New York keleti falán túl

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl - Page 3 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
84
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl - Page 3 Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl - Page 3 D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 3:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Nem gondoltam volna, hogy ilyen szerencsésen indul a napom, hogy Zagar magával visz városnézésre, de hát ki vagyok én, hogy ellenkezzek. Alig vártam, hogy kimozduljak otthonról, nem szeretek itt lenni, pedig nagyon szép a lakás meg minden, csak számomra nem otthon. A csapdák miatt is, figyelnem kell hová lépek, nem szeretnék valami angyaloson elvérezni. Reggel egy piros mintás fehér pólót vettem fel, a fekete csőszárú kopottas legginsem és egy kényelmes bakancsot hozzá. Mivel elég hűvösnek éreztem az időt, egy kék farmerkabátot is magamra vettem. A derekamra felcsatoltam az övemet, amire a kölcsönkért angyalpengét kötöttem fel jobbomra, amíg balra a saját fegyveremet. A hátamra kaptam a táskám, amibe sót, szentelt vizet és az ostorom is beledobtam, nehezen válok meg tőle. Egy kulacs vizet is beledobtam, ki tudja meddig leszünk el. Beültem a kocsiba és még a reggeli némaságomban csak néztem ki a fejemből, miközben az utat figyeltem. Nem mindig vagyok beszélgetős kedvemben, de attól még nagyon örültem, hogy kimegyünk terepre. A hajam a kocsiban fogom össze egy kontyba a fejem tetején, annyira nem izgat, hogy nézhetek ki, mert nem divatbemutatóra megyünk.
- Aha, szóval ez hányas szektor ötös vagy hatos? Érdeklődöm és közben fejben felidézem a térképet, amin a szektorok vannak jelölve. ha látok folyót, akkor az ötösben vagyunk, ha nem akkor meg ki tudja. A fal építése is elég veszélyes lehet, hiszen nem elég, hogy valakinek védenie is kellene, de valakiknek építeni kell ott. 
- Értem, ez a legbiztonságosabb, ez az első, de gondolom a tiltott területekre azért még nem fogunk elmenni. Mosolygok oldalra, mert nyilván jól gondolom, ő sem vágyhat oda, elvégre az ellenség túlerőben lehet, az meg sosem jó.
- Ó, szeretem a fegyvereket! Összecsapom a kezeim és érzem, hogy nem lesz ez így jó. Reggel még nem fogtam fel annyira, hogy mi is történik, de most egyre izgatottabb vagyok és félek, hogy ez nem sok jóhoz fog vezetni. Keresem a szememmel a menekülő útvonalakat a kapu felé, mert az eskümhöz kell tartanom magam. A szárnyakat nem láthatja meg senki, talán kint egy fa tetején elbújhatnék... Egyelőre viszont még jelzésértékkel megrántom a kabátom magamon, hogy csillapodjak le kicsit, nem szeretném a ruhám széttépni, túlságosan is kedvelem ahhoz.
- Miért olyan különleges az a kristálygömb? Talán van valami titkos képessége? Érdeklődöm, nem lenne jó csak ilyen miatt lebuktatni magam, mert ostoba mód megfogom. Lehet azzal tartják távol a félvéreket és démoni, meg angyali teremtményeket.
- Vehetek el onnan magamnak fegyvert amúgy, amit megtartok vagy mindig vissza kell ide hozni? Bombázom a válasz után a következő kérdéssel és itt még nem állok meg természetesen.
- Miért van ez olyan messze a bázistól? Ott elég a saját készlet, ez meg csak azoknak van, akik otthagytak valamit és a kapunál jutna eszükbe?


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl - Page 3 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl - Page 3 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
222
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 22, 2019 10:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


to Ruby
Queens közepén kötöttünk ki a furgonnal, ott megálltam egy félreeső, kisebb utcában vele és kiszálltunk. Mondjuk nem ígértem meg neki semmit, de mivel senki sem ért rá, gondoltam magammal hozom és körbeviszem. Ehhez viszont nem kell a furgon, csak benzin pazarlás, ezért is rakom parkoló pályára. A ruházatom egy barna kockás ing, melynek az ujjait már nagyon régen leszakítottam, szép rojtokban végződik a vállaimnál. Felette egy fekete, ujjatlan bőrmellény, szürke halálkoponya motívummal a hátoldalán, mellé a fekete vászonnadrágom, melyet megannyi luk díszít combtól lefelé. A fekete surranó száraira rákötöttem a nadrág alját néhány zsinórral. Hátamon a nyílpuska, a tárolójában a nyilakkal és a két angyalpengéből készült vadászkés van nálam az övemen, benne a tokjukban. Megkerülöm a kocsit, felmegyek a járdára és ha már ő is ott van, akkor elindulhatunk.
- A legtöbbször erre fogtok kimenni a világba, mert itt a legegyszerűbb közlekedni. Ide tartozik az ötös, hatos és hetes szektor, de a hetest lezárták, mert beomlott a fal és nem tudták még kijavítani. Ezen kívül még az egyesből lehet kimenni, de ott a legveszélyesebb kijutni. Az aluljárók sötétek és tele vannak törmelékekkel, keresztbe állt járművekkel. Még onnan csónakkal vagy hajóval lehet kimenni, de azokat nehéz beszerezni és mocsok drágák.
Közben végig megyünk az utcán, a végénél balra kanyarodunk. Igyekszem felvázolni neki a lehetőségeket.
- Aztán ott van a kilences és a tízes szektor, de az utóbbi szintén le van zárva a fal miatt, a kilencest pedig ellepték a pokol teremtményei. Még mi sem közlekedünk arra, pedig régen csak azokat az utakat használtuk...szóval ezért is vagyunk itt. Először itt kellene körbenézned.
Ha eddig kérdésként meg is fogalmazódott a fejében, akkor most választ kapott rá.
- Arra van egy fegyverraktár, a bejáratában egy kristálygömbbel. Arra pedig a kapu van.
Először dél kelet felé mutatok a kezemmel, ha oda akarna menni, úgy ebből az utcából jobbra le kell kanyarodnunk a végénél. Aztán pedig nekünk észak felé, de amúgy valójában keletre vagyunk a vadászbázistól és a fegyverraktár ehhez viszonyítva délre található.
- Gyere! Megmutatom neked azt.
Talán még nem látott ilyen gömböt, talán igen, mindenesetre azt tudja mire használjuk. Úgyhogy abba az irányba akarom folytatni az utam, mely szerint elmegyünk az utca végéig.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


New York keleti falán túl - Page 3 Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
739
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 12, 2019 5:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Matthias Portillo


New York keleti falán túl - Page 3 FKbOU7D
☩ Történetem :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Civil
☩ Play by :
Alfonso Herrera
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 29, 2019 9:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray for Us
Melathiel & Matthias  •  Engel  • Credit:
A mennyei teremtmény nem érti. Nem érti, hogy a nyakamban liheg az a vad, ami eddig üldözött, ami felszántotta a hasam falát, s ami a véremet fakasztotta. Nem látja talán? Én érzékelem, tapintom az ő jelenlétét, ám éppúgy a fenevadét is, mi a bokrok között vackolta be magát, támadásra készen. Vagy mindkettő a tudatomra ereszkedett, sűrű köd kreálmányai, vagy igaziak, valóságosak.
A kíntól reszkető ajkaim mögül akadozó sóhaj bukik fel, szemvilágom előtt kezd fekete szemcséssé válni a lét ezen síkja, míg elmémre az eddiginél is hatalmasabb súly telepedik, ama nem titkolt céllal, minthogy végkép átvehesse felettem a hatalmat a sötétség. Az egyedüli, amely képes eszemnél tartani, az az angyalnő újabb kérdése s rá következő feltételezése.
Félelemmel telt szembogaraim a bokorról ismét Isten szolgájára emelkednek, szemöldökeim a kétségtől teljesen szedődnek ráncokba, míg a szám a hitetlenség nyomására nyílik el.
- Mondtam… a g-gonoszt. Itt van… - szuszogom nehézkesen, tarkóm durván bicsaklik hátra a pavilon érdes falának. - Nem l-látod? Figyel minket… Ő mindig figyel minket - s ezzel szemhéjaim alábuknak, izmaimból kiveszik az erő.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 08, 2018 8:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray to my lord
matthias&&Melathiel zene  • Credit:
Szelidséggel akarnám elárasztani a férfit, akarnám azt, hogy nyugtató szavak valóban nyugalmat hozzanak el neki. De lehet mind hiába? Gondolatai között olvashatnék, de mind hiába lenne, hiszen ezek képeségekeket rég nem gyakoroltam, s nem is érteném meg miden szavát. HIába hisszik úgy angyalok minden nyelven képesek kommunikálni. Talán gyorsabban tanulunk, főleg az álmokban tanultam sokat az emberekről, de még mindig nem eleget, mikor terjesztettem isten küldetését, amit rám bízott.
Szavak, közte egy fájó nyelés.
- Nincs itt semmi jó uram, kérlek. - NÉzek rá, de szemem már nem tudja tükrözni félelmem.
- Itt vagyok én, kérlek bízz meg bennem, bíz meg. Testvéreimmel ellentétben én nem suttogok hazugságokat, nem ringatlak hiú ábrándokba. - Intézem felém szavait. Tudom nem meggyőző, s nem fogja hinni. Lassan 28 éves rabszolga uralmuk után mit is várhatnék, mikor eddig a földet az ember uralta bolgod tudatlanságban.  
- Látsz valami? - Kérdem, hiszen lehet isten vele akarna üzenni nekem?
- A mi atyánkat látod? - Szemem ekkor megtelk reménnyel, s remélem valóban így van. Megnyugtat, hogy él, és velünk van.  

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Matthias Portillo


New York keleti falán túl - Page 3 FKbOU7D
☩ Történetem :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Civil
☩ Play by :
Alfonso Herrera
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 5:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray for Us
Melathiel & Matthias  •  Engel  • Credit:
Megrökönyödésre késztet anyanyelvemnek az otthon érzetével keveredő, melengető szólama az angyal ajkairól alácsordulni. Alaptalan bizalmat ébreszt bennem, a megértettség törékeny illúzióját, mely ellen eme kiszolgáltatott állapotomban képtelen vagyok harcolni. Ám a kért nyugalmat sem tudhatom megadni, mellkasom szaporán süllyed s emelkedik, tekintetem vissza-visszatér a sűrűn összekapaszkodó bokrok sokaságára. Kezem csupán, mely képes felengedni hasamnak görcsös szorításából, és helyette a mennyei teremtmény vállára simítani. Megragadni ruhájának anyagát, éppúgy a figyelmét. S úgy tetszik mindhiába, a lény alázatra, békességre, megbocsájtásra ösztönöz, jelenlétével elárasztja a környezetét ezen érzetekkel, de egy dologgal nem számol. Az ember ösztönével, mi a túlélést hajtja, márpedig a meleg élet a tollak ellenére sűrűn csöpörög a keményre száradt földre, és a fenyegetés sem szűnt, mely elől oly hevesen menekültem mindeddig.
- Nem… N-nem tehetem - fájdalmas nyelés ékelődik erőtlen szavaim közé, miként alá-alábukó szemhéjaim alól a nőre igyekszem fókuszálni. - Itt van… - sóhajtom megadóan, s mint végszó, a bokrok ismét megrezzennek. Morgó hangot hallatnak a falevelek, pontosabban, mi mögöttük bujdosik. A dermesztő levegőben ködpára szitál át a karcsú ágak fonatai között, mintha valakinek, vagy valaminek a lehelete szűrődne a túloldalról.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray to my lord
matthias&&Melathiel zene  • Credit:
Valóban egy pillanatra megtámadott a félelem gonosz teremtménye, mit előzni igyekztem. Isten egyik teremtményének élete múlt rajta, ha világunkban képesek vagyunk már a halálra, s ha nem is a fájdalomra. fájdalmát érzem, s hallom ahogyan szíve hevesen ver.  Az idő sem kegyezz nekünk, s az sem, hogy bármikor megtámadhatnak. Sokak szeinrt balga lépés volt nem küzdenem, s megtanulnom küzdeni, de nem..
- cálmate por favor - A spanyolom nem a régi, de sok spanyol álmában jelentem meg annó, s hoztam el nekik a szelídség édes erényét. Talán segít, talán bízik bennem nem tudom. Mai világban már nem lehet magasztos fajomban megbízni. Gabriel ki elárulta azt, s csatlósai. Talán már alig maradtak angyali angyalok a földön, s világon. Megérinti vállam vörösmkéznyomatott hagyva rajtam, s pillantok rá, eltúrt hajam mst ismét arcomba omlik, ahogyan rá vetem pillantásom.
- Légy szelid fiam! - Teszem rá kezem, s árasztom el. Talűn így félelme is elillan, s elhiszi, hogy én nem ártok neki. Nem bántam meg, ha megmenthetem tollaim elhasználását.  

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Matthias Portillo


New York keleti falán túl - Page 3 FKbOU7D
☩ Történetem :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Civil
☩ Play by :
Alfonso Herrera
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 16, 2018 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray for Us
Melathiel & Matthias  •  Engel  • Credit:
Kezeim vadul marnak a sebre, ujjaim között sűrű, dús folyama csordul a véremnek, s ajkaimat reszketeg sóhaj hagyja el a felerősödő fájdalomnak hála. Figyelmem nem szakad a bokorról sem, ám tekintetem az idő közben aggódást magára öltő nőn pihen meg. Lágy vonásain, közeledő léptein, miként a táskáján, melyben a következő momentumban kutakodni kezd. Két éjfekete tollat húz elő, olyasfélét, mit nem lehet összetéveszteni a madarak szárnyaiból eredőkkel. Torkom elszorul, hiába nyelek.
San Franciscoban számtalan angyallal találkoztam már, azonban a jelenlétüket kísérő, félelemmel elegyedett alázat soha nem szűnt meg felderengeni a mellkasomban. Az Úr legelső, makulátlan teremtményei ők, kik éppen olyan könnyen adhatnak, mint vehetnek el, s manapság sokan vannak, akik kizárólag elvesznek. Életeket, szeretteket, reményeket vagy hitet… Kétkedhetnék, ő mennyire követi még az Isten szavát, viszont fenntartásaim elcsitulnak, alázat dereng végig a porcikáimon. Hagyom, a tollakat sebemre tapassza, míg remegő kezemmel felé nyúlok. Óvatosan, félve érintem vállát vöröslő tenyeremmel.
- Mennyek sze-szentséges teremtménye… A gonosz itt van - suttogom pihegőn, alá-alábukó szemhéjakkal. Hátam visszatapad a pavilon falának, de lábaim sem fognak már sokáig tartani. A hasamat ostromló kínok nem múlnak, s ahogy a vérem, úgy vele karöltve az erőm is néma sikamlóssággal oson a testemből kifelé.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 09, 2018 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray to my lord
matthias&&Melathiel zene  • Credit:
Férfi végül rám veti pillantását, s mosolyom alább hagy. Át jár a félellem, s sietve lépek közeleb hozzá, s igyekszem segíteni. Vissza gondolok a Bécsi szárny vesztésemre, mikor vérem ugyan így buggyogott ki, s emlékszem, hogy a démoni nő cipeli el azt. Mikor támadómat nem elátkoztam, hanem megbocsájtotta. Erre nevelt a mi urunk, a megváltó, a teremtő. Mi atyánk velünk van a bajban, de próbákat aláít elénk. De valamit meg hagyott nekem a  akkor a mi urunk. Öt darab tollat a szárnyamról, mi le hullott. Mit jól kell beosztanom. De nyulok táskámhoz, s veszek ki kettőt.
- Ne félj, sss, ne félj. - Nyugtatom, s remélem, hogy tollaim segítenek az emberen. Elátom őt, s közben szelídség jár át, s hagyom, hogy őt is át járja.
- Itt vagyok, nem lesz baj. A mi urunk vigyázz ránk. - Fogom kezét, s intézem felé biztató mosolyom. Majd magamban mondom az imátkozó szavakat, miket atyámhoz intézek. Védje meg gyermekeét, érzem jó lelküségét. Atyámat kérem, hogy ne kövezze meg őt, hogy vegye oltalmába.  

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Matthias Portillo


New York keleti falán túl - Page 3 FKbOU7D
☩ Történetem :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Civil
☩ Play by :
Alfonso Herrera
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 28, 2018 12:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray for Us
Melathiel & Matthias  •  Engel  • Credit:
Riadt, feszültséggel teljes tekintetemet meredten szegezem az imént megrezzenő bokorra. Reszkető szuszogásomat a fájdalmam ellenére elnyomom, a figyelmem összeszűkül, így a kicsinyre zsugorodó világ csöndjében szinte ordításnak hat az idegen nő hangja. Vehemensen taszítom el az idő közben a pavilonnak simuló hátamat a faltól, s fejemet durván csapom oldalra, felkészülve a legrosszabbra. Ő fogja elvenni az életemet. Kis időre, elvégre nem halhatok meg, szemeimmel láttam New Yorkban és San Franciscoban egyaránt, ám hiszem, a lelkem mégis csak sérülne, eltorzulna, talán egy kis darabja végleg meghalna.
A nő mosolyog. Mosolyog, míg én elvérzek. Hatalmas kavics ékelődik a torkomba, miként realizálom, az ismeretlen meglehet, a káromon derül. Vajon ő űz velem csalfa tréfát? Ő mosta tisztára a tudatomat és ő hasította a hasfalamnak bőrét, izmait, hártyáit? A gondolatra erőtlenül nyögök, ujjaim visszatapadnak a sebre, óhatatlanul elárulva; nem vagyok jól. Uram s Teremtőm, elfogadom az utadat, de mondd, mit kívánsz ezzel megtanítani?
- P-por favor… - számról hiába kívánom másként, spanyolul peregnek le a szavak, figyelmem hisz hol a bokron, hol a nőn összpontosul.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 27, 2018 9:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray to my lord
matthias&&Melathiel zene  • Credit:
Annyi megpróbálkotatás után, végre eljutattam, a talpam alatt olyan föld van, ahol a legtöbb testvérem található. Michael megtalálásával célt kapok. És ha atyánk is meg lesz, azzal pedig értelmet nyerek. Ígéretett tettem, s szelíd maradok. Valami nem volt rendben éreztem pár hónapja, és ezt a nephilim is megerősítette. Mi történhetett? Érezni lehetett valamit, de tudni nem. Tudatlanság pedig nem előnyös mostanában. Fáradt vagyok, s gyenge. Ezért kaptak az angyalok szárnyat, melyet kegyetlenül elvettek tőlem. De megbocsájtok, és túlélek.
Hangokat hallok hátam mögül, s arra fordítom fejem. Férfi hátát látom, s szemöldököm össze ráncolom.
- Uram! - Mondom, majd elindulok felé, s látom véres lenyomatot. Mi történt? Arcomon mosoly, nem hagyom el magam, s nem adom fel elveim.
- Uram jól van? - Kérdezem, vidám hangon. Nap olyan erővel süt, hogy bele mar bőrömbe. Várom, hogy a férfi meg forduljon és csak remélem nem életemre törő újjabb borzalom vár rám.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Matthias Portillo


New York keleti falán túl - Page 3 FKbOU7D
☩ Történetem :
☩ Reagok :
5
☩ Rang :
Civil
☩ Play by :
Alfonso Herrera
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 24, 2018 7:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray for Us
Melathiel & Matthias  •  Engel  • Credit:
Nem emlékszem. Fejem satuba fogott kődarab, képtelen vagyok áthatolni a szilárd anyagon, hogy felkutatva gondolataimat, meglelhessem a válaszokat. Lábaim szaggatottan, mégis automatizáltan visznek egyre előrébb és előrébb az egyenetlen talajon. Amaz töredezett, hullámzó és kiszámíthatatlan, hisz a természet már régen átvette az uralmat a betondzsungel felett, de a keleti falhoz közel fekvő Belton parkban egyébként sem volt soha jellemző az aszfalt.
Sűrűn ülő, csupaszodó fák között haladok, ösztöneim unszolására hátra-hátra pillantgatva a vállam felett, ám kevés, amit látok; szuszogásom sűrű ködpamacsot hagy hátra az esteledő, őszi hűvössel ölelkezett környezetbe. Szemeim könnybe lábadnak, arcom érzem, kipirosodik a csípős hideg kéretlen csókjaitól, de mindez észrevétlen kellemetlenség a lépteim ritmusával összhangban nyilalló fájdalomhoz képest, melynek gyökerei a hasamból erednek. Tenyereim szorosan tapadnak rajta, ujjaim elgémberedtek a lassan rájuk fagyó, jeges nedvességnek hála, azonban a kődarab nem repedezik meg, továbbra sem értem, mi történik velem.
Egy rekedt, halk nyögéssel süllyesztem le íriszeimet a kezeim irányába, pusztán akkor realizálom, vér csordogál rajtuk. Az én vérem. Reszkető sóhajjal kerülöm meg az utamba kerülő pavilont, vállamat durván végigdörzsölöm a fala rücskös felszínén, viszont közel sem ez késztet megtorpanásra. Legfeljebb a lendületemet csillapítja.
Előttem néhány méterre női alak térdepel, háttal van nekem, megdöntött fejéből ítélve pedig a város falát szemlélheti. A város… Közel vagyok…
Egyik tenyeremet felszabadítom, véres lenyomatot felejtek a pavilon oldalán, miként megkísérlek csöndesen hátrálni. Ekkor rezzennek meg a bokrok a közelben, s velük együtt a testem is; cipőtalpaim hallhatóan súrlódnak végig a kavicsos, porzó talajon.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 10:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Pray to my lord
matthias&&Melathiel zene  • Credit:
Mi urunk velem van, érzem. Velem volt Europai utam során. Egy nephilim férfi segített át a vizeken, kiek ereje hatalmas. Bűn ilyen fajta szerelemből gyermek szülessen, de áldom őt, miért életét nem féltve segített át. Képessége, hogy természet feletti elöl képes magát és egyetlen egy más valakit átjutatni. Persze koncertálást igényelt, s nem egyszer történt meg a baj.
El kell jutnom SF városba. Michael az egyetlen ki segíthet. De ehez még sok utazás vár.

New Yorknál tett ki a férfi, s kívánt szerencsét. Átjárta a szelídség, hiszen életét koztája másért. Nephilimeket nem megvetem csodállom. Isten két teremtménye, mi már már tökéletes ötvözik bennük.
Alig maradt erőm, s a seb a hátamon még mindig sajog. Az utazás nem egyszerű, és lassú vagyok. 7 évembe telett, voltak falvak kik szálást adtak, de a célom töretlen.
Már angyal pengémmel is jobban bánok, de a harc még mindig nem kenyerem.
- Ott van. - Emelem tekintettem New York városára. Hatalmas. És nem látják szívesen a természet feletitt. Megértem, s megbocsájtom bűneiket e romlott világban azt tették ami a legjobb fajuknak. Leguggolok, mere marok a homokba, s láncom elszakad. Rózsa füzérem, mit annyira oltalmaztam nem bírta tovább. Belkapom és imát mormolok össze kulcsolt kezemmel. - Sikerült uram ott vagyok, hol Ark fivéreim. - Mosolyodom, s könnyes szemmel figyelem a hatalmas falat.  

Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 9:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


* Ez a rész a falakon túl van, rá látni a városra, de még a városon kivül van. Közel a cél, de lehet, hogy valaki itt az utad állja?
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/3
Angyal
6
Démon
12
Bukott Angyal
2
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
10
Nephilim
3