Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Május 24, 2019 6:31 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Laila! OMG

Úgy osztották a lapokat, hogy megint az én agymenéseimet kell olvasnod elfogadó gyanánt, de részemről nagyon örülök, amiért engem ért a megtiszteltetés! Wink
Először is jó látni egy kevésbé ismert arcot, és még ennél is jobban egy nephilimet! fanolos Pont azon tanakodtam a napokban, hogy mennyire nincsenek nephilimjeink az oldalon a bukottak mellett, erre voala! Egy már elő is bukkant. Talán többet kellene ilyesmiken tűnődnöm, hátha bevonzok még egy párat belőletek Very Happy

Áttérve a lapodra, meg kell mondanom, hogy a képesség leírás elolvasása után halovány elképzelésem sem volt arról, hogy mi történik pontosan :DD Gondoltam, hogy oké, az előtörténetben biztosan választ kapok mindenre, és megvilágosodok, de a végére érve sem lettem okosabb. Na már most ez egyszerre tölt el bizonytalansággal, mert teljesen olyan, mintha velem történne az egész, másrészt csodálattal, amiért ilyen frappáns megközelítést választottál a karakterednek! :O Hát valami eszméletlenül zseniális, ahogy itt-ott amott elhintettél némi információmorzsát, de amúgy éppen akkora bizonytalanságban és zavarban tartottad végig az olvasót, mint amilyenben éppen Laila is sínylődik *-* Már is összeesküvés-elméletek zöme kering az agyamban arról, mi történhetett vele valójában, és majd' megesz a kíváncsiság, hogy tudjam az igazságot fanolos Az fix, hogy az ő életútja megközelítőleg sem lesz egyszerű, mert már most sem az, sőt, nephilimként egyik városban sem lesz biztonságban, az pedig még biztosabb, hogy rá leszek cuppanva a játékaidra, mert tényleg nagyon érdekel, mi minden áll a háttérben és mi lesz ennek a ködös, homályos előtörténetnek a kiteljesedése *-*

Nem is szaporítanám ezért tovább a szót. A szokásos foglalókat ejtsd meg, aztán irány a játéktér, hogy még több usert/karaktert zavarhass össze! Very Happy Végül pedig, de nem utolsó sorban Laila képében is nagy szeretettel üdvözöllek az oldalunk tagjai között, remélem, hogy vele is meg fogod találni a számításaidat! OMG

Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Laila Acker


Laila Acker ZdQ1UvA
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
4
☩ Rang :
Vándorló
☩ Képességem :
Fluidokinézis
☩ Multi :
Freya Crusader
☩ Play by :
Freya Mavor
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 23, 2019 9:05 pm
Következő oldal


Nothing could take away this tasteless haze of mine
Saját
20-25


Laila Acker
Karakter információ
Család - Nem emlékszem senkire.

Mi a beosztásod - Áthaladó? Hívatlan? Vendégmunkás...? Amit majd találok - amit majd megengednek.

Melyik oldalon állsz? - Nem tudom, merre húz a szívem, még nem teljesen értem a helyzetet

Városod - New York

Porhüvelyem neve - Csak a megszálló démonoknak van porhüvelyük, a többiek hagyják ki ezt.
Amy Nelson
Énmagam
Lakó
Nephilim
flora
19

Karakter képességeinek leírása
Biztos voltak, vannak is, jó és, rossz is. Most csak azt tudom, hogy jól esik céltalanul sétálni a város utcáin, főleg a növények között, és hogy valami megmagyarázhatatlan félelem fog el emberek közelében, már akkor is, ha csak ketten vannak, minél többen, annál rosszabb. Borsódzik a hátam, ahogy érzem a rajtam ülő tekinteteket, és szeretek halkan énekelgetni a gyümölcsösben.
Valamiért nagyon hamar megszomjazok, és vonzanak a magas helyek. Szeretek felmászni fákra, épületek tetejére, és körülnézni a magasból, a peremen megállni, és valamiért egyáltalán nem félek attól, hogy leesek.
Kifejezetten vékonynak érzem magam, és bár vallom, hogy az állóképességem különösen jó, azonban egyáltalán nem vagyok erős. Gyakran védtelennek érzem magam, gondolom, emiatt is volt a kis kés a zsebemben, mikor felébredtem. Alig 15 centis pengével nem sokat tudok kezdeni, csakis önvédelemre használni, ha szükségem lenne rá.
Szavakat hallok, ahogy a főutcán végigsétálok, mint "víz", "irányít" és "félvér". Egyszer, valakitől azt hallottam talán, hogy fluidokinézis, de nem biztos, hogy jól emlékszem a szóra. Nem is teljesen értem, noha tudom, mire gondolnak. Érzem, hogy tudom uralni, minden olyan ismerős, én ezeket már egyszer mind megtanultam, de fogalmam sincs, mennyi időbe telik, míg felfedezem, mikre is voltam képes előtte. Azt a szót is megtanultam, mely oly ismerősen csengett: nephilim.Minden történet rejthet titkokat
Szárnyakat láttam, vakító fehéreket, gyönyörűeket, mint egy hattyúé, de veszélyeseket; a fény megcsillant a tollakon, akárcsak egy pengén. Hirtelen felém fordította a fejét, a szárnyak, melyek a hátából nőttek ki feketévé váltak. Egy hosszú pillanatig a szemembe nézett, aztán elrugaszkodott, fel, fel a magasba. Kiáltás hangja szelte végig a teret, csatakiáltásé, és zúgó tömeg vette ütközésbe az angyali alakot. Biztonságban éreztem magam.
Kinyitottam a szemeimet. Egy pillanatra elvakította a fény, még így is, hogy egy hatalmas fa árnyékában voltam. Tűzött a nap, a meleg égette a bőrömet, mégis, én remegtem, karjaimmal átöleltem magamat, ahogy magzatpózban feküdtem. Felültem, fájdalom hasította a vállamba, de fogalmam sem volt, mitől. Éreztem, hogy valami nyomja a lábamat; lenéztem, harisnya volt rajtam rövidnadrággal, és egy fekete bakancs. Bakancsom szárán benyúlva valami hideget tapintottam. Ahogy kihúztam, az apró kés ismeretlennek tűnt, mégis, fogata ismerősen simult a kezembe.
Két lábra tornáztam magam, és körülnéztem. A nagy fán kívül, melynek törzse mellett felébredtem, semmit sem találtam ismerősnek a hepehupás tájon. Összehúztam magamon felhajtott ujjú farmerdzsekimet, aminek nagyon is ismerős illata volt, de nem tudtam volna megmondani, honnan. Hideget éreztem a mellkasomon, odanyúltam; vékony láncon lógó ezüstgyűrű volt a nyakamban. Ahogy tenyerembe fogtam, furcsa, szorító érzést éreztem, de nem tudtam, miért.
Még egyszer körülnéztem, és éreztem, ahogy rettegés fog el. Az égre kaptam a tekintetemet, de nem láttam semmit. Valamiért úgy éreztem, mintha figyelnének, mintha követnének, de közel s távol semmi mozgást nem észleltem.
Nehezen vettem a levegőt. Nem tudtam, hol vagyok, nem tudtam, miért, se azt, honnan jöttem, vagy mióta voltam itt. Nem ismertem fel a ruháimat, mégis az enyémek voltak, és fogalmam sem volt, mégis mi történt velem.
Nagy levegőt vettem. Tudtam, hogy itt nem maradhatok, nem éreztem magam biztonságban egy pillanatra sem. Még egyszer körülnéztem, a távolban valami sötétet pillantottam meg; fogalmam sem volt, mi az, de úgy nézett ki, mint valami, és már a valami is jobb ötletnek tűnt, mint ez a semmi.
Elindultam. Először lassú, de biztos léptekkel, aztán elfogott a félelem, és elkezdtem futni, futni amíg a lábam bírta, és tovább is. Csak rövid szüneteket tartottam, bokrok, fák árnyékában, és a sötét valami egyre közelebb került, tudtam, éreztem, hogy el fogom érni, el kellett érnem, ha nem...
Beesteledett, már nem bírtam, remegtek a lábaim, csak lépkedtem, de már mindjárt ott voltam, pár száz méter a hatalmas falakig, amelyek vagy menedéket hoznak, vagy a végembe szaladok. Úgy éreztem, milliméterenként teszem meg az utat, mikor is a bal oldalamról, a távolból vérfagyasztó hangokat hallottam. A szívem majd kiugrott a mellkasomból, ismét elkezdtem futni, tudtam, hogy hamarabb be kellett érnem, mint ahogy a valamik ideértek volna. A lábam égetett, többször is majdnem összecsuklott alatt, megbotlottam, éreztem, ahogy a bokámba fájdalom hasít, de futottam tovább, mígnem a fal közvetlen közelébe értem. Kaput láttam, vagy csak nyílást? Sérülést a falon vagy megmentést? Nem érdekelt, nem fogtam fel, már messziről sikítottam.
- Engedjenek be! Kérem!
Hangom ijesztően magasan jött ki a torkomból, és egy pillanatra a szám elé is kaptam a kezem. Mintha egyszerre hallottam volna valaki más, és a saját hangomat.
Tudtam, hogyha mással nem, ezzel magamra vontam a vadállatok figyelmét, melyek ijesztő hangja egyre közelebbről hallatszódott.
- Könyörgöm, valaki!
Elértem a falat. Jobb híján dörömbölni kezdtem, de vastagsága elnyelt mindenféle hangot, és csak megsértettem az öklömet, de nem érdekelt.
Jobb szemem sarkából mozgást pillantottam meg. Lendületből odafordultam, és megláttam a rám szegeződő fegyvert; reflexből cselekedtem. Valami mélyről jövő érzés fogott el a rémülettől, a kezeim maguktól cselekedtek, ahogy elkaptam a fejem, félve a támadástól, ami sosem ért el.
Egy pillanat múlva óvatosan kinyitottam a szemem és odanéztem; velem szemben két méter magas vízfüggöny állt. Aprót sikkantottam, a szám elő kaptam a fejem, és a vízfüggöny a földre hullott, szinte azonnal elnyelve az összes vizet, mintha csak onnan jött volna.
- Ki vagy te? - dördült el a kérdés, nekem meg kedvem lett volna leguggolni, és a füleimre rakni a kezeimet.
- Én, én nem tudom, figyeljen, valami jön, itt, erre tart, és ha nem enged be, én... - hadartam, képtelen voltam egyetlen értelmes hangot kinyögni.
Ki vagyok én...?
- Ki vagy te? - kiáltott rám még egyszer a hang, és úgy éreztem, azonnal elájulok.
A félelemtől, a fáradtságtól, a rettegéstől, és attól, hogy nem tudtam a választ.
Ki vagyok én...?
- Laila Acker.
A válasz mélyről jött, amikor reflexből megfogtam a nyakamban lógó gyűrűt, anélkül, hogy ki akartam volna mondani, mégis kibukott a számon. A név idegennek tűnt, ahogy elhagyta az ajkaimat, mégis, a hangzása valahogy ismerősen csengett, és úgy éreztem, igaz, amit mondok.
- A nevem Laila Acker - ismételtem meg, kétségbeesetten. - Fogalmam sincs, honnan jöttem, a semmi közepén ébredtem fel egyetlen emlék nélkül, és ha nem engedsz be, pár percen belül én...
Nem fejeztem be. De nem is kellett.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 23 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3