Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 25, 2016 12:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Michael & Lucifer


New Orleans-i tetőtéri lakásomban ülök a fotelba egy whiskyvel a kezemben és gondolkozok. Menjek el hozzá? Megérné? Úgy viselkedne, mint régen? Fattyúnak nevezne, egy szörnyetegnek, mint Fent? Vagy most már változott a véleménye rólam?  A történtek után, talán jobb szemmel nézne rám? A testvéreim közül vele lesz a legrosszabb találkozni. Mihállyal. Nem, nem félek tőle. Csak tartok attól, hogy ha meglátom, elborul az agyam és nem fogok tudni józan ésszel gondolkodni és megtámadom, már ott SF város középpontjában. Nem lenne bölcs döntés, mert azzal aláírnám a halálos ítéletemet. Akármilyen erős vagyok, egy sereg katonát és egy arkot legyőzni lehetetlenség egyedül. Vagy küldjem valamelyik démonomat? Nem lenne értelme, rá nem hallgatna. Csak nekem fog hinni. Muszáj vagyok én menni, el kell neki mondanom azt, hogy a Tanács megszavazta, hogy mellette fogunk állni a harcokban és egy tervet kell készítenünk. Meg kell állítanunk Gabrielt.
Persze ő is ugyanúgy meg fogja kapni a büntetését, mint a többi Arkangyal, sőt ő fog a legtöbbet szenvedni. De erről nem kell tudni, hogy ilyen terveket szövögetek magamban. Erről senki nem tud, és nem is kell, hogy tudjon. Egyedül fogom ezt véghez vinni, és ha sikerült az összes a lábaim előtt fog heverni és bocsánatért fog esedezni. Mert mind az én világomban fog kikötni. A Pokolban. Ott pedig gúnyosan fogok lenézni rá, és én fogom azokat a szavakat mondani neki, mint egyszer régen, ő nekem. "Szörnyeteg", "Fattyú" . A szerepek fel lesznek cserélve, és most én fogom őt letaszítani. Csak én a Pokol felső rétegéből, a legmélyebb bugyrába, ahol olyan démonok élnek, akik bármit megadnának a bukott angyalok húsáért, s ott olyan kínzómesterek léteznek, akiknél egy másodperc is örökkévalóságnak tűnik. Ez vár rád, fivérem. Kín.
Lehúzom az italomat, majd a poharat leteszem az asztalra és feltámaszkodom a fotelból, s egyenesen a lift felé veszem az irányt. Amint leérek, beülök a kocsiba és indítom is a járműt.
- SF-be megyek, mire visszaérek a rangos démonok itt legyenek. Nézek a jármű mellett álló démonra, majd el is indulok a célom felé. A zene bömböl és úgy vezetek, egy cigi lóg a számból miközben az egyik kezem a kormányon, a másikkal pedig kopogok az ajtón. Néhány óra utazás után, oda is érek a kapuhoz, majd valóságferdítéssel az őrökkel azt láttatom, hogy senki nem jött be. Leállítom az autót, az egyik épület előtt, az energiámat elrejtem így még Mihály sem tudsz észrevenni. Kiszállok, és felveszem a csuklyámat, s úgy sétálok be a Katonai központba. Látom, hogy a fivérem ott áll néhány méterrel előttem.
- ~ Helló, testvér. Gyere, beszélni akarok veled. ~ Küldöm neki az üzenetet gondolatban, majd ha hátrafordul a férfi, akkor még láthat egy köpenyt elsuhanni az egyik falnál. Egy olyan helyiségbe megyek, ahol csak ketten vagyunk, majd ha követ és belép az ajtón, leveszem a csuklyámat, hogy láthassa az arcomat és elmosolyodva nézek rá.
- Hiányoztam?  

Mikeeee k76k   §§ 471  §§

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Raiden


Katonai központ        - Page 3 Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io1_540
I spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand
Katonai központ        - Page 3 Tumblr_pxmsqfELRn1wqzz0io4_540
☩ Reagok :
77
☩ Rang :
Michael's EX Iphraem
☩ Play by :
Jason Momoa
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Aug. 02, 2016 4:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/5
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
8
Nephilim
4