eddig tönkre. De hát egyszer mindent el kell kezdeni, nem igaz?
- Részben. Elég sok összetevője van, de a repcemag az egyik alapanyaga. A legfontosabb. De állati zsírokból is elő lehet például állítani, noha az lássuk be, manapság aranyárban van – az élelmiszer készletekre oda kell figyelnünk a húsra, annál inkább. Üzemanyagra nem pazarolható el, amíg mondjuk a növényi alapanyagból készült alternatív megoldások igen. – De lehet repcéből, napraforgóból, pálmából vagy szójából is készíteni – magyarázom, ha pedig csodálkozna azon, hogy honnan tudok ennyit, csak megvonom a vállam.
- Az elmúlt évekbe utánajártam a dolognak, megkértem néhány tudóst, hogy készítsenek nekem ilyet, ők azért jobban értenek hozzá. Amilyen jófej voltam még a képletet is előkutattam nekik – vonom meg újra csak a vállamat. – Az előző járgányomat is átalakítottuk James-szel, hogy bírjon ilyennel menni, így nem vagyok teljesen benzinhez kötve. - Ami nem árt, ha mondjuk nem akarok a tanácstól még egy szívességet kérni. A biodízel amúgy is kezd egyre nagyobb teret hódítani a városba is, előbb-utóbb képesek leszünk ráállni a használatára.
- Köszi – veszem el tőle a féktárcsát és farolok is ki az épületből. A tőle pár számmal nagyobb cipőbe mégis nehezebb. Hiába emelem rendesen, az orra akkor is a földön marad. Így kénytelen vagyok magastérdemeléssel sétálni, ha nem akarom, hogy elbukjak akár egy fűszálba is. Kezeimet közben kitárom, hogy egyensúlyozzak is. Úgy nézhetek ki, mint egy rossz madárijesztő. Félek a végén még megtartanak.
Saját iszonyommal elvagyok magam is. Nem is tudom, de hálás vagyok neki, amiért nem pesztrál. Talán most az csak idegesítene, vagy még nyomorultabbul érezném magam, mint amilyen vagyok. Az pedig nem igazán segítene most rajtam.
Csak el kellene vonulnom a külvilágtól, ezt mégsem tehetem meg. Jelen pillanatban nem.
A kuphoz érve hangosan szívom be a levegőt a fogaim között, ahogy meglátom, hogy mit tettem.
- Megcsinálom ma délután – ígérem, hiszen nem olyan dolog, amihez nem értene manapság az ember lánya. Legfeljebb nem nézi ki belőlem, de az ehhez hasonlókat meg már megszoktam. Nem nézik ki belőlem, pedig képes vagyok bepiszkítani a kezemet. Az előző járgányomat is magam turbóztam fel, éveken keresztül, azért is nőtt a szívemhez annyira, a rohadék.
Végül beülök a kocsiba, kabátját csak még jobban összehúzom magamon, lábaimat is szorosan zárom.
- Az egyes szektorban lakom. Az első út és a 77es utcánál kell a 77esre rákanyarodni, ott az egyik négyemeletesbe, de ott már tudom mutatni – magyarázom neki. – Ha esetleg nem tudnád – ami azt illeti fogalmam sincs, hogy tudja-e, hol lakom. Sose vertem nagy dobra, a laskát még egykor Abigailtől kaptuk közösen, Dylennel. Azóta már csak egyedül lakok benne, de ott maradtam. Amit az utóbbi időben kezdek nagyon bánni.
Torkom végül megköszörülöm, mert képtelen vagyok huzamosabb ideig csendbe maradni.
- Hol fáztál meg? – kérdezem tőle szemöldököm ráncolva.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 9:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Nem szól semmit, lehajtja a fejét, de aztán mégis csak megszólal, megígéri hogy megtéríti. Igazából nem akartam ezt a szemére hányni, és már bánom hogy megtettem. Mármint letarolta azt a nyavalyás kerítést, oké, de amúgy is annyi szívességet teszünk és tettünk a másiknak, hogy azt már ki tudja számon tartani. Érezhetően nincs hangulatban, nem aludt egyáltalán és szerintem még mindig feszült. A műhelybe sem jön be, inkább kintről beszél nekem befelé.
- Bioolaj? Az meg mi? Etanol? Repceolaj?
Közben lemérem neki a talált féktárcsát egy colstokkal, és miután megállapítom hogy ez nem nagyobb annál, ami neki kell, így gyorsan kotrok még párat. Ha az egyik elkopott, el fog a többi is és jó ha marad neki tartalékba. Hármat sikerül összeszednem, ezzel lépek ki elé.
- Parancsolj.
Neki nyújtom, de látom rajta olyan képet vág, mint a kiskutya, akit otthagytak a kuka mellett. Még mindig Mammon-tól ilyen? Vagy saját magától? Mást nem hozok ki, elvégre a kocsija a vadászháznál pihen, és nekem ott vannak szerszámaim a fészerben. Úgyhogy amint elvette a féktárcsákat, én megfordulok, lekapcsolom a világítást és bezárom a műhelyt. Legszívesebben megölelném, de nem vagyunk olyan közeli kapcsolatban és ő is felnőtt már ahhoz, hogy valaki babusgassa, mert ez az lenne ebben a formában. Kérdezgetni sem akarom, majd elmondja magától, vagy nem. A vigasztalás szavakkal meg bőven nem az én asztalom, így nem maradt más hátra, mint előre. Megindulok a kapu irányába. Persze ott, miután kinyitottam előre engedem. Aztán amikor bezárom kulccsal is magunk mögött, szörnyülködök egy sort a pusztításán. Két fok kitört a kerítésből és a kert felé kókadoznak elgörbülve, amit csak hegesztővel lehet vissza csinálni. A többi csak meggörbült mellettük, azokon segít a kalapács. Aztán amint a kocsi közelébe érek, annak meg kitört a bal első lámpája, és egy jó nagy csíkban végig karcolta a vas a felületét. Fasza! Mondjuk ez a furgon se volt sose szép, ahogy én sem! És a rendőr sem fog minket megállítani! Megvárom, amíg beül, aztán én is bekászálódok, ráadom a gyújtást és a gázt. Mondanám hogy "Kalandra fel!", de nem akarom felcukkolni, úgyhogy ebből csak egy biztató hunyorgás kerekedik felé és közben elindulunk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 353 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Nagy levegőt véve hajtom le a fejem bűnbánóan. Nem kívántam azt sem okozni, egyszerűen a sötétben nem láttam a kaput. Nem láttam, hogy mi történik, nem…
Képtelen voltam érzékelni a valóságot.
- Megtérítek mindent, ígérem – emelem fel újra íriszeimet, a férfiét kutatva. Valóban bánom, ami történt, lelkembe még az éjszaka folyamán beette magát a lelkiismeret-furdalás. Józan ésszel nem jöttem volna ide, nem ide, nem hoztam volna ily helyzetbe őt.
Nem kellett volna.
- Hogy, mi? Mit – kérdezem értetlenül. Féktárcsát, azt meg mégis minek? A maradék tányért mégis elpakolnám, ám a mozdulatom félbe marad, ahogy megállít. Nem teszem. Kezeimet a hátam mögé fonom össze, amíg vissza nem tér egy kabáttal a kezébe. – Köszi – mosolygok rá, igyekszem őszintének is lenni, lemosni magamról a múlt éjszaka emlékét.
Oh, istenem, miért ilyen nehéz ez most?
Gyorsan összegombolom magamon és már lépek is ki utána a terasz ajtón.
- Oh, oké. Bár lehet, hogy az több napot is igénybe vesz, de persze, köszi, hogy eddig is használhattam – mosolygok rá, hisz nem kívánom tovább, mint amennyit adná nekem. Nem élek vissza a kedvességével, noha sohasem éltem vissza senkivel. Ritkán kértem bármikor is, bárkitől segítséget, amíg tudom, addig magamnak oldom meg az ügyes bajom dolgaimat. Kezeimet összesimítom a hideg levegőn, a kabátot összébb húzom a nyakamnál.
A műhely ajtajánál megállok, nem megyek tovább a küszöbnél. Valamiért a régi gyárépületet juttatja eszembe az olajnak az illata. Emlékeim elkalandoznak, korán sem kellemes irányba. Mégis mi lelte a démonokat, hogy egyre többen vannak itt?
- Mi? – nézek rá hirtelen, hallom, hogy szólt hozzám, de nem igazán… - Nem, nem, semmi. Nem tudok róla, ennyit vettem igazából észre a kocsin, az előző elkopott, amúgy viszonylag jó állapotban van. Majd a benzines tartályt kell átalakítani, hogy ne csak benzinnel működjön, hanem bioolajjal is, de az ráér később is – legyintek. Azt még én is meg tudom csinálni, vagyis nagyon remélem, hogy képes leszek rá. Az előző furgonomnál sikerült, igaz évekbe is került, mire meglettem vele, de sikerült. Többet mégsem szólok, szokatlanul, amíg ki nem jön, addig a műhely elemeit veszem szemügyre, egy-egy tárgyon elidőzik pillantásom.
Szívembe egy ismeretlen érzés markol. Hiánya valaminek, melyem sose volt igazán.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 8:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Nem igénylem a társaságot az igaz, de hogy kellemetlenséget okozott volna? Azt biztosan nem, bár úgy látom azt hiszi.
- Azt nem. Kárt annál inkább, de majd odakint felmérjük.
Kicsit cukkolom, rá tekintve összeszűkült tekintettel. Nah, majd mindjárt megkapom! Közben megeszem a szelet kenyerem és lehúzom a meleg teát. Ő pedig nem eszik egy falatot sem. A válaszából hamar kiderül, hogy nincs jól.
- Oké.
Dörmögöm gyorsan felpattanva a fotelból.
- Gyere! Nézzünk neked féktárcsát!
Remélem nem akar elpakolni, vagy rendet rakni, mert akkor megkérem, hogy hagyja ott. Majd én, később, amikor itthon leszek. Elsietek kabátért, neki. Mert nekem a tegnapi tökéletesen jó lesz ma is. Meg a furgon kulcsát is hozom, ez a kabátom zsebébe bújik be. Várok egy kicsit, amíg felveszi és begombolja, aztán kinyitom a teraszajtót és arrébb tolom az útból a kaktuszt. Én simán kimegyek mellette, de nem akarom hogy Natalie véletlenül karambolozzon vele. Amint ő is kiér, becsukom és bezárom a kulccsal, azt meg a kabátom zsebébe süllyesztem.
- Kelleni fog nekem a furgon, úgyhogy arra gondoltam ma megjavítjuk a tiédet is.
Elindulunk az öreg műhelye irányába, ami a másik ház hátában van. Nagy dupla ajtók elé érünk, amiket csupán egy retesz zár el. Én most felnyitom és bemegyünk. Sötét van, egészen addig, amíg fel nem kapcsolom a villanyt. Tudom milyen kell, bár lehet el fogja ismételni. A béta szekrények előtt nézelődöm, és kinyitom az egyiket. Mintha ennek az aljában lévő fém fiókok egyikében láttam volna féktárcsát. Kicsit szűkösnek tűnik a hely a nagy bazár miatt, pedig valójában jó nagy, meg ugye műhely, így erős olajszag terjed a levegőben. A plafonról pókhálók, lógnak lefelé, itt ott a gazdájukkal karöltve.
- Kell még más is?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 447 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Valójában egyáltalán nem rémes ruháinak szaga. Szagolná manapság Draket. Na ő messziről is bűzlik, de ezt persze senki sem teszi szóvá drága főnökünknek. Meg amúgy is… Nem rózsaillatúak vagyunk egy nehéz nap végén, ezzel én is tisztában vagyok. Olykor én sem jutok el a mosóba időben. Szóval ez az egész annyira nem is vészes.
Inkább mögötte settenkedek.
- Oh, tényleg? – lepődök meg, őszintén. Jó, tudom, nem bók, de mégis figyel, ez pedig ritka. Már ha nem azt kell figyelni, hogy kit kell lelőni, vagy eltenni láb alól, akkor nem nézem ki belőle, hogy bármit is képes lenne meglátni. – Nem hittem, hogy feltűnik – magyarázom végül meg a hangsúlyomat, de végül azért túljutok ezen és bezsebelem. Na nem mintha nem lenne rajtam valami piros mindig. Ha más nem, körmöm színe, rúzsom, nyakláncom, póthajam. Valaminek mindig muszáj, ez egyfajta rigolya már nálam.
- Kék jó lesz – vágom rá, még mielőtt barnát adna rám. Na attól ver ki a hideg. – De varrok neked pirosat. Zöldet, több sötétkéket. Jól állnak neked a színek, Zagar – adok neki némi ingyenes divattanácsadást. Mégis várok némi kifakadásra, vagy ellenkezésre a részéről.
- Attól, hogy a világvégét éljük, még nem jelenti, hogy stílustalannak kell lennünk – felelem végül, ahogy kiveszek egy sötétkéket. A semmitől jobb lesz. Mégis úgy lóg rajtam…
Ez most lényegtelen, ha lenne itt pár holmim, ami persze nincs, akkor rögtön csinosabbá is tudnám tenni. Igen, ezzel foglalkozom, mert valamivel el kell terelnem a saját figyelmem, mielőtt úgy érezném, hogy teljesen megőrülök. A divat volt mindig is az egyetlen, ami bármikor, bármiről képes elterelni a figyelmem és nem rugózok addig sem a saját hülyeségeimen.
A kopogást saját belső hangom miatt sem hallom, így csak nyugodtan öltözködöm, hogy aztán kitoppanjak, amikor Zagar tér vissza. Nem kell sok gógyi, hogy rájöjjek kint beszélgetett valakivel. Na vajon, kivel.  
- Viszlát – köszönök neki vidáman, nem vagyok én faragatlan. Még egy mosolyt is kap tőlem, ám ebben most semmi öröm nincs. Képtelen vagyok önfeledten viselkedni, mint máskor, pedig nagyon, nagyon gyorsan meg kell tanulnom, hogy miként tegyem.
- Nem akartam kellemetlenséget okozni – húzom el a szám. Nyilván azt tettem azzal, hogy idejöttem, most mégsem tudtam máshoz menni. Most egy józan észre volt szükségem és tudom, hogy ezt tőle kapom meg a legjobban. Nincs értelme saját sebeimet nyalogatni. Sóhajtva tekintek után, hogy aztán leüljek a kanapéra újra, felhúzott lábakkal.
Ettem pár falatot, miközben elkészítettem a szendvicset, több falat le se menne. Gyomrom összeszorul, örülök, hogyha a kávét meg tudom inni.
- Majd kérdezd meg pár nap múlva – hunyorítok rá mosolyogva, majd legyintek. Ilyenkor nem, hogy nem lehet, de nem is merek aludni. Ha akartam volna, ha tudtam volna, sem jött volna álom a szememre. Akárhányszor hunytam le, megjelent előttem… szinte az egész.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 12:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
A kifakadásomra veszi a lapot, látom amikor beleszagol az ingembe. Inkább azt szagolja, mint a zoknit! Bár egy hetet ott feküdt a földön, szóval feltételezhetően azért nem érezte, mert már alig van szaga. De ettől függetlenül mosásra ítélve, és meg is kapja, amint eljut odáig. Én közben a kipakoldát szemlélem, meg amit mondott. Igazán kedves tőle hogy csinált reggelit, de ezt most nem teszem szóvá. Átbaktatunk a másik szobába, én a szekrényben kutatok, ő meg mögöttem nézelődik.
- Igen, tudom.
Vágom rá a megjegyzésére. Olyan mint a hófehérke a mesében, nem csak kinézetre, hanem máshogy is. Hiszen az is idegileg kicsinálta a törpéket! Azért egyszer körbenézek, de nem rémlik hogy a szekrényben alapból lett volna piros színű holmi, az enyémek között pedig biztosan tudom, nincs olyan. Magamnak már összeszedtem a cuccomat, így aztán az ő kérését taglalom még, de közben már kiegyenesedem, hogy ő is odaférjen. Ha piros nincs is, csak talál magának valót.
- Barna? Sötétkék?
Mutogatok a többi felett jól látható színekre, aztán hagyom, hadd válogasson. Közben kopogást hallok a másik szobából. Ő nekiáll vetkőzni és öltözni, én meg még előtte kimegyek, mert tudom, a ház ura az és engem keres. Amikor ismét a másik szobában vagyok, látom, ott áll az erkélyajtó mögött. Int nekem, én pedig ledobom a fotelbe a ruhákat és elrohanok a kulcsért. Aztán hamar kimegyek hozzá. Behúzom magam mögött az ajtót, ne menjen be a hideg, mert akkor mind a ketten kockásra fagyunk odabent Natalie-val, amíg reggelizünk. Csak pár szót váltunk, érdekli mit keres itt Natalie, amire tőszavakban elmondom neki mi történt. A homlokát ráncolja, ahogy szokta, aztán a fejemhez vágja, hogy én fogom megjavítani a kerítést. Fogalmam sincs miről beszél, de vannak sejtéseim. Kénytelen vagyok rábólintani igennel! Látom a kocsi kigurult a garázsból, az öreg is benne ül, szóval mennek valahova. Megkérdezi nekem kell-e valami a városból, gondolom akkor egy két dolgot be is szereznek. Hamar rávágom hogy nem, mert mi is elmegyünk nemsokára. Megveregeti a vállamat, vigyázzunk magunkra felszólalással, bár igazából csak engem félt, hiszen Natalie-t alig ismeri, aztán elválunk. Ő megy a kocsihoz, én pedig keresztül az ajtón és behúzom megint magam után. Még látom az integetését. Ha közben Natalie is bejött, úgy valószínűleg ő is látja még. Mi közben helyet cserélünk, mert most én megyek ki innen kezemben a ruhákkal, hogy átöltözzem. Valamivel később már mind a ketten a szobában vagyunk, én eloltom a tüzet, kellően fel van melegedve a szoba ahhoz, hogy kitartson amíg megreggelizünk. Egy párszor még ki kellett fújnom az orrom, mostanra viszont elmúlt. Persze, mert az ember mindig este beteg, de akkor nagyon!
- Köszönöm.
Válaszolom kurtán, és fel is veszem a szendvicsemet. Nem nézem mi van rajta, csak nagyot harapok belőle.
- Tudtál aludni az este?
Nem úgy néz ki, mint aki igen. Közben lenyelem a falatot. A kinti kapu nyikorog egyet, mikor kintről becsukják, aztán a motor hangja zenésíti meg egy kis ideig a beszélgetésünket, amíg a kocsival elhajtanak a kerítés előtt. Messze van, szóval leginkább a kocsit látom. Apropó kerítés. Csak tudnám mekkora kár keletkezett odakint. Nem akarom szóvá tenni, úgy is megyünk kifelé. Szóval ha nagy, kint még üvölthetek egyet mérgemben!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 16, 2020 2:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 413 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Igyekszem olyan halk lenni, amennyire csak tudok, de úgy tűnik, hogy nem elég. A legkisebb neszre is felkel, hihetetlen. Engem bezzeg nem tudnának kirobbantani a meleg ágyból, vagy mély álmomból, ha…
Na jó, ebbe nem megyek most bele. Mégis a villát nézem, amikor felkel, kezembe a bögrével.
- Szia - mosolygok rá kedvesen. Ez pedig még engem is megrémít. - Csináltam forró teát, idd meg. Hátha segít, kamilla, az segít minél hamarabb helyretenni. De délután szerzek neked borsmentát - a lakásomba van, a fürdőbe, de hát… Azt hiszem, hogy az egész helyet porrá fogom égetni.
Tekintetem visszafordítom az ablak irányába, így ér felcsattanó hangja. Vállaim kissé megremegnek, ám csak szemem sarkából nézek oda. Hallgatom a szavait, melyek lassan érnek el tudatomig. Szabad kezemmel a bal vállamhoz nyúlok, az ing anyagát enyhén meghúzom és az orromhoz emelem. - Mh, most hogy mondod… - eddig fel sem tűnt. Túl sok minden nem tűnt fel. Meztelen lábam a zoknison tartom, gólyapózban. A hideg feltűnt, a szag nem. Elmém még nem teljesen van a helyén és nem igazán tudom helyén kezelni a dolgokat.
- Köszönöm - mondom kissé zavart hangon, tarkómat megvakarva. Ennyire kiszolgáltatott helyzetbe… Rendben voltam már, de azok csak futó kalandok voltak, a társamnál még nem és hát… Enyhén érzem magam kellemetlen helyzetben.
Lassan indulok meg utána, ám a bögrét lerakom az asztalra előbb.
- Van valami piros kockás inged? - kérdezem megállva mögötte és bekukucskálva a válla fölött. - Tudod, a piros áll a legjobban nekem, kiemeli amúgy is fehér színem, hát ha még a félelemtől pár árnyalatot fehérül - próbálom elpoénkodni az egész helyzetem, és meglep hogy mennyire könnyed a hangom. Valójában szívem a torkomba dobog, remeg a testem, mint a nyárfalevél és nem csak azért, mert fázok.
De ha nem is mondja, akkor keresek magamnak, átnézve a holmijait, ha már egyszer engedélyt kaptam rá. A zoknit azonban rögtön lecserélem, a nadrággal sem bajlódom. Rövidnadrágom ledobom, egy másodpercig sem vagyok szégyellős, nincs miért. A nadrágot próbálom valamivel megkötni, hogy ne essen le a bokámig. Ha pedig van piros kockás ingje, akkor azt veszem fel a koszos helyett. Ha nincs, akkor kéket, ha az sem, akkor számíthat rám rosszálló fejcsóválásra és fenyegetésre, hogy varrok neki párat. Szerintem még jól is állna neki.
Mint egy trottyos úgy nézek ki, most mégsem érdekelhet annyira, hogy miként festhetek.
- Egyél reggelit, készítettem szendvicset - mutatok az asztalra, a gőzölgő tea mellé. Az enyémet visszaveszem és a kanapéra kuporodok újra össze, hogy a forró italt megigyam és átmelegítsen.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 13, 2020 6:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
A hangosabb motoszkálásra és pakolásra ébredek. Az orrom tele takonnyal, így mielőtt még felegyenesedhetnék az asztaltól, rám jön a tüsszögés. Az elsővel rendesen meg is fejelem a szélét. Morogva ülök fel és a zsebemben kotrok zsepiért. Közben Natalie megérkezik és elkezd csörömpölni.
- Jó reggelt!
Köszöntöm, miután kifújtam az orromat és körbenézek. Úgy érzem, valami nem stimmel. Felállok a fotelből és megteszek egy félkört az ő oldalára.
- Az Ég szerelmére! Natalie!
Jah közben már leesett és emiatt fakadok ki. Képes volt összeszedni a szennyes ruháimat és magára húzni, ahelyett, hogy felkelt és kér. Nem tudom, nehezére esett volna?
- Ugye tisztában vagy vele, hogy a szennyeseimet húztad fel?
Ráadásul egy fél pár zokni van a lábán. Jó, van ami csak egyszer volt rajtam, de speciel a zokni nem.
- Dobd a fenébe őket, ahol találtad! Van tiszta ruha a szekrényben, odaát!
Biccentek a fejemmel és megindulok. Mert nekem is kellene. Ha jön jön, ha nem nem. Tőlem flangálhat a szennyesemben is, csak azért idegesít, mert a vendégem, de nem úgy viselkedik. Én meg a vendégemet nem akarom a szennyesemben látni. Az odaát a hálószoba lenne, a nagy kétajtós szekrénnyel. Nagyjából hasonló nadrágok, ingek kaptak helyett, pár melegebb pulóverrel. Az aljában egy nagyobb dobozban vannak a zoknik, mellette több pár bakancs. Nagyon válogatni nem tud. De hát gondolom nem is fog, elvégre csak azért kellene felöltöznie, hogy ne a pizsamájában kóboroljon velem a városban ebben a hidegben. Amíg ide fárad, én kiszedem magamnak a barna kockás ingemet, egy fekete farmernadrágot, meg egy fekete zoknit. A kabátom megvan. Ekkor jut az eszembe hogy Natalie-nak is keresnem kell egyet. Azt meg nem tudom hogy a bakancs mennyire lesz kényelmetlen neki, mert hogy kaffogni fog a lábán, az ziher. Egyenlőre azonban csak magamnak kotrok, félig belógva a ruhák közé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 9:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 506 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Mókának talán mégsem, ebben igazat is adok neki, ám ezt csak ajkam elhúzásával jelzem, tekintetem pedig újra visszavezetem a tűzre, mielőtt újra ellent mondhatna nekem. Talán ebben is igaza van, nem igazán tudom, jelen pillanatban tényleg túl reményvesztettnek tűnik minden. Tudom, hogy Tom nem lesz többé vadász, inkább visszavonul, pedig nemrég tette le a vizsgát. Tudom, hogy részben miattam is, és amiatt, amit átélt. Mégis nekem eszem ágába sincs ezt megtenni. A világunk megváltozott, már…
Nem ugyanolyanok az emberek, máshogy nőnek fel.
Vitatkozni mégsem akarok vele, halvány fújtató mosoly kerekedik arcomra, ahogy azt taglalja, hogy miként fogja majd kivinni Williamet. Máskor talán vitatkoznék vele, most még ehhez sincs erőm. Talán neki van igaza. Egykor engem is kiképzett, igaz nem is vagyok a legjobb vadász, legalább is nem a fizikai erőmbe rejlik a valódi hasznosságom.
Az est további részében mégis csendben maradok. Magam elé meredve egyszerűen csak hagyom, hogy más gondoskodjon most arról, hogy megéljem a reggelt. Vagy legalább is az est nagy részt, ami a melegemet illeti. Egy pontnál azonban feltűnik, hogy a tűz egyre jobban alszik ki. Máskor ilyenkor már rakott volna rá Zagar fát.
Szempilláim megremegnek, ahogy felé fordítom tekintetem.
A külvilág zaját eddig kizártam, mintha nem létezett volna semmi más csak én és az elmém. S most hirtelen kezdek el valóban is hallani. Leginkább a szörcsögő horkolását. Nem csak akkor teszi, amikor kilélegzik, de a bedugult orra miatt, amikor be is. Egy pillanatig hallgatom, amikor rájövök, hogy ez az idegeimre fog menni, de nem tudnám megmondani, hogy miért. Képtelen vagyok horkoló mellett megmaradni. Felállok és teszek a tűzre, gondolataim pedig hiába terelném már csak a horkolást hallgatom.
Ülőhelyzetem megfordítom, hogy a lassan virradó nappalban figyeljem meg a kúria alakját, melyet a sötétben legfeljebb csak a körvonalait láthattam.
Pár óra csak, mégsem tudok aludni. Érzem, ahogy ólomsúlyú fáradtság telepedik rám, mégis amint behunyom a szemem már pattan is ki a szemem.
Arcom megdörzsölöm és amíg alszik a keze ügyéből kiesett kést, nyílkezdeményezést az asztalra rakom. Keresek a kupiba valami lábamra valót. Lábujjaim teljesen átfagytak. Ám csak egy félpár zoknit találok. Egyelőre ez is megteszi, majd ha egyhelyben kell állni a zoknisra teszem a csupaszat. Ha sikerül, akkor egy hosszúujjú inget is előkerítek, vagy egy pulcsit, lényegében bármit, aminek hosszú ujja van, hogy magamra vegyem. Csak most érzem, hogy mennyire fázok és tudom, hogy ennek nem lesz jó vége. Hogy tudtam egy szál rövidnadrágba télvíz idején kijönni? Mezítláb?
A plédet a derekam köré csavarom, halkan osonok ki a konyhába nem akarom felkelteni.
Ha sikerül, akkor keresek kávét, ha nem, akkor teát készítek. Kávét csak magamnak, ha csak teát tudok, akkor azt mindkettőnknek. Az előbbi esetében ő is megkapja a teáját. És reggelit, nem sokat készítek, egy-egy karéj kenyér, vajjal megkenve, hagymával és szallonával a tányéron battyogok vissza és teszem le az asztalra, ha felkelne. Én a sajátommal ülök le a kanapéra és ezúttal nem a pattogó tüzet figyelem, hanem a ház felé réved el a tekintetem. Jéggé fagyott kezeim közé veszem a forró bögrét, most még csak az sem zavar, ha a nyelvem égetem le.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 5:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Van abban igazság, amit mond. Vannak ilyenek. Ezért aztán bólintok igennel a felvetésre és megvonom a vállam. A mai világban New York-ban így lehet a leginkább érvényesülni, mert mindig szükség van utánpótlásra. De én azért merem remélni, hogy nem csupán egy munkát látnak benne, hanem átlátják mekkora veszély leselkedik mindenkire a város falain túl. Néha idebent is, mert hát a sz@rságok jönnek maguktól is. Most mondjam azt hogy nem kellene kesztyűs kézzel bánni velük? Mert így van, csak hogy nemrég emiatt is kifakadt nekem, szóval nehezen venné ezt a megfogalmazást.
- Nem hiszem hogy bárki is mókának fogná fel, mert ahhoz túl sok nyűggel és lemondással jár.
Kétlem hogy egy olyan ember, aki mindent mókának fog fel, életképes lenne a szolgálat felvételre, és egykettőre kipotyogna közülünk.
- Inkább csak vannak, akik nem tapasztalták meg kellőképpen, pont azért, mert vannak, akik úgy gondolják hogy az újonc csak akkor menjen terepre, ha már készen áll. De nem mindegy hogy mire! Majd nézd meg William-et pár hónap múlva. Én bedobom a mély vízbe, jövő héten jön velem a kilences szektorba!
Jelentőségteljesen mutogatok neki, felhúzva a szemöldököm. Bezony. Ott olyan besz@rás lesz! Csóri! Jó ha megtanult a pisztolyával célozni, most majd élesben meglátjuk mennyire remeg a keze a ravaszon. Komolyan gondolom, kevés az emberünk, én el akarom hozni a motorom, és ott javarészt impek, meg pokolkutyák randalíroznak, meg néhány démon. De ebből lehet tanulni, már ha nem csinál akkora ostobaságot, hogy amiatt otthagyja a fogát. Nem olyannak ismertem meg, és én sem fogom hagyni, hogy olyan könnyedén feldobja a talpát! Legalább is ezen leszünk. Nem az a cél hogy bármelyikünk is ott szenderüljön örök nyugalomra. Megint tüsszögnöm kell, ezért a papír zsebkendőért kotrok a zsebemben. Utána meg nagyon ránk telepedik a csend. A szipogásom, tüsszögésem, és a fa sercegése a penge alatt, ezek követik tovább az éjszakánkat. Amíg még ébren vagyok, néha rárakok a tűzre. Egy óra múlva elnyom az álom, a tűz reggelig biztosan ki fog aludni, ha csak Nat nem rakott rá. Amúgy is pár óra és virrad.

Vele ellentétben nekem roppant gyorsan elmegy az az idő, hiszen az igazak álmát aluszom. Be van dugulva az orrom, néha szörcsögő szuszogás hallatszik, amikor az orromon kéne bejönnie a levegőnek, de nem megy neki. Este még a fotel támlájának dőltem, mostanra már lekonyultam az asztalra félig, a fejemre húzva a kabát kapucnija, a kezeim pedig lelógnak a földre. A parkettára pottyant a kés, meg a nyílvessző is.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 12:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 383 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Lélektükreim a férfira emelve hallgatom a szavait. Arcomon komolyság uralkodik, egy árnyalatnyi reményvesztettséggel. Pilláimat egy pontnál levezetem a kanapé karfájára, szemem sarkából érzékelem a pattogó tüzet, hogy aztán barna íriszeimet újra reá emelhessem.
- Tényleg úgy hiszed? – hajtom fejem enyhén félre. Talán nem hiszek már a vadászokba úgy mint régen. Talán… Valami változik bennem az elmúlt időszakban, ezt érzem, tudom. Arról viszont még halvány gőzöm sincs, hogy miként és mi irányába. Képtelen vagyok töretlenül hinni magunkban, társainkba, a közösség kovácsolta erőkbe. – Sokszor úgy érzem, ahogy végigtekintek az újoncokon, hogy nekik ez nem más, mint móka. Vadásznak lenni ma presztízs, akkor vagy valaki a városban, ha annak állsz, ennek látják, ekként élik meg, de amikor beüt a crach, amikor látják, hogy mivel is jár… - vállam enyhén felhúzom, nyitva hagyom a mondatom.
A mi generációnknak még más volt. Zagar maga tapasztalta, hogy milyen amikor a világod az egyik pillanatról a másikra megváltozik. Mi még az új világ rendje idején születtünk, a félelem nevelt minket. Mára sikerült nagyjába biztonságossá tenni a várost a félvérháborút kivéve, nem háborgatta senki sem az embereket, biztonságban érzik magukat, ami jó!
Viszont egyben veszélyes is. Talán alábecsülöm őket. Talán nem is értem meg őket, nem tudom.
Jelen pillanatban tényleg nem tudom, nem tudok semmit.
A plédet jobban összevonom magamon, a háttámlának dőlve szemlélem a tüzet. Melege arcomat nyaldossa, mégis alig érzek belőle valamit.
Mégis talán igaza van. Ezért is jöttem ide, hogy tanácsot kérjek tőle. Itt maradok, szinte meg sem mozdulok, csak bebugyolálva ülök a kanapén.
- Az összes puskaporom elázott – felelem könnyedén arra, hogy mire is jutottam vele. Könnyebb lenne harcolni démonok ellen, ha ezt meg tudnánk oldani. Én legalább is. A közelharc nem az én fegyverem – még – ahogy az íjakkal sem bánok profin. Lőni fegyverrel, azt tudok, ebben vagyok jó.
Mégis az est hátralévő részében csendben ülök a kanapén. Fejem hátra hajtom és szinte üreges tekintettel figyelem a tüzet, annak minden lángnyelvét, ahogy a magasba csap, még akkor is csak azt nézem, amikor kezd kialudni, amikor Zagar rátesz egy újabb adagot és lassan öleli körbe a narancsos forróság a hasábokat. Csendben, némán ülök, mozdulatlanul, életjelem a néhai pislogás.
Gondolataimba révedve töltöm az estét. Lelki szemeim előtt újra lejátszódik az álom, melybe kényszerítettek. Néma könnycsepp mossa néha végig arcomat, reménykedve, hogy társam nem látja meg a ránk telepedő sötétségbe.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 9:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


to Natalie
Áthaladunk a másik szobába, közben pakolgatok, fejben még az előbb elhangzottak csengenek vissza nálam. Egyikünknek sincs fogalma róla mi volna a helyes megoldás.
- Azért van a közösség, hogy együtt oldjuk meg és ne egymagunk. Ha ez nem így van, akkor meg semmi értelme az egésznek, amit csinálunk, a járőrözéseknek, a kinti csapatok felderítésének, a portyáknak, az újoncok tanításának. Mindenki tisztában van azzal hogy a vadászok közé jelentkezve mit vállalt.
Aki mégsem, az nem is tudom mi a f@szt keres közöttünk. Már ezt nem mondom ki, de így gondolom. Ez nem egy munka, ez egy hivatás. Felesleges itt mártírkodniuk, az alapítók és rokonaik észre sem veszik mit csinálunk nap mint nap, őket az eredmények érdeklik, nem az hogy feláldoztad-e magad a többi százért. Tehát akkor minek is kellene bárkinek ezt tennie? Jó, persze én is csinálok hülyeségeket, ugyanígy Drake és Natalie is. Ezért is adtam hangot a nem tetszésemnek, nehogy a fejébe vegyen valami butaságot. Amíg nem értünk egyöntetűen egyet abban hogy csak a butaság lehet a megoldás, addig jobb volna a logika mentén haladni. Amúgy is holnap haza kell mennie, ha másért nem, hát ruhákért, ha nem akar pizsamában mászkálni a többiek között. Így aztán nem kerül semmibe alaposan szétnézni, és rájönni arra, Mammon miként jutott be hozzá. Helyet foglalunk mind a ketten, és ha neki a zsebkendő tekergetése pótcselekvés, akkor nekem is a nyíl farigcsálása. Mikor az asztalra pillantok csak az én bögrém van rajta. Ő meg a másik fotelben foglal helyet, a mikéntjét megbámulom. Mintha a házi macskám foglalt volna helyet benne. Aztán jön nekem a szentelt vizes golyókkal egy adag csend után, amit csak a késem és a fa találkozása zavart. Nah jó, ha már ilyesmiről beszélgetünk....
- Meddig jutottál vele?
Kérdezem érdeklődve. Nem találom szerencsésnek a történtekről beszélgetni, nem most, nem ebben az időpontban. Szerintem holnap már ő sem fogja ennyire borúsan látni a helyzetét.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6