Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Ruby Crusader •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Raiden


Ruby Crusader GgxTSAc
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Ruby Crusader Tumblr_pobim9IFJm1uezmbko4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Anael
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 22, 2019 3:04 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

kedvesem! ipippipi

Egyszerűen boldog vagyok, hogy engem ért a megtisztelő feladat, hogy elfogadjalak. Karaktered bája azonnal megragadott. Nem csupán csodás választott Pb-d, de maga az egész jellem, s bája.  juuj
Nagyon imádom a választott avit, hiszen még nem találkoztam vele, és mindig imádom, ha friss pbket is hoznak, s megismerhetek.  fanolos
Lapod minden mondtatát imádtam. Minden legépelt szó mögött éreztem mennyire beleadod magad. Külön öröm, hogy saját karakterrel gyarapítod oldalunkat.  s4h4h

Képességed hihetetlen. Engem is érdekelt, hogy még is milyen lehet mások fejébe látni néha, de félnék a választól. Hiszen magamból kiindulva néha jobb is, hogy nem hall engem más.
Nem is várakoztatlak tovább. Kérlek foglald le a karaktered a megadott kód alapján, valamint a képességed is helyezd be az összesítőbe.  cheers  cheers

nagyon remélem sok kalandban lesz részed, boldog vagyok, hogy velünk vagy!


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Ruby Crusader 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ruby Crusader Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Ruby Crusader D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 20, 2019 3:23 pm
Következő oldal


Várj, ne mondd ki, kitalálom mire gondoltál!
Saját
20


Rubina Crusader
Karakter információ
Család - Egyke gyermek vagyok egy csonka családban. Igen, nem ismerem az egyik felmenőm és mikor érdeklődtem felőle, akkor csak leintettek, hogy egy semmirekellő volt. Anyám valamiért kerülte a többi Crusader rokont, amivel én nem értettem egyet, de mit tehet egy gyermek? Természetesen együtt lóg mindenkivel, amikor lehetősége adódik, akár az iskolában, akár valami más közösségi helyen.

Mi a beosztásod - Iskolaelsőként igyekszem elvégezni a vadásziskolát, hiszen egy Crusader legyen a legjobb!

Melyik oldalon állsz? - A vadászok és az emberek oldalán állok többé kevésbé.

Városod - New York

Porhüvelyem neve -
Meg Donnelly
-
Vadász
Nefilim
Ruby
20

Karakter képességeinek leírása

A képességeimről szólva, hát... Eleinte azt hittem, hogy a sok olvasásnak hála én vagyok a legjobb emberismerő, hiszen mikor valakire ránéztem, szinte beleláttam a gondolataiba. Nos, hamar rájöttem, hogy ez nem túl normális és anyán is próbáltam hasonlót, azonban lebuktam, mikor az ajándékomról faggattam, ő pedig igyekezett kitérni a válaszadás alól, de gondolatban közben ott volt, mit kapok majd. Én kevertem a beszélgetést és a telepátia képességem és megjegyeztem, hogy annak nem fogok örülni. Ekkor jött rá, hogy valami nem stimmel velem és megesketett, hogy ezt soha senkinek nem árulhatom el. Különleges vagyok és majd idővel mindent megértek. Voltak próbálkozásaim, hogy megtudjam ki az apám, de sajnos anya okos volt és nem árulta el, még gondolni sem gondolt rá soha direkt. De én tudtam, hogy nefilim vagyok, szóval anyám valamikor bűnbe esett egy szárnyassal. Nem kellett sok idő és egyszer váratlanul előjöttek a szárnyaim is. Bepánikoltam, de sikerült eltüntetnem időben.
Ezt leszámítva teljesen normálisnak mondanám magam, de persze átlagon felül teljesítek az iskolában. Én vagyok a rúnák tudója, aki mindet ismeri a pecsétekkel együtt. A harcban fegyverek nélkül is megállom a helyem, általában az ellenfelem erejét fordítom ellene és sok mondhatni akrobatikus mozdulatot is ismerek. A kardok és az ostor a kedvenc fegyvereim, amikkel szeretek harcolni. A lőfegyverekkel csak megtanultam pontosan célozni és ha az akadna a kezembe sem vallanék szégyent, de ha lehet kerülöm ezek a használatát.


Minden történet rejthet titkokat
A történetem New Yorkban kezdődött húsz évvel ezelőtt. Amikor születtem nagyon rusnya idő volt, leszakadt az ég is és ha ez nem lett volna elég, korán is érkeztem, aminek anya nem örült, mindig ezzel szívta a vérem, amikor nem bírok nyugton maradni és mehetnékem van. Azt mondta, hogy apával már rég nem voltak együtt, mikor születtem, ezért nincs róla emlékem és ő is vegyem úgy, hogy elfelejtette. A játszótéren mindig nézegettem a boldog egész családokat és sose értettem meg, hogy mi miért vagyunk csak ketten. Sokáig azt sem tudtam, hogy többen is vagyunk a családban, mint ketten. Amikor elértem a megfelelő kort, elvitt az iskolába, hogy beírasson oda. Ott találkoztunk a család többi tagjával. Nem nagyon mutatott be nekik, csak futólag említett meg, majd a karomnál fogva elrángatott tőlük. Kérdőn néztem őket és nem értettem, miért vannak összezavarodva. Örültek nekünk, mi mégis tovább mentünk, hogy nincs rájuk szükségünk. Anya lehajolt és a vállamra téve a kezét szólt hozzám.
- Kicsim, mi Crusaderek a legjobb vadászok vagyunk, légy a legjobb és tanulj meg mindent, hogy büszke lehessek rád!
Én csak bólintottam és szót fogadtam, miért ne tettem volna, hiszen ő volt az egyetlen kapcsolatom egyelőre. Egy átlagos iskola volt amit kinőttem, így átvitt egy még jobb intézetbe később, pont a születésnapom után.  Az iskolában azonban olyat tapasztaltam, amit még korábban eddig nem. Mikor valakire ránézek, szinte tudom mire gondolnak. Ez nem volt rossz dolog, mert így mindig azokhoz mentem oda, akiknek szimpatikus voltam ránézésre. Persze egy szőke kék szemű lány kinek ne tetszene? Leginkább azoknak, akik neki tetszenek! Nem telt el egy fél év sem és kiderült, hogy mire vagyok képes és kivett anya az iskolából maga mellé magántanulónak egy időre, amíg megtanultam irányítani a képességemet. Persze az iskola úgy tudta, hogy eltörtem a lábam és otthon gyógyulok és tanulok addig is. Mikor már tudatos volt, hogy bármikor belenézhetek mások fejébe, akkor zárkózottabb lettem a diáktársaimmal szemben. Sajnos ez egy olyan dolog, ami érdekli az ember lányát, hogy mit gondolnak róla mások és néha elég ennyi, hogy valakit tudj helyén kezelni. Már előre kigondolják, hogy odajönnek és rám öntenek valamit mondjuk ebédnél, de én megakadályozom, mintha csak nagyon jó reflexeim lennének. Kicsit félelmetes sokak számára ez, így nem bántam, mikor egyedül maradtam és a hátam egy falnak támasztva kémleltem a veszélyforrásokat. Felerősödött bennem valami versenyszellem is, hogy mindenkit túl akarjak szárnyalni, aminél használtam a telepátia képességemet is néha. Persze néha muszáj voltam sebezhetőnek mutatkozni. Anya szerint viszont nem jó, hogy egyedül akarok mindent legyőzni, hiszen csapatban kellene nyomulnom, mert a vadászok együtt dolgoznak, nem egyedül. Tudja, hogy ennek ő is az oka, de képtelen a családjával leülni beszélgetni, hogy miért tűnt el, azt javasolta, hogy én se menjek a közelükbe. Persze húsz évesen aztán az ilyen kijelentések hallatán szót is fogad egy kamasz! Nemigazán. Kerestem a közös barátokat, majd megpróbáltam úgy a közelükbe férkőzni, hogy véletlenszerű legyen. Egy nap azonban hiába vártam haza anyát, nem jött. Mikor másnap reggel sem jött vissza aggódni kezdtem. Az iskolában tudtam meg, hogy az utolsó küldetésén meghalt, így a legközelebbi rokonaim lesznek a gyámjaim és hozzájuk költözhetek. Izgalmas lesz megismerni őket, de vigyáznom kell, mert anya nem véletlen akart tőlük távol tartani, az ok egyszerű, nefilim vagyok és bűnnek számít az angyalfélékkel kikezdeni.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6