Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
homecoming, Kaitlyn & Drake
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Drake Wallenberg☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
49
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Kedd Jan. 15, 2019 6:06 pm
Következő oldal


A ládát végül elejtem. A szemem sarkából látom az esését. Hosszan nem marad rajta a tekintetem. Összezavarodtam. Zavarban vagyok. A különbség megállapíthatatlan. Az ölelés hirtelensége, nem vártsága megfagyasztotta az izmaimat. ...mindezt tetézi a könnyek felismerése, ahogy a pólóm anyaga egy részüket felszívja. Két másodpercig gátol a cselekvésben az értetlenség. Utána emelem fel a kezem, csendesen megpaskolni a vállát, hogy hagyja abba az egerek itatását. Fogalmam sincs mit kezdjek vele.
Kicsivel több levegőt szívok a tüdőmbe, ahogy elereszt, a táskájában kezd kutatni. Ügyelek rá keveset lásson a megakasztásomból. Aprót fújtatok, hogy a pocsék fizimiskám tökéletesen el, magára vonja a figyelmét és elveszem a vizet.
- Kössz, nagyjából úgy is érzem magam. - A köszönet szól a víznek, a bóknak egyaránt. Előzetesben egy hálásabb biccentést címzek neki. Az elővett étel látványát kerülöm. Egyenest félrenézek. A gyomrom forogni kezd az automatikusan beugró emlékektől. A kérdésnél térek vissza az arcára.
- Már nincs bennem. - Elvileg és gyakorlatilag sem. Érzésre ez mégsem egyértelműen eldönthető. A Tanácsnak elmondtam, a tagjaként előbb vagy utóbb el kellett jutnia hozzá az információnak, ilyetén nem lep meg tisztában van vele.
- Az ellenőrzést viszont nem hagyhatod ki. - Szarul nézek-e ki vagy se. Véleménye szerint felismert-e vagy se. Kellenek. Nincs kivétel. Odatartom a kinyújtott karomat a procedúrához. A vízbe addig sem kortyolok bele. Csak tartom.

Kaitlyn Zoé Payne☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
74
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Pént. Jan. 11, 2019 1:31 am
Következő oldal


Végre megvagy!
zene  • Credit:
Kezem enyhén remegett, testem megfeszült, s vártam a pillanatot. Hátulról láttam egy sérülést a fején, mi nem sugallt túl jót, de egyenlőre az foglalkoztatott, hogy ki ő.
S hirtelen hallom meg mély, meg gyötört hangját mely olyan kedves volt számomra. Kapkodom a levegőt, kezem jobban remeg, szívem csak úgy kalapál, s elteszem fegyverem, s abban a pillanatban kezdek el szaladni felé, majd megtorpanok mondatán, amin minden fájdalom hallatszik.
- Drake! - Nem érdekel, tudom, hogy ő az. Magamhoz szorítom, s megölelem őt. Sírni kezdek hangtalanul. Csurog le könnyem, s mossa el a koszt arcomról. Vagy örül nekem, vagy kioktat, de bármi is lesz itt van. Sietve kapom elő vizemet a táskám mélyéről, majd adom oda neki, s kémlelem arcát. Idejét se tudom mikor láttam őt. Annyi mondandóm van neki. Megtörlöm arcom, s mosolygok.
- Bocs, de elég szarul nézel ki! - Nevetek, s élelmem veszem elöl, ami a tegnap megsütött nyuszi maradéka.
Végig mérem, s komoly lesz arcom.
- A démon már .. nincs többé? - Teszem fel a kérdést, s ha meglepett arcot is vág megértem. Ő mindig próbált védeni, de már értem a dolgokat a cselekedeteit. Alex mondta el nekem, aki a tanácsból hallotta, ha jól emlékszem. Nem tudok részletek, csak azt hogy démon volt.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in

Drake Wallenberg☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
49
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Csüt. Jan. 10, 2019 11:44 pm
Következő oldal


Céltudatosan róttam a kapuig vezető távot. A hátam mögül érkező felszólítás állított meg a láda megigazítását követően. A hang ismerős. Magamra kell erőltetnem a gondolatot megszabadultam az ekókat sorjázó démontól. Magamra kell erőltetnem ez a valóság. A megfordulást mély, fájdalmasabb levegővétel, nyelés, hosszas szemlehunyás előzi meg. ...önnön meggyőzésemhez módszeresen kaparom össze a szükséges türelmet. ...illetve az összekaparásához az erőt.
Ember vagy. reagálj. Kommunikálj.
A földre nem teszem le a koros, bonyolult rajzolatoktól roskadozó tárolóeszközt. Ragaszkodom hozzá. Szembe fordulok méterekre lévő, fegyverét rám szegező lánnyal.
- Ne pazarold rám a töltényt, Kaitlyn. - A Lovas kiűzése sokat kivett a szervezetemből. Rezignáltam reszelem a javaslatot, látszik nem vagyok a legjobb formámban. Fáradtan a szigor is kisebb formát ölt a vonásaimon. Hátulról láthatta a koponyám túlfelén elhelyezkedő sebesülést. Az alvadt vért a tarkómnál. Rohadt élet, a fejem azóta is zizeg.
- Nyugodtan győződj meg róla én vagyok az. - A karomra bökök. Öntsön rá szentelt vizet. Vágja meg a felszínt. Tartson hozzá vasat. Ellenőrizze a bőrömre varrt pecséteket... amelyiket szeretné. Kooperálok. Az ismerős láttán oldódó megkönnyebbülés, pedig lassan juttat oxigént a tüdőmbe. Kibaszott lassan...

Kaitlyn Zoé Payne☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
74
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Csüt. Jan. 10, 2019 6:16 pm
Következő oldal


Végre megvagy!
zene  • Credit:
Összetörve könyveltem el magamnak, hogy kísérletem, hogy megtaláljam Wallenberget, kudarcot vallott. Reménykedtem, hogy nem messze a falon túl bukkanok rá, s igyekeztem az utat sose elfelejteni. Miért nem mentem messzebb? Féltem. Soha nem jártam a falon túl, de ha megkérdezik biztosan nem ezt mondom! Élelem, s víz mindig volt nálam, ezzel a kis akciómmal, ami alig távolodott el a várostól, talán csak anyámat, s fivéreimet bosszantottam vele.
Visszatérek, a szokásos biztos helyemre, ahonnan újra majd kimerészkedem másnap. Ezek a gondolatok jártam a fejemben, mikor vissza fele elindultam, s láttam a várost. Én vagyok az egyetlen, aki ha ugyan nem is sokat, de tett azért, hogy Wallenberg megkerüljön.

Egy alakot pillantok meg nem messze, s már is a fegyveremért nyúlok. Igen, loptam, de töltényt anyámtól kellett szereznem. Ő maga csinált, beolvasztott minden vacakot, még anno, s tárolja a vég szükségre, de számomra itt ez az volt. Idegen botorkáló, poros alakra tartom s reménykedem, hogy nem démon az. Hiába a szentelt víz, talán többet hiszek magamról, mint amire képes lennék.
- HÉ!! TE OTT!! MEGÁLLNI, KIVAGY???! - Ordítok, s várom mikor figyel rám.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in

Drake Wallenberg☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
49
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Szer. Jan. 09, 2019 8:42 pm
Következő oldal


Kutyául érzem magam. Az angyal a városfal közelébe vezető utamon felül biztosított vizet számomra még a homoktenger közepén. A számat mégis száraznak érzem. A torkom porzik. A gyomrom… az éhség tudatosulásakor eszembe jutnak emlékképek, amik azonnal elmulasztják az érzetét.
Lépésekre vagyok a nagykaputól, amikor egyszerűen meg kell állnom. Fizikailag nem vagyok a toppon. Zsibbadnak az izmaim, égnek a láda kézben cipelésétől és köhögnöm kell. A por vagy a dehidratáltság… ha a fejfájásomat figyelembe veszem még nehezebben definiálható a probléma forrása. Kábé mindkettő. Letörlöm a homlokomról a koszt, mintha azzal együtt a nyúzottság egy darabkáját is a helyére parancsolhatnám.
Biztosan kiszúrtak az őrség tagjai. Eszemben sincs az ellenkezőjét feltételezni – a felismerésem abból a távból már egészen más… –, amikor a vasalt ajtólaphoz érek. Magamra erőltetett türelemmel várom a fogadó bizottságot. Gondolatban készülök a szentelt vízzel locsolásra, sóval szórásra, minden egyéb ellenőrzési módszerre, amit a protokoll tartalmaz. Elvégre… ha úgy vesszük kísérteni tértem vissza.

Drake Wallenberg☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
49
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Szer. Jan. 09, 2019 7:46 pm
Következő oldal


***


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3