Moonshine Villa (Crusader Lak)

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 18, 2020 6:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

- Miért akarna egy démon direkt hőst játszani? Érdeklődöm, mert szerintem nem mind gonosz  és nem teszek le róla, hogy meg fogom találni a saját démonom, akivel megszökhetek innen és rendetek rossz dolgot csinálhatunk majd, elvégre ha már a pokolra jutok, azért meg is dolgoznék. Az ölés egyáltalán nem viselt meg odakint és csodálkozom, hogy Zagar még nem szólt érte, hogy ilyen hidegvérű gyilkos vagyok.
- Visszajöjjek segíteni? Nem mintha jó támasz lennék, de ilyenkor illik felkínálni a lehetőséget, amit élből el is könyvelek annak, hogy nem lesz rá szükség.
- Majd én azt eldöntöm. Hagyom annyiban a flörtölés dolgot, elvégre én életem és úgy fogom elszúrni, ahogyan én szeretném, amúgy sem az apám, hogy megszabja mit lehet. Ja igen, nincs is apám, ha úgy vesszük, ha eddig nem jelentkezett, kétlem, hogy fog egyáltalán.
Kicsit felhúzom magam, de mire megérkezik Zagar, sikerül lenyugodnom és a megjegyzésre csak elhúzom a számat, ja most már én is rájöttem, hogy legközelebb egyesével kell őket megpucolni, mert még mindig gyorsabb úgy, mintha így kell összeszedegetni a darabokat, amihez nekem nem sok türelmem van.
- Úgy lesz, bár remélem nem sok legközelebb lesz, mert semmi kedvem más fegyvereit tisztogatni, valamelyik annyira nyálkás volt, mintha valami dög szájába nyomva sütötték volna el és az egész belerobbant volna, büdös is volt, bár az zavart a legkevésbé. Mesélem, de gondolom túl nagy újdonságot nem mondok neki, biztos ő is járt már így vagy hasonlóan vagy ha ő nem, valaki a környezetéből. Ezek nem csak a Crusader család fegyverei, szerintem a bázisról hozza mindig el valaki, hogy majd megtisztogattatja velem. 
- Kik tudnak az érkező angyalokról? Kérdezem meg felpillantva, mert jó lenne valahogy egy közelébe kerülni biztonságos kereteken belül és kifaggatni, hogy mégis hogy tanulnak meg repülni és miként kell gondozni a szárnyat, hogy ne hulljanak ennyire a tollak, meg ilyenek, na meg a képességem, arról is jó lenne beszélni, de mi a biztosíték, hogy nem fogja tovább mondani másnak, elvégre a félvéreket ők sem szeretik, meg az emberek sem. Szívás.
- Hm, én még sose vizsgáltam meg így a fegyvereket, csak azt néztem meg, mi a típusa, milyen a célzó értéke körülbelül és mekkora a tárhelye meg milyen messzire lehet vele még ellőni, nem érdekelt, hogy alkatrészileg milyen. De legalább ma is tanultam valami hasznosat és ahogy megkér, neki is állok a vadászpuskát összerakni, a nagyja már egy helyen van, mert rájöttem mikből rakódik össze, de most a hiányzó darabjai is megvannak, úgy meg már nincs nehéz dolgom.
- A fagyóban van egy dobozban, én akarom megvizsgálni, nem adom ki a kezemből és nem beszéltem vele semmiről, csak a büntetésemről és hogy szerintem ez túl sok és nem ezt érdemlem. Azt hiszem kicsit fel is húztam és magamra hagyott, a büntetésen kívül más szóba sem kerül. Pedig sokat gondolkozik, hogy miként szólítson meg, de én sikeresen mindig csinálok valamit, amivel kitérhetek alóla és úgy tűnjön, nem alkalmas a dolog. Milyen jó is a gondolat olvasás.
- Azt hittem te beszéltél vele, elvégre olyan jó tesók vagytok. Szólok vissza megemelve a szemöldökömet, ha ő nem beszélt róla, én miért is tenném, eddig sem érdeklődtek az anyám felől vagy hogy bírom agyász, bár láthatóan nem omlottam össze tőle. Közben elkészülök a vadászpuskával betárazom, majd biztosítom és a helyére teszem, a többi kész fegyverhez. Neki is látok egy újabb fegyver keresésének, de hamar felidegesít, hogy nem találom a részeit és morgolódni kezdek a kezembe fogva a cső részét.
- Áh, nem hiszem el. Lecsapom az asztalra és felállok inkább, nincs türelmem, annyi minden kavarog a fejemben. Ha elrepülnék biztos lelőnének, mert angyalnak néznének, szóval ez nem opció, de máshogy nem tudok innen megszökni egyelőre, hiszen mindig van, aki figyel rám, nehogy megismétlődjön a keleti falnál történt eset.
- Melegítek kaját inkább. Ott is hagyom Zagart és kimegyek a konyhába, ahol a hűtőnek döntöm a fejem. Nekem végem van, sehogy se járok jól. Kinyitom a frigót és kiveszem a húst, hogy megmelegítsek két nagy szeletet, meg hozzá köretet, majd kést meg villát veszek a kezembe és vissza bemegyek a szobába és leteszem Zagar mellé a kaját, hogy ha akar, akkor tudjon enni, úgy is lassan ideje van.
- Jó étvágyat. Én már a kaja illatától rosszul vagyok jelenleg, szóval biztos egy falat sem menne le, egy vadászkéssel szemezek a kész fegyverek között, tényleg, néha jobb lenne csak felvágni az erem este, reggelre elvérzek és legalább én döntöttem az életem felett. Bár azt nem tudom, hogy mennyire hatna és mennyire élednék fel még ezek után, mert akkor meg kapnék a végén több szobafogságot.
- Mihez fogsz kezdeni magaddal, most hogy jó darabig félkezes leszel? Érdeklődöm, mert terepre aligha fog így kimenni, kész öngyilkosság lenne, ami ugye ostoba hősködés, ami nem bír példamutató értékkel.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 17, 2020 9:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Ruby
- Semmit, de szerintem csak azért, mert nem volt időnk alkudozni. Bár azt hiszem miatta történt az egész. Ha követjük a tervemet, akkor talán most nem lenne eltörve a karom se.
Adok hangot annak újfent, hogy a démonok korántsem jók, mint ahogy azt ő hiszi, vagy hinni szeretné. A bolt emlegetésére megrázom a fejem.
- Nagyon nem vagyok jól. Örülök, ha a másik házig eljutok.
Ilyet is ritkán mondok. Kormány mögé meg aztán tényleg nem akarok ülni, abból baleset lesz. Nem tudom mit mondjak a többire. Gondolom ez is a büntetésének a része. Bólintok a meglátásaira, én is inkább azért mennék át, hogy ne kelljen neki mindent ide cipelnie. Odáig azért el tudok támolyogni. Aztán megint Athlan-ról beszélünk. Mérgesen a levegőbe legyintek neki egyet, és morgok is hozzá.
- Te csak ne flörtöljél démonokkal!
Már felálltam, most megkértem szóljon a testvéremnek, erre kifakad és elrohan. A nevelőapja. Hogyan máshogy nevezzem? Egy darabig figyelem a siető alakját, aztán én is elmegyek megmosakodni és felöltözni. Negyven percet is elvacakoltam ezzel, utána indulok át, de a teraszajtót most bezárom kulccsal és a nadrágzsebembe süllyesztem. Amikor átérek a nappaliban hallom a csörömpölést, ezért egyenesen oda fordulok be. Megnézem az asztalra kipakolt holmikat, ezeket tényleg megpucolta.
- Legközelebb egyesével csináld.
Nekem is egy darabig el fog tartani, mire összelegózom. Kirakósozunk, csak fegyverekkel.
- Tudtommal angyalok közül csak a másik városból érkező küldöttségek léphetnek be, a többit mind elfogjuk és kinyiffantjuk. Az ilyesmit meg előre bejelentik.
Elkezdem összerakni a legkisebb glockot, annak a legegyszerűbb megtalálni az alkatrészeit.
- Igazából mindegyiken van jelzés, ha nincs, akkor a felület színe, összetevője lehet az, vagy esetleg egy felirat. Aztán a rugók tekintetében, a kézi fegyvereknél majdnem egyforma méretek vannak, néhány kivétellel, úgyhogy az sem baj ha felcseréled, csak a rövidebbet ne akard egy hosszabb csőbe beletuszkolni és fordítva. A nagyobb fegyverek könnyűek, mert azoknak mindenből egyedi méret, felület van, szinte sosem egyforma két eltérő típus.
Most értem a végére, még rárakom a tetejét, aztán belenyomom a tárat és meghúzom. Utána biztosítom, nehogy véletlenül elsüljön. Ez kész, le is rakom az asztal másik felére.
- Kezd el azt a vadászpuskát.
Az egy Blaser k95. Egyedi zárszerkezete van, egyedi szimbólumokkal díszített tussal, és még a távcsövét sem lehet eltéveszteni. Elkezdem az alkatrészeket odarakni neki, ő meg tudja szerelni.
- Mi a helyzet a karral? Sikerült leadnod vizsgálatra? Egyáltalán beszéltél a testvéremmel anyádról?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 16, 2020 2:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Egy démon megmentett egy emberi életet, amikor lehetett volna baleset is, persze jön, hogy biztos majd bevasalja ezt még rajta ez a Mazikeen, de Athlan is más volt, ő sem akart megölni és nem is kért sokat igazából. Igaz, jobban érdekelték a szárnyaim, mint én, de ő akkor is úgy volt kedves hozzám, ahogy más még nem. ráadásul ott van, hogy elkárhozik a lelkem a pokolba, szóval miért is ne válasszam a démonokat?
- Tőled mit kért az életedért? Mert ha semmit, akkor lehet nem is annyira rossz démon. Persze, hogy erre forgatom ki, amit mond, mert ez az én érdekem, szeretnék találni magamnak egy társat, aki a túlvilágban is az maradhat és így kevésbé fogok szenvedni azért, mert az apám egy angyal.
- Japp, annyi körül van. Helyeselek, majd mikor megkérdezi, hogy ez maradék-e kicsit elhúzom a számat, mert igazából két napra előre főztem és nem mondanám maradéknak.
- Tegnap előre főztem mára is, de ha valami frisset akarsz, ahhoz boltba kellene menni, mert itthon nincs semmi, én meg nem mehetek el vásárolni ugyebár. Direkt főztem mindig, hogy elfogyjon minden, jó bőséges és laktató kaják voltak mindig, csak elfelejtettem szólni, hogy amúgy minden elfogyott, majd utolsó pillanatban vagy mondhatni most az utolsó előttiben szólok Zagarnak erről az aprócska kis tényről.
- Megmelegítem neked, de a fegyvereket én szeretném összerakni, csak segíts mi mihez tartozik. Nem akarom, hogy helyettem dolgozzon, mert legalább leköt a dolog és addig sem gondolkozom hülyeségeken. Állandóan kattog az agyam mindenfélén és persze mások gondolataiba is belemegyek akarva-akaratlanul is időnként, ami szintén összezavar. Gyakorolnom kellene uralkodni efelett, de nehéz úgy, hogy nincs kivel megosztani ezt a titkot, aki különlegesnek tartana és nem félne tőlem vagy nem akarna megölni.
- Remek, akkor nem is kell áthozni a kaját, mert ott is tudsz enni. Nem szeretném annyira felfedezni ezt a kupis lakást, hogy megkeressem a konyháját, el tudom képzelni mi lehet ott és jaj.
- Mert különleges is vagyok, hány ilyen aranyos lányt látsz boncolóasztal mellett, mint én? Amúgy csak flörtölt velem és jól szerettem volna érezni magam, ami meg is lett volna, ha nem jössz utánam! Válaszolok morgósan, mert tényleg megzavart minket és persze, hogy alkut akartam kötni vele! Már hogy a fenébe ne akartam volna, annak ellenére, amit a fejében láttam. Persze erről sem beszélhetek, meg sok dologról szintén nem, egyre nehezebbnek érzem ezt az egészet, mintha valami nagy terhet cipelnék.
- Ő nem az apám!!! Emelem meg a hangom és ki is viharzok inkább, mielőtt jönne valami szentbeszéddel. Nem tudom, ki az apukám, de biztos nem ő. Utána megyek és közlöm, hogy Zagar átjön ebédelni, meg figyelni rám, szóval nyugodtan mehet a dolgára, meg boltba is, mert nincs semmi, amiből főzhetnék majd, persze elengedhetne, de kár is a próbálkozásért, mert egyértelműen nemleges választ kapok. A szobámba megyek és felrobbanok, ahogy bezárom az ajtót. Persze nem szó szerint, de belül nagyon dühös vagyok és a szárnyaim meg önálló életre kelnek ilyenkor. Elfordítom a zárban a kulcsot és elhasalok az ágyamon. Most megint tömhetem a tollakat a párnába, amíg egyedül nem maradok, hogy elégessem. Utálom, hogy ezzé kellett válnom, de sikerül lenyugodnom és amint összetakarítok a szobában, már megyek is le a vödörrel a nappaliba, ahová sikerül Zagar előtt odaérnem, nem sokkal, de sikerült. Hálát adok, hogy lassabban készül el fél kézzel, különben lehet nagy bajban lennék.
- Na ezek lennének a szerencsétlenül járt fegyverek. Kiszórom az asztalra és utána szépen elrendezgetem, hogy minden látszódjon. Szép tiszta minden legalább, arra nem lehet panasz, alaposan megtisztítottam mindent.
- Amúgy az angyalokkal is kötöttetek valami alkut, hogy be kell jelentkezniük meg ilyenek? Érdeklődök, jó lenne találkozni egy angyallal, akit ki tudnék faggatni, hogy mi a franc történik velem és vannak-e más nefilimek is, ha vannak, akkor hol és merre. Érik a gondolat, hogy itt hagyok mindenkit a fenébe, de mivel keresnének, így ez nem menne olyan könnyen. Talán, ha elköltözök és utána tűnök el...
- Honnan tudod, hogy melyik darab melyik fegyveré?


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 16, 2020 12:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Ruby
Röhögök egyet Mazikeen nevének beskatulyázásán, azon meg már csak mosolygok, hogy képes engem ezért csesztetni. Mármint azért, hogy én azt csináltam, amit neki nem engedtem meg. Mondanám hogy jogos, ha öt évvel idősebb lenne és ennyivel tapasztaltabb is. Még a tapasztalat sem garancia semmire, hiszen nekem is eltört a kezem.
- Ő mentette meg az életem, de ettől még nem leszünk öri-barik. Ahogy mondtam, ők sosem tesznek semmit önzetlenül. Neked is jobb lenne, ha kivernéd a fejedből Athlan-t!
Túl sok bosszúságot okoztak már a múltban. Mazikeen sem a két szép szememért tette mindezt, teljesen biztos vagyok benne hogy viszont látom és majd fenyegetőzik, meg akaratoskodik. A démonok már csak ilyenek. Nyilván nem parancsolhatok rá, nem az én hatásköröm, ez csak egy jó tanács. Érdeklődve tekintek rá, mert úgy látom komoly problémába ütköztünk. A szobafogság gátolja a személyes szabadságát. Húha! Akkor talán tényleg össze kellene rakni a fegyvereket és nem kihúzni a gyufát Mr. Crusader-nél.
- Reggel kilenc körül van.
Nem néztem most meg az órát, de amikor felkeltem, fél nyolc körül volt és egy órát simán elszúrtam a konyhában, meg odakint, amikor a testvéremmel és az öreggel beszélgettem.
- Szóval te korán reggel megfőztél? Vagy ez a tegnapi kaja maradéka?
Nem tudom mi volt tegnap. Nem ettem belőle, az biztos, kint voltam terepen, aztán este hazatámolyogtam a kórházból és beájultam. Úgyhogy ezen a ponton akár hülyét is csinálhat belőlem.
- Nem szeretem a krumplifőzeléket. De a hús jöhet! Csak ne legyen hideg! Cserébe összerakom a fegyvereket.
Hosszabb ideig tartó legózás elé nézek. A kérdésére megrázom a fejem.
- Ha adsz egy kis időt, akkor felöltözöm és átmegyek.
Csak nem sikerül teljes körűen kitérni az Athlan témát. Morcosan horkanok egyet.
- Mi lett volna? A szokásos hülyeségei! Folyton azzal viccelődik, hogy megevett egy angyalt és többször kihangsúlyozta hogy nagyon KÜLÖNLEGES vagy. Elárulnád hogy mit csináltatok ti odabent? Ugye nem kötöttél vele alkut?
Megvárom már a válaszát, mert amúgy ez a része érdekes egy történet. A démonunknak mitől olyan különleges Ruby? Várok egy kicsit, hátha tőle értelmesebb választ kapok, mint a másik féltől, aztán a takarómba burkolózva felállok a kanapéról.
- Kérlek, menj és mondd meg apádnak hogy megleszünk, mielőtt úgy dönt, itthon marad és mind a kettőnket kicsinál idegileg!
Bökök a fejemmel a testvérem irányába, aki ebben a minutumban indul be a másik házba. Lehet hogy sietnie kéne mielőtt észreveszi mit művelt ott a fegyverekkel.
- Én gyorsan felöltözök és megyek át!
Szóval egy bő fél óra, mert fél kézzel a "gyorsan" az relatív fogalom.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 15, 2020 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Végignézek rajta, hát nem fest valami jól, de hát így, hogy tudom, hogy egy démon intézte el, járhatott volna rosszabbul is, általában nem ússzák meg ennyivel.
- És hogy tudtad legyőzni a démont? Csak mert gondolom nem csak össze akart csomagolni, de az életed is vette volna. Érdeklődöm, mert érdekel, hogy sikerült mégis csak megszabadulnia a támadójától, miközben a csontjait törték, ami bizonyára fájdalmas lehetett én egyszer egy hullának próbáltam eltörni a kezét, még az égetése előtt, mikor senki sem látta, de azért nem olyan könnyű az ilyen, nem is sikerült.
- Jól van, nyugi! Nem értem minek így felkapni a vizet, nem történt semmi, ha meg történt volna sem izgat. Érdekelt bárkit is, hogy hogy vagyok, miután megszállt Athlan? Zagar akkor kérdezett csak meg és annyi, de szóba sem került sose, nem mintha lenne kedvem beszélni róla, de azért jól esett volna, ha felkeres vagy valami. Bezzeg most meg aggódik értem, mintha bármit is számítanék, ha megtudná, hogy mi vagyok, lehet inkább kérné,hogy maradjak még ott.
- Milyen hülye neve van... Szóval egy ark-démonnal bandáztál egyedül? Azt hittem jobban utálod őket ettől. Kicsit el is húzom a számat, persze én nem lehet kettesben a démonommal, de ő meg mászkálhat a veszélyesebbik fajtából lévővel.
- Aha, de nehezen tudok elmenni igényelni, ha itt kell lennem. Piszkálgatom tovább a körmöm alól a koszt inkább meg egy kósza tincset félrefújok az arcomból, annyira szenvedek és senki sem látja vagy érzi át a helyzetemet. Tehetetlenül ülök itthon, miközben ki tudja, hogy mi lehet az anyukámmal és persze az ujjat is labori körülmények közt vizsgálnám meg. Egy dobozba tettem és beraktam a frigóba, ráírtam, hogy Ruby-é ne nyúlj hozzá. Remélem nem is fognak, mert az az egyetlen nyom jelenleg és DNS elemzést akarok rajta csinálni majd.
- Könnyű azt mondani, hogy legyek nyitottabb. Motyogom magam előtt, persze, majd szétkürtölöm, hogy milyen képességeim vannak és hogy milyen elfajzott teremtmény vagyok, amit még én is megvetettem és megöltem volna, mint minden jó vadász. Most meg hezitálok és keresem a társaságot, elvégre a pokolra jutok, már ha kinyitja ismét a kapuit és nagyon nem szeretnék ott egyedül maradni.
- Ja, ha csak egyet szedek szét összerakom, de most mindent szétszedtem és kicsit összekeveredtek az alkatrészek. Megvonom a vállam, azt már nem részletezem, hogy mennyire idegesített és hogy a szárnyammal borítottam fel az átkozott asztalt, amiről minden a földre esett és utána nem csak a tollaim takaríthattam, hanem ezeket is, minden kis biszbaszt megkeresve. Már az emlékképtől is libabőrös leszek, elegem van, hogy nem tudok uralkodni a szárnyak felett. Aztán meg várhatom, hogy elmenjen mindenki a fenébe, hogy elégethessem a tollakat, mert kicsit gyanús lenne, ha még itt a házban is belebotlana Zagar. Ott volt a hotelban is, az erdőben is és persze ha itthon is, na az lenne a kirakós utolsó darabja szerintem.
- Nem hinném, hogy ez csere alku lenne, de segíthetnél, elvégre te nem tudtál eléggé vigyázni rám. Persze, hogy felrovom neki, hogy hagyott kiszökni, bár nem kell engem félteni szerencsére, elég ravasz tudok lenni és spontán is, ha úgy hozza a helyzet, hogy menekülni kell, hát én meg is teszem. A szárny-vészhelyzet nem vár senkire.
- Ebédet? Persze, hogy kapsz. Krumplifőzelék van meg rántott hús pürével. Amúgy is nagy adagot főztem, szóval az nem eszik belőle csak, aki nem akar. Ez így elég könnyű, szóval hülye lennék nem belemenni.
- Átjössz a házba vagy hozzam ide inkább a fegyókat? Érdeklődöm és közben kinézek, hogy Crusader pót apuci kint van-e még, nem akarok nagyon vele összefutni, láthatja, hogy a kedvenc tesója felügyel majd, szóval nem fogok megszökni a szobafogságból, bár nagyon szívesen elrepülnék, talán fel sem tűnne senkinek, csak hát azok az átkozott tollak, amiket elhagyok közben és az angyal csapdák, amiket kerülök.
- Válaszolsz arra is, hogy mi volt Athlannál? Teszem fel ismét a kérdést, mert nagyon terel és tudni akarom miért, szóval a fejébe mászok és remélem, hogy legalább gondol arra, hogy mi volt ott, ha elmondani nem is akarja. Tudnom kell, hogy mi volt.
Ha elküld a fegyverekért, akkor a válasz vagy a válasz alóli újabb kitérő után átmegyek, hogy áthozzam a vödröt, amibe mindent belesepertem a legutóbbi próbálkozás után, hogy egybevarázsoljam őket.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 15, 2020 11:06 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Ruby
Meghúzom a takaróm és felülök, nekihajtom a fejem a kanapé támlájának. Ebből sem lesz alvás.
- Igen. Nagyon gyorsan történt minden és nem tudtam elszaladni.
Legalább látja milyen az, ha az ember nekiáll verekedni ezekkel a dögökkel. Bár még sosem tört el semmim. És amióta eljöttem onnan, van egy olyan megérzésem, hogy ennek köze volt Mazikeen-hez. Nem véletlenül teremtek ott a semmiből. Azonban száz százalékig biztos sem vagyok ebben. Még csak azt sem hiszem hogy rosszat akart vele, ha valóban úgy volt, talán azért, mert hamar túl akart lenni rajtuk, csak nem számolt a következményekkel. Hogy azért én elég könnyen török vele ellentétben. Egyéb esetben már alulról szagolnám az ibolyát. Most nevezzem magam szerencsésnek? Hát nem tudom. Azért ez nem is szerencse kérdése.
- Elég. Fejezd be és gyere el onnan!
Ne kelljen már többször rászólnom. Úgy viselkedik, mint egy gyerek, már megint. Nem akarom hogy ráessen valami. Ő sem akarhatja ennyire. Én a helyében nem csodálkoznék azon hogy mindenki úgy kezeli ahogy, amikor így viselkedik az esetek többségében, pedig nem ilyen. Várok egy kicsit, de ha nem megy el a polc közeléből, akkor meg fogja kapni tőlem is a fejmosást. Kis idő múlva eljön onnan. Helyes!
- Mazikeen, így hívják. Ark-démon.
Csak a kezemet legyintem meg közben, mert amúgy fingom sincs hogy pontosan mi a beosztása, az ördög jobb vagy bal keze, netán kétbalkeze, de ennek nem akarok hangot adni.
- Igen.
Bólintok biztatóan a lakás kérdésre, mert egyébként bárki kaphat, ha van üres és lakható, és most hogy a 10. szektor tiszta, az tuti hogy csomóan mennének oda inkább, minthogy a panelekben éljenek egymás hegyén hátán.
- Amint biztosítva lesz a terep a mieink által és megkezdődnek a fal javítási munkálatai, szerintem rengetegen fognak oda áttelepedni. Úgyhogy ha tényleg menni akarsz, én a helyedben nem sokáig gondolkoznék ezen. Ha pedig maradni akarsz, úgy jobb lenne nyitottabban hozzáállnod a többiekhez.
Könnyű mindenért másokat okolni és ahogy észrevettem, durcás kisgyerek módjára kerüli a többieket itthon. Még akkor is, amikor éppen próbálnának vele beszélgetni. Hülyeségeket csinál, mint az előbb is és értetlenkedik olyan dolgok felett, amikhez csupán fel kellene nőnie és megértené a miért-jüket. Amikor a feladatairól kérdezem, szintén félvállról válaszol és amint kiderül mit is csinált, ez rá annyira jellemző. Veszek egy mély levegőt.
- Mióta is csinálod? Meg kellett volna jegyezned már párat.
Szerintem egy hete már tutira szobafogságban van. A fejét vakargatja, utána meg konokul jön nekem a hajvágással.
- Jah. Ha én segítek neked összerakni őket, te cserébe levágod a hajam?
Nem tetszik az a mosoly, és teljesen biztos vagyok benne, hogy ezt ő találta ki.
- Felejtsd el!
Inkább nem akarom hogy hozzányúljon, pedig elkélne, de tényleg. Hat hónapja vágta le Freya, akkor sem annyira rövidre és azóta megnőtt és nem foglalkoztam vele.
- Segítek neked összerakni őket, ha cserébe kapok valamit? Mondjuk ebédet? Ha nem..akkor úgy maradnak, és amikor meglátja, kitolja a büntetésed még két héttel!

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

Annak, hogy alacsony vagyok, vannak olyan előnyei, hogy könnyebben észreveszem a lábam előtti akadályokat, mint a kaktusz, nem lenne kellemes átesni rajta, szóval félre is tolom. Asszem van rendes bejárat is, de hát ha ez itt nyitva van, miért kerüljek. Amúgy kerülni akarom Crusader 'pót'aput, mielőtt még valami újabb feladatot ad nekem. Nem örült, hogy büntetéssel kezdődik a kapcsolatunk és talán rágódik is rajta, kivételesen nem néztem bele a fejébe, mert annyira nem érdekelt a dolog.
- Az jó. Megvonom a vállam, nem tudom hányszor sérül le, meg mennyit pihen, ez az első, hogy így látom, pedig említette, hogy veszélyesek a küldetések és néha jobb futni meg minden, hát most látom, hogy még ő is képes ilyenre, pedig ő egy elit a vadászok között. Valahogy még itt is kellemesebb, mint a másik házba, ahol minden centire pontosan a helyére van téve, ahhoz képest mennyi pasi lakik ott, rend van, nem úgy, mint itt.
- Hű, mivel verekedtél? Csak nem démonokkal, akiktől jobb távol maradni? Érdeklődöm, mert az a szektor hemzseg a pokolkutyáktól, de ők kétlem, hogy verekednének, az impek meg elmenekülnének inkább, szóval ez marad meg a félvérek. Amúgy meg ő mondta, hogy közelharcban nem érünk ellenük semmit és hasznosabb a futás, miért is nem futott el hát?
- Bárcsak rám esne valami! Hátrahajtom a  fejem és körülnézek, van pár eshetőség, de nem zavar, mert ha valami rám esne, legalább kiütne és nyernék egy napot, amikor nem kell szorgoskodnom. Szenvedek, szerintem nem érdemlek ekkora büntetést, mert nem történt semmi és kinyírtunk pár kellemetlen alakot is, akik embereket ettek.
- Kivel vagy kikkel voltál ott? Hogy tisztítottátok meg ilyen gyorsan? Szerinted tényleg kaphatnék ott saját lakást? Miután ellököm magam a polcoktól és sétálgatni kezdek, követem a tekintetét. Na persze, már megint ezzel jön, hogy beszéljek vele. Na azt már nem, megtudom hol lehet igényelni és lelépek, amint lehet, elegem van mindenkiből. Azt hittem majd jóba leszek Freyával, de láthatóan csak a testvérkéje érdekli, aki meg engem nem érdekel, az öregek meg pláne nem az eseteim, akikkel elbeszélgetnék.
- Megszökött? Egyszerre ijedek meg és lepődök meg ezen. Na ez nagyon nem jó, de csak nem akar felkeresni engem. Nekem kellett volna őt megszöktetni, de nem hagyhattam el ezt az átkozott helyet, szóval nehezen sikerült volna, jaj az ördögbe már!
- Natalie beszélt Luciferrel? Hüledezek, mert hát ez azért nagy szó és hűha. Az, amiről szó van szintén érdekesen hangzik, de hát nagyobb biztonságban leszünk és ha Athlan jön a városba, akkor arról feltehetőleg tudni fogunk, talán. Akarnék én még mást is kérdezni, de Zagar tereli a dolgot, amire összerántom a szemöldököm és unottan sóhajtok fel.
- Már tiszták, csak össze kell rakni... Viszont azzal van egy kis gond. Mindent szétszedtem és megtisztítottam egybe, hátha gyorsabb lesz, az is volt, csak most nem tudom mi minek az alkatrésze egyes fegyvereknél, kéne egy kis segítség. Nos igen, ez a másik ok, amiért átjöttem, mert talán tud benne segíteni még fél kézzel is, hogy mit mihez és hogyan, mert én már feladtam és úgy vagyok vele, hogy így adom vissza, hogy tiszta. A tarkóm megvakarom miközben előhozom, hogy van egy kis gond amúgy a dologgal.
- Néha kapok mást is ja, mint például, hogy vágjam le a hajad mert túl hosszú és úgy festesz, mint egy ősember. Elmosolyodok, mert ezt csak én találtam ki most, érdekel mennyire veszi sértésnek vagy viccesnek a dolgot. Viszont ha levágnám a haját, az elég feltűnő lenne és lehet utálná is, főleg mikor megjegyzik, hogy miért vágta le és kiderül, hogy csak egy rossz poén miatt... De simán megérdemelné, elvégre ő mártott be az öregnél, el is tusolhattuk volna.
- Még pár nap és vége, de már nagyon nem bírom... Szóval többször is meglátogattad és megtudtál tőle valami érdekeset? Érdeklődöm ismét Athlanról, mert érdekel miket mondott, hátha nekem mond valamit és talán, ha fel akarnám keresni, akkor segítségemre lenne az pár infómorzsa. Ahogy rá gondolok be is harapom az alsó ajkam, bár ne jött volna oda Zagar akkor és maradhattam volna vele kettesben. Na de ki kell vernem a fejemből, találnom kell mást, csak tudnám hol keressem.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 14, 2020 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Ruby
Látom Ruby-t közeledni, ugyanakkor a ház ura is kint sertepertél az udvaron. Idő kérdése és mind a ketten az agyamra fognak menni. Tekintve hogy most csak ő érkezik, egy kicsit feljebb húzódom, annyira hogy lássam és ne a plafont csodáljam közben. Ő és a testvérem nem igen beszélnek, szóval ha ő jön, akkor vagy Athlan-ról akar hallani, vagy unatkozik, de sanszos hogy ezek így egyben megvannak neki. Amikor integet, én bólintok egyet, nem biztos hogy látja. Aztán kinyitja a tornácajtót, én meg figyelmeztetném a kaktuszra, mert hát pont útban van. Nem kellemes érzés, ha az ember keresztül esik rajta, szúr, mint a fene. Kiszedegetni a tüskéit meg még inkább szórakoztató élmény. Elhúzza, szóval észrevette.
- Szia, kölyök!
Dörmögöm neki vissza a paplan árnyékából.
- Megmaradok.
Ritkán szoktam feküdni, sejtheti hogy nem jól. Szemrevételezi a kupit, tesz pár lépést közte, aztán kapom a szemrehányást. Tényleg már napok óta csak a munka és a munka, el is felejtettem hogy őt meg szobafogságra parancsolták. Az ítélet helyességével abszolút egyetértek, remélem ebből tanul. Egy vödör fegyvert kell napi szinten megtisztítania, úgyhogy ezekből biztosan. Majd becsukott szemmel is szét fogja tudni szedni és összerakni mindet.
- Brooklyn-ban, tízes szektor. Verekedés közben rosszul jött ki a lépés, jól kupán vágtak és még a kezem is eltörték.
Figyelem a körömpiszkálását, meg a hanyag hátrafelé dőlését.
- Vigyázz! Nehogy rád essen valami!
Az egyik polcon még franciakulcs is van, ráadásul kilóg a nyele. Már csak az hiányzik hogy ő is egy csinos kis kötést kapjon a kobakjára és itt szédelegjen nekem.
- Megtisztítottuk. Hamarosan átmehetnek az embereink megjavítani a falakat és akik ott laktak, azok visszaköltözhetnek. Ha gondolod, igényelhetsz ott magadnak egy saját lakást, csak előtte beszélj vele is.
Bökök a fejemmel az udvaron dolgozó nevelőapja alakjára, aki, ha jól látom gereblyézi az avart. Amennyire ismerem, most nem tudja eldönteni hogy itt hagyjon-e Ruby-val és menjen be ő is az irodába, vagy maradjon. Előbb utóbb döntésre jut, nem az a fajta, aki képtelen dűlőre jutni bármi felett, ez csak a szokásos aggódása amit néha túlpörög. Szinte vártam már a démonra vonatkozó érdeklődést. És ennek hangot is ad.
- Többször is. Megszökött. De mivel Natalie és Lucifer megállapodtak, így lehet vissza fog térni, legálisan. Tudod, a démonoknak le kell jelentkezniük és cserébe nem üldözzük őket tűzzel vassal a városon belül. De ez csak azokra vonatkozik, akik megteszik ezt.
Mielőtt azonban még tovább beszélgethetnénk őkelméről, én rátérek az előbbi témára.
- Hogy állsz a mai adaggal? Adott még más feladatot is?
Talán csak nem főznie kell? Vagy kitakarítania a másik házat? Akaratlanul is vigyorgok rajta. Megmondtam. Megszívta.
- Meddig tart ez a szobafogság?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Moonshine Villa (Crusader Lak) 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
91
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Moonshine Villa (Crusader Lak) D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 9:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Büntetésem: szobafogság
Ruby & Zagar  • Credit:

A múltkori kis akcióm miatt a keleti falnál most nem hagyhatom el a házat és nekem kell takarítani a retkes fegyvereket is, amiket most még pláne nem takarítanak le, hogy legyen mivel lefoglalni engem, mert úgy is ráérek. Annyira elegem van belőlük, legszívesebben elszöknék, csak hát nincs hová és azért még a démoni megszállást is nehezen hevertem ki, mintha kiszakított volna belőlem egy darabot, csak azt nem tudom, hogy honnan és mit. Pedig olyan helyes démon és még meg sem tudom látogatni, mert itthon poshadok, de talán Zagart faggathatnám... Elég tré állapotba volt legutóbb, amikor láttam, be volt gipszelve a keze meg a fejét is bekötözték, nem tudom hol volt, de jól elbántak vele az már biztos. Valamiért érdekelt, mi lehet vele, elvégre csak ő figyelt rám itt a leginkább, bár mostanában szerencsére volt elég más dolga is, mint engem felügyelni. Kinézek az ablakon és látom, hogy a família távozik, szóval elhagyhatom a házat, még ha csak annyira, hogy egy másikba menjek át, ami ide tartozik ugyanúgy. Már párszor sétáltam arra, mikor nem volt otthon senki, az üvegezett ajtós ablakok mindig is vonzottak és egy párszor megfordultam a tornácon, szóval arról indulok, ha ébren van, legalább látja, hogy jövök és én is látom, hogy mi a helyzet vele. Ha lát, akkor integetek neki, majd az ajtóhoz lépek, amit kinyitok és az útban lévő kaktuszt cserepestül kicsit arrébb tolom, hogy kényelmesen beférjek. Nem mintha olyan nagy darab lennék.
- Helló Zagar! Hogy vagy? Érdeklődöm és közelebb lépek hozzá, jó nagy kupi van, bár mi mást is vártam volna tőle, elég csak ránézni és persze férfiból van. Kicsit azért elhúzom a számat, mert elkéne ide egy takarítás, remélem nem küldd ide Crusader apuka ilyen feladattal.
- Mi történt veled? Hol voltál? Érdeklődök és közben nekidőlök valaminek és a körmöm kezdem el piszkálni, érdekel a válasza és láthatja, hogy amúgy nem pátyolgatni jöttem át, én inkább boncolok, mint ápolónőset játsszak, amúgy sem tűnik annyira betegnek.
- Athlannal találkoztál azóta? Teszem fel kicsit félve a kérdést, de tényleg érdekel és mást nem tudok megkérdezni ezzel kapcsolatban, mert miért érdekelne egy vadászt egy démon? Ja igen, mert hülye és beleszeretett egy pillanat alatt, nem is én lennék. Nincs szerencsém a férfiaknál az már biztos.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 13, 2020 7:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Ruby
A kórházban kaptam egy csinos gipszet, bár ott is tekergettek még előtte a csontjaimon a röntgent követően hogy normálisan forrjanak össze. A fejemen a bőr csak felrepedt, mint kiderült nem nagy, ezért összevarrni sem kellett, csak bekötözték. Utána persze nem tudtak ott tartani, inkább haza jöttem. Annyi érzéstelenítőt kaptam, hogy az alvás nem jelentett gondot, de most hogy reggel felkeltem, már fájdogál, néha, és érzem hogy csúnyán belázasodtam. Megkértem az öreget, a bázison mondja el mi van velem és hogy nem akarok most bemenni egy darabig. Persze ez csak kibújó, így legalább nem kell találkoznom Natalie-val és Drake-el sem. Előbbivel csúnyán összevesztünk, fogalmam sincs mit mondhatnék neki, ahhoz meg nincs kedvem hogy ott jó pofizzak neki egy ilyen után, az nem menne. Veszekedni sem akarok. Wallenberg pedig talán nem vette jó néven a benzinkutak tönkretételét, bár ezt nem tudom biztosan. Mindenesetre most passzolnám az alapos fejmosás lehetőségét, nem kérek belőle. Amúgy is kezd egyre jobban fájni a fejem és még csak nem is ittam egy kortyot sem hozzá az itthoni italkészletemből. Az öreg korán elindult a városba, engem meg a reggeli botorkálásom közben kétszer talált meg a ház ura, és szerinte nem kellene egyedül lennem, pedig érthetően mondtam neki hogy elvagyok egyedül is, nem kell dada. Miért érzem úgy hogy valakit rá fog beszélni erre? William-et nem tudná. Hála a jó égnek! De ha senki nem vállalja, akkor itt fog boldogítani! Gondolkoztam rajta hogy lelépek, mondjuk kimehetnék a vadászházhoz, de egyrészt az nem lenne szép húzás feléjük, ha már rájuk hoztam a frászt és magamra is, mert még sosem volt eltörve semmim, másrészt meg nagyon rosszul érzem magam. Úgyhogy feladtam. Még csak fel sem öltöztem, egyszerűen visszabújtam a kanapéra, a takarómba burkolózva és úgy döntöttem ott töltöm a napot. Beláttam ma jobb lesz megülnöm a hátsómon, legalább addig amíg a fejfájás, a szédülés és a láz elmúlik. Nem túl produktív nap elé nézek, de így kiheverem és alszok egy jót, aztán még meglátom mire lesz energiám. Egy darabig a felkelő nap fényének játékát követtem a szemközti házon és a gyepen, aztán mintha az úton közeledni látnék valakit.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Moonshine Villa (Crusader Lak) Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
773
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 09, 2020 8:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 06, 2020 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Natalie
Nem számítottam rá hogy beszéd közben elkezd fura dolgokat művelni. Először csak nyüszít, meg visítozik, amiért sokszor oda vissza tekingetek közte és az előttünk húzódó út között. Aztán kapok egymás után több kérdést is, de most mondjam azt hogy magányosan akartam vedelni? Mert ez az igazság. A többin gondolkodnom kell, ugyanis most sem egészen világos, elvégre én nem értek az ilyesmihez. Athlan pedig nincs itt hogy elmagyarázza neki. De nem jutok szóhoz. Mire összeszedem a gondolataimat, ő elkezd hadarni és kaparni az ajtónál, közben jó hogy ki nem esik rajta.
- Mi a fenét művelsz?
Förmedek rá, főleg, mikor már az ablak lehúzót tekergeti össze vissza. Le fogja törni. Le fogja törni! De aztán sikerül neki lehúznia, miután rájött hogyan működik. Próbálok inkább az útra koncentrálni, nehogy valakivel karambolozzunk, mert a többi vadászcsalád is itt él, nekik is vannak járgányaik. Mi a központ déli szegletében élünk, majdnem a 8-as szektor határában, úgyhogy hamar ott leszünk az egyesben. Bő húszperces út. Közben kifújom az orromat.
- Mi van?
Dörmögöm még a zsepi árnyékában, amíg elrakom, azon agyalok hogy mit csináltam. De semmit. Vezetek, az utat figyelem. Ő meg itt hisztizik, már megint.
- Jah, ezt mondd meg nekik is, mert úgy látszik nem hallottak a tilalomról.
Nem tudok másképpen reagálni rá, olyan vicces és abszurd az egész. Veszett menyét módjára kaparászik és sikít, úgyhogy kénytelen vagyok lassítani, mielőtt tényleg kiugrik és összetöri magát. A járda mellé parkolok le és hagyom hogy kiszálljon. Én meg a kormányra dőlök. Ha ez így megy tovább, akkor estig sem fogunk odaérni. Várok egy kicsit, akármitől is húzta fel magát, arra, hogy lenyugodjon. Aztán felbőszült oroszlán módjára üvöltök ki neki.
- Natalie!
Kurv@ jó lenne, ha beszállna végre és abbahagyná a hisztizést.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
324
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 05, 2020 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 520 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
- Áááááh - adok hangot annak, hogy nem igazán értek vele egyet. Nem feltétlenül. - Igen is, meg nem is. Minimális átalakításra szükség van, csak én szeretem normálisan megcsinálni. Hosszabbtávon gondolkozok - vonom meg a vállam újra csak, karjaimat keresztbe fonom a mellkason. De persze elhiszem, hogyha ő mondja, ettől az én lelkem kevésbé lesz nyugodt, na meg ennyit engedjen meg nekem, amivel elterelhetem káoszos gondolataimat.
- De… - kezdek bele, hogy vitába bonyolódjak vele, de végül elengedem, nem akarok ma vitatkozni, nincs hozzá semmi kedvem. Tényleg nincsen. Inkább csak csendbe az anyósülés oldalára csattogok és beszállok az autóba. Eljövök majd, amikor nem tud róla és megcsinálom, amikor nem látja. Legfeljebb utólag harapja le a fejem, de az sem érdekel. Én okoztam a kárt, én javítom ki. Pont.
Makacs vagyok és nem tudja, hogy mennyire.
Szeretem a város azon szakaszát, ahol élek, most mégis keserűség eszi be magát szívembe. Semmi kedvem hazamenni és minden egyes fordulónál reménykedem, hogy nem érünk oda. Nem akarom látni, nem akarok… Nem akarok odamenni. Mélyen szívom be a levegőt az orromon.
Nem akarok hazamenni.
Nem otthonom már az a lakás.
- Mit csináltál ott? - teszem fel az első kérdést, döbbenten és felháborodottan, ahogy meghallom, hogy hol járt, anélkül, hogy megvárnám a választ. Láthatja, hogy jobban kicsúszok az ülésen, az ajtó irányába. Említettem már, hogy a frász kerülget a temetőktől? Szinte felmászok az autó oldalára, úgy fordulok az irányába.
- Hooooooooooogy miiiicsooodaaaaaaaaaa? - sipítozom korán sem nőiesen, vagy épp nőiesen, nem tudom. Ujjaimmal a karosszériát és az övemet szorongatom, szinte elfehérednek. - Mi, mi, mi, mi, mit csináltak? - dadogom vacogva. - Fel-fel-fel… Mi? - a lényegnél én is le tudok ragadni. - Hogy? Mégis… ho-ho-ho-hogy tud feltá… Miiiiiiiii? - nyüszítem. Tegnap halálra voltam rémülve, most viszont egyenesen rettegek.
- Rendben, én elköltözök, elmegyek délre, északra, ki a tenger közepére, én, én, engedj ki - fordulok az ajtó irányába, hogy kinyissam és elmehessek innen. Kész, ennyi volt. Kész vége. - Elköltözöm, új életet kezdek, egy faházikóba, egyedül, az isten háta mögött - kaparászom az ajtót, kilincsét, majd ablakát.
Miért nem lehet lehúzni az ablakot??
Végül csak sikerül, és nem érdekel, ha tüdőgyulladást kapok emiatt. Ő még nem láthatta, Alex annál inkább, hogy mennyire, őszintén rettegek a holtaktól, a temetőktől. Hallhatta, de biztos vagyok benne, hogy páni félelmem ezzel kapcsolatban nem tapasztalhatta még. De mindent be kell pótolnunk a maga idején.
Azt meg sem hallom, hogy ott volt egy démon, az zavar a legkevésbé jelenleg. A holtak feltámadnak, ennyi volt. Elmentem, tényleg. Komolyan. Elhúzok ebből a városból a bánatba.
- Zagar! - sikítom és újra felé fordulok, ő csak fel van háborodva, de én rajtam a páni félelem uralkodik el. Újra. Kiabáljon rám ezek után, közben, az sem érdekel. - A holtak nem támadhatnak fel… - hangom monoton, nem most mondom ezt el először, nem is utoljára. Mantráztam magamnak éveken keresztül. Őszintén halálfélelmem van a feltámadó holtaktól.
- Állj már meg! - sikítok újra, fel sem tűnik, hogy újra habzsolom a levegőt, az mégsem jut el tüdőmig, s ha megteszi a város bármely pontján is kicsatolom az övem és kiszállok, légszomj tovább folytatódik. Holtak feltámadnak. Nem, nem, nem lehet….


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 01, 2020 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Natalie
Ha többen megtanulnának vadászni és nem csak a természetfelettiekre, no meg persze tartanának haszonállatokat, akkor nem kellene spórolni. A hűtőnk tele van hússal, bár ezt nem közlöm vele, mert képes és elkéregeti a biomütyürjére, aztán ha bunkó leszek vele, akkor megint állni fog a bál. Kezd elegem lenni ezekből a veszekedésekből, mert mind a ketten nagyon bele tudunk hajrázni olyankor és nő létére nagyon alpári tud lenni ő is, sokszor rettentően csúnya amiket kimondunk a szánkon.
- A régebbi kocsik probléma nélkül működnek ilyenekkel.
Noha nem vagyok egy mérnök zseni, azért erről már én sem először hallok. Talán jobb volna keresni neki egy korosabb járgányt, és nem kellene a benzines tartállyal vacakolni. Persze ezt se mondom ki. Nem figyelem mit csinál mikor elindulunk kifelé, nekem elég ha hallom jönni mögöttem. Odakint ő is megcsodálja a művét.
- Egy fenéket csinálod meg! Ma délután a kocsidat szereljük meg.
Vágom rá rögtön morogva és legyintve is egyet magam előtt, mert nekem nem kell hogy itt egye a fene, ahelyett hogy a fontosabb dolgokra fókuszálnánk. Mint Mammon, meg a kocsija. Aztán mind a ketten beszállunk az autóba és elindulunk.
- Rendben.
Eleve az egyes szektor felé indultam el, ezért is fordulunk egyet, viszont azt nem tudom hogy pontosan hol lakik. A hirtelen jött kérdésére elhúzom a számat. Nem egy kellemes emlék, legalábbis bizonyos részei nem azok.
- A temetőben, szenteste. Egy b@rom unatkozott és csinált magának egy össznépi banzájt, halottak feltámasztásával, meg hangulatos fekete füsttel. Az egyik hulla meg fel volt puffadva vízzel, elesett és szétloccsant a földön.
Mert nekem is szenteste a temetőbe kell mennem vedelni. A többit kitalálja magától is. Egy darabig rágódom azon hogy Athlan-ról szóljak-e neki, közben az utat figyelem. De aztán arra jutok, hogy igenis veszélyt jelent ránk.
- Volt ott egy démon is. Nem tudtam elfogni, mert elszökött előlem.
Fogalmam sincs hogy a városban van-e még, vagy talán már hetedhét országon is túl jár, de azt hiszem a történetben nem ez az érdekes.
- Nem tudom mi a jó büdös istent várunk, ha olyanok élnek közöttünk, akik mindenféle sz@rt kipróbálnak és nem lehet őket fegyelmezni, vagy ellenőrizni!

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
324
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 6:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 353 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Nem is igazán kell a szememre hányni. Az évek alatt hozzászoktam, hogy helyre hozom az általam okozott hibákat. Ritkán hibáztattam bárkit is hibáimért, ha valamit tönkre tettem, szó nélkül megjavítottam. Nincs ez most másképp sem. Legfeljebb még tanácsosnak a holmijait nem tettem eddig tönkre. De hát egyszer mindent el kell kezdeni, nem igaz?
- Részben. Elég sok összetevője van, de a repcemag az egyik alapanyaga. A legfontosabb. De állati zsírokból is elő lehet például állítani, noha az lássuk be, manapság aranyárban van – az élelmiszer készletekre oda kell figyelnünk a húsra, annál inkább. Üzemanyagra nem pazarolható el, amíg mondjuk a növényi alapanyagból készült alternatív megoldások igen. – De lehet repcéből, napraforgóból, pálmából vagy szójából is készíteni – magyarázom, ha pedig csodálkozna azon, hogy honnan tudok ennyit, csak megvonom a vállam.
- Az elmúlt évekbe utánajártam a dolognak, megkértem néhány tudóst, hogy készítsenek nekem ilyet, ők azért jobban értenek hozzá. Amilyen jófej voltam még a képletet is előkutattam nekik – vonom meg újra csak a vállamat. – Az előző járgányomat is átalakítottuk James-szel, hogy bírjon ilyennel menni, így nem vagyok teljesen benzinhez kötve. - Ami nem árt, ha mondjuk nem akarok a tanácstól még egy szívességet kérni. A biodízel amúgy is kezd egyre nagyobb teret hódítani a városba is, előbb-utóbb képesek leszünk ráállni a használatára.
- Köszi – veszem el tőle a féktárcsát és farolok is ki az épületből. A tőle pár számmal nagyobb cipőbe mégis nehezebb. Hiába emelem rendesen, az orra akkor is a földön marad. Így kénytelen vagyok magastérdemeléssel sétálni, ha nem akarom, hogy elbukjak akár egy fűszálba is. Kezeimet közben kitárom, hogy egyensúlyozzak is. Úgy nézhetek ki, mint egy rossz madárijesztő. Félek a végén még megtartanak.
Saját iszonyommal elvagyok magam is. Nem is tudom, de hálás vagyok neki, amiért nem pesztrál. Talán most az csak idegesítene, vagy még nyomorultabbul érezném magam, mint amilyen vagyok. Az pedig nem igazán segítene most rajtam.
Csak el kellene vonulnom a külvilágtól, ezt mégsem tehetem meg. Jelen pillanatban nem.
A kuphoz érve hangosan szívom be a levegőt a fogaim között, ahogy meglátom, hogy mit tettem.
- Megcsinálom ma délután – ígérem, hiszen nem olyan dolog, amihez nem értene manapság az ember lánya. Legfeljebb nem nézi ki belőlem, de az ehhez hasonlókat meg már megszoktam. Nem nézik ki belőlem, pedig képes vagyok bepiszkítani a kezemet. Az előző járgányomat is magam turbóztam fel, éveken keresztül, azért is nőtt a szívemhez annyira, a rohadék.
Végül beülök a kocsiba, kabátját csak még jobban összehúzom magamon, lábaimat is szorosan zárom.
- Az egyes szektorban lakom. Az első út és a 77es utcánál kell a 77esre rákanyarodni, ott az egyik négyemeletesbe, de ott már tudom mutatni – magyarázom neki. – Ha esetleg nem tudnád – ami azt illeti fogalmam sincs, hogy tudja-e, hol lakom. Sose vertem nagy dobra, a laskát még egykor Abigailtől kaptuk közösen, Dylennel. Azóta már csak egyedül lakok benne, de ott maradtam. Amit az utóbbi időben kezdek nagyon bánni.
Torkom végül megköszörülöm, mert képtelen vagyok huzamosabb ideig csendbe maradni.
- Hol fáztál meg? – kérdezem tőle szemöldököm ráncolva.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 9:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Natalie
Nem szól semmit, lehajtja a fejét, de aztán mégis csak megszólal, megígéri hogy megtéríti. Igazából nem akartam ezt a szemére hányni, és már bánom hogy megtettem. Mármint letarolta azt a nyavalyás kerítést, oké, de amúgy is annyi szívességet teszünk és tettünk a másiknak, hogy azt már ki tudja számon tartani. Érezhetően nincs hangulatban, nem aludt egyáltalán és szerintem még mindig feszült. A műhelybe sem jön be, inkább kintről beszél nekem befelé.
- Bioolaj? Az meg mi? Etanol? Repceolaj?
Közben lemérem neki a talált féktárcsát egy colstokkal, és miután megállapítom hogy ez nem nagyobb annál, ami neki kell, így gyorsan kotrok még párat. Ha az egyik elkopott, el fog a többi is és jó ha marad neki tartalékba. Hármat sikerül összeszednem, ezzel lépek ki elé.
- Parancsolj.
Neki nyújtom, de látom rajta olyan képet vág, mint a kiskutya, akit otthagytak a kuka mellett. Még mindig Mammon-tól ilyen? Vagy saját magától? Mást nem hozok ki, elvégre a kocsija a vadászháznál pihen, és nekem ott vannak szerszámaim a fészerben. Úgyhogy amint elvette a féktárcsákat, én megfordulok, lekapcsolom a világítást és bezárom a műhelyt. Legszívesebben megölelném, de nem vagyunk olyan közeli kapcsolatban és ő is felnőtt már ahhoz, hogy valaki babusgassa, mert ez az lenne ebben a formában. Kérdezgetni sem akarom, majd elmondja magától, vagy nem. A vigasztalás szavakkal meg bőven nem az én asztalom, így nem maradt más hátra, mint előre. Megindulok a kapu irányába. Persze ott, miután kinyitottam előre engedem. Aztán amikor bezárom kulccsal is magunk mögött, szörnyülködök egy sort a pusztításán. Két fok kitört a kerítésből és a kert felé kókadoznak elgörbülve, amit csak hegesztővel lehet vissza csinálni. A többi csak meggörbült mellettük, azokon segít a kalapács. Aztán amint a kocsi közelébe érek, annak meg kitört a bal első lámpája, és egy jó nagy csíkban végig karcolta a vas a felületét. Fasza! Mondjuk ez a furgon se volt sose szép, ahogy én sem! És a rendőr sem fog minket megállítani! Megvárom, amíg beül, aztán én is bekászálódok, ráadom a gyújtást és a gázt. Mondanám hogy "Kalandra fel!", de nem akarom felcukkolni, úgyhogy ebből csak egy biztató hunyorgás kerekedik felé és közben elindulunk.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
324
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 353 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Nagy levegőt véve hajtom le a fejem bűnbánóan. Nem kívántam azt sem okozni, egyszerűen a sötétben nem láttam a kaput. Nem láttam, hogy mi történik, nem…
Képtelen voltam érzékelni a valóságot.
- Megtérítek mindent, ígérem – emelem fel újra íriszeimet, a férfiét kutatva. Valóban bánom, ami történt, lelkembe még az éjszaka folyamán beette magát a lelkiismeret-furdalás. Józan ésszel nem jöttem volna ide, nem ide, nem hoztam volna ily helyzetbe őt.
Nem kellett volna.
- Hogy, mi? Mit – kérdezem értetlenül. Féktárcsát, azt meg mégis minek? A maradék tányért mégis elpakolnám, ám a mozdulatom félbe marad, ahogy megállít. Nem teszem. Kezeimet a hátam mögé fonom össze, amíg vissza nem tér egy kabáttal a kezébe. – Köszi – mosolygok rá, igyekszem őszintének is lenni, lemosni magamról a múlt éjszaka emlékét.
Oh, istenem, miért ilyen nehéz ez most?
Gyorsan összegombolom magamon és már lépek is ki utána a terasz ajtón.
- Oh, oké. Bár lehet, hogy az több napot is igénybe vesz, de persze, köszi, hogy eddig is használhattam – mosolygok rá, hisz nem kívánom tovább, mint amennyit adná nekem. Nem élek vissza a kedvességével, noha sohasem éltem vissza senkivel. Ritkán kértem bármikor is, bárkitől segítséget, amíg tudom, addig magamnak oldom meg az ügyes bajom dolgaimat. Kezeimet összesimítom a hideg levegőn, a kabátot összébb húzom a nyakamnál.
A műhely ajtajánál megállok, nem megyek tovább a küszöbnél. Valamiért a régi gyárépületet juttatja eszembe az olajnak az illata. Emlékeim elkalandoznak, korán sem kellemes irányba. Mégis mi lelte a démonokat, hogy egyre többen vannak itt?
- Mi? – nézek rá hirtelen, hallom, hogy szólt hozzám, de nem igazán… - Nem, nem, semmi. Nem tudok róla, ennyit vettem igazából észre a kocsin, az előző elkopott, amúgy viszonylag jó állapotban van. Majd a benzines tartályt kell átalakítani, hogy ne csak benzinnel működjön, hanem bioolajjal is, de az ráér később is – legyintek. Azt még én is meg tudom csinálni, vagyis nagyon remélem, hogy képes leszek rá. Az előző furgonomnál sikerült, igaz évekbe is került, mire meglettem vele, de sikerült. Többet mégsem szólok, szokatlanul, amíg ki nem jön, addig a műhely elemeit veszem szemügyre, egy-egy tárgyon elidőzik pillantásom.
Szívembe egy ismeretlen érzés markol. Hiánya valaminek, melyem sose volt igazán.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 8:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Natalie
Nem igénylem a társaságot az igaz, de hogy kellemetlenséget okozott volna? Azt biztosan nem, bár úgy látom azt hiszi.
- Azt nem. Kárt annál inkább, de majd odakint felmérjük.
Kicsit cukkolom, rá tekintve összeszűkült tekintettel. Nah, majd mindjárt megkapom! Közben megeszem a szelet kenyerem és lehúzom a meleg teát. Ő pedig nem eszik egy falatot sem. A válaszából hamar kiderül, hogy nincs jól.
- Oké.
Dörmögöm gyorsan felpattanva a fotelból.
- Gyere! Nézzünk neked féktárcsát!
Remélem nem akar elpakolni, vagy rendet rakni, mert akkor megkérem, hogy hagyja ott. Majd én, később, amikor itthon leszek. Elsietek kabátért, neki. Mert nekem a tegnapi tökéletesen jó lesz ma is. Meg a furgon kulcsát is hozom, ez a kabátom zsebébe bújik be. Várok egy kicsit, amíg felveszi és begombolja, aztán kinyitom a teraszajtót és arrébb tolom az útból a kaktuszt. Én simán kimegyek mellette, de nem akarom hogy Natalie véletlenül karambolozzon vele. Amint ő is kiér, becsukom és bezárom a kulccsal, azt meg a kabátom zsebébe süllyesztem.
- Kelleni fog nekem a furgon, úgyhogy arra gondoltam ma megjavítjuk a tiédet is.
Elindulunk az öreg műhelye irányába, ami a másik ház hátában van. Nagy dupla ajtók elé érünk, amiket csupán egy retesz zár el. Én most felnyitom és bemegyünk. Sötét van, egészen addig, amíg fel nem kapcsolom a villanyt. Tudom milyen kell, bár lehet el fogja ismételni. A béta szekrények előtt nézelődöm, és kinyitom az egyiket. Mintha ennek az aljában lévő fém fiókok egyikében láttam volna féktárcsát. Kicsit szűkösnek tűnik a hely a nagy bazár miatt, pedig valójában jó nagy, meg ugye műhely, így erős olajszag terjed a levegőben. A plafonról pókhálók, lógnak lefelé, itt ott a gazdájukkal karöltve.
- Kell még más is?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
324
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 5:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


I'm in trouble
Zagar & Natalie
──────────── ────────────
« Szószám; 447 • Zene; The Violence»
«In any moment of decision,
the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wront thing,
and the worst thing you csan do is nothing.»
Valójában egyáltalán nem rémes ruháinak szaga. Szagolná manapság Draket. Na ő messziről is bűzlik, de ezt persze senki sem teszi szóvá drága főnökünknek. Meg amúgy is… Nem rózsaillatúak vagyunk egy nehéz nap végén, ezzel én is tisztában vagyok. Olykor én sem jutok el a mosóba időben. Szóval ez az egész annyira nem is vészes.
Inkább mögötte settenkedek.
- Oh, tényleg? – lepődök meg, őszintén. Jó, tudom, nem bók, de mégis figyel, ez pedig ritka. Már ha nem azt kell figyelni, hogy kit kell lelőni, vagy eltenni láb alól, akkor nem nézem ki belőle, hogy bármit is képes lenne meglátni. – Nem hittem, hogy feltűnik – magyarázom végül meg a hangsúlyomat, de végül azért túljutok ezen és bezsebelem. Na nem mintha nem lenne rajtam valami piros mindig. Ha más nem, körmöm színe, rúzsom, nyakláncom, póthajam. Valaminek mindig muszáj, ez egyfajta rigolya már nálam.
- Kék jó lesz – vágom rá, még mielőtt barnát adna rám. Na attól ver ki a hideg. – De varrok neked pirosat. Zöldet, több sötétkéket. Jól állnak neked a színek, Zagar – adok neki némi ingyenes divattanácsadást. Mégis várok némi kifakadásra, vagy ellenkezésre a részéről.
- Attól, hogy a világvégét éljük, még nem jelenti, hogy stílustalannak kell lennünk – felelem végül, ahogy kiveszek egy sötétkéket. A semmitől jobb lesz. Mégis úgy lóg rajtam…
Ez most lényegtelen, ha lenne itt pár holmim, ami persze nincs, akkor rögtön csinosabbá is tudnám tenni. Igen, ezzel foglalkozom, mert valamivel el kell terelnem a saját figyelmem, mielőtt úgy érezném, hogy teljesen megőrülök. A divat volt mindig is az egyetlen, ami bármikor, bármiről képes elterelni a figyelmem és nem rugózok addig sem a saját hülyeségeimen.
A kopogást saját belső hangom miatt sem hallom, így csak nyugodtan öltözködöm, hogy aztán kitoppanjak, amikor Zagar tér vissza. Nem kell sok gógyi, hogy rájöjjek kint beszélgetett valakivel. Na vajon, kivel.  
- Viszlát – köszönök neki vidáman, nem vagyok én faragatlan. Még egy mosolyt is kap tőlem, ám ebben most semmi öröm nincs. Képtelen vagyok önfeledten viselkedni, mint máskor, pedig nagyon, nagyon gyorsan meg kell tanulnom, hogy miként tegyem.
- Nem akartam kellemetlenséget okozni – húzom el a szám. Nyilván azt tettem azzal, hogy idejöttem, most mégsem tudtam máshoz menni. Most egy józan észre volt szükségem és tudom, hogy ezt tőle kapom meg a legjobban. Nincs értelme saját sebeimet nyalogatni. Sóhajtva tekintek után, hogy aztán leüljek a kanapéra újra, felhúzott lábakkal.
Ettem pár falatot, miközben elkészítettem a szendvicset, több falat le se menne. Gyomrom összeszorul, örülök, hogyha a kávét meg tudom inni.
- Majd kérdezd meg pár nap múlva – hunyorítok rá mosolyogva, majd legyintek. Ilyenkor nem, hogy nem lehet, de nem is merek aludni. Ha akartam volna, ha tudtam volna, sem jött volna álom a szememre. Akárhányszor hunytam le, megjelent előttem… szinte az egész.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Moonshine Villa (Crusader Lak) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Moonshine Villa (Crusader Lak) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
239
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 12:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


to Natalie
A kifakadásomra veszi a lapot, látom amikor beleszagol az ingembe. Inkább azt szagolja, mint a zoknit! Bár egy hetet ott feküdt a földön, szóval feltételezhetően azért nem érezte, mert már alig van szaga. De ettől függetlenül mosásra ítélve, és meg is kapja, amint eljut odáig. Én közben a kipakoldát szemlélem, meg amit mondott. Igazán kedves tőle hogy csinált reggelit, de ezt most nem teszem szóvá. Átbaktatunk a másik szobába, én a szekrényben kutatok, ő meg mögöttem nézelődik.
- Igen, tudom.
Vágom rá a megjegyzésére. Olyan mint a hófehérke a mesében, nem csak kinézetre, hanem máshogy is. Hiszen az is idegileg kicsinálta a törpéket! Azért egyszer körbenézek, de nem rémlik hogy a szekrényben alapból lett volna piros színű holmi, az enyémek között pedig biztosan tudom, nincs olyan. Magamnak már összeszedtem a cuccomat, így aztán az ő kérését taglalom még, de közben már kiegyenesedem, hogy ő is odaférjen. Ha piros nincs is, csak talál magának valót.
- Barna? Sötétkék?
Mutogatok a többi felett jól látható színekre, aztán hagyom, hadd válogasson. Közben kopogást hallok a másik szobából. Ő nekiáll vetkőzni és öltözni, én meg még előtte kimegyek, mert tudom, a ház ura az és engem keres. Amikor ismét a másik szobában vagyok, látom, ott áll az erkélyajtó mögött. Int nekem, én pedig ledobom a fotelbe a ruhákat és elrohanok a kulcsért. Aztán hamar kimegyek hozzá. Behúzom magam mögött az ajtót, ne menjen be a hideg, mert akkor mind a ketten kockásra fagyunk odabent Natalie-val, amíg reggelizünk. Csak pár szót váltunk, érdekli mit keres itt Natalie, amire tőszavakban elmondom neki mi történt. A homlokát ráncolja, ahogy szokta, aztán a fejemhez vágja, hogy én fogom megjavítani a kerítést. Fogalmam sincs miről beszél, de vannak sejtéseim. Kénytelen vagyok rábólintani igennel! Látom a kocsi kigurult a garázsból, az öreg is benne ül, szóval mennek valahova. Megkérdezi nekem kell-e valami a városból, gondolom akkor egy két dolgot be is szereznek. Hamar rávágom hogy nem, mert mi is elmegyünk nemsokára. Megveregeti a vállamat, vigyázzunk magunkra felszólalással, bár igazából csak engem félt, hiszen Natalie-t alig ismeri, aztán elválunk. Ő megy a kocsihoz, én pedig keresztül az ajtón és behúzom megint magam után. Még látom az integetését. Ha közben Natalie is bejött, úgy valószínűleg ő is látja még. Mi közben helyet cserélünk, mert most én megyek ki innen kezemben a ruhákkal, hogy átöltözzem. Valamivel később már mind a ketten a szobában vagyunk, én eloltom a tüzet, kellően fel van melegedve a szoba ahhoz, hogy kitartson amíg megreggelizünk. Egy párszor még ki kellett fújnom az orrom, mostanra viszont elmúlt. Persze, mert az ember mindig este beteg, de akkor nagyon!
- Köszönöm.
Válaszolom kurtán, és fel is veszem a szendvicsemet. Nem nézem mi van rajta, csak nagyot harapok belőle.
- Tudtál aludni az este?
Nem úgy néz ki, mint aki igen. Közben lenyelem a falatot. A kinti kapu nyikorog egyet, mikor kintről becsukják, aztán a motor hangja zenésíti meg egy kis ideig a beszélgetésünket, amíg a kocsival elhajtanak a kerítés előtt. Messze van, szóval leginkább a kocsit látom. Apropó kerítés. Csak tudnám mekkora kár keletkezett odakint. Nem akarom szóvá tenni, úgy is megyünk kifelé. Szóval ha nagy, kint még üvölthetek egyet mérgemben!
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5