Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
255
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 09, 2019 12:13 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Zarall! OMG

Először is engedd meg, hogy ismét nagy örömmel köszönthesselek Téged az oldalunk tagjai között! luvu Nagyon remélem és szurkolok, hogy ezúttal könnyebben menjen a kapcsolat kiépítése az oldalon és a játéktéren egyaránt! Wink

Rettentően örülök, hogy ilyen hamar elkelt ez a kanon karakterünk, és azt is alá kell írnom, hogy a PB változtatás is tökéletesen illik hozzá, jó választás volt! Már csak egy húgi kell ide, szintén remélem, hogy ő is hamar megérkezik majd melléd, mert azért mégis csak vele kerek a történet. Very Happy
No de térjünk át a lapodra. Azt kell, hogy mondjam, 10/10-es Gabriel párti angyalt elevenítettél meg, Zarall egója, büszkesége és az igazságérzete több mint a helyén van, ami ugyebár szinte alapkövetelmény ahhoz, hogy valaki ilyen mértékben tudhassa utálni az emberi fajt, csakúgy méltatni a sajátját Very Happy Jókat mosolyogtam a képesség leírásánál, ami egyébként szemet gyönyörködtetően részletesre sikeredett! *-* Voltak ugyan a kari jellemére vonatkozó enyhe utalások a kanon leírásban, azonban nagyon tetszik, amivé alakítottad a saját szájad íze szerint OMG
A történetben is szépen követted a kis segédanyagunkat, olyan jó látni illetve olvasni azt, ahogyan a karakter megélte a történteket, illetve ahogyan látja a világot, mert a mi leírásunk csak egy szürke vázlat, így viszont igazán színt, életet kapott ez a pökhendi első Kerubunk Very Happy luvu Úgy gondolom, van bőven lehetőség a kibontakoztatásában, egyfajta vezetőként akár a további kerubok toborzása is adott, de szerintem a játéktéren is tökéletesen meg fogja állni a helyét.

Összességében egy szépen felépített, korrekt lapot olvashattunk tőled, ami több mint megfelelt az elvárásainknak!
Köszönöm a türelmedet, nem is élnék vissza vele tovább, főként, hogy így igyekeztél még ma elkészülni a lapoddal  k76k A szükséges foglalókat kérlek, hogy ejtsd meg, utána viszont sok-sok izgalmas játékot kívánok neked! Érdeklődően fogom követni majd a karakter sorsát *-*


Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Zarall


Zarall Tumblr_owsxzvOdo31wxdmrbo3_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
⇝ Vezető
☩ Multi :
⇝ Azazel
☩ Play by :
⇝ Dominic Sherwood
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 08, 2019 2:06 am
Következő oldal


The time will come, when you'll have to rise
Kanon & Keresett
Ki számolja?


Zarall
Karakter információ
Család - Egyetlen szó: Jael. Jobban mondva egy név az, ami számomra igazán kifejezi, sőt, megtestesíti a család igazi fogalmát, még akkor is, ha jelen pillanatban a drága húgicám nem épp azokat a nézeteket vallja, mint én. Tudom jól, hogy a lehető legrosszabb úton halad, de minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy visszarántsam a rossz oldalról, magam mellé. Mert én és ő, azaz mi ketten, még nagy dolgokra vagyunk hivatottak, hiszen mi vagyunk a Kerubok legelső tagjai. S ezt nem szabadna elfelejtenie. Tudnia kellene, hol a helye és mit kell tennie. De nem baj, én majd addig emlékeztetem rá, mígnem visszatér hozzám.

Mi a beosztásod - Tulajdonképpen az elsődleges feladatom az, hogy az angyalok felett bírát játsszak és kiszűrjem azokat, akik nem Gabriel mellett állnak. S a helyzet az, hogy engem igencsak nehéz átvágni... tehát ne próbálj meg hazudni, úgyis rajtakaplak.

Melyik oldalon állsz? - Gabriel. Hiszen ő az egyetlen, aki képes lehet visszaállítani a rendet. Csakis Ő. S épp ezért állok az ő oldalán, segítve minden lépését... meg persze, a saját utamat is egyengetem, ami azt illeti.

Városod - Hol máshol is lehetne a legfőbb tartózkodási helyem, mintsem Las Vegas? Ugye nem kell megmagyaráznom, miért?

Porhüvelyem neve - Oh, nekem nincs szükségem semmiféle porhüvelyre; én tudod, eredeti vagyok... ilyennek, avagy olyannak születtem, ahogyan látsz. Ne irigykedj rám, nem áll jól.
Dominic Sherwood
Gabriel & Stamiel
Kerub
Angel
-
25 év

Karakter képességeinek leírása
Kérlek! Angyal vagyok, angyali képességekkel – azon túl, hogy angyali külsőm van, ami mindenkit elkápráztat. Bár tudom, hogy téged nem ez érdekel, hanem az, mire is vagyok képes, de most jólesik húzni kicsit az időt.
Tehát… miket is tudok? Mindent, amit Te nem, kedves kis halandó. (Legalábbis gyanítom, hogy ezeket a sorokat csak halandó ember olvassa, az, akinek annyi ideje van, mint a tenger – legalábbis azt hiszitek… de ha rajtam múlik, az időtök végéhez értek rövidesen.)
Szóval, a képességeim, ugye? Lássuk csak. A telekinézis, vagy a gyógyítás, netán a halhatatlanság fogalma az, ami ebbe a körbe besorolható. S ha az képességnek számít, nos, erősebb is vagyok, sokkal, mint egy átlagos kis halandó. Képes vagyok a telepátiára, valamint manipulálni, avagy módosítani bárki emlékeit. Továbbá… az asztrális kivetülés is egy elég jó kis adottság, hisz „ott vagyok – de mégsem” szituációkat hozhatok létre. Így aztán bántani sem tud az, aki elé kivetülök.
Oh, s a kedvencem. Kitűnő érzékekkel rendelkezem, ami egyet jelent azzal, hogy megérzem azt, ha valaki hazudik. Ki tudom belőle szedni az igazságot, akár akarja, akár nem – bár ez attól függ, hogy az illető elméje mennyire szilárd. Hiszen bárki képes küzdeni, nem igaz? Csak a kérdés az, meddig. Én pedig még arra is képes vagyok, hogy érzéseket felerősítsek másokban, persze, csakis a „jó” érdekében. (Az már más kérdés, nekem mi a jó, nem igaz?) Végezetül a mágia, okkult tudásomat emelném ki.
Mindent összevetve, elég sokmindenre képes vagyok, így hát nem hiszem, hogy jó ötlet, ha ujjat húzol velem. Bár tény, ami tény, a harci tudásom nagyjából a nullával egyenlő, főként a harcos angyalokhoz képest, de… azért nem akarsz Te velem összefutni, hidd el, okozhatok meglepetéseket Neked.Minden történet rejthet titkokat
Álmaimban még gyakorta visszatérek a felhők fölé – igen, a Mennyországba, ahová talán sosem juthatok vissza. Nem csak én, de más sem. Ott születtem. Fent, a felhők fölött, Isten egyik teremtményeként, sőt, mi több, a Kerubok első leszármazottjaként. Fontos feladataim voltak, s mindazon túl, ott volt számomra a húgom, a másik első leszármazott, Jael. Ketten lettünk úgymond a Kerubok vezetője, az emberek segítője, kik nem csak a szerelem terén egyengették a kis halandók életét, hanem azon túl is. Igyekeztünk jó útra terelni őket, olyasféle érzéseket felerősíteni bennük, amivel nagy dolgokat érhetnek el. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, együtt, ketten, összhangban – mint az igazi, valódi testvérek. Mert bár az összes angyalt mondhatnám a testvéremnek, de számomra csakis Ő lett igazán az. Jael. Ketten együtt még az alattunk levő Kerubokat is felügyelnünk kellett, s figyelni mindarra, amit ők tettek. Ha netán valamelyikük nem úgy cselekedett volna, ahogyan azt mi, vagy épp Isten elvárta, nos, cselekednünk kellett. Fent kellett tartanunk a békét, a nyugalmat, magát az egyensúlyt. S együtt, közös erővel ez sikerült is. Azt gondolom, hogy az összhang, avagy maga a kapocs… kettőnk közt volt mindig is a legerősebb. Nem tudom, hogy ez annak volt-e köszönhető, miszerint egyszerre születtünk meg, vagy csupán a közös élmények okán, de így volt és jó érzéssel töltött el. A másik felemnek tartottam, annak, aki nélkül nem lehetnék egész – ám… ennek azt hiszem, egyelőre vége.
Isten eltűnését követően hatalmas káosz kezdett eluralkodni a Mennyországban. S az a helyzet, hogy nem csak ott, hanem a világon mindenhol. Minden tönkrement. Olyan mértékű pusztítás vette kezdetét, amiről még álmodni sem mertem soha – s ekkor… ekkor szakadtunk szét Jaellel.
Többé már nem egy oldalon álltunk, s nem egyféle nézeteket vallottunk. Gabriel mellé álltam. Tudtam, hogy igaza van. A halandóknak halniuk kell – mind egy szálig, s akkor, talán akkor Isten visszatérhet oda, ahová tartozik. Egyáltalán miért teremtette meg ezeket az ostoba kis lényeket Isten? Erre a kérdésre nem találtam a választ, s most sem találom. Plusz feladatokat akart kiszabni ránk, hogy ne unatkozzunk? Előbb játszottam volna a társaimmal kő-papír-ollót, mintsem végignézzem, ahogy az emberiség mindent tönkretesz.
Gabriel oldalára állva, s mindent összevetve, kezdtem más irányt venni. Egészen eddig a pillanatig az emberek mellett álltam, s óvtam, segítettem őket, nos, ennek egy csapásra vége lett. A pusztításuk mellett kampányoltam, kegyetlenül bántam velük, s ha kellett, még öltem is. Mert ez volt az, amit igazán megérdemeltek. Nem az élet, meg a habos-babos szerelem, meg a többi, amivel ezidáig segítettem őket… ezt már nem érdemelték meg.
Jael ekkor már nem volt velem. Mikor oldalt kellett választani, nem mellém állt, nem a saját, tulajdon testvére mellé, hanem Michael mellé. Az ő seregét díszíti, s őt segíti, nem pedig engem… Azt gondolja, én döntöttem rosszul. Úgy véli, hogy én vagyok az, aki rossz oldalon áll és nekem kéne meglátnom a valóságot, s ezután melléjük állni. De nem, nincs így! Ha azt hiszi, hogy Michael nézetei a jók, a valóságosak, akkor nagyon nagyot téved és ezt mindenképp be fogom neki bizonyítani.
A világ rendje egyszer helyre fog jönni és kérlek, én nem a vesztes oldalon akarok abban a pillanatban állni. Erről szól az egész.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Zarall 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5