Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Zagar Berten •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Zagar Berten Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
719
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 29, 2019 2:35 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Drága Zagar! luvu

Mit is mondhatnék így elsőre? Igyekszem nem elfogult lenni veled kapcsolatban, de lássuk be, hogy nehéz. Meglepett, hogy elhoztál egy vadászt, valahogy nem tudtalak elképzelni ebben a szerepben, egészen addig, amíg el nem olvastam a lapodat. Noha az első verziója jobban tetszett, valahol mégis értem, hogy miért nem. Később amúgy is több társad is csatlakozik majd hozzátok, így meg akkor mindig át kellene írnod Razz

Na de, rá is térek a lapodra. Mikor említetted, hogy miért szeretnéd ezt a pb-t használni, először nem értettem a karakter jellegét - sajnálom nem nézek TWD-et. Shame on me, I know. De most már kezdem megérteni. Ritkán láttunk olyan karaktert, aki még az egész balhé előtt született. Sajnálom, hogy ilyen nehéz gyerekkorod volt, nem lehetett könnyű neked, pláne,  amikor beütött a crach. Persze ez épp lehetett az előnyöd is, hiszen már előre fel voltál készülve erre az egészre. Mégis örülök, hogy végül New Yorkba kötöttél ki és számodra is egy családot jelent a vadászok. Az elitek. Nem te lennél az első, aki családként tekint a bajtársaira. Néha irigyellek titeket. Nálatok sokkal mélyebb kapcsolat alakul ki ,mint az angyalok között. Néha szeretnék ilyet a saját testvéreimmel is. De hát nem mindenkinek juthat ki minden, nem igaz? Very Happy

Az különösen tetszett, ahogy a káromkodást használod xD Valahogy igazán testközelbe hozod az emberiséget. Életszagú az egész, mert igen, valljuk be, elég sűrűn tudunk káromkodni a való életben is. Na meg, egy elég jó feszültség levezető. Mint vadász, biztos tele vagy te is feszültséggel Very Happy

Az életedről nagyvonalakban kaptunk képet, inkább epizódokat, melyek tökéletsen bemutatta, hogy merről-merre tartott az életed. A félvérháború kifejezetten tetszett ismét csak. Az, hogy bevontad, tényleg részese vagy az oldalnak és napra kész vagy mindenből luvu Remélem, hogy te nem éled meg oly nehezen Drake eltűnését, majd visszaélését, mint társaid, de tovább nem is húznám az idődet.

Menj foglald le az arcodat és a beosztásodat és irány a bál Wink Kaptam ígéretet, hogy megismerhetlek, behajtom rajtad Razz
Üdv a vadászok között! Ophilia


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Zagar Berten 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Zagar Berten Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 21, 2019 8:57 pm
Következő oldal


I ain't no one's bitch!
Kanon
45


Zagar Berten
Karakter információ
Család - Valaha volt, még mielőtt az égiek a nyakunkba szakadtak volna. Volt egy apám, egy bátyám, múlt időben, mert meghaltak. Még akkor történt, mikor Gabriel seregei mészárolni kezdték a mieinket. Azóta a családom a vadászok. Hiszek magunkban, a megszerzett tudásban és a képességeinkben.

Mi a beosztásod - Sokat tapasztalt vadász vagyok, a mieink elitteknek hívnak minket, jelentsen ez bármit is. A legtöbbször vadásznak, íjásznak, vagy mesterlövésznek neveznek.

Melyik oldalon állsz? - A vadászok oldalán, egyben az emberek oldalán.

Városod - New York

Norman Reedus
Wallenberg-ék
Elit vadász
Ember
-
-

Karakter képességeinek leírása
Apám agilis nevelésének hála, mely kimerült a pofon osztásokban, a részegen rombolásban és a leckéztetésben, nos, megtanított a nyomolvasásra, az íj- és a nyílpuskák használatára, valamint kézi lőfegyverek, vadászpuskák és egy távcsöves fegyver is elsült olykor. Volt neki egy magnum sniper-e. Tenesse-ben éltünk, Livingstone-től délre egy farmon, bár apám inkább volt vadász, mintsem farmer. Úgyhogy rengeteg időt töltöttem az erdőben, távol az otthonunktól, mert sokkal meghittebb volt kint lenni, mint ott.

Miután minden f@s a nyakunkba szakadt és elvesztettem a családomat, aztán csatlakoztam az akkor még fejvesztve menekülő vadász csoportosuláshoz, bizony sok mindenre rákényszerültem. Tekintve hogy egy lövész az esetek többségében egyedül van, és ha minden elsz@ródik, csak magamra számíthatok, így az idők folyamán a közelharci fegyverekkel is megtanultam bánni, főleg a késekkel, szúró-és vágó fegyverekkel, de ha minden kötél szakad, képes vagyok egy erősebb faléccel és agyon verni bárkit. Úgyhogy ha engem akarsz megölni, imádkozz hogy sikerüljön!

Kedvencem a nyílpuskám, főleg azért, mert csendes és az erdőben még arra is figyelni kellett, hogy ne csapjak zajt. Később is jó szolgálatot tett. Aztán ott van az apám fegyvere, amikor szükség van rá, ezt veszem kézhez. De szoktak lenni nálam angyalpengékből készült vadászkések is. Az nyilaim, golyóim nem mindig készülnek ebből, hiszen ennyit lehetetlenség lenne előállítani, főleg helyzettől függ. Természetfelettiek ellen használom.
A félvér háborúban elsütöttem párszor egy rpg-t. De sajnos elfogyott a löveg hozzá, pedig jó buli volt használni.

Rúnák - Hát a f@szom se tudja használni őket. Még jó hogy vannak köztünk, akik igen :-)
Minden történet rejthet titkokat

~ 28 évvel ezelőtt ~

Az angyalok érkezése előtt az volt a legnagyobb problémám, ha apám ittas állapotban elnáspángolt a nadrágszíjával és fájt minden csontom, vagy hogy a bátyám megint javító intézetbe került bolti lopásért. Vagy hogy megint elvétettem egy nyom észrevételét, amiért bónusz verés járt. Hát igen, zajlott az élet. Ki gondolta hogy lesz ez még így sem?

Aztán jöttek a szárnyasok és útjukat a halál kísérte. Apám és a bátyám akkor haltak meg, mikor egy kisebb csapat feldúlta a házunkat. Én később találtam rá a tetemükre. Utána hosszú hónapokig a túlélés volt a cél. A világ a feje tetejére állt, mindenki fejvesztve menekült, vagy megpróbálta felvenni a kesztyűt, persze ekkor még esélyünk sem volt. Hiszen nem tudtunk róluk semmit. Mármint azon kívül, amit gondoltunk! Egyik ember csoporttól verődtem a másikig, az út során is rengetegen odavesztek. Éheztünk, fáztunk, féltünk, de nem csak a szárnyasoktól, hanem egymástól is. A régi világ törvényei értelmüket vesztették, ha nem ölsz, megölnek, ha nem veszed el ami kell, meghalsz. Farkas törvények uralkodtak. Nem kellettek ahhoz a szárnyasok sem, hogy egyik pillanatról a másikban egy út mentén leheld ki a lelked fájdalmas, gyötrelmes halál árán. 17 évesen öltem először embert, hiába ha képzett lövész voltam már akkor, eddig javarészt csak állatokra lövöldöztem az erdőben és álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd emberre is fegyvert kell szegeznem. Borzalmas út árán érkeztünk meg New Yorkba.

~ A vadászok ~

A nagyvárosban aztán hamar én lettem a falusi bunkó és nem igazán találtam a helyemet. A csapat többi tagja, amellyel érkeztem, hasonlóképpen megküzdötte a maga helyét a városban. Kellettem, a képességeim miatt. Tudtam, a falak védelmet biztosítanak, de meddig? Hiszen láttam, tapasztaltam mi tombol odakint. Mázlink volt, hogy Michael és serege a védelmünkre keltek, annak ellenére is hogy rühellem őket, de ha ők akkor nincsenek, mi ma már alulról szagolnánk az ibolyát. Mondjuk ettől még nem leszünk puszipajtások, és a többi ember is így gondolta.
New York kiheverte a megpróbáltatásokat, csapatokba rendeződtünk, megalakultak a vadász családok. Az angyali seregek után maradt angyalpengéket összegyűjtögettük, és ekkor már tudtuk, hogy megölhetőek. De nincs kiapadhatatlan forrásunk, csak az, amit akkor ott összeszedtünk, meg amit az évek folyamán sikerült zsákmányolnunk az általunk leölt szárnyasoktól, így mindenki számára féltve őrzött kincs. Angyalpengékből öntött golyók és nyilak luxusnak számítanak és csak akkor használjuk őket, ha már minden kötél szakad. A szúró- és vágó fegyverekre meg úgy vigyázunk, mint a szemünk fényére. Ezek a holmik manapság többet érnek mindennél. A pénz, mint papír arra jó, ha éppen vécére mentél és kitörölheted vele. De nem bánom. Nekem ezekre előtte sem volt szükségem.
Védelmet szerveztek a város számára, portyákra jártunk, felfedezni az elpusztult világ részeit, holmikat, ételt, italt szerezni. Fegyvereket, járgányokat. Mindent, amit mozdítani lehetett. Aztán még saját törvényeket is hoztak. Néhányan úgy gondolták hogy a családjuk kiemelkedhet, ami aztán később ismét konfliktusokban tetőzött. Volt hogy én is belekeveredtem, de nem azért, mert vezetni akartam bármit is a motoromon kívül.

~ A félvérháború ~

Eddigre már mindannyiunk szakavatott démonológus, angyalokra vadászó, mesteri rúnaszakértő volt...utóbbi már aki. Mégsem gondoltunk a soraink közt megbúvó veszedelemre. Igen, az egész úgy vájt krátert a közösségbe, mint Isten csapása! Én már annyi mindent átéltem, hogy gyakorlatilag nem félek semmitől, még is volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy nekünk annyi! Aztán jött Drake, jött Nataly és előálltak egy tervvel. Csatlakoztam hozzájuk, mert sok embert megszerettem, nem akartam hogy bajuk essen. Ráadásul az akkori vezetőség finoman szólva sem volt a helyzet magas fokán, gyakorlatilag csak tanácskoztak, mikor már javában állt a bál. Hallani sem akartak Drake tervéről, sőt, szóba sem álltak vele. Ha mi páran nem verődünk össze erre a tervre, akkor talán mostanra már a démonok uralnák a várost és nekünk nyomunk sem maradt volna itt.
Érthető okok miatt később, amikor kiborult a bili, és megint ment a harc a családok között a vezetésért, én is Drake-re szavaztam. Egyrészt kezdtem unni a szájtépést, másrészt megérdemelte. Sokan szavaztak rá, így ő lett a város vezetője.

~ A most ~

Számtalanszor meglőttek, megvertek, megvágtak, többször a halál peremére kerültem, sokszor csalódtam másokban, sokszor nem. Még is minden nap tud valaki valami újat mutatni. Nah így vagyok most Drake-el és Mammon-al, ugyan már túl van rajta, de én nem tudtam róla és ez a hír váratlanul ért, mint amikor fejbe vágnak egy vascsővel. Nem biztos hogy túléled, nem biztos hogy túl jutsz rajta. Majd meglátjuk.
Az biztos hogy az ellen oldal már javában zizeg emiatt, én pedig nem szeretnék még több embert elveszíteni a közösségből. Lesz erre megoldás? Vagy megint elszabadulnak az indulatok? Ismét fegyvert rántunk egymásra az utcán?
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/2
Angyal
5
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6