Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Brooklyn - 10. szektor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 6:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Mazikeen
- Mert láttam miket öntöttél ki az ágyra.
Annyi kacattal igen, meglep. Kit nem lepne meg? Aztán jön a magyarázat. Fogalmam sincs hogy igaz-e, vagy kamuzott egyet, de nem is érdekel. Ha tetszik neki, hát viselje, az övé. Azt hiszem a kérdésem helyett valami tök más kérdést hallhatott a füle, pedig ennél konkrétabb nem lehetek. Az ember nők is szeretnek mindent félreérteni, nem gondoltam hogy a démon nőstények is ugyanebben a betegségben szenvednek. Szóval elmondása szerint megtett mindent azért, hogy nehezteljek rá. Tuti hogy nem erre válaszolt, de mivel válaszolt, akkor most én jövök.
- Ó, a két éve lejárt gyógyszerért neheztelek is, úgyhogy sikerült.
Legyen már valami sikerélménye. Majdnem elejtek egy gúnyos mosolyt, azt a pimasz fajtát, de csak azért nem teszem, mert már annyira kiismertem, hogy tudjam, nem szereti ha becsmérlik, kiröhögik, még akkor sem, ha az egésznek nincs létjogosultsága. Így ez a poén is csak egy poén marad. Talán leesik az apró nála, talán fel sem fogja a poént, meg azt hogy tök hülyeséget kezdett el magyarázni nekem. Bár sejtem hogy azt szerette volna tudatni konyha nyelven, hogy próbált a kedvemben járni. Nem mintha kértem volna tőle bármit is, elvégre csak egy megegyezés volt, ahogy ő fogalmazta meg. És igazából mind a ketten tettünk olyasmit a másikért, ami nem volt elvárás. Valami kések vannak nála, ezt sikerül észrevennem.
- Ott van hátul, egy táskában. Meg a nyílpuskám.
Mutatok a furgon platója irányába. A kezembe nyomta a kulcsot, amíg hátrafelé lépked, én lefelé pillantok rá. Az enyém kulcs nélkül is indult. Vajon az övé? Bár ez mindegy is, mert ha én vezetem, akkor kiderül.
- Jó, de ketten leszünk rajta, ami azt jelenti, hogy a hátsód az rá fog csúszni a csomagtartó elejére.
Akkor már mondjam ki nyíltan, mert úgy látszik nem jutott eszébe. Mivel hátrafelé lépked, hagy nekem teret, hogy elmenjek a cuccaimért. Közben megkérdezi miért ne lenne nyugton. Nem tudom most heccelni akar, vagy ez tényleg egy kérdés volt? Lassan megkerülöm és egyszer rátekintek közben.
- Miért maradnál nyugton?
Felfelé húzom a vállaimat közben kérdő tekintettel, de aztán a csomagtartónál kezdek el molyolni.
- Úgy néz ki mind a két táska el fog férni.
Közben lekötözöm az enyémet is az övé fölé. Maximum ha nagyon hátra csúszik, lehet törni fogja a sniper alja, de annyi baj legyen. Majd visszacsúszik, hogy ne törje. Már csak a nyílpuskám maradt.
- Kérlek, ezt húzd fel!
Neki nyújtom, mert ezt oda lerögzíteni nem volna elmés a popójára való tekintettel. Ugyanúgy fel tudja húzni, mint a táskát, és talán annál könnyebb is, bár nem tudom mi van a táskájában. Aztán elindulunk. Felpattanok a motorra, a kulcsot bedugom a helyére, de nem fordítom el. Közben ő is felül és fészkelődik. Gázt adok rá, aztán ha nem indul, akkor már rögtön választ kaptam a kérdésemre. De nem fogok sokat sz@rakodni, csak egy apró kis játék a motorral, és hamar útnak indulunk. Nem mondanám hogy nem ugrottam meg a kelleténél jobban a tapizása közben, de úgy tűnik csak kapaszkodni akar, mert a finom kezek megtelepszenek a hasam környékénél. Lassacskán világossá válik, esélytelen hogy hátracsússzon, mert úgy rám tapadt, mint légy a takonyra. Teljesen nekiborul a hátamnak, érzem a már már forró leheletét a nyakamon. Ez meg az érzés, hogy megint motorozom a kelleténél jobban megugrasztja a kedvemet, szóval adom neki ezerrel és emiatt hamar oda is érünk. Már mind a ketten lepattanunk a motorról, amikor elővesz egy vörös nyakörvet. A csomagtartóhoz lépek, a mondata közben meg leér a tudatomig, hogy hozza a saját dögjét is. Érdeklődve figyelem a megidézés mikéntjét, közben a térképet magamhoz veszem, a táskám leoldom és a hátamra húzom, aztán persze lósz@rt sem látok, csak a nyakörvet, ami önálló életre kelt, miután rátette.
- Szerinted a többinek lesz nyakörve?
Számomra fontos kérdés, mert ha már ezt kérte, akkor nem szeretném véletlenül sem lelőni a "kis drágáját", de mi van ha akadnak olyanok is? És ha lesz köztük ugyanilyen színű? Láthatja rajtam, ez esetben semmi cinizmus sem hallható a hangomból, nem azért kérdeztem, de közben mellé lépek és elkérem a nyílpuskám is. Ő meg jön nekem az angyalpengével, már megint. A tárgyaláson is szóba hozta.
- Szeretnél egyet, igaz?
Kicsit heccelem, a kérdés közben felfelé húzkodva a szemöldökeim, de nem fogok ezen lovagolni. Az biztos, hogy oda nem adom neki a késeimet, se az ebből készült golyókat. A térképet kiterítem a motor ülésén.
- Temérdek imp és pokolkutya szaladgál odabent, de ezek könnyen megölhetőek. Angyalpenge nélkül is. A problémát inkább a bent tartózkodó démonok okozzák. Valószínűleg irányítják őket. Nah, nem mindet.
Hagyok neki helyet, hogy mellém férjen és megnézhesse a térképet.
- Találjunk ki egy tervet. Valahogy egy helyre kellene terelni őket, és akkor én könnyedén lelövöldözöm őket. Milyenek ezek a pokolkutyák? Mit lehet tudni róluk?
Elkalandozik a tekintetem, de csak mert fenemód fura látvány az önjáró nyakörv, amelyik itt sertepertél körülöttünk. Speciel azt tudom hogyan lehet megölni őket, de magukról a kutyákról keveset. Egy ideig követem a mozgását elgondolkodva, aztán kijön belőlem a kérdés is.
- A tiédnek van neve? És neme?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 1:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To - Zagar
Nagy játékos vagyok és szeretem, ha minden a tervem szerint halad, de néha ezért meg is kell küzdeni nemde? Nincs könnyű dolgom a vadászokkal és nagyon nem is akarok velük rossz viszonyt, mert ha belegondolunk, ők állnak általában két tűz között, annyira az angyalok, mint démonok ellen is. Persze a városban inkább az utóbbi szabadult el kedvére, meg a kis házi kedvenceik, akik már nem fognak túl sokáig élni, mert elintézem őket a kiküldött vadásszal. Kezdőt biztosan nem mernek küldeni hozzám, mert féltik, hogy valami rossz alkut kötök majd vele vagy valami rosszabbat teszek vele. A fegyvereim a helyükön vannak, bár igazából nem sok szükségem van rájuk, mert puszta kézzel is veszélyesebb vagyok, amit Zagar a saját bőrén tapasztalhatott meg. Igaz, még ott is visszafogtam magam. Nem is értem miért hátrált, de mindegy, mert akadályba ütközvén kénytelen elviselni engem a közvetlen közelében.
- Oh, milyen szomorú. Jegyzem meg és lehervasztom a mosolyomat, mert én motor nélkül nem szívesen megyek sehová, pedig akad autóm is, csak az feleslegesnek érzem, általában egyedül vagyok vagy párban, arra jó a motor is.
- Megtartottam, miért lep meg ez ennyire? Még sose kaptam ajándékot egy embertől sem és tetszik is, meg olyan fura érzés rá gondolni. A végén kicsit oldalra döntöm a fejem és a gyűrűt nézve gondolkodóba eső fejet vágok. Ó, igen, a melegség járja át a szívem tőle, a sötét szívemen egy pontban megjelenik a vörös, mint a szeretet halovány szikrája. Valami ilyesmit akarok éreztetni legalábbis a szavaimmal, majd megrázva a fejem inkább tovább is lépek, mintha csak egy pillanatnyi gyengeség lett volna.
- Én igyekeztem. Fájdalomcsillapító, víz, reggeli, ingyen fuvar a bázisra? Kicsit összeráncolom a homlokomat, bár pont magasról tesz ezekre, de én nem fogok most emiatt bosszankodni, azt majd levezetem a pokolkutyákon, amint kardnyélre hányom őket és segítek megszabadulni nekik ezen a síkon létezni.
- Mennyi mindent hoztál magaddal? De ha a te motorodon elfértek a dolgaid, csak el fog ezen is, az én cuccaim a hátamra tudom venni. Jól össze van csomagolva egy táskában mindenem, szóval ha ezen múlna, akkor nem fog.
- Miért ne maradnék nyugton? A derekamra teszem a kezem és a kulcsot a kezébe hagyva lépek egyet hátrébb. Nem szeretek meghalni, azaz kimaradni egy kisebb időt, hogy utána magamhoz térjek. Jó, szeretek mókázni, de a munka után vagy előtt, de nem közben, persze a jelek szerint valami nyomot csak hagyott benne az éjszaka, ha már a motorozásnál is erre gondol, hogy nem tudok nyugton maradni. Persze nekik a démoni nők leginkább csak erre voltak jók, számomra ez a móka mellett másról szólt és csak szükséges jónak tartottam.
- Akkor indulhatunk? Hátat fordítok neki és a csomagtartóhoz sétálok, hogy kivegyem a másik bukósisakot és persze, hogy a cuccomat a hátamra dobjam. Megállok a motor mellett és nézem miket hoz magával pakolászni, majd mikor végez és helyet foglal, akkor felpattanok én is és a dereka mellett csúsztatom a kezem előre, hogy magamhoz ölelhessem és a  hasánál pihentetve a kezeim. A hátához is hozzásimulok és nem piszkálom vezetés közben, nekem ennyi is bőven elég, hogy kéjes energiámmal körbelengjem őt kicsit. Mikor megérkezünk nem engedem el egyből, de nem is maradhatunk a motoron, szóval leszállok és a bukósisak levétele után és a kezembe veszek egy vörös nyakörvet.
- Ha lehet, az én kis drágám ne öld meg, ő nem fog bántani. Szólalok meg és nem nagyon hagyok neki időt reagálni, csak megidézem a saját démonkutyám és lehajolva rá teszem a nyakörvet, ami eléggé látható, direkt valami feltűnő színt választottam. Ő majd kicsalogatja nekünk egyesével vagy párosával a többieket és nem egy falka ront majd ránk, ha bármi van. Zagar mellé lépek és az én kis drágám is követ engem, hűséges kis eb, már kis kora óta megvan és jó szolgálatot is tesz megléte óta.
- Van nálad angyalpenge kölcsönbe? Kérdezem meg, miközben felszerelkezik, mert sokkal egyszerűbb lenne azzal irtani elszaporodott démoni entitásokat.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 12:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Mazikeen
Amióta eljöttem arról a bizonyos éjszakáról két dolog világossá vált a számomra. Az egyik, hogy a szövetség nagyon gyenge lábakon áll, és fogalmam sincs mit képzeleg bele Mazikeen, de ha segít, az is két ok miatt lehetséges. Mert belátta hogyha a sz@rjaikkal foglalkozunk akkor nem fogunk ötről a hatra jutni és így nem az övék lesz a mag. Valószínűleg azzal is tisztában van, ha megtaláljuk sem biztos. Elvégre miért adnánk nekik? A két szép szeméért? De ebben az esetben olyan szempontból megbízhatok benne, hogy hajlani fog az együttműködésre és nem kell a hátam mögé tekintgetnem útközben. No meg addig békén hagynak minket. A másik lehetőség hogy az egész egy nagyszerű játék részét képezi, mert miért ne, hiszen a démonoknak minden csak egy játék és Lucifer sem a szavahihetőségéről híres. Ebben az esetben pedig minden tette megkérdőjelezhető és gyanús. A másik dolog amiben biztos voltam, hogy a közös esténk után, ha nem vigyázok, annyira az ujja köré fog csavarni, amiből aztán nehezebb lesz kiszállni, mint a furgonból részegen. És lássuk be, ez egy ördögi mókuskerék! Így tartani akartam tőle egy tisztes távolságot. Kicsit sem ijeszt meg, mert csak pár dolog szerepel a listámon és ez nincs közte. Viszont ahogy elkezd közelíteni, én úgy hátrálok, hiába. A hátam nekikoccan a kandeláber vaskos aljának. A ruházata szokásosan kihívó, még ha fekete is, mint az éjszaka. Ha van fegyver nála látható helyen, azt hamar ki fogom szúrni. Aztán a tekintetem felfelé vándorol, az éppen pörgő forgó kulcsra, meg a kezére. A tárgyaláson témába hoztam a motort, nem kellett még gondolatolvasónak sem lennie, hogy kitalálja mivel járhatna a kedvembe. A démonokon nehéz kiigazodni, mindegyik dilis és kiszámíthatatlan. Ő sem különbözik az átlagtól. De a fene nagy mosolygása miatt úgy érzem, talán inkább jobb lenne belemenni a kicsinyes kis játékába, mint ráb@szni az ajtót.
- A motor betegeskedik és még nem volt időm megszerelni.
Kegyes hazugság, mert igazából semmi baja nincs, csak ott heverészik elrejtve a 9-es szektorban. De megoldom!
- Megtartottad?
Bökök a fejemmel az ujján ékeskedő gyűrűre. Valószínűleg azért, mert tetszik neki és semmi köze hozzám, vagy ahhoz hogy tőlem kapta. Azonban kíváncsi vagyok a válaszára, ha kapok. Közben azon agyalok hogy nem volna jó egy motoron menni vele, mert a drágám csak magát látja, engem nem, szóval ha olyasmit művel utazás közben, amitől félrekapom a kormányt, akkor azt ő simán túléli, de én nem biztos. Szóval vannak fenntartásaim az ötletével kapcsolatban. Szerintem a kijelentését követően rá fog döbbenni, hogy rajtam nem működnek az aljas kis trükkök.
- Miért? Tettél olyant, amiért kellene?
Egyből visszakérdezek. Noha sok ember megfelelési kényszerrel küzd, rám ez nem jellemző, így semmilyen bűntudat sem tör utat magának bennem a kérdésére. Lesz@rom, ha nem tetszik neki, hogy feszült vagyok. Megtiltja, vagy mi lesz? Egyébként is ez a trükk leginkább a fiatalabb korosztály gyengéje. Miután lepattant a labda a falról, hirtelen megfogja a kezem és beleejti a motor kulcsát. Amúgy tök jó lenne, de tényleg!
- Elfér a csomagtartón a felszerelésem? És megígéred hogy nyugton maradsz, amíg odaérünk?
Ajaj, tudom róla hogy szeret ficánkolni és rosszalkodni, de lássa be, ez most nem lenne túl jó időpont az önfeledt szórakozásra. Mármint nekem nem, neki persze igen. Csak úgy előbb tekeredünk fel valamire és akkor oda a játék és a móka a részemről!
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


To - Zagar
Habár a megállapodás még nem él, de én jó démont játszom, szóval szóltam a cuki vadásznak, hogy megjöttem és Mazikeen vagyok, akit Lucifer küldött segíteni, szóval legyen olyan kedves és szóljon Zagarnak, hogy megjöttem és találkozzunk a belvárosban, hogy felmérjük a terepet az egyik szektornál és segítsek kipucolni neki vagy nekik. Igazából nekem mindegy, amíg ő is ott lesz, hogy jönnek-e mások is, bár kettesben jobb mókának ígérkezne a dolog.
Én még otthon átöltöztem a Mammonnal való találkozás után és utána zötykölődtem vissza a városba. A motoromnak dőlve várom, hogy megérkezzen és indulhassunk is majd. Egy kis tőrrel piszkálom az ujjam közben. Belemélyesztem az ujjam begyébe, annyira, hogy fekete vérem épp utat törjön, majd hagyom begyógyulni. Csak akkor hagyom abba, amikor egy pöfékelő roncs érkezik és parkol le a járgányom mögött és mikor meglátom Zagart, akkor mosoly kúszik az arcomra. Örülök, ez látható is, ahogy ellököm magam a járművemtől és közelebb lépek hozzá, miközben a fegyverem visszacsúsztatom a tokjába, nehogy támadásnak vegye.
- Helló! Odasétálok hozzá, szinte érzem a levegőben a feszültséget, ami elszomorít, mert nem bízik bennem, pedig én nagyon kedves voltam vele és még meg sem sértődtem, hogy elutasított, mikor még reggelizni is elhívtam.
- Arra gondoltam, mehetnénk a motorommal. Megpörgetem a kulcsot az ujjam körül, amit ott díszeleg az ajándékba kapott gyűrű is és persze még közelebb lépek hozzá, ha hátrál, akkor meg sem állok, amíg valaminek neki nem ütközik, elvégre mindig van egy házfal vagy egy oszlop vagy akármi.
- Azt hittem te is motorral jössz. *Mondom tettetett csalódottsággal, mert igazából csak jobb, ha egy motoron utazunk ketten, minél közelebb vagyok hozzá, annál jobb és talán könnyebb lesz a bizalmába kerülnöm.
- Olyan feszültnek tűnsz, még mindig neheztelsz rám? Kérdezem  kicsit csalódottan ismét, mert így szoktak a másiknak bűntudatot kelteni, hogy miért ennyire bizalmatlan. Jó, megvan az oka rá, de őt nem akarom bántani, még ha parancsba is adnák, akkor sem tenném meg szerintem, mindig találok kiskapukat. A másik kezemmel közben megfogom a kezét és a tenyerébe teszem a másikkal a motorom kulcsát.
- Vezetheted az enyém, ha azzal megyünk. Mosolygok rá bájosan, meg is veregetném a  vállam, hogy milyen nagylelkű vagyok, még ilyet is tudok! Mondhatják, hogy minden démon gonosz, de én most elég nagy kivétel vagyok az is biztos.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Mazikeen
Mivel nemrég abban maradtunk az arkkal, hogy majd ő üzen nekünk és akkor mi kiküldünk egy embert, akivel körbenézhet az egyik szektorban, és ő ezt megtette, én megnyertem a lehetőséget, ezért most a belváros felé zötyögök a furgonnal. Előtte kellően felszereltem magam, egy táskában hátul a platón vannak a további fegyvereim, a sniper, a hozzá való töltényekkel, ezek között egy doboznyi angyalpengéből készült is van. Néhány sóbomba, ami őszintén szólva nem tudom hogy kelleni fog-e, és a hőlátó távcső, ami nélkül maximum Mazikeen-re hagyatkozhatnék, hiszen ő látja szabad szemmel a pokolkutyákat is, viszont eszemben sincs megbízni benne. Az nagyon kiszolgáltatott helyzet volna, úgyhogy ez is bekerült a táskába. Ezen kívül a térkép, egy üveg víz és pár szendvics fért még be. Természetesen nálam vannak a vadászkéseim, és a nyílpuska is ott hever az anyósülésen és a matuzsálemi korú kézigránát a mellényem jobb alsó zsebében. Ha valami átverés szaga lesz a dolognak, bizony bőven tartogatok neki meglepetést. A felszerelésem miatt kapóra jött a késő délutáni időpont, így mire odaérünk és nekiindulunk, ránk fog sötétedni. Az egyik belvárosi utcába kanyarodok be, amelyiknek a közepénél már kiszúrom a motorját, ott áll a járda szélénél, ő pedig a motoron támaszkodik. Lassítok és pontosan mögé parkolok le. A furgon pöfékel párat, mire leáll a motorja, én felkapom a kezembe a nyílpuskám és kiszállok. Jó nagyot nyekereg az ajtó, mikor beb@szom, aztán előrefelé indulok hozzá.
- Helló!
Köszönök közben hangosan, és valahol mellette és a motor mellett horgonyzok le, a járdán. Hogy mennyire irigylem a motorjáért...bezzeg az enyém még mindig ott rohad abban a rozoga épületben, a hordalékok alatt! Így ránézésre már megállapítom, hogy egy csomó alkatrésze cserélve lett, nyilván a démonunk nem tud rá úgy vigyázni.
- Indulhatunk?
Nagyon feszült vagyok, mert rám nézve nagyon is veszélyes vizekre evezek vele, hiszen ha tényleg csak átvert minket, most simán kicsinálhat ott a semmi közepén az övéi között. Vagyis megpróbálhat és abban az esetben ő lenne előnyben. De azért én sem adom olyan olcsón a bőrömet! Ugyanakkor az is eszembe jut, hogy valamit csinált velem a hotelben, ami miatt folyton a motorom után vágyódtam..ha ehhez még hozzájön a múltkori este..abba jobb nem belegondolni!
- Ezzel jössz, vagy beszállsz a furgonba?
Magam részéről tök jó lenne, ha inkább motorozna. Nem vagyok benne biztos hogy élvezném vele a csevejt odabent a kocsiban. Viszont a motor tankja kisebb térfogatú, mint ennek a furgonnak és odáig spórolhat az üzemanyagával. Valószínűleg ez eszébe juthatott, azért kérdeztem meg. És ha úgy dönt, akkor fel kell tolni a platóra. Felfér, hiszen az enyém is felfért.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
812
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 21, 2019 5:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 14, 2019 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Darby
Amint körbe tudok nézni, gyorsan rájövök, voltam olyan szerencse csomag, hogy a legalacsonyabb házra sikerült felmásznom a környéken. A térdem porcai kezdenek tropára menni az örökös térdeléstől, amit ezeken a wellness cserepeken szoktam eltölteni, most is érzem miként vájják bele a formájukat a bőrömbe. Tök jó! De nézzünk szét még egyszer! Mint kiderült a betondzsungel nem tűnt el nyomtalanul, bár azokra a házakra hülyeség lenne felmászni, némelyik olyan magas, hogy onnan fentről már sz@rt se látnék. Talán a távcsővel igen, de nem éri meg azt a fáradtságot. És szerintem sokkal veszélyesebb lenne egy olyan több emeletes házat megkörnyékeznem. Ha nem a démonok miatt, akkor csak azért, mert ki tudja mikor akar összedőlni. Viszont egy bizonyos pont után kitakarnak mindent. Egy darabig azért ellátni. A nyílpuskát a combjaimra hagyom, a táska lekerül a hátamról, most abban kotrok a távcső után. Emiatt lemaradok az üldözéses jelenetről. Mikor végre a távcsővel pásztázom a terepet, először nagyjából körvonalazódik, hogy elég színes a felhozatal itt az épületekből, ha nem merészkedek a betondzsungel felé, akkor hosszú kilométereken keresztül biztonságosabbnak tűnik a terep. Hatalmas ez a szektor, valaha több millió ember lakott itt, úgy sejtem a dögök nincsenek ennyien, ami azt jelenti, hogy több tíz kilométeren keresztül feltehetőleg semmivel sem fogok találkozni. Biztosan pontokban koncentrálódnak, vagy bandáznak. Mire a gondolat végére érek, két nő kerül képbe a szemközti épület előtt. Nah fene! Ennyit a logikus levezetésről! Tekintve hogy éppen ölelkeznek, nem tudom hova tenni őket. Abban teljesen biztos vagyok hogy nem emberek, nyilván én se itt ölelkeznék a legveszélyesebb szektorok egyikében. Az egyik a földre löki a másikat, az meg ott értetlenkedik. Húha! Gyorsan lebukom, mert aki állva maradt a tető felé fordult. Én meg itt kukkoltam őket.
Súlyos másodpercekig lebukva maradok, közben az arcom fájdalomba torzul, mert most már tényleg kezdek rágyógyulni a kurv@ cserepekre. Csendben várok, a hangokra, neszekre koncentrálok, de nem jön semmi. Óvatosan kinézek, mire azonban ezt meglépem, már mind a kettő eltűnik. Hm. valamelyiket követni kéne. Néhány percig eltart, mire megint a földön kötök ki, a ház oldalában, így akármelyik után is mennék, annak előnye van velem szemben.
Arra a helyre megyek, ahol láttam őket. Beton van, szóval nyomokat nem tudok követni, viszont talán észreveszek egy két elejtett dolgot. Amíg itt időzök, egy morgó hang jön az utca végéből és vele együtt megjelenik az egyik pokolkutya. Őt követi még két társa, így egyértelműen a fejvesztett rohanás mellett döntök. Gyorsabbak, mint a földi kutyák és undorítóak. Befordulok az egyik mellék utcába, és hamarosan egy nyitott ajtajú garázsra lelek. Gondolkodás nélkül rohanok be, elvégre nem húzhatom sokáig. A kezemben a nyílpuska így is lassít, hamar utolérnének, ha a távfutás mellett döntenék. Útközben az egyik kezemet szabaddá téve felborítom az összes utamba eső fémpolcot, hangos robajjal adják meg magukat. Tudom, ez se jó kivitelezés, de remélem csak hárman vannak és nem többen. Illetve hogy a garázs túl felén találok olyan lenyíló ablakot, máskülönben lesz itt ne mulass! Egy kicsit feltartja őket a rögtönzött akadály pálya és úgy lesz időm kimászni az ablakon keresztül. Mázlimra tényleg ott van, csak ki kell nyitnom. Kirepül a táskám, a fegyverem, és jómagam is már majdnem átmászok, mikor a dögök arcát megpillantom. Hú, ez randa halál lenne! Még előttük kijutok, az ablak bezárul. Most nem sz@rozok a holmijaimmal, egyszerűen rohanni kezdek a bejárat irányába, hogy rájuk csukjam az ajtót. Ha nem tenném, akkor rohangálhatnánk itt napestig. Ezek is csak állatok, a gazdájuk szokott gondolkodni helyettük. Mire észbe kapnak, már csukódik is be az ajtó. Egy darabig ellesznek itt.
Visszaindulok a felszereléseimért, közben kifújom magam. Ez most váratlan volt, a nyílpuskával rohangálni meg felér egy erőnléti edzéssel. Valószínűleg elcsesztem velük az időt és a két nőnek bottal üthetem a nyomát, úgyhogy nem is sietek. A hátamra húzom a táskám, a kezembe kerül a fegyverem és elindulok találomra. Ez a kis utca kivezet a tömb másik oldalára. Persze csak óvatosan! Teljes csendben menetelek, még arra is figyelek hova lépek. Mikor kiérek a sikátorból, azonnal vissza is kell ugranom, takarásba. Majdnem farkas szemet néztünk megint azzal a nővel, aki a másikat a földre lökte. Jaj! De legalább megtaláltam! Amikor ismét kikukucskálok, látom bemenni egy elég bizarrnak tűnő épületbe. Ó-ó. Igazából nincs tülekedés előtte, egy próbát megér. A fegyverem lelógatom a föld felé és követni kezdem befelé. Próbálok nagyon csúnyán és gonoszul nézni, hogy hihető legyen az álca, mely szerint egy embert megszállt démon lennék. Csak tök feleslegesnek érzem, mikor egy alacsony növésű taknyos pislog rám a recepciónál. Gondolom hogy ő sem egy ma született bárány. Tovább megyek, a nő lekanyarodik a folyóson, én meg azon töprengek, hogy megnézem az emeletet a folyosó közepénél kígyózó lépcső látványának okán, amikor váratlanul megáll és megszólít.
- Mi a t@köm van?
Értetlenkedek egy sort, megvonva a vállaimat, mert bizony egy részét a beszédének nem értettem. Milyen petit, hova? Így még hihetőnek is tűnhet, hogy nem tudom miről beszél. Persze, követtem, ez igaz. Szerintem most már tudja, nem ismerem a jól neveltséget, mert hát ki nevelt volna jól? És egyébként miért akart bemenni a vécébe? Ajvé, de hiszen én is itt állok vele.
- Azt hittem te is oda tartasz.
Egy fenét, de még mindig ki kellene dumálnom magam valahogy, ezért nyújtom ki a kezem abba az irányba.


A Hotel:
 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 14, 2019 1:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Zagar & Darby
-  • Credit:
A pokolkutyák csaholása szinte végigkapart a gerincemen. Már fél órája vagy talán több is volt, hogy menekültem előlük.Bár tisztában voltam vele, hogy hasztalan futok mert előbb vagy utóbb úgyis megtalálnak. Az álcám nem védett már előlük, a szagomat megérezve úgy kapaszkodtak a reménybe, hogy utolérnek, mint a fuldokló kapaszkodni vágyna a vízbe, noha kezei közül a cseppek szüntelen kifolynak. Hátam a bűzös vakolatú háznak vetettem, fejem megtámasztottam rajta, és újra koncentráltam. Az erőm egyre inkább fogyott, és szinte csak perceket tudtam lopni magamnak, hogy elbújva előlük új erőre kapjak és tovább meneküljek. Három magasabb rangú démon fedezte fel az egyik átmeneti szállásomat, és zavarta rám nyáladzó kedvenceit.Tudom mit akarnak, ahogyan azt is tudom, hogy mindannyian Gábriel felemelkedésében látják a lehetőségeket. Ostoba fajankók! Az a tollas az első adandó alkalommal el fogja taposni fivérei teremtményeit.Nekünk sem az egyik, sem a másik ark győzelme nem hozhat el semmiféle jót. Ráadásul Gábriel a káoszban látja csupán a lehetőségeket….ebben pedig ha azt vesszük az én támogatásomat is élvezi. Noha most éppen menekülök, alapvetően a jelenleg uralkodó állapotokban vagyok képes a legjobban elrejtőzni és a saját pecsenyémet sütögetni. Mindaddig amíg Lucifer vagy a szolgái rám nem bukkannak. Tulajdonképpen talán még örülhetek is, hogy Gábriel talpnyaló fekete szeműi vannak a nyomomban és nem az utóbbi szárnysegédei.A parancs megtagadása óta rettegtem, hogy egyetlen csettintés elég lenne büntetésemül mindazért amit tettem. Jobban mondva nem tettem. Vissza kívánkoztam Lucifer kegyeibe, de éppen úgy rettegtem is tőle. Az elutasítás haragjától. Ettől a legjobban.
Eltoltam magam a faltól, megigazítottam a nadrágkosztüm kabátját, a csillogó, levendula mintájú brost megigazítottam. Hajam úgy omlott alá a vállaimon, mint az olvadt szurok a nyári melegben. Lépteim alatt halkan koppant a töredezett járda. A városrész éppen olyan kihalt volt mint máskor, és éppen olyan idegen is. Egy időre el kellett tűnnöm New Orleans-ból, és New York bizonyult egy jobb választásnak, utólag rájöttem mekkora baklövést követtem el. Mintha egy mocsár felett egyensúlyoznék, úgy, hogy alapvetően pocsék az egyensúlyérzékem.
Nem messze egy lányt pillantottam meg, egy régi szórakozó hely előtt ácsorgott, akárha várt volna valakire. Felette az épület vörös cserepein a délutáni napfény még egyszer elidőzik, hogy aztán árnyékot rajzoljon rá a pimasz felhő, ami elé kívánkozik. A lány illata mennyeien finom, szinte vonz az a fajta buja kíváncsiság amelyet a tekintetében pillantok meg, amikor közelebb araszolok. Becserkészem, lassan közelítem meg, és óvatosan. Ajkai szóra nyílnak, de mutató ujjam az ajkaim elé emelve csendre intem őt. Kezem nyújtom felé, és figyelem miképpen engedelmeskedik, miképpen lép közelebb hozzám. Kell nekem, ki akarom használni, az illata kell amely egybemosódik az enyémmel, a vágy olyan illata amely a mézédes hársfákat idézi a kesernyés barackmag illatával. Kell, hogy benne megfürödve távol tartsam a pokolkutyákat.
- Gyönyörű vagy!
Hangom búgott és ringatott, ujjaim kérlelő követeléssel túrtak a hajába. A nyakához hajoltam és belefúrtam a fejem a hosszú, szőke tincsek tengerébe. Porrá zúzott rubint illata volt. Vagy csak én gondoltam annak. Csókom, melyet a finom bőrre hintettem sóhajt szakított fel belőle és a vére oly erővel lódult meg, pórusain gőzölgött a hirtelen támadt vágy, amelyet gerjesztettem. Szabad kezemmel átöleltem a derekát, és közelebb húztam magamhoz. Percek teltek el, ahogyan csak öleltem, és hagytam, hogy kívánjon engem, akarjon úgy, hogy menten belepusztul, miközben az érintésen és az apró csókon kívül semmi mást nem kap.A bőre alá suttogtam minden hamis ígéretet, amit megvonok tőle, és minél inkább megvonom annál inkább akarja. Körbeburkolt bennünket a mámor, amely felőle jött, amit ő gerjesztett közénk, akár egy könnyedén szálló tüll anyagot. A távolban a kutyák csaholása alább hagyott, szimatolásukat egy ideig még hallani lehetett, aztán nyüszítve fordultak meg, és távolodtak a közelünkből.
A lányka ernyedő, szinte elaléló teste rám nehezedett, a felszakadó, egyre ziláltabb sóhajai úgy peregtek le rólam, mint a pernye a házak faláról. Már nem volt rá szükségem így elengedtem, és hagytam a földre hullani. A bokám után nyúlt, ám egy gyors rántással kihúztam a kis vékony ujjak akaratos szorításából, és elléptem mellette.
- Szánalmas vagy, darling! Szedd össze magad!
Megvetésem őszinte volt, a sajnálat legkisebb mértéke nélkül indultam tovább, ám a figyelmem nem kerülte el a tetőn egy mozduló árnyék. Arra fordultam, de akármilyen gyors voltam már nem láttam ott semmit. Beleszimatoltam a levegőbe, de csupán az emberek pondró életének megannyi bűzét, és a lány még mindig pulzáló kéjét éreztem.És még valami mást is, amit egyelőre nem tudtam hova tenni. Idegen volt, éppen ezért gyanút keltett, de nem akkorát, hogy tovább foglalkozzak vele a szükségesnél.
Egyelőre leráztam a kutyákat, de még hátra volt, hogy eljussak oda, ahova eredetileg indultam. Volt valaki, aki tartozott nekem egy szívességgel, és ezt készültem behajtani, amíg rám nem bukkantak azok, akik a kutyákat is utánam szalajtották.Óvatosnak kell lennem, mert nem tudhatom, mikor szaladok bele egy olyan csapdába, amiből aztán nem lesz menekvés. Nem szándékoztam senkinek ártani jelenleg, egyetlen célom volt, hogy valamiféle módon megtaláljam az utat egy olyan menedékbe, ami végleges és befejeződik végre az örökös rejtőzködésem. Belefáradtam őszintén. Én  mindig is szolgáltam valakit, céljaim voltak, most pedig üres vagyok és ez az új világ, amelyet a két ark csatározása hozott el, bár a függetlenségemet erősítette, éppúgy a pusztulásomat is, ha nem választok oldalt. Én pedig már választottam, csak éppen egy harmadik utat. Visszatérni ahhoz, aki teremtett.Kiemelkedni, hatalmat szerezni, és bosszút állni azon aki elintézte, hogy most itt vagyok, ahol.
A régi épület előtt megálltam és felpillantottam az égig szökő tetőszerkezetre. Valamikor szép lehetett, sőt az a fajta, ahol leginkább elidőzni szeretek. Legnagyobb meglepetésemre még élet is volt benne, noha egykor bizonyos, hogy szebb napokat élhetett meg.Nyugtalanságom ismét erősödött, ahogyan a hátam mögé pillantottam. Figyelnek, ebben már biztos voltam, ahogyan abban is, hogy ez most más….ez most egészen más. Visszafordultam a főbejárat felé, és elindultam befelé. Lassan és kimért léptekkel, hogy bárki, aki a nyomomba szegődött elég időt nyerjen ahhoz, hogy ha akar akkor utánam jöjjön. Áthaladtam a hosszú, kopott bársonyszőnyeggel borított folyosón, balra bekanyarodtam a recepciós pult előtt, biccentettem az ott üldögélő, unott fejű kamasznak, majd egyenesen a női mosdók felé indultam. Befordultam az ajtón, és megtorpantam.
- Rendben van, ma petite! Elég a játékból! Ki vagy?- vetettem a hátam mögé, anélkül, hogy megfordultam volna. Tudtam, hogy ott van. Hallottam a mély, és reszelős lélegzetvételét. De csak egy valakiért. Egy férfiét.Mosolyogva emeltem meg kissé oldalra a kezem és még mindig csak magam elé nézve beszéltem.
- Egy magányos hölgyet ilyen illetlenül követni, igazán udvariatlan, ma petite! Ha beszélgetni szeretnél van ennek egy egyszerűbb és kevésbé frusztráló módja is. Vagy nem ismered az illemet és a jólneveltséget?- hangom csak haloványan volt kihívó. Volt benne azért némi félelem is, mert mi van ha a pokolkutyák nem azért mentek el mert átvertem őket, hanem mert az idegen valahogyan ezt elérte náluk?


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 13, 2019 9:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


to Darby
Csendben és hangtalanul lépkedek még a kerítés közelében, miután átmásztam rajta. Fogalmam sincs mivel kell szembenéznünk, de a felderítés csak jól jöhet, legalább előbb biztosítani tudjuk ezt a szektort és akkor egykettőre kijavíthatjuk a falakat is. A bázison egyre inkább kezdem érezni a puskaporos hangulatot, amit főleg a Tanács egyes tagjai generálnak, én meg az ilyesmitől eléggé stresszes és ideges tudok lenni, jobbnak láttam elvállalni ezt a melót. Mondjuk nagyon másra úgy sem tudta volna rábízni Drake. Itt több hasznomat látja, mint ott. Körülbelül dél lehet, úgyhogy nincs okom a sietségre, bár estére egy védhető zugot kell keresnem.
A ruházatom jelenleg kimerül egy sötétkék ingben, melynek az ujjait már nagyon régen leszakítottam, szép rojtokban végződik a vállaimnál. Felette egy fekete, ujjatlan bőrmellény, szürke halálkoponya motívummal a hátoldalán, mellé a fekete vászonnadrágom, melyet megannyi luk díszít combtól lefelé. A fekete surranó száraira rákötöttem a nadrág alját néhány zsinórral. A felszerelésem java része a hátitáskában vannak, amit viselek, főleg élelem, víz, néhány gyógynövény kisebb sebekre, és egyéb használati tárgyak, amik belefértek. A fegyverem a nyílpuska, amit a kezeimben tartok, nyolc nyíl van sorba pakolva a tárolóján. Két angyalpengéből készült vadászkés az övem két oldalán. Lőfegyvert nem hoztam. Csendben kell maradnom, és úgy körbenéznem, és ha nekiállok lövöldözni, akkor csak felverem a környéket. Úgy indultam neki, hogy nem tudom mit találok itt, meglehet csak szörnyeket, de az is lehet felbukkan pár démon is. Előbbieket jobb elkerülni, főleg ha tömegesével bandáznak, mert a felszerelésem most kevés lenne a halomra gyilkolásukhoz, ráadásul én is egyedül vagyok. Amúgy is felderítenem kell. Az utóbbiakat pedig egy kis leleményességgel és furfanggal még akár szóra is lehet bírni, főleg ha maguk közé valónak gondolnak. Igazából nem tudom találok-e itt még épkézláb embereket, a többséget kimenekítették, valószínűleg aki itt maradt, annak már harangoztak.
A pusztítás maradványai itt is szemmel láthatóak, azonban akadtak még strapabíró házak, amik időt állóan talpon maradtak, gazdátlanul ugyan. Egy ilyen házra könnyű felmászni, takarásban lehetek, a magaslatból meg körbe tudok nézni, merre is kellene haladnom és miket kellene elkerülnöm útközben. Így aztán egy piros cserepes ház oldalánál állok meg, az árnyékában. Már be van törve az ablaka, így azzal sem kell vesződnöm. Bemászok. Ahogy sejtettem, nem egy ilyen házban fognak randalírozni a pokolbéli szörnyek, teljesen hót kietlen ez a ház. Gond nélkül eljutok a tető lenyíló bejáratáig, onnan pedig a kifelé nyíló ablakon keresztül hamar a cserepeket tapodják lábaim. Óvatosan indulok meg felfelé, odafent pedig letérdelek a marha kényelmes cserepekre, és csak a fejemet dugom ki a ház tetőcsúcsa mögül. Lássuk mi a helyzet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 13, 2019 9:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


*****
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7