Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Jael - we sin as devils do. we love as angels do. •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Jael - we sin as devils do. we love as angels do. Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
719
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 12, 2019 9:11 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Drága Jael! luvu

Először is hadd fejezzem ki azon örömöm, hogy csatlakoztál közösségünkhöz!  fanolos  Hmmm Elmondhatatlan az az érzés, hogy amikor megalkottok egy kanon karaktert és az egy héten belül el is kel. Ráadásul egy ilyen remek páros! Szívünket melengettétek meg! luvu
A csodás arcodról sokat nem is áradoznék, ugyanis ez adott volt, valamint bátyád is őt szerette volna. Illik a karakterpárosotokhoz mindkét csodálatos arc.

Mivel megvárattunk egy csöppet, nem is húznám nagyon az időd, át is térnék a lapodra. Melyhez alig foghatóak szavak, mégis megpróbálkozom velük. Ritkán találkozni - habár amennyit leírtam az utóbbi időbe ezt, lassan mindennapossá váltok *-* - igazi angyallal. Kedves, türelmes, megbízható. Aki tudja a dolgát, tudja, hogy mire teremtette Atyánk. Ki nem kételkedett ebben akkor sem, amikor eljött az idő és választani kellett. Szívem szakadt meg, amikor taglaltad, hogy milyen megdöbbenés fogadott, amikor Zarall nem Michaelt választottad. (De ha engem kérdezel jól döntöttél Razz).
Nem lehet könnyű egyikőtöknek sem. Az emberek bár gyarlóak de nem sűrűn tehetnek arról, ami történik most velük. Te mégis ott vagy nekik, próbálsz segíteni rajtuk és hidd el, hogy ez sokkal többet ér, mint azt bárki is gondolná. És mindezt, ahogy megfogalmaztad! Láttam magam előtt az éjszaka fekete égboltját, ahogy a horizonton egyre kékebbé válik, mígnem a nap első sugarai arany és rózsaszín színekbe nem színezi őket. S mivel tavasz van, akaratlanul is orromba csalogatta a kellemes és friss levegőt... Engedd meg, hogy megmondjam: gyönyörűen fogalmazol. Magával ragadó és nagyon sajnáltam, hogy véget ért a lapod. Szívesen olvastam volna még tőled. luvu

Ami viszont a legjobban tetszett, az, amikor az érzelmeidről beszéltél. Sokan elfelejtik, hogy mi angyalok mennyire nem kellene, hogy érezzünk dolgokat. Persze úgy tök uncsi lenne az élet és nyilván a Föld hatással van ránk Very Happy És nálad gyönyörűen kirajzolódott, hogy miként tanultál meg érezni. Miként érezted az örömöt a bánatot, a gyűlöletet és a haragot. És hogy a negatív érzelmek mennyire nem tágítanak tőled, amíg Zarall észhez nem tér.
Rettentő kíváncsi leszek, hogy mit fogtok kihozni a párosból (én neked szurkolok, de ezt el ne áruld senkinek Razz)
A vége felé annyit tudok csak kívánni neked, hogy maradjon hited. Bízz Atyánkba és a jóindulatába és hogy vissza fog térni közénk és visszaáll a régi rend. Smile

Addig is, menj és foglald le csodás arcodat, rangodat az angyalok között és esetleg a beosztásodat is a városba.
Üdv közöttünk Jael! Ophilia


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Jael


Jael - we sin as devils do. we love as angels do. Original

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
hm.. no.
☩ Reagok :
17
☩ Rang :
leader
☩ Multi :
nope
☩ Play by :
katherine mcnamara
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 09, 2019 11:31 pm
Következő oldal


we sin as devils do. we love as angels do.
Keresett/Kanon
mintha számítana...


Jael
Karakter információ
Család - Az angyalok mindannyian testvérek, egy család, mégis Zarall az, akit családomnak tekintettem mindig is. Az ikrem, a másik felem, vezértársam. Nem is olyan régen - valójában hosszú évekkel ezelőtt, ha halandó szemmel nézzük -, még egy oldalon álltunk, bíztunk egymásban, segítettük a másikat, s ezzel együtt a többi Kerubot is. Aztán valami félresiklott annál a bizonyos választásnál. Ő Gabrielt, míg én Michaelt választottam. Mégis tudom, hogy egy napon újra azok a híres ikrek leszünk, akik egykor voltunk.
Michaelt is a családomhoz sorolom, a vezéremet, az angyalt, akiért az életemet is adnám, ha arra kerülne sor. Egyengeti utunkat, nemes célokat tűz ki elénk, ha pedig neki kell támasz, állok elébe, mankója leszek a nehéz időkben.

Mi a beosztásod - Még mindig az emberek felügyeletét tekintem elsődleges feladatomnak, valamint azon angyalokét, akik alattam állnak a rangsorban. Michael "testőreként", bizalmasaként segítem a nemes ügyet, amiért egykor harcoltunk. Legfőbb célom mégis az, hogy Zarallt erre az oldalra tereljem.

Melyik oldalon állsz? - Michael. - Számomra sosem volt kérdés, hogy mik a céljaim, mi az, amiért teremtődtem. Michael mindezeket képviseli, ilyenformán sosem adtam volna le a voksom más mellett.

Városod - San Francisco, szorosan Michael oldalán.

Porhüvelyem neve - Nincs szükségem rá.
Katherine McNamara
Zarall, Michael
Kerub
Angyal
titok :$
24

Karakter képességeinek leírása
Egy angyal, mint olyan, számtalan hihetetlen dologra képes. Csak, hogy néhányat felsoroljak; telekinézis, emberfeletti erő, halhatatlanság, kiváló érzékszervek. Megannyi dologra képesek vagyunk ezeken felül, de én szeretek mást is a képességeink közé sorolni. Példának okáért, csak mi vagyunk képesek valódi változást hozni halandó és halhatatlan közt, a földieknek, a világnak, s talán a Mennyeknek, minek kapui egyszer talán újra kinyílnak. a Kerubok egyik vezetőjeként pedig igazi vezéregyéniség vagyok, valaki, aki nem előítéletes, aki képes az érzelmeit háttérbe szorítani, vagy akár taktikai lépéseket tenni. Ezek fontosabbak a fentieknél, ám azok sem hanyagolhatóak el. Egy angyal veszélyes, céltudatos, erőteljes. Csodálatos teremtmény, pont úgy, ahogy a halandók is. Ez az, amit sokan elfelejtettek, hogy ők is Isten teremtményei, akárcsak mi.Minden történet rejthet titkokat
Néhány ember pusztulásra ítéltetett. Halandók, kik a rossz útra léptek, hibát hibára halmoztak, elfogadhatatlan döntéseket hoztak. Ám ki mutasson nekik utat a fénybe, ha nem mi, a Kerubok vezérei, az elsők köztük, az ikrek, akik vállt vállnak vetve irányítottak? Fáj, a mai napig fáj, hogy Zarall ellenem fordult, avagy mi fordultunk egymás ellen. Ennek nem szabadott volna soha megtörténnie, mégis így esett, mintha meg lett volna írva, hogy a nagy vezérek egy napon szétválnak, s egymás ellenségeivé "avanzsálnak". Egykor sosem hittük volna, gondolni sem mertük, hogy ilyesmi előfordulhat, majd minden egy csapásra megváltozott. Egyesek úgy emlékeznek rá, a Mennyország csak úgy kivetett minket magából, pedig megvoltak ennek is az előjelei. Az emberek romlása, később pedig Urunk eltűnése. Mind-mind jelek voltak, amiket egyikünk sem vett észre időben. Végül pedig megtörtént, amitől már előre rettegnünk kellett volna. Ámbár természetesnek tartottuk, hogy odafent éldegélünk, lenézve az emberekre, de mi sem voltunk tőlük annyira különbek. Természetesnek tűnik valami, egészen addig a pontig, amíg el nem veszítjük azt. Mi is ugyanabba a hibába estünk, amibe az emberek oly' gyakorta.


A friss levegő az arcomba vágott, kellemesen cirógatva bőrömet, bele-belekapva vörös hajzuhatagomba. San Francisco fényei immáron huszonnyolc esztendeje ejtenek ámulatba, mint azon az első éjszakán, mikor megpillantottam őket az egyik tetőről. Most is ugyanazon az épületen, ugyanazon a tetőn álltam, igaz, azóta néhányszor felújították, s a város is jobb állapotban volt. Sosem felejtem el azt a napot, amikor félelemmel, mégis izgalommal telve vágtam bele a felderítésembe, s az odafentről romlottnak tűnő világ megmutatta a szépségeit. Az asztfaltból magának utat törő növényzet, az egy szál virág, amit a halandó gyermek oly' könnyedén, oly' bután letépne, édesanyja mégis óva inti, mert vigyázni kell rá. A felkelő, vagy épp a lemenő nap fénye, az ember kedvessége, aki élelmet ad a koldusnak. Számtalan csoda volt ezen a világon, amiről mi, égiek álmodni sem mertünk volna. Voltak, akik rettegtek, undorodtak a földiektől, a világuktól, én mindössze kíváncsi voltam. Mindezek mellett pedig védeni akartam az embereket, megóvni őket, hiszen épp elég volt mindaz a természeti katasztrófa, amit át kellett élniük. Nevezhettük büntetésnek is akár, vagy egy erős figyelmeztetésnek, hogy nem a technika a fontos, vagy a háborúk. Az összetartás. Az a megannyi kellemes érzelem, amire a halandók képesek. Egy halovány mosollyal konstatáltam magamban, hogy tetszik ez a világ. Odafent, érzelmek nélkül csupán az irányítás volt a feladatunk, idelent minden mást is megtapasztalhattunk. Sose vágytam ebbe a világba, nem vágyódtam az emberek közé, ám egyáltalán nem bántam, hogy végül itt kötöttünk ki. Először furcsa volt érezni valamit, bármit, ami nem az elszántság, a testvériség által keltett egyensúly,s azáltal a béke, vagy a bizalom. Ezek az érzelmek merőben mások voltak. Boldogság. Öröm. Bánat. Harag. Szomorúság. Mélységes harag, és szomorúság. Ezt a kettőt jól ismertem, mióta fivéremtől különváltam, mióta ő Gabriel oldalára pártolt át. Michael volt számomra az egyértelmű döntés, a megkérdőjelezhetetlen választás. Pislogás nélkül álltam mellé, a fejemben meg sem fordult, hogy Zarall másképp dönt. Mikor pedig egymással szemben találtuk magunkat, mindkettőnk arcáról a megdöbbentség sugárzott, talán akkor először. Az árulás érzése, ami addig ismeretlen volt számunkra.
Egy utolsó pillantást vetettem az alvó városra, amit néhány másodpercen belül a nap ébredése festett színesre. Az első, gyöngéd napsugarak alig érintették a bolygót, mégis érződött, hogy máris melegebb van. Egy új napra, új kezdetre virradtunk, én pedig makacsul a fejembe vettem, hogy most jött el az a nap, mikor Zarall végre észhez tér a szavaim hatására. Elszántságom valójában teljesen alaptalan volt, de én bíztam a kitűzött célomban, sikerrel akartam járni. Minden porcikám azt súgta, az elmémmel együtt, hogy ne reménykedjek, a szívem mégis másra sarkallt. A szívem, ami oly' sok évig üres volt.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/2
Angyal
5
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6