New York keleti falán túl

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 05, 2019 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

 Mindegy is, hogy mi történt anyámmal, hiába beszélek róla, nem leszünk előrébb. Zárkózottan éltünk és nekem se voltak barátaim, mert ő volt ott mindig, meg neki én. Fogalmam sincs, hogy mi zajlik körülöttem a világban, de most nem is érdekel. Azt hittem nyomot fogtunk, kicsit beleéltem magam és zsákutcában találtam magunkat ismét. Az ujj, amit elraktam majd kiderül, hogy kié, de csak a városban tudunk DNS tesztet csináltatni, legalábbis remélem, hogy tudunk. Zagartól kicsit távol ismét önmagam vagyok és hát takarítani kezdek, amíg ő ás odakint, elvégre ő jobb fizikumban van, mint én, szóval meghagyom neki az ásást. A pincéből összeszedett fekáliával megrakott zsákkal megyek ki és bele is dobom a gödörbe, amire rábök a fejével.
- Nagyon undi volt, még szerencse, hogy a gyomrom bírja az ilyesmit. Sóhajtok fel, majd az utasítására megtörlöm a homlokom, majd a kezemmel egy 'vettem' jelzésértékű mozdulatot villantok felé, ami nem más, mint egy fegyver a mutatóujjammal és hüvelykujjammal, a többi ökölbe van szorítva. Nem sok életkedvvel, de szorgalmasan szedegetem össze egy másik zsákba a csontokat, meg ami rajtuk maradt. Van jó pár elszórva, még bogarak és legyek is járnak hozzájuk bónuszba. Nagyon fúj, de muszáj megcsinálni, alig várom, hogy végezzek, mert ezután már a jobbik rész jön majd, a pihenés. Éppen indulok visszafelé a gödörhöz, hogy ezt is beledobjam, mikor int nekem az elit vadászunk.
- Ja, ezzel minden csont és egyéb dolog el van takarítva. Beledobom és egy félmosollyal fordulok felé, amiért megköszöni, hogy a pincével is végeztem. Ja azzal kezdtem, mert attól rosszabb nem lesz semmi.
- Szívesen, de ahogy látom te sem vesztegetted az időt. Célzok a három gödörre, ami ki lett ásva, majd a mamlaszok felé nézek. Most komoly nekem is be kell szállni a cipelésükbe? Ez borzasztó, már lájuk nézve is leszakadt a karom. Talán zsír jó részt a testük és nem lesznek annyira baromira nehezek.
- Rendben, de én hadd gyújtsam meg őket. Nagyon szeretnék gyújtogatni, de erre már biztos rá jött Zagar is. Az okát nem tudom, hogy mitől van ez, de még semmit sem gyújtottam fel amúgy.
- Rendben. Megyek segíteni és hát guggolásból emelem meg, hogy ne szakadjon le a derekam, az nem lenne buli. Persze csak vonszoljuk őket a földön jó eséllyel, de a gödörbe mind beleesik és már jöhet is az alkohol, amivel lelocsoljuk. Persze itt nincs kint semmi, be kell mennem a lakásba keresni valamit, amivel kimehetek és odaadhatom a társamnak, elvégre ketten hamarabb végzünk a locsolással. Amint megvagyunk és kapok engedélyt, akkor egy gyufát meggyújtva rájuk is dobom azt és egy darabig nézem az orrom elég téve a kezem, ahogy elégnek.
Jöhet a következő, a temetés, a nővel könnyebb dolgunk van, csak betesszük és mehet is rá a föld, én a lábammal rugdosom a földet rá, mert csak egy ásó van, de ez is több, mint a semmi.
- Na és hogyan tovább? Betemetjük a sírokat és bemegyünk pihenni? Érdeklődöm és közben arra gondolok, hogy mit fogunk enni. Eszembe jutnak a mókusok, amikkel visszajött Zagar és megnyugszom, hogy éhen, nem fogunk halni, de én már nagyon ennék valamit.
- Megtanítasz megnyúzni a mókusokat? Valószínű ezt a mondatot se sokszor hallotta még lány szájából, de hát nem vagyok átlagos és valahogy nem visel meg, ha meg kell ölni valakit, legalábbis eddig nem viselt meg, de ki tudja, mi lesz később.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 28, 2019 7:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
- Valószínűleg mert nem is tudtak.
Megrázom a vállam, nem úgy, mint amikor nem érdekel valami, hanem tanácstalanul. Biztos sokat gondolkozott ezen és könnyebb másokat okolni, mint feldolgozni a valóságot, ami annyi lenne, hogy senki sem tud semmit róla. Ami még inkább gyanússá teszi az egészet, elvégre csak voltak közelebbi barátai, akárkik, akik többet tudnak. Még ha azt nem is, hogy akkor pontosan mi történt, de például hogy mit tervezett, hova indult. Távolabb megyek a háztól, a fák kezdetéig, valahol előttük kezdek el ásni. Három gödör rendel, egy a nőnek, egy kisebb a házból és környékéről összegyűjtött maradványoknak, meg a kosznak, egy nagyobb pedig a négy hullánknak, akiket el fogunk égetni. Szóval azt sem kell annyira nagyra vájni. Ez a fene ásás eszembe juttatja azokat a napokat, amikor szinte naponta temettünk el valakit. Mindenki levert és depressziós volt tőle. Én is inkább elhessegetem ezeket az emlékeket, utána már azon agyalok hogy az elmúlt napokban az öreg nagyon dolgozott valamin, és a testvéremmel susmusoltak. Mi van, ha Ruby anyja után nyomoztak? Vagy még nyomoznak? Nyilván elmondták volna ha rákérdezek, de én is nagyon elfoglalt voltam, bár ettől függetlenül feltűnt és még bosszantott is egy kicsit, hogy valamin nagyon ügyködnek, de senki sem mond semmit. Ásás közben párszor a ház felé nézek, látom Ruby nekiállt kitakarítani a pincét. Mire végez vele, én végzek két gödörrel, a harmadik közepén állok és ások, amikor idehozza a zsákot.
- Dobd bele!
Bökök a fejemmel a kisebbik gödör irányába, közben megállok és az ásóra támaszkodom. Eltelt az idő, kiizzadtam az ásástól és amúgy kezdem megérezni a fáradtság apró hullámait.
- A ház oldalán láttam még csontokat. Nézz körbe, szedd össze amit találsz és azokat is hajigáld oda be!
Már nem sok kell ennek a tetves gödörnek, úgyhogy néhány szuszogás múltán neki veselkedem és folytatom. Sok lapátemelés és földhajigálás után mászom ki belőle, először a szélén megülve pihenek egy kis ideig. Ó, még be is kell temetni majd őket! Bár az már nem olyan, mint kiásni. Felállok, pár lépés erejéig a kis gödörhöz megyek. Ruby idő közben telerakta minden sz@rral. Szó szerint, mert érzem a bűzt. Amikor a tűz felé indulok, már a saját szagom borzaszt el. Még le se mostam magamról a vért, de még rá is izzadtam úgy erősen. Ruby-t keresem a tekintetemmel. Intek neki a kezemmel, amint megtaláltam.
- Kész vagyok az ásással. Láttam kitakarítottad a pincét. Köszönöm.
Meglehet hogy ő is fáradt, de még be kéne fejezni a többit.
- Figyelj! Vigyük ezeket a s@ggfejeket a gödörhöz, bedobáljuk, leöntjük őket alkohollal és hadd égjenek benne!
Jól megtelik velük, de amint elégnek, már nem lesz úgy tele és be tudom temetni, no meg nem kell többet cipelni meg emelgetni sehova.
- A nőt meg közben el tudjuk temetni.
Egyszerű, de nagyszerű terv, mert semmi kedvem már itt túráztatni magam. Úgyhogy ha benne van, akkor meg is indulok és a hóhérunk hónalja alá fogok az egyik oldalán, megvárom Ruby-t a másik oldalán és így ketten könnyedén elhúzzuk, még gurigázni sem kell velük.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 1:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Úgy fest meg lesz az első éjszakám a falon túl. Egyszerre izgalmas és hátborzongató kicsit, de jó értelemben. Remélem nem lesz gond és nem fognak túlságosan gyermekként kezelni, amikor visszatérünk majd. Persze kétlem, hogy aggódnának, elvégre Zagarral mentem el, szóval mi bajom lehetne egy elit mellett?
- Én vállalom az őrködést előbb, mert úgyis későn tudok csak elaludni. Remélem ebbe nem akar belekötni, de semmi értelmét nem látom, hogy elküld aludni, de nem megy nekem és mikor sorra kerülnék, hát abból nem lenne köszönet, pihennie meg neki is kell valamikor. 
- Rendben. Még gurítani sem lesz valami könnyű a dagadtokat, de azért segítek majd ha kell, amennyire tudok. Zagar elmegy én meg egyedül maradok és ledobom a táskám és a kabátom a földre. Eléggé fárasztó lesz az ásás, de egy lágy szellő eszembe juttatja, hogy a felsőm hátul lyukas. Le is veszem, ami miatt fázok, de vannak még tollpihék a ruhán, szóval rengeteg árulkodó jel van. Na ezzel most mit kezdjek, itt nem találok magamnak megfelelő ruhát és gyanús lenne, ha most csak kabátban lennék, miközben csorog rólam a víz. A fene vigye el, elkezdtem pánikolni és a szárnyaim is előtörtek. ~A fenébe!~  Neme hiányzik, hogy így meglásson Zagar, mert még lelő engem is, szóval gyorsan a házba rohanok, fel az emeletre és áttúrom a dagik szekrényét. Találok valami tiszta pólót, amit magamra húzhatok, amint visszaküzdöm a  szárnyaim a nem látható helyükre. Nem volt könnyű, de megoldottam és ahol az emberi testrész sült tű, oda dobom be a felsőm és elhullajtott tollakat. Átnéztem tüzetesen az útvonalam és megnyugszom. Annyira félek, hogy nem tudom magam féken tartani. Mire visszaér az ásás nem haladt túl sokat, de valami melegebb ruhában vagyok a kabátom nélkül. Az oldalamon összecsomóztam, hogy ne legyen olyan, mintha egy zsákot húztam volna magamra. Ez melegebb, mint a pólóm volt. Nagyon szerettem azt a felsőt, most még is a tűz martalékává lett. Igyekeztem gyorsan behozni a lemaradásom, elvacakoltam az időt. mikor int, hogy kövessem leteszem az ásót és elindulok felé.
- Remek. Elhúzom a számat, szóval még nincs meg a büntetésem, biztos valami megfelelőn gondolkozik, amit nagyon nem fogok élvezni.
- Azt hittem tudsz róla és elfogadtad te is a tényeket, mint mindenki más. Senki sem akart magyarázatot adni, így nem is beszéltem már senkivel ilyesmiről. Megvonom a vállam, honnan tudtam volna, hogy nem tud róla, nem gondoltam volna, hogy eltitkolták, hogy a zárt koporsó azért volt úgy, mert üres. A táskám felé nézek és átengedem az ásót. Kiveszem belőle a kezet és a baltáért nyúlva levágok egy ujjat, majd a többit a tűzbe dobom. Ennyi elég lesz elzárva egy üvegbe, hogy megvizsgáljam és ha az anyukámé, akkor van értelme tovább nyomozni, mit kereshetett ott egyáltalán. A tűzben nézem, az égő kart, ha az övé, akkor vehetjük úgy, hogy most temettem el. A levágott ujjal elindulok befelé, hogy keressek egy üveget, amibe elzárhatom, legalább nem lesz büdös tőle a táskám, az új, amit itt keresek majd. A régiből kipakolok és szintén a tűzbe dobom, mert ez a szag, már nem fog kijönni belőle. Amíg Zagar ás, addig az arcom elé kötök valamit és lemegyek egy lapáttal, és egy zsákkal, hogy összeszedjem, a lenti bűz forrásait. Ezeket is jobb elásni vagy elégetni majd. A boncolás miatt valahogy jobban bírom a bűzt, mint mások, szóval ezt magamra vállalom, nincs kedvem a hullákat nézegetni egyelőre és a gödörből is még sok van hátra. Kár, hogy csak egy ásót találtam. A zsákkal a hátamon megyek fel és amint kiérek a friss levegőre elveszem az orrom elől a kendőt, hogy levegőért kapjak. Még így, hogy a zsákból szivárog valami is sokkal kellemesebb idekint.
- Ezzel mi legyen? Eltemetjük vagy elégetjük? Ledobom a földre, persze csak úgy, elvégre beköröztem a  száját, hogy ne boruljon ki a fekália és a belek maradványa.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 9:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nem tudom miért akar az erdő szélén hazajutni, mikor egyszerűbb átvágni rajta és időt takarítunk meg, noha mehetnénk visszafelé azon az alagúton is, viszont nekem nem tetszett a szűk kialakítása és sötét van ott. Bár már nem hiszem hogy bárki más használni fogja rajtunk kívül. Mindenesetre bólintok neki igennel.
- Igen, itt alszunk. Egyikünk sem készült fel rá hogy idekint éjszakázunk.
Az ásásra is bólintok egyet. Azt nem akarom hogy ő ássa ki az összes gödröt, de amíg visszatérek, addig is lefoglalja magát és így valóban kevesebb ideig szöszölünk ezzel.
- Amint végeztünk a temetéssel.
Ezt jól látja. Nem akarom én se túráztatni magam velük, és mondjuk hagyhatnánk az állatoknak is, de az veszélyes, mert idevonzhatnak ragadozókat a házhoz. Konkrétan a vér szaga. Halomra pakolni őket, az még nem olyan megerőltető, aztán leönteni alkohollal és meggyújtani. Teljesen porrá égni nem hiszem hogy fognak, de egy csontvázat könnyebben el lehet temetni, mint egy száz kilós sózsákot. Aggódom érte, tekintve hogyan indult az egész, nagyon zavart volt és csakis az anyja járt a fejében, most hogy kiderült mégsem ő volt itt, talán lenyugszik. Ezután megindulok, mivel halvány fogalmam sincs merre lehet a kút, igyekszem a nyomokból olvasni, ezek biztos jártak már ott a mai napon. Közben az jár a fejemben hogy Ruby-nak nem én vagyok a legmegfelelőbb társaság, igaz ha minden jól ment volna ma, akkor csak körbevezetem a bázison. Ehelyett itt kint maradtunk. Ami részben az ő hibája is. Valószínűleg a legkevésbé arra vágyik hogy valaki félszavakkal letudja, meg néha bólogasson neki, vagy épp letolja, ha hülyeséget csinál. A nyomok keletre vezetnek, be a fák közé, és ekkor észlelek némi mozgást a szemem sarkából. Egy mókus az, a fa törzsébe kapaszkodva halad felfelé, de az én neszeimre megállt egy helyben.

Mire a kúthoz érek, eltelik vagy fél óra, mivel megálltam lövöldözni. Öt mókust sikerült leszednem a fákról, ezeket összekötöttem a farkukkal és a vállamra csaptam. A kút egy sokkal ritkásabb helyen volt az erdő közepén, a teteje rá volt húzva, az oldalánál egy fából készül vödör odakészítve. A talaj vizes volt körülötte, úgyhogy nem tévedtem. Húztam magunknak egy vödörrel, utána megindultam vissza a házhoz.

Tíz perccel később visszaérek a a kúttól, kezemben a vödör, a vállamon a mókusokkal. Ruby nagyban ás, így én intek neki egyet, aztán a konyhába megyek. Ledobom a vacsoránkat az asztalra, majd kifelé megyek a vízzel. Addigra már ő is abbahagyja az ásást, és felém indul. Én a tűzrakó helyhez megyek, ott teszem le a padok mellett a vizet, de nem ülök le.
- Még szép! Gondolkodni fogok a büntetéseden.
Igazából fingom nincs mit kellene vele kezdeni, ehhez inkább a testvérem ért, nem én, elvégre neki van kettő is ezekből a krampuszokból. Vele együtt már három. Nah, meg mérges sem vagyok rá, akkor voltam, amikor utána kellett rohannom. Most már nem. A történtek fényében nagyon hibáztatni sem tudom.
- Miért rohantál el? Elmondhattad volna ott is, hogy mi van. Jobban megszervezhettük volna ezt a kiruccanást, vagy nem is tudom...
Elgondolkodva meredek rá, aztán az ásóért intek. Amint odaadja, elveszem tőle és megindulok folytatni az ásást, amit ő már elkezdett.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 20, 2019 8:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

- Fura, azt hittem, te tudsz róla. Jegyzem meg, majd ő is azt mondja, hogy gyanús a dolog. Valami nem stimmel és vannak sejtéseim, mi lehet, mint mondjuk az apám, aki nem akart utódot és mikor megtudta, bosszút akart állni vagy tudom is én. Vagy valami veszélyesre indult és nyoma veszett, de ez sem elég indok számomra, nem hagyna el engem csak úgy szó nélkül! Én voltam az élete értelme, miattam ha hozna is ilyen áldozatot, hagyna nyomokat.
- Uh. Nem tartom magam olyan erősnek, hogy fegyverrel egy koponyát kilyukasszak, de szerencsére Zagar ott volt a közelemben és megtette helyettem, a nő meg eldőlt és ennyi volt számára az élet ezen szakasza. Nem tudom hová jutott a lelke, már ha jut bármerre is.
- Hát jó, de ha most ennek nekiállunk, akkor itt kell éjszakáznunk, hacsak nem akarsz sötétedés után hazacaflatni gyalog az erdő szélén át. A fáktól már alapból nem volt olyan világos, este meg egyenlő a fekete vaksággal. Persze lámpával lehet közlekedni, de azzal meg felhívjuk a figyelmet magunkra és mivel nem látják ki a fény forrása, így könnyen veszélybe keveredhetünk.
- Rendben, én megkeresem az ásót addig. Én nem vagyok olyan véres, mint Zagar, de ha megmondja hol a kút, biztos átmosom az arcom meg a kezeim majd én is. Amint megvan a szerszám, akkor neki is állok a földet túrni vele, mert ez sem egy két perces dolog és nagyon nem vágytam erre.
- De a dagikat elégethetjük? Nem szívesen ásnék nekik is gödröt, mert amilyen nagyok, rengeteg meló lenne vele. Persze a takarítás a pincében szintén más dolog. Egy kendővel elfedve az arcom ki lehet bírni és ha kihozzuk és elássuk a sok trágyát meg ami még ott van, akkor már csak szellőztetni kell a helyet és jó lesz talán.
- Rendben leszek nyugi! Elvégre csak most öltem először és nem csak egy embert, hanem rögtön kettőt is. Annyira nem érdekel és egyiknek sem jár a fejemben a tekintete, mivel hátba támadtam, meg a nőnek nem is volt szeme. Sokan azzal jönnek, hogy de a tekintete üldözi őket, hát engem ez a veszély nem fenyeget legalább. Nem tudom mit mondhatnék amúgy Zagarnak, én rángattam bele ebbe és elég jól viseli, biztos sok hasonló küldetésen volt már, nem nagy ügy számára ez sem. Nekem igazából tetszett ez a kis akció, meg hogy nem rohanunk haza, hanem még itt lehetünk kint egy kicsit, jó lesz mesélni róla, mert hát milyen jól hangzik, hogy kint éjszakáztunk az erdőben, a falon túl. Csak legyen kinek elmesélni. Hiányoznak a korombeli srácok, akikkel ellehetnék. Freya meg Will nem érnek rám.
- Nagyon haragszol még, amiért kirohantam? Kérdezem meg kissé félénken, mikor visszaér hozzám és persze a fejébe is nézek, hogy tudjam mit gondol, mert lehet nem úgy fogalmaz majd élőszóban.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 20, 2019 12:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nem talált lent senkit ő sem, gondolom senki élőt, mert az a szag a tömény rohadás szaga volt. Az üres koporsós temetés meglep.
- Nem.
Megvonom a vállam. Az öreg meg a testvérem biztos tudnak róla, velem viszont nem közölte senki. Ez nem újdonság. Mindig én tudom meg az ilyesmiket legutoljára. Mondjuk én sem kérdezősködtem Ruby-ról náluk. Rengeteget találkozom vele, előbb utóbb felpattant volna a téma. Hát utóbb, azaz most. A körülmények felvázolását hallgatom, közben elindulunk kifelé a házból a nőhöz.
- Igen. Ez így, ebben a formában...gyanús.
Utána kellene nézni az aktákban. Annyira nem gondolkodom el azon hogy mit kezdenének vele, mármint a nővel, meg azon sem, hogy megtört-e a lelke vagy sem. Ezek a lehetőségek. Ha úgy érzi, megpróbálja azt a verziót, az ő dolga. Vannak lesittelve démonok, meg lehet próbálni. Legrosszabb esetben örökre elveszik, de ha valaki ilyen döntést hoz, azt gondolom ez hidegen hagyja. Néhány percnyi kérdezz-felelek után inkább a halál mellett dönt, Ruby meg ott ügyetlenkedik. A saját fegyverével vágja el a torkát. Te jó szagú mandarin! Halált kért, nem szenvedést! Bár szerencsétlen már ezért is köszönetet mondd, hallom a hörgését amikor én is odalépek hozzá és a vadászkésem belevágom a halántékán keresztül az agyába. Én most kivételesen a nadrágomba törlöm bele a vért. Ruby ötletére azért felpattannak a szemeim.
- Dehogy gyújtjuk fel!
Az előbb is ezzel jött.
- Rendbe tesszük a helyet. Kitakarítjuk. Aztán ha visszaértünk a bázisra, akkor feljelöljük ezt a házat a térképen, jól fog jönni amikor idekint őrjáratoznak.
Vágom rá rögtön, kicsit morogva, mert nem értem miért akar ennyire gyújtogatni. Akármilyen szörnyűségek is történtek itt. Már vége.
- De először megkeresem a kutat. Valahol lennie kell egynek! Aztán eltemetjük a nőt. Egy másik sírba az emberi maradványokat. És miután kipucoltuk a pincét, hidd el, ki fog szellőzni az a szag!
A vállára paskolok egyet, nyughasson, itt már nem kell izmozni, meg gyújtogatni.
- Rendben leszel? Addig ülj le, amíg visszatérek.
Vagy tőlem velem is jöhet, csak ne akarjon rögtön a pincébe szaladni. Még ki kell találnunk hogyan takarítsuk ki anélkül, hogy körbe nem hánynánk az épületet. Egyébként is, először a sírásás és temetés. A víz meg különösen jól jön.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 17, 2019 2:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Na igen, most dicsekedhetnék, hogy na látod, hogy milyen jó célzó vagyok? Mert attól, hogy hátba találom nem esik össze, csak én pont olyan helyen találtam el, ami a mozgásszerveit érinti és hát, ha akarna se tudna már elfutni. De valamiért nem érzem úgy, hogy hencegnem kellene, amúgy sem dobtam túl messziről a fegyverem.
- Rendben. Átveszem a vadászkést és elindulok, hogy az örök halálmezőkre száműzzem ezeket a túlméretezett malacokat. Valahogy nem rémít meg a halál és az sem, hogy most öltem először életemben embert. Mindenki itt zuhanna meg és remegő kézzel ejtené el a fegyverét, hogy "Jaj Istenem, mit tettem?", ám én nem. Nem mondom, hogy élveztem, de megérdemelték és hát megmentettem Zagart, legalábbis valami olyasmi, mert megsérülhetett volna, de én nem voltam rest cselekedni. Meggyőződöm, hogy mint a négy halott és megyek átkutatni a házat, én lent kezdek, mert hát ha lennének foglyok, hol is rejtegethetnék őket? A reményem oda, mert nincs senki, csak az a nő.
- Ja, nagyon úgy fest, hogy ennyien voltak csak itt. Sóhajtok és visszaadom a vadászkését, majd a kérdésére kicsit összeszűkült szemekkel nézek rá. Nem tudja, hogy üres koporsót temettünk, ami fura.
- Igazából csak egy üres koporsót temettek el, nem mondta neked senki?  Kérdezem meglepetten, mert valami biztos van a háttérben, csak még nem raktam össze hogy mi lehetne az. Viszont neki talán van hozzáférése az ilyen lezárt aktákhoz vagy mikhez.
- Tudod, elég fura, hogy egy nap este nem jön haza és este jön egy vadász, hogy anyám meghalt, de a teste nem került elő. Honnan tudják, hogy halott? Majd egy hét és temetik, engem meg elhelyeznek a rokonoknál, nekem ez sehogy se áll össze. Viszont a kéz a táskámban az övé lehet, de majd megmondja a dns teszt, már ha sikerül elvégeznem ilyesmit magamnak. Nem akarom, hogy kiderüljön, hogy félvér vagyok.
- Hűha, hát tényleg elég merész, de mire lenne jó nekünk egy megtört lelkű valakit átadni angyaloknak vagy démonoknak? Nem hiszem, hogy olyan jó lenne az az élet, amit ezektől kaphatna, de nem nekem kell döntenem erről, hanem neki.
- Jó beszélek vele. Sietősen távozok is, hogy beszéljek vele, az eltereli a gondolataim, a félelmem és megnyugszom. Nem akarok megint elrepkedni, mert a tollak elég gyanúsak lennének, ha ismét előkerülnének, főleg, hogy eddig nem volt sehol sem.
A nő mellé térdelek és felvázolom a lehetőségeket, majd adnék neki egy kést, hogy saját magát ölje meg, ha tényleg úgy gondolja, akkor megteszi, csak hát nincs keze. Könyörög, hogy öljem meg, egyre hangosabban, ami nem tetszik, de hát legyen. Gyors vágás a nyakán, majd felállok és elfordulok tőle. Még hörögve hallani a köszönöm-öt a szájából. Visszasétálok Zagarhoz és az egyik hullában megtörlöm a fegyveremet.
- Na akkor felgyújtjuk a helyet? Nézek a ház felé, jó lenne lángokban állva látni, majd elhúznánk a csíkot, mintha mi sem történt volna, vissza a biztonságos városkánkba, haza.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 16, 2019 11:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Gyorsan történnek az események egymásutánban, észre sem veszem hogy azért Ruby is feltalálta magát. Időm sincs nézelődni, tekintve hogy a rájuk támadással egy lavina indult el, amit be kell fejezni, vagy mi járunk rosszul. Az utolsónak vélt emberünk fejét félig pépesítem, szabad utat engedve a haragomnak, így a rám törőt már csak akkor észlelem, amikor a balta hangos puffanással esik ki a kezéből. A hangra hátra fordulok, az emberünk előrefelé dőlését látva én is hátrafelé ugrok megrökönyödve. Nah ekkor már tisztul a kép, bár elesek én is. Aztán felülök, kezemben a nyílpuskám szorongatom még mindig. Az ingem, a mellényem, a nadrágom, a kezeim, az arcom és a hajam csupa vér, körülöttem a terep is szép tombolda színhelye lett. Zihálva veszem a levegőt, s amíg Ruby üvöltözik, addig én csendben felállok, morogva egyet rá. Nem tudom minek örül ennyire, de nem kellene hangoskodnia! Egy ideig még egy helyben állok, a célkereszt az ablak és az ajtó között cikázik, de több mozgást nem észlelni. A nő hangja és tartalmi mondanivalója most nem érdekel, a szétvert fejű hullánkhoz lépek és kihúzom belőle a vadászkésem. Fordul egyet a kezemben, hogy a penge részét fogjam, így nyújtom oda Ruby-nak.
- Intézd el a többit is! Én körbenézek odabent!
A jelenlegi állapotukban a hóhérunk, és a Ruby által ledobott fickó még felkelhet, főleg ezért kérem ezt tőle. Amint elvette tőlem, biccentek neki egyet és elindulok befelé a házba. Van bent konyha, meglepően nagy renddel és felszereltséggel. Valaha itt normális emberek élhettek, szerény keretek között, de ugye ez csak nézőpont kérdése. Itt a semmi közepén amit most látok már luxusnak számít. Két szoba, az egyikben kipárnázott ágy, a másik pedig tisztálkodó helyiség, egy közepes méretű mosdókagylóval, még törülköző is van odakészítve és egy nagy kád húzódik faltól falig. Itt is rend van. Nyilván. Mire leérek, már nyitva a pince lejárata, borzokat megszégyenítő szag tódul kifelé onnan, Ruby alakja pedig gyorsan kislisszol onnan és becsukja az ajtót.
- Nincsenek többen.
Jegyzem meg neki, mert gondolom ő sem talált senkit odalent. Ha nála van a késem, akkor most elveszem és elrakom, utána a nyílpuska is a vállamra kerül. Arra hogy szerinte mit kellene csinálnunk a hellyel csak a szemöldököm húzogatom felfelé, mert én máshogy gondolom, egyébként sem túráztatom magam.
- Már eltemették, nem?
Az anyja emlegetésére már muszáj vagyok valamit reagálni, mert nem értem. Nemsokára a nő is szóba kerül, amire én megvonom a vállam.
- Nem tudom. Ha velem ez történne, én se akarnék élni. De volna számára még egy lehetőség a felépülésre. Tudod...
Nem akarom folytatni, kissé merész a terep, de nem lehetetlen, elvégre a démonok és az angyalok nagyon gyorsan gyógyulnak. Azt ugyan nem tudom, hogy végtagot és szemet is tudnak növeszteni neki, bár szerintem ez sem elképzelhetetlen. Kérdéses azonban hogy megérné-e bármelyiknek is egy ennyire csonka testet megszállni.
- Neki kell döntenie!
Jobb lenne ha Ruby mondaná el neki a lehetőségeket, aztán ha tényleg meg akar halni, akkor legyen így.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 15, 2019 9:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Felemelem a kezem, mikor rám szegezi a fegyvert Zagar, nem gondoltam volna, hogy ennyire rá hozom a frászt. Na de körülnézve, hát azok nem hangtalan közlekednének az már biztos.
- Jó, bocsi. Morgom vissza neki, nem értem minek így felfújni a dolgot, mert hát na, csak én vagyok és észrevett azért és nem történt semmi.
- Te is felismernéd az anyád hangját ha hallanád nem? Persze ilyen elkeseredett öljenek meg kiáltást sosem hallott még, de megvan az esély rá, hogy ő az anyukája, akkor meg akarja menteni. Üres koporsót temettünk, mert halálhíre jött, de a teste nem került elő, egészen eddig, szóval én még reménykedem. Persze ez volt olyan publikus információ, hogy mindenki tudja, lehet ezrét sem visel meg annyira a gyász, hiszen csak hiányzik, de nem érzem, hogy örökre elvesztettem volna.
A nagydarab nő csak áll és a szabad kezével a fejéhez kap, majd a balta a földön puffan és a többiek is észreveszik, hol a gond. A fejében egy nyíl és két ember is megjelenik. Harcias kiáltással áll fel és rohamozza meg ordas elefánt lépteivel Zagart a nagydarab. Pár lépés után a fejébe kap egy lövést és ő is lassan kidőlhet.
- Még szép! De azért a pengémet a kezembe veszem, miközben a nőt a földre fektetem. Még végeznünk kell a nagydarab fickókkal és hát nem lenne jó, ha minden babért csak az elit vadász aratna le. A harmadik futásnak erednek és felkiált, hogy baj van. Egy kés a hátába, majd Zagar a nyílpuskája végével kezdi szétverni a koponyáját. Nahát még nem láttam ilyen brutálisnak, de tetszik. Na igen és az ablakon mászik ki egy negyedik alak, hogy hátba támadja a társamat. Na persze hitte ő, mert én elhajítom a késem, egyenesen a hátába és elhasal a vadásztársam mögött, a kezéből kiejtve a favágó baltáját, ami a földön csúszik tova még, így nincs a keze ügyébe. Én odafutok, hogy felvegyem és a koponyája közepébe vágjam, ezzel is kettéhasítva a koponyáját. Persze csak berepesztem, de az is bőven elég, hogy a végét lelje benne.
- Húhú, végeztünk a csonkító emberrablókkal! Rikkantom el magam és visszasétálok a földön fekvő nőhöz, hogy levegyem róla a csukját. Nos egy biztos, ő nem az anyám és az arca is undorító volt, a szemeit kinyomták, az orrát levágták.
- Kérem, öljenek meg! Nem akarok így élni tovább! Hát, én szívesem meg is tenném amit kér, de ehelyett kérdőn nézek Zagar felé, aki szerintem még azért átfésüli a helyet, bár életnek már itt semmi jele.
- Mások is vannak még itt úgy, mint te? Teszem fel a legfontosabb kérdést, mert akkor ez egy mentőakció is lehetne, de a válasza nemleges, most mentek volna a napokban vadászni állítólag, aminek a tervei a házban vannak. Remek. Felültetem és megkérem, hogy maradjon, amíg a társammal még körbenézünk.
A házban nincs semmi értékes, de elég sok bizonyíték, hogy embert ettek, az volt a főfogás. A pincének kialakított helyen a fekáliába meg mindenbe hánykódó csontok maradtak csak, meg belek... kiszárad belek. Elég undorító, az orrom elé emelve a kezem zárom le az ajtót, ami oda vezetett. Az emeleten kipárnázott ágy volt csak, szóval nincs itt semmi.
- Szerintem égessük el ezt a helyet, hogy senki se kapjon kedvet a munkájukat folytatni. Javasolom és persze kinézek az áldozat felé is, nem nekem kell eldönteni, hogy mi legyen fele.
- Nem az anyukám az, pedig meg mertem volna esküdni rá. Sóhajtok csalódottan és magam előtt összefonva a kezeim megölelem saját magam. Már megint érzem, hogy valami nem stimmel velem, mármint szárnyak terén.
- Mi legyen vele? Meg akar halni, amit megértek. Se szeme, se kezek, se orra, se fülei, nagyon nem szép látvány.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 14, 2019 10:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Azt hinné az ember, hogy ezek az állatok kipusztultak, mint a dinoszauruszok, de hamar rá kell jönnöm hogy nem. Mikor a nagydarab nő előkerül a megcsonkított egyeddel, már fordul egyet a barátságos kerti party gondolata, pillanatra megreked bennem a levegő is, aztán feszülten figyelem a kivonulásukat. Bár nem hozza elő belőlem a régi rossz emlékeket, az érzéseket annál inkább és azt pontosan tudom hogyan érezheti most magát, amire csak rátesz egy lapáttal a kezeinek elvesztése. Ennek hangot is ad. Egyre inkább biztos vagyok benne, ezek mind a hárman emberek. Csak ember eszik embert. Ha démonok lennének, akkor sokkal másabb lenne ez a szituáció, ha meg angyalok, és Gabriel hajójáról, akkor nem is élne itt senki és nem mászkálnának itt fel alá, mert egyáltalán nem lenne érdekük itt táborozni. Szóval csak emberek, a veszélyesebb kategóriából. Hirtelen mozgást érzékelek oldalról, felpattanok a nyílpuskát rászegezve. Ó, b@zdmeg! Ruby arcának látványa noha megnyugvást kölcsönöz, azért nem mondanám, hogy nem sz@rtam össze magam. Általában mindig meghallom a léptek neszeit, legalább, ha mást nem is, de ő teljesen hangtalanul osont ide mellém.
- Ilyet többet ne csinálj!
Suttogom morogova, idegesen neki, közben hangosan szuszogva, mielőtt még azonban kibökhetném hogy mi a nyavajatörést keres itt, már mondja is az információkat. Leengedem a fegyverem, de amit hallok, az kétségeket ébreszt bennem.
- Biztos vagy benne?
Mert én nem. Mármint az anyját már eltemették. Nem? És sokkal korábban történt az eset. De ő szentül meg van győződve róla, látom a tekintetében megbújó aggodalmat és reményt. Hiába is akarnák neki észérveket felhozni, ez most nem az a pillanat. A nőt éppen meg akarják fosztani a lábaitól is, Ruby sürget, pattanásig feszülnek az idegeim, a nagydarab nő emeli a baltát, én pedig becélzom a fejét. Aztán meghúzom a ravaszt. Nah, ez már egyirányú utca. Dühösen kirontok a fák közül, bal kezemben a nyílpuska, a jobbal előkapom a vadászkésem és mint aki alatt nincs láb, olyan tempóban rongyolom végig a távolságot köztünk. A nagydarab nő hátrafele menetben esik össze, a kezéből kihullik a balta. Még hangot sem hallat, pont a szeme közé lőttem. Odaérve hozzá lehajolok, kihúzom belőle a nyilamat, helyette izomból belevágom a kés pengéjét.
- Vigyázz a nőre! Én elintézem a másik kettőt!
Valószínűleg mást úgyse kérhetnék tőle, még ha nem is az anyja, ő azt hiszi ő az. A kezemben fogott nyíl és vadászkés kettőse feloszlik, amikor a kést a pengéjével a számba veszem. Aztán rohanni kezdek tovább, a tűzrakó hely irányába. Menet közben felajzom a fegyverem, az előbb használt nyilat belerakva. A számban szétfolyó vas és édeskés íz kettőse bőven megadja a hangulat sava borsát, és nem csodálkoznék, ha most ők is egy állatot vélnének közeledni feléjük, mert pont úgy nézhetek ki. A hóhérunk felpattan a tűz mellett, de rögtön kapja a fejébe a nyilat. A másiknak van ideje megfordulni és szaladni, jobb híján a kést hajítom a hátába. Nem túl pontos célzás, amekkora darab azért bőven beleáll, átszúrva a tüdelyét is, ami után már nem nagyon fog rohangálni. Ott esik össze. Amikor mellé érek még hörög és fuldoklik a saját vérében, a keze pedig rendszertelenül mozog a teste mellett. Nehéz megítélni hogy a felfokozott hangulat, vagy maga a tudat teszi, de elszabadulnak az indulatok. A nyílpuska markolatával vadul ütni kezdem a koponyáját. Mindenfele fröcsög a vér, az agyvelő meg a koponyájának darabkái.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 13, 2019 1:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Egy újabb alak tűnik fel a tornácon lefelé sétálva egy megcsonkított feltehetőleg női testtel. A karjaitól már megfosztották szerencsétlent és a fejére egy zsákot húztak. A karjai végződését láthatóan kiégették, hogy ne vérezzen el, így tartva még életben szerencsétlent. Egy nagyobb darab nő lökdösi maga előtt egy rönkhöz, amire rálöki szerencsétlent. Hátraszól a ház felé valakinek, amire egy hasonlóan testes alak jelenik meg ott egy újabb baltával a kezében, amit átad a nőnek, majd távozik a tűzrakó helyhez, hogy begyújtson egy újabb roston sült ínyencségre. A nő persze a zsák alól már azért könyörög, hogy öljék meg előbb, nem akar nyomorékként élni. Erre érkezik meg Ruby Zagar mellé, magasról téve mindenre, amit kért tőle a férfi. Lopakodott, nem csapott zajt, de már ott van és ezen semmi sem változtathat. A nő feni a baltát és hát elég egyértelmű, hogy a lába következik az áldozatnak.
- Kérlek csinálj valamit, az ott lehet az anyám, az ő kezét találtuk meg a házban, felismertem a tetoválását! Szólalok meg suttogva és teljes aggodalommal a szemeimben. A hangja nagyon hasonlít és hát tényleg lehet ő is, bár innen nem ismerem fel, de a keze, ami a táskámban lapul, szinte biztos, hogy az övé, még ha nyomorék is lett, akkor is szükségem van még rá, ő tudja mit tegyek és hogyan, vele tudtam gyakorolni az új képességeim, de az a pát nap olyan hamar elrepült. Három alakot látok, ennyivel csak elbánunk, vagy ha lesz több is, hát legyen, kétlem, hogy a hájpacnik gyorsak lennének.
 


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 03, 2019 12:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
A járatból kiindulva biztosan többen vannak, ezért is ráztam meg a fejem nemlegesen Ruby kérdésére. Nem tudnám megvédeni, ha ketten mennénk és elkapnának, ráadásul hátráltatna. Így legalább ha megtörténik a baj, ő még el tud menekülni és mondjuk segítséget hívni. Kettéváltunk, én a házhoz értem. Alaposan körbenézek, de nem tudok a tűz közelébe jutni, csupán a fák közül szemlélem a terepet, tekintve hogy nagy részen sík a terep és termőföld van, ott nem volna jó mászkálni. A kezemben a nyílpuska, a távcsövén keresztül az emeletet bámulom, de mivel ott nem látni mozgást az ablakokban sem, így a tornácra haladok. Egy alak nekem háttal áll, de beszél valakihez, úgyhogy ketten már biztosan vannak. Nem épp bizalomgerjesztő a kinézete, de erre nem építhetek. Arra sem hogy netán lelövöldözzem rögtön őket, főleg mert az egyik takarásban van, és ki tudja hányan vannak még az épületben. Jobb híján arra a következtetésre jutok, hogy várok még. Egyrészt jó lenne tudni pontosan hányan vannak és azt is, hogy mit csinálnak itt. Mi köthető még az emberi testrészekhez, ami kapcsolatba hozható velük? És hogy mifélék? Mert jelenleg akár egy barátságos kerti partit is szervezhetnek éppen. Maradok a fa takarásában és tovább pásztázom a terepet, így jutok el a ház falában száradó csontokig. Megbámulom őket, jó volna közelebbről is, de az most nem lehetséges, így a fene tudja állati, vagy emberi csontok ezek.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 29, 2019 6:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Fentről még beszűrődő fénynek hála látom, ahogy Zagar elpakolja a nyilat és a számszeríjat, hogy helyette valami közelharcira váltson át. Eléggé morgós, de nyilván érdekli, hogy mi a nyavalya folyik itt, ha iderángattam. Mivel elég visszhangos a hely, így nem erőltetem a beszélgetést, csak felemelem a kezeim, hogy ő a vezér, szóval ha megyünk, akkor megyünk én nem ellenkezem. Egy kis kaland legalább, ami felpezsdít, elvégre nem sokan mondhatják el, hogy kijöttek a falon túlra kicsit felderíteni. Azonban nagyon is érdekel, hol lehet anyukám többi testrésze... Legalábbis kilencven százalék, hogy az ő karja volt a táskámban, de nem merem mondani, mert ugye, ha személyesen érintett vagy, akkor valahogy kivonnak a forgalomból mindig, hogy nem tudok nyugodtan ítélkezni meg gondolkozni.
- Jó. Elteszem, hát nekem aztán mindegy, akkor nem világítok, jó a sötét is. Nem félek benne legalább, a szemem is kezd kicsit hozzászokni. Nem beszélgetünk, csak megyünk, én kicsit izgulok, hogy mit fogunk majd találni az út végén, ami még jó kis időbe telt, de csak megérkeztünk valahová és már látom a fényt a járat végén.
- Igen, körülbelül annyi lehetett. Helyeselek, bár nekem annyira nincs ilyenekre érzékem, de azt neki nem kell tudnia és abban biztos vagyok, hogy nem tesztel engem. Kiérve a szemem elé kapom a kezem és fintorgok egy kicsit. Én persze megállok és nem indulok neki vakon semminek, amint alkalmazkodott a szemem, akkor indul el a kavicsos úton Zagar után.
- De nem lenne jobb, ha a közeledben maradnék? Persze azért kicsit para a hely és nem szeretnék egyedül maradni, ám nem ellenkezek, inkább egy fa mögé sétálok. Nem kérdőjelezhetem meg a vezetőt sose, ez volt azt hiszem az első szabály, amit most szegtem meg, de talán csak ilyen próbálkozás volt, egy kis költői kérdés. A gondolataim kiterjesztem, amint elmegy és a füst felé koncentrálok. A legjobb esetben úgyis Zagar fejébe látok bele, a legrosszabb, hát az egy démon vagy más lény lenne, aki kiszúrja a betolakodást. Szerencsére egyik sem és biztos vagyok már egy emberben, tovább is próbálok menni gondolatban és hát van társa is, meg van még egy kétségbeesett valaki is, aki nem akarja, hogy megegyék. Na remek, remélem nem fog Zagarban előtörni a rossz emlékek tárháza, mert úgy fest, valami kannibálok lehetnek itt.
A felfedezés közben Zagar egy tornácon lát egy elég termetes embert, aki egy hóhérra emlékeztet leginkább, jókedvűen beszélget valakivel láthatóan, szóval nincs egyedül. Nagyon tovább nem tud a közelükbe férkőzni, hogy lásson bármit is, mert arra ki vannak vágva a fák és bokrok is, ott termőföld lett kialakítva, ahol pár krumpli van csak.
Ennek a hátnak már van emelete is és visszafelé ki is szúrhat a ház tövében pár csontot, amin maradék hús alig van és hát a legyek meg a bogarak már magukénak tekintik. 


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 26, 2019 3:50 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Hallani miként cuppan bele a táskájába a kéz, remélem előtte becsavarta valamibe, bár ezt pont nem követtem. Mivel azt mondta jön, és már meg is indul, így én is lefelé haladok a sötétségbe. Még fáklyák sem égnek a szűk járatban, síri csend és vaksötét fogad lent minket. Utóbbi miatt nem aggódok, a szemünk hozzászokik annyira, hogy legalább sziluetteket kivegyünk, ha netán mozgás kezdődne. Ruby hangja szinte visszhangzik a falak között, bár tudom nem olyan hangos, mint amilyennek érzékelem.
- Már itt vagyunk. Ez a járat is itt van.
Morgom neki közben kihúzva a nyilat az idegről, visszatolom a tárolójába, azt meg a vállamra csapom. Fogalmam sincs milyen hosszú lehet ez a járat, nem látok el annyira, de mivel szűk és sötét van, úgy gondolom előnyösebb, ha inkább a vadászkéseket veszem elő. Én megyek elől, mögöttem Ruby. A kérdésére a válasz nekem közel sem egyértelmű, mivel bárki lehetett, bármelyik fajból. Mintha azt kérdezné tőlem hogy holnap fogunk-e fagyizni menni? Amire az lenne a válaszom hogy persze, ha a város központjában járunk. Ami közel sem biztos! A szemem sarkából észreveszem a falon és közvetlenül mellettem felcsapó fény játékát, amire megállok, majd hátra fordulok.
- Tedd el! Nincs szükségünk rá.
Mind a kettőnknek csak jó, ha nem feltűnősködünk a világítással, jobban örülnék, ha inkább a hallására hagyatkozna és valóban elrakná. Csendben megyek tovább, minél messzebbre kerülünk az előbbi háztól, annál inkább tisztul a levegő és egy idő után már nem érezni a rohadás szagát. Ha csak ő nem kérdezősködött, akkor én biztosan nem kezdeményeztem témát, révén a csend ebben a helyzetben a barátunk, hiszen fogalmunk sincs mi van a járat végén. Meg akár össze is karambolozhatunk itt az út közepén azzal, aki levágta azt a kezet. Hosszú és unalmas percek múlva fényt látok a sötétségben, először csak apró csíkban, aztán ahogy közeledünk a végéhez, egyre nagyobb lesz. Mikor már olyan közel kerülünk, látjuk, ez a járat vége. Egy kijárat a felszínre.
- Szerintem jöttünk másfél mérföldet.
Már ha nem csalt az időérzékem. Így átgondolva kurv@ sokáig áshatott az illető, aki ezt a járatot megalkotta. Vagy esetleg többen vannak, ami reálisabbnak tűnik. Ezeken rágódva lépek ki a fényre, a sötét után először sz@rt se látok, bár érzem hogy valami kövesebb részre érkeztünk. A kezeim ösztönösen a szemem elé kaptam, így teszek meg néhány lépést előre.
- Vigyázz!
Serceg a kavicsos föld a lábam alatt. Fokozatosan kezd hozzászokni a szemem a napsütéshez, pár perccel később már nem könnyezek és látom a környezetünket. Jó sok szikla, kavics, bokrok, azok mögött pedig fák, talán az erdő folytatódása. Valamivel messzebb, néhány száz lábra füst szállingózik felfelé a fák koronája felett.
- Jól van. Rejtőzz el és figyeld a kijáratot! Én megnézem mi van arra.
Tippre biztosan egy másik ház. Viszont ezt a járatot sem kellene őrizetlenül hagyni. Felraktam a mérlegre a két lehetőséget, melyik a veszélyesebb, és szerintem előre menni. Úgyhogy én megyek, ő marad. Könnyű ezt a kijáratot védeni, tekintve hogy egy személy tud rajta keresztül kijönni. Ha emberek, őket könnyen elintézi. Ha egyéb mások, akkor meg jobb, ha takarásban marad. Míg a reakciójára várok, elrakom a késeket és megint a nyílpuska kerül a kezembe. Felhúzom az ideget, nyilat rakok bele, aztán megindulok előre. Most már gyorsabban szedem a lábaim, mint a járatban, szóval hamar a ház közelébe érek, és minél közelebb kerülök, annál jobban kezdem kiszagolni a levegőben a sült hús illatát. Ebédidő lenne? Egyetlen morgás erejéig megkordul a hasam, aztán az ottani bárd kerül a képbe. Meg a friss vér látványa. Tekintve hogy a múltban miket éltünk át a testvéremmel, én már egyből a rosszabbik verzióra gondolok, de legyünk pozitívak. Meglehet hogy nem embert esznek itt, hanem nyulat, vagy őzet. Ezt csak akkor tudhatom meg, ha körbenézek, így a fák takarásában, nesztelenül osonok az illat irányába. Amint észreveszem a tüzet idekint, megpróbálok a lehető legközelebb férkőzni hozzá, ami még így lehetséges a fák között anélkül, hogy azonnal kiszúrnának.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 2:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Mindig is szerettem az ilyen jeleneteket, amikor valaki berúgja az ajtót. Persze elsőre nem jött össze, de másodjára úgy dőlt be, hogy csak na. Persze utána jött a gyors terepszemle odabent és én is követtem őt. A kézhez lépek és hát az oszlás miatt nem látok túl sokat, de látszik, hogy a baltával lett levágva és halványan, de látszódott mikor a ruhám ujjába burkolózva megfordítottam, hogy volt rajta rúna is. Felismerem és hát ahol van, meg ami ott van, hát gyorsan hátrébb lépek és kicsit sokkos állapotban fordulok Zagar felé.
- De, mindenképp. Mondom és kinyitom a táskámat, hogy belelökjem, nem nagyon akarom megfogni, de egy temetést megérdemel. Az egyetlen darab, ami anyámból maradt. Na így kell bevonzani dolgokat, pedig csak a szárnyam miatt rohantam ki, de a hülye indokom valóra vált. Még az idő is stimmelt az eltűnésével, de mivel a többi része nincs itt, talán még életben lehet. Magamat azért hitegetem, hogy ez csak véletlen és majd egy dns teszt vagy valami eldönti.
- Igen. Fordulok felé és meglátom a csapóajtót, amitől a hideg is kiráz. Nem vagyok benne biztos, hogy le akarok oda menni.
- Az előbb még semmi kedved nem volt idejönni, most meg már mennél is tovább? Kérdezem, de a jelek szerint most már őt is érdekli mi van itt. Nos legyen, egy kis kaland, hogy megtudjam mi lett a két tulajdonosával megér ennyit. Nem szólok azonban semmit inkább róla, hogy sejtem kié lehet.
- Már elraktam. Mutatok a táskámra, amit ha visszaértünk biztos el fogok égetni, mert ezt a szagot ki nem szedem belőle soha. Valamennyire azért visszafogja az oszló testrész szagát, amiért hálás vagyok.
- Szerinted ki csinál ilyesmit, hogy baltával levág testrészeket? Érdeklődöm, ahogy követem lefelé. Hát a járat elég szűkös, szóval csak libasorban tudunk menni egymás mögött. Amint leértem a kezembe veszem a pengét és hátramaradok. Csak egyfelé vezet út, amit valaki nagyon sokáig áshatott, de csak annyira, ami elegendő neki a mászkáláshoz. Itt már nincs olyan büdös, de a földön azért vannak sötét foltok, aligha nem vérfoltok. Sötét van és nincs semmi világítás, vagyis hát nálam van egy boszorkánykő, amit ha kell oda tudok adni Zagarnak. Az öngyújtó lehet kiégne, mire a végére érünk, ki tudja milyen hosszú ez a járat. Aztán jó fél óra után már látszik valami fény a végén, az út meg felfelé vezet. Szóval ez csak egy járat még beljebb az erdőbe, vagy a városba. Sajnos inkább az előbbi hely jött szóba és nem utóbbi, bár ennek szerintem örülnünk kellene.

Ha Zagar elő megy felfedezni, akkor egy újabb faházat vehet észre, ami nagyon nem tűnik elhagyatottnak. Az ottani bárdon friss fér nyoma látható és sült hús szag terjeng a levegőben is. Nos, nem kell sokat gondolkozni, hogy miért csonkol valaki embereket.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 9:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Teszek egy kört a ház körül megállapítva hogy csak egy bejárata van. Ablaka is csak egy van. A másik oldalára érkezve a bejárat mellé intek Ruby-nak, ő pedig hamar felzárkózik mögém. Talppal rárúgok az ajtó és a félfa találkozási pontjára, elsőre nem törik be, csak másodjára. Azután a nyílpuska a benti térre szegeződik, néhány lépést megteszek befelé. Mozgást, alakokat nem érzékelni, a berendezés minimalista, viszont a dögszag az üt. Engem speciel elkap a rosszullét, nah nem úgy, mint fénykoromban, csupán a szám elé teszem a szabad kezem, ököllel és néhány pillanat múlva már úrrá is leszek rajta. Nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé a hullák vizsgálgatása, noha rengeteg embert elföldeltem már. Az a kéz szaftos, rohad és fekete. Az egyetlen, amit biztosan meg lehet állapítani róla, hogy egy emberi testről származik. Intek Ruby-nak jöjjön utánam, aztán nem is kell csalódnom, mert megvizsgálná a kezet.
- Tőlem.
Megvonom a vállaimat erre. Halvány fing fogalmam sincs így műszerek és minden nélkül mit tud megállapítani róla azon kívül, hogy már nem tartozik a gazdatestéhez? Esetleg leszakították, vagy levágták és ha igen mivel? Tippelek! Vagy a balta, vagy éles eszköz, amit elvittek. És még hozzáérnem se kellett!
- Ne vigyük inkább magunkkal? A laborban jobban meg tudják vizsgálni.
Noha híján vagyunk a korabeli modern felszereléseknek, azért maradt ránk bőven ez az. A korát, a nemét simán meg tudják határozni, még azt is mivel szedték le a karját a helyéről. A helyszínre való tekintettel amúgy sem kellene itt időznünk. Megteszek néhány lépést az asztalig, hogy aztán azt eltolva arrébb, alatta felnyissam a csapóajtót.
- Fura elgondolás az Isten háta mögött.
Jegyzem meg foghegyről, mert a vadászházakra nem jellemző ez a kivitelezés. Aztán meg is indulok lefelé.
- Megnézem.
A lefelé tartó lépcső közepén megállok, Ruby-ra tekintek felfelé. Nem szeretném itt hagyni, egyedül, azt az ótvar kart vizsgálgatva, jobb lenne ha jönne.
- Csavard bele valamibe és gyere!
Bököm ki végül, ha nem esett volna le neki.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 15, 2019 2:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

 Csendben haladunk előrefelé a házhoz, ahol biztosan nincs egy értelmes lény sem, aki képes gondolkozni, szóval én annyira nem félek, de azért a fegyverem markolatára teszem a kezemet, mert ugye ezt nem tudhatnám, szóval úgy kell reagálnom, mintha ezt a kis információt nem tudnám. Mikor a vállam megkocogtatja megállok és követem a kezét, ami egy medvecsapda felé mutat. Még jó, hogy javarészt a fák felett közlekedtem, szóval így nem léphettem bele egybe sem. Visszafelé sem figyeltem annyira, de szerencsére ezek nem olyan láthatatlanok, most már jobban figyelek erre is. A fák takarásában érkezünk meg a házhoz, ahol már indulnék is felderíteni, csak hát Zagar megfogja a vállam és ő indul meg. Csak megforgatom a szemem a másik irányba és el is fordítom a fejem, hogy menjen. Türelmesen várok és azon gondolkozom, hogy vajon miért van itt az a balta és miért hagyta bárki is kint, na meg mit vághatott vele, mert a vörös az szinte biztos, hogy száradt vér rajta.
A háznak csak egy ablaka és egy ajtaja van, nincs más kijárata, legalábbis kintre biztosan, az, hogy odabenn mi van meg ugye csak akkor derül ki, ha bemegyünk oda. Eléggé unom magam, de legalább már megnyugodtam és nem kell tartanom a szárnyaimtól. Amint megkerüli Zagar a házat akkor az ablak takarásában előremozdulok, hogy bemehessünk. Persze mutogathat nekem, hogy várjak, nem látom értelmét várni, szóval az ajtó mellett állok meg és meghagyom neki, hogy benyisson és bemehessünk végre. Még mindig nincs itt egy lélek sem rajtunk kívül, legalábbis próbálok keresni gondolatokat, de nem találok.
Az ajtót kinyitva igazi dögszag csapódik ki, amitől enyhe hányingerem lesz, de bal kezem az orrom elé kapva már nem vészes. Megszoktam már a boncolásnál is ezt a szagot, szóval nem fogom kidobni a taccsot az is biztos. Még mindig nincs senki a házban, szóval szabad a pálya és amint engedélyt kapok az ajtóban meg is állok oldalasan, hogy lássak kifelé és befelé is. Odabenn egy egész kar van az asztalon, ránézésre olyan két hetes lehet és már oszlásnak is indult. Női karnak tűnik az izomzat alapján, ami nem túl biztató számomra, mert ha anya tényleg itt kötött ki, akkor ez lehetne az ő keze is. Odamennék megvizsgálni, de csak akkor mozdulok, ha kapok rá engedélyt. Egy csapóajtó van az asztal alatt amúgy, ami kiszúrható, szóval a ház alatt lehet valami járat, ami ki tudja milyen állapotban lehet. Oda már annyira én sem szívesen mennék le, nem szeretek a föld alatt lenni.
- Megvizsgálhatom a kezet? Kérdezem halkan. Nagy berendezés nincs itt, csak egy véres szék és a pult, amin a kar van. Nagyon minimalista és persze a falakon rengeteg az odaszárad vér.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 14, 2019 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Olyan érzésem van, mely szerint türelmetlenkedik és abból sosem sül ki semmi jó. Morcosan megyek előre, de aztán beelőz. Utána haladok, az útmutatásától függetlenül a környező területet pásztázom, hátha olyasmit látok, ami még később hasznos lehet. Mint a csapdák. Most ő sem valami szószátyár, de legalább a kérdésemre válaszol, én pedig csendben hallgatom.
- Óvatosan!
A vállát megkocogtatom hátulról, hogy aztán a medvecsapda felé mutogassak. Lehet hogy a miénk, de az is lehet, hogy nem. Elvégre a gyakorlótér 100 méteres körzetét is telepakoltuk ehhez hasonló nyalánkságokkal. Olykor jól jön, ha mondjuk egy állat esik áldozatául, az kaja. Nem utolsó szempontként felmerült a további, másfajta csapdák lehetősége. Később a Ruby által felvázolt tényeken gondolkodom. Attól, mert nincs tűz rakva odabent, még lehet ember is az illető. Ilyentájt nincsenek még kemény hidegek, vastagabb takarókkal, kabátokkal simán bujkálhatnék akár én is itt. Amikor a ház képbe kerül és a közelébe érünk, a fák takarásában indulok előre, ügyelve arra, hogy az ablak rálátását kerüljem. Igyekszem Ruby-t is arra vezetni. Elhaladunk az oldalánál, ott a balta nyújt egyfajta helyi látványosságot.
- Várj! Körbenézek!
Intem türelemre megint csak a vállára fogva, maradjon itt a bokor mögött, én pedig elindulok a balta irányába. Ez már javában a ház oldalánál van, amikor odaérek, a szabad kezemmel kihúzom a rönkből és megszagolom. Ha a látványa eddig nem is volt egy figyelmeztető érték nekem, most a szaga, mely megszáradt, áporodott vér szaga, már bőven kimeríti a teljes harckészültség szükségességét. A kezembe veszem a nyílpuskám, felajzom, egy nyilat rakva az idegre és a falhoz lapulok. Mozgást tényleg nem hallani, sem beszédet, sem egyéb emberi hangokat. Kifelé haladok, ahol az ablaka található és így oldalról a sarkából igyekszem bekukucskálni. Sötét van bent, a fák árnyékot vetnek, az asztalnál tovább én sem látok. Nyugalomra intem Ruby-t, és teszek egy kört a ház körül. Nem árt tudni hány bejárata, ablaka van, mi található közvetlenül mögötte, körülötte, és azután fogok ide visszaérkezve mutogatni neki.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
75
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 08, 2019 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Igaza van, nem fogtam fel, hogy mit tettem, de nem is érdekelt, amikor mindennél fontosabb volt, hogy a szárnyaim ne lássa meg senki sem, akkor megszűnik a józan ész szinte és úgy érzem muszáj cselekednem.
- Igen, ott voltam, de egyedül nem akartam bemenni, azért indultam meg visszafelé. Persze azt nem kell tudni, hogy egy fáról lefelé mászva bukkantam pont a házra, szóval nem mentem oda körülnézni, csak fentről lefelé lestem be, hogy mit látok.
- Remek! Szögezem le és el is indulok, de persze azért óvatosan megyek és igyekszem takarásban haladni.
- Nem szállt ki belőle füst, viszont nem tűnik olyan elhagyatottnak sem, szóval elég rejtélyes, de senki sem lakhat ott, vagy ha igen jól viseli a hideget. Itt az erdőben még hidegebb van, kár, hogy nem hoztam valami kabátot is, de mindegy is, szétfagyni nem fogok. Ahogy haladunk közel érünk a házhoz, ahol egy balta van kint hagyva egy farönkbe. Vannak rajta rászáradt vérfoltok, nem mostaniak, de még vörös festék is lehetne, de hát ki gondolna arra. Fából eszkábált hely, nem fog beomlani, de nem is valami igényes munka. Nincs kéménye sem, és csak egy ajtó és egy kicsi ablak van, amin egy szakadt függöny van, amin simán belátni. Egy asztal van az ablakban üresen, nincs semmi sem rajta. Ami viszont érezhető és eddig nem vettem észre, az a dögszag, amit enyhén most megéreztem egy szellőnek hála. Leguggolok egy bokor mögé és nézelődve keresek gondolatokat, de nem találok semmit, azaz kihalt a környék. Óvatosan előhúzom a pengémet a tokból, majd Zagar felé pillantok és intek a fejemmel a ház felé.
- Szerintem nincs itt senki, bemegyek jó?


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
168
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Multi :
Isten, Ramiél
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 07, 2019 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby

- Azért ez nem ennyire egyszerű! Láttam mit csináltál!
Mordulok rá és szerencséje hogy nem látok a fejébe. Kihasználta hogy mögötte szaladok, azok meg persze az én mutogatásomra figyeltek. Nem, ez nem szarvas hiba! Ruby megszegett néhány szabályt és még az őröket is megtámadta, mert ezt annak lehet venni. Úgy érzem nem fogta fel! Végig hallgatom, közben elengedem.
- Honnan tudod hogy üres? Ott voltál?
Kérdést felelek a kérdésre, a többire meg nem reagálok, mert szerintem egy vadászt sem tudnának elijeszteni a tollak szétdobálásával. Mint ahogy azt az előbb mondtam neki, kijöttek volna az őrök. De persze nem jönnek ki, majd mi megyünk ketten, kommandózni és talán megdögleni! Mérges vagyok rá, de mivel nem lehet hazavinni és itt makacskodik, valamilyen úton módon már el kell menni a házhoz. Egy ideig az államat és a szakállamat vakargatom tanácstalanul, aztán morogva megindulok.
- Mutasd az utat!
Úgy hamarabb odaérünk.
- Tudnom kell még valamiről a kunyhón kívül?
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3