Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Crusader család (nagyapa, apa, iker) •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Crusader család (nagyapa, apa, iker) 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Crusader család (nagyapa, apa, iker) Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 02, 2019 12:10 am
Következő oldal


......... Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • Andrew Lincoln?
Kora • 45
Karakter információAzokban az időkben, amikor menekülnünk kellett, hozott össze a sors veled és apáddal. Ugyan abban a csoportosulásban próbáltunk meg túlélni és előrébb jutni New York felé. Szedett-vedett egy társulat volt, senkiben sem lehetett megbízni, volt hogy meghaltak, eltűntek páran, volt hogy újabb arcok verődtek hozzánk. Bennem sem bíztatok igazán, egyáltalán nem bizalomgerjesztő a képem, és akkoriban nagyon meggondolatlanul reagáltam olyan dolgokra, amik mélyen érintettek. Úgy voltam vele hogy lesz@rom kivel mi van, ha kell magam dobom a vadak elé, én meg rohanok tovább. Szóval a kezdetekben sikerült nagyon jól átvennem ezt a létformát, hogy ember embernek farkasa. Ki tudja mi lett volna belőlem, ha te és apád nem vagytok. Valószínűleg vagy halott lennék, vagy rossz társaságba keveredve velejéig romlott, gonosz ember lennék. Én mindig is elcsatangoltam a többiektől, ez a mai napig is így van, mert az a fajta ember vagyok, aki szeret egyedül lenni, csendben, félrevonulva a többiektől. Aznap is ez történt, amikor az erdőben egy szarvas nyomait követtem -reménykedve hogy legalább az este lesz egy normálisnak mondható vacsoránk- és megtámadott egy angyal. Sokkal erősebb volt nálam, de a dulakodás hevében szerencsétlen módon sikerült belevágnom a szívébe a saját pengéjét. És ami még sohasem fordult elő ezelőtt, meghalt. Én is olyan súlyosan megsérültem, hogy nem tudtam volna egyedül visszamenni a csoporthoz. Egyedül az erdőben, sérülten fekve pedig biztosan nem lett volna esélyem túlélni. Csak arra tudtam gondolni, hogy itt volt vége, meghalok, ki jönne utánam, hiszen senkinek sem hiányoznék. Te még is felbukkantál, rám találtál és segítettél.
Onnantól kezdve tudtam, hogy legalább egy emberre számíthatok. Akkor ébredtem rá hogy talán nem kellene ezt az egyedül a világ ellen dolgot erőltetni, mert bár eddig életben tartott, de aznap este majdnem a vesztemet is okozta. És biztos hogy jó az, amit eddig tettem? Hiszen te kérés nélkül nyújtottad a kezed. Önzetlenül.

Azokban az években megedződtünk, olyan dolgokon mentünk keresztül, amiken soha senki más. Vált válnak vetve küzdöttük végig magunkat kannibállá vált embereken, útonállókon, zűrös bandákon, a lelkünkre pályázó démonokon és Gabriel vérszomjas őrjáratain egészen New York-ig. Az életemet adtam volna érted, ahogy te is értem. Bár nem vér szerinti, de testvérek lettünk. És ez mindig is így marad. Te számíthatsz rám, ahogy én is rád.

Az eltelt évek alatt megváltoztál, ahogy én is. Te családot alapítottál, én meg igyekeztem szocializálódni. Bár a nejed engem egyenesen gyűlölt, veszélyesnek tartott és elvadult baromnak. Ugyanakkor apádra is fújt, szóval sejtettem hogy itt többről van szó, mint hogy engem nem kedvel. Ezekben az időkben nagyon magányosnak éreztem magam, hiányzott a testvérem, jószerivel csak apáddal jártunk össze. Nem akartam gondot okozni, így volt hogy hónapokig nem is hallottál felőlem. Őszintén ez az időszak maga volt a pokol, amúgy sem találtam a helyem a városban, így egyenes út vezetett az önpusztító életmód felé.
Néhány évre rá elhagyott a feleséged, te pedig felkerestél. Azt hiszem neked ezek az évek teltek el földi pokolként. Ha visszatekintek, tudom, szükségünk volt egymásra.

És a régi Crusader tesó visszatért!
Valahol mélyen benned egy olyan vezető lakozik, aki sokkal több lehetne, mint azok, akik jelenleg vezetik a várost. Tudom, ismerlek, ahogy te is engem. Neked a család az első, a gyerekeidért a tűzbe mennél, ezért sem foglalkozol jelenleg a nagy egész dolgaival. Megvannak a saját gondjaid. Amennyire ismerlek, ez így is fog maradni, ha csak Drake el nem cs@szi. Mert ha itt puskaropogtatás indul a hatalomért, abban biztos vagyok, hogy a családodat nem hagyod. Abban pedig te lehetsz biztos, hogy én melléd állok.Kanon szöveg:

"Apja után természetesen ő is vadász lett és a saját gyermekeit is erre neveli. Több támadás is érte már őket, de apja tanácsait megfogadta és jól felfegyverzett a házban mindent. Ex-feleségével nincsenek túl jó viszonyban az életformájuk okán, sőt, pontosan emiatt váltak el, de ő mégsem hagy fel a családi hagyományokkal..."......... Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • Liam Neeson?
Kora • 66
Karakter információNekem egy ideig te voltál a fura fazon, neked pedig én a vadbarom. Már akkor is olyan dolgokat szereltél össze, amikhez egyikünk sem konyított, és hamar kiderült hogy ezek hasznosak nekünk.
Valamivel később azután, hogy a fiad megmentette az életem és jóban lettünk, egyszer leültél velem beszélgetni. Utólag most már azt mondom, az a fejmosás kellett! Szükségem volt rá!
Attól a naptól kezdve kezdted el megszállottan kutatni a természetfelettiek dolgait, amikor előkerült az angyal penge és vele együtt a történteket is elmeséltük neked. Utána folyton, már már idegesítően notórikus módon vezetted a naplóidat erről.

Legrosszabb időszakomban pedig a barátom lettél. Persze mostanában is sokszor megkapom tőled, hogy elvadult vagyok és többet kéne foglalkoznom az emberekkel, akik számítanak nekem. Hát, nem vagyunk egyformák! Szerinted saját családom is lehetne, szerintem meg nem mindenkinek való ez, legalább is az olyan elcseszetteknek, mint én, nem! Azért még kedvelsz, tudom én Wink

Kanon szöveg:

"A három fő vadászcsalád egyik tagja. A rangidős férfi a családban. Mindenkinél jobban ismeri már a természetfeletti világot, fiatal korában megszállottan tanulmányozta azt. New Yorkban ő az egyik ilyen szakértő, őt kérdezik, ha gond adódik. Csak egy fia született, mert feleségét démonok ölték meg. Fiát viszont kitanította, és a mai napik előfordul, hogy együtt indulnak vadászatra. Persze közel sem tökéletes mindig a viszonyuk, nem mindenben értenek ők sem mindig egyet. "William Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • Colton Haynes?
Kora • 19
Karakter információMondhatom, hogy a telibef@sott pelenkás korszakot átugrottam, de a tinédzser korszakot már én sem úsztam meg, amikor mindenkinek dolga akadt és én ráértem, persze hogy én nyertem a kettes lottót. Azaz téged, meg a húgodat. Hogy én mennyire nem értek a gyerekekhez, azt szóban körbeírni sem tudom. Úgyhogy fogalmam sincs tetszett-e nektek amit velem tapasztaltatok, vagy láttatok, vagy kaptatok tőlem, halvány lila dunsztom sincs. Talán a nagy része igen, különben elkerülnétek nagy ívben..gondolom.

Téged is, akárcsak a húgodat nemes egyszerűséggel kölyöknek szólítalak, holott mind a kettőtök nevével tisztában vagyok. És azt is tudom ki mihez ért, mit szeret, mit nem szeret. Hihetetlen, de meg tudtam jegyezni! Van, amikor még is az ellenkezőjét csinálom, mert szeretem húzni az agyatokat.

Kanon szöveg:

"Nem túl kedves természetéből kifolyólag nagyon is jól áll neki a vadászat. Legszívesebben az iskolát is otthagyná már, és főállásban a kiképzésével foglalkozna. Kíváncsi és makacs, kedvel egyedül nekiindulni a célnak, amiből sokszor rossz dolgok sülnek ki, és az apja vagy nagyapja menti meg a szűrét. Ettől eltérően, ikertestvérével együtt sokkal jobban teljesít, és vigyáz erre a kapocsra kettejük között, mert tudja, hogy ha elveszíti másik felét, akkor legyengül és elvadul, tehát nem lesz, aki majd visszafogja őt..."
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Freya Crusader


Crusader család (nagyapa, apa, iker) Tumblr_inline_p7qlre6Jy21sxj9d2_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
18
☩ Rang :
Vadász
☩ Multi :
Laila Acker
☩ Play by :
Lily Collins
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 17, 2019 5:36 pm
Következő oldal>>>Crusader család kanon hirdetése<<<......... Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • Liam Neeson?
Kora • 66
Karakter információHiába voltam még kicsi, anya is még velünk volt, a tűztől is féltett, és apa sem vitt magával megmutatni, mit csinál, te mégis az öledbe öltettél, és végigmutogattad nekem az - akkor még - kis kamrád tartalmát. Volt ott minden, lőszerektől kezdve nyílhegyekig,  fémek halmokban, fura firkákkal teli könyvek a sarokban. Anya teljesen ki volt akadva - nem sokkal később el is hagyott minket -, apa viszont elérzékenyült, amikor látta, mennyire érdekelnek a - számomra - teljesen érdektelen tárgyak.  Még azt is megengedted, hogy a kis tőrrel játsszak, ami a falon lógott a sok nagy másik mellett, bár sosem akkor, mikor apa ott volt. A rúnákkal telt könyvek is lekötötték a figyelmemet, én nem úgy néztem, mint bátyám, aki egy pillanattal később már máshol lógott és sosem érdekelte különösebben a gyűjteményed; én faltam az ábrákat, bár fel sem fogtam, mire is jók valójában, és emiatt is kezdődött olyan korán a kiképzésünk. Sosem kezeltél a kis hercegnődként, mint azt más lányok nagyapjai tettét, én a kis harcosod voltam, akit kivittél az erdőbe "vadászni" (főleg madarakat és mókusokat kergetni, egyszer még horgászni is elvittél). A tudásod a természetfelettiről mindig lenyűgözött, élvezettel hallgattam az "esti meséidet", melyben angyalok és démonok gyengepontjairól, esetleges ellenük ható mérgekről beszéltél, és ez a csodálatom akkor sem szűnt meg, mikor egy bizonyos szintig vadászfeltalálóvá nőtted ki magad (akihez gyakran járnak segítségért, még úgy is, hogy csak semmitmondó válaszokat adsz, de ha én kérem, nyomban munkába lendülsz). Ma is szívesen járok a sokkal nagyobb műhelybe, kérés nélkül is rendbe teszed a tőrjeimet, sőt, gyakran újabbakat mutatsz, hátha valamelyik elnyeri a tetszésemet, és kiképzésem, tudásom jelentős részét is neked köszönhetem, mind a rúnákról, mind a természetfelettiről, illetve - a felettébb borzalmas és tűrhetetlen íjhasználatomat is, bár az nem rajtad múlott.

Kanon szöveg:

"A három fő vadászcsalád egyik tagja. A rangidős férfi a családban. Mindenkinél jobban ismeri már a természetfeletti világot, fiatal korában megszállottan tanulmányozta azt. New Yorkban ő az egyik ilyen szakértő, őt kérdezik, ha gond adódik. Csak egy fia született, mert feleségét démonok ölték meg. Fiát viszont kitanította, és a mai napik előfordul, hogy együtt indulnak vadászatra. Persze közel sem tökéletes mindig a viszonyuk, nem mindenben értenek ők sem mindig egyet. "......... Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • J. R. Bourne?
Kora • 45
Karakter információBár féltettél mindig is, azt mutattad, erősnek tartasz. Szembeszálltál anyával, aki szívesen eltiltott volna nagyapától, mert "veszélyes", és legszívesebben futva vitt volna engem és bátyámat magával, el messzire, hacsak nem New York lett volna a legbiztonságosabb város már akkor is. Kicsi voltam még, mikor elváltatok, nagyon kicsi, nem sokkal azelőtt lehetett, hogy elkezdtétek az első leckéket a kiképzésen. Talán emiatt is nem emlékszem másra, csakis arra, hogy mennyit foglalkoztál velünk, és mindig bátorítottál; és bár sosem voltál olyan vakmerő, mint nagyapa, aki már négy-öt éves koromban vígan engedte, hogy a tőrrel játsszak, mégsem éreztetted, hogy "nem, ahhoz még túl kicsi vagy". Nem mondhatnám, hogy túlféltesz - az inkább anya erőssége -, épp ellenkezőleg, egészen el tudod választani az apaságot a kiképzőtől és - most már - felettestől, bár néha mégis úgy érzem, magadban vívódsz, hisz a biztonságunk a legfontosabb, mégis veszélyes életre neveltél minket. A mi kapcsolatunk sokkal kiegyensúlyozottabb, míg a bátyámmal inkább ingadozó, hisz vakmerősége és hirtelensége miatt gyakran összeveszel vele, ilyenkor rám számítasz, mert tudod, hogy rám hallgat egyedül, tőlem elhiszi, amit te már százszor elmondtál neki. Korábban úgy éreztem, az életedet is rám bíznád, olyannyira megbízol szilárd teljesítményemben, mégis, legutóbbi mellélépésem óta azt érzem, megcsappant a bizalmad, és tudom, hogy csak féltesz, mégis gyakran magamon érzem óvó tekinteted edzés közben is, és bár nem tudom, de sejtem, hogy a te kezed is benne van abban, hogy a tanács még mindig nem engedélyezte - és nem is fogja egy darabig - azt, hogy ismét teljes jogú vadász lehessek.
**ET-mben még infó, első kicsi képre kattintva**

Kanon szöveg:

"Apja után természetesen ő is vadász lett és a saját gyermekeit is erre neveli. Több támadás is érte már őket, de apja tanácsait megfogadta és jól felfegyverzett a házban mindent. Ex-feleségével nincsenek túl jó viszonyban az életformájuk okán, sőt, pontosan emiatt váltak el, de ő mégsem hagy fel a családi hagyományokkal..."William Crusader
Szabad
Rang • Vadász
Play by • Colton Haynes?
Kora • 19
Karakter információAugusztus hetedikén születtünk, noha te öt perccel hamarabb, mint én, mégis, kettőnk közül mindig is én voltam az érettebb, az érdeklődőbb, míg te a céltudatosabb, egyszerűbb. Sosem tudtad rejteni az érzéseidet, de nem is próbálod, az összes gondolatod azonnal kiül az arcodra, míg nekem mindig is jól ment a színészkedés. Emiatt nagyon őszinte vagy, fennhangon mondogatva a véleményed, nem érdekelve, hogy ki hallja és ki nem. Gondolataidat, aggályaidat szintén kérdés nélkül kimondod, emiatt néha következetlen kérdéseket teszel fel. Mindig is jóval erősebb voltál, mint én, utoljára talán tíz évesen tudtam szkandert nyerni ellened, emiatt a kiképzésed alatt is erőre mentél, bár nem a közelharcod preferálod. Ugyan hirtelen haragodban rátámadsz akárkire, akármire, ha kell, puszta kézzel, egy hosszabb fegyver, esetleg lándzsa jobban áll a kezedben, és célozni pedig nagyon is jól tudsz - a lőfegyvereket mindig is irigyeltem tőled. Ezzel szemben borzasztóan védelmező is vagy, főleg velem szemben, már azt sem bírod, ha valaki rám néz (hál' istennek igen gyér a szerelmi életem), harc közben is képes vagy csapot-papot eldobni, ha megsérülök, volt, amikor konkrétan ordítanom kellett veled, hogy ne törődj velem, én megleszek, a többieknek nagyobb szüksége van rád. Bár szükség miatt pár hónapja teljes jogú vadászok lettünk, képzésünk továbbra sem ért véget - így még jobban időpocsékolásnak véled az iskolát, mint korábban, és ezt gyakran szóvá is teszed, vagy felkapod a vizet, ha arra utalok - vagy azt hiszed, hogy teszem -, hogy nekem jobb jegyeim vannak ott. Legszívesebben a kiképzésed folytatnád minden szabadidődben. Kettőnk közül mindig is te voltál közelebb apához, míg én nagyapához (őt te gyakran bohókás vénembernek nevezed a találmányok és érdeklődése miatt, de tisztában vagy azzal, hogy kiváló vadász és csak iszod a szavait, amikor ő tartja a kiképzésedet). Bár apához közel állsz, mégis hullámzó a kapcsolatotok, hisz gyakran nem szeretsz ráhallgatni, illetve - akár engem is megijesztő - agresszivitást mutatsz, ám ha észreveszed rajtam, hogy túllőttél a célon, azonnal visszaveszel. Közeli korunk miatt a kiképzésünk nagyrészét Alexander Payne-nel együtt tartották, akivel bár sosem voltál igazán jóban - és nem szeretted, hogy én valamennyire igen -, csak még nagyobb ellenszenvet támasztasz most, a Payne család bizonyos szintű hatalomszerzése után. Bár Alex nem olyan rég megmentette az életem, rólad lerí az ellenszenv vele szemben, így nem örülsz annak, hogy bármiféle kapcsolatom is van vele.
**ET-mben még infó, első kicsi képre kattintva**

Kanon szöveg:

"Nem túl kedves természetéből kifolyólag nagyon is jól áll neki a vadászat. Legszívesebben az iskolát is otthagyná már, és főállásban a kiképzésével foglalkozna. Kíváncsi és makacs, kedvel egyedül nekiindulni a célnak, amiből sokszor rossz dolgok sülnek ki, és az apja vagy nagyapja menti meg a szűrét. Ettől eltérően, ikertestvérével együtt sokkal jobban teljesít, és vigyáz erre a kapocsra kettejük között, mert tudja, hogy ha elveszíti másik felét, akkor legyengül és elvadul, tehát nem lesz, aki majd visszafogja őt..."
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» családállítás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6