minden bűn megbocsáttatik (Las Vegas)

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


minden bűn megbocsáttatik (Las Vegas) Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
771
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 26, 2019 5:13 pm
Következő oldal


***
Lezárt játék○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Dec. 05, 2018 3:11 pm
Következő oldal


Sharael & Jaesa


 


Ugyan tisztában vagyok képességeimmel, már az is meglepő volt, hogy Rassilon a csapatában akar tudni, hát még az, hogy Sharaelre bízza kiképzésemet. Tény, nem bízhat meg sokakban, de mégiscsak egy olyan angyalról van szó, aki már akkor is nagyobb ügyekbe látott bele, amikor én még csak démonokat kergettem a sivatagban. Sebaj! Ennek azt hiszem, csak örülhetek.
Új főnököm már sejtésemre adta, miféle munkával kell ezentúl szembenéznem. Nem mondanám, hogy gondom van vele. Nem lehet. Biztos vagyok abban, hogy képes leszek dolgomat végezni, ahogyan azzal is, hogy végeztessenek velem bármilyen kiképzést, nem hagyom ott a tollaimat. Kivéve ha az a lényege, hogy elszórjak néhányat. A kényszer nagy úr, azért hajlandó vagyok kihúzni egyet-kettőt. Inkább, mint egy egész szárnyat elveszíteni. Jobban mondva, kettőt.
Biccentek egyet, hogy tudomásul vettem az általa mondottakat. Eléggé… lényegre törő személyiségnek tűnik. Ugyan mind angyalok vagyunk, parancsok teljesítésére kitalált teremtmények, mégis eltérő személyiséggel bírunk. Nincs közöttünk sem kettő egyforma, esetleg nagyon hasonló. Mintha a minket formába öntő sablon mindig valahol máshol lenne eltérő az eredetitől.
- Indulhatunk! – pattanok fel helyemről.
Lándzsám egyik kezembe kapom, majd a két karambitot ráfűzöm másik mancsom mutató ujjára, amíg el nem teszem őket. Egyelőre nem szerelem szét a lándzsámat. Fogalmam sincs arról, tudja-e miféle fegyver ez, de ha nem, hát legalább marad egy kis meglepetés a gyakorlás idejére. Ott minden bizonnyal ki fog derülni, hiszen a fegyverválasztásom attól függ, milyen helyzetben kell helytállnom. Szűk folyosókra általában maradnak a karambitok. Azokon a helyeken nincs elég tér lándzsát forgatni, vagy épp kardokat. A görbe pengéjű kések a leghatékonyabbak.
- Gondolom ennél többet egyelőre nem akarsz velem megosztani… - mondom, miután közli, hogy hamarosan elhagyjuk Vegast.
Idővel úgyis megtudom, amit kell. Vagy nem. Az is lehet, hogy ki kell derítenem. Majd kiderül, azt hiszem. Persze bosszant, hogy nem mond róla többet, de próbálom visszafogni magam és a kérdéseimet, nehogy megint megüssem a bokám és a vesztőn találjam magam.
- Csak utánad! – intek az ajtó felé.
Szívesen megkínálnám teával, vagy hasonlóval, de úgy hiszem, nem akarja ezzel húzni az időt. Talán majd legközelebb. Addigra talán az is kiderül, hogy szokott-e egyáltalán élni az efféle emberi termékekkel, vagy sem. Nem mindenki rajong értük, ami érthető. Én is azóta kezdtem ezek kipróbálásába, mióta megismertem évezredekkel ezelőtt egy bizonyos démont. Valahányszor elmegyek hozzá, valamit mindig vinnem kell, az információkért cserébe. Ő megtanított arra is, hogy viselkedjek értelmesen a pokolfajzatok mellett, visszafogva az angyali arroganciát.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 2:22 am
Következő oldal


Jaesa & Sharael
nem sokkal a Földre szállás után  • Credit:
Kifejezetten sértőnek találnám a tényt, hogy nekem kell gondoskodnom egy angyalról, akit Rassilon önkényesen és önhatalmúlag emelt ki a bukásra várók sorából - ha nem ismerném a férfit és a módszereit. Így azonban tudom, hogy nem hanyagságból vagy nemtörődömsége jeleként bízta rám Jaesat, hanem mert bízik bennem és az ítélőképességemben. Ez nem igazán boldogít akkor, amikor ezt nem mondhatom el róla kölcsönösen.
A felkészültsége szerencsére megkímél a hosszas magyarázkodástól, mire értőn biccentek. A minap felfedeztünk egy rejtőzködő embercsoportot a város északi határánál. Ott kéne lennem most, vezetnem az akciót, nem itt, a legújabbat istápolva... A sajnálata meglep, fejrázással jelzem felé, hogy nem került semmibe. Kényelmesebb, ha a lakásán ismerem meg; többet felmérhetek róla, mintha semleges terepen látnám.
- Először is felmérem, milyen szinten állsz Rassilon csapatához képest, így tudni fogjuk, hova helyezhetünk a bevetések során. - magyarázom, noha ahogy ő is említette, inkább erődemonstráció lesz ez, mint valódi kiképzés. - Utána dolgozunk a hiányosságaidon. - Bár Rassilonnak nem említettem még - meglehet, hogy azt gondoltam, duzzogásnak veheti, ha szándékosan elhallgatom előle a terveimet, és akartam, hogy tudja, duzzogok -, de az a célom, hogy a röpke felmérések után élesben is bevessem Jaesat. Mit számít, milyen jól forgatja négyszemközt a lándzsáját, ha nem számíthatok rá egy akció során? Márpedig legyen bármilyen jó harcos, a társai élete függhet a fegyelmezettségétől. Ha nem lesz képes szót fogadni, nem fogom támogatni a befogadását.
- Ha kész vagy, indulhatunk - biccentek állammal a lándzsája felé. Jómagam jobban kedvelem a kardot vagy az íjat, de megértem, miért vonzódik annyira ehhez a fegyvernemhez. Kifejezetten előnyünkre szolgálhat a harci stílusa, ám ahhoz előbb tudnunk kell, mennyire számíthatunk rá. Csak azt nem értem, ez miért az én reszortom, és miért nem intézkedik maga Rassilon... - A héten a városban fogunk gyakorolni. Utána elhagyjuk Las Vegast... - Egyelőre többet nem osztok meg vele a kétfős küldetésünkről. Ki tudja, talán el sem jut addig, hogy részt vehessen benne...


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 07, 2018 12:04 pm
Következő oldal


Sharael & Jaesa


 


Bevallom, még számomra is furcsa, hogy a szállásomul szolgáló épületben lehetek, Las Vegas legeldugottabb sarkában. Nem nagy épület, nekem viszont bőven elég az a tízből egy kis lakás, amit kisajátítottam magamnak annak idején. Konyha, fürdő, szoba és egy kicsi nappali. Igaz, egyik része sem nevezhető méretesnek, a lényeg mégis az, hogy legyen egy ágy, ha aludnom kellene és fürdő, hogy lemoshassam magamról a mészárlás mocskát.
Így tettem azután is, hogy… most már majdnem három napja, Rassilon elhozott a vesztőhelyről és bevett a csapatába. Nem mintha lett volna választásom. Vagy ez, vagy ő maga csapja le tollas végtagjaim. Persze be lehet ezt úgy állítani, hogy az én kezemben volt a döntés. Részben így is volt, más felől viszont tudjuk, hogy ez az egy lehetőségem maradt az életben maradásra. Az angyalnak maradásra szintén.
A két napot, amit adott nekem, többnyire alvással töltöttem, most pedig, alig egy órája, hogy visszatértem a rövid, ám parancsolgatásával teli megbeszélésről. Szereti utasítgatni a beosztottjait, az már egyszer biztos.
A nappali kanapéján ücsörgök és fegyvereim épségét ellenőrzöm, amikor hallom, hogy betalál valaki a bejárati ajtón. Onnantól kezdve nem nehéz engem megtalálni, éppen ezért helyemen maradok. Ha veszélyben lennék, lándzsám épp kezemben van és a karambitok is mellettem, ugyanakkor nem hiszem, hogy az érkező azért fáradt volna ide, hogy csendben végezzen velem. Bár… ki tudja. Azon is csodálkozom, hogy álmomban nem próbáltak meg megölni azok, akiknek nem tetszik, hogy a szárnyam még a helyén. Talán a tény, hogy Rassilon csapatába kerültem, még ha próbaidőre is, visszatartja az angyalokat.
- Itt vagyok! – szólok hangosan.
Hangom betölti a kis lakást. Biztos vagyok benne, hogy a nő meghallja. Abban már biztos vagyok, hogy egy nőről van szó. Ebben a városban, alighanem angyalról. Egy harcosról. A kérdés már csak az, hogy miért van itt? Ez sem marad sokáig megválaszolatlanul. Amint megpillantom, tudom, hogy honnan jött. Jobban mondva, ki miatt.
- Tudom, ki vagy – mosolyodom el.
Lándzsám kipakolom ölemből és felkelek a kanapéról. Úgy tűnik, megelőztek. Amint végeztem volna az ellenőrzéssel, én magam indultam volna, hogy felkeressem őt. Végtére is, ez lenne a dolgok rendje, nem? Én vagyok az újonc, nekem kellene rohangálnom.
- Sajnálom, hogy idáig kellett fáradnod miattam! Kezdhetjük, amikor akarod, de… Miből áll pontosan ez a... nevezzük inkább továbbképzésnek.
Fogalmam sincs, mi az, amit még nem tudok és szükség lehet rá. A száz százalékos fegyelmen kívül, de az eleve veszett ügy. Azért kár tanórákat pazarolni, és ha erről lenne szó, még időben tájékoztatnám újdonsült felettesem. Mert az. Nem csak Rassilon, de Sharael is.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 5:43 pm
Következő oldal


Jaesa & Sharael
nem sokkal a Földre szállás után  • Credit:
Isten, pontosabban Gabriel akaratát megszolgáltuk ugyan, a küldetésünk azonban nem ért véget ennyivel. Szerettem volna a Földön maradni, úgy éreztem, itt nagyobb szükség van rám, többet tehetek mindazokért az eszmékért és feladatokért, melyekért teremtettek, de tudtam, hogy ez nem rajtam múlik. Oda megyek, ahova Rassilon küld és azt teszem, amire ő parancsot ad; őszintén szólva teljesen mindegy volt, a Menny vagy Las Vegas, amíg a hasznára lehettem. Azt a kis halk, erőtlen hangocskát pedig, amely oly vágyódón suttogta a számára kedvesebb helyet, idejében elnémítottam.
Nem az én tisztem Rassilon döntésein gondolkodni, de ezt az egyet mégsem tudtam hova tenni. Megmentette az angyalnőt a bukástól és most alám akarja beosztani? Talán eljátszotta a bizalmát Gabriel előtt, de sem rangban, sem tudásban nem állok felette, és még ha "ki is kupálom őt kicsit", jelentsen ez bármit a feljebbvalóm szájából, akkor sem hiszem, hogy én lennék a legideálisabb jelölt. Persze ez Rassilont akkor sem érdekelte, amikor a többi tanítványt a nyakamba sózta, csakhogy ők jóval fiatalabbak, mint...
- Jaesa? - Hangom kissé bizonytalanul cseng, egyrészt azért, mert nem pontosan emlékszem, így hívják-e, másrészt pedig a szállásán próbálok eligazodni. Nem sokszor jártam errefelé, lévén nincs szükségem alvásra, ha pedig mégis pihennék, általában elég furcsa és maradi helyeket választok. A megszokás teszi.
Ha kiszúrom valahol az angyalt, legyen épp bárhol, akkor megállok, ahol vagyok és összefűzöm a törzsem előtt az ujjaimat.
- Sharael vagyok. Rassilon küldött, hogy... Tanítsalak - Pillanatnyi szünetem és az enyhe fintor arcomon betudható annak, hogy nem igazán tartom szerencsésnek a választott szót. Láttam már párszor az angyalt, és egyáltalán nem szorul túl nagy "tanításra". Minden, amit tehetek, hogy tovább csiszolom a képességeit és segítek magasabb szintre emelni a már megszerzett tudását. - Mikor kezdhetünk? - térek rá inkább egyből a tárgyra, hisz biztosra veszem, őt is tájékoztatták róla, hogy el kell velem töltenie egy kis időt.

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 5:31 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A hit
» Minden ami magyar

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5