Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Karmael Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
713
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 8:15 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Drága Karmael! OMG

Elnézésed kérjük, hogy csak most jutottunk el odáig, hogy elfogadhassunk. Egy kicsit megcsúsztunk a tegnapi nappal, de ahogy a mondás is tartja, ami késik az nem múlik! Very Happy És már itt is vagyok, így térjünk is a tárgyra.

Ha emojikkal kellene szemléltetnem, hogy mennyire örülök egy bukott érkezésének, az valahogy így nézne ki:  fanolos  fanolos  fanolos  fanolos  fanolos  fanolos  fanolos  fanolos Mint Flash, ugrálok és ujjongok, egymás után Very Happy Ráadásul te már a második vagy! Cassnek igaza volt, idén korábban jött a karácsony! :3 Na de, nem kívánom sokáig szaporítani a szót! Nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk és hogy egy ilyen gyönyörű lappal ajándékoztál meg minket. ^^

A lapod nem hétköznapi. A pb-dről ódákat sem zengenék, noha tudnék, annyira gyönyörű Candice *-* Bár tény, katonának nehezen tudnám elképzelni, már csak az alapvető bája miatt, amit akaratlanul sugároz magából. Meg a szerénység is, amit látni lehet rajta. De így még érdekesebb lesz, ha egyszer, remélhetőleg újra láthatom, hogy mivé válik a drága Karmael. OMG

A lapod pedig. Nem is tudom, hogy merre kezdjem hirtelenjében, lehet az elején kellene. Sajnálom, hogy a menny kivetett magából Sad A sors olykor minket, angyalokat sem nagyon kímél. :/ De hogy ezek után a pohár után nyúlj, hát enyje! Very Happy Angyalhoz méltó ez? Very Happy

Talán a legjobban a képességed tetszett az egész lapodon. Ahogy taglaltad miként tanultad meg az emberek érzelmeit, sőt! Miként tudod őket uralni! Kevesen veszik számításba, hogy igen, nekünk ez máshogy van, angyaloknál, mint szimpla embereknél, vagy épp démonoknál. Nagyon örülök neki, hogy kitértél rá (és utólag is elnézést a tegnapi értetlenkedésemért XD)

A történeted magával ragadó volt. Olvastam volna még, de már elfogyott Sad Remélem, hogy a játéktéren sokat fogok tudni még tőled Razz Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fogsz alkotni Azazellel, vagy épp miként fog neked segíteni. Lennék a válladon én a kisangyal, aki visszacsábít egyszer a jó oldalra, amíg ő a kisördög, aki meg megkísértene. Mh, ez még egy alternatív játékot is megérne xD
Sajnáom, hogy ilyen nehezen tudtad megélni a bukásodat. Sad Sajnálom, hogy nem voltak ott a testvéreid, hogy átsegítsenek ezen a nehéz időszakon és úgy vélted, hogy a pohár lesz a legjobb megoldás. Viszont a remény hal meg utoljára, tudom, hogy neked sem lehet könnyű ebben a világban, de hiszek abba, hogy Atyánk egyszer visszatér és ha te is teszel érte, akkor még újra angyallá válhatná. Hatalmas szárnyakkal, amiket alig tudsz elviselni magadon. Újra a családoddal lehetnél. ^^ Hiszek ebbe a szép világba, még ha jelenleg mindenki kilátástalannak is gondolja az egészet.
Annak pedig még jobban tudok egyébként örülni, hogy még oldalt sem választottál. Very Happy A semlegesek élete nem egyszerű, úgy látom szereted tetőzni a bajt. Bukott is, semleges is. Nem az egyszerű utat választod, de ez nem is feltétlenül baj!

Viszont tovább nem is tartanálak fenn! Menj foglald le csodás arcodat, rangodat és beosztásodat is!
És még valami:
Üdv az oldalon Ophilia


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Karmael Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 18, 2019 9:48 pm
Következő oldal


My favorite drink is the next one
Keresett/Saját
soksoksok


Karmael
Karakter információ
Család - Valaha minden angyal a testvérem volt, Isten pedig atyám, s teremtőm. Azóta megváltoztak a dolgok...

Mi a beosztásod - Egyszerű csaposként dolgozom az egyik pubban. Hogy mi a célom vele? Jobb helyet nem is találhattam volna magamnak az életmódomat tekintve. De hogy válaszoljak a kérdésre, túlélni, szórakozni, feledni, csupán ennyi a célom.

Melyik oldalon állsz? - Nehéz lenne megmondani. Az alkohol oldalán? Rolling Eyes

Városod - San Francisco

Porhüvelyem neve - -
Candice King
Zarall luvu
Ex katona/bukott
Angyal
Alice
24

Karakter képességeinek leírása
Hajdanán képes voltam mindarra, amire a többi angyal, különféle képességeket tudhattam magaménak. Mindez megváltozott, pontosan tíz évvel azelőtt, hogy a menny és a pokol kivetette magából teremtményeit, Isten pedig eltűnt. Sariel szárnyamat szegte, Atyánk pedig megfosztott a képességeimtől.
Ma már csupán némi extra erőt birtoklok, valamint harctudásomat, amitől senki sem tud megfosztani. Azóta beilleszkedtem, így képességeim közé sorolandó mindaz, amit az emberek világában sajátítottam el. Nálam jobb italt például biztosan nem kever egy francos angyal sem, illetve nem igazodik ki olyan jól a világban, az viszont hab a tortán, hogy míg ők küszködnek az érzéseikkel, én már kitűnően uralom mindet. Azt is pontosan tudom, mennyi alkoholt kell fogyasztanom ahhoz, hogy ellazuljak, berúgjak, vagy akár eszméletemet veszítsem. Ugyancsak hasznos tudás.
Ó, és a szarkazmus! A legfőbb fegyverem, szintén a képességeimhez sorolandó.
Minden történet rejthet titkokat

- Tudja, én nem voltam mindig ilyen... - egy pillanatra elhallgattam, keresve a megfelelő szavakat. A vizenyős, halványkék szemekbe fúrtam az enyémeket, a vodkás üveget szorongatva. Ujjaim elfehéredtek, annyira szorítottam az üveg nyakát, mintha attól tartanék, a velem szemben ülő férfi elszedi tőlem.
- Valaha odafönt éltem, a híres-neves Mennyországban! - elnevettem magam, nem voltam már éppen szalonképes. A fickó is velem együtt nevetett, a hasát szorongatva, s egy pillanatra azt hittem, visszabukdácsol a sok üvegnyi sör, amit elfogyasztott az este folyamán. Arca eltorzult, majd néhány másodperccel később újra bárgyú vigyor vette át a helyét az addigi arckifejezésének. Egyértelmű volt, miszerint nem hisz nekem, de hiszen épp ezért kezdtem el mesélni neki magamról. Tudtam, van már annyi pia benne, amitől viccnek gondolja mindezt, holnap pedig... Nos, nyilvánvalóan fakó emlék lesz csupán.
- Kedveském, bizonyára túl sokat ittam. - csuklott, mintegy igazolsáképp. - Ám igencsak kellemes a hangod. Folytasd, kérlek! - nevetett rekedtes hangon, ezt követően pedig legurította a maradék italt is a torkán.
- A katonák közé tartoztam. El sem hinné, milyen hatalmas szárnyat hordoztam a hátamon! Őszintén szólva... hmmm. - gondolkodtam el egy fél pillanat erejéig. - Fogalmam sincs, hogyan bírtam el. - újra kibuggyant belőlem a nevetés, a fickóból szintúgy, könnyeinket törölgetve dőltünk hátra a székünkben.
- Vicces... vicces elképzelni kegyedet szárnyakkal! - hahotázott, s ahogy ezt kiejtette a száján, megborult a széken, kis híján magával rántva az asztalt, amibe kapaszkodott. Nagy nehezen visszahúzta magát ülő pozícióba, miközben én hátradöntött fejjel kacagtam végig a műsort. Józan állapotában valószínűleg nem nevetett volna, sőt, talán ámulva, netán félelemmel átitatva meredt volna rám. Élveztem, hogy őszintén beszélhetek vele, miközben mind a ketten elnevetgéljük a valóságot. Jelenleg nem éreztem se haragot, se fájdalmat, az ital kellőképpen ellazított. Az egyik vezető arca rémlett fel, mikor megtudta a bűnömet. Majdnem összepisiltem magam a nevetéstől. Összeszorított lábakkal kortyoltam az üvegből, majd szinte kifejezéstelen arccal csaptam le az asztalra.
-Sajnálom! - megköszörültem a torkom, s vigyorogva folytattam a történetet.
-... és akkor megjelent Sariel. Azt hiszem, sosem éreztem még olyan ramatyul magam, mint akkor. Tudja, az alkohol segített volna abban a helyzetben is. - vigyorogtam kajánul, a pasas viszont már az asztallapon fekve horkolt. Meglöktem a vállát egyszer, kétszer, harmadjára egy kicsit erősebben, mint szerettem volna. A szék lábai felmondták a szolgálatot, aznap esti ivócimborám ezáltal a földre került. - Elaludtál. - fintorogva felkeltem a székemből, majd csípőre vágtam a kezem. - Gyerünk, szedd össze magad! Záróra. - újabb fintorgás, s hirtelen már a magázást is elfelejtettem, olyan régóta szórakoztattam a történeteimmel.

Talán a nosztalgiázás miatt, de az emlékeimben fulladozva riadtam fel reggel a kicsi lakásomban. Egy pillanatra azt hittem, a démon tényleg a hálószobám ajtajában áll, majd az ágyban felülve egyértelművé vált számomra, mindez csak álom volt. Emlék életem legszörnyűbb időszakáról, ami egyetlen este alatt változott meg.
Ha ő nincs egészen másképp alakult volna minden. Fejet hajtottam volna Atyám, s a vezetők előtt is, mindent úgy csináltam volna, ahogy az egy harcos angyalhoz méltó. Szenvedtem volna a képességeim, a szárnyaim nélkül, reménykedve, talán egyszer bűnbocsánatra tehetek szert. S így is tettem hetekig, új érzésektől roskadozva, rejtőzködve az emberi világban. Nem értettem akkor még, mit is érzek, az árulásról akkor még nem sokat tudtam, hiába hallottam történeteket Luciferről, vagy épp Káinról. Nem ismertem az érzést, ahogyan a negyedik főbűnt sem, egészen addig, míg magával nem rántott. Az irigység és az árulás érzése keveredett még bennem akkor, mellé pedig társult a szégyen, a fájdalom, bár tompán. A zavarodottság volt a legerősebb, attól szenvedtem, mígnem... elengedtem mindet. Csak a szórakozásnak éltem onnantól fogva, az alkoholnak, a buliknak, a társaságnak. Mindez az ő műve volt, a démoné, aki rávilágított a valóban fontos dolgokra. Az érzelmek túl vannak értékelve, a boldogsághoz sokkal kevesebb is elég. Miután minderre rájöttem, egyszerűbbé vált a földi élet. Megszerettem, s azóta nem gondoltam a hazatérésre. Otthon voltam, a földön, az emberek között, habár közéjük sem tartoztam igazán. Sem az angylaokhoz, vagy démonokhoz. Egyedülállóvá váltam, függetlenné, ami eleinte ijesztő volt, később viszont ez adta meg az igazi szabadságot. Nem feleltem senkinek, nem állt fölöttem senki, csupán néhány egyszerű, emberi szabályt kellett betartanom, ugyanakkor köztük nem léteztek bűnök. Az igazi hívők ugyan templomba jártak, gyóntak, mégis újra és újra elkövették ugyanazokat a vétkeket. Hazudtak, csaltak, loptak... még öltek is. Ezek után a saját kis bűnöm nem éreztem többé bűnnek, úgy éreztem, jogom volt az irigykedésre, jogom volt ahhoz, miszerint többet akarjak.
Dühös voltam, mikor minden megváltozott, mégsem tehettem semmit. Továbbra is meghúztam magam, a menekülés viszont nem szerepelt a terveim között. Michael és Gabriel mindent tönkretett, egyikőjük mellett sem álltam soha, a történtek után végképp nem volt okom rá. Megvetettem mindkettőt, nem igazán értettem, miért kellene oldalt választanom. Nem voltam többé angyal, csak egy bukott, aki önmagáért élt. Nem az emberekért, nem a mennyországért... nem Istenért.
Azazel mindent megváltoztatott, s ezt sosem tudom majd kellőképpen meghálálni neki. Talán csak némi ingyen itallal.
Elmerengve másztam ki a takaró alól, bár alvásra még mindig nem volt túlzottan szükségem, szerettem. A kimerültségtől szinte minden este úgy zuhantam be a puha, meleg ágyamba, mint egy halandó, akinek pusztán emberi gondokkal kell megküzdenie. Semmi mással. Imádtam minden percét az új, egyáltalán nem tökéletes, elfuserált életemnek.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5