Natalie' place

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Natalie' place - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
321
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 8:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Where were you?
Reyna & Nat
──────────── ────────────
« Comment; - • Szószám; 724 • Zene; - »
« "Great perils have this beauty,
that they bring to light
the fraternity of strangers»
- Elvesztettük - lihegi mellettem régi társam. Szúrós tekintettel fordítom felé fejemet. Szapora lélegzetem feltűnt, a tüdőm szinte ki akar repülni a számon. A lépem sajog, az izmaim úgy remegnek, mintha most futottam volna életemben először. Igen, eltunyultam. Térdeimet behajlítva támaszkodom meg rajtuk.
- Na ne mondd! - teszem tenyerem a szegycsontomhoz, mintha ezzel le tudnám állítani szívem heves dobogását, mintha az izzadást meg tudnám akadályozni, mitől úgy érzem, mintha szaunába lennék. Na, szaunába soha nem voltam még, de hasonló érzés lehet. A Central park romjain nézek végig. Óvatosan teszek egy lépést. - Mégis, hogy a jó édes francba magyarázzuk meg, hogy hagytunk elszökni egy démont? - csattanok fel, miközben társamra nézek. Kezeimet felemelve intek számára, hogy nem vagyok kíváncsi a magyarázkodására. - Wallenberg helyzete még kérdéses, ki tudja, hogy a tanács hogy viszonyul hozzá, biztos nem lesz piros pont, amiért az ő elit és képzett vadászai…
- Többet kellene edzened - vigyorog rám szemtelenül a féreg. Erőtlenül boxolok bele karjába, fejemet rázva. Hajam ezúttal felkötve, lábamon bakancs, de ugyancsak feszülős nadrág. A hűvösség ellenére vékony bőrkabátot húztam, de minden vágyam, hogy levegyem magamról. Trikóm teljes mértékben rámtapadt, érzem, ahogy a hő áramlik ki testemből.
Ő elindul előre, én pedig követem. Némán sétálunk a parkba, keresve annak az átkozottnak a nyomait. Ráadásul nemrég még házat is robbantottak! Egyik társunk meghalt… Kezemet ökölbe szorítom. Mire Ő megáll. Csendre int. Szemöldökeim vonom össze.
Majd meghallom én is. Zörgő légzés, néha köhögés.
- Csak egy hajléktalan - intek kezemmel és mennék tovább, de aztán szívem belesajdul. Senkinek sem kellene hajléktalannak lennie ebben a városban. Ezt Ő is pontosan így gondolja. Egy ideig nézek, toporzékolok. A démon nyomát kellene ütnünk, amíg lehet. - Jól van - adom meg magam, majd elindulok egy bokor irányába. Ha penge lennék a növényekből pontosan meg tudnám mondani, hogy ez milyen cserje. Azonban engem inkább neveltek arra, hogy rúnák ismerjek fel, fegyvereket, ó, és átkozott latin írásokat. Persze ha valami mitológiai szörnyike lenne, lehet hamarabb járnának velem sikerrel, mint egy kertésszel.
- Egy lány az… - suttogja társam és már guggol is le mellé. Kabátját szétnyitja, hátra is dobja annak végiet, miközben leguggol hozzá. Fejét azonban rögtön el is fordítja. - Vagy hulla, vagy évek óta az utcán van.
- Lehetetlen, mindenkit… - kezdek bele, ám mire mellé érek felismerem az ott fekvő, eszméletlen lányt. Legalább is a ruháját és haját. - Reyna? - ejtem ki nevét. Társam értetlenül bámul rám én pedig már ott is vagyok, hogy segítsek - Emlékszel, hogy meséltem pár napja, hogy találkoztam egy furcsa lánnyal? Démon tartotta fogva, vére fekete volt? - kérdezem, csak emlékezetfrissítés gyanánt.
- Ő az? - int fejével a bűzölgő felé. Megérinti bőrét. - Forró és nyirkos… - jelenti ki. Nem teketóriázunk sokat. Felkapja, még ha mindjárt be is hány tőle. Autómhoz visszük, az ablak mellé ültetjük. Ő ül küzépre én meg a kormányhoz. Lehet nem a legjobb ötlet, de mindkét ablakot kinyitjuk. A bűz elviselhetetlen.
- Mi a terved? - kérdi ő, mire én csak a szemem sarkából tekintek rá. - Nat… - kezdi vészjóslóan én pedig csak vállamat vonom fel.
- Mit tegyek, hagyjam csak úgy ott? - válaszolok neki. - Legutóbb elrontotam, most nem fogom.
- Ha beviszed a lakásodba, akkor mindent dobhatsz is ki… - jelenti ki. Miben igaza van, azonban ő mindent amúgy is kidobna. Bár az tény, hogy a fertőtlenítést azt legalább egy fél éven keresztül mindennap el fogom végezni.
Leparkolva a régi stílusú ház előtt, a teherlifttel gyorsan felvisszük az ájult lányt. Hatalmas hodályba lépünk. Szinte egyetlen egy tere van, leszámítva a hatalmas kétszárnyú, tolóajtóval elválasztott hálót meg egy apró fürdőt. Ettől függetlenül van bent egy kanapé, egy kávézó asztal, egy rendszeresen használt konyha, minimális felszerelésekkel, és két hatalmas asztal. Az egyiken tekercsek és rúnák pihennek, a másikon a kísérleti fegyvereim. Igazából csak a fegyverek és a készülék, amivel golyókat tudok csinálni. Puskapor is akad közöttük, minden, mi szem szájnak ingere lehet, főként ha fegyverfejlesztő vagy.
- Menj, innen intézem - hessegetem ki a pasast az épületből. Nyilván ellenkezne, de sokra nem megy vele.
A kanapéra fektette a lányt, én pedig forró vizet öntök egy tálba. Gondolkozom, hogy mennyi tüsfürdőt öntsek bele, de inkább egy egész szappant hajítok bele. Hadd ázzon fel teljesen a forróságba. Így sétálok vissza a lányhoz. Homlokához érintem a tenyerem. Majd vissza egy rongyért a konyhapulthoz, langyos vízzel áztatom, mit a homlokára teszek.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Natalie' place - Page 2 Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Natalie' place - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
321
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 07, 2019 8:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always
the ones who win.
They are the ones
who lose
sometimes.

But they keep fighting.
They keep coming back.
They don't give up.
That's what makes them
heroes.


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3