Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Azazel GgxTSAc
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Azazel Tumblr_pobim9IFJm1uezmbko4_540
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Anael
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
☾ Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
☾ Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Júl. 17, 2019 11:24 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán


Kedves Azazel!
Hatalmas szeretettel, és annál nagyobb örömmel üdvözlünk kis családunkban. Nagyon örülök, hogy elvitted a lovasok egyiket.

Kezdeném azzal, amivel szoktam pb. Hát nem is lehetne jobb választás. Annyira passzol a karakter magához a halálhoz, és ha jól rémlik a sorozatban pont valami haláli cuccost is játszott, amikor elszívta az emberek életerejét.

Nagyon tetszik és már annyira izgatott vagyok, hogy olvashassak tőled többet is.  juuj

Lapod remek volt, minden szó. Imádtam ahogyan megszerezted a címed. Igazi démoni. Igazán remek ez kell ide! Illetve nagyon tetszett, amiért nem úgy gondolkodtál, hogy jaj istenem nem halhat meg senki, akkor mi értelme, hanem gondolkozol, tervezel ötleteket dolgozol ki!  bounce
Imádlak. Már most. Wink

Kérlek ne feltsd el a foglalás részeket. És CSAPPAAASUUUK! Várom a reagokat.  s4h4hHell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Azazel


Azazel Tumblr_inline_o0doh7DcZs1rifr4k_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
4
☩ Rang :
❖ The Four Horsemen
☩ Multi :
❖ Zarall
☩ Play by :
❖ Brett Dalton
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 16, 2019 12:00 am
Következő oldal


A halál utálatos, félelmetes, de lényegében izgalmasabb minden egyébnél.
Keresett & Kanon
Ki számolja?


Azazel
Karakter információ
Család - Azzal, hogy beléptem erőszakkal a lovasok közé, nos, mondhatni, kaptam néhány "testvért". De nyilvánvalóan nem tűr meg mindegyikük maga mellett. Ám ez nem feltétlenül probléma. Nekem semmiképpen sem.

Mi a beosztásod - Az apokalipszis negyedik lovasa vagyok, kérlek. Kell ennél több? Én felelek azért, hogy Te meg Ő, nos, egy fantasztikus koporsóban végezze. Mármint, amint sikerült helyreállítani a világ rendjét és képes leszek bárkit is valóban a pokol mélyére száműzni.

Melyik oldalon állsz? - Oh, ha őszintének kellene lennem, azt mondanám, a magam oldalán. De hogy ne vívjam ki mások ellenszenvét; még szép, hogy csakis Lucifer oldalán állok! Mármint, semmi problémám vele, de azért megvan a magam útja, célja, s akármije. Másrészt, nem is tudom, jóban vagyunk-e egyáltalán a Pokol nagyra becsült uralkodójával. Hmm.

Városod - Csak nem gondolod, hogy ezt önként és dalolva megosztom veled? Inkább adok egy feladványt. Tudod, melyik város kapta a "Bűn városa" becenevet?

Porhüvelyem neve - Nincs szükségem rá.
Brett Dalton
Jael & Staff
A Halál lovasa
Démon
Lysandra
26 év

Karakter képességeinek leírása
Nem is értem, miért kell ezt fejtegetnem. Kezdjük a különleges, egyedi képességeimmel, amik jelenleg semmit sem érnek, mert hát… a fenébe is. A világ rendje olyannyira felborult, hogy jelenleg körülbelül tehetetlen vagyok.
Én volnék a Halál lovasa, az, akinek valódi hatalma lenne a halál fölött. Én dönthetném el, hogy kinek mikor ütött az utolsó órája, s magammal hurcolhatnék akárkit a Pokolba! Már ha lenne Pokol. Mindenáron vissza akarom szerezni az „otthonomat”, hogy folytathassam azt a féle mészárlást, amihez igazán értek.
Halhatatlan vagyok, ami nem épp meglepő, bár… kérlek. Talán nincs is ilyen, hogy halhatatlanság. Emlékszel az előző, avagy az eredeti Halál lovasára? Nos, látod őt itt valahol? A helyzet az, hogy én sem. Vigyáznom kell magamra, annyi biztos, főként a mai, veszélyes kis világban.
Képes vagyok az emberekkel alkut kötni; ezáltal növelni a saját önnön hatalmamat. Nem egy alkut zsebeltem már be, s nem egy lélek kötött ki nálam, akinek ezt-azt ígértem, s néha talán be is tartottam a szavam. Oh, várjunk, vagy mégsem?! Na jó, bizonyos értelemben mindenképpen segítettem, de nem mindig úgy, ahogyan azt elvárták tőlem.
Emberfeletti erőm van, mondhatni, egy szinten vagyok egy angyallal. Nem tudom, ezzel kérkednem kéne-e mondjuk… lehetnék sokkalta erősebb is.
Rendelkezem a telekinézis képességével is. Egyik legjobb módja annak, hogy agyon üsselek valami nagy és kemény dologgal. Őszintén mondom, szerintem vicces, amikor kilapít Téged egy szikla.
Oh, vagy netán azt óhajtod, hogy megszálljalak és olyasféle dolgokat csináljak, amit Te nem akarsz? Nem? Sajnálatos, ugyanis erre is képes vagyok. Minél gyengébb vagy, minél kiszolgáltatottabb, annál könnyebb dolgom van. Nos, mondd csak, hogy érzed magad, kedves?
Ne felejtsük el azt sem, hogy kimagasló a mágikus, avagy okkult tudásom. Bár szerintem ez nem meglepő azt tekintve, hogy hány ezer éve élek és gyakorlom, gyarapítom ezt a fajta tudásomat.
Végezetül… az energiák. A halál energiája. Ez az, amivel rendelkezem. Bár nem is tudom, mit vártál? Hogy a viccmester energiáját kaptam? Ne szórakozzunk már.
Minden történet rejthet titkokat
Mindig is nagyravágyó voltam. Ezt a tulajdonságomat sosem tagadtam, s mindig megtettem azt, ami a céljaim eléréséhez szükséges volt. Mondhatni, egy névtelen kis senki voltam a nagyobb, elismert démonokhoz képest – olyasvalaki, akit át lehetett könnyű szerrel lépni. De aztán a kezembe vettem az irányítást. Kigondoltam azt a célt, amiért hajlandó voltam bármeddig elmenni.
Tudtam, mit akarok.
Tudtam, kit akarok.
Tudtam, mit kell tennem.
Tudtam, hogy ezt csakis egyféleképpen érhetem el.
Bizalom.
Apró lépések…
Egy, majd még egy… s újabb léptekkel menetelni szép lassan előre.
Nem sietni.
Kivárni.
Megtenni.
Elérni.
Megkapni.
Bízni.
Várni.
Hinni.
Eltiporni.
Megölni.
Minden lépést megterveztem már előre, a kezdetek kezdetén. Mindent. S egy pillanatra sem tántorodtam el attól, amire igazán vágytam. Elismerés és hatalom. Olyan magasságokba jutni, amiről annak idején csak álmodhattam.
Megannyi ember, sőt, démon bizalmába férkőztem. Igen, bíztak bennem – hittek a szavamban, s mellettem álltak naivan, egészen addig a pillanatig, mígnem… elárultam őket.
Megöltem őket.
Elvéve mindazt, amijük volt.
Ez voltam én: a könyörtelen, kegyetlen démon, aki senkire sem volt tekintettel.
Nem értem be kevéssel. Ha elértem valamit, ugrottam a következő szintre.
A ranglétrán lépkedtem felfelé, évszázadok, talán évezredek alatt. De ez kicsit sem zavart.
Aztán… elértem az utolsó szintet.
A Halál lovasa mellett találtam magam.
Hosszú ideig szolgáltam az apokalipszis negyedik lovasát. Kiismertem őt, ha lehetséges, ezer százalékosan. Tudtam, mik a gyengepontjai, tudtam, mivel lehet megfogni őt, s tudtam, miképp végezhetek vele.
A hatalmára fájt a fogam.
S mint mondtam…
…amit akartam, azt elvettem.
Mindig.
Még mindig emlékszem az utolsó pillanatra. A tekintetre, amivel utoljára rám pillantott. Gyűlölettel volt tele, mint mindig, mégis… ez a tekintet más volt. Engem gyűlölt és a pokolra kívánt, pedig: ott voltunk. A pokolban. Ő is, s én is. De amint végeztem vele, abban a pillanatban enyém lett mindaz, ami az övé volt.
A hatalom. Én váltam a negyedik lovassá. Én lettem a Halál lovasa. Megszerezve azt a féle hatalmat, amit akartam.

A világ fenekestül felfordult. A hatalmam mit sem ért, hiszen a Pokol, sőt, maga a Mennyország kapuja is bezárult. Hiába volt képességem megölni bárkit, ha nem küldhettem őt a pokolra, nem igaz?
Új terv kellett.
Újból mozgásba lendítettem a homokórát.
Visszaállítani a világ rendjét. Elpusztítani Istent… s megnyitni újra a Pokol fényűző kapuját.
Ehhez pedig szövetségesekre volt szükségem.
Oh, de még mennyire… és olyanokra, akiket kedvemre befolyásolhattam. Nos, gyere ide, angyalka… állj arra az oldalra, ami az én céljaimat segíti elő.
Zarall. Jael.
Üdv a játékomban.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
I'm the Death
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/3
Leviatán
8/2
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6