Bálterem és földszint

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


Bálterem és földszint - Page 7 Tumblr_ov3mnwv88V1sn8m9wo1_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Bálterem és földszint - Page 7 Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


Bálterem és földszint - Page 7 Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
92
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 27, 2019 9:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi bál
──────────── ────────────
Igyekeztem az eseménynek megfelelően felöltözni, de nem érzem magam kellemesen ebben a ruhabán. Nagyon ritka, ha ilyen ruhában látjuk egymást, s nem kapsz minden sarkon szép koktél ruhát. Jómagam egy helyes nénivel varrattam kis szentelt vízért cserében, ami remélem titokban marad. Ruhám nagyon elegáns, hátam kilátszik, hajamat pedig összefogtam. Anyámtól pedig elloptam a legszebb fülbevalóját és hozzá illő nyakláncát, és persze a vörös rúzsát. Sose használja őket mélyen egy dobozban tartja, de ma este biztos fejem veszi, ha meglátja rajtam. Kissé ingatag vagyok a magassarkúban, de belejövök majd. Sport cipőkhöz vagyok szokva.  

Hosszú hallgatást testvérem töri meg én pedig elmosolyodom, s igyekszem visszatartani egy kiadós nevetést. - Nem tudom már megittam két valamit ami jó volt.  - Mosolyom szélesebb, ahogyan rá pillantok Freyára, s Alexre. Will hallatán csak megrántom a váam, mire a ruha le esik a vállamról, s vissza igazítom azt. Kicsit remeg a lábam, úgy hiszem tényleg ez az első, hogy ilyen cipőt viselek. Még esküvúmöm is csak sport cipőm lesz.
- Az semmi! - Mondom felcsattanva, ami kicsit hangosabb lett talán.  - Sam is eltűnt. Vagy itt sem volt? - Kérdezem. Sam ki más is lenne, mint az idegesítő csávó, aki mindig csaka kést mártogatja bennem, bár úgy terveztem ma jól berúgok és mást is mártogathat bennem....NA JÓÓ .. asszem durva pia lehetett ez... Reménykedem, hogy ezt nem mondtam ki hangosan. - PILLANAT. - Csattanok fel ismét, majd míg Freya válaszol szerető testvéremnek egy üveg pezsgővel térek vissza. - Ez nem megy józanul...  - Mosolygok, s próbálom rejtegetni az itókát. - Háhh. .. Már biztos széttört valamit e miatt, de ha rám néz engem megöl. - Mutatok a nyakláncra.
- Hmm koktél szenyó, hamburger...gyerekek én éhes lettem... kell valami ami felszívja a piát. Javaslom vadászunk, démonok helyet kajáraaaaaaa - Húzom el a végét. Nekem egész jó kedvem van, igyekszem kihasználni, és legalább jó emberekkel lehetek, akiket szeretek. Sam jó lenne, ha itt lenne...


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athlan


Bálterem és földszint - Page 7 Tenor
☩ Történetem :
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Rang nélküli
☩ Play by :
☣ Jord Liddell ☣
☩ Korom :
687
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 27, 2019 10:31 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi bál

Anzu × Everybody
Az ajtó erősen vágódik neki a falnak, s szinte az egész rozoga kis ház megremeg, ahogy dühösen benyargalok rajta. Kicsapom egyből a szekrény ajtaját, s tanácstalanul, idegesen rakom csípőre a kezem.
- És szerinted mégis mi a francot vegyek fel?! Egy göncöm sincs! – tanácstalanul csóválom meg a fejem, azzal összébb húzott szemekkel a kölyök felé fordulok. Pár pillanatig méregetem őt, majd dühösen felé emelem az ujjam.
- Rossz Anzu! – ekkor tudatosul bennem, hogy milyen ostoba vagyok... Hiszen démon vagyok, lassan hétszáz éve gyakorlom a mágiát, így bármikor képes vagyok magamnak egy elegánsabb ruhát kreálni. Fel is húzok hát egy végtelenül egyszerű, kissé kopottas fekete inget, és egy öreg nadrágot, amik hamarosan egy röpke ige elmormolása után újszerű, felettébb elegáns alakot öltenek. Az egyik köpenyem átalakítom egy majdnem térdig leérő zakóvá, illetve egy fekete nyakkendőt is magamra aggatok. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam a több évszázad alatt ilyen ostoba rendezvényen. Nem mintha most annyira önszántamból mennék... Sajnos a méreg olykor meggondolatlan szavakat idéz bennem elő, ezért sikerült az a ballépésem, hogy Anzunak alkut ajánlottam. Három napig nyugton marad, nem idegesít, rendesen tanul, akkor beszél ha kérdezem, és levegőt is akkor vesz, ha engedélyt adok rá. Cserébe pedig lehet egyetlen apró kívánsága, bizonyos kereteken belül. Én balga pedig azt hittem, hogy ő végtelenül egyszerű. Majd kér egy új ágyat, vagy egy saját mesés koporsót, vagy éppen egy napot nélkülem. Abban is biztos voltam, hogy úgysem tudja majd megállni, hogy ne idegesítsen valamivel. Hát a nyomorultja nem betartotta?! Három napig olyan volt, mint egy angyal – még annál is jobb -, s hiába kerestem rajta fogást, egyszerűen nem volt rá panasz. Így pedig kénytelen vagyok teljesíteni most egy kívánságát. Ami micsoda? Menjünk együtt arra az ócska bálra, és viselkedjünk úgy, mint egy pár. Igen, nem képzelődök, szó szerint ezt akarta. Én pedig kénytelen vagyok teljesíteni, s ezért csak magamat hibáztathatom.
- Így megfelelek őnagyságának? Nem fogok szégyent hozni a kisasszonyra? – vigyorgom aljasan, majd beletúrok a fekete tincsekbe, s széttárom a kezeim, hogy jól megnézhessen, nem mintha lenne rajtam bármi érdekes.  
- Akkor indulunk. – közlöm egyből, mikor Anzu is befejezi a készülődést. Odalépek hozzá, majd megragadom a csuklóját, s közelebb húzom magamhoz.
- Ezt most megfogom. – jelentem ki, majd a kezét az enyémbe simítom, s jól megszorítom azt. Így szokták a párok, nem? Ha hagyja, ha nem, nem akarom húzni az időt, így hamarosan belemerülünk egy kellemesen puha ködfelhőbe, melyből a birtoktól nem messze kellene kilépnünk. Kellene, igen...
- Hogy az a telibe vert, rohadt, mocskos... – a testem erősen koppan földön, mikor megérkezünk, persze egyáltalán nem talpra érkezem, hanem a hátamra. Egyből haragosan pillantok Anzu felé, s morogva feltápászkodok, majd leporolom magam.
- Ez is a te hibád... – fogok rá mindent egyből, ahelyett, hogy a hibát magamban keresném. Anzuban az ég világon semmit sem kell keresni. Én viselkedek mellette úgy, mint egy amatőr, hiszen szörnyen bezavar. Mellette egyáltalán nem tudok másra koncentrálni, hiszen mindenhol ott van már. Képtelen vagyok kiverni a fejemből, s ez rám nézve hatalmas szégyen...
- A hatásos belépők híve vagyok. – mosolyodom el végül halványan, megenyhülve. Nagyot sóhajtok a furcsa illatú levegőbe, majd újra megfogom Anzu kezét, s ha nem tántorodik meg az utolsó pillanatban, akkor megindulhatunk befelé. Az engem már nem különösebben érdekel, hogy ki mit szól ahhoz, ha kézen fogva érkezünk, lévén, hogy azt sem tudom, ki rendezi ezt az egész hülyeséget, na meg hogy minek. Egy valamit tudok, hogy Anzu ide akart jönni, mégpedig velem, mégpedig egy párként. S hiába puffogok magamban, komolyan veszem az alkukat, így a mai estén megpróbálom kicsit kikapcsolni az agyam, s a kölyökre koncentrálni egyedül. Ha már ez volt a kívánsága...
Beljebb haladva nem bájolgok, nem mosolygok, maximum biccentek annak, aki felém néz hosszabb ideig, ám különösebb érdeklődést senki iránt sem mutatok. Ha sikerült beljebb jutnunk az előtérbe, valahol a terem szélén megállok, s ha Anzu sem talál ki közben valamit, akkor vele szembe fordulva szabad kezem a vállára helyezem.
- Ha lehet, ne kelts feltűnést. - mondom én, kinek a legkevésbé sincs biztató ábrázata, s még egy másik férfi kezét is szorongatja. - Ugyanis tudatosítanám benned, hogy a párok veszekedni is szoktak, nem csak enyelegni... Úgyhogy ne akard, hogy kihasználjam én is a kiskapukat. - s már megint fenyegetőzök. Mint mindig... Nagy sóhajjal megpróbálom visszanyelni a gondolataim, s valami mosoly félét magamra erőltetni, amit a kölyök felé megvillantok. Van mit tanulnom az ilyen összejövetelekről, na meg arról, hogy mégis hogy a jó büdös francba kell "párként" viselkedni.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Freya Crusader


Bálterem és földszint - Page 7 Tumblr_inline_p7qlre6Jy21sxj9d2_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
18
☩ Rang :
Vadász
☩ Multi :
Laila Acker
☩ Play by :
Lily Collins
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 26, 2019 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi Bál
Alex & Kaitlyn & Mindenki
──────────── ────────────
- Képmutató és felszínes - bólintok, számon még mindig azzal a széles, jó kedélyű, invitáló mosollyal, amellyel az előttem megálló vendéget köszöntöttem alig pár másodperce.
Az ünnepélyhez illően kiöltözve érkeztem, és bár szűk ruhám ízléses hosszúságú volt, mégis meztelennek éreztem magam. Egyetlen apró kést tudtam csak magamnál, a combomon, azt feltűnés nélkül takarta a ruha, anélkül nem voltam képes eljönni otthonról, mégis, fő fegyvereim hiányoztak, nélkülük védtelennek éreztem magam, bár nem az ünnepélytől féltem. Még védőrúnák sem kerültek az épület köré, igazán nem értettem, mire ment ki a játék. Hogy a vendégeink otthon érezhessék magukat, persze, aztán pokolkutyák fognak sorban állni az itt-ott lehulló falatokért.
Finoman meghajoltam egy idősebb vendég előtt, és legbájosabb hangomon köszöntöttem, úgy, mintha egész életemben erre tanítottak volna, és igazából nem zsibbadt volna már most a szám konstans műmosolytól, pedig még csak az este legelején tartottunk.
- Ó, most, hogy ismét rendesen vadászhatok, gondolta, a "pártomat fogja", és előterjesztette apánál, hogy jópofiznom kéne a Tanáccsal és a befolyásos vadászokkal, és - hangsúlyozom ki a szót, édes mosoly mögé rejtve az ingerültségemet, mert épp kiszúrt magának valamelyik érkező -, kettőnk közül mégiscsak én vagyok az erre alkalmasabb Crusader, ő biztosan elszúrná, az öregek ketten meg bólogatva helyeseltek, szóval... - itt félbeszakított egy hozzánk sétáló vendég - gond nélkül bedobott a mélyvízbe, hogy magát mentse.
Azt nem tettem hozzá, hogy emiatt épp nem is állok szóba vele, na ne mintha ez Willt bármikor is annyira zavarta volna, épp nagyon simlisnek hitte magát, amiért ki tudta húzni magát ez alól az irritáló kötelesség alól. "Mert Freya meg tudja csinálni, neki jól megy az ilyen, a vérében van", blablabla.
- Hát remélem, hogy lesz, ezek mellett a kis koktélszendvicsek mellett éhen fogok halni - borul el egy pillanatra a tekintetem, majd ismét magamra öltöttem a sziporkázó mosolyom, és hagytam, hogy az egyik vendég kezet csókoljon üdvözletként, csakhogy aztán elborzadva forduljak Alex felé.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


if i go down gonna burn with the sun


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Bálterem és földszint - Page 7 Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
706
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 26, 2019 6:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi bál
Abaddon  & Everybody
Lassan nyílik ki rögtönzött hintóm ajtaja, melyet a ma estére vettem úgymond kölcsönbe. A legutóbb a démon keresztbe húzta számításaimat, ma hasonlóra nem számítok. Még egyszer nem történhet meg velem. Szükségem van arra a tollra. Aki azonban legutóbb mentett ki minket hölgy, úgy gondolta, hogy a legjobb helye a vadászoknál lesz. Veszélyes vállalkozás pontosan jól tudom. Mégsem érzek izgalmat, esetleg félelmet miatta. Céltudatos vagyok, de nem balga.
Az emberek elméjét oly egyszerű átírni észre sem veszik a pondrók, hogy mit is teszek velük. Ekként történhet meg, hogy az ajtót nyitó sofőr azt hiszi, hogy évek óta a szolgáltomban áll. Hogy a város egyik kedvelt családjához tartozom, kik megengedhetik azt a luxust, hogy autót tartsanak. Még ha rozoga is és öreg, mégis státuszszimbólummal él.
Kezét nyújtja a fehér kesztyűbe bújtatott alak, én pedig elfogadom. Ruhám oldalát megcsípem, miközben kifordulok az ülésről. Cipőm magas sarka halkan koppan a feljáró betonján. Megragadom a sofőr kezét és engedem, hogy könnyedén kiemeljen a járműből.
- Mikorra jöjjek önért, Kisasszony? - teszi hátra mindkét kezét, fegyelmezetten. Vajon egész életében erre nevelték, vagy az utóbbi években vált ilyen szolgalelkűvé? Emberek rabszolgájává, ha úgy tetszik. Bárhogy bánhatnék vele, nem szólna érte semmit.
Mert ez a munkája. Szánalmas.
- Éjfél után nem sokkal jöjjön. Ha nem jövök addig ki, várjon itt meg - mosolygok rá mégis kedvesen, alázatosan.
Nincs mitől tartania, tőlem nem. Ma éjszaka nem. Halálát nem kívánnám, megölni nem is tudnám. Nem is akarnám. És amúgy sem ezért jöttem. Egy cél vezérel, az embereknek való ártás nincs benne a munkaköri leírásomba. Azt ráhagyom az arkra, vagy épp a Sötétségre.
Kényelmes tempóba, magabiztosan lépdelek fel a lépcsőn, ahol egy kétszárnyú ajtó nyitva található, rajtam kívül többen is érkeznek folyamatosan. A vadászok még emlékezhetnek rám, tudhatják, hogy segítek nekik. Egykor megtettem, igaz akkor eltűntem, mint a kámfor az ígéretem pedig azóta sem tartottam be.
Egy magas, magabiztosnak ám fiatal férfi fogad, amikor belépek. Udvarisa mosolyát mégsem érzem teljesen őszintének, kezét nyújtja, hogy üdvözöljön.
- Számomra az öröm, hogy újra a gyönyörű városukban lehetek - felelem neki, tekintetem pedig a mellette álló, már ismerős arcú vadászra pillantok. Elmém hátsó rejtekében ott rejtőzik a neve is. Alexander, ha nem tévedek. Röpke kalandunk egy időre összekötött minket. - Öröm látni, hogy a történtek ellenére is mindenki rendben van - felelem még a család legidősebb férfi tagjának, ám tekintetem nem veszem le a fiatalról. Szavaim legfőképp Amaranak szólnak, de bárki értelmezheti úgy, ahogy kívánja. Végül visszafordulok egy halvány mosoly kíséretében. Fejemmel aprót bólintok és egy kósza lépést teszek hátra. Ezt követően fordulok is.
Ruhám egyszerűbb nem is lehetne. Sötétkék anyagból varrták, testem vonalát követi a szabás. Elől egy apró részen kövekkel ékesítették, hossza pedig majd a padlót súrolja. Vállam nem takarja anyag, ellenben egy oldalra font szőke tincseim védi a kíváncsi szemek elől. Hátam egy része mégis fedetlen. Ékszer csak fülemben ékesít csupán.
S ahogy megfordulok. Mintha egy ismerős hátat, tarkót pillantanék meg. Érzem, hogy nem létező szívem rögtön kihagy egy dobbantást. A férfi fordul, arcéla mégis markáns, orra tövében apró anyajegy, szemeinek zöldje, szemöldökének bozontja mégsem kelt ismerős benyomást. Halk sóhaj kíséretében lépdelek az egyik asztal mellé.
A körben járó fiatalemberre halványan mosolygok és ha addig senki sem zavar meg, lassan elindulok magam is a megnyitó irányába. Pillanatok alatt felzaklatott lelketlen szívem mégsem tudom a helyére tenni még. A gyümölcsökhöz, italokhoz nem nyúlok, lévén továbbra sem tartom relevánsnak, hogy mások elől egyem azt meg, amire szükségem sincs.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Bálterem és földszint - Page 7 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
291
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 26, 2019 12:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi bál
Kaitlyn & Freya & Mindenki
────────────── ──────────────
« I'd rather not have seen and
I'll hide away for another day »
- Ti nem találjátok röhejesnek a szituációt? - szólalok meg hosszas csend után Kaitlyn és Frey között ácsorogva, továbbra is rezzenéstelen képpel figyelve, ahogy Tony bájos mosollyal köszönti a tehetősebb vendégeket, míg azokat, akiket nem ismer vagy egyenesen gyűlöl, nagy ívben kerüli, átengedve őket hozzánk, a szerencsétlenekhez, akiknek itt kell rostokolni és huszadjára is elmondani; üdvözöljük a vadászavató ünnepségen, a Tanács reméli, hogy jól fogják magukat érezni. Ha tudom, hogy ez lesz a fontos megbeszélnivaló, amiért lerobbantottak az emeletről, egészen biztosan ott maradok, sőt, a biztonság kedvéért bezárkózok valamelyik szobába megalapozni az estét. Semmi kedvem és erőm mosolyogni és úgy tenni, mintha a világon semmi probléma nem lenne, mindezt órákon keresztül. - Egyébként hol van Will? Pontosabban hogyan tudta megúszni ezt? - fordítom a fejemet a balomon ácsorgó Crusader lány felé, akiről úgy hiszem, hozzám hasonlóan ezernyi más dolgot csinálna most szívesebben. Megkockáztatom, még a metró alagútba is nagyobb örömmel mennénk le, minthogy itt rostokoljunk, bár neki valahogy mindig is jobban ment ez az egész emberekkel foglalkozás dolog. Sóhajtva pillantok át a másik oldalamra, ahol Kait téblábol, ki tudja, épp kit perzselve fel a tekintetével ilyen vagy olyan módon.
- Szerinted anya hány perccel azután fog agyvérzést kapni, hogy lerohamozzák az emberek a kajás-pultjait, ahelyett, hogy rá figyelnének? - teszem fel a költői kérdést egy horkantás kíséretében, miközben hátrakulcsolt kezekkel nézelődök az egyre jelentősebbé váló tömegen. Bevallom, unatkozok, nem is érzem jól magamat ital nélkül, és már annak a gondolata is lefáraszt, hogy hány házassági ajánlatot kell majd kivédenem, amit tető alá hozott az anyám, vagy egyszerű táncot visszautasítanom, amihez semmi kedvem nem lesz. Óhatatlanul Naty után kezdek lesni a tömegben, mert ha valaki, akkor ő határozottan ki fog tudni menteni ebből a cirkuszból. Egyelőre nyoma sincsen.
Apró sóhajjal igazítok a fekete zakómon, ami alá egy mezei, szürke inget vettem fel, és a rend kedvéért egy sötétkék nyakkendővel tettem vállalhatóvá az öltözékemet. Közel sem csíptem ki magamat úgy, mint a családom többi tagja, még azt a kölnit is csak kényszerből pakoltam a nyakamra, amit a legidősebb nővéremtől kaptam, de nem hinném, hogy ma bárkinek is tetszeni akarnék. Lássuk be, elég kicsi az esély arra, hogy betoppanjon Ő, akkor meg egészen mindegy, mi van rajtam.
- Nem tudjátok, lesz hamburger?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Bálterem és földszint - Page 7 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
66
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 25, 2019 7:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Ünnepi bál
zene  • Credit:
A nyolcas szektor egykori, viktoriánus épületekkel teletűzdelt vidékén a megszokott csöndes, koraesti utcák most élettel telnek meg; elegáns, díszes ruhákba öltözött férfiak és nők, idősek s gyerekek sétálnak az egyik legnagyobb, mind a mai napig teljes pompájában fennálló birtokhoz, ahol az idei vadászavató ünnepséget követő bál került megrendezésre. Egyesek irigylésre méltó ruhakölteményekben mutatkoznak, mások kevésbé pazar holmikban bandukolnak az épület terebélyes előkertjéből a szélesre tárt bejárathoz, melyet előkelő, a magasba nyúló oszlopok határolnak.
A vendégsereg odabent sem a megszokott látványt nyújtja, a vadászokon és a hozzájuk közel állókon kívül a város minden zegzugából fellelhetőek emberek, de még ha csak onnét! Igaz, nehéz megmondani bárkiről, hogy természetfeletti-e vagy sem, ám egy-egy San Francisco-i angyal esetében egyértelmű, hiába élnek immár hosszú évek óta az emberek között, a szokásaikat, öltözékeiket még mindig nem tudták magukévá tenni. Róluk nem nehéz megmondani, hogy külhoniak, persze az őket gyanakvóan méregető vadászok is vörös fényjelzőként virítanak bizonyíték gyanánt. A jelenlétük dacára mégsem uralkodik feszültség az est eme korai szakaszában, a már fogadott és megérkezett vendégek frissítőket kortyolgatva beszélgetnek, vagy tanácstalanul téblábolnak, kószálnak ide-oda, várva partnereiket. Sokan a bálterembe is bemerészkedtek, néhányan a háttérben halkan duruzsoló komolyzenén felbuzdulva már könnyed táncba is kezdtek, míg egyeseket a lépcsőnél és a két oldalán nyugvó ajtóknál álló őrök, vadászok terelgetnek vissza, hiszen a megnyitóig nem szívesen engednek bárkit is kóvályogni, hiába szeretnének eljutni a mosdóig vagy megszemlélni a télikertet.
Az előtérben zömével a Tanács tagjai köszöntik a fontosabb vagy általuk meghívott vendégeket, a Payne család fejének - akinek tulajdonképpen köszönhető a bál - egyelőre azonban nyoma sincs. De nem is feltétlen kell rá tétlenül várakozni, a helyiségben megtalálható heverőkön kívül kisebb asztalok is fellelhetőek a falak mentén, rajtuk friss gyümölcslevekkel és falatoznivalókkal, amelyek többségével szintén gyümölcsökből állnak. Aki rendes vacsorára vágyna, különféle főtt ételekre vagy hidegtálakra, netán némi alkoholra, annak egyrészt a bálterembe kell mennie, másrészt ki kell várnia az ünnepélyes megnyitót.
Az előtérben hosszasan ácsorgók vagy ott ragadtak között egy férfi sétálgat, aki egyszerű segítője csupán a bálnak, mert se nem vadász, de még csak nem is egy ismert ember New Yorkban.
- Fáradjanak csak beljebb, nemsokára megnyitó lesz odabent! - lelkesen és udvariasan terjeszti az igét, s terelgeti a bálterem felé a legkülönfélébb vendégeket. Nem, nem csupán a furcsa San Francisco-i népeket vagy a város kevésbé tehetős rétegét, hanem rejtőzködő démonokat, angyalokat, egyéb természetfelettit. Ugyanis a város vezetőjének kimondott kérése ellenére még csak démoncsapdákkal sem készültek a szervezők, egy-egy félkész rúnát is kizárólag a biztonság és egyéb, váratlanul fellépő helyzet orvoslására rejtettek el a birtokon.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Bálterem és földszint - Page 7 Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
739
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 20, 2019 8:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


Bálterem és földszint - Page 7 Plaza-new-york-city-lobby-2
Az épület kétszárnyú tölgyfaajtaján túl, először egy terebélyes előtér fogadja a betévedőt, ahol a fontosabb vendégeket köszöntik, illetőleg, ahol lehetőség nyílik a csöndesebb beszélgetésre és a bál közbeni megpihenésre, hiszen a falak mentén több heverő is megtalálható. Innét három ajtó vezet szélesre tárva a bálterembe, ami az ünnepség tulajdonképpeni helyszíne. A tágas helyiségben található tánctér, egy kisebb étkezősarok, ha valaki leülni vágyna, miután válogatott a különféle ételekből, italokból, továbbá egy szélesedő alapú, szőnyeggel borított lépcső, ami kecses formákkal fut fel az emeletre. Két oldalán egy-egy ajtó bújik meg, amelyek az épület további részeire csábítják a vendégeket. A bal oldali folyosóról a mosdót lehet megközelíteni, továbbá egy zeneszobát, szalonhelyiséget, míg jobb oldalról nyílik mód a télikert felderítésére, ami számos ritka növényt, virágot rejt magában. A konyháig, egyéb helyiségekig nem engedik tovább a kíváncsiskodókat.

Helyszínen zajló esemény: Ünnepi bál
Mesélő: CherryPie


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3