wrong timing, Cameron & Drake

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Drake Wallenberg


wrong timing, Cameron & Drake Tumblr_ow74404FTy1s9wj6io7_r12_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
64
☩ Rang :
the leader of NY
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
36
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 01, 2019 11:45 pm
Következő oldal


Wrong place, wrong time
Cameron & Drake
──────────── ────────────
« Szószám; 423 • Zene; down to the river »
Let me be what I meant to be.
Az asztalról nyalom fel magam. Az egyik könyv lapja meggyűrődve tapadt a képemre. A pohár víz lefolyt a repedezett falap szélén, eláztatta a falak védelméről készített jegyzeteket. Bealudtam – a végkimerülés egyik tünete. Egy ponton túl elveszítettem a számontartását az ébren töltött órák számának. Teljesen összekuszálta az időérzékemet a démon. Kitartóan szórakozott az idegeimmel, újra s újra ugyanazt a jelenetképet vetítette le előttem, amint normálisan akartam volna pihenni. Ugyanazt az átkozott, véres, gyomorforgató képet. Alapos, műpontos munkát végzett. A hangokat is előásta az emlékeim közül. Mióta voltam ébren? Mióta feküdtem eszméletlenül az asztalon? Egyikre sincs válaszom. A szemeim alatt jókora karikák éktelenkednek. Az egész arcom zsibbad. Az agyam kaptárként zsong.
Jó reggelt Csipkerózsika! Hétágra süt a nap, jól aludtál? Oo. Várjunk csak… A hangtónusa nyájasan tölti be a hallójárataim a felfedezés végén. …mintha közvetlen a fülem mögül duruzsolna. Rühellem, amikor ezt csinálja. Irritál. Arctalan vigyorát kunkorítja. Ismeretlen másodpercszám múltán kapok észbe, fájdalmassá válik az ökölszorításom, az erőfeszítéstől remeg a kezem. Vele együtt az alkarom is. Újból nyoma marad a tenyeremen az ujjbegyek, a körmök helyének. Feltápászkodok a székről. Se a papírokat áztató víz, se a még égő gyertya nem érdekel. Az adott pillanatban konkrétan semmi. Fáradt, frusztrált mozdulattal nyomorgatom meg az orrnyergemet. A szemeim összeszorítása már-már fájóba hajlik át. A mellkasom lassú iramban emelkedik és süpped. Akaratosan, mélyen szippantom magamba az oxigént, amiből mintha alig találnék a helyiségben… Levegőre van szükségem. Élénken csap a gondolataim közé a szükséglet. Fojtóan. Legutoljára a Tanács ülése előtt voltam kint a szabad levegőn, ami… két napja volt. Nem. Három? Az se kizárt négy. A gondolatmenet végére daccal seprem félre a találgatást. Sehová sem vezet. Az agyamat még jobban felbassza. …amin még jobban felpaprikázom magam. Ördögi körforgás.
Ingerült lendülettel csapódik be mögöttem a szoba ajtaja és célirányosan indulok meg a legközelebbi kijárat felé. A külvilágot ignorálom. Képtelen vagyok foglalkozni vele pattanásig feszült idegekkel. Határozott léptekkel haladok. A tekintetem nem akad meg a folyosó részletein. Sem tárgyakon. Sem az esetleg szemből jövő Cam-en és Ruvik-on. …mintha ott sem lennének. Most nincsenek.
Mondták már mekkora fasz vagy, köszönhetnél a pajtijaidnak? …legalább addig amíg vannak. Egészségesen. Egyben. Életben. Részletkérdés. Kiroppantom a vállamat. Erősen megszívom a tüdőmet. Már épp szóra nyílna a szám… hirtelen kibukó, meggondolatlan felszólalásra, hogy kusshadjon végre. A hangformálás előtt húzom be a féket. Ráharapok a nyelvemre, amiből kis híján vér serken. A begyűjtött levegőt fújtatással lököm ki a testemből. A tekintetem tudatosan szegem előre. Kerülöm a folyosón haladókat. A perifériám szélénél közelebb nem akarom tudni őket, mert pontosan tudom miért van olyan jó kedélye a lovasnak… kurvára pengeélen táncolok.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Drake Wallenberg


wrong timing, Cameron & Drake Tumblr_ow74404FTy1s9wj6io7_r12_400
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
64
☩ Rang :
the leader of NY
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
36
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 01, 2019 11:42 pm
Következő oldal


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3