Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zarall


Mirage pub Tumblr_owsxzvOdo31wxdmrbo3_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
My Angel
☩ Reagok :
18
☩ Rang :
⇝ Vezető
☩ Multi :
⇝ Azazel
☩ Play by :
⇝ Dominic Sherwood
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 26, 2019 11:20 pm
Következő oldal


To: Karmael


Sweet girl

Magam sem tudom, miért pont a Mirage pub felé vettem az irányt. Az elmúlt időszakom egyszerűen borzasztó volt és gyűlöltem mindent magam körül. Gyűlöltem Jaelt, gyűlöltem Alexandert, gyűlöltem az embereket, gyűlöltem, hogy a világ olyan volt, amilyen… és gyűlöltem, hogy rohadtul egyedül maradtam. Jael a másik felem volt, Alexandernek igaza volt, de az angyalra! Nehogy már egy kicseszett nephilim akarja nekem megmagyarázni, mi a fészkes nyavalyát érezhetek! Vagyis… nem. Nem érzek semmit. Nem érezhetek. Nem egy szánnivaló ember vagyok, hanem egy angyal. Méghozzá Kerub. Aki egyszerűen: nem érez. Minket nem erre teremtett Isten. Nem arra, hogy idióta érzelmek befolyásoljanak minket…
Borzasztó volt. Legszívesebben már önmagamat is szembeköptem volna, annyira undorodtam magamtól, attól, hogy mennyire megviselt a hülye húgom árulása, az, hogy nem volt többé mellettem. Képtelen voltam megértetni magammal, hogy amit mondtam: igaz. Az ellenségem most már és nem több. Nem fordulhatok innen vissza, nem igaz?
Az ajtót kissé nagyobb lendülettel nyitottam ki, mintsem kellett volna, habár az sem érdekelt volna, ha ki is szakad a helyéről vagy akármi. Ahogy a tekintetem a pult felé tévedt, egyből kiszúrtam az ismerős arcot.
- Akármit. Amit te szoktál inni, és erős és kellőképpen kiüt… nem mintha le tudnék részegedni. Annyira még nem vagyok emberi és nem is óhajtok az lenni – Morogtam, miközben odalépkedtem a pulthoz.
- Kedves fogadtatás, mondhatom. Bár megértem, hogy így reagálsz rám, de hé… nem én választottam a rossz utat, hanem Te – Ráböktem a mutatóujjammal. -  És nem én döntöttem a számüzetésedről, hanem Ők -  Itt pedig az ég, vagyis a jelen esetben a plafon felé mutattam.
Aztán leültem az egyik bárszékre, így meredve újra a nőre.
- Hol van már az az ital? Vagy komolyan ki akarsz dobni innen? Már a tekintetedből látszik, hogy holtan látnál. A nagy kár az, hogy semmit sem tehetsz az ellen, hogy itt legyek – Sziszegtem idegesen és az egészben a legrosszabb az volt, hogy nem is rá haragudtam, hanem mindenki másra. Ő csak beillett box zsáknak a jelenlegi helyzetemben és… előszeretettel „püföltem” is a szavaimmal. – Apropó, milyen az emberek közt élni? Remélem, megbántad már a bűneidet… angyalnak jobb voltál, mint pultos kisasszonynak – A szemeimet forgattam kissé.


353 words ✘ Future ✘ note: ne ölj meg a késésért  Cupidó  ✘  kredit○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Zarall
Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
2
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 4:29 pm
Következő oldal
To Zarall


Nem volt hatalmas forgalom a bárba már hosszú évek óta, néhányan azonban bejártak iszogatni, beszélgetni. A legtöbbjüket ismertem is, nem csak arcról, vagy névről. A történetüket rendszeresen megosztották velem, hiszen ahogy szokták mondani, igazi pszichológus veszett el a csaposokban. Szerettem ezt a munkát, valójában nem is akként tekintettem rá. Emberek vettek körül, akik bár nem tudták a kis titkomat, de befogadóak voltak, itt tartozhattam valahová, ha már egyik fajnak sem voltam a valódi tagja. Szükségem volt erre, ráadásul nem kellett a saját dolgaimmal foglalkozni, ha másoké kötött le. A szórakozás, a beszélgetés, az iszogatás vált a napjaim részévé.
Ezen a napon sem volt túl nagy forgalom, néha felbukkant egy-egy vendég, sokáig egyik sem maradt. Éppen üres volt a hely, így a raktárból kihordtam pár dolgot, feltöltöttem az üres polcokat, elmostam, eltörölgettem a koszos poharakat. Tettem a dolgom, közben pedig szürcsölgettem az italomat. A tulaj, s egyben a főnököm egy idősebb férfi volt, Írországból származott, a várost sosem tudtam megjegyezni, pedig rengetegszer elhangzott már a szájából. A pub már itt állt évek óta, az évekkel ezelőtt történt események után sem zárta be, csak felújította. Tisztán emlékeztem a napra, mikor először sétáltam be ide, egy teljesen más emberként, s tulajdonképpen ezen a helyen találkoztam először Azazellel is. Mondhatni a törzshelyemmé vált, később pedig itt vállaltam el az első munkámat, amit azóta is végeztem. Ráadásul igazán szerencsém volt a főnökkel, egyáltalán nem bánta, ha munka közben kortyolok az áruból, ameddig rendesen végzem a munkám, s nem megy annak rovására.
Az ajtó nyílására léptem ki a raktárból, az ajtót becsukva magam után, szórakozottan sétáltam a pult irányába. Először rá se néztem a fickóra, csak lazán beálltam a pult mögé.
- Mit adhatok? - mosolyogva pillantottam rá, majd azonnal lefagyott az arcomról. Helyét kifejezéstelen arc vette át, egyedül felvont szemöldököm árulkodott némi kíváncsiságról. Azonnal felismertem az arcot, valószínűleg az összes harcost és kerubot azonnal felismertem volna, nem csak őt. A nevét azonban fel kellett idéznem, mellé rögtön néhány jelenet is társult odafentről, azon néhány alkalmak, mikor utunk keresztezte egymást.
- Mit akarsz itt, Zarall? - szegeztem neki a kérdést rögtön, hangsúlyozva a nevét. Ugyan nem voltak kitiltva innen az angyalok, sőt, minden faj bejárhatott, mégsem akartam itt látni őket. Összeszorított ajkakkal mértem végig, tulajdonképpen fogalmam sem volt kinek az oldalán áll, bár mintha Gabriel oldalán láttam volna egykor. Nem számított, egyik arkot sem kedveltem, vagy úgy egyáltalán érzéseket sem társítottam hozzájuk, bár minden angyalt megvetettem. Zarallt is beleértve.

400 szó ■ normalgtfo luvu
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't existChoose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Mirage pub Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
2
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 2:44 pm
Következő oldal


Mirage pub Irish-Pub-Irlandesi-Roma-770x400


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3