Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zarall


Mirage pub Tumblr_owsxzvOdo31wxdmrbo3_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
23
☩ Rang :
⇝ Vezető
☩ Multi :
⇝ Azazel
☩ Play by :
⇝ Dominic Sherwood
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 21, 2020 6:27 pm
Következő oldal


To: Karmael


Sweet girl

Ha nem lenne személyes, akkor nem velem kötekedne, de végül nem szálltam vele vitába. Nekem igazából mindegy volt, hogy bírja-e a fejemet vagy sem; anno nem volt vele semmi bajom, de ha ellenséges viszonyt akar közénk, hát nekem megfelel. Morogtam magamban, majd a felvetésére feszülten fújtattam.
- Nem, Karmael. Tőlünk sosem fordult volna el! Mi azt tettük mindig is, amit elvárt tőlünk. Aki nem, az elbukott, de ugyebár erről Te többet tudsz mesélni – Nevettem fel csillogó szemekkel, majd újra megkomolyodtam. – Senki sem szent, aláírom. Főleg most, hogy ekkora káosz van… mindenki megtalálja a maga helyét ebben a háborúban. Nem én vagyok az egyetlen, aki az emberek végleges pusztulását kívánja – Vállat vontam.
Kezdtem feladni a beszélgetést, vagy magát a találkozót, már magam sem tudtam volna megmondani. Kedvem lett volna tombolni és szíven szúrni egy-két halandót, hisz úgysem haltak volna meg, tehát… kedvemre kínozhattam volna őket.
- Eskü, az a gyűlölet, ami belőled árad… ha démon lennék, falatoznék az érzéseidből, az tuti – Nevettem, habár őszintén szólva nem esett túl jól a viselkedése. De persze, miért is lenne kedves egy angyalhoz, mikor ő maga már bukott? Mégsem én érdemeltem ezt a bánásmódot, hanem az, aki elítélte őt. Nos, mindegy is.
- Ha-ha-ha – A szemeimet forgattam. – Elég ebből, Karmael. Gyűlölj, vess meg, de attól még nem fogok elmenni. Sőt, inkább befoghatod a szádat és akkor mindkettőnknek nyugta lesz, nem igaz?! – Ideges lettem, túlságosan is, mert nem, egyáltalán nem érdemeltem meg azt a stílust, amit tanúsított felém. Még akkor sem, ha feltettem a kérdést, milyen érzés az emberek között lennie, vagy… már magam sem tudom, mit kérdeztem.
- De, a törzshelyem lesz, hogy kikészítselek – Morogtam gondolkodás nélkül, majd a poharat hozzávágtam azzal a lendülettel. Ha még idejében kapcsolt, akkor a feje mellett repülhetett el, egyenesen neki a falnak, hogy ott szilánkokra törhessek. – Vagy inkább tönkreteszem az egész helyet és nem lesz meg többé a te csodálatos, fantasztikus, magával ragadó kis pubod. Oh, igen, ez az ötlet sokkal jobban tetszik – Nevettem, aztán a képességemet használva leborítottam a felső polcról az összes üveg alkoholt, hogy mind a földön landolhasson, összetörve és kifolyjon belőle az emberek kedvenc bódító itala.
- Ezt akartad, nem? Ellenséget akarsz magadnak? Hát megkapod, Karmael, rajtam aztán ne múljon! – Sziszegtem dühösen, a szemeit figyelve.


370 words ✘ Future ✘ note:  caaaaasss   ✘  kredit○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Zarallreveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 11:54 pm
Következő oldal
To Zarall


Bosszantott, hogy úgy csinál, mintha én magam is közéjük tartoznék, mintha még mindig a szárnyas népség tagja lennék. Egykor úgy gondoltam, egy család vagyunk, ma pedig... még hogy család! Rosszul voltam a gondolattól is. Talán nem várt választ a kérdésre, arca legalábbis ezt sugallta, én felsóhajtottam s végül megszólaltam.
- Ez nem személyes. - vontam fel a szemöldököm, utalva ezzel arra, nem konkrétan vele van bajom, inkább az összes angyallal. Jó, ő néha különösen idegesítő tudott lenni, valahogy elég volt az embernek ránéznie. Nem tudtam volna megmagyarázni, de már odafönt sem volt a szívem csücske, talán mert... valahogy olyan nagyképűnek tűnt.
Nem tehettem ellene, igaz, nem is nagyon akartam, de szavai hallatán kibukott belőlem egy nevetés. Elég érdekes teória volt ez, tényleg nevetséges, nem csoda hát miféle reakciót váltott ki belőlem.
- Arra még nem gondoltál, hogy nem az emberektől akart ezzel elfordulni? - horkantottam, s hitetlenkedve ingattam a fejem. Mikzben beszéltem, felkaptam egy rongyot, s törölgetni kezdtem a pultot, csak hogy valamivel lekössem a kezemet, mielőtt még tényleg ütni lenne kedvem. - Azt elismerem, undorító dolgokra képes egy ember, de az angyalok sem szentek. - Egyből a szárnyvagdosás jutott eszembe, mert mégis miféle lény képes ilyen barbár tettre? Egykor az emberek is levágták a tolvajok kezét, de képesek voltak fejlődni, s ma már nem csinálnak hasonlót sem. Megrázkódtam a gondolatra, mindezt egy sokatmondó grimasz kíséretében.
Elítélő tekintettel, felvont szemöldökkel néztem a szárnyasra, a nevetésemet ezúttal elfojtotta a meghökkenésem. Biztosan beverte a fejét, vagy agyára ment a földi élet, mert... na, mi másért akarna látni pont engem?
- Örömödet leled a nyomorult helyzetemben talán, vagy csak szereted, ha nem bánnak veled kesztyűs kézzel? - Tényleg érdekelt, miféle magyarázatot ad erre, mert én nem láttam szívesen őt itt, az is biztos. Sőt, sehol. Nagyon is szerettem volna, ha ő és a fajtája visszamászik az égbe, ahonnan ki lettek taszítva. Nagyon érdekelt az is, miért történt ez így, de mivel Zarall sem tudta, kár lett volna belemenni a témába.
- Komolyan mondod?! - kérdeztem hitetlenkedést mímelve. - Én ezt érzem akárhányszor angyalt látok! - jelentettem ki kidüllesztett szemekkel, majd szemeimet forgatva elfordultam tőle. Nem is terveztem, hogy újra ránézek, de ahogy nézegetni kezdte a helyet, aggodalom fogott el.
- Ne nézz túlzottan körbe, úgyse jössz ide többet, ugye? Nem kell, hogy törzshelyeddé váljon a csinos kis pubom. - vigyorogtam rá gonoszan, igaz, viccelődve ejtettem ki a szavakat. Azt gondoltam, tényleg nem fog idejárni túl sűrűn, így megengedhetek magamnak egy kis ugratást, legalább nem kell a savanyú képét bámulnom. Nem lett volna gyomrom hozzá.

421 szó ■ normalgtfo luvu
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zarall


Mirage pub Tumblr_owsxzvOdo31wxdmrbo3_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
23
☩ Rang :
⇝ Vezető
☩ Multi :
⇝ Azazel
☩ Play by :
⇝ Dominic Sherwood
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 1:06 am
Következő oldal


To: Karmael


Sweet girl

Mély levegőt véve nyugtáztam a szavait, avagy a viselkedését az irányomba… jó, persze, az én viselkedésem is hagyott maga után kívánnivalót, mégis ő volt az, aki már az üdvözléskor is éreztette, mennyire nem kívánatos alak vagyok itt. Mintha én tehettem volna arról, hogy őt száműzték odafentről…
- Most komolyan, Karmael, mégis mi bajod van velem? – Komolyan kérdeztem, de végül nem is igazán vártam rá érdemi választ.
Az ő kérdésére, jobban mondva kérdéseire vállat vontam.
- Igen, a jót. Határozottan. Ami a másik kérdésedet illeti, szerintem te magad is tudod, hogy eltűnt… bár nekem az a teóriám, hogy direkt ment el, látva, hogy mindazt, amit felépített, az emberek bemocskolták és tönkretették. Ezt pedig nekünk kell helyrehozni… az emberek eltörlésével – Ejtettem ki komolyan a szavakat, miközben félrepillantottam. Aztán sürgetően néztem rá, várva azt a nyamvadt italomat.
- Tökéletes – Whisky… nem mintha hatott volna rám az emberek itala, a részegség, vagy egyebek. Egy részem talán irigyelte őket, mikor az alkohol hatására ki tudtak kapcsolni és szórakozásba kezdtek. Ahogy a pulton felém lökte a poharat, ösztönösen kaptam el a kezemmel.
- Nem azért jöttem. Hanem csak… az angyalra, Karmael. Nem látogathatlak meg csak úgy? – Néztem rá kérdőn, majd megcsóváltam a fejemet. A poharamra néztem és azon kezdtem gondolkozni, tényleg, mi a fenét keresek én itt. Egyszerűen csak… dolgoznom kellett volna azon, hogy minél több angyalt bevonjak Gabriel oldalára és tegyük, ami helyes. Ehelyett itt sopánkodtam egy kicseszett pubban.
- Őszintén? Pocsék. Az emberek undorító kis teremtmények… hányingerem van az összestől – Néztem rá komolyan, majd egy laza mozdulattal felhajtottam az italt. A whisky végigmarta a torkomat és talán néhány pillanatra éreztem azt a bódító hatást, amit az emberek. De hamar el is illant. A szőkeséget kezdtem fürkészni, majd inkább körbenéztem a helyiségben.


287 words ✘ Future ✘ note:  caaaaasss   ✘  kredit○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Zarallreveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 12:55 am
Következő oldal
To Zarall


A hátam közepére nem kívántam ezt a fickót. Egy angyalt sem, de őt különösen, valahogy... egyszerűen csak idegesített a hülye képe. A gyomrom apróra zsugorodott, az arcom pedig nem akart engedelmeskedni, így azonnal egy fintort vágtam, ahogy beszélni kezdett. De tulajdonképpen nem is akartam elrejteni az arckifejezésemet, nem érdekelt, tetszik-e neki vagy sem.
- Arra az öklöm is képes. Az jó lesz esetleg? - erőltetett édes mosoly, amiről szinte sütött, nem valódi, inkább amolyan "mi a jó francot keresel itt?" mosoly.
Na ettől dühös lettem, nem sok választott el attól, hogy átugorjak a pulton, s ujjaimat a torkára fonjam. Nem sokat érnék vele, de próbálkozni lehet. Már attól is jobb kedvem lett volna, egész biztos!
- Te jó utat választottál? Persze... mindegy. Megszoktam, hogy a ti szemetekben én vagyok a rossz, ti pedig a szentek. Hé, hogy van apu? - vágtam oda, nem tudtam, őt hogyan érinti, hogy a drágalátos teremtőnk eltűnt, a legtöbb angyalt kiakasztotta ez a téma. Igazából teljesen mindegy volt, ő hogyan reagálta le. A lényeg, hogy Isten oldalára álltak, aki elhagyta őket, s a földre kényszerített mindenkit. Zarall nem úgy tűnt, mint aki imád itt lenni, sőt, sütött róla az ellenkezője.
- Whisky jó lesz? - morogtam duzzogva, csak mert nem dobhattam ki. Kellett a forgalom ennek a helynek, emiatt nem küldtem el, pedig nagyon szerettem volna szó szerint kidobni. Vagy mondjuk hozzávágni egy széket. Elképzeltem a jelenetet, amitől kicsit jobban lettem, könnyebben le tudtam nyelni a békát, azaz a jelenlétét. Tulajdonképpen meg sem vártam a válaszát, benyúltam a pult alá és kitöltöttem neki egy adagot. A poharat úgy löktem elé hogy az valószínűleg megakadt a karjában, vagy ha nem könyökölt a pulton, utána kellett kapnia.
- Figyelj, ha ítélkezni jöttél ide, ott az ajtó. - mutattam rá dühösen. - Idd meg az italt, aztán felőlem repülhetsz is. Most már ez az életem, az angyalok világa és a sorsuk nem érdekel. - vontam vállat, bár valamiért nagyon zavart, hogy ezek a szavak hagyták el a száját. A haragom valami mással keveredett, mintha megbántott volna, pedig nem érdekelt ez az fickó. Utáltam, hogy itt van, a báromban, az otthonomban, rontja a levegőt, s ráadásképp még badarságokat is hord össze.
- Te magad is az emberek között élsz, pedig elvileg nem ez az otthonod. Na, mondd csak, milyen érzés, Zarall? - hangom egészen halk volt, mégis gyilkos, hunyorogva néztem rá közben.

392 szó ■ normalgtfo luvu
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zarall


Mirage pub Tumblr_owsxzvOdo31wxdmrbo3_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
23
☩ Rang :
⇝ Vezető
☩ Multi :
⇝ Azazel
☩ Play by :
⇝ Dominic Sherwood
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 26, 2019 11:20 pm
Következő oldal


To: Karmael


Sweet girl

Magam sem tudom, miért pont a Mirage pub felé vettem az irányt. Az elmúlt időszakom egyszerűen borzasztó volt és gyűlöltem mindent magam körül. Gyűlöltem Jaelt, gyűlöltem Alexandert, gyűlöltem az embereket, gyűlöltem, hogy a világ olyan volt, amilyen… és gyűlöltem, hogy rohadtul egyedül maradtam. Jael a másik felem volt, Alexandernek igaza volt, de az angyalra! Nehogy már egy kicseszett nephilim akarja nekem megmagyarázni, mi a fészkes nyavalyát érezhetek! Vagyis… nem. Nem érzek semmit. Nem érezhetek. Nem egy szánnivaló ember vagyok, hanem egy angyal. Méghozzá Kerub. Aki egyszerűen: nem érez. Minket nem erre teremtett Isten. Nem arra, hogy idióta érzelmek befolyásoljanak minket…
Borzasztó volt. Legszívesebben már önmagamat is szembeköptem volna, annyira undorodtam magamtól, attól, hogy mennyire megviselt a hülye húgom árulása, az, hogy nem volt többé mellettem. Képtelen voltam megértetni magammal, hogy amit mondtam: igaz. Az ellenségem most már és nem több. Nem fordulhatok innen vissza, nem igaz?
Az ajtót kissé nagyobb lendülettel nyitottam ki, mintsem kellett volna, habár az sem érdekelt volna, ha ki is szakad a helyéről vagy akármi. Ahogy a tekintetem a pult felé tévedt, egyből kiszúrtam az ismerős arcot.
- Akármit. Amit te szoktál inni, és erős és kellőképpen kiüt… nem mintha le tudnék részegedni. Annyira még nem vagyok emberi és nem is óhajtok az lenni – Morogtam, miközben odalépkedtem a pulthoz.
- Kedves fogadtatás, mondhatom. Bár megértem, hogy így reagálsz rám, de hé… nem én választottam a rossz utat, hanem Te – Ráböktem a mutatóujjammal. -  És nem én döntöttem a számüzetésedről, hanem Ők -  Itt pedig az ég, vagyis a jelen esetben a plafon felé mutattam.
Aztán leültem az egyik bárszékre, így meredve újra a nőre.
- Hol van már az az ital? Vagy komolyan ki akarsz dobni innen? Már a tekintetedből látszik, hogy holtan látnál. A nagy kár az, hogy semmit sem tehetsz az ellen, hogy itt legyek – Sziszegtem idegesen és az egészben a legrosszabb az volt, hogy nem is rá haragudtam, hanem mindenki másra. Ő csak beillett box zsáknak a jelenlegi helyzetemben és… előszeretettel „püföltem” is a szavaimmal. – Apropó, milyen az emberek közt élni? Remélem, megbántad már a bűneidet… angyalnak jobb voltál, mint pultos kisasszonynak – A szemeimet forgattam kissé.


353 words ✘ Future ✘ note: ne ölj meg a késésért  Cupidó  ✘  kredit○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Zarallreveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 4:29 pm
Következő oldal
To Zarall


Nem volt hatalmas forgalom a bárba már hosszú évek óta, néhányan azonban bejártak iszogatni, beszélgetni. A legtöbbjüket ismertem is, nem csak arcról, vagy névről. A történetüket rendszeresen megosztották velem, hiszen ahogy szokták mondani, igazi pszichológus veszett el a csaposokban. Szerettem ezt a munkát, valójában nem is akként tekintettem rá. Emberek vettek körül, akik bár nem tudták a kis titkomat, de befogadóak voltak, itt tartozhattam valahová, ha már egyik fajnak sem voltam a valódi tagja. Szükségem volt erre, ráadásul nem kellett a saját dolgaimmal foglalkozni, ha másoké kötött le. A szórakozás, a beszélgetés, az iszogatás vált a napjaim részévé.
Ezen a napon sem volt túl nagy forgalom, néha felbukkant egy-egy vendég, sokáig egyik sem maradt. Éppen üres volt a hely, így a raktárból kihordtam pár dolgot, feltöltöttem az üres polcokat, elmostam, eltörölgettem a koszos poharakat. Tettem a dolgom, közben pedig szürcsölgettem az italomat. A tulaj, s egyben a főnököm egy idősebb férfi volt, Írországból származott, a várost sosem tudtam megjegyezni, pedig rengetegszer elhangzott már a szájából. A pub már itt állt évek óta, az évekkel ezelőtt történt események után sem zárta be, csak felújította. Tisztán emlékeztem a napra, mikor először sétáltam be ide, egy teljesen más emberként, s tulajdonképpen ezen a helyen találkoztam először Azazellel is. Mondhatni a törzshelyemmé vált, később pedig itt vállaltam el az első munkámat, amit azóta is végeztem. Ráadásul igazán szerencsém volt a főnökkel, egyáltalán nem bánta, ha munka közben kortyolok az áruból, ameddig rendesen végzem a munkám, s nem megy annak rovására.
Az ajtó nyílására léptem ki a raktárból, az ajtót becsukva magam után, szórakozottan sétáltam a pult irányába. Először rá se néztem a fickóra, csak lazán beálltam a pult mögé.
- Mit adhatok? - mosolyogva pillantottam rá, majd azonnal lefagyott az arcomról. Helyét kifejezéstelen arc vette át, egyedül felvont szemöldököm árulkodott némi kíváncsiságról. Azonnal felismertem az arcot, valószínűleg az összes harcost és kerubot azonnal felismertem volna, nem csak őt. A nevét azonban fel kellett idéznem, mellé rögtön néhány jelenet is társult odafentről, azon néhány alkalmak, mikor utunk keresztezte egymást.
- Mit akarsz itt, Zarall? - szegeztem neki a kérdést rögtön, hangsúlyozva a nevét. Ugyan nem voltak kitiltva innen az angyalok, sőt, minden faj bejárhatott, mégsem akartam itt látni őket. Összeszorított ajkakkal mértem végig, tulajdonképpen fogalmam sem volt kinek az oldalán áll, bár mintha Gabriel oldalán láttam volna egykor. Nem számított, egyik arkot sem kedveltem, vagy úgy egyáltalán érzéseket sem társítottam hozzájuk, bár minden angyalt megvetettem. Zarallt is beleértve.

400 szó ■ normalgtfo luvu
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 2:44 pm
Következő oldal


Mirage pub Irish-Pub-Irlandesi-Roma-770x400


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 19 regisztrált, 1 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7