Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Brooklyn - 10. szektor •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Brooklyn - 10. szektor VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
814
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 7:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 12, 2020 12:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: ZagarÉn mindent megtettem, hogy Mammont távol tartsam, de van valami, amiről a vadászok nem tudnak valószínűleg, hogy a láda miatt, mikor kiszabadult, sokkal erősebb lett és veszélyesebb, akivel már és sem szívesen rúgnám össze a port, csak ha van a kezemben valami, amivel felé kerekedhetek. Figyelmeztetnem kéne őket? Nem hinném, senkit sem érdekel, hogy mivel vagy hogyan egyeztem meg a démonnal, de nem jön a városba egy darabig az már biztos.
- Mocskos szárnyasok. Morgom csak úgy, elvégre mi ez, ha nem bűn? Mégis ki figyel oda rájuk? Ki vágja le a szárnyukat és fossza meg őket az erejüktől? Senkit sem érdekel, semmivel sem jobbak, mint mi, mégis őket az átlag jobbnak tartja. Én sem vagyok szent, de engem nem is arra teremtettek a tollasokkal ellentétben.
A gyűrűt nem értem miért adta nekem, miért kedveskedett, de valahol egy nagyon kicsit jól esik azt hiszem, bár lélek nélkül úgy hírlik, hogy nincsenek érzelmeink. Lehet csak beképzelem magamnak, de mindegy, elmosolyodom, ami nem tart soká. Ez a lökött vadász kitalálta, hogy nem marad itt ücsörögni és menni akar. Hát akkor menjen, de a város ismerete híján, csak egy helyre tudom elvinni, a legjobb helyre, amit alaposan szemügyre vettem már és ismerem, mint a tenyeremet. A kedvenc helyem itt, a Plaza bárja. A csaposnak intek is, hogy hozzon nekem inni, ha egy üveg mellett fekszek ki, akkor legalább nem gondolják, hogy egy legyengült démon vagyok. Alszok pár órácskát itt és utána mehetek is tovább, mintha mi sem történt volna.
- Rendben, jelentkezni fogok! Ezt akár veheti fenyegetésnek is, mivel elvileg nem ingyen segítettem nekik kipucolni a szektort, ami számukra sokat jelent, számomra meg egy kisebb szórakozás volt, nem tagadhatom meg, hogy élveztem. Pain kicsit morog a csaposra, aki hamar tovább is áll, majd lehúzom az italom, máris sokkal jobb így.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 10, 2020 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Nem tudom miért gondoltam hogy majd egyetértünk. Ő démon, mindig máshogy látja a dolgokat. A cinikus helyeslésével nem foglalkozom, az nekem csak egy üzlet volt. Remélem így Mammon tényleg jó ideig látótávon kívül lesz, ha pedig nem, akkor az azt jelenti hogy Mazikeen is csak vizet prédikál, ebben az esetben pedig több üzletet nem vállalok be vele. A kérdésére megrázom a vállam.
- Ha választani kellett hogy az életem, vagy a motor, egyértelmű volt mit választok. Nem egyszer lőttek rám, elestem, futni kellett és a motorom hátra maradt, de volt olyan is, hogy egy angyal üldözött, felkapta a motort, én meg leugrottam róla, ő meg szépen ripityára törte azt a betonon.
Nekik semmi sem szent! Úgy tűnik, mintha a portálos felvetés új lenne neki. Felnevet, én meg értetlenül nézek rá. Nem értek ehhez, de mintha rúnákkal is lehetne, ami pedig nem igényel annyi erőt. Nah mindegy. Szerintem ő sem a hókuszpókusz bajnoka. Vagy csak továbbra is itt tartana, hogy tudjon tapadni, mert ebből nyeri az erejét. A gyűrűre a kérdését meg végképp nem értem. Mit miért? Az csak egy kacat. Egyedi, de kacat. Megvonom a vállam.
- Miért ne?
Aztán úgy vagyok vele, inkább mennék, ennek hangot is adok, amire kifakad. Natalie is pontosan így szokott letolni. Talán még a szavak is ugyanezek lennének. Lám, azért még sem különbözik tőle annyira.
- De, nagyon is! Semmi kedvem itt ücsörögni!
Legyintek egyet magam előtt, majd tényleg felhúzódzkodom a fa mellett. Hát, amikor már állok, úgy megszédülök hogy kis ideig csak támaszkodom. Így később veszem észre a portált is, mire meg kettőt pisloghatnék, már húz be magával oda. Ha a kutya kibírta, akkor gondolom én is. Botorkálok vele, meglepően gyorsan átérünk. Közben azért eszembe jut, mi van ha átver, és elmegyünk az ország másik szegletébe, de nem így történik. New York-ban termünk, a Plaza-ban. A bárban botladozom a székek között, ő meg leül az asztal mellé. Könnyen rábeszéltem, mert ha én makacs vagyok, akkor ő duplán az. Nah tessék, már otthon is vagyok! A csapos bután néz ránk, én intek neki egyet, aztán tovább haladok az asztalsor mentén kifelé, ott legalább tudok támaszkodni.
- Ha lesz hozzá kedved és időd.
Nem tudom miért akarna meglátogatni, de tőlem. Már ha megtalál. Nem biztos hogy még a kórházban leszek pár nap múlva, egy ilyen töréssel senkit sem tartanak ott napokig. Mondjuk a fejem az más kérdés, bár ha betört volna, akkor nem tudnék két lábon eltámolyogni a kórházig, itt esnék össze az asztaloknál.
- Majd üzenj a bázisra!
Szerintem most neki is kell egy kis idő. Felemelem a kezem neki köszönésképp, utána csak csendben kigyalogolnék az épületből a felszereléseimmel, hogy aztán elinduljak a kórház felé.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 08, 2020 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: Zagar- Nyilván nem. Erősítem meg és inkább hanyagolom a témát, mert nem akarom felhúzni ezzel, hiszen tudom, hogy milyen vele egy vad éjszaka. Az sem mostanában fog megismétlődni, de nem is vagyok rá utalva, találok mást, mindig van más.
- Parkolóházban, New Orleansban, Lucifer hoteljában. Az egy démonokkal és sajnos félvérekkel teli hely, amit pokolkutyák védenek, szóval biztosabb helyen nem is lehetne a járgány. Én nem tartottam akkor annyira viccesnek, hogy így repkedtek a motorok, főleg amin dolgoztam is és utolsó simításnál tartottam. A kuncogására kicsit felé fordulok, nem zavar, csak meglep
- Te hogy törted ripityára a motorokat? Én eldobtam, de sose áldoztam be egy harcnál sem, attól jobban szerettem, mert gyorsan eljutottam rajta bárhová, ami azért nagy előny. Nem sok fogalmam van, hogy ki az a Crusader, de azt hiszem vadászcsalád az is, mintha említette volna valaki, akit kérdeztem, de a motorépítés szempontjából, talán mindegy is.
- Megnézném azt a motort, biztos jó lett és ha működik, akkor aztán mindegy miből meg hogy rakódott össze. Meg is vonom a vállam, mind a két márka jó, ennyire értek a motorokhoz, de elképzelni sem tudom hogy is nézhet ki a járgánya.
- Hogy mi? Felnevetek, mert hát az angyalok sem feltétlen portálokon közlekednek, csak a jobbak. Lucifer is az idővel szórakozik általában és nehéz vele lépést tartanom. Megtanított portálokat csinálni, de csak olyan helyre, amit már láttam és magam elé tudom képzelni, nem annyira egyszerű, de nem lehetetlen.
- Jaj, hát mi nem szoktunk portálok használni, nagyon kevés démon ért ilyesmihez és sok energiát elvesz belőlünk. Válaszolok, nagyon sokat kinéz belőlünk, de azért nem tudunk mi sem olyan sokat és kevesen értenek a magasabb okkult dolgokhoz. Én meg mondjuk a kisebbekhez nem értek, de mindegy is. A tűz, víz, szél és föld is egy olyan terület, ahol szakadékot még csinálok, meg egy kis tűzet tudok gyújtani a semmiből, de ennyi.
- Szóval nem csak egy kacat és van története is, egyedi darab mondhatni, mégis nekem adtad. Jegyzem meg és nem pörgetem tovább a gyűrűt az ujjamon, inkább felé fordulok, nem értem, hogy miért vált meg egy ilyen darabtól, pláne egy olyan démon miatt, mint én.
- Miért? Kérdezem meg a szemem kicsit összeszűkítve fúrva az ő tekintetébe. Az arcomon már csak kisebb karcolások nyomai látszódnak, kezdek rendbe jönni, bár nem érzem úgy, hogy mindenem rendben van már, de nem is fázom már annyira, amikor hirtelen úgy dönt Zagar, hogy ő menni akar.
- Ezt te sem gondoltad komolyan!  Nem hagysz itt, megyek veled. Felállok amíg pakolászik, addig a tűzre rárugdosom a földet, hogy kialudjon és szentségelek magamban. Láthatóan jobban vagyok, de a vállam még mindig gyógyul, ott ahol hátulról belém döftek egy kést. Mondjuk azt már nem vágom hozzá, hogy kettőnk közül, neki kellene pihennie, mert én jobban vagyok, pedig megérdemelné.
- Sőt, te jössz velem! Idézek egy portált, nagyon a Plázára gondolok, csak nem a szobára, hanem az ottani bárra, hát ki is gondolná, hogy nem lesz pia ott, ahová megyünk, de a hely felismerhető, szóval rossz helyre nem fogunk menni.
- Pain menj előre és ne bánts senkit. A nyakörv átrohan, én meg felkapom a felszerelésem és Zagar felé pillantok, ha kell segítek neki, csak menjünk már innen, érzem, hogy ez erőm utolsó cseppje is ebbe van benne, szóval ahogy átérünk én le is vágódom egy asztalhoz. Utálok portálozni, Pain az ölembe teszi a fejét, én meg fáradtan csatolom le róla azt az ostoba nyakörvet, nem akarok élő céltáblát belőle, elvégre most rám fog vigyázni, amíg újra erőre kapok.
- Pár nap múlva meglátogathatlak? Nézek rá fáradtan, mert ezekkel a sérülésekkel biztos pihenni fog egy hétig biztosan még, meg még talán még utána is, a franc tudja mennyi idő ez az embereknél, de hogy hosszabb idő az biztos. A közelébe kell férkőzzek, nem győzhet le Viszály.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 08, 2020 5:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Veszek egy mély levegőt, amikor azt ecseteli hogy neki pár óra alvás kell, meg hogy lenne egyszerűbb megoldás is. Összehúzom magam és kérdőn tekintek rá. Aztán amikor kiböki hogy mi lenne az, majdnem dobok egy hátast. Jót vidulva ezen kacarászik, én meg egyáltalán nem találom viccesnek. Nem tudom hogy ezt most komolyan gondolja, vagy szórakozik?
- Az most biztosan nem menne.
Jegyzem meg szárazon és epésen, mert abszurd a dolog. Minek teremtette a bujaság démonát, ha Mazikeen-ek is ugyanazt adta? Egyáltalán miért érdekel ez? Képzeletben legyintek egyet magam elé, és úgy vagyok vele, jó, akkor majd ő pihen, én meg elindulok visszafelé. Egyedül. Csak előtte egy kicsit én is pihenek. Szót ejtünk erről, arról, de ezeknek hamar vége szakad, aztán én kezdeményezem a motor témát.
- Ötven éve? Garázsban tartod?
Úgy sejtem igen, különben már a vastelepen rohadna. Végig követem a bot repülését, és kuncogok egyet rajta. Akkor több motorja is lehetett.
- Nekem is sok motorom volt, de vagy használhatatlanra törtem, vagy pedig hátra kellett hagynom. A mostanit az öreg Crusader-el építettük, ketten. Félig Honda, félig Yamaha alkatrészek vannak összeeszkábálva. Egy szakember biztosan azt mondaná rá, hogy favágó munka. De működik és már ötödik éve nyüstölöm.
Nem olyan időket élünk, hogy tovább kellene állnunk, ezért nem vagyok hajlandó feladni a motort sem. Elrejtettem, senki sem fogja megtalálni rajtam kívül. Nem mondanám hogy messzemenőkig jobb lett attól, hogy idebújt mellém.
- Miért pont motor? Ti nem portálokon keresztül közlekedtek, mint az angyalok?
Elvégre értenek az okkult mágiához, tőlük vettük át a rúnákat és a pecséteket, jobban szólva azok, akik értenek hozzá. Elkezdi az ujján pörgetni a gyűrűt, amit adtam neki. Hm. Érdekes. Jó trükk.
- Is, is.
Fészkelődöm egyet, aztán érdeklődve hajtom a fejem a térdemre és figyelek rá.
- Ezüstözött, de az alatta lévő réteg fém. Viszont így könnyebben tisztítható és időt állóbb. Egy motoros banda halott tagján találtam húsz évvel ezelőtt. Angyalok mészárolták le őket a 85-ösön. Mindegyiknek volt egy ilyenje, én csak egyet hoztam el.
Abban az időben eszement elképzelés volt csoportosan vonulni a főutakon. Ezek megunhatták az életüket, vagy az easy rider életérzést nem voltak hajlandóak feladni az apokalipszis kedvéért sem. A büszkeség is egy főbűn. Nah mindegy. Egyre rosszabbul érzem magam, a fájdalom és a hideg már oda vissza cikázik a csontjaimon, és egyre inkább kezd elnyomni valami, ami biztosan a kupán vágásnak köszönhető. Jobb lenne tényleg haladni.
- Tudod mit? Te maradj itt, és pihenj. Én elindulok. Arra!
Mutatok nekünk észak-keleti irányba, amerre amúgy is vissza kellene mennünk. Így akkor ő sem tévesztheti el az irányt. Ha itt ücsörgök, még egy fél óra és tutira beájulok. Utána már nem lesz problémám a hideggel sem. Visszapakolok a táskába, a nyílpuskát keresztbe vetem a nyakamon, aztán a táskát is magamra aggatom. A fa törzsének támaszkodva egyszerűbb felállni.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Feb. 07, 2020 11:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTo: ZagarMegállok és felé fordulok, amikor az időre kíváncsi és szélesen elvigyorodom.
- Pár óra alvás biztos kellene, de van egy gyorsabb módszer is, ott tíz perc és olyan mintha mi sem történt volna! Fel is kacagok, miközben begyújtom a tüzet és szép lassan dobálom rá a gallyakat, miközben a kezem melegítem ott. Zagar a fegyverét szedi szét és teszi el. Biztos kíváncsi mi lehet az a gyors módszer, elvégre ki akar itt megdögleni?
- Tudod, Lucifernek van egyfajta humorérzéke. Amikor engem megalkotott, akkor még véletlen sem olyan démoni energiával ruházott fel, amivel végtelen erős lehetnék. Kész röhej, de legalább kaptam valamit, a kéjt. Szóval még ha egy gyors orál is lenne, akkor mintha mise történt volna velem. Vigyorodok el, mert ja, nincs olyan állapotban, de mi az a plusz tíz perc szenvedés ahhoz képest, hogy órákat nyer egy rendes ellátó hely felé? Persze lehet csak én látom így, mert fogalmam sincs mennyire szenvedhet, én amúgy is élvezem a szenvedést és fájdalmat.
- De az vagyok és csak próbáltam emberibben fogalmazni. Elhúzom a számat és megvonom a vállaim. Annyira utálom ezeket a megnevezéseket, mint jobb kéz-bal kéz meg ilyenek, első arkdémon vagyok. Kicsit idegesít a dolog, de elengedem, nem vagyok dühöngő kedvembe, csak próbálok normális lenni, de folyton felsülök vele és nagyon kezd elegem lenni belőle.
Hozzábújok, de csak annyira, hogy a testünk összeérjen, nem hajtom rá a fejem a vállára, se máshová, nem romantikázni jöttem, csak fázok, amit ő is érezhet. Csak tudnám hol hagytam el a kabátomat.
- Nem tetszik ez a többes szám, de igazad van, nagyon elcseszett lett minden, jó lenne ténylegesen azokat megbüntetni, akik ezért igazán felelősek. Mindenki menjen haza és maradjon is ott. Egy kis gallyal a földbe jeleket kezdek el rajzolgatni miközben beszélek, de mindig elsatírozom és újra kezdem utána. Csak valamivel le akarom kötni magam, mert ebből se lesz nagy beszélgetés. Ám mégis, meglep, ő hoz fel témát ami semleges.
- Régen meg akartam tanulni bütykölni, de akkoriban még nem tudtam visszafogni az erőm és ha felidegesített, hogy valamihez nem fértem hozzá és nem tudtam meghúzni, akkor repült a drága. Inkább mással csináltatom meg, ha valami baja lenne. Olyan ötven évvel ezelőtt újjáépítettem kicsit és azóta olyan, amilyen, nem nagyon kellett cserélgetni alkatrészeket benne, legalábbis látványosat biztos nem. Mesélek kicsit, ez legalább könnyen jön és a kezemmel imitálom is a botot a tűzbe dobva, hogy elrepítettem szegényt eleinte, van ez így.
- A te motorod milyen? Érdeklődök, csak hogy tudjam mire számítsak, ha végre megbütyköli, mert mintha azt mondta volna, hogy nincs ideje rá, azért nem azzal jött. Lehet jobban kellene figyelnem arra, amit mond. Szóval motorokról beszélgetünk, de mivel is próbáljam én tovább terelni a témát? Olyan bonyolultak ezek az emberek, de nem veszíthetem el Beliallal szemben a fogadást, valahogy el kéne nyernem a bizalmát.
- Mióta van meg és hogyan tettél szert a motorodra? Nem tudom egyelőre mi mást kérdezzek, azt tudom, hogy ő szokta magának bütykölgetni is. A kezemen lévő koponyás gyűrűre vándorol a tekintetem és forgatni kezdem az ujjamon.
- Honnan volt ez a gyűrű, amit adtál? Van története vagy csak egy kacat? Nem mintha a jelenlegi értékét bármi is rontaná, mert sose kaptam semmit ajándékba, főleg nem hátsó szándék nélkül. Ennél nem érzek semmit, ez csak egy egyszerű gyűrű, ami jól néz ki és illik is hozzám.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 04, 2020 7:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Úgy vagyok vele, addig kéne szétszedni a snipert, amíg még magamnál vagyok, hogy ne kelljen azt is külön cipelni, így belepakolhatom vissza a táskába. Úgyhogy amíg Mazikeen a gallyakat szedi, én a fegyveremet veszem a kezembe. Aztán egy kézzel lassan haladok, közben beszélgetünk.
- Aha. De időben mennyi? Nem fogom sokáig bírni, a hajnalt meg bőven nem érem meg.
Gondolom nem akart itt aludni. A fájdalmat még bírom, de már most érzem hogy kezd a csontomig hatolni a hideg. Csak kettőbe szedtem a fegyvert, és most beletuszkolom a táskába, majd később úgyis ráérek normálisan szétszedni és megtisztítani. Ezzel a sérüléssel több hétre kihúzhatnak a szolgálatot teljesítő vadászok listájáról, abban biztos vagyok. Mire végzek, ő is ad nekem egyfajta választ, aztán megint idekuporodik mellém. Elveszem a vizet, és én is beleiszok még.
- Lucifernek...szívességet? Nem a jobb keze vagy?
Azért a jobb- meg a balkezek sem szívességeket tesznek, hanem kötelességet. Már ezzel is elárulta saját magát. Ha magamat veszem, és nekem azt mondaná Drake hogy ugorjak bele a kútba, megkérdezném milyen mélyre, de tenném a dolgom. Nem venném úgy hogy szívesség, hanem parancs, amit teljesítek. A beképzeltség és az önbíráskodás is fontos helyet kaptak a moráljában. Nem úgy nézett ki, mint aki nem élvezné a mészárlást, nah meg jól kivehetően alacsonyabb rendűnek tartja saját magánál őket. Talán lehet valójában is így van, ugyanakkor ő fölényesen ezt gondolja. Még mindig nem tudom valójában miért segít nekünk. Ennek egy része Lucifer és a szövetség, ez tiszta. Felhúzom a lábaimat és nekidőlök a fának.
- Felőlem.
Már megint nagyon tapad. Engem az ilyesmi idegesít, de csak azért mert számomra ismeretlen és ráadásul démon. De ha ettől neki jobb lesz és hamarabb elhúzhatunk innen, akkor hajrá!
- Az angyalokat is utálom. Most komolyan kérded? Szétb@sztátok a világunkat! Ha rajtam múlna és lehetőségem lenne rá, akkor atomot robbantanék rátok!
Nem kérdés hogy ez a mi világunk, nekik megvan a sajátjuk, elmehetnének már egyszer s valahára! Szóval ha ilyen lehetőség adódna, én egy pillanatig sem gondolkodnék azon hogy tegyem vagy ne tegyem. Ő meg itt dörgölőzik hozzám.
- Beszéljünk inkább a motorodról. Saját magad szoktad szerelni? És egyedi építésű, vagy csak néhány alkatrésze lett lecserélve?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 03, 2020 5:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Bár az arcomon nem tükröződik semmilyen érzelem, azért magamban jót nevetek a vadászon, még hogy fel tud állni, nagyon nem úgy fest. Felé tornyosulok és a vadászkését a helyére teszem, persze élvezem, hogy a nadrágjánál matathatok, nem is én lennék, de érzem azt is, ahogy összerezzen és tudom, hogy ennek párja is, ha nem vigyázok mit teszek, még hátba támad, mert a vadászok már csak ilyenek. Megértem miért nem bízik meg bennem, én sem tenném, de nem adtam neki okot erre még, megvédtem a seggét és segítettem egy égető problémájukon, amit már kihúzhatnak a listáról, a kilences szektor tiszta és démon mentes.
- Talán. Válaszolok és nem nevetem ki, bár annyira mélyről jövő kárörvendés törne fel, hogy azt hiszi, egyedül ilyen állapotban bármire is képes. Segítek neki, a bizalmába kell kerülnöm és valahogy nem akarok most még vele is viaskodni.
- Csak víz? Kicsit meglep, de legalább nem kell lemarnom a kezemről a bőrt, hogy megmossam a tarkójánál és Pain sem fog morogni, amiért rámegy pár csepp. Utána a kezéhez nyúlok és hiába a a jaj, ne, engem nem hat meg vele, a tekintetemből láthatta, hogy jaj, de! A helyére forgatom és lekötözöm, volt már pár sérülésem és mivel mi regenerálódunk, ezért nem árt a helyére tenni mindent időben, nehogy újra törni kelljen és igazgatni. Náluk ez lassabb, de ha már kínlódik, akkor egyszerre mindenért, később még örülni fog ennek talán.
- Ahogy óhajtod, bár nekem is ez volt a tervem. Még mindig csak parancsolgat nekem, mintha a mániája lenne, az a szerencséje, hogy már megszoktam ezt, igaz Lucifertől, de neki is csak a bizalmába kellett kerülni valahogy. Zagar egy fa tövében helyezkedik el, én meg körbe botorkálom a helyet gallyakért, hogy tűzet gyújtsak, fázok, szóval amint megvan a közelébe ülök és a kezem majdnem a lángokhoz ér, ahogy odatartom.
- Sokáig, túl sok energiát használtam el, amikor az a kráter keletkezett. Biztos látta, hogy az eddig nem volt ott, de valahogy megnyílt a föld és ja, nem életem fő műve, de valahogy lassítani kellett a démonhordát, hogy ne dögöljünk meg. A tekintem rá emelem, amikor azt kéri, hogy áruljak el valamit neki. Miért jó ez nekem? Felállok a tűztől és mellé sétálok, majd leülök vele szemben.
- Miért jó, hogy segítettem kipucolni a szektort? Ezek a rangtalan kis gyalogok amúgy is meghalnának első körben, amint nem akarnának visszamenni a pokolba, mert nekik itt jó. Amúgy sem szeretem a lázongásaikat, általában engem bíznak meg, hogy verjem le őket, szóval ezzel nem csak nektek, hanem Lucifernek is szívességet tettem. Átveszem a vizet és iszok belőle, majd a kezembe töltök, amivel az arcom is megmosom, majd visszaadom neki. Mit nem adnék egy jó kis alkoholért most! 
- Melléd bújhatok? Elég hideg van. Bár kitomboltam magam ma és igazi vérfürdőt rendeztem, de sajnos nem a gyilkolásból ered az erőm visszaszerzése, nem úgy teremtettek.
- Te miért utálod ennyire a démonokat? Teszem fel a kérdést, mert nyilván történt valami nála is. Tudom a legtöbben gonoszak vagyunk velejéig, mint én is, de nem mindenkivel. Érdekből cselekszünk és ha képesek vagyunk szövetkezni, akkor biztos másra is, csak akarat kérdése. Érezni nem tudok a legtöbbekkel ellentétben, de van elképzelésem, hogy milyen lehet szerelmesnek lenni, vagy szomorúnak, csalódottnak és hasonlók.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 31, 2020 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Nem tartom jó ötletnek amit csinálok, főleg mert már többször is azt hangoztatta hogy neki kell egy angyalpenge. Hát, most megkapta, igaz időlegesen. Bár nem jelentene neki túl nagy gondot megtartani. Mi van, ha erre ment ki a játék? Végül is ha engem megölne, attól még betartotta amit ígért Natalie-nak. Szóval amíg ott szerencsétlenkedem, fejben sorra veszem mi van nálam még használható fegyver a démon ellenében, ha mégis kedve támadna engem is leszúrni a saját pengémmel. Ott van a zsebemben a gránát, de azt csak akkor használnám, ha már reménytelen a helyzet. Ott van a másik vadászkésem, bár a törés nagyon fáj, nem bírom mozgatni a bal kezem, egy kézzel meg nem biztos hogy sikerülne védekeznem így. Látva ezt a mészárlást, próbáltam odébb kúszni, ne legyek útban és ne legyek teljesen védtelen vele szembe, de többször elvesztettem a külvilággal a kapcsolatot. Ezer évnek tűnt odáig is elkúszni, ameddig jutottam. Úgy érzem magam, mintha letoltam volna egy üveg whiskyt, csak attól nem érezném a fájdalmat sem. A kérdésére felfelé tekintek az arcára.
- Persze hogy fel tudok állni!
Vagyis szeretnék. Ebben ő akadályoz, mert direkt fölém tornyosul, utána meg a nadrágomnál matat. Nem tudom milyen indíttatásból, de vissza rakja a tokjába a késem. A mozdulatra feszülten összerezzenek és nem sok hiányzik hogy előkapjam a párját az ép kezemmel, aztán amikor rájövök mit csinál, akkor már inkább felülnék és lemondok a démon belezés gondolatáról. Oldalra dőlök, közben megtámaszkodom, de amikor feljebb húzom magam, gyorsan megszédülök. Ő meg egy centit sem tágít mellőlem. Nem így akartam felülni. Nagyon jól bírom a fájdalmat, de a jelenlegi helyzetem pokoli, úgyhogy többször hang jön ki belőlem.
- Kösz, de a többi egyedül is menni fog.
Mármint menne, ha nem szédelegnék, egy kézzel meg még nehézkesebb. Be kell látnom hogy a segítségére szorulok. Ezt ő is látja amikor visszafelé dőlök és újra meg kell fognia.
- Talán mégse.
Lemondó sóhajjal tekintek rá, oké, hülyeséget mondtam. Végül a dögje megoldja a problémámat. Hiába is ellenkeznék, elszaladni úgy sem tudok, pedig jobb lett volna a falnak dőlni inkább, de ő siet. Utána megint képszakadás, azt még hallottam hogy felmegy a tetőre a cuccaimért, Pain meg morgot egyet. Később a hangja térít magamhoz, visszatért a felszerelésemmel. Látom a kezében az egyik üvegem.
- Az csak víz.
Én sosem hordok magammal szentelt vizet, mert az olyan, mint a halottnak a csók és a sóbombákat is csak azért hoztam, mert hasznukat vettem nemrég. Nem fogja marni, én pedig nem a fejem miatt nyöszörgök, mert az a fájdalom semmi a többi mellett. A művelet közben van időm megcsodálni a helyszínt. Amikor végez, még egy kötést is összehoz nekem a felsőjéből. Hálásan tekintek rá, de mielőtt köpni nyelni tudnék, megragadja a törött kezemet.
- Jaj, ne!
Egyáltalán tudja mit csinál? Vagy el fogja törni még jobban? Bár az időm csak ennyire futja a kiáltás mellett, mert ő komolyan gondolja és teker egyet rajta. Az sem kellemes, amikor kötözött sonkát csinál belőle. Nem vitatom, hasznos megoldás, legalább nem lefelé lóg és így később nem fog ennyire fájni, meg véletlenül sem tudom megmozdítani. Szenvedek egy sort, de aztán közli hogy mennünk kell. Nekem sincs kedvem itt éjszakázni, mindenhol démon tetem, a vérük beszínezi a flasztert, meg ott az a b@zi nagy kráter, úgyhogy a közreműködésével felállok és elindulunk. Láthatóan ő sincs a helyzet magas fokán, lassan bicegünk valamerre.
- Keressünk egy védettebb helyet és álljunk meg pihenni!
Mondjuk az rajtam nem segít, sőt, inkább csak egyre rosszabb lesz az állapotom, de ő legalább felgyógyul és akkor hamarabb kijutunk innen. Azt hiszem erre ő is gondolt, mert egy jó húsz perc botladozás után megállunk. Lehet hogy jobb lett volna meghúzni magunkat egy épületben, ha netán eleredne az eső az biztonságosabb lenne, mint ez a park. Valami ilyesmi helyen álltunk meg, én pedig lekuporodok egy fa alá és nekidőlök a törzsének.
- Meddig tart, amíg felgyógyulsz?
Kérdezem, miközben a lobogó tűz játékát figyelem. Nem érzem hogy jobb lenne tőle, egyre inkább fázom. A mellettem heverő táskámban kezdek el kutatni, és kiveszek egy palack vizet.
- Most hogy így megálltunk sziesztázni, árulj el nekem valamit. Miért jó ez neked?
Nem valószínű hogy megtudom az igazságot, de akármit is válaszol, talán észreveszek valami elejtett utalást a hátsó szándékaira vonatkozólag. Az összes démon így működik, ő mondjuk kicsit speciálisabb, mert lojális Luciferhez, hiszen már nagyon régóta mellette szolgálhat. És ez nem jellemző rájuk. A legtöbbjük Luciferrel sem foglalkozik és eladná apróért, ha az az apró elég jónak bizonyul, nem beszélve arról amiről tudok, amit Natalie mondott el nekem. Hogy a bálon valamelyik azt mondta neki hogy meg akarja ölni a pokol urát. És igazából ez sem meglepő, a legtöbb bárkit megölne bármiért, sokuk pályázik a helyére és szervezkedik ellene. Közben lecsavarom a palack kupakját és iszok belőle, aztán Mazikeen felé nyújtom. Van még a táskában, neki ez jó lesz lemosni a vért magáról. Olyan mészárlást rendezett, hogy mind a kettőnkre jutott bőven. Nekem tök mindegy, úgyis orvoshoz kell mennem, ha élve kijutok innen.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 26, 2020 4:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Csak megjönnek a játszótársak is, bár nem így képzeltem el a harcot, de jobbnak érzem, ha leugrok Zagarral a földre, mert így nem dobhatják le egy lendítéssel, hogy csak úgy szétkenődjön a földön. A másik dolog, hogy így egy oldalról védve vagyunk a támadókkal szemben, ami azért hasznos, lévén mennyien összegyűltek, hogy a sok lúd disznót győz elven majd legyőznek. Nem is kár értük, ostobák és gyengék, az okosabbja még időben visszafordul és veszi a lapot, hogy ez itt nem az ő terepe. Pain a támadó démonokra morog inkább és őket próbálja leszerelni, bár nincs olyan jó passzban, mert a falhoz vágják őt is, ezért is érkezik későn, de pont időben Zagar megmentésére, elvégre még él a szavam, hogy védje meg, ő meg szót fogad. Hallom, hogy felüvölt, csak egy pillanatra pillantok oda és látom, hogy nincs szükség rám ott. Tovább harcolok, csak a nevemre figyelek oda, nagyon nem örülök, hogy így letegezve engem, rövidítve a nevem szólít meg a démonok előtt, de mindegy is, mert mind meghalnak és nem lesz kinek elmesélniük a dolgot. A kése felé bök a fejével és én élek is a lehetőséggel, hogy magamhoz vegyem és félig a sajátommal, félig pedig az övével halálra gyilkoljam fajom szégyeneit.
Teljesen kifekszik a földön, amint az utolsó démon és elhullik a feketére festett ösvényen. Nem tudom megállapítani, hogy mije fájhat első ránézésre a kezén kívül, de azért egy köszönöm-nek örültem volna, de mindegy is, vadász, mit is vártam, neki ez teljesen természetes.
- Fel tudsz állni a lábadra, hogy odébb sétáljunk? Érdeklődöm és a kezemmel kicsit közben a lábára támaszkodok, amíg a guggolásból inkább térdelésre váltok. Az a hülye okkult mágia sokat kivett belőlem, de az a kis szakadék meggátolta, hogy egy nagyobb tömeggel nézzek szembe egyszerre.
- Ja itt van a késed. Felemelem és el is teszem a helyére, vagyis oda, ahol eddig is hordta eddig, majd a feje alá nyúlok, hogy segítsek felültetni, mert a karját úgy könnyebb lesz visszatenni a helyére, ám a művelet látom, hogy vörös a tenyerem, a fenébe, már csak ez hiányzott.
- Pain! Odahívom a pokolkutyát Zagar háta mögé, hogy ő tartsa meg a férfit, mielőtt megint hanyatt fekszik itt nekem. Felállok szép lassan és sóhajtok egy nagyot.
- Felmegyek a cuccaidért, remélem van nálad kötszer meg víz. Nem ugrok fel, gyalog indulok neki az útnak fel, majd összeszedve az ottmaradt fegyvereket és Zagar holmiját indulok el vissza, a sajátom is magamhoz véve a lenti részen. Útközben átkutatom az épületet meg a táskáját és persze találok vizet, ami valószínű szentelt, az is valami. Alkohol nem tudom van-e nála, de ha lenne az lenne a legjobb, hogy kimossam a sebet, de nincs nála, nem hozott ünnepelni valóra se.
- Na, gondolom mondanom sem kell, de ez most fájni fog, de osztozok benne én is. Előveszem a szenteltvizet és egy kendőt, amire öntök belőle, csak úgy marja a bőrömet, mint a sav, nem annyira kellemes érzés és a fogaim összeszorítva morgok is, hogy a szentséges anyukájukat, akik ezt kitalálták, de a lényeg, hogy letisztítom a tarkóját vele és a környékét, hogy utána bekötözzem a sebre a kendőt teszem rá és a felsőmből tépek hozzá egy csíkot, amivel szép sálat kap tőlem, de legalább elfertőződni nagy eséllyel nem fog. Utána felállok és kicsit rázogatom a kezem, ami elkezd gyógyulni, megpróbálom az utolsó erőm is oda átirányítani.
- Már csak egy kicsit kínozlak meg, bocsi. A kezéhez nyúlok és visszafordítom a helyére, majd azt is hozzákötözöm a testéhez, majd kap jobb ellátást otthon, de addig is, amit szükségesnek éreztem, azt megtettem érte. Nem mondom, hogy nem élveztem, ahogy fájdalmat okozok neki a jó ügyért, mert hazudnék. Az emberek olyan törékenyek, az ép kezéért nyúlok és ha magánál van, akkor megpróbálom felhúzni, mert ideje lenne tényleg tovább állni, csak egy kicsit innen.
- Gyere, csak kicsit távolabb megyünk és ehetsz meg pihenhetünk is, de nem szívesen maradnék itt. Ha viszont nem tér magához, akkor lehajolva az ép karját a nyakam köré fonom és felemelve rángatom magammal pár száz méterrel odébb mindentől, ahol tábortüzet gyújtok és elfektetem Zagart az avarba, az kényelmesebb, mint a beton. Mellé fekszem és a fejem mögött összekulcsolva a kezem nézem a csillagos eget. Pain messzebb tőlünk feküdt el és pásztázza a környéket, minden kis neszre felpattan és őrjáratba kezd. Az alvás rajtam is segítene, de nem merek elaludni, jöhetnek még meglepetés vendégek, igaz nem több mint öt démont hagytam elrohanni, a többit mind messziről fejbe dobtam. Az angyalpengével meg mindenkit még egyszer ellenőrzésképpen megöltem véglegesen. A testeket a szakadékba kellene majd dobni és elégetni, de nincs hozzá most elég erőm és nem is tudok szerezni a vadász jelenlegi állapotát elnézve.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 9:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Még a távcsőben nézem a közeledőket, így fel sem tűnnek a többiek, akik valószínűleg megközelítették a helyet. Szomszédos házak nincsenek, ez egy bevásárlóközpont. Tudom hogy nem tökölhetünk, ezért gyorsan be is fejezem a távcsővel a nézelődést és kezdeném szétszerelni a fegyvert, amikor Maze megjelenik, aztán a szemem sarkában látom a mozgást is oldalról. Ez így nem lesz jó. Ha csak pár jött és észrevettek minket, akkor a többit hogyan fogjuk ezután kiiktatni? De a társam valamiért nagyon jól szórakozik. Nem tudom időben lereagálni a támadást, Maze pengéje áll bele. Aztán érkezik még egy, akinek a kezét elkapja. Aztán jön még egy és még egy. Ezek alulról ugrálnak felfelé a képességeikkel, ezért nem vettem őket észre. A messzeséget figyeltem. De onnan is érkezik egy csürhe, csak még nem értek ide. Biztosítom a fegyverem és hátrálás közben meglódítom körbe a csövénél fogva. Az a három, amelyik rám ugrott olyan maflást kap tőlem, hogy rögtön elfelejtik merre van a balra. Engem pedig hátulról leszerel valami nőstény ördög. Leránt a földre, a lábam ugyan meghúzódik, de komolyabb baja nem lesz, reflexből pofán rúgom, aztán már lendíteném a fegyverem megint, ha Maze nem ráncigálna magával. Nem értem honnan kerültek ezek ide, szinte biztos hogy a másik irányból és készültek ránk. Bár most éppen azt csodálom, ahogy repülünk egyet lefelé, még üvöltök is, mert ez az eszelős csak úgy felkapott a földről, mint egy csomagot és nem élhettem ki magam a verekedésben. Aztán amikor leérünk egyet gondolva a falhoz csap, hogy nyekkenek egyet. A nyakörv előkerüléséig pislogok és levegő után kapkodok, igazából fogalmam sincs ez milyen taktikai megmozdulás, amolyan zizis Maze fajta lehet. Persze, a démonok, még egy is, erősebbek nálam, de azért nem kellene rögtön a kispadra ültetnie. Morgok egyet, a fegyverem lerakva magam mellé a földre. Felállok, megkerülöm a kutyáját, akinek a hangjából azt szűröm le, hogy ő is morog, de nem tudom hogy rám, amiért megnehezítem a dolgát, vagy a felénk rohanó démonra. Sokáig nem rohan. Előkapom az egyik késem és a szeme közé hajítom, azonnal meg is áll és összezuhan. Ugrok utána, hogy kihúzzam onnan, ekkor kapom a jobb egyenest az arcomba, bár mivel megfogtam a kés nyelét, az is jön velem esés közben. Gyorsan fölöttem terem, kapok még egy bal egyenest, amitől már az orrom vére is elered, és fordulok tőle egy negyedet jobbra. Elkezd fojtogatni, én meg beleállítom a kést az agyába. Túl sokan vannak. Mintha az összes ide csődült volna. Még levegőt venni sincs időm felállás után, megint ketten rontanak felém, pont lemaradok Maze hókuszpókuszáról, égetőbb lesz beleállítani az egyikbe a kést, a másik pedig tarkón vág, egy pillanatra elsötétül a kép. Odáig még oké volt, hogy kihúztam abból is a pengémet, utána az ütéstől a földre zuhanok. Úgy tűnik a képszakadás ellenére veszettül markoltam a fegyveremet, mert még most is a kezemben van, a démon pedig fölém magasodik. A kezem nem úgy és nem olyan ütemben emelem, ahogy azt gondolom, könnyedén elkapja és teker egyet rajta. Először a csontok ropogása hallatszik, aztán a hirtelen rám zúduló fájdalomhullámot érzem és üvöltök egy nagyot. A kés az kiesik a kezemből. Mögülem egy újabb morgás hallatszik, majd látom a vörös nyakörvet nekiugrani a démonnak. Megint képszakadás, aztán amikor újra magamhoz térek, már Maze is itt ugrabugrál felettem. Nem sok hiányzik, hogy engem is jól megtaposson. Nyöszörgök egy sort a fájdalomtól, oldalra fordulok. Éreztem a nyelét az ujjaim között, de most látom is, miközben a karom miatt agonizálok.
- Maze!
Ha most rám tekint, akkor lehet hogy pont miattam állítják belé a pengét, de a fejemmel bőszen mutogatok a vadászkésemre neki lefelé. Felvenni nem tudom, odaadni se, a kezem megmozdítani nem tudom, mert pokolian fáj. a másikkal meg támaszkodom. Csak az egyik heverészik a földön, de az neki pont elég. A heves bólogatás közben megint kezd elsötétülni a kép és ismét elájulok. Utána nagyon darabosan tudom csak követni a fejleményeket, annyi bizonyos hogy ő és a kutyája jól belemelegedtek, szó szerint fröcsög a vér, rám is. Megpróbáltam felülni, a falig elkúszni, de valahol félúton megrekedtem a történetben és amikor befejeződik a mészárlás, akkor adom fel és terülök ki teljesen.
- Tessék?
Nem értettem rendesen, legszívesebben üvöltenék, de ezen már túl vagyok. Bár ő is megsérült, szinte biztos vagyok benne hogy fél óra múlva kutya baja sem lesz. Ellenben én... A fejem zúg már az ütéstől, nyirkos a hajam hátul, szóval biztosan vérzek, és az a saját vérem, nem pedig csak úgy rám került mint a többi. Örülhetek hogy még kettőig el tudok számolni. Ő meg fölém guggol és megfogja a lábam.
- Mit csinálsz?
Nem értem. A lábamnak semmi baja, ha csak nem..így akar elhúzni a falig? Remélem nem.
- Megvan a késem?
Nem láttam rendesen milyen pengével vagdalkozott, de arra tisztán emlékszem hogy oda akartam neki adni, amíg leveri őket.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 6:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Pain szót fogad, de nincs ínyére a dolog, azért néha hátrales, a nyakörv nem mozdul annyit, mint a feje és a tekintete, szóval panasz sem lehet rá, amíg én odalent kicsit rosszalkodok, elvégre én sokkal komolyabb harcra gondoltam ezekkel a rangtalan kis démonokkal, akik megfelelő képzés hiányában nem lehetnek túl erősek, csak sokan legfeljebb. Ám akinek van egy kis esze, az menekülni fog az üzenetemkor, elvégre ha én itt vagyok, az sok jót nem jelent nekik sem, főleg hogy állítólag egy vadász közelében irtom ki az elfajzott, gazdátlan kedvenceket és rangtalan démonkákat. Lesz itt olyan vérfürdő, amit rég nem látott a világ és én mennyire fogom ezt élvezni majd, csak ezért leszek türelmes Zagarral, hogy parancsolgasson, higgye azt, hogy minden megy a terve szerint, majd rájön, hogy ez nem úgy megy.
Az első helyen még nem volt olyan nagy a veszteség, de bizonyára megérezték az itt élők és valamelyik oldalra állniuk kell. Engem a szavam köt a vadászhoz, mondhatom, hogy nagy árat fizet ezért nekem, úgysincs semmi közük ahhoz, hogy mivel fizet nekem. Mikor kijelenti, hogy Pain nem megy vele többet, csak megvonom a vállam, most már mindegy, a lényeg, hogy nem látta, hogy üzenetet küldtem és bármi közöm is van ahhoz, ami ránk vár majd. Kezdem elunni az ötödik helyen ezt a mókázást, hogy robbantgatunk, aminek jelét is adom, mert ásítozok és a fejem is fáradtam ingatom a hordó pakolás közben, szinte árad belőlem az életkedv negatív értelemben. Mikor jönnek már ezek a kis mocskok, hogy szórakozzunk? Szinte zene füleimnek, amikor felcsendül a hangja, hogy mennünk kell. Ó, drágám, dehogy kell mennünk. Jót mosolygok és felrohanok a ház tetejére, ahová a szomszéd ház tetejéről elkezdenek átugrálni a démonok, jól rejtőzködtek eddig és csak erre vártak. Milyen kis ravaszak! Gyorsan odaugrok Zagar elé, hogy az első ütést kivédve esélyt adjak neki a menekülésre, bár sokan jönnek, kétlem, hogy bárhová is mehetne.
- Ó, azt hiszem nem lesz könnyű elmennünk most my Dear! Nevetek fel, miközben a kezemmel belevágok a támadó démon mellkasába és kitépve a szívét oldalra dobom. Egy darabig még halott lesz az biztos. Utána már a következő démon kezét kapom el, aki hozzá akarna érni a vadászkámhoz és hátratöröm neki, majd a kis félköríves pengéim elővéve szétszaggatom a létfontosságú részeinél. Pain a feljárónál érkezőket tartja fel, kap is rendesen tőlük, de ő egy igazi véreb, nem adja fel és a végsőkig küzd. Zagart hátulról kapja el egy démon hölgy és a lábát célozza meg, aminek nem örülök, mert így még cipelhetem is majd, ha végeztünk. Egy rúgással odébb repítem pár métert és közben füttyentek és felkapom az embert, hogy leugorjak a tetőről. Nem olyan nagyon magas, de amúgy is gyorsan gyógyulok, ha eltörném a lábam, amire megvan egy kicsi esély. Ahogy megérkezünk, leteszem a falhoz egy sarokba és megidézem Paint mellé. Nem tudom őket megölni az angyalpenge nélkül végleg, de az is elég, ha kifektetem őket egy kicsit. Sokan jönnek, szóval a földre csapok és némi elementális mágiát használva egy kis szakadékot kreálok, amibe az első sorban lévők bele is esnek. Ennyi elég, hogy regenerálódjak és átugorva közéjük olyan brutális vérengzésbe kezdjek, amit nem biztos, hogy ember amúgy látni szeretne. Vannak, akik ezt látva menekülni kezdenek inkább és van egy, aki inkább hátba támad és a vállamba állítja a fegyverét. Gyorsan fordulok és az a démoni nőszemély az, aki bántotta a vadászkám. Ó, nincs kegyelem, a szemüregével megismertetem az egyik fegyverem, amíg a másikkal a hasfalát vágom fel hosszában és a fejétől szabadul kezemmel húzom ki a beleit, amit lasszóként egy rám támadó démon nyakába dobva rántom közelebb és tépem ki a szívét, amit hátradobok Painnek, aki örömmel nyammogja el. Én nagyon élvezem a vérengzést, ám nem maradtak annyian, hogy elhúzzam sokáig a dolgot, szóval az utolsó áldozatom felett állva sóhajtok, majd odasétálok Zagarhoz, aki remélem nem rezelt még be teljesen, de az ígéretem teljesítettem.
- A tízes szektor megtisztítva és a segged megvédve, szívesen! Leguggolok elé és úgy mosolygok rá, mi ez, ha nem jó pont? annak kell lennie. A vállamból kihúzom a fegyvert és oldalra dobom, most már lassabban gyógyulok, mert sok energiám elment. Azért ha jobban megnéz, én sem úsztam meg sérülések nélkül és most, hogy nem olyan gyors a gyógyulási folyamat, hát érzem a bizsergetően kellemes fájdalmat. Kétlem, hogy ő is élvezné, szóval megnézem a lábár, ha hagyja, mert valahogy csak kezelésre szorul.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 7:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Nem örülök neki hogy a dögjét a nyakamra küldi, ezzel megmásítva a tervemet, hiszen akkor lenne hasznos, ha látnánk a démonokat is. Mindegy. Már fent vagyunk az emeleten, a dög morog, én meg rászólok.
- Figyeld az ajtót!
A nyakörv fordul egyet a tengelye körül, én pedig a környéket mustrálom. Nem sokat kell várni. Maze hamarosan eltűnik az épület takarásában, a mozgó vörös testek megjelennek a távcső képében. Úgy látom nem csak pokolkutyák, de impek is jöttek. Utóbbiak elkezdenek rosszalkodni, veszekedni, némelyik táncolni. Idegesítő, mert az egyik hordót feldöntik a dulakodásban. Azt hiszem nem kellene a végtelenségig várni.
- Egy rakás idióta!
Morgok magam elé, amire Pain megint morog egyet. Egy rossz mozdulata lesz és addig élt. Aztán azt mondom, hogy nekem jött. Bár sok gondom nem kerekedik vele a morgását leszámítva, kb. olyan a szituáció, mint Drake-el a rádión. Csak a kutyának nincs egy értelmes megjegyzése sem. Olyan érzésem van, mintha vele figyelne meg Maze, aminek nem örülök, szóval biztos hogy a következőnél nem itt lesz! Nah, de térjünk vissza a veszekedő és táncikáló bagázshoz, egyre többen és többen lesznek, talán negyven kutya és tíz imp? Körülbelül ennyi lehet ezen a területen, hiszen elszórtan vannak az egész szektorban. Meglövöm az egyik hordót, de nem történik semmi. A kutyák idegesen fülelni kezdenek. No, ezért kellett három hordó, de most már csak egy van! A következőnél már berobban a benzin, először az akna, aztán a mellettük lévő hordók és aknák, aztán az egész kút. Másodpercek alatt történik meg. Én a robbanást megúszó egyedeket veszem most célba, egy kettő már elkezdi összeszedni magát és kirohan a fekete füstből. Az impeknek biztos harangoztak, a szökdöső kutyákat pedig én szedem le egyesével, de nem mindet. Négy vagy öt annyira közel kerül a házhoz, hogy azokra már Maze marad. Még pár percig a területet pásztázom és hallgatom a lenti dulakodás apró zajait, de aztán leszedem a sniperről a távcsövet, és kettőbe szétszedve mélyesztem a táska rejtekébe a fegyvert. Azt a hátamra húzom, a nyílpuskát pedig a kezembe véve, elindulok az ajtó felé, közben a távcsővel molyolok. Felszerelem rá.
- Pain, lemegyünk mi is!
A nyakörvem elindul lefelé, én meg utána. Mire leérünk, már csak a maradványokat látjuk, meg a rengeteg sok vért. Pain szóvá is teszi, ami érthető.
- Igen. Pain többet nem jön fel velem!
Szerintem ha logikusan végig gondolja, nem akarja hogy a nap végére megharapja a kutyája. Én pedig úgy vagyok vele, ha még egyszer fent lesz, addig élt! Sokkal hasznosabb és jobb neki távol lenni ettől. Meg tőlem is. Nem igazán érdekel Mazikeen véleménye erről, úgyhogy pont azt sem figyelem mit csinál, én elindulok kifelé, hiszen nem érünk rá szórakozni itt. A nap utolsó sugarai pislákolnak a horizonton és még hatalmas terület áll előttünk.

Az éjszaka alatt ötször megvolt ugyanez, az ez előttinél néhány démon is jelenést tett, akiket leszedtem. Úgyhogy számítok rá, ennél már több ide ér. Ez az utolsó. Itt térdelek a ház tetején, ez egy bevásárlóközpont, mert ez volt a kúttal szemben. Egyedül. Pain valahol a kút mögötti főutat rója magányosan, Maze pedig már az épületben lehet, mert nemrég kapcsolta be a zenét. A minta megint ugyanaz, a lökött impek ugyanúgy táncolnak és veszekednek, a kutyák idegesen járják körbe a kutakat, ahová a zenelejátszó lett elrejtve. Nem férnek hozzá, így még idegesítőbb lehet. Most elsőre berobban az egész. Sokkal kevesebb kutya ront ki a lángok közül, ami lehangoló, mert így a démon odalent unatkozni fog. Pár lövés és nem látok több rohangáló alakot az épület felé. Ellenben ahogy keletre fordulok a távcsővel, egy nagyobb, összefüggőbb masszát pillantok meg.
- Maze!
Emberszerű alakok, biztosan a démonok. Megelégelhették a randalírozást. Túl sokan vannak ahhoz, hogy elkezdjek lőni rájuk, így még meglehet az esélye annak, hogy időben le tudunk lépni innen előlük.
- Maze, itt vannak! Mennünk kell!
Még a távcsőbe bámulva figyelem őket, közben hangosan üvöltök a társamnak, aki valahol lent van.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 24, 2020 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Pain kíváncsi, de ahogy látom Zagar annyira nem értékeli a társaságát, mert abba is hagyja amit csinál, mintha megrezelt volna tőle, amit persze megértek, egy pokolkutya sem arról híres, hogy barátkozni akarnának. Érzi az ember szagot és biztos érzi a foga közt omló húsának az ízét is, ha a vadászra néz, de nem fogja bántani, csak mert nem engedem. El is zavarom onnan, hogy őrizze az ajtót, nem örülnék, ha megölnék egymást itt és a legfontosabb, hogy a férfi rám figyeljen.
- Reméljük minden kúton lesz ilyen zene kütyü. Természetesen ismerek minden ilyen eszközt, szóval annyira nem lep meg, hogy elemet tesz bele, az már annál inkább, hogy használható elemeket talált hozzá, milyen szerencsés.
- Most csak megmutatod, mit kell csinálnom, milyen kedves Hümmögök egyet, mintha annyira tökkelütött lennék, hogy mindent meg kelljen mutatni és nem értem meg, ha elmagyarázza. Mikor elindul kifelé az ég felé emelem tekintetem és unottan fújtatok egyet. Pain persze morog, mikor Zagar átsétálna rajta, mert nem tervezett odébb állni az útból, szinte kísérti a sorsot, de elég csak ránéznem és abbahagyja és elfut a közelünkből.
Kimegyünk, az aknákhoz, én nekem nem kell feszítővas, leszedem a tetejét anélkül is és félredobom, már csak egy kis erődemonstrációként, utána pedig jöhetnek a hordók is, szépen felsorakoztatva állnak és még azt is megmutatja, hogyan helyezzem el az aknához és utasítgatni kezd, amire azért felszalad a szemöldököm és gonoszan elmosolyodom, persze, azt lesheti, hogy ezt annyiban hagyom majd. Van olyan kedves, hogy a magnó kezelését is megmutatja, amit átvéve csak a kezembe tartva gondolkodom, hová is tegyem, mert nekem nincs zsebem, szóval leteszem a hordóra.
- Oké, de Pain veled tart a tetőre, a biztonság kedvéért. Miért küldeném el őt az utakra, amikor ott van a legnagyobb biztonságban és ha valami feljutna, akkor azt elintézi. A pokolkutya fel is tűnik és én csak villantok egy kedvesebb mosolyt, ahogy látom távozni őket. Megteszem, amit kér, odacipelem a hordókat az aknára, nincs benne számomra semmi megerőltető. Felveszem a magnót és már megyek is a kúthoz, elindítsam a zenét rajta, majd gyorsan beiszkolok a háztömb aljába. A pokolkutyák csak úgy gyűlnek, mert idegesíti őket a zene és pár imp is odarepül a közelébe, hogy megnézze mi történik Megvárom a robbanást és akkor egy sötétebb helyre húzódok, ahol magamhoz idézek egy impet. Zagarnak van más dolga is és Pain ott van vele, nem eshet baja egyelőre.
- Vidd az üzenetem a vezetődnek. Át is adok egy papírt, amire időközben a véremmel írtam, amíg várakoztam a robbanásig. El is küldöm az impet és nekilátok az érkező túlélők lekaszabolásához, akik időközben rájöttek, honnan is érkezik a halálos ítéletük. a kardommal csak úgy aprítom őket, a mellkasuknál a szívüket ketté szelve, rendes kis fekete vérfürdőt készítve odalent. Amint nincs már több túlélő, akkor megvárom, hogy lejöjjön Zagar és csatlakozzon hozzám, eme csodás színtéren, mit démonvér borít és tetemek.
- Mehetünk tovább? Kérdezem a szemöldököm emelgetve és megtörlöm a kardom egy elhullott pokolkutya testén. Pain azért nem viseli olyan jól a dolgot és kicsit morog, de nekem úgysem fog esni, tudja kihez hűséges.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 23, 2020 9:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Talán a tervem figyelmen kívül hagyta a helyszínen megjelenhető démonokat, de ez nincs így. Azért vannak nálam angyalpengéből készült golyók a fegyverhez. Csak ki kell cserélnem és bumm a fejbe! Persze ha túl sok jelenik meg egyszerre, az gáz lesz! És erre még ki kell ötölnöm egy vésztervet, de addig rengeteg időnk van, közben fejben össze fog állni ez is. Most a lejátszóval szórakozom, találok pár elemet, az egyiket éppen belerakom, amikor a dögje mellém érkezik. Erre az időre megállok és figyelem az önjáró nyakörv érkezését. Egyszerre mulatságos és rémisztő. Aztán ahogy a lehelete a karomra vetül, már felborzolja a kedélyemet. Nem tudom. Most barátkozni akar, vagy csak elgondolkodott melyik karomat tépje le? Aztán Mazikeen hangja csendül és gyorsan eltessékeli mellőlem. Szinte biztos hogy az egyik gyenge pontja az ez a dög! Megejtem az elem cserét, ő pedig ideül elém. Felfelé tekintek rá a kérdését követően.
- Ha csak nincs jobb ötleted, úgy arra gondoltam a zenével csaljuk ide őket!
Most már működik, a gombnyomásra megjelenik a lejátszási lista.
- Igen. Kerületről kerületre. Te fogod intézni a benzinkúton a dolgokat.
Csak Village People van rajta. Hóhó! Ezek jót fognak bulizni! Nem a kedvencem, de ismerem a legtöbb számukat, úgyhogy beállítom lejátszásra a Y.m.c.a-t. Felhúzom a hangerőt kokszra és folytatásos lejátszásra állítom, ha netán lejárna a szám, akkor kezdje a következőt, aztán elrakom a zsebembe a kütyüt.
- Még keresnünk kell benzines hordókat. Gyere! Megmutatom hol vannak az aknák.
Kifelé indulok, közben kerítek egy feszítővasat, vagy ahhoz hasonló bármilyen vasat, ami kampóra végződik. Odakint az aknák könnyen felismerhetőek, mindegyiken van egy kis fogó, amibe beleakasztva a kampót, felfelé lehet húzni a tetejét és már nyitva is. Nem messze, a ház oldalánál pedig fellelhetőek azok a bizonyos benzines hordók. Egyet én magam gurítok az egyik akna fölé, de ott már felállítom, nehogy elguruljon onnan. Utána Mazikeen-hez lépek, a zsebemből kivéve neki nyújtom a zenelejátszót.
- Két hordó kell a másik két aknára. Aztán megnyomod a lejátszás gombot, és felrakod a kutak tetejére, ott nekik elérhetetlen.
Megmutatom neki hogy működik, aztán hagyom, hadd vegye el. Körbenézek, és nem messze innen van egy két emeletes ház, ami pont kellően távolabb van és jó rálátást biztosít a terepre.
- Én felmegyek annak a tetejére! Te meg gyere a földszintjére, védeni! Pain-t meg már most elküldheted innen a fenébe, az utakra!
Igazából nem szeretek parancsolgatni, de most kifejezetten jól esik hogy ugráltathatom ezt a megveszekedett démon nőstényt. Az előbbi morgásomból, és a mostani parancsolgatásomból biztosan elege van már. Nem akarom totálisan felbosszantani, viszont kíváncsi vagyok meddig bírja ezt az önfegyelmet. Ha jól emlékszem, akkor a találkozásunk alkalmával is hamar eljárt a keze. Várok egy kicsit, aztán elindulok. Az előbb mutatott épület ajtaja mögött fogok eltűnni.

A tetőre kiérve gyorsan lekapom a nyílpuskát és a hátizsákom. A tetőnek van egy fél méteres párkánya, ami mellé letérdelek. Elkezdem kipakolni a sniper részeit és összeszerelni, aztán a nyílpuskáról a hőlátó átkerül rá. A nap közben egyre inkább megy lefelé, nemsokára nyakunkon lesz az éjszaka. Mikor minden kész, a puskával a kezemben a kút felé fordulok. A bal kezem karjával félig a párkányon támaszkodok, és az ujjam a ravaszon, a másikkal betámasztom a fegyvert. Mazikeen talán épp most fogja bekapcsolni a zenét, még látom a célkeresztben és megfordul a fejemben hogy vajon mennyi ideig tartana kicserélni a golyót, egy speciálisra? Csak neki? Aztán Lucifer asszisztensét, vagy nem tudom kijét milyen egyszerűen kilőné egy vadász. Szép gondolat! Rühellem ezt a szövetséget, már amióta ott a tárgyaláson megkötöttük. Tutira hátsó szándék vezérli őt is a segítésben, mert ezeket mindig valami cél mozgatja. Kérdés hogy mi. Egyszer körbepásztázom a környéket, látom szaladni a ház felé. Mondjuk ő marha gyorsan itt lesz..alattam. Utána marad a kínos várakozás és a zenehallgatás.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Annyira jó mókának nézünk elébe úgy érzem, hiszen a pokolkutyák egy része szót fogad nekem és persze lehet a démonok egy része is megtenné ugyanezt, ha nem egy vadász oldalán sétálnék be oda a pokolbéli teremtményeinket ölve.
Érzem, hogy veszélyezi a láthatatlan veszély, de hamar elintézem őket, szóval nem kell tovább aggódnia. Rá kell eszmélnem, hogy az a butuska nő nála pont nem nyerő, bár gondolhattam volna az esténk után.
- Igen, ha a robbanás széttépi őket, beleértve a szívüket, akkor biztosan. Válaszolok neki és odalépek a fegyvereimért, amiket felveszek a földről és az ujjammal törlöm le, amiről ennek köszönhetően csorog végig a fekete vér, amiért kár lenne, szóval lenyalom a cseppet és utána a számba véve az ujjam lépek vissza Zagar mellé. Kihúzom az ujjam, immár tisztán és megvonom a vállam, hát ha nem, akkor nem, nekem aztán mindegy. Elpakol én meg a földön szétterítem a táskámat, ami tele van fegyverekkel és kínzó eszközökkel, még olyannal is, amit ő biztosan nem látott eddig, nemhogy rájönne mire is kell használni. Egy övet veszek ki belőle és felcsatolom, ezen van két kard két oldalt, amire szükségem lehet. Tőröket is rejtek el a bokámnál a cipőbe téve és az övön is van számukra egy kis tasak. A többit visszacsomagolom és a hátamra dobom, nem okoz gondot, hogy magammal cipeljem, de nem fogom itt hagyni az is biztos.
- Jó, nem csinálok semmit, te vagy a főnök, én csak segítek. Megemelem megadóan a kezeim és elmosolyodom, de ebben most nincs sok kedvesség, utálom, amikor rám förmednek, főleg ha csak egy buta szerep miatt. 
- Mehetünk. Intek is a kezemmel, hogy csak utána, de azért igyekszem mellette menni inkább, nem szeretek más mögött kullogni. Amúgy is meg elkél a fedezés, mert a pokolkutyák nem hülyék és megpróbálnak bekeríteni, hogy hátulról támadjanak, egyszerre nem tud mindenfelé nézni és gondolom én fedezem őt. Az egyik karddal a kezemben sétálok mögötte és hárítom el a kellemetlen támadókat. A nyilait meg segítek összeszedni, mert sose fogunk végezni, nem értem miért nincs neki több, ez a nyolc nem valami sok, de nem szólok egy szót sem, amúgy is, így több időm van tervezni, hogy mi az én tervem. Azt hiszi, hogy egy robbantás után nem fognak ellene fellépni az itteni démonok? Hát nagyon téved, nem kellene ennyire lenéznie a fajtánkat, hiába van nála angyalpenge, nem sokra fog vele menni.
- Igenis! Hagy élvezze ki, hogy ő a főnök, követem és bemegyünk a kúton lévő üzletbe, ahol ő nekiáll szerelgetni valamit, én meg inkább csak megnézem, hogy van-e valami alkohol még itt eldugva valahol, mert megszomjaztam és jól jönne. Sajnálatomra nem találok semmit és el is húzom a  szám nem tetszésem jeléül.
- Min ügyködsz? Sétálok oda végül és felülök a pultra, hogy onnan nézzek le rá, mit is csinál. Valami rádiót szerel, zenélni akarna tán? fogalmam sincs de Pain is megérkezik és a vörös nyakörv hamar Zagar előtt köt ki, szinte érezheti a kezein a leheletét is a kis drágámnak.
- Pain menj onnan! Nem akarom, hogy kinyírja a pokolkutyám, már van annyi idős, mint én magam, kár lenne érte. Távozik is a vadász közeléből és leül az ajtóban, őrzi a helyet.
- Szóval idecsaljuk őket, felrobbantod a kócerájt, megöljük a túlélőket és megyünk is tovább ugye? Ám az impek gyáva népsége biztos hírét viszik majd ennek, szóval jobb lesz nem mutatkoznom a vadász közvetlen közelében majd, ha megtudják, hogy segítek neki, a fél pokol ellenem fordul, ám ha jól játszom ki a lapokat, akkor senki sem tudja majd meg... Ami a tízes szektorban történt, az ott is marad.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 22, 2020 7:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
Az elmondása alapján meg is menthetne párat, de persze eszében nincs, nekem meg nem érdekem hogy ezt az ötletet felvessem neki. Én örömmel gyilkolom halomra mindet! Úgyhogy csak bólintok neki, aztán meg amikor a jelentést taglalom, mintha nem érdekelné. A füttyentésére újabb lábak csattognak a betonon, morgás hallatszik a közelünkben, amire feszülten hátrafordulok. A kezem akaratlanul a nyílpuska pántjára fonódik, nem sok hiányzik hozzá hogy lekapjam. A simogatása állít meg benne, mármint nem mondanám hogy ettől megnyugszom, inkább úgy veszem hogy ez egy jelzés tőle. Azt meg már bőven nem látom mit művel velük. Gondolom hallgatnak rá, különben már nekünk estek volna, rosszabb esetben csak nekem. Veszek egy mély levegőt és visszafordulok a térképhez. Elmondtam a tervet, de még vannak kérdőjelek. Közben ő a fegyvereiért kap, amire megint hátrafordulok. Fekete vér folyik a betonon.
- Ugye jól tudom, hogy a tűz és a forróság nem árt nekik, csak maga a robbanás?
Sejtem hogy igen, de az ő megerősítése fontos. Elég sz@r lenne rögtön az első benzinkútnál pofára esni, aztán a tömegesével meglóduló, dühödt szörnyetegeket lövöldözni halomra. Gyorsan felére apadna a munícióm. Így meg nem kerül semmibe egy új tervet kidolgozni. No, de akkor nagyon közel kell állnia a nagy többségüknek a detonációhoz.
- Inkább ne próbálgassunk! Maradjunk annyiban, hogy ő az utakat fogja nézni nekünk, távol a többitől.
Megnéztem az útvonalunkat, most csak összehajtogatom a térképet és a mellényem felső zsebébe dugom. Aztán egy kis időre leveszem a hátamról a nyílpuskát és a táskámat, amiből előhorgászom a hőlátót. A táskát visszakapom a hátamra. A távcsövet pedig most a nyílpuskámra szerelem.
- Persze! Vörös szőnyeget is kérjünk és vonuljunk be azon! Dehogy szólsz nekik!
A kelleténél jobban ráförmedek a butuska ötletével kapcsolatban. Ráadásul már kétszer elmondtam hogy Pain el tudja nekünk ezt intézni. Nem igazán szeretném hogy ő egyedül intézkedjen, nem bízom benne. Aztán ha meg mégsem engem akarna kicsinálni, akkor is jó nagy bajba keverhet mindkettőnket. Ahogy kész vagyok, rögtön ki is próbálom, beletekintek és a földön heverő tetemeket mustrálom.
- Mehetünk?
Várok egy kicsit, hátha valamit hozni akar még, de amint kész, akkor meglódulok előre. Fél óra ide az első benzinkút, még így rohamléptekben is. Menet közben mind a ketten le tudjuk szerelni az ólálkodókat, bár én folyton meg fogom törni a sorunkat azzal, hogy a nyilakért elmegyek. Hát, abból összesen nyolc van, szóval muszáj vagyok. Tekintve hogy ez a menetelés nem alkalmas a szövegelésre, mert csendben és gyorsan kell haladnunk, így nem is vágyom rá. A benzinkút környékénél már egy közeli ház takarásából kukucskálok kifelé.
- A környéke tiszta. Gyere!
Nem feltétlen kellene nekem is odamennem vele, de révén ez az első, akkor legalább mutatom, hogy mi a feladat. A kúthoz érve azt látom, hogy a bolt bejárati ajtaja széttörve. Könnyen be tudunk menni. Átlépkedek a romjai felett, be az üzletbe, ott pedig a pult mögé jutva egy cd lejátszó, vagy magnó után kutatok. A rádió nem játszik, hiszen semmilyen adást sem tudna venni. Valahol a pult alatt találok egy kisebb méretű, digitális lejátszót. Amíg Maze bejön, annak a gombjait nyomogatom, de nem történik semmi, úgyhogy elemek után kezdek el kutatni a szerkényeken.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 8:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
Kicsit beszívom a számat és kicsiket bólintva nézek Zagarra. Meséljek a pokolkutyám szokásairól és életmódjáról? Lepillantok Painre, majd vissza rá.
- Olyan, mint nálatok egy kiképzett K4-es kutya és gondolom gazda nélkül is ugyanolyanok, mint a többi gazdás, csak kevésbé akarnak szót fogadni. Megvonom a vállam, mit is mondhatnék még, elvégre kis gyilkológépek mondhatni, kitűnő szaglással. Nagyon nem akarom megerőltetni magam a tervet illetően sem, mert segíteni jöttem, nem pedig stratégiát kidolgozni, arra ott van a háború lovasa. Én általában cselszövésekben vagyok benne és a feladatok kiosztásában a megfelelő személyeknek.
- Szép szám. Füttyentek is hozzá, mert tényleg nem semmi adatok. Persze a füttyöm idecsal párat, mintha csak hívtam volna őket, de az igazat megvallva tényleg úgy fütyültem, hogy jöjjenek hozzám. A szemem sarkából látok hármat közeledni, de még nem foglalkozom velük, nem fognak megtámadni. Kicsit megsimogatom Zagart, hogy ne vegyék ellenségnek a kis dögök és mikor találkozik a tekintetünk szépen mosolygok csak rá.
- Igazából tudok nekik parancsolni, de nem mindegyik hallgat rám, csak tízből négy mondjuk. Mondom és közben a hátam mögé nézek és ismét füttyentek egyet, amire a pokolkutyák leülnek. Nincs rajtuk nyakörv és nem is nagyon hangoskodtak eddig, szerintem nem is fognak, azt hiszik valami rajtaütésen ügyködöm, de nem is sejtik, hogy ők lesznek most az áldozatok és nem Zagar.
- Nem létszükségük az evés, ahogy nekem sem az alvás, de mégis szoktam aludni is meg enni is. jegyzem meg és utána, mikor azt mondja, hogy szívem, hát le sem lehet törölni a képemről a vigyort, persze tudom én, hogy nincs semmi jelentősége, de ha már a butuska démont játszom, akkor belefér ez is.
- Szereted nagyon a távolsági fegyvereket, én nekem annyira nem jönnek be... szeretem látni az áldozataim szemében a fájdalmat, a kínt és a félelmet. Na de nem árt, ha végre csinálok is valamit, mielőtt meggondolják magukat a pokolkutyák.
- Egy pillanat. Megfordulok és előveszek három tőrt, amit elhajítok magunk mögé, kinyírva a három engedelmes kis blökit, kár értük, de legalább tudom, hogy van, amelyik hallgat rám, ez később számomra még hasznos információ lesz, de egyelőre csak a nyikkanást hallani, ahogy elmúlnak szegények.
- Majd magamhoz idézem, több száz méterről nem tudok neki parancsolni szerintem, de egy próbát megérhet. Azért elmosolyodom, hogy mennyire hamar befogja a kis Painemet, mint felderítőt, de hallgatom a tervet tovább. Azt mondták, hogy Zagar ostoba, de nekem nem tűnik annak, jól kidolgozott a terve is. Persze lehet mással hozták össze, de legalább látom a taktikájukat és hogy mi mindent képesek beáldozni, hogy tiszta legyen a telep. Én már csak ezét sem tervezek meg semmit, nem akarom, hogy kiismerjék a valódi énemet.
- Az impektől nem tartanék, de párat megidézhetek, hogy szóljanak egymásnak és a démonoknak, hogy jelenésük van előttem vagy meghalnak és levadászom őket. Persze az elsőnél is a második lép érvénybe, hogy meghalnak, de ezt nekik nem kell tudniuk. Viszont itt nekem is ott kellene lennem a robbantás helyszínénél, ami meg rám nézve is veszélyes lehet. Bár egy robbanásból a többi démon is feltámadna... ha kapnék angyalpengét olyan könnyedén megölhetném őket. Persze a robbanás után Zagar maga is elintézheti őket és valószínűleg én is sebezhető leszek akkor, amit nem kockáztatok csak úgy. Amúgy is, amíg ott vagyok a démonok közelében, ő sebezhető lesz és ha neki bántódása esik, annak meg én szívom meg a levét, amiért nem vigyáztam rá. A tükrömért nyúlok és bezárom, most nincs rá szükségünk úgysem. Érdekel, hogy ez változtat-e valamit a tervén, elvégre kevesebb pazarlással járna, de nyilván ennek ára is lenne.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Brooklyn - 10. szektor 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Brooklyn - 10. szektor Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
252
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 20, 2020 7:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to Mazikeen
A zavart nevetése az kifejezetten nem tetszett. Olyan volt, mint egy személyiségzavarral küzdő holdkóros, akinél épp átvette az uralmat a fogyi énje. Már ez azt sugallja az embernek hogy takargatni valója van. De ezt eddig is sejtettem. Miért ne lenne? Nah, de amíg én a mászkáló, vörös nyakörvet figyelem, hallgatom a morgását és a szuszogását, addig ő elkezdi magyarázni azt, amit eddig is tudtam. Azért ma is okosabb lettem. Láttam hogyan idézi meg, nem mintha az annyira nagy értékű tudás lenne, de nekem hasznos. És megtudtam hogy ezek a dögök könnyen megzavarhatóak. Hm. Bár most épp egy olyan terven agyalok a térkép fölött, amiben inkább a figyelmüket hívnám fel, mintsem megzavarnám őket, de később még jól jöhet ez az aprócska információ is.
- Én inkább a szokásaikra gondoltam. Az életmódjukra. Tudod.
Persze, öltem én már ezekből több százat, még láttam is egyet élőben, amikor ráborult a lisztes bödön. Pontosan tudom ezeket az adatokat. De azt például nem tudtam hogy ezeknek van nemük és még nevük is. Még a végén kiderül hogy a démonok sem különböznek túlzottan tőlünk, leszámítva hogy meg vannak áldva az örök élettel. Talán ezért van annyi öngyilkos hajlamú közöttük. Hoppá, elkalandoztam! Közben a nyakörv eltűnik az egyik ház mögött, ahogy felfelé indul az utcán. Mazikeen pedig megint a tükrével szórakozik, lerakja elém a térképre. Először nem tudom mi történik, kellően megzavar vele ahhoz, hogy értetlenül bámuljak magam elé és nem sok kell hozzá, hogy megfogjam és lesöpörjem onnan, mert útban van. De aztán a tükörben megjelenik az eb panorámája, gondolom hogy az övé. Érdekes képessége van.
- A jelentés szerint körülbelül négyszáz tartózkodik odabent, elszórtan. Ebből valamennyi a démonok körül sertepertél, a legtöbb viszont senkihez sem tartozik. Csak vonulnak, falkában.
Teljesen biztos vagyok benne hogy a térkép jó, ahogy a jelentés sem fals, mert ezt olyan készítette, akinek semmi oka nem lenne meghamisítani, vagy hazudni ezeket. Több száz, az azért rohadt sok, és nem fog mindegyik elmozdulni a show műsorra, ami kipattant a fejemben, nyilván valahány tucat ott marad a gazdája környékén. Vagy épp a démonok fogják majd vissza őket. Nem tudom folytatni, Mazikeen elszórakozik a tükrével, aztán a mellényem piszkálja, amire a kezére kúszik a tekintetem, aztán az arcára. Jól elvan.
- Azt hittem tudsz nekik parancsolni, de ha csak a sajátodnak, akkor kelleni fog egy terv.
Jah, és ha a kutyáknak nem tud, akkor gondolom a nyomi démonjaiknak sem odabent. Mit ér elsőnek lenni, ha kevesen hallgatnak rád? Meg is kérdezi.
- Hússal? Nem tudtam hogy ezek is azt esznek.
Mintha olyat is hallottam volna hogy lelkeken évődnek, de hát mindegy. Hús az nincs nálam. És nem tudom miért akar ennyire tapadni rám, viszont nem most fogom kideríteni, az is biztos.
- Szívem! Olyan fegyverem van, ami több száz méterig ellő.
Jobb lenne, ha abbahagyná a hülyéskedést és figyelne rám. Nem tudom mennyire jelentenek veszélyt rá ezek a dögök, de kétlem hogy a fogazatuk ne harapná át a démonok bőrét.
- Van hőlátó távcsövem, azt akarom felszerelni rá, ezért kérdeztem hogy a többin van-e nyakörv. Bár attól tartok lehet a tiedén sem fog látszódni abban, szóval jobb lenne, ha visszahívnád még időben.
Muszáj vagyok figyelmeztetni, különben ha eltalálom a kis nyavalyást, akkor úgy kellett neki!
- Spórolni akarok a lőszerrel.
Közben elmozdulok a térképtől egy kicsit, mert a táskámat húzom magamra, aztán a nyílpuskát a vállamra csapom.
- A terület 180 négyzetkilométer. Az hatalmas. Gondolom nem egy helyre tömörültek, mert úgy tudom, ti még egymást is nehezen viselitek el. Szóval a tervem a következő. Pain felderít nekünk. Jó lenne megnézni a benzinkutakat és az őket összekötő főbb útvonalakat. Van több is, egymástól messzebb, több kerületnyire. Valószínűleg nem száradtak ki teljesen, mert mielőtt le lett zárva a szektor, itt éltek a mi embereink, így könnyen berobbanthatóak, csak pár benzines hordót oda kell vonszolnunk az aknák fölé. Aztán keresünk egy házat, magasat, aminek a tetejéről jó rálátás adódik a területre. Onnan én ki tudom lőni a hordókat és azt a kevés dögöt is, amelyik égve menekülne a lángokból. Te pedig be tudsz védeni engem a házban. Szűk tér, csak kevés tud rád rontani egyszerre és amúgy is azon leszek, hogy minél kevesebb ússza meg élve a robbanást. Pain maradhatna odakint, de távolabb a kúttól, figyelhetné az utakat. Több száz imp is szabadon kószál itt. Már csak az a kérdés mivel lehet odavonzani őket? Mennyire jó a szaglásuk és a hallásuk?
Ránk nézve költséges egy terv, sok lesz a veszteség, hiszen pár benzinkutunk oda lesz, de hát nyilván megmarad pár és tudunk újakat építeni. Ezekben nincs kiapadhatatlan benzin, felszokták tölteni őket, javarészt a belehordott benzin fog odaveszni, ami így is jelentős kár..de ha az emberi életeket nézzük..akkor semmiség. Pár ilyen után viszont biztos hogy a démonok is jelenést tesznek, ki ne tenne, amikor a kerületében randalíroznak. Jobban mondva a kisajátított területén, ami nem is az övé. Az impeket nem tudom, ők még a saját árnyékuktól is megriadnak.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Brooklyn - 10. szektor Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
115
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 9:54 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


To - Zagar
- Oh, hát felgyűlt az évek során, de általában mind saját szerzemény, még sose kaptam gyűrűt. Így kimondva meg elég ijesztőnek hangzik, mintha valami eljegyzésről beszélnék, elvégre mi másért kap bárki is gyűrűt a barátságon kívül. Nem tudom hová tenni, de mindegy is, mielőtt még hánynék magamtól. Talán ezért lehet, hogy félreértettem a kérdését, hogy miért neheztelne, én meg arra válaszoltam, miért is ne nehezteljen. Szép volt Maze, most legszívesebben jól fejbe lőném magam, de helyette csak elnevetem magam, mint valami buta liba, aki azért került csak jó rangba, mert tud valamit az ágyban és nem azért, mert felküzdötte magát. Szóval szöges ellentétem vagyok, amit kivételesen élvezek is egy picit.
- Hupsz, nem tudtam, hogy a lejárt gyógyszere rosszak. Akkor ezért nem vett be belőle egy pirulát, nem azért, mert nem bízik bennem. Na meg a fojtogatásért sem neheztel a jelek szerint. Hátrálok és nála hagyom a kulcsot. Én ragaszkodtam hozzá, hogy így induljon csak a motorom, nem szeretném, hogy csak úgy lenyúlja bárki is, mert megtetszik neki, elég sokat utazgatok és enélkül kényelmetlen lenne.
- Jó, akkor hozd. Mikor megjegyzi, hogy a hátsóm rá fog csúszni a csomagtartóra, akkor a motorra nézek és elképzelem magunkat rajta és nem látom hol a hiba.
- Nincs olyan nagy hátsód szerintem, hogy ne férjek el én is kényelmesen mögötted. Jegyzem meg, nem értem miért mondta, sértegetni akar, hogy nagy a fenekem vagy mi? A szobában semmi baja nem volt vele, sőt...
- Mert nem akarlak megölni. Felelek megvonva a vállam, talán majd ha tiszta lesz a szektor, utána szórakozhatunk, elvégre nem mondtam még árat, de amivel legutóbb is fizetett, az tökéletes lesz most is, sőt ha önként felajánlaná, az lenne a legjobb.
- Rendben. Átveszem a nyílpuskáját és a hátamra veszem. Ősidőkben használtam hasonló fegyvert, de nem lett a kedvencem, én még mindig a közelharcra hagyatkozom, mert az a biztos. Inkább nem reagálok semmit arra, hogy kicsit megugrik az ölelésemtől, mert utána már szeljük is az utat, nem sajnálja a motorom és száguldunk rendesen. Én csak kiélvezem a rövidke utat, majd a járgányról leszállva megidézem a kis pokolkutyámat, akinek a nyakába egy vastag vörös nyakörv kerül. Én mindig is láttam, szóval el nem tudom képzelni mi fura, hogy csak a nyakörv lebeg a levegőben. Az idézést nem is igyekszem titkosan csinálni, tőlem aztán láthatja, hogy idézem meg, nem zavar, legalább látja, hogy megbízok benne.
- Kétlem, miért adna rá bárki ilyesmit? Ő sem díjazza. A mancsával próbálja levakarni, de hát nem fog az menni, szegénykém, de sajnálom. Azonban kis tükrök is vannak a nyakörvön, mert ahhoz, amire használni szeretném, arra így lesz tökéletes a kis kutyuli.
- Szeretnék, de visszaadnám, ha nagyon akartam volna, szerezhettem volna sajátot. Leveszem és átnyújtom neki a fegyverét, majd a saját táskám felé nyúlok, hogy leszedjem és a hátamra dobjam. Nem tudom, mire lehet szükségem, de akadályozni nem fog az már biztos. Zagar vállára teszem a kezem, miközben a térképet kiteríti és a fejem a vállának döntve nézem a térképet, hogy mekkora terület és merre menekülhetnek majd el előlünk. 
- Körülbelül fél métert is eléri a marmagasságuk, az állkapcsuk erős és a hegyes fogaikkal könnyen széttépik, amire rátámadnak. A gyenge pontjuk, hogy könnyű elterelni a figyelmüket és a szívükre kell célozni. Azt hiszem minden lényegeset elmondtam, miközben én inkább a vadászra figyelek. A tekintete elkalandozik a kutyámon, pedig nem is látja, fura.
- Van, Pain a neve és kan. Válaszolok mosolyogva, majd előveszem a tükrömet és beküldöm őt a szektoron belülre egy kéz suhintással. Megidézem a tükörbe és leteszem a térképre, hogy lássam merre jár és mit lát.
- Na nézzük van-e fogadó bizottság. Szeretek előre készülni fegyverrel, hogy mit vigyek, mivel nem kapok angyalpengét, így marad a saját kardom és a tőröm. Én látom a tükörben, hogy pár dög járőrözik, de hogy kihez tartoznak, egyelőre még rejtély, de Pain azért igyekszik kiszagolni, merre lehetnek a démonok.
- Csak pár pokolkutya, szerintem engem nem bántanának, bár ha ember szagom lenne. Megsimogatom a mellényét és bájosan mosolygok felé. Természetesen nem a ruha fog meghatározni, de azért jól esik kicsit hülyéskedni ezzel.
- Mi a terved az összeterelésükre?A legjobb valami hús lenne, amivel Pain rohangálni, tuti elvonja a figyelmüket egy időre. Én melletted maradnék, mert idővel leesik nekik, hogy ez csapda és valaki távolról lövöldözi őket, ami közel jönne hozzád, azokat én nyírom majd ki. Azért a harapásuk nekem sem esik jól, szóval remélem nem sok fog rám ugrani egyszerre, elvégre aki védi azt, aki gyilkolja őket, az hiába démon, ellenséggé válik.
- Vagy neked van más és jobb terved? Közben nézem, merre járkál a kis pokolfajzatom a tükörben, aminek a képe azért nem tiszta és néha eltűnik pillanatokra. Nem erősségem még ez a képesség, de valamikor gyakorolni is kell. Én nem szoktam tervezni, mert bemegyek és elintézek mindent általában, nem volt még sebezhető társam.
Music  | Öltözék  |  Credit


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7