⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Raguel
The devil's voice is sweet to hear.

Raiden
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Reagok :
37

Utolsó Poszt Pént. Szept. 23, 2016 10:07 pm
Következő oldal

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Kicsit elöször meglepődtem, hogy te ki vagy mi vagy. Legközelebb kérlek velem is beszéld meg, hiszen ark angyalokből nem lehet annyi, mint egy angyalból, szóval akármi van velem is kérlek beszéld meg! Visszont, azt be kell valljam, hogy te már nem vagy fris husi az oldalon, és aktív tagja vagy a családunknak, és nem tudom ki jelenteni, hogy rossz kezekben lenne a karakter. Írásoddal is megvagyok elégedve, hiszen bármi volt, én akkor is tisztelem ahogyan, amennyit írsz és csodállak is érte, ez itt sem volt más képpen. Pontosan, szépen megfogalmaztál mindent, ami elvárható volt, visszont a feljebb említeteket kérem betartani.
Foglalj és meghet a menet.


● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●Hell or Heaven vezetősége


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Raguel
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Angyal
☩ Reagok :
109

Utolsó Poszt Pént. Szept. 23, 2016 12:08 am
Következő oldal


Raguel
Számomra mindenki egyenlő
Bridget Regan
Angyal
Saját/Kanon
-
Ark
Menny

Személyes adatok

Véleményem az emberekről:Szerintem nagyon aranyos és szeretni való lények attól függetlenül, hogy néha nagyon rosszak tudnak lenni. Mindig öröm befogadni tőlük valakit a Mennyekbe!


Porhüvelyem neve: Saját testem van.

Mióta élsz?: Lucifer bukása után születtem.

Gabriel vagy mihály?: A pártatlanság angyalaként egyikőjük oldalát sem gyarapítom.

Vélemény a természetfelettiről? : A természetfeletti részeként nehéz önmagunkról véleményt alkotni. Remélem, hogy hamar vége lesz a háborúnak, amelyet önmagunknak okozunk.

Város: Mindig másutt!

Család: Atyámmal és a testvéreimmel próbálok jó kapcsolatot ápolni.. Luciferrel ugyan még nem találkoztam személyesen.

Beosztásod: Ark

Szakadár infó: -

23 éves
Vi
12 éve
Képességem


Angyali képességeimet kiválóan használom. Emellett harmóniát, békét tudok időszakosan másokban és között teremteni.
.
Ezt a történetet vérrel írják
- Még sose láttál angyalt. Igaz? - sötét, nyirkos pincében nyugodtan fordítom fejem a démon felé, aki szinte tátott szájjal néz.
- Nem. - feleli őszintén, én pedig szinte kedvesen rámosolygom.
- Nem csodálom. Ateista halandó voltál, akit megtalált egy démon. Élted az életed tovább, míg meg nem haltál, s az alku szerint eképpen születtél újra. Gyűlölsz minket, pedig még sose láttál tőlünk senkit, csak követed az utasításokat, amiket kapsz. Jól sejtem? Azt sem tudod, én ki vagyok, igaz? Még csak annyit sem mondtak el neked, hogy kit kell őrizned - kérdezem tovább, szinte társalkodó hangon, ami megzavarja a fiatal démont, de lassan megrázza a fejét.
- Ki vagy te? És miért vagy itt? - teszi fel a kérdést, amely már napok óta gyötri őt. Nem kellett kimondania, hogy lássam. Mindig tudom, ha valakit kínoz valami, ha nincs rendben a lelke, elméje, teste.
- Ahhoz, hogy megértsd, miért vagyok itt, értened kell, hogy mit csinálok. Raguel vagyok, az utolsó és a legfiatalabb az arkangyalok között. Olyan vagyok, mint egy pszichológus, terapeuta, vagy titokzsák, nevezheted sokféleképpen. Én vagyok az, aki meghallgatja és megtartja minden titkát a testvéreinek, tanácsot ad, segít begyógyítani a lelki sebeket, elsimítja az ellentéteket és gondokat. Mediátor vagyok a tárgyalásokon, egy pártatlan fél, aki objektíven képes látni. Az igazság és pártatlanság angyalának is szoktak nevezni. Én ügyelek az angyalok és alkalomadtán az emberek lelki békéjére is. - mondom és halkan sóhajtok. Évek óta hallom testvéreim hívását, kérleléseit, de nem tudok rajtuk segíteni. Néha én is próbálok segítséget kérni, de oly nehéz megtalálni valakit, még mielőtt megszakítanák a kivetülést. Kicsit megmozdítom sajgó vállaim. A láncaim megcsörrennek a sötétben, de továbbra is feszesen tartanak. Szárnyaim kifeszítve, láncokkal és szögekkel rögzítve díszeleg. Habár 25, majdnem 26 éve itt porosodom, véremen kívül más por, vagy kosz nem fogta be a gyönyörű tollakat, amelyek csonkán, levágva díszelegnek szárnyaimon. Megkurtították a méltóságteljes, szépséges szárnyaim, mint a madaraknál, hogy ne repülhessek velük. Bár ezt nem láthatom már, csak egyéb érzékemmel állapíthatom meg... Már szemeim világát is elvették. Még is, mintha csak látnék, képes voltam bárkire ráemelni egykor tó kék szemeim. Megijesztette a démonokat, így ma már egy fekete ronggyal van átkötve szemem. Egykor fehér ruháim is már vörös, barna vagy szürke inkább, ahogy a kosz, az alvadt- és a friss vér pettyezi, foltokat fest rá.
- Atyánk távozása után rengeteg munkám akadt. Alig tudtam elviselni a tempót, de látszólag megbirkóztam vele. Egészen addig, amíg Eris el nem kapott.
- Viszály... - suttogta a démon. Látta már úrnőjét, de soha nem beszélt vele.
- Igen... Hogy is lehetne a legjobban összeugrasztani két testvért, ha nem így..? Elveszik tőlük azt, aki segítene a problémát elrendezni, aztán kígyó módjára rossz szavakat suttognak a füleikbe. - egy fájdalmas mosoly húzódik ismét ajkaimra. Honvágyam van. Hiányoznak a testvéreim. Segíteni akarok nekik, de így nem megy.
A démon közelebb lép, hallom a léptein, a légzésén. Aztán hirtelen meghallok egy másik léptet is. Határozottat, gyorsat. Közelebb ér, hallom az első démon hangján, ahogy szabadkozni próbál, de mindhiába: egy nyögés, vér szaga.
- Megmondtam. Nem beszélhetsz a fogollyal. - mondja a második, aki belépett.  Egy test puffanása a padlón, majd kisebb csend. Ezután újabb lépések, megérzem a forró leheletet a nyakamon, majd a vértől nedves, langyos kést az arcomon. - Na. Megnézzük, megeredt-e már a nyelved a legutolsó találkozásunk óta. - suttogja. Nem kell látnom, hogy tudjam, mennyire vigyorog, s mennyire élvezi ezt a helyzetet. Összeszorítom a számat. Nem fogok elbukni, sem elfecsegni semmit. Annyi ideje próbálkoznak már, de ki kell tartanom, hogy segíteni tudjak a testvéreimen. Tudom, még innen is, hogy jelenleg háborúznak... még is remélem, hogy nem felejtkeztek el rólam. Kivételesen nekem is segítségre van szükségem.  

 
Raguel
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: