Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Gadriel regéje Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
676
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 11, 2019 4:02 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Gadriel!  s4h4h

Gyorsáságod újra csak meglepett minket. Pedig már igazán hozzászokhattunk volna, hogy jössz, látsz és el is készülsz, mi meg alig tudjuk tartani veled a tempót! De nézzük az élet napos oldalát: a megnövekedett forgalom és baleset miatt bent kell maradnom, szóval van időm elfogadni.  bbb

Nem is nagyon szeretnélek sokáig feltartani - igen kényszerbetegségem ez, majd előbb-utóbb megszokod tőlem, még pár kari és már rá sem rántasz ezekre. Át is térnék a lapodra. Végre egy újabb Gabrielpárti katona! De még milyen! Rettentő kíváncsi lettem volna az arcára, amikor elé állsz az ötlettel: én márpedig mától téged szolgállak!  fanolos
Persze érthető a pálfordulásod. Próbáltok mindent megtenni, hogy visszajöjjön, de vajon elég sikerrel? Hiszen még mindig bújkál és az sem segít rajtatok, hogy nem is tudjátok, hogy épp SF-ben. Nem szép dolog ez Apustól, lássuk be. Megteszünk mindent az ő kedvéért, és semmi eredménye. Ha még józan gondolkodású angyal lennék biztos mondanám, hogy a két oldal közötti arany középutat kellene megtalálni, de már ilyet nem állítok. Holott ezt a tanácsot mindkét ark megfogadhatná Rolling Eyes

Viszont tetszett, ahogy jellemezted a családunkat! Továbbiakban kíváncsi leszek, hogy miként fog ez kiülni a játékaidra. Amikor majd szemben állsz a saját testvéreiddel a harctéren, akkor sem akarsz majd nekik ártani? Nehéz ez, főleg Gabriel oldalán? Nem kardod mártani abba, aki nem veletek ért egyet? Remélem, hogy reformot fogsz tudni hozni a gondolataik közé! Kívánom neked, mert az az állapot sokáig nem maradhat fenn. Kívánja a békét a világ, mint ahogy a száraz föld kívánja a vizet. Vajon te észhez tudod téríteni őket? Hiszen mindkét oldalt ismered már, mindkét oldal erősségét és gyengeségét, talán neked sikerülhet, ami eddig még senkinek sem.  halááál

A szarkasztikus képességeden jót nevettem xD Ki kellett mennem az irodából úgy vihogtam, persze mindenki engem nézett hülyének, de megszokták már Very Happy De igen, mit lehetne elmondani, amit mi még nem tudunk? Ebben maximálisan igazad van.
A lapod meg. Egyszerű, mégis nagyszerű kategóriába tartozik. Elénk tártad Gadriel különböző életútjait, amikor a hite megingott. Mégis a legjobban a vadászos rész tetszett. Nem olvastam még olyat, ahol egy angyal belevisz a történetébe egy vadászt. Hogy igen, az emberek ellen harcoltok, de ennek eddig kézzel fogható bizonyítéka még aligha volt. Akiket olvastam, még ha Gabi pártját is fogták, akkor is segítettek az embereken. De te nem. Egy cél motivál téged is, mégis fel kell tennem a kérdést: tényleg a jó eszközhöz folyamodsz ehhez? A végeredmény sokat számít, de maga az út is, ami odavezet. Az tesz azzá, aki vagy.

És ezek után kíváncsi is vagyok, hogy ki leszel  *-* (ha időm engedi, akkor biztos, hogy elrabollak egy játékra Razz)

Most pedig menj és foglald le a pofidat és az angyali összesítőbe se felejts el íni! Aztán irány a játéktér, forgasd fel az életünket fenekestől! Wink


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 11, 2019 2:32 pm
Következő oldal


Wolf doesn’t concern himself with the opinion of sheep.
Saját
Éonok


Gadriel
Karakter információ
Család - Bármennyire is erőszakos jelleme és bármennyire undorodik már az emberi fajtól testvéreinek képtelen ártani. Atyja hiánya pedig hatalmas űrt hagy benne napról napra. Talán ez az oka annak, hogy kifordult magából és a hős védelmezőből az egyik legveszedelmesebb hóhérrá avanzsált.
Szent küldetésének érzi Atyja vissza hozatalát és testvérei épségének őrzését még akkor is ha azok az embereket védik.

Mi a beosztásod - Elregélhetném több mondatban is. Sőt talán kisregényt is írhatnék róla, de elég szerintem két szó. Szerafim és katona.

Melyik oldalon állsz? - Furcsa ezt mondani, de leginkább a magamén. Soha nem részesítettem előnyben efféle érzéseket, Atyám parancsai szentek voltak aztán mint virág a réten kezdtem kinyílni a világ felé és több dolgot kezdtem megérteni. Magamon kívül pedig mindenhova tartozok egy kicsit. Mindenkiben van valami szimpatikus. Még talán kegyedben is. Ja, hogy a harcban kinek az oldalán? Gabriel fivéremre esett a legfrissebb és legjobbnak tűnő választás.

Városod - Kezdetekben a felhők felett, majd megnéztem mi a helyzet Mihálynál. Az emberek védelmezője, mi? Mióta a sötétség füstje áthaladt mindenen megváltozott a hozzáállásom a dolgokhoz, talán ezért is loholok Gabriel nyomában. Ezt nevezik pálfordulásnak nem?

Porhüvelyem neve - Ugyan kérem, kegyed csak viccelt, ugye?
Tom Ellis
-
Szerafim
Angyal
neth
23

Karakter képességeinek leírása

”Nemcsak a sikerek, hanem a baklövések is számítanak. (...) A bukás tanulási lehetőséget kínál, és megnöveli az esélyét annak, hogy nem fogod újra elkövetni ugyanazt a hibát.”

Mennyire meglepő ha a szárnyaimat hozom fel leginkább képességnek?
Vagy inkább unalmas mi?
Lehet igazad van hiszen mindenki tudja, hogy az angyaloknak szárnya van… Na de akkor mégis mit mondjak?
Annyi minden van mégse jut eszembe egy konkrét se..
u u u, MEGVAN! Nem fogod elhinni, de halhatatlan is vagyok! Baró mi? Vagy ez is köztudott lenne?
Ahj már nem tudom ki és mit tud rólunk… De talán az egyik nagy kedvencemet kevesen… telekinézis.. hozzá se kell érnem az emberekhez, elég az akaratommal falhoz vágni őket.

Mindezek mellett minden angyali képességgel rendelkezem. De leginkább az angyali szépségemet használom… *kacsint*
Minden történet rejthet titkokat
Veled előfordult már, hogy megkérdőjelezted mindazt amit jónak hittél? Előfordult már, hogy amit helyesnek véltél az egyik napról a másikra helytelen lesz? Hogy akiket védtél azokat most Irtani akarod?  Nos, velem pont ez történt.

Egy romos templom. Ő maga sem tudja pontosan mit keres ott, de mégis a kereszt előtt térdel. Szárnyai körbeölelik testét, kezeit maga előtt illeszti össze majd felpillant.
- Bocsáss meg Atyám! Vétkeztem. - szépen artikulálva ejti ki szavait gondosan odafigyelve minden szótagra. - Megtévelyedtem és eltévesztettem utam. - folytatta majd ismét a földre szegezte tekintetét.
- Ten magad elmentél én magam pedig a teremtményeid védelme helyett fivérem mellé szegődtem. - apró sóhaj hagyta el ajkait. - Szimpatizálni kezdtem Gabriel eszményeivel. Talán kétségbeesettségemben vagy talán azért mert én is Őket tartom felelősnek azért, hogy elmentél. Ezt már csak Te magad tudhatod. - kezeit leereszti, szárnyai már csak a hátát fedik. - Talán helyes talán nem az út amire rátértem, de nem mentegetőzni jöttem. Csak tudatni Veled, hogy ha ez a helyes ha nem én ezt az utat fogom járni. Az emberek hálátlanok. A kezed nyújtod és végül az egész valód kell nekik. Ten magad mégis megalkottad őket és ennyi évszázadon keresztül ügyeltél rájuk. Pedig közel sem érdemelték meg. - arc izmai megfeszültek. Szemei a düh lángjaiban égtek. Fekete szárnyai kinyíltak és hatalmas csapások kíséretében eltűnt a templomból hatalmas porfelhőt hagyva hűlt helyén.

Hangtalanul ér földet. Azonban már várták. Hangos nevetés törte meg a csendet. Arca pedig eltorzult miközben a hang forrása felé fordult.
- Vadász ember fajzat. - szinte köpködte a szavakat miközben angyali fegyverét előhúzta. Esze ágában nem volt szó nélkül hagyni a gúnyos kacagást.
- Tollas fajzat. - hallatszik a válasz miközben egy középkorú, őszülő halántékú férfi egy kardra emlékeztető tárggyal a kezében lép elébe. - Megfizetsz tetteidért. - erőszakolta ki az idegességtől összeszorult fogai között a szavakat aminek következtében Gadriel arcán kaján vigyor terült el.
- Tényleg azt hiszed, hogy esélyed van egy a világ kezdete óta létező teremtéssel szemben azzal az ócska fogpiszkálóval? - vonja kérdőre ellenfelét az angyal majd szárnyait nagyra tárva elrugaszkodik a földtől és előretör. Kardját előre szegezi és amikor az célba talál a férfi mellkasában nem áll meg. További szárnycsapásokkal halad előre ezzel tolva maga előtt a férfit egyenesen neki a háta mögött található betonfalnak. Hangos robbanás, csontok jellegzetes hangja ahogyan apró szilánkokra törnek és egy hatalmas kiáltás a fájdalomtól. Ennyi maradt az emberből ki egymaga ellenszegült az angyalnak.
- Ti vagytok az oka annak, hogy Atyánk itt hagyott minket. - morogja miközben kitépi az élettelen testből a kardot mely a falnak szegezte. A test ennek következtében a földre csúszik és elterül a porban azonban ha nem is egyből, de tudta jól, hogy fel fog éledni. Ha mást nem ez az incidens leckének tökéletes volt.  
A kardját gondos mozdulatokkal tette tisztává a vértől mely bemocskolta majd az égre pillantott.
- Egy napon ismét odafent lehetünk. Ez az, ami hajt. - lágyan ejti ki a szavakat ismét figyelve minden szótagra majd egy keresztet vet áldozata tiszteletére. Talán furcsa hisz utálja Őket, de mégis becsüli annyira Atyja munkájá, hogy ezt az apró gesztust hajlandó megtenni értük még akkor is ha feltámadnak hisz se a Pokol se a Menny nem fogad vendégeket egy ideje.  

A rögtönzött helybenhagyást követően egy a közelben található bár felé vezetett útja. Szomjazott és nem vízre. Az alkohol a világ nyolcadik csodája volt számára mióta a Földre lett száműzve véglegesen.
Előtte járt már párszor az emberek között, de mindig csak megfigyelni. Megfigyelte miként élnek a lehetőségekkel amikkel Atyja jutalmazta meg Őket. Segítette Michael fivérét, az ember párti arkangyalt majd amikor rájött, hogy ezek a lények nem érdemlik meg, szó nélkül, szinte egyből Gabriel nyomába eredt és így jutott el végül Las Vegasba. Most azonban a világot járja és olyanokat keres és toboroz akik szintén magukénak vélik Gabriel eszményeit.Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3