Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• 90-es út New Orleans felé •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


90-es út New Orleans felé VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
812
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 09, 2019 2:34 pm
Következő oldal


***
Szabad a játéktér○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 30, 2019 12:16 am
Következő oldal


☽ Prayfor me

Rassilon xXx Coni
zene • szószám: 412 • Credit:

 
Szentelen, morajló nevetésem hallotszódott ki a fal mögül. A rejtekem lebukott, így hát egekbe emelt karokkal jelentem meg:
– Nyugalom, Cowboy! Egyedül vagyok, nincs velem senki sem. – A fájdalmas igazság pedig az volt, hogy nem is akartam – és azt csak még keserűbbé tette az, hogy nem is lett volna kit, aki mellett társamra leltem volna ebben a szorult helyzetben. Nem mellesleg pedig… A kígyók fejét mindig levágom, ugyanis nem állt szándékomban mozgó céltáblává válni a nyílt mezőn. – Becsületszavamra. – A cipőm tompán koppant a kietlen, szétrepedezett aszfalton, ahogy közelebb léptem hozzá; talán azon kevesek közé tartoztam, akik nem rettentek meg a félelmet keltő megjelenésétől, hiszen szenvtelen mozdulattal jelentem meg előtte és törpültem el alig egy karnyújtásnyira – jelenleg pedig nem a vakmerőség vagy épp az erőfitogtatás vezérelt, hanem ennél egyszerűbb és plátóibb okom volt: ha akar, úgyis megöl – mit számítana neki eggyel több démon-lélek strigula a képzeletbeli falán? Legalább annyira érdekelné Őt, mint ahogyan engem fordított helyzetben. Nagyjából semennyire. Hasonlítottunk, valamelyest – mindössze egyetlen komoly különbség volt közöttünk: nekem az élet szórakoztatóbb oldalát sikerült megragadni. – Angyalian festesz. – Hízelgő hangom ezúttal fájdalmasan ironizálónak hatott és még én magam sem hittem el, mert még magam számára is inkább érces megjegyzésnek tűnt. A szociális életemből kimaradt a tárgyalás rész – a halandókkal persze nem különösebben okozott nehézséget, hiszen jobbára mind megtörhető lélek volt és könnyedén megtaláltam, hogy mit irigyelnek másoktól, viszont ez jelenleg egészen másként működött – ha úgy tetszik, semennyire. Főleg mostanában.
– Hallottam hírét a pálfordulásodnak. Érdekes. – Nem, számomra nem különösebben. Hidegen hagyott hányavetett sorsa az elmúlt időszakban és pontosan tudta Ő is. – És, milyen érzés kikerülni az eddig megszokott kis angyali berkedből? – Viszont annál inkább szórakoztatott a helyzete, mint amennyire nem érdekelt a lelki épsége, ha még egyáltalán volt neki.
– Na, de… Hagyjuk is a mellébeszélést, van jobb dolgom még nekem is mára. – A frissen szakító szerelmesek vérző, szét hasadt szívével és fáradt sóhajával morzsoltam el majdhogynem egy egész könnycseppet. Itt az idő. Az árok szélén álltam, a mélységgel néztem farkas szemet az elmúlt hónapokban és mindaz, ami az elmúlt években kísértett most utól ért: a vég. Nem tartott vissza semmi, hogy bele zuhanjak. – Azért fordultam hozzád, mert nem találom Ltaasobael-t. – És a probléma nem is ez, megszoktam. Hanem világ életemben Ő volt az, akihez fordultam és most nem volt más szövetségesem, akiben bízhattam. Kizárásos alapon maradt Ő. – Hallottál esetleg valamit róla? – Nem találtam, égre és földre kerestem. Eltüntette minden nyomát, ami alapján követhettem volna, viszont mostanra elfogytak az ötletem és a lehetőségeim és természetesen ennél sokkal többről volt szó.

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 24, 2019 10:40 am
Következő oldal


Egy bizonyos Ltaasobael nevű démont évtizedek óta tartok adósságban. Illetve, az adósság kifejezés talán túlzás, de jön nekem. Szerintem nem annyira véletlen, hogy nem sűrűn keresztezik egymást útjaink. A világégés előtt tettem neki egy nagy szívességet, aminek a megfizetését akkor nem kértem. Mindig is ilyen alapon működtem. Hidd el, jó, ha az angyalnak vannak olyan felebarátai ebben a cudar világban, akikhez fordulhat, ha megszorul a nyaka körül a kötél. Az én szakmámban mindenképp. Akihez fordulhat. Bizalomról szó sincs persze, mindez nem több, mint üzlet. Bizalom helyett szabályok vannak. Ha pedig azokat valaki betartja, remek kapcsolati hálót építhet ki. Valahogy így vagyunk vele mi is. A szabály az, hogy kölcsönkenyér visszajár. Kölcsön szívesség is. És épp ezért lep meg – márpedig engem nem könnyű meglepni – hogy Ltaasobael kutyája felkeresett. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok. Mit akar? A főnöke akar tőlem valamit? Esetleg ő maga, a gazdáját megkerülve? Utóbbi izgalmasabban hangzik, de őszintén szólva most nagyon nincs szükségem komplikált helyzetekre, van elég bajom másoké nélkül is.
Eljöttem hát. Nevezz vakmerőnek, de az egyszerű kivetülés helyett inkább amellett döntöttem, hogy hús vér alakban szállok le a felhők közül. Lábaim a néhai 90-es úton érik a betont, veszélyes közelségben New Orleans városához. Tőlem aztán üzletelhetünk az ördög orra alatt. Nem az első – és van egy olyan sejtésem, hogy nem is az utolsó – alkalom a közelmúltban, hogy megfordulok errefelé egy démon kedvéért. Szárnyaim visszavonva, emberi alakot öltve sétálok be az út mentén húzódó kis épületbe, ami majd’ három évtizeddel ezelőtt benzinkútként szolgált. Általában én érkezem előbb, ez már csak biztonsági okokból is fontos, de az ajtón belépve rögtön a démonnal szembesülök. Közelebb sétálok, majd én magam is megállok a kifosztott, leszakadt polcok mentén, merev tekintetemmel el nem engedve az övét.
- Ha nem egyedül jöttél, meghalsz. – Közlöm vele az egyszerű szabályt, amit már akkor lefektettünk, hogy mindketten egyedül érkezünk, amikor felkeresett, hogy találkozni akar. Halljuk, mit akar.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 24, 2019 10:35 am
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7