Tükörszilánk - Euranos

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 22, 2019 10:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
Volgan próbálkozik, amíg a másik két démon magához nem tér. Kardját előrántva hárítja a nyilakat, de amilyen ütemben jönnek, erejének többi részét is ki kell használnia. Talán a tudat alattija, vagy az, hogy beállt Thézeusz elé, de a vesszők hirtelen megállnak a levegőbe, majd visszafordulnak az irányítójuk felé.
Ha hátra fordulna láthatná, hogy az ifjú szemei olajfeketévé változtak, karját előre nyújtja ki az ég irányába. Egy pislogás és újra a régi égszín szemeivel szemléli a világot. Azonban még mielőtt bárki is megmozdulhatna újra örvény rántja el őket. Az események körülöttük gyorsan peregnek, mintha egy időkapszulába kerültek volna.
Szempillantás alatt láthatják, ahogy Thézeusz könnyedén megszerzi a sarut és a kardot, futóképekben pedig hőstetteinek ítélt cselekedeteit, melyek nem mások, mint olcsó démoni mutatványok. Láthatják miként nő ereje napról, napra, évről évre, mígnem megalapítja az ókor egyik legnagyobb városát. Láthatják, hogy miként foglalja el dicső helyét és mivé lesz az ember.
Utolsó napjaiban hörög, nem emlékszik semmire. Magához hívatja gyermekeit, de azoktól csak az kérdezi:
- Mi történt az erdőben?
Ők pedig csak értetlenül állnak apjuk újabb emlékezetvesztés közepette. Fiatal még, ereje teljében, hiszen alig múlt el huszonnyolc. Tíz év a kardjának megszerzése óta.
Halála után az örvénylő tenger lecsillapodik a démonok körül. Láthatják miként helyezik a máglya tetejére. Athén papja két érmét helyez az immár nem ifjú szemére, hogy a Sztüx folyón szabadon kellhessen át.
Fáklya fénye lobban, ahogy a farakást meggyújták a lángok pedig hirtelen lobbannak a magasba. S amit csak a három démon láthat. A tűzből egy alak lép ki. Ismerős lehet az arca mindannyiuknak. A Halál.
Ajkán pimasz félmosoly játszik, ahogy kezét kinyújtja. Csókot lehel az arcra, ujjait az érmékre helyezi, majd az egyiket elveszi. Ujjai között forgatja. Hátrább lép, újra a lángokba.
A füst a magasba koponyát formáz az örvénylés egyre sűrűbb, újra magukba szippantja a démonokat. A kezdeti zuhanást élhetik át újra. Két pislantás és mind a hárman ott találják magukat, ahol a legelején.
Volgan újra annak a bizonyos falnak dőlve találja magát. Az est már tovahaladt, a nap aranyló korongja megjelent a horizonton. A kihallgatni való járőrök már nincsenek sehol, az utca néptelen, a város lakói kezdenek magukhoz térni.
Abaddon az utcán találja magát, ám aki fellökte már rég nincs ott. Senki sincs már ott, egyedül van az emlékeivel és az átéltekkel egyetemben.
Belial pedig nem tudja már elkapni a szárnyast. Az tovatűnt, hűlt helyét találja, bosszankodhat rajta, ám az emlékek? Vagy éppen átéltek gondolkodóba ejtik?
Bárhogy is lehet nem lehetnek biztosak abban, hogy az elméjük játszott velük csúfos játékot, vagy valóban a múltban találták magukat egy pillanat erejéig? És miért van jelentősége annak amit láttak? Egyáltalán van?
A kérdések megannyiak, de vajon valaha választ fognak rájuk találni?Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Volgan


Tükörszilánk - Euranos Tumblr_p3g8fl9Rjq1uutgwwo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
98
☩ Rang :
Tanácsadó
☩ Képességem :
Szokásos, meg egy kicsit több
☩ Multi :
Raphael
☩ Play by :
Garrett Hedlund
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 30, 2019 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szórakozzál   tudodkivel...
Tükörszilánkok-Euranos
 Mikor közli, hogy nem számít hirtelen fújni kell kettőt a nyelvem alá, vagy levágom a fejét. Ám nagyon sok időm nincs ezen agyalni, hogy melyik legyen, hiszen sebesen történnek az események megint. Ötletem nem lett volna rossz, viszont segíteni nem sietett senki, a föld elnyel bennünket, Dont behálózzák az indák, mi hárman, zuhanunk a semmibe ismét. Hihetetlen mik történnek itt. Bármi is ez befejezhetné, mert már nagyon unom. Egyszercsak azt veszem észre magamon, hogy nem kapok levegőt, és nem tudok mozogni. Fasza mennyi mindenen túlestem már, erre itt kell meghalnom, mint valami nyomorult. A sötétséget fény töri meg, melyben nem sokat látok, csak érzem ismét, hogy zuhanok. Majd hatalmas csobbanással érkezünk a térdig érő vízbe. Felállva érzékelem, hogy nem ott vagyunk ahol eddig, az ég kékje felettünk tündököl. Mi a picsa? Nem is zuhantunk akkorát, mint amennyinek érződött. És hol is vagyunk? Az erdőből, tengerpart lett? Hogy? Temérdek kérdés, melyet Thészeusz hangja zavar meg. Megindul kifelé a vízből, körbepillantok, majd észreveszem, hogy a nő nincs itt.
- Kurvára nem vagyunk a kísérete. -bukik ki belőlem hangosan, és így megbizonyosodok arról, hogy megtört az átok. Ám ezt az érzést se élvezhetem sokáig, hiszen nyílvesszők jelennek meg a sziklák mögül. Egy a fiú lábánál landol, egy a fülem mellett suhan el. Kezemet kinyújtom oldalra, hogy egy jól helyezett tűzgolyóval kipirítom az íjászokat, de sehol semmi. Nézem a kezeimet, majd megismétlem a mozdulatot, de ismét semmi.
- Basszameg! - kiáltom, majd előveszem kardomat, és azzal kezdem el hárítani a nyilakat. Közben Thészeusz elé sietek, hogy őt is megvédjem a támadástól. Remélem a másik kettő kitalál valami okosat közbe.   


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 26, 2019 6:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
A harcos büszkén húzza ki magát. Hogy nem tett volna hozzá? Kötve hiszi, de nem köti a démon orrára, már csak azért sem, mert fontosabb kérdések is akadnak. Mint példának okáért, hogy ki is volt az a harcos.
Szeretne felelni Volgannak, tényleg. A nyelve hegyén is van a válasz, de mintha béklyót kötöttek volna rá. Képtelen felelni rá. Nyelvét ki-be nyújtogatja, miközben öklendezik is. Torkára tapasztja a kezét, de mégsem jön ki hang a torkán.
Nem egy agytröszt, de felfogja, hogy mi lehet az ok. Így inkább csak megvonja a vállát. Torkát megköszörüli.
- Nem számít -  feleli hetykén. Ha nem akarják az égiek, hogy elmondja nekik, akkor nem fogja.
Még akkor sem, hogyha tényleg onnan jöttek, amelyhez száját tátja csak.
Megvitatni valójuk akadna még, ám a föld újra megremeg a lábuk alatt. Belial készségesen segít nekik, hogy a fa ne csapódjon nekik. Annyira. Calypso az egyik repedés szélére sodorja a husáng, egy óvatlan fordulat és a föld elnyelni. Abaddon még képes megállni a lábán, ám féltérdre ereszkedik és bizony ő is elég közel van az egyik repedéshez.
Volgan pedig egy ötlettel áll elő. Ha valaki a segítségére van, akkor könnyedén kapja fel a szellő. Démon a másik segítségére siet, miközben Thézeusz sem tétlen. Most nem. Futásnak ered az egyik irányba, melyben feltételezi… A mit is?
Ha senki sem segít a széllel, akkor Volgan egyedül marad az ötlettel, de talán még így is tud segíteni társának. Belial is a lábait kapkodja, azonban a föld megcsúszik alatta… Eltűnik a mélyben.
Thészeusz maga is elbotlik, úgy érkezik földre, ahogy megérkezett a kis társasághoz. A föld iszapossá válik alatta, magába szippantja az embert.
Hosszabb távon sem Volgannak, sem Abadonnak nincs túl sok szerencséje. Míg az utóbbi alatt szó szerint megnyílik a föld, úgy az előbbit indák fogják le. Szorosan tekerednek lábai köré, esélyt sem adnak számára a védekezésre. Bebábozza őt, akár ha egy pók tenné a zsákmányával.

Elnyeli őket a sötétség újra, a légszomj lesz úrrá rajtuk, fuldokolnak. Nem kapnak levegőt, s amikor azt hiszik, hogy már nincs tovább, hogy ez a vég - bármilyen csúfosnak is tűnik - a mélysötét árnyékba hirtelen fény lobban. Olyan atomi erővel, mely megvakítja őket. A zuhanást újra érezhetik, csakhogy ezúttal nem a kemény talajra érkeznek.
Térdig érő vízbe huppannak. Az ég még mindig vakít felettük, az eget egy felhő sem takarja.
- Ez az! - prüszköli Thészeusz ki magából a vizet, amikor megpillantja a tengerparti helyszínt. Égen és földön egy árva teremtmény sem látni körülöttük. A partot hófehér homok borítja, tőle alig száz méterrel pedig hatalmas sziklafal húzódik.
A mezítlen ifjú lábaiba próbál mihamarabb kimenni, ám lábaiba akad el.
A többiek pedig ha figyelmesek, akkor láthatják, hogy számuk megcsappant. A nő nincs már közöttük.
S aki igazán szemfüles észreveheti az apró villanás, mely a nap fénye okoz. Halk surranó hang és Thészeusz lába előtt egy nyílvessző ér földet. Egy másik egyenesen Belial irányába tart. Ha megpróbálná erejével félresodorni, csodálkoznia kell, hiszen nem megy. S a másik két démon is ezt tapasztalja.
A lövések a sziklák tetejéről záporoznak feléjük. Egymás után több tucat.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Volgan


Tükörszilánk - Euranos Tumblr_p3g8fl9Rjq1uutgwwo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
98
☩ Rang :
Tanácsadó
☩ Képességem :
Szokásos, meg egy kicsit több
☩ Multi :
Raphael
☩ Play by :
Garrett Hedlund
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 19, 2019 2:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szórakozzál   tudodkivel...
Tükörszilánkok-Euranos
Ez a nyomorult azt hiszi, hogy valami titán félék vagyunk. Ó nem annál sokkal rosszabbak, dörzsölöm a kezeimet, bár ezt mások nem látják hiszen csak fejben játszódik le. Egy kard és egy saru ami valami harcosé volt.
- Ki volt az a harcos? - szegezem hozzá a kérdést, hiszen lehet valami nagyhatalmú tárgyakról van szó, ami nem is hangzik rosszul. Úgyis bővíteni kellene a gyűjteményemet. Hallgatva figyelem miket beszél Thészeusz, és Belial. Hogy honnan? Á igen itt van a színjáték ideje.
- Onnan - súgom oda halkan az ifjúnak közben mutatok az ég felé. Ami félig meddig igaz is, hiszen csak úgy bepottyantunk ide az ördögtudja hova. A bármi az elég tág fogalom. Gondolkozok el rajta, közben Beli tiltakozik az események ellen, amik akaratunkon kívül folytatódnak. Apró földrengés, a madarak ismét az égnek erednek. Majd hirtelen megindul a föld alattunk. Egy hatalmas fa röptet minket arrébb, ki így ki úgy repül el az ütéstől. Belial ott maradt így őt lehet betemeti a föld. Mintha a természet arra játszana, hogy kinyírjon minket. Vagy nem is az lenne, hanem valami más... valaki más? Gyorsan nézek szét mit lehetne tenni. Ah milyen jó a madaraknak, hogy ilyenkor csak elröpülnek. Igen madarak. Telekinézissel a ruhadarabot magamhoz húzom.
- Gyorsan valaki csináljon szelet, és kapaszkodjatok bele a ruhába - hangoztatom a tervemet miközben Belial felé igyekszem, hogy kihúzzuk a szarból amibe belekeveredett.   

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 12, 2019 10:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok; Euranos
You know what I really am? Selfish.Hiú és egyben önző reményeket táplálok afelé, miszerint talán szolgálhat némi értelmes magyarázattal a számunkra, de... végignézve rajta és felmérve ezt az egész helyzetet; kötve hiszem. Ami amúgy hatalmas kár, mert esetlegesen még életben is maradhatott volna, ha netán kivezet minket innen... ebből az akármiből. Vagy.. várjunk csak! Thészeusz... Ez amúgy nem valami ókori név akarna lenni?! Hisz', ekként eléggé sok minden értelmet nyerne; időugrás. Töprengve figyelem az ifjút, s vele együtt a többieket is felváltva, miközben hallgatom az egymást követő szavak kis játékát. Kérdések, válaszok, aztán újabbak és még több kiejtett hangzat. Ha most' idekerültünk a múltba, akkor vajon van visszaút is a jelenbe? Ez kiváltképp' érdekelne, s már csak azért is, ugyanis szeretnék ott lenni, ahonnan eljöttem; pontosabban az angyalka előtt, akit oly' szépen kínozhatnék, ehelyett... Sóhajtok egy mélyebbet, ahogy a fiúcskát szemlélem. Egyrészt a felét nem érti annak, amit mondunk neki, míg másrészt... komolyan sírrablóknak kell állnunk?! Engem nem igazán hat meg ez a kis... saru és kard sztori; pedig a többieket kellő mértékben felvillanyozza. Lehet, többről van szó; akár értéket is képviselhet, viszont ezek csak feltételezések, amikből nem mellesleg; semmi biztos pont nem adódik. Így ott vannak a kérdőjelek, a kételyek és a megoldatlan...
Felvonom az egyik szemöldökömet eléggé látványosan, ahogy a... a... Egyszerűen képtelen vagyok felfogni azt, amit vázol, hiszen... az Istenek küldöttei vagyunk?! Ez kész... ezt nem bírom. Nevetni kezdek, miközben félretekintek, így próbálva meg komolyabbra venni a figurát. Persze, hogyne, Zeusz küldött minket... vagy Poszeidón.. Nagy erőfeszítések árán; sikerül visszatérni a normális arckifejezés kulcspontjához. S ezúttal én bombázom meg őt kérdésekkel, amire...
- Azt aláírom, miként csapatmunka, de Te nem sok mindent tettél hozzá, ifjú. - Jegyzem meg igencsak szúrós éllel, ami egyébként annak köszönhető, miszerint nem Ő lesz az, aki innen kivisz minket. Már most... ezen reakciókból kitudom szűrni a választ. Aggasztó, de nem tudok mit tenni, nem igaz?!
- Figyelj... szerintem ezt hagyjuk, kérlek. - Tudom le a saját részemről az egészre vázolt felelet gyanánt, hiszen... mennyire is szörnyű, hogy kergetik őt, mert ez engem annyira érdekel! Aztán felesleges magyaráznom, miszerint honnan jöttünk, ha nem Ő lesz a megoldás nekünk, tehát ugorjuk át gyönyörűen az egészet. Oh és apropó... Tényleg! Mit csinál a dzsekivel?! A fejemet rázom, sőt inkább... el is fordulok, mert ez... ez... erre nincsenek szavak. Azt hittem; maga köré tekeri, vagy bánom is én, míg ő.... ő... Nem hiszem el!
Az elkövetkezendőeket csendben hallgatom, így fordulva vissza, s figyelve a társaságot. Keresztbe fonom a karjaimat a mellkasom előtt, ekként fogva fel a mondatok értelmezését. Jutalom, segítsünk neki, lehet ennek az egésznek haszna sincs... Akkor egyáltalán minek az a fránya felszerelés?!
Unottan zárom le a szemeimet, aztán újult erővel kezdenék bele azok kinyitásába, ahogy szóra nyitnám az ajkaimat...
Hirtelen...
A föld megremeg alattunk, s a madarak riadtan reppenek tova a fákról. Kisebb hajszálerekként hálózva be az egészet...
- Egészen közel lehet a cél... - Ironizálok egy sort, mialatt kidöntök egy fát a helyéről, majd a telekinézis segítségével mindenki felé sodrom, így reptetve őket arrébb. Mondjuk... lehet fájhat a számukra, viszont... nem, ki nem mondom, hogy sajnálom, mert az nem lenne igaz. - Futás! - Teszem még hozzá, ám magam sem egy helyben állok, hanem épp' szedem a lábaimat. S ha a többieknek sikerül is a kísérlet; számomra már kevésbé esélyes a megúszás eshetősége, ugyanis én magam sokáig elvoltam foglalva ezzel a kis malőverezési trükkel.

▲ music: shell shocked▲ ▲Words: 555▲ ▲Note: -

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 12, 2019 4:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
Thészeusz mindenkitől kap választ, csak pont attól nem, akire számít. Így tekintete tovasiklik a nőtől és előbb Abaddonra néz.
- Hát mert… - kezd bele, ám gondolatait össze kell szedni. Miért, hát miért. De még mielőtt felelhetne jön egy újabb kérdés. - Egy saru és egy kard. Egy csata okozta földrengésben temette magam alá a szikla az egyik harcost, ki hordta - vonja meg a vállát kelletlenül, mint akinek nem fűlik a foga ehhez az egészhez.
- Démon... mik? - pislog hatalmasokat a férfi. Nem érti, hogy miről beszél újra és újra, ám választ ezekre a kérdésekre nem nagyon kapott még.
Fejét könnyedén megrázza, hogy ezzel is elterelje a gondolatokat.
- Az istenek küldöttei vagyok, tudom én. Nem a titánok, habár ők tudnak hasonlókat, mint ti - mutogat körbe a társaságon, ugyanis nem kerülte el figyelmét, hogy milyen erővel is bírnak.
Egyszerű halandó lévén pedig csak arra képes gondolni, hogy bizony itt istenek gyermekeivel van dolga, így megütötte a főnyereményt. Ezekkel gyorsan elmegy… Nem gondolkozik nagyon tovább, hiszen Belial is visszatér közéjük és átveszi a szót Abaddontól.
- Öhm, még élek? Azért lássuk be, hogy csapatmunka volt - húzza ki magát büszkén, kezeit a csípőjére teszi. - Mimimimi? - kezdeti önbizalma eddig tartott.
Kezeit védekezőleg emeli fel magam elé és rázza meg azokat, tiltakozása gyanánt.
- Fogalmam sincs, hogy mik voltak ezek, honnan jöttek, mit akarnak. Napok óta kergetnek, nem hagynak aludni, enni, inni, szeretkezni. Semmit! - fakad ki végre a fiú. Úgy tűnik, hogy az utóbbi napokban tényleg nem sok emberrel beszélgetett.
- Honnan jöttetek? - pislog újra csak értetlenül. Hadoválnak itt neki össze vissza, de mit érdekli.
A neki szánt kabátot elkapja, de sokat nem tud vele mit kezdeni. A vállára dobja, valamiért mégis kényelmetlen. Izzadt testén újra és újra lefolyik. Nem érti, hogy a fickónak mi baja van a kinézetével, ez teljesen normális számára.
- Zsoldosok! Szóval tényleg azok vagytok! - csap le Volgan szavaira, kezeivel is tapsol egyet. - Higgyétek el, ha visszatérek a városomba, bőségen megjutalmazlak titeket, öhm… Bármivel amivel akarjátok és amire képes vagyok - ad magának is egy kis kikaput!
- Akkor hát! - emeli kardját a magasba. De igen, tudja, mesét várnak tőle.
- Nem tudok többet. Atyám ennyit kért tőlem, menjek el, hozzam el, vigyem neki vissza. Bár szerintem csak a szukája vette rá, hogy lerázzon, neki ez meg kapóra jött - vonja meg a vállát. Túl akar már esni ezen az egészen. - Vélhetőleg semmi jelentősége sincs az egésznek, de! A városunk nagyon szívélyesen bánik a zsoldosokkal, főleg ha azok az istenek hírnökei! Na!? Légyszíves! - néz végig rajtuk bociszemekkel. Várva egy választ.
Majd a föld újra megremeg alattuk, a fákra visszaköltözött madarak újra a magasba szállnak. Közöttük eleinte csak halvány hajszálrepedések jelennek meg a földön, melyek egyre szélesednek és mélyülnek. Egyetlen szándékuk van, hogy betemesse a kalandozókat maga alá.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Volgan


Tükörszilánk - Euranos Tumblr_p3g8fl9Rjq1uutgwwo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
98
☩ Rang :
Tanácsadó
☩ Képességem :
Szokásos, meg egy kicsit több
☩ Multi :
Raphael
☩ Play by :
Garrett Hedlund
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 12, 2019 2:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szórakozzál   tudodkivel...
Tükörszilánkok-Euranos
A hatalmas kalamajkából seperc alatt kijöttünk, ahhoz képest, hogy démonok vagyunk nagyrészbe, mivel a nőről fogalmam sincs hogy mi, egész jól összedolgoztunk. Belial lassan idesétál, tanulva az előző hibából.
- Nem kellett nekünk bizonyítani semmit, nem úgy néz ki mintha nagyon válogathatnál a zsoldosok közül - szegezem neki kissé ingerülten. A többiek feltették a kérdéseket, melyeket nekem már nem is kell. Miközben várom a választ, összeszedem a fegyvereimet, majd visszahelyezem oda ahonnan előkerültek. A vért egy egyszerű suhintással a földre zavarom. Egy kard, és egy saru. Nem hangzik valami hú de nagy dolognak. Bár, ha mégis az lesz belőle, másnem megölöm, és elveszem magamnak, mint aki jól végezte dolgát. Mert ugye ilyenek vagyunk mi démonok, ha nem adják, akkor elvesszük.    

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Május 06, 2019 6:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok; Euranos
You know what I really am? Selfish.A kis összetűzésünk az ebekkel kellőként sikerrel zárul, ahogy könnyedén megtörik a tűzoszlopok felállása is, így pedig oldalra döntött fejjel nézhetem végig, miszerint két gyáva, ám, de sérült kutyuli dél felé rohan, mintsem feladva a küzdelmet. Ami azt illeti pedig igazán nincs mit; máskor is ezer örömmel szeretnék átkerülni egy másik világba, ezzel hagyva félbe a fontos dolgaimat. Mert hát... hm, nekem mindig jut időm az efféle hülyeségekre, nem igaz?! Rohangálni körbe-körbe, mint egyféle mérgezett egér; pusztán azért, hogy lerázzak egy csomó démoni dögöt, amiért az az áldás ér, miszerint dolgozzak össze egy... egy számomra ismeretlen démonnal. Persze, nem panaszkodom, hiszen már simán oda-vissza járkálhatunk, táncolhatunk, s még... bulizhatunk is. Oh, yeah! Mily' izgatottá is váltam e gondolatra, na még mit nem.. Elhúzott szájjal sétálok immár a többiek mellé, ezúttal sikeresebben, s mint tanulságos példa feljegyzem magamnak az elmémben, miszerint; "sose kóborolj el a többiektől távol". Azt hiszem; ebből is tudtam mit elsajátítani... Egy kis harc, csapatmunka és mi egymás; még, ha a hátam közepére se kívánok senkit. Oké, nyilván nem az ő hibájuk a helyzet, de ez a kis meztelen mitugrász kellőként idegesítő.. Így a szavai hallatán úgy nézek rá, mint, aki menten feldarabolja őt. Mégis mit hadovál ez itt nekem?! Bebizonyítottuk a rátermettségünket?! Egy nagyobbat sóhajtok megvárva a monológja végét, s a fivérem kérdezését, amelyben szeretné megtudni a jutalom mivoltát. Tipikus démon reakció, viszont... engem jobban érdekelne Thézeusz és ez a kis próba akármi, amelyet sugallni kívánt a szavaival, s ha igazam van, akkor nem csak nyomban én fogom őt szétcincálni a kis részecskéire. Bár... indulat ide, vagy oda; talán... de csak talán; ő kivezethet minket ebből a világból, ekként pedig visszatérhetnénk a sajátunkba, avagy a mi helyünkre.
- Engem jobban érdekelne első soron az, miszerint miféle bizonyítást is tettünk?! - Vonom fel a szemöldökömet, ahogy hetykén az íriszeit fürkészem az ifjúnak. - Ugyanis a szavaid mögöttes tartalma arra is utalhat, miszerint szándékos volt ez az egész és egyben rögtönzött támadás, ha pedig ez igaz... - A mutatóujjamat egyszerűen húzom el a nyakam előtt; jelzés értékűen. - Bár... - Lépek közelebb felé, viszont tartva azt a jó néhány lépésnyi távolságot. - ...benne vagyok, ha cserébe az út végén; ugyanoda kerülök vissza, ahonnan eljöttem. Más esetben esküszöm neked, miként visszasírod a pokolkutyácskáidat, ugyanis helyettük... én belezlek majd ki Téged. - Nyomatékosítom lenézőn, miközben végig mutatok rajta, majd a többiekre sandítok, akik... az újdonsült tesócskámat eléggé érdekelte a megszerzendő tárgyak kiléte és mivolta, na meg a jutalom, de engem... oly' hidegen hagynak az ilyesmik, vagy legalábbis látszatra.
- S ha már itt tartunk, Thézeusz, varázsolj magadra valahonnan egy ruhát, mert ez... - A szemeimet forgatva helyezem a homlokomra az egyik kezemet, ezzel is takarva a látási eshetőséget. - ...ez siralmas, pajti. - Nevetek fel végül, ahogy leszedem magamról a dzsekit és egy laza mozdulattal a fiú felé hajítom. - Kezdj vele valamit és gyerünk, mesélj... - Fonom keresztbe a mellkasom előtt a karjaimat, azt várva, miszerint elregélje ezt az egészet és annak mindenségét, ugyanis nem ártana tudni a feltett kérdésekre a választ, illetve... illetve sosem árt, ha többet mond nekünk. Hiszen a plusz információk; bőségesen kedvezhetnek.

▲ music: All I Need▲ ▲Words: 516▲ ▲Note: -

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Tükörszilánk - Euranos Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
292
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 02, 2019 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok - Euranos
──────────── ────────────
« Szószám; - • Zene; Brave Wild Heart »

Az obszidián lándzsák megteszik hatásukat, ha nem is 100% os hatásofokkal, de dolgukat így is ellátják. A kutyáknak nincs is ínyére a dolog szemmel láthatóan. Helyes. Volgan s Belial közösen, sikeresen iktatja ki a rúnák javát. Összessségében egészen jól sikerült felül kerekedni a rögtönzött káoszon. Azért igyekszem talpon maradni a hirtelen jött földrengésre, jó esetben meg is maradok, a kölyök meg... majd kapaszkodik Calypso szoknyájába. - Nem is rossz. - Jegyzem meg elismerően Volgannak, az arénán kívül nem tudok róla túl sokat. Aztán a kölyök kezd bele a szövegelésbe, mire felé is fordulok, fejem enyhén oldalra billentve. - Ez igazán hízelgő. De miért is éri meg ez nekünk? - érdeklődöm kissé tán cinikusan, de persze sosem lehet tudni mikor fut bele az ember egy jó üzletbe. - Hm, egy kard, s egy saru, még is miféle holmik? Mert hogy nem egy szimpla bökő s egy lábbeli miatt kergetik démonfattyak az uraságot az is biztos... - Vetem fel a tényfeltáró kérdést s várom is a választ függetlenül a többiektől. Tekintetem pillanatra összeakad Calypsoéval, valahogy sejtem, hogy a szőke tincsei alatt hasonló gondolatok mozgolódnak.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 28, 2019 6:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
A kutyák egy rész elpusztult és a csapat egy része is sértetlen. Kivéve Beliál, ám ő inkább úgy dönt, hogy megpróbálja lerázni az üldözőit. Ehhez azért nem kis távolságot kell megtennie, ám ha mégis a csapat körül akar maradni, akkor kénytelen csalafintán körbe és körbe rohangálni a fák között, mígnem ki nem fáradnak közösen. A démon, mert nem szokása a testmozgás, a kutyák mert a víz valamennyire mégis legyengítette őket, ha meg nem is ölte.
Eközben a körön belüli trio sem tétlen. Abaddon a kezét magasra emelve hív elő újra lándzsákat, melyeket a kutyák felé irányít. Célzása mégsem tudatos, így van, hogy amelyiket eltalálja nem hal meg. Leszakad a lába? A fél oldala? Mit sem számít neki. A harmadiknak fél pofája lett oda, mégis négy lábra képes állni, vicsorgó hangot már nem tud kiadni.
Volgan pedig mindeközben a kardjával igyekszik a kölcsönvett tógából lett szélfogót a földhöz szögezni. Pengéje megremeg a könnyű talajba, egyelőre mégis biztos pontot talál. Így nincs is más hátra számára, mint egy-egy obszidián lándzsát elcsenni és a rúnák felé hajigálni. Ezt már Belial is szemmel követi.
Thészeusz pedig nem tétlenkedik. A félpofájú eb közelít feléjük, kardját most magabiztosan emeli és mintha tudná, hogy hova kell vele szúrni. Megöli az ebet, így már csak kettő sérült maradt hátra.
Volgan és Belial viszont összedolgoznak. Nem minden rúnát talál el, mégis számtalant sikerül megsemmisíteni. Mintha az avarba lennének elrejtve. Erre nagyszerű megoldás Belial rögtönzött földrengése, mely, ha nem vigyáznak ledönti az állókat a lábukról.
A csata zaja hamar elül a két sérült kutya pedig vonyítva fut el dél irányába.
- Hogy micsodák? - kérdezi meg végül kifulladva, kardját maga előtt tartva az ifjú. Ajkát körbenyalja, izzadságcseppek hagyják el a halántékát, de ha megnézik, egész teste verejtékezik.
A meztelen férfi méltóságteljesen fordul meg és mit sem zavartatja magát alulöltözöttsége miatt. Meghajol a harcolók előtt.
- Bizonyítottátok rátermettségeteket. Kérlek titeket, hogy segítsetek eljutnom úti célomhoz - emelkedik fel, tekintetét pedig Calypsoéba fúrja. Hiszen ő az, aki rendelkezik eme három harcos felett. - Bőségesen meg tudlak jutalmazni az út végén - próbálkozik egy gyenge mosollyal.
- Apám nagy útra küldött, egészen Eleusisig, ahol is egy meg kell szereznem egy kardot és egy sarut. Innen északra - mutat az ellenkező irányba, amerre a kutyák futottak el. Bizakodóan tekint vissza a négy kalandorra.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 28, 2019 3:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok; Euranos
You know what I really am? Selfish.Szerintem említenem se kell, miként mindig is erre vágytam... egy ékes kis karmolásra a vállamon. Sőt igazán jelképes értékként szolgál, főként, ha ezt a pokolkutyák okozzák, akik... Egyáltalán mi a fenét keresnek itt? Mindegyik ilyen lénynek saját gazdával kell rendelkeznie, aki irányítja, avagy úgymond utasítja őket, így nem értem, hogy... ha csak nem valahol itt kóricál az az aprócska démonka. Hm.. Ez esetben; viszont nem kellene minket meglepetésként érnie ama ténynek, ha hirtelen a semmiből előugranak még többen, bár azt sem zárom ki, miszerint a saját fajtársainkkal kell szembenéznünk. Oké, nyilván nem mindegyikünk démon... Na jó, ennek a logikai kivitelnek semmi értelme, amíg ténylegesen nem tudunk többet a helyről és annak funkciójáról, ugyanis jobban belegondolva; okkal vagyunk itt mindannyian. Valami célnak muszáj lennie, nem igaz?! S valaki keze ebben egészen mélyen benne van... Már csak az a kérdés, hogy kié és miként?! Netán egy szórakozás jellegének kellékei vagyunk, avagy elakarnak minket távolítani gyönyörűen az útból? Érdekes, kifejezetten érdekes... kinek lehetnének ily' tervei? S mire... mire szolgálna ez az egész?
Ezen elmélkedésem közepette tippszerűen lövöm be a vizet, mintsem opciót, hisz' a pokol egy igencsak tüzes helyszínkör, amibe a legújabb fejlemények szerint ugyebár le sem juthatunk. Persze, mindez mostan mellékes, de az koránt sem, hogy... hogy... pokollények. Tehát víz... vagyis nyerek, vagy sem. Meglocsolom őket, mintha épp' húsvét alkalmából történne az esemény, hiszen nem hagyhatom kiszáradni a szegény drágáimat. Aztán a fás ötletre térnék át, azt remélvén, miszerint milyen jó lesz elzárni az útjukat, netán még rájuk is ejthetném, viszont... nem sikerül a megvalósítás, mert ezek a kis ebecskék rögvest felém iramodnak. Így meg az amúgy el sem kezdett szituációmat elvetve; futni kezdek hátrafelé. Legalábbis néha nem árt a menekvés, ugye? Tehát, miután sikerült őket kellőként leráznom; még a felesleges levegővételre is jut ám időm. Ez igen; ez már roppantul erős siker!
Hogy őszinte legyek; nem igazán tudtam figyelni a gyönyörű négyes koncepciójára, ekként Abbadon szavait sem hallhattam. Abban azért mégis biztos voltam, miként nélkülem is elboldogulnak. A terep tisztasága után sikerül feléjük pillantanom; a körbezárt tűzgyűrűk a rengés tényére némileg feloldódtak, tehát... csak folytatni kellene. Ám, a kis új fiú, aki igenis démon azonnal cselekszik. Telekinézis segítségével irányítja a lándzsaszerű akármiket a falnak, így várva ennek a hatását. Mindenesetre, ha a kísérlete meghiúsulna, akkor én veszem a kezembe az irányítás alappillérét. Féltérdre ereszkedvén lazán érintem a lángoktól nem messze a homokos talajt. Még intek nekik egy 'üdvözleti' áldást, majd egyetlen mozdulattal az előbbinél jóval nagyobb földrengést generálok. Próbálom megtörni a pecséteket, s ha mindez sikertelen, akkor esetleg még a föld némi szerű beszakításával igyekszem ellensúlyozni a helyzetet, hátha elnyelődik a lángok többsége, mármint némileg alsóbb szintre kerülnének és felette akár simán átugorhatnak mindannyian. Habár, ha a démonka művelete sikeres; én magam ugyan nem csinálok semmit, ekként pedig meg sem mozdulok. Állok egy helyben és várom, miszerint kijöjjenek. Minden pusztán azon múlik, hogy ezekből mi válik be és mi nem.

▲ music: Wolves▲ ▲Words: 479▲ ▲Note: -

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Volgan


Tükörszilánk - Euranos Tumblr_p3g8fl9Rjq1uutgwwo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
98
☩ Rang :
Tanácsadó
☩ Képességem :
Szokásos, meg egy kicsit több
☩ Multi :
Raphael
☩ Play by :
Garrett Hedlund
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 27, 2019 11:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szórakozzál   tudodkivel...
Tükörszilánkok-Euranos
Abaddon ignorálja gesztusomat felé, amit részben meg is értek, részben pedig dühít, hogy jófej akarok lenni erre nem kell, ha lenne idő ilyenekre még ki is akadhatnék, de nincs. A szélfogó tartása miatt nem sokat tudok tenni a csapatért. Fene egye meg. Nem akarok haszontalannak tűnni. Don megint kődarabokat zúdít a kutyákra, amitől elméletileg nem nagyon kéne tovább élniük. Kardomat telekinézissel vissza is szerzem, majd átszúrva a ruhaanyagot a földbe döföm, ez megtartja helyettem a szélfogót. Thészeusz valamit makogott, de nem nagyon foglalkozom vele. A mellettem elrepülő lándzsákat röptében kapom el, majd a rúnák felé hajíntgálom őket, remélem jó helyre is célzok így megtörve a tűzoszlopok börtönét, ha minden úgy alakul ahogy tervezem, gyorsan kijutunk belőle, és megkereshetjük a kutyaidomárt. Egyszer fogjam a kezeim közé biztos, hogy kitépem a torkát, bárki is legyen az. Na jó, ha Azura az akkor nem, viszont ő mit keresne itt? Másrészt azért töltöttünk annyi időt együtt, hogy megérezzem a jelenlétét. Na mindegy bárhogy is alakul, én megpróbáltam legalább.     


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Tükörszilánk - Euranos Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
292
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 14, 2019 7:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok - Euranos
──────────── ────────────
« Szószám; - • Zene; Brave Wild Heart »

Egyetlen szó, káosz. Ez jellemzi a helyzetet, ami lássuk be helytálló is. Hiszen a semmiből keveredtünk ide s a következő pillanatban kalamajkából kalamajkába kerülünk. Természetes, hogy ez az elsiklik egymás felett. Minden esetre sikerül Calypsoval egészen ügyes kis kombinációt létrehozni, Ő lefogja - ezek szerint immár mellettem, s úgy egyáltalán egy helyen állunk kivétel Belialt - én pedig felnyársalom őket. Már egy részüket. Ettpl függetlenül azért eredményesnek mondható a közös akció, csak úgy mint Volgan s az Ő szélfogója, hiszen kevésbé zavar a kavargó minden az arcunkba. Kiáltanom nem volt ugyan szükséges, de legalább az kiderült, hogy immár rendesen beszélek, az élet apró örömei, ugye hogy minden csak nézőpont kérdése? - Csak nem rozsdálta be. - Kacsintok Calyra, hiszen amint látom ereje nem kopott meg - már legalább is én ennyit látok belőle - jól ismert vigyorom is felkerül végre. - Pokolfattyak. - Válaszolom röviden a mitugrésznak aztán tovább nem is törődöm vele, majd később, előbb jussunk ki. Lévén Beliálból túl sokat nem látunk, gondolom feltalálja magát, így maradok a magunk dolgára koncentrálva. Előbb oldjuk meg azt, aztán mindent szépen sorjában. A lándzsák meghozták a hatását, párat felnyársaltak, ez jó jel. Hát folytassuk. - Akkor, MOST, ne mozduljatok. - Hangzik el újra a már ismert mondat kissé másként megfogalmazva. S ha már a lándzsák ott vannak, hát jöhet a következő fokozat. Szépen körbeálltak minket, nagyszerű. Öklöm újra csak megemelem, szemem feketéje ismét olajosan villan. A levegő vibrálni kezd, majd hirtelen nyitom szét újra ujjaim. Némi üvöltés is kiszakad torkomból ezúttal, az obszibián sziklalándzsák pedig elemi erővel robbannak kifelé, minden irányba. Teljes körben, minden irányba hasítják a tüzes levegőt pengeként száguldva a kutyák felé, jó esetben túl sok esélyük nincs az elugrásra. Remélem mind belepusztul a pengeéles sziklák szilánkjába. Rúnák megtörése már elhangzott tőlem, ha emez sikerrel járt és a kutyák nem akródznak tovább ficánkolni, akkor az volna a következő lépés, legalább is az én fejemben, mert hát nem ártana kijutni a tűzgyűrűből ugye...

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 14, 2019 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
Az események felpörögnek, a beszéd helyett a cselekvések vették át a teret. Azok pedig pörögnek, szinte nyomonkövethetetlen. A csapat nem dolgozott még nagyon össze egymással. Nem tudhatják, hogy kinek mi az elsődleges reakciója, mennyire figyelnek oda a másikra. Így mindenki csinálja, ami tőle telhető.
Belial hamar felismeri, hogy hibázott. Részben. Magáról a kutyát nem tudta lerázni, az belemar, mire lelöki magáról. Gyorsan áll fel és akkor láthatja meg a tűzkörbe szorult társait. Vagyis legalább is sejtheti, hiszen a fák magasságáik csapódó lángoktól nem láthatja őket, hallani mégis - annyira nincs messze. De egyelőre egy dolgora kell koncentrálnia, a kutyákra. A semmiből zúdul rájuk egy vízáradat, elmosva őket, fellazítva a talajt, mocsokkal keverve őket. Disznóperzselő szag terjed körülötte. A kutyák azonban ott vicsorognak. Bőrük ég, akár ha a szénre öntenének vizet, keveredve a bőr égető szagával. Füstjük nem akadályozza meg őket, hogy újra a démonra támadjanak, kinek így már nem jut elég ideje, hogy fával dobálózzon, hacsak nem a saját bőrét kívánja menteni.
Thészeusz nyafog még egy pár sort, mégsem illetődik meg, hogy mezítlen kell lennie. Ha kell így forgatja meg a kardját, az ellenség ellen. Akik bár kutyák és nem kívánná, hogy bőrébe marjanak. A tudattól le is blokkol, holott Calypso már mozdul. Abaddon hiába kiált neki, hiszen már ott van kettejük között. Volgan tőre pedig pördültében repül el mellette, hajából egy apró tincset levágva. Aranyszínű tincse a földre hull puhán.
Az egyik kutya lendületét megtöri a tőr, lemarad a többiektől. Calypso gyorsan cselekszik, próbálja Thészeuszt maga mellé húzni, ám egy kutya elkapja és egy másik is ráugrik. Indák csapódnak ki a földből körülöttük, sikerül a művelete, erejének mégis végén kezd el járni.
Sajnálhatná is, ha Abaddon nem sziklalándzsákat hozna fel a mélyből, egészen köréjük. Mint mondtam, minden egy pillanat alatt történt, mire szólhatott volna a démon a leviatánnak két kardcsere között, a lány már rég közöttük volt.
A legtöbb kutya fennakadt az indán és a lándzsákon, ám volt amelyik megmenekült, kitépték magukat, elugrottak a föld elől, vagy csak egyszerűen nem jó helyen szúrták át őket. A fiatal fiúra vetik magukat.  
Nem láthatták a fekete árnyékot, mely rájuk vetült, mely amilyen gyorsan jött, úgy is ment el.
Az egyik kutya pedig megremeg Thészeusz felett. Sikoltva dobja le magáról. Kardját ezúttal magabiztosan tartja maga előtt.
Talán meg sem hallja Belial Abaddon szavát, talán épp nekik kell cselekedni ez ügyben.
- Mik ezek? - kérdezi Thészeusz ezúttal elszántabban, mint eddig bármikor. Nem nyüszít, mintha a félelem nem lenne többé úrrá rajta.
Pár kutya maradt már csak a tűzön belül, kik próbálják körbe állni a társaságot. Thészeusz is igyekszik a négyeshez odaverődni, amíg Belial a tűzön kívül ragadt.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Abaddon


Tükörszilánk - Euranos Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
292
☩ Rang :
Lovas, a Háború
☩ Play by :
Cam Gigandet
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 13, 2019 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok - Euranos
──────────── ────────────
« Szószám; - • Zene; Brave Wild Heart »

Egyik pillanatban gondolataimba merülve sétálok, majd hirtelen a béke tisztásán találom magam többed magammal, a következő pillanatban pedig a béke tisztása a totálos káosz színterévé alakul. Nagyszerű kilátások. Szavaim kommentárt nem igényelnek, de hogy egy ideig nem pofázok ezek után az is tuti... Valami vad mágia gócpontban lehetünk vagy, fene tudja. Majd később elmélkedünk rajta. Sziklafalam sikerrel jár s ki is alakul a várt híd melyet terveztem s kiáltanám is el magam, hogy kifelé ott az út. De nem kiabálok, meg úgy meg se szólalok, már csak azért sem mert hirtelen a föld megremeg alattunk s a sziklán repedések keletkeznek. Viszont figyelmem nem kerüli el - a röpködő bogarak és egyéb finomságok közepette hunyogásra kényszerülök bár - hogy a rengés után helyenként a lángoszlopok kialudtak. Kedves kis csapda, kombinálva a szélrohammal. Elmés. Hallom amint Volgan felém kiált s a repkedő egyebek között felém repíti kardját, nagyszerű, de 1.: Van sajátom 2.: ezek pokolkutyák, nem sok hasznát vesszük halandó fegyvernek. Bár nem tudom halandó e avagy sem. Ha igen akkor maximum lelassítani leht vele úgy is, megölni kevésbé. Csak aprót biccentek felé, majd hagyom a kardot a földre esni, mert újabb varázsba ezdek amint látom, hogy Calypso és Ő sikerrel lassítják a szelet. A kuyták pedig Sorra támadnak mindenkire, főként az idegen fickóra. Szemem olajos színe mit sem változik ahogy összeakad Calypsoéval, jobb kezem magam előtt emelem fel ökölbe szorítva míg fókuszálok. - Ne mozdulj. - Kiáltom neki végül s remélem a "kárikittyos liliom" helyett immár valóban ezt mondom végre. Ha sikerrel járok akkor Calpyso körül - s vele együtt a mitugrász körül is hirtelen mozdul a föld. Öklömet hirtelen nyitom szét egy gyors mozdalattal. Minek hatására egy kellemes körben obszidián sziklák vágódnak ki mint lándzsák a szélrózsa minden iriányába iszonyatos erővel és sebességgel. Jó esetben felnyársalva minden feléjük ugór, rohanó jószágot. Sikerül vagy sem, de újabb kiáltás hagyja el torkom - már ha az előző értelmes összefüggő mondatként hallatszott s valóban úgy abban a formában ahogy én szerettem volna - Ezúttal Belial nak szegezem. - Szakíts meg ahány rúnát csak tudsz! - Ha egyszer bejött a rengés, akkor csak fokozni kell a hatást, kell egy szakasz ahol kijutunk ebből a húsdarálóból vagy itt pusztulunk mind ahogy a sok kisebb energia erősőíti egymást a végeredmény igencsak hatásos lehet. A tűz oszlopok belül tartanak, a szélroham korlátoz a kutyák pedig már csak a hab a tortán. Ügyes. Azonban volna itt még valami, a pokolkutyák sosem járnak maguk, mindig van egy gazda a közelben, persze lehet csupán a pokol köpte ki ezeket is gazdátlanul kóborlóknak. Bár ez esetben miért volna ilyen egyértelmű a támadási taktikájuk: mind 1 célpontra, a mitugrászra. De ezen majd később elmélkedem azt hiszem, előbb jussunk ki.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Volgan


Tükörszilánk - Euranos Tumblr_p3g8fl9Rjq1uutgwwo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
98
☩ Rang :
Tanácsadó
☩ Képességem :
Szokásos, meg egy kicsit több
☩ Multi :
Raphael
☩ Play by :
Garrett Hedlund
☩ Korom :
23
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 11, 2019 9:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Szórakozzál   tudodkivel...
Tükörszilánkok-Euranos
Mágia röpköd minden fele, és én nem sokat látok belőle. Ilyenkor kissé sajnálom, hogy én vagyok egyedül aki nem űzi mesterien ezeket a dolgokat, ám ehelyett fegyverrel a kézben verhetetlen vagyok. A földrengés közepette hatalmas reccsenést hallok, majd halovány lángnyelvek cikáznak fel az égre. A csajszi hangját hallatva hajít felém valamiféle ruhadarabnak a végét. Szerencsére jó reflexeimnek köszönhetően elkaptam, így a szelet csillapítani tudtuk. Ekkor látom meg, hogy egy falka kutyussal van dolgunk. Ez egy jól megtervezett csapda volt, és jól bele is szaladtunk. Mivel az én kezeim le vannak foglalva, így kardomnak nem sok hasznát veszem. Hiába az ellenérzés meg kell válnom tőle egy időre.
- Hé Don! - kiálltok felé majd jól célzott dobással indítom meg felé számomra haszontalan fegyveremen. Végszükségre még mindig itt a tőr. Melyet hamar használatba is kell vennem, mikor Thészeuszra, és hogyishívjákra támadnak a kutyák. A férfi lábát elkapja egy, a másik meg ugrana a nőcire... csak ugrana, ha épp nem a tőröm állna ki a homlokából. A kés útja közben lehet hogy egy tincset is levágott a hajából, amit őszintén sajnálok. Ja várj nem, hiszen megbűvölt minket. Meg is érdemli. Örüljön, hogy megmentettem. Nézem miféle lehetőségeink vannak, de az lenne a legegyszerűbb, ha a rúnákat megsemmisítenénk. Egy kettő már megvan, de valami nagyobb durranásra van szükség hozzá    

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 10, 2019 10:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok; Euranos
You know what I really am? Selfish.Sosem fogom megérteni azt, miként nekem miért kell mindig a lehetetlen szituációkba belekerülni, főként... ebbe. Csoportos megjelenés, kisebbféle összetűzés, vicsorgó vérebek... A következő lépcsőfok vajon mi lesz; kannibálok a testemért? Bár eme roppant idegesítő tény után ideje eszközölnöm egy kisebb sikert, vagyis valami ilyesmit remélek, amikor is előidézem a földrengést, amely részben tönkreteszi drága új fivérem munkáját. Oh, Abaddon, tényleg úgy sajnálom, mint ide Afrika, mármint nem érzek semmit, de... vegyük úgy, mintha tényleg így volna. Megejtenék felé egy szomorú fej ábrázolást, de az égvilágon nem lát senki semmit; még szerencse, miszerint a hallásunkat megengedhető ténynek titulálhatjuk. De ezek... ezek a rühes dögök. Oh, ha csak tudnám, hogy...
Próbálok valami reális ténnyel előállni ellenük, hiszen, ha azt nézzük, akkor a pokolból vannak, ezért a hőséget bírniuk kell, vagyis részben, de, hogy vízzel frissítsem fel őket... Fogalmam sincs hirtelen mivel találhatnék fogást rajtuk, s pontosan ezért is sikerül ennek a förmedvénynek a vállamba marnia. Egy hangosabb szisszenést hallatok, amire ugrik egy másik mitugrász társa.. Azt nézve pedig; nemcsak egy-két darab jött, hanem egy teljesen komplett falka.. Vajon miért vannak itt? Kezdjük azzal, hogy...
Jah, hogy igazából nincs is időm gondolkozni? Mégis megteszem annak ellenére, hogy immáron két kutyuli-mutyulival kell eltengetnem az időmet..
Na, de valahol ott jártam, miszerint...
Az egyik cukiságot teljes erővel lököm le magamról, miközben igyekszem minél hamarabb felkelni, s ahogy ezt kivitelezem bevetek ellenük egy jó kis cselt. Egy jókora vízadaggal jutalmazom a hűségüket, aztán, míg ezek elvannak ezzel, ha sikeres, ha nem, nos meglógok. Ideje csatlakozni újfent a társasághoz néven, így melléjük szegődve és bevetve minden tőlem telhetőt, ami valljuk be, miként igen ritka számba megy; kihasználom a telekinézis képesség adottságait. Fákat döntök le szépen sorjában; rájuk zúdítva, mármint nem a csapattagokra - még, ha igazából fájó is ezt gondolni -, hanem ezekre a kis... vakarcsokra. Hátha ezzel képesek lesznek a többiek időt nyerni, hiszen valljuk be, ha nem kóborlok eszeveszetten, mintsem egy fél hülye, akkor nem alakul ki ezen helyzet. Bár azt hiszem; ez már késő bánat...
Mindenesetre immáron teljes körűen együtt működik a Viszály, amíg persze az érdekeim ezt úgy is kívánják..

▲ music: Born Ready▲ ▲Words: 347▲ ▲Note: -
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 07, 2019 10:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánk- Euranos
Véletlenek nincsenek. Globálisan igaznak tartom azt, amit a fizikusok mondanak a világegyetemről: még a káoszban is van rend, mindennek van értelme és célja, amely felfedezésre hív és megértésre sarkall.
- Akarsz még egyet? – kérdezek, miután jó eséllyel törtem be az orrát az ifjú Thézeusznak, ha nem így van, az se baj. Lehet, ha túléli ezt az akciót, azt fogja kívánni bárcsak elvitte volna innen, a Halál. Mire az egyik baj elhárul, addig persze jön a másik. Azt hiszem rajtam a sor, hogy fedezékbe vonuljak, már ha a börtönünk adottsága engedi. Kicsit zsúfolttá vált, s kezd a ládára hasonlítani. Még a gondolattól is kiráz a hideg. Mindenesetre mielőtt egy vicsorgó pofával néznék szembe, megpróbálok a két délceg démon mögé bepördülni, akik jó eséllyel zárnak össze, felkészülve az állati ütközetre. Akár egy gladiátorviadal. De szép idők, de jobb volt ott a nézőtéren csodálni az izzadt, kidolgozott férfitestet. Ha rosszul gondolkodok, azt hiszem, a mai kifejezéssel ezt úgy mondanák „Ezt beszoptam!” .De álljunk optimistán a dolgokhoz, s reménykedjünk a legjobban, legalábbis abban, ami nekem jó. Mert, ha nekem jó, az nekik is jó. Ha sikerül ép bőrrel Abbadon és a még mindig nemtudomki mögé, akkor feltűrve ruhám ujját varázslásba kezdek, feltéve, ha sikerül. A föld sok titkot rejt, s megannyi életet. Megbúvó indák, gyökerek lakhelye, mely körbe hálózzák. Úgy gondolom, hogy ezek a rúnák a körön kívüli mágiát nem engedik, de Abbadon földnyelve azt bizonyítja, bent nem fogok akadályba ütközni. Megparancsolom, uralmam alá hajtom a természetet, az alattunk végig húzódó gyökerek, s vastagabb indákat hívom segítségül, hogy a földből kibújva, megnyúlva akár a csápok fonják körbe néhány kutya testét, s roppantsák össze őket, akár az anakonda teszi áldozatával. Ha máshogy nem, hát irányítom őket telekinézissel. S talán még arra is futja, hogy Thézeusz mezítelen testét is, magam mellé húzzam, persze előtte meglengetve a levegőben. – Mintha téged akarnának. Ha kidoblak, utánad szaladnának vajon? De nem, jó eb módjára, még vissza is hoznának. Akkor meg semmi haszna nem lenne. – vetem azért oda neki, mégse érezze magát annyira biztonságban. Ez mind csak szép elképzelés, hagyatkozás a rég múlt időkre. Ismét csak bizakodni tudok, reménykedni, hogy nem bimbódzó százszorszépek fognak kipattanni a földből.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Tükörszilánk - Euranos 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Tükörszilánk - Euranos Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 07, 2019 1:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánkok  Euranos
Euranos  • Credit:
Az események hirtelen gyorsulnak fel. A tűz felcsapp és a szakértő szemek jól látják: az avar nem ég, de ahogy fellobban a fák ágáig, a gyúlékony anyagok sem kapnak lángra. Mintha nem lenne más funkciójuk, minthogy itt tartsák a parányi csapat egy részét.
Abaddon gyorsan cselekszik és a földből egy hatalmas nyelvet kisajátítva dobja a tűzre, ahol az kialszik, hideg képezve. Ám még mindig ott van a szélvihar, mely úja és újra belekap a hajába, ruhájába. Minden port, falevelet, faágat, ganajtúró bogarat, hangyát és egyéb finomságokat fúj a arcukba, szemükbe, szájukba. Mintha egy tornádó tölcsérébe lennének, csak hogy itt nincs alja és nem egyenletesen tágul a felszíne. Egy vízszintes falat képez körülöttük.
Thészeusz nyüszít Calypso mögött, amikor megérzik maguk alatt a föld remegését. Belial elképzelése remek lenne, ha egy erődöt kellene ledönteni a lábuk alól. Így azonban csak azt éri el, hogy az Abaddon által létrehozott föld nyelvet megrepeszti. El nem töri, de a repedések mentén újabb tűzsugarak szambáznak a magasba.
Azonban mégis volt ennek némi foganatja. Néhány pecsétet és rúnát sikerül megtörnie, így a körön belül állók láthatják, hogy egy-egy tűzoszlop eltűnik körülöttük. Azonban még mindig ott a szél és a morgó hangok.
Calypso pedig gyorsan cselekszik. Ereje még korán sincs fogytán, ám most majd mindenre szüksége lesz, hogy megpróbálja befogni a szelet.
- Hé, te szajha, mit csinálsz!? - hallja a hirtelenjében felbátorodott Thészueszt, aki próbálna ellenkezni. Kap is egyet a nózijára. A bűbáj mégis sikeres.
Egy nagyobb földdarabot hajít a Volgan irányába, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez a szél ellenére is sikeres. Noha a démon sem lát sokat, hallja a hangokat és ha arra kap, akkor a reflexei is jól működnek.
Az anyag hamar felfogja a szelet, mintha egy nagyra nőtt hőlégballon lenne. S ekkor láthatják csak meg, a lényeget:
Belialt fogva tartó démoni kutya nem ijedt meg egy kis földrengéstől. Ha nem védekezik, akkor bizony vállába mar a pokoli förmedvény, közben pedig láthatja, hogy egy másik is ugrik rá.
Thézeusz lábát is elkapja egy, megmarja a bokáját. A tűznyelvek egy része még áll. Volgan és Calypso el van foglalva a szél befogásával, így marad egyedül Abaddon, ki láthatja, hogy legalább egy tucatnyi pokoli kutyus támad rájuk, habzó pofával. Sötét szemeik mind csak egy alakot néznek: Thézeuszt.
Újabb kürt harsan fel. A kutyák egyszerre ugranak és támadnak Thézeuszra. Ám mivel ott van mellette a kígyó is, így Calypso is bőven kaphat a támadásból. Tíz kutya szinte egyszerre lódul meg, egyszerre dobbantanak hátsó lábukkal és egyszerre ugranak a két óvatlan alak felé.
Thézeusz kezébe veszi a fegyverét, de nem tudja, hogy miként is védekezzen. Vagyis, megpróbálja azt a hatást kelteni, mintha tudná és suhint egyet az egyik kutya felé.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 06, 2019 2:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Tükörszilánk- Euranos
Véletlenek nincsenek. Globálisan igaznak tartom azt, amit a fizikusok mondanak a világegyetemről: még a káoszban is van rend, mindennek van értelme és célja, amely felfedezésre hív és megértésre sarkall.
Szemeim felcsillannak, ahogyan a tó tükrén a tavaszi napsugár, arcomon pedig halovány mosoly suhan végig. Büszkeség, önelégültség vagy valami afféle lesz úrrá rajtam néhány pillanatig, ahogy a Háború, a megfontolt szavak démona, hallgatásra kényszerül, ahogyan a mittudoménki is ezzel a hanggal vállalhatna másodállást eunuch-ként. Talán túlontúl is jól sikerült a bűbáj, de legalább megnyugodhatok, hogy ez még a tarsolyomban van. Gonosz kis törpeként dörzsöli tenyért, belsőm azon része, mely a káoszt testvérként üdvözli. Már éppen oldalba bökném Abbadont, hogy mégis ki a harmadik figura, aki inkább dönt úgy, hogy elhagyja becses körünket. De közbeszól, az élet vagyis Thézeusz… felvonom szemöldököm, vajon csak egy buta vicc vagy valóban Athén megalapítója áll előttünk. – Bah… - bukik ki ajkamon a felháborodás. – Sokan próbálkoztak már vele, s mégis itt vagyok. Tartózkodj a megjegyzéseidtől, mielőtt a kezedben találod a fejed. – karolom át magam jobb kezemmel, hogy a ballal megtámaszkodjak rajta, némi kosz ment a körmöm alá. Hogy valóban nem történik meg, talán csak az felharsanó trombitáknak köszönheti, melyet az erdő, a fák közt átsuhanó szellő tesz még hangosabbá. Majd a magasba csapó lángok, a szélviharral arcomba csapódó falevelek, s végül mindezekbe keveredett állati(?) morgás. Nem beszélve a hátam mögött reszkető hőssel, mondanék is valamit, ha nem kapnám inkább karjaimat arcom elé, a por s az avar miatt. Ha tudnám, hogy ennek az előidézője, a kóbor lovag, nos biztos eresztenék egy villámot a tomporába. Na de, először foglalkozzunk egy problémával, vagyis, ha Abbadon varázslata később pedig Belial földrengése se hoz eredményt, s a szél továbbra is tépázza a gondosan elrendezett frizurám, s a tűz sem csillapodik, leguggolok Thézeusz mellé, s lerántom róla az a nyamvadt tógát – ha ellenkezni támadna kedve, könyökkel simogatom meg az orrát, hogy mással legyen elfoglalva- az előbb is bejött, most miért ne sikerülne alapon újabb bűbájt mormolok el, a piszkosfehér vászonra. Nem más a tervem, minthogy befogjam a szelet, ahogy a jó vitorla. Meg lehet, hogy egyedül nem fog menni, mégsem vagyok egy Herkules. Felkapok egy kődarabot, de lehet tőlem egy husáng is, ha az akad a kezembe s a kezdő „barlangászhoz” vágom. – Te, ott! Fogd meg! – dobom felé, az anyag másik felét. Ha szükséges és sikerül, a végén összekötöm a sarkait. Természetesen, ha fiúk, már felülkerekedtek a problémán, a kisujjamat se mozdítom.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3