Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Külvárosi motel •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 21, 2016 9:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4Ha már ennyire vonz, miért nem csúszol térden te? – a bennem élő példány gunyoros horkantását, mi azt súgja tisztán, idiótább vagyok, mint azt eddig gondolta, figyelmen kívül hagyva emelem meg szemöldököm. Csak nem hitte, azok után, miket átéltem, meghátrálok néhány fenyegető, hűvös szó hallatán?
Ó, pontosan tudom, kivel állok szemben. Bármilyen rangot visel is, ugyanolyan beképzelt barom, mint az összes többi. Ráadásul, mégis mire ment a nagy hírnevével? Elzárva lenni egy ember testében nem lehet akkora dicsőség, még a ti kifacsart eszméitek szerint seEjnye, pedig éppen azon gondolkoztam, hogy talán segítek neked élve megúszni ezt a kis kalandocskát, de inkább csak hátradőlve figyelem, ahogy kiherélnek. A szánalmas kis világod úgyis rég nyújtott már ilyen elsőrangú szórakozást. Mély levegőt véve úgy teszek ismételten, mintha fejemben halkan se duruzsolna semmilyen hang. Van nagyobb problémám is Mammon fárasztó provokációinál, lelkes kárörvendésénél, hiszen bárhogy is játsszam a bátor nagymenőt, tisztában vagyok vele tökéletesen, ha valamikor, hát most hatalmas szarban vagyok. Az előttem álló nő nem csak egy pitiáner pokolszökevény, nem egy a többi közül, egész más szinten áll, másképp kell hát hozzáállnom elpusztításához is. Te aztán nem vagy szívbajos. Azt hiszed valóban, hogy képes leszel felvenni a versenyt vele? Ugyan, kérlek. Az egyetlen oka annak, hogy a darabjaid nem szóródtak még szét a parkoló teljes felületén, az én jelenlétem. Arról már nem is beszélve, hogy épp azt teszed, amit akar, de persze ne is hallgass rám.
Ó nem, dehogy, majd legközelebb megvitatjuk ezt.
Szinte bársonyosnak ható hangjának hatására heves hányinger tör rám, s szívesen tennék bár megjegyzést viselkedése változására, egyelőre a másik démonnal való kommunikációt helyezem előtérbe. Legnagyobb pechemre Mammon ezután is ott lesz bennem.
Valóban? Megesz a kíváncsiság, hogy megtudjam, mégis hogyan akarsz a beszédre rávenni. Nem most jöttem le a falvédőről, láttam már egy s mást – aggódás lep el ugyan terveivel kapcsolatban, tudva, a fájdalmat meg nem úszom, kimutatni ezt azonban nem fogom, ha egyesével vágja le ujjaimat, akkor se.
Ajtó csapódásának közeli hangjára automatikusan kapom a zaj felé pillantásom. Hatalmas hiba. Feleszmélni sincs időm, a démon egyetlen mozdulata elég ahhoz, hogy egy meglepett kiáltás kíséretében egyenesen a korábban kinyitott garázsba repüljek. A földet érés fájdalmát elmém mélyébe űzve azon nyomban talpra pattanok, a pecsét láttán azonban, minek épp a közepébe zuhantam, lendületem megtörik, szemöldököm értetlenül emelkedik a magasba. Hasonlóhoz volt már szerencsém, ilyet azonban nem láttam mostanáig, funkcióját megtippelni lehetetlenség lenne hát, kénytelen vagyok kivárni, míg rajzolója felvilágosít. Nocsak. Ki hitte volna, hogy még engem is érhetnek meglepetések. Ezek után igazán befoghatnád egy kicsit végre és figyelhetnél arra, amit mások mondanak neked.
Csak blöffölsz – feszülten sziszegem reményeim a nőstényördög felé, potyautasom karcos kuncogásától kísérve. Fejem ide–oda kapkodva, feszülten keresek kiutat, be kell azonban ismernem, remekül ki lett találva lépre csalásom, s talán már csak abban bízhatok, felkelti a közelben tartózkodó vadászok figyelmét valami. Pedig igazat mond, valóban feltölt ez a pecsét, jobban jársz hát, ha önként adod kölcsön a tested, különben erőszakkal veszem el és az nem lesz kellemes, ezt megígérhetem.
Felfogtam, de ne siessünk annyira előre. Ez itt az én hazai pályám, pecsét ide vagy oda – sejtelmem sincs ugyan még, mihez kezdek ezek után, de nem először kerültem szorult helyzetbe, ahogy eddig, úgy most is kitalálok valamit majd.
Mi olyan fontos, hogy megkockáztattál egy ilyen utat és támadást? Biztosan nem valami megható családegyesítés miatt érkeztél – a figyelmeztetést, megjegyzéseket elengedve fülem mellett faggatózok inkább, hátha megtudhatok valami fontosat, minek a jövőben még hasznát vehetem. – Válaszolj nekem és egy időre megkapod a démonodatSzép dolog az alkudozás, de ez pont nem a megfelelő hely hozzá. Mi oka lenne felelni neked mégis, ha számtalan más módja akad annak, hogy elérje a célját? Gyerünk, eressz ki és talán szólok néhány jó szót az érdekedben. –  Pofa be, épp a felnőttek beszélgetnek – letromfolom egyből, mielőtt még belemelegedhetne kiselőadásába igazán. Ostoba duruzsolása figyelmem is elvonja, arról már nem is beszélve, hogy beszélgetőpartnerem is nehezebben hallom meg, ezt pedig most nem engedhetem meg magamnak.


 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 1:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Mammon & Astarte
hello, honey, long time no see
Attól a komoly, őszinte megvetéstől, amivel a vadász mondhatni a szemembe köpi a dacos válaszát, nevethetnékem támad. Mindig érdekesnek tartottam, hogy a fajtája mégis miből merít ennyi bátorságot, hogy ilyen ostoba módon szembeszálljanak velünk, démonokkal, és még el is hiszik, hogy van esélyük.
- Ugyan, édes! Térdre borulásról még nem is volt szó... az majd csak ezután jön – kacsintok rá. Nem mintha az efféle hajbókolásokra indulnék be, de magára vessen, hogy ilyen tetszetős ötletekkel lát el. És ha már itt tartunk, már csak a kihívás kedvéért is el fogom érni, hogy valóban letérdeljen előttem.
- Nos igen, Mammon minden bizonnyal a valós alakja nélkül nem tűnt túl nagy ellenfélnek, és most nagyon okosnak és erősnek érzed magad, nem is sejtve, hogy kivel is állsz szemben, de ne aggódj, hamar orvosolni fogjuk ezt a problémát is – jelentem ki határozottan, mégis negédes mosollyal, ami azt tükrözi, hogy ez az egész a számomra csak egy játék. Mert az is. Bevallom, elsőre, miután megtudtam, hogy Lucifer nem hajlandó harcosokat áldozni a Pestis kiszabadítására, és ez egy egyemberes meló lesz, nem kifejezetten örültem a helyzet alakulásának. Egyetlen ember egy egész városnyi vadász ellen? Persze ennek ellenére is jelentkeztem a feladatra, és nem csupán a kihívás miatt, hanem mert az ebben a féleszűben lakozó démon hozzám tartozik. Senki nem szórakozhat vele büntetlenül. Aztán most itt vagyok, és ez a küldetés nem is tűnik annyira nagy falatnak, mint hittem. Valószínűleg azért, mert kellőképpen felkészültem, nagyjából tudatában voltam, hogy mire is számítsak, minden eshetőségre van egy kész tervem, és határozottan ravaszabb vagyok, mint holmi mezei vadászok. Ez a Wallenberg nevű szépfiú sem tud majd kifogni rajtam, akármit is képzel. Bár nyilvánvalóan még nem tudhatja, hogy az eddigiekben feltett kérdéseim valójában csak egy teszt voltak, hogy kiismerjem, hogy kipuhatoljam, milyen, és mire számítsak tőle. A „csinálhatjuk ezt a fájdalmas módon is” változat pedig pontosan az, amire első perctől számítok.
- Tényleg most akarsz vitába szállni velem, szivi, arról, hogy sokat beszélsz-e? - ingatom a fejem széles mosollyal. A kérdés természetesen Mammonnak szólt, a következő szavaim azonban már Drakenek. - Semmi gond, vadász, természetesen nem is számítottam rá, hogy beszélnél, és szerencsére már pontosan tudom, hogyan érhetem el a célomat – nevetem el magam, éltetve a saját ördögi ravaszságom. Illetve jelenleg nem csak a sajátomat, hanem Agramonét is, hiszen maga a Pecsétek Mestere látott el néhány igen hasznos tanáccsal, mielőtt belevágtam ebbe a küldetésbe. Az ő segítségének hála lett teljes a tervem, amit ideje végre megvalósítani. Egyetlen mozdulattal, telekinézist használva nyitom fel a motel közelebbi garázsajtaját, majd hasonlóan, az elmémmel irányítva taszítom be rajta Drake-et, egyenesen egy előre felfestett pecsét közepébe. Úgy véltem, ez a hely lesz a legalkalmasabb a célnak, hiszen nem vagyunk szem előtt, nem lesznek felesleges szemtanuk, és nyugodtan végezhetem a dolgom.
- A mázolmány, amit magad körül látsz, egy mágikus pecsét. Hasonló, mint amit magadra tetováltattál, csakhogy ennek az a szerepe, hogy fogva tartsa, és egyben fel is erősítse a benned lakó démont. Ami azt jelenti, hogy te sem tudsz belőle kilépni, amíg én azt nem akarom – világosítom fel a férfit egy laza vállvonással, miközben lassan közelebb lépkedek, majd a garázs ajtaját lejjebb eresztem. Én nem vagyok annyira szakértője az effajta varázslatoknak, mint Agramon, de ha jól értettem, ezt a dolgot két pecsét összemosásával érhetjük el. A jelet tőle kaptam, szóval szerintem működnie kell. Egyszerre tartja fogva a férfit, és teszi lehetővé, hogy a lovas előtérbe kerüljön.
- Ahogy mondtam, a pecsét egy lehetőség is, hogy Mammon erőt gyűjtsön, és felszínre törjön. Beszédem van vele, szóval ne harcolj ellene – figyelmeztetem a vadászt. - Persze, ha annyira ostoba vagy, ismét választhatod a nehezebb utat, nekem úgy is megfelel – terül el ismét széles, gonoszkás vigyor az arcomon. Szinte várom, hogy ellenmondjon nekem, és a kedvenc módszereimmel kényszeríthessem, hogy szót fogadjon.

Miss Jackson
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 11, 2016 10:27 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Nagyon örül a rothadó szívem, az én drágaságomnak, még akkor is, ha tudom, hogy alaposan seggbe fog rúgni. Vagyis, nem engem, hanem a fickót, akinek bérlem a testét, viszont nekem is fáj fog. Mert ez a barom nem fogja csak úgy elárulni, hogy mit kell tenni ezzel a matricával, ami fogva tart. Nekem se mondta még el, pedig hova a francba mehetnék árulkodni?
- Ó, van. Mégsem fogok rögtön térdre borulni előtted, mert nagy hatalmú démon vagy. – vág vissza, én meg csak megforgatom a szemeimet, ja nem..nem tudom. Miét ennyire ostobák az emberek? Vagy csak nekem jutott ki egy ennyire hülye? Na, mindegy is, legalább most szórakozom kicsit.
- Ja, eléggé szánalmas, elég könnyedén bezártam. – és még az se zavarja, hogy az én édesem a tarkóját fogja, pedig nem ártana befogni most a száját. Ha bepöccen Asty, mert nem azt kapta, amit akart, akkor nagyon csúnya dolgot tesz. Meg egyébként is nem vagyok szánalmas, csak nem figyeltem eléggé..
- Drake, élni akarsz, mesél el neki, hogy lehet engem kiszabadítani.. Mondd meg neki, hogy csókoltatom, és nem szoktam feleslegesen beszélni.– jegyzem meg komolyan, jelenleg nincs kedvem viccelődni, meg durcás is lettem, mi az, hogy feleslegesen jártatom a számat?
- Csókoltat, és állítása szerint nem szokott sokat fecsegni. – arra bezzeg már nem figyel, amit a drágám mondd neki. Ennek tényleg csúfos vége lesz.
- A válaszom akkor is az, hogy nem. Nem vagyok köteles elárulni, hogy szabadíthatod ki Mammont. Az eszem már akkor elment, amikor pecsétet raktam magamra. – rántja meg a vállát lazán. Oh, ebben van valami, mert tényleg nem sokan akarnának magukba démont zárni..főleg ilyet, mint én. Csoda, hogy még nem rokkant bele.
- Meg akarsz kínozni? Rendben, akkor se mondok semmit. – pillant végig a vörös démonomon egy fanyar mosollyal.
- Te egy nagyon hülye ember vagy.. – kuncogok az elméjében jókedvűen. – Véged lesz, mint a botnak..A Halál nem szokott viccelődni ilyen esetekben..Sok sikert. -

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 23, 2016 4:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Mammon & Astarte
hello, honey, long time no see
Szinte érzem és átérzem, ahogy életre kel, felélénkül odabent Mammon, ahogy a hónapokig tartó raboskodása után végre nem valami vadászos baromságnak lesz tanúja. Talán fel is lelkesül, hogy rátaláltam, közben meg remélem tudja, sejti, hogy egy alapos hátsón rúgást még tartogatok a számára. Nem ússzod meg, aranyom! De ugyanakkor elé frusztráló is úgy találkozni vele, hogy személyesen nem beszélhetünk, hogy ennek az idióta – ám tagadhatatlanul vonzó idióta – tökfejnek kell a szemeibe néznem, vele kell társalognom. És még adja is az ostobát. Hervasztó.
- És én még azt hittem, hogy egy magadfajta nagy vadásznak, aki ilyen komoly pecsétekkel játszadozik, ennél több sütnivalója van – ingatom a fejem, majd sóhajtok, és miközben ellököm magam a járművétől, hogy közelebb lépjek, lassan, lustán elmosolyodom.
- Arról a szánalmas flótásról beszélek, aki volt olyan szerencsétlen, hogy éppen téged szállt meg, és most idebenn lakik – fogom meg egyik kezemmel a tarkóját, mutatóujjammal pedig a feje hátsó felére bökök egyszer-kétszer, és bár az egész majdnem úgy hat, mintha épp megcsókolni készülném őt, mégsem visszakozok. Miért is tenném? Sőt, ha megpróbál elhúzódni, sem hagyom, hisz jóval erősebb vagyok, mint egy gyenge kis halandó. És pont úgy élvezem ezt a játszadozást, mint az erőfitoktatást.
- Fogadni mernék, hogy lassan megőrjít már a sok szövegeléssel. Időnként imádja feleslegesen jártatni a száját. Nem igaz, szivi? - teszem fel az utóbbi kérdést egyenesen Mammonnak célozva, és nem igazán érdekel, hogyan érinti a szemtelenségem. Bár fogadni mernék, hogy hiányzott már neki. Amióta világ a világ, imádunk egymás idegeire menni. Ez már csak így van.
- Szóval mi lenne, ha szépen elmondanád, hogyan kaphatom őt vissza? Azzal te is nyersz, hiszen megszabadulsz a hangoktól, mielőtt teljesen elmenne az eszed... - Tekintetem végigköveti a kezem útját, ahogy az lassan lefelé siklik a nyakán át a mellkasára, majd ismét felpillantok a vadász szemeibe, arcomon negédes mosollyal.
- Persze csinálhatjuk ezt a fájdalmas módon is, ha inkább azt szeretnéd. Semmi jónak elrontója nem leszek – teszem még hozzá szinte bájosan, aztán hátrálok egy lépést, hogy meghagyjam neki az esélyt a megfontolásra és helyes döntésre.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 23, 2016 12:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Szóval, hogy kerültem én ebbe a slamasztikába? Elmondhatom. Szeretem tisztázni a helyzeteket, még a végén hülyének tűnnék fel. Na jó, egy kicsit tényleg az vagyok, mert hirtelen kellett döntenem. Pedig elsőre remek ötletnek tűnt, hogy megszállom a vadász testét, arra már nem gondoltam, hogy van akkora koponya, hogy rám csap egy pecsétet, és bebörtönöz. Viszont el kell mondjam, így sem vesztettem. Ha a többi démon nem is siet a segítségemre nem halok bele, azt a pár évtizedet megvárom, hogy a porhüvelyem meghaljon, csak vicceltem, nem lesz az évtized, maximum pár év. Hiszen kibírná a folytonos szövegelést, duruzsolást a fejében? Előbb, vagy utóbb a fejéhez szegezi a pisztolyt, hogy elhallgattasson engem.
- Ugye tudod, hogy minden mocskos titkot tudok rólatok, vadászokról? – elégedetten nevetek fel, tudok az angyalpengéjükről is. Van egy pár darab, azt is tudom, hogy merre van, az összes titkos helyüket tudom.
- Te meg ugye tudod, hogy be vagy zárva?
- Ó, ugyan már, ne legyél ennyire ostoba, bár mit is várhatnék egy embertől..- teátrálisan legyintenék is, most nem megy.
- Eddig sem kerestek, miért jönnének?
- Ez egy tévedés, Lovas vagyok, engem keresnek, bezzeg valami kisebb rangú démon bújt volna beléd, a kutyát se érdekelné. Viszont az Éhínség téged választott, és nem Pikachut. Mondjuk Etiópiában még mindig dúlnak a járványok, és a megbetegedések, aminek nagyon örülök, elképesztően jó munkát végeztem. – a vállveregetés is elmarad, ez borzasztó dolog, igazán értékelhetné a kemény munkámat. Nem olyan egyszerű kaotikusan tartani ott a helyzetet, persze mit tudhat róla..
De nem szól hozzám többet, kár, én szívesen beszélgetnék még vele, na mindegy, majd legközelebb, mint mondtam, én ráérek. Befordul a fekete Impalájával, a lepratelephez, vagyis, ilyet nem mondhatok, hogy lepratelep egy motelre. Szóval az én igényeimnek nem megfelelő lebujba érkezünk meg. Sehol az egyiptomi lepedő, a jéghidegre behűtött Don Pérignon, förtelmes ez a hely.
Ám nem is nyafogtam tovább, mikor meglátom a vörös hajhuzataggal rendelkező nőstényördögöt, vagyis nem én láttam meg, hanem Wallenberg.
- Nem hiszem.. – pillant rá a vadász, cseppet sem kedvesnek mondható ábrázattal.
- Mégis mi a fene ütött beléd? A Halállal állsz szemben. Szerintem add meg magad. – röhögök az agya hátsó felében, mint egy ovis kisgyerek. Nem teszi, inkább kiszáll a kocsiból, és úgy méregeti a nőt. Mondom, hogy hülye, oltárira baromarcú ez az ember, pont ezért szórakozom ilyen jól.
- Mégis mi lenne nálam, ami a tied? – jahjj, adja itt a nagymacsót, de nem ismeri még az én drágámat.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 4:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


Mammon & Astarte
hello, honey, long time no see
Beletelt némi időbe és nem kis nyomozásba, de végül az összecsipegetett infómorzsák egyenesen ide vezettek. Egy eldugott kis motelhez New York külvárosában, ahol a helyi démon-per-angyal-ölő bagázs jelenlegi hivatalos feje és fő agytrösztje, Drake Wallenberg, mostanában meghúzza magát. A madárkák azt csiripelik, hogy férfibe pár hónapja egy pokolfajzat költözött, sőt, egyesek meg merik kockáztatni a feltételezést, hogy ez a lény nem más, mint Lucifer egyik lovasa. A fickó azonban egy mágikus pecsét segítségével uralkodni tud rajta, és fölé kerekedhet. Ha-ha! Micsoda história! Ezt a saját szememmel kell látnom, máskülönben sosem hiszem el. Az én fivérem és hősöm, aki embermilliókat, milliárdokat betegített meg, éheztetett ki, és küldött az utamba, hogy kaszáljam el... egy vadász áldozatává vált? A testében raboskodik? Ez az egész annyira abszurd, hisz sosem volt rá szükségünk, hogy halandókat használva lépjünk a felszínre. Teremtésünk első percétől saját, szilárd testtel rendelkezünk, nem úgy, mint a megannyi később született füstdémon. Szinte belesajdul a nem létező szívem, hogy Mammont valaki valóban megfosztotta igazi valójától... másfelől viszont elképesztően komikusnak és szánalmasnak találom a dolgok. Csak kerítsem elő ezt a vakmerő s*ggfejt, akinek volt pofája egyedül szembeszállni nem egy, hanem rögtön két arkangyallal is, és aztán ilyen helyzetbe juttatni magát, hát biztos lehet benne, hogy szétrúgom a hátsóját. Már amennyiben ez az egész tényleg igaz.
Egy gyönyörű, tűzpiros Porschéval érkeztem a városba – ne akard tudni, hogy szereztem – és most a jármű oldalának dőlve várakozom egyre türelmetlenebbül, hogy a férfi hazatérjen átmeneti otthonához. Amint a kocsi, amely pontosan olyan, amilyennek leírták nekem, bekanyarodik az épület elé, ellököm magam a saját kicsikémtől, és egyenesen a kiszálló vadász elé lépkedek.
- Helló, szivi – köszöntöm szélesen elmosolyodva úgy a régen látott kedvesemet, mint a fogvatartóját. Aki, meg kell hagyni, nem egy rusnya darab. Szemérmetlenül végig is futtatom rajta a pillantásom. Határozottan lehetne rosszabb is. Persze, ha nem veszem figyelembe, hogy Mammon érezhetően el van nyomva a férfi testében. Szinte mellbevágó, milyen kevéssé érzékelhetőek az energiái.
- Azt hiszem, van nálad valami, ami az enyém... - veszem elő ezt a mások által már kopottra használt sablonszöveget, és ezúttal Drake fiú kocsija oldalát választva támasztékul csipőmmel nekidőlök.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 4:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7