Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Freyja Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
740
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 02, 2019 6:45 pm
Következő oldal


Ez a leírás pusztán egy iránymutatás, megtűzdelve a játék történetében és az oldalon felhasználható ötletekkel a játéktéri célok és kapcsolatok kialakításához, azonban el lehet térni tőle! Ahogyan a PB-től, egyéb részlettől is!


A hatodik leviatán
Szabad
Külső jegy • Amelyik jól esik vagy mindegyik
Play by • Eliza Taylor? Ida Marie Nielsen? Változtatható nő/férfi
Kora • 4-5000 év (+láda)
Karakter információA leviatánok zöme az egyiptomi, közel-keleti kultúrában találta meg a számítását a létrejöttüket követően, azonban te már ekkor is a különcködés mellett tetted le a voksodat. Nem érdekeltek a testvéreid rivalizálásai, és anyátokat is meggyőzted, a világon máshol is szükség van a hódításotokra. A skandináv vidéket céloztad meg, s magadra öltötted Freyja álcáját. Vagy éppen te teremtetted meg az istennő képét? Ki tudja, ám a szépség, a szerelem, a háború és a halál hírnökeként közkedveltté váltál, mágiádnak köszönhetően pedig senki nem kételkedett a hatalmadban. Imádtad az általad kirobbantott háborúkat nézni, ám előbb-utóbb a kényelmes uralkodás már nem volt elegendő.

Testvéreiddel először kerültél egyetértésre abban, anyátoknak távoznia kell, s mihelyst a hatalmát megkaparintottátok, a közösen kitűzött céllal sem volt különösebb problémád. Míg a többiek boszorkányokat teremtettek, te látókat, orákulumokat, egyéb varázstudókat kreáltál az általad uralt vidékeken, csakhogy a te történeted is véget ért a ládával.Hosszú idő után a szabadság szele ismét megcsaphatott, ám az egykor ismert világ megszűnt létezni. Mint testvéreid, jó ideig te is próbáltál felzárkózni, megfigyelni, hol érdemes folytatni, a választásod pedig Las Vegasra esett. Pontosabban Amaráé, akivel egyelőre (s látszólag) tökéletes egyetértésben leledzel.


//Amara Las Vegassal, vagyis Gabriellel szövetségben áll, de nyilvánvalóan nem bízik benne. A leviatánunk feladata a megfigyelés és az angyalok átállítása lenne, ám, hogy egyébként még mit mesterkedik, a megalkotóra van bízva Wink Mint fentebb írtuk, ez csupán ötlet, egy lehetőség, nem szükséges ragaszkodni hozzá.
Várunk nagyon! *-*


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3