Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• New York keleti falán túl •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
54
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Today at 8:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Félre billentem szavaira a fejem. Miért gondolják a halandók, hogy a halál a legrosszabb, ami velük történhet? A halál csupán valaminek a befejezése, egy pontos vessző, mert ugyanakkor a lezárás után egy kezdet is. – Milyen kedves, hogy emlékeztet, hogy jó sokáig játszadozhatunk. – villan álnokság, az esszenciális rosszindulat a szemeimben. Ohh fogja ő még kívánni saját maga halálát, fog ő még könyörögni, hogy inkább öljem meg. De odáig még rögös út vezet.
A félelme a kedvemre való, igazán hízeleg, minden porcikámat átjárja tőle az elégedettség, helyes, hiszen nem érdemlek ennél kevesebbet, bár a mostani halandók mintha elfeledkeztek volna arról, hogy rettegni kell. Igazán bosszantó ez a kor, de nem panaszkodhatom, nem igaz?
Seymour reménykedik, hogy a nő neki iramodása célravezető lesz. Ostoba fiú, semmiből nem tanul ő sem. Hát szoktam én hagyni elszaladni a prédám? Csalódása ízes, amikor a jelenleg még élettelen test maga alágyűri a törékeny virágszálat.
Ohh az undort ismerem, de a szükség nagy úr. Vajon hányan éheznek ebben a felszíni pokolban? Bizonyára sokan, de senki nem éhezik úgy, ahogy én. – Étellel. – válaszolom határozottan, bár kivételesen nem rá gondoltam. Nagy szerencsétlenségére van nála valami, amit mohón magamnak akarok.
- Ohh, most meg bókol, mi ez, ha nem egy csodás kapcsolat kezdete? – az intelemre azonban ügyet sem vetek, de közben magamhoz veszem az élettelen férfiból a kést is, miközben kissé távolabb húzom a nőt tőle, végig nyalok a pengén, letisztogatva a vért. Megkordul a gyomrom, hát egy apró kis szeletet kanyarítok a férfiból, szinte a véres cafat is kívánja, hogy azonnal felfaljam, de sajnos… Nem magamnak szánom, ahogy a kés mellé az ujjaim közé zárom a vörös nedűtől sikamlós falatot, ami csúszós, mint valami féreg. Az üvöltéstől megborzongok.
– Cukorfalat, még nem kell így üvölteni, mintha nyúznának.– pedig még nem is, bár kétségtelenül szép szólam. Kirúgom a lábát, hogy térdre essen, a hajába markolok, ajkai közé erőltetem a pengét, s vele együtt a húst, hogy aztán össze zárjam, másik kezem is elengedi a sötét fürtöket, hogy az orrát összecsippentsem. – Amíg nem nyeli le, addig nem engedem el. A fuldoklás szép látvány, de átélni fele annyira sem jó érzés. – Seymour szánja a nőt, érzem, ahogy átérzi az undort, a gyötrelmét. Az emberek az empátiájuk miatt, a beleélő képességük miatt mókásak igazán, hát most ketten szenvednek. Ha nem makacskodik és nyel, hagyom, hogy levegőhöz jusson és átölelem hátulról a vállait. – Ugye, hogy nem is annyira rossz? Viszont lenne pár kérdésem, amire szeretném, ha válaszolna. – kioldom Seymour övét, a kést az ajkaim közé fogom és ráharapok, míg az övvel hátra kötözöm a kezét. Nem számítottam másra, így nem hoztam magammal semmit, hát kénytelen vagyok azt használni, amit találok, de ettől még nem lesz rosszabb. Amikor végeztem kiveszem a kést az ajkaim közül, megcirógatom vele a hátát. A kés mohón kap a szövetbe… egyelőre még csak abba, ami a nő testét fedi, de ami késik…○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


New York keleti falán túl Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 27, 2020 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next(+18)
No time to die
@Beelzebub && Kaitlyn
────────────── ──────────────
« Szószám; 834 • Zene; No time to die »
« That I'd fallen for a lie You were never on my sideFool me once, fool me twiceAre you death or paradise? Now you'll never see me cry There's just no time to die »
Teljes testtel remegek. - Nem tudsz megölni. - Mondom, úgy mintha csak ez védene meg tőle, pedig fájdalmat ugyan úgy okozhat nekem. Rájöttünk, hogy ezzel az új dologgal nem lehet, hogy meghalnak az emberek. Társaim is fel fognak ébredni, ha a sötétség nem fertőzte még meg őket. Van egy érzésem, hogy a vadásznőt teljesen megfertőzte a sötétség, és ő nem fog felébredni.
Szuper van aki van, Sokat megtudtam, köszönöm. Valahogyan még is azt akarnám, hogy a gyanúm jó legyen, s az illető démon legyen. Persze csak akkor tudom meg, ha le tesztelem.
Neki iramodom, s nem sikerül a kis tervem. Ereje nagyobb, mint egy emberé mit is vártam?  Steve élettelen teste csattan rajtam, s kerülget a hányinger, ahogyan megpillantom a kést a fejében. Hatalmas test teljesen össze nyom, olyan mint ha egy szikla nehezedne a tüdőmre. Tudom, hogy nem halt meg, de ha most fel kelne nem lenne a legjobb időzítés.
- Ételel? - Zihálva undorodom el. Mi a ?? Meg akar ez engem enni? Na abból biztosan nem fogok feltámadni. Vagy elképzelésem sincs, hogyan lehetne még is ezt túl élnem?
- Te beteg vagy! - Zihálom ordítva, bár tüdőm éppen egy nagy darab élettelen test fedi.
- Hozzám ne érj bazdmeg! - Suttogom, majd megragad még is, s kirángat, a hátamat végig horzsolódik az apróbb kavicsok, s torkom szakadtából üvöltök, amíg el nem csuklik a hangom, azt hittem megnémultam egy pillanatra.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
54
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 20, 2020 8:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Aki éhes felmér, jeleket keres, hogy prédáját mennyi energia befektetéssel tudja szétmarcangolni, s bár most nem az étkezés vonzott ide, mégis pontosan úgy szemlélem a nőt, ahogy a zsákmányt szokás. Remegő keze, kiserkent vére duruzsolja, hogy gyenge, olyan mint egy sebesült őz gida, aki sete-sutaságával a legjobb választás zsákmánynak. Húsa friss, üde és zsenge. Megborzongok, ami lehet a képzelgéstől, vagy Seymour az, aki így berzenkedik a gondolattól. A baj, csak az, hogy a hölgy felelőtlenségé miatt, van valami nála, amit magamnak akarok. Bánni fogja, hogy élve kell, majd bánni fogja, hogy nem szétmarcangolom a fogaimmal, hogy őrölik az őrlők, hogy falom és nyelem, hogy szaggatom. Az ő sorsa rosszabb lesz ennél, mert élve kell nekem, legalábbis egy ideig. Jó kedvű pillantásom figyelmezteti az eljövendő kínokra, amikor inkább halálért fog esdekelni, éppen úgy, ahogy a második lövésével ő szeretne engem intenie, hogy maradjak távol.
- Ebben az esetben nekem sem kell visszafognom magam, hmm? – igencsak költői a kérdés, hiszen mindketten azt akarjuk, hogy a másik megsérüljön, bár ő elővigyázatosságból kívánja, míg én pusztán élvezetből.
- Ha olyan stílusos lennék, mint a Teremtő, pontosan úgy fogalmaznék, ahogyan ő, rébuszokban, ami így hangzik: Vagyok, aki vagyok. – csakhogy én jobb szeretek tettekkel bemutatkozni, így zúzza össze a kezét a kő. Élvezkedve szorítom kezemet ajkaimhoz, hát lehet ennél szebbet hallani? Seymour véleményére persze nem igazán adtam, aki fájdalmasan vonaglott a csontok törése, az izmok zúzódásának hallatán. Az emberek ostobák, képesek magukat beleélni olyan fájdalomba, melyet nem ők szenvednek el.
Elkalandozásomnak az vet véget, hogy a nő a kocsi felé iramodik. Menekül? Igazából mindegy, hiszen nem hagyhatom, hogy elérje azt. A férfi hulláját kapja fel az erőm és vágja utána, hogy neki passzírozza az autónak, vagy teljesen maga alá temesse a női testet.
- Általában nem szívesen játszom az étellel…- jegyzem meg lassan közeledve., hiszen a dög egy ideig éppen úgy megteszi szükség esetén, mint bármi más. Egy hulla meglepően nehéz, s bár jobb szeretem a friss falatokat, azért kár lenne veszni, hagyni a későbbiekben. A pazarlás nem az én műfajom. Aztán sikolyokkal teli harapásokra itt van a nő, csak nehogy rákapjak az ízére.
- Ha nem bánja felajánlom a segítségemet..- próbálom megragadni  a nő legközelebbi végtagját, hogy kirágassam a hulla alól. Mondjuk, lehetnék úridémon és csinálhatnám óvatosan, de hát nem a kavicsok, az anyaföld által okozott horzsolásokba fog belehalni. Főleg, ha rajtam múlik. És milyen szerencse, hogy rajtam múlik.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


New York keleti falán túl Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 17, 2020 12:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


No time to die
@Beelzebub && Kaitlyn
────────────── ──────────────
« Szószám; 834 • Zene; No time to die »
« That I'd fallen for a lie You were never on my sideFool me once, fool me twiceAre you death or paradise? Now you'll never see me cry There's just no time to die »
Egy karcos férfi hang gúnyolódik rajtam, s remegő kézzel egyenlőre nem eresztem a fegyvert le magam mellé. Mindenem fáj, mint ha egy vonat ment volna át a testemen. Úgy hiszem pár bordámnak annyi, s a vérem is itt ott ki sarjadt.
Újonnan szerzet "tetoválásom" pedig még úgy ég, mint ha csak bele fárasztották volna azt a húsomba. Mi féle tágy lehetett az? Miféle ördög szórakozik velem? Miért velem? Még vadásznak sem vagyok jó, mit akarnának velem?

Tanakodom a férfi kilétén, démon? Angyal? Nem tudom, minden esetre a hideg végig fut a hátamon. Már a jóre se foghatod rá, hogy angyali. Igyekszem pókerarcot vágni, hogy ne lássa, hogy teljesen össze szartam magam a látványától. Lehet ez nem sikerül s minden ott van arcomon, nem tudhatom. Tegyem le? Fut át a gondolat a fejemben, na persze. Még egy lövést adok le a fába, magamat is meglepve, hogy pont oda megy a golyó ahova azt akartam.
- Igen, te. - Jegyzem meg, hogy őt szándékozom, hogy megsérüljön.
- Ki a frrrranc vagy te? - Kérdezem, s a nyelvem csak úgy meg pördül, mikor a franc szóban a r betüt mondom, akár csak egy gengszter úgy csavarom itt gettósan a szót. De már nincs időm, egyből repül felém egy kő darab, mely szét zúzza a kezem. Mocsadék! Pisztoly a földre kerül, s én felüvöltök fájdalmamba, s térdre rogyok. Démon? De az angyalok is képesek erre... nem tudhatom milyen lénnyel állok szembe, minden esetre végig mérem azt, s hirtelen eredek futásnak a kocsihoz, ahol egy kulacs szentelt víz van. Csak remélem, hogy a kis hókuszpókusza nem térit el, de ha el is térit vállalnom kell, azt. Amennyiben úgy dönt még sem, hamarosan kap a fejére egy kis adaggal a kedvenc évjáratomból.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Beelzebub


New York keleti falán túl Tumblr_pdg2lsQVGI1thtqud_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
54
☩ Rang :
A torkosság démona
☩ Play by :
Hugh Dancy
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 04, 2020 9:22 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


Idegesített. Minden egyes lélegzetvétele, ahogy kapkodott az éltető oxigénért, mintha nem tudná melyik lesz az utolsó. Kezét az oldalunkra szorította, mely szúrt. Szíve sebesen verdesett, mint csont kalitkába zárt madárka. Mi tagadás megfordult a fejemben, hogy ki kellene szabadítani azt a kis madárkát. Félt, fáradt volt és ezért vinnyogott panaszosan az elménkben. Mantrázta, hogy nem tud tovább menni, hogy szüksége van egy kis pihenőre. A sajgó izmai, a szenvedés mit érzett most nem szórakoztatott, csak tovább kényszerítettem az erőltetett menetre. Szavamra Krisztus gyorsabban haladt azzal a kereszttel a vállán, pedig ő pontosan tudta mi lesz, ha megérkeznek, s nem kérdezgettet senkit folyton folyvást. Egy ideig még hitegettem. Csak még egy kicsit, csak még egy lépést Seymour, nem sokára lepihenhetsz. A rengeteg panaszkodása azonban elvette a kedvem a biztatásra, s úgy gondoltam, talán a jól bevált fenyegetésnél kell maradnom.
Fáradtságában megbotlott, hasra esett és nekem köszönheti, hogy keze előbb érintették a talajt, minthogy az orra találkozzon az anyafölddel. Állj már fel!
Ott feküdt, az izmai a kis szünettől kezdtek igazán lüktetni, zsibbadni. Kelj már fel! De olyan jól esett végre kifújni magát, hiszen mióta is meneteltetem és ki tudja miért? Miért?
Megint egy fölösleges kérdés, valahol sejtette, hogy ez nem egyszerű vadászat, hogy nem azért hajszolom végig az ismeretlen, veszélyes és félelmetes falon kívül, hogy a végén táplálkozzam. Összecsikordultak a fogaink a gondolatra. Táplálkozás. Még a nyál is összefutott a számban, melyet az ő kézfejével töröltem le ajkaim közül, míg ő heverészett, s próbálta messzire űzni a képeket, melyek engem kellemes borzongásra késztettek. Hús. Csontok ropogása. Vér. Belsőségek szakadása. Vér. Hús. Hús. Hús. Lehunyta a szemét, mintha az megoldás lenne, még a tenyerét is az arcához szorította, ahogy a hátára fordult panaszos nyöszörgés közepette.
- Remélhetőleg lesz az is. – az én hangom ábrándosan szakadt ki cserepes ajkai közül, melyeken idegesen végig nyalt. Úgy vélte tán most lenne itt az újabb ideje a kérdéseknek, hogy hová és miért megyünk. De tévedett, mint a legtöbb ember.
- Ha nem kelsz fel, akkor haszontalan vagy a számomra. – én állítottam fel magunkat, míg ő a kimerültségtől imbolyogni kezdett. – Mondd Seymour, haszontalan akarsz lenni a számomra? – mert ha nekem kell gondoskodni arról, hogy tovább haladjon, akkor csak egy kolonc. Tán nem a lábát rágnám le, hiszen arra szükségem van, de akad rajta más, aminek jelen pillanatban nem sok hasznát vesszük. Fogainkhoz érintettem a puha nyelvét, s ő rosszat sejtve lépett egyet rogyadozó lábakkal, mert az adrenalin a félelem mindig ad egy kis plusz löketet, bár úgy tűnt ez már tényleg nem segít rajta. Elérte a határait, mert az emberi test gyenge és korlátozott. Milyen szánalmas.
- Nincs mit tenni…- még mielőtt hátra száműztem volna ráharaptam a puha ízlelő szervre, hogy vér serkenjen belőle, fájdalmas ordítás azonban már nem jött ki a száján, csak valahol a gondolataink között szenvedett az éles fájdalommal. Káromkodott, míg én a vérét kóstolgattam, ami az enyém is. – Jó lenne, ha nem győznél meg ennél is jobban, hogy a nyelved teljesen felesleges, mert én azért szeretek beszélgetni. -
elnémult. Úgy tűnik az út hátra lévő része az én feladatom, amit Seymour tüntetőleges csenddel és duzzogással fog végig asszisztálni. Nem mintha zavart volna és érdekelni sem érdekelt.

***

Elkéstünk. Nem pusztán megállapítás volt, hanem számon kérés is, hiszen ez Seymour hibája. A fába fúródó lövedék hangjától Seymour teste ijedten rezzen össze, bár az is lehet a fortyogó dühömtől. Éhes vagyok, haszontalan volt és még miatta el is késtünk.
- Ohh szeretne még egy hullát? – dugom ki a fejemet a fa mögül. Bár én igazán sajnálom őket, a dögöt kevésbé szeretem, mert szeretem, ha az, amit eszem még ficánkol. A nő karján világító írást nézem. – Mindig meglep, ha valaki annyira ostoba, hogy idegen tárgyakhoz, csak úgy hozzáér. – egy kicsit közelebb léptem, de még így is tartottam a távolságot a fegyver miatt. Seymour életét csak én olthatom ki, de ez a nő már beleköpött az előbb a levesembe, hát nem kellene, hagyni, hogy megint megtegye. – Letehetné a fegyvert, mielőtt még valaki megsérül…- jelentem ki, de nem várok arra, hogy valóban leteszi-e, mert a legközelebbi földön heverő, öklömnyi kavicsot telekinézissel a keze felé hajítom. Remélem, összezúzza a csontjait, a törés hangja annyira gyönyörű, de beérem, azzal is, ha csak a fegyvert éri el. Ebben a tekintetben egyáltalán nem vagyok mohó.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Kaitlyn Zoé Payne


New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fu1aDwv1wblodx_500
Prove yourself and R I S E
Make 'em remember you l R I S E

New York keleti falán túl Tumblr_inline_q60fjdEKO91wblodx_500

☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
New York keleti falán túl Af8aa287453ac53038cf3082918bb269
℘ Sam
"Fájdalom-manipuláció Képes mentális úton fájdalmat generálni másokban.
Szárnyai nőttek, így saját maga levágta azokat egy késsel. Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Kemény vagy velem, néha ellenséges. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz."


New York keleti falán túl Tumblr_puk5ntmaLe1vfg7u3o6_540
℘ Jade - my sister
"Démoni apád céljaira akar használni. Két éve vagy a fogja, két éve viseli gondod, s képez téged ki a rosszra, tanít téged. Vajon újabb félvér háborút akarna? A célja mindenképpen az, hogy megbolygassa New York város "nyugalmát." Most new York felé tartasz abba a reményben hogy megsajnállak és elmond, hogy testvérem vagy, miről én mit sem tudok."

☩ Reagok :
98
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 19, 2020 4:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


No time to die
@Beelzebub && Kaitlyn
────────────── ──────────────
« Szószám; 834 • Zene; No time to die »
« That I'd fallen for a lie You were never on my sideFool me once, fool me twiceAre you death or paradise? Now you'll never see me cry There's just no time to die »
Steve ma az útitársam. Nem ismerem a foszert, de Drake ragaszkodott hozzá. Úgy gondolta mókás lenne vele elmennem, s találkoznunk egy potenciális vadásszal, aki vadászatra adta a fejét. Alexnek szóltam, hogy elmegyek, és azt is mondtam neki, hogy nem maradok sokáig. Egy napra van tőlünk a nő, majd vissza még egy. Ez a vadász, akiért megyünk egy szabadúszó,valóságos gyilkoló gép. Ő úgy éli az életét, hogy városról halad, s gyilkol jó pénzért. Rengeteg faj vére tapad a kezéhez. Van valamije, amit Drake kezébe akar juttatni. Drake véleményem szerint direkt nem hagyja el a várost, azok után amik történtek.  Elvileg ismerik egymás, gyakorlatilag nem érdekel. Hústoronnyal kell mennem, ez nekem jobban fáj. Miért nekem? Ja igen, elfelejtettem mondani Drakenek, hogy nem igen jártam a falon túl úgy mond, csak is a faltól nem messze kutattam. De most mondtam volna, hogy nem, nem megyek a főnöknek? Ezt a kedves kis vadászt, azért kaptam, hogy majd ő vigyázz rám. Nem egy eszes, de iszonyatosan jó harcos. Hatalmas férfi, kopasz s ritkán beszél, de ha meg is szólal, bár ne tette volna.
Ritka pillanat, amikor autót lehet használni, de most élvezem, hogy igen. Napelemes autónk csak úgy hasít, bár nem túl halk az biztos. Régi időkben ez mindennapos volt, kellett valami papír is, hogy vezethess, de itt elég, ha csak nagyjából tudsz. Nem kell sokáig mennünk egy napi útra van a nő. Megálltunk tábort verni, s enni valamit, amit hoztunk, vagy is én, útitársam jó kis vodkát hozott magával.


Megérkeztünk a napkelte után nem sokkal, s láttam a titokzatos nőt, ahogyan a sátor előtt ült. Kis tisztáson vár minket, körülöttünk fák, s a kocsit leállítva lépünk a nő elé. Izgatottan pattan fel, s egy kis zsákot szorongat. Hústorony mögöttem jött, mind a ketten tudjuk, hogy nekem kell beszélnem. Nem félek, hiszen Drake ismerőséről van szó.
-Hol van Drake? - Kérdezi idegesen, s mire én csak azt felelem, hogy engem küldött, ami a nőnek nem tetszik. Látszik, hogy egy gondolat siklik végig a fejében, s ingerültsége egyértelmű. Homlokán egy kis ér éppen, hogy csak ne pattan meg. Tekintettem a zsákra irányul, s téma tereléséért igyekszem a lényegre térni..
- Ez lenne az? - Kérdezem, a nő végig mér engem, s mint akinek teljesen elmentek otthonról az előveszi a fegyverét, ami egy hatalmas kard. Félelem eluralkodik rajtam.  Felteszem a kezem, s próbálom csitítani, de ekkor agyas útitársam fegyverét villogtatja. Mire szólhatnék neki, az lő egyet, ami súrolja a nő bal karját. Ha meg akarná ölni Steve, már megtette volna.
A nő sem rest cselekedni. Hirtelen mozdulattal a bokájához kap, ahol egy kis kés található, szamuráj kardját addig eldobja. Kését egyenesen felém dobja. Sikeresen elhajolok, ám az kivág egy kis részt belőlem, majd puffanást hallok. Nem a fegyver volt. Hátra nézek, s látom, hogy Stevet találta a kés egyenesen a szeme között.
- Jó, nyugodj már le!! - Mondom zihálva. A nő vérben forgó szemekkel esik nekem, s igyekszem a tanultak alapján helyt állni, de mind tudjuk, hogy bénaságom határtalan. Földre terít s fölém magasodik, izmai megfeszülnek, teljes téboly van a szemében. Itt vált számomra nyilván valóvá, hogy valami történt vele. Nem messze landolt tőlem Steve s annak fegyvere, igyekszem azt elérni. Nyújtózkodom, s küzdök, miközben a nő a késsel felém hadonászik, itt ott megvág engem. Valahogy sikerül a lábam felhúznom, hála a jógának, s hasába rúgok, s ekkor ki esik a személyes teremből, éppen csak egy kis másodpercnyi időm lesz, majd jobbra tudok gurulni a fegyverért. Meg ragadom, s lövök felé. Megtorpan, s összeesik. Ekkor látom, hogy a golyót is kicserélte még pedig angyal pengéből készült lövedékre. Lelőttem egy embert, vagy is majdnem embert. Egy élőlényt, ki valószínűleg valami hatása alatt volt, ki ártatlan volt. Lassan zihálva teszem le magam mellé a fegyvert, s kezeimmel tolva próbálok felállni. Mit tettem? Körbe pillantok, s nem értem ez mi volt, nézem őket ahogyan ott fekszenek. Nem értem ez mire volt jó, hogy átvert minket át. És azt se, hogy hogyan élheted túl ezt egy gyakorló vadásszal szemben. Csupán a véletlen, s talán annak is köszönhető, hogy a vadász nem volt tudatában. Feltápászkodtam, s rá pillantok a nőre, kinek a karján egy vésés van. Mi ez? Kérdezem magamban. De nincs időm ezzel foglalkozni. Bár tudnám mi ez, de tudom hogy Natalie tudni fogja, ha lerajzolom neki. Igyekszem megjegyezni a formát, de eközben pillantom meg a zsákot a kezében.

***


Bele nyúlok, s egy kő van benne. A #kő vörösen izzani kezd, majd forrónak érzem azt, s leejtem. Fűben landol, s olyan sose tapasztalt érzés kerít hatalmába, majd hirtelen a jobb karomon felfut egy szöveg, melyet nem tudok értelmezni szó szerint forrni kezd az, mire én felüvöltök, s az bele mar a húsomba. Hangok cikáznak a fejemben, s képek villannak be, melyeket nem tudok értelmezni.
Tetoválásra emlékeztető minták, írások kezdenek megjelenni rajtam.
- Mi a szar??? - Bámulom, s fájdalmam elviselhetetlen. Hirtelen fa irányából neszt hallok. zsebre teszem a követ, mely már nem világít. Ide oda cikázik a szemem.
- Ki vagy ott? - Kérdezem ingerülten, s a fegyvert keresem. Megragadom, s a fa irányába lövök egyet, ami biztosan tudom, hogy senkit nem talál el, de figyelmeztetni akarom.

#kaitlynplot


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I'm scared every day. I'm just hiding
Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrkaioSGH1tw2m0e_250Profil szerkesztése Tumblr_inline_pdrk5qaWGC1tw2m0e_250
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


New York keleti falán túl VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
809
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Elmosolyodom lágyan a kijelentésre. Ajaj, ezt még egyszer vissza fogod szívni! Főleg, ha tényleg leülnek a nevelőapjával egy körre. Bár nem sokat láthat belőle, mert éppen elfordulok tőle és egy nyársat én is megkezdek. Nagyon éhes vagyok már, fáradt is, de nem ásítok olyan szorgalmasan, mint ő.
- Jó nagy különbség van a között, hogy valakinek a nyakán laksz, vagy vele élsz.
Ennyiben letudom a dolgot, tőlem gondolhatja úgy hogy a nyakukon lakok, de ez nem igaz. És ő sem a nyakukon lakik, még ha nem is tett lépéseket annak érdekében hogy a családból bárkit is megismerjen közelebbről. Az a baj hogy ezt gyerekésszel nem fogja fel, pedig ez az utca kétirányú. Van amit felfog, mert eszes, mintha azonban lázadást éreznék a család irányába. Legalább is úgy viseltet irányunkba. Csodálom hogy engem nem küld el a jó búsba! Azért a jövőbeni elképzeléseire rátérve én is visszatérek az arcocskájához. Komoly tervek. A lényeg hogy ne kelljen függnie senkitől. De hát most sem függ senkitől!
- Ott sem lennél magad. Mindenki a nyakadra járna.
Sőt, szerintem azzal még jobban magára hívná a figyelmet, mint most. Aztán meg jön a kérdés, amit tényleg nem vele akarok megvitatni.
- Nem.
A fenéket nem! De nem akarok erről beszélni, úgyhogy inkább marad az evés. Meg a további önálló életének ecsetelése.
- Nah, azért nem. Tegyük fel, hogy valaki a falhoz vág, mert nem tetszel neki. A kollégiumi társad nem fog kiállni érted, sőt, még ki is röhög. Ellenben én, odamegyek és megverem ezért! Apád szintén!
Szegény ördög dupla verést kap. Sarkalatos megvilágítása ez a példa annak, hogy kire lehet számítani a mai világban feltétel nélkül, és kire nem. Remélem veszi a lapot és mosolygunk rajta egyet. Persze jöhet azzal is, hogy ő valójában nem az apja, de ez se igaz. A nevelőapja mindenképp, jelenleg.
- Egyszer Freya és William is itt hagy minket. Csak ne akarj mindenkit ellökni magadtól! És én szerintem most még korai volna. De te tudod!
Bár ebben nem teljesen vagyok biztos, leginkább csak azért korai, mert nemrég jött. Egy kicsit még melegedhetne a fészekben, mielőtt elhúz. Csendben rágok, ő meg elég gyorsan befejezi az evést és feláll mellőlem. Így legyen ötösöm a lottón. Bár nincs is lottó. De tudtam hogy én fogom kezdeni az őrködést, szóval bólintok neki egyet.
- Jó éjt!
Én még befejezem az evést, rendet rakok a tüzünk körül és eloltom, de előtte az égő társulatunk már nem égő sírját is be kell temetni. Utána valószínűleg egy őrpozíciót keresek magamnak a fák között, hogyha mégis felbukkanna még valaki, az ne tudjon meglepni minket, inkább én lepem meg őt.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 05, 2020 1:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Kicsit meglep, hogy egyet ért velem, ám azért nem lehetetlen megnevelni, de nyilván nem fogom azt mondani neki, hogy meg lehet engem is zabolázni, mondhatni hozzászoktam már, mert anyukám nagyon lekövetett és mindenről tudott. Nem volt nehéz dolga, ha nem értem haza időben, tudta kivel és merre lehetek, nem voltak titkaink. Meg természetesen ennek köszönhetően barátaim sem.
- Létezhet, de rajtam haszontalan kipróbálni is. Vonom meg a vállam mosolyogva és büszkén, mert bizony nehéz eset vagyok és persze távolságtartó is egy kicsit. Nem szeretek magamról beszélni, mert félek, hogy bármi kis jel arra mutat majd, hogy valami nincs rendben velem. Mivel én nem bízok senkiben, gondolom ezért nehéz bennem is megbízni egyáltalán. Kicsit kiismerhetetlen vagyok, még saját magamnak is.
- Nem, de nem akarok a nyakukon lakni, nem tudom neked ez miért jó, de én nem így képzelem el a jövőbeli énem. Hülye leszek megmondani neki, hogy valójában csak félek, hogy minden tiszta toll lesz, mert hát vannak érzelemhullámaim, amit nem tudok helyén kezelni.
- Alig várom, hogy meglegyen a vizsgám és biztosan kérek majd egy szolgálati lakást, ahol magam lehetek. Én is valahogy így gondoltam amúgy, de legalább ő is belátja, hogy jobb lesz nekem így, mint csak egy köszönőviszonyban lévő családban. Lehet rokonaim, meg a vér kötelez, de hát csak félig tartozom hozzájuk, a másik felem meg egy angyalé, de vajon kié? Valami bukotté vagy egy harcosé, esetleg egy arkangyal bűne lennék? Franc tudja, minek is agyalok ilyeneken...
- Régebben sem fordult meg a fejedben? Fura. Megvonom a vállam, mert hát tíz éve csak megfordult a fejébe, de hogy is kérdezhetnék erre rá úgy, hogy nem buktatom le magamat? Persze az, hogy gyorsan rávágja is egyféle gyors tagadás, de ebbe már inkább nem megyek bele, ha nem akar róla beszélni egy taknyossal, hát nem erőltetem.
- Így is egyedül vagyok mondhatni, akkor már miért ne lehetnék teljesen. Az egész olyan, mintha egy kollégiumban élnék emberekkel, akikről nem tudok semmit, ettől már csak jobb, ha nem kell osztoznom velük. Amúgy is, ha véletlen találnék magam mellé valakit, akkor jobb a saját lakásra felmenni, mint oda. Bár ez a veszély nem fenyeget, de higgye csak azt, hogy valójában csak pasizni akarok, mert akarok is, csak nem találtam még meg azt, akit érdekelnék.
Ásítok és nyújtózok egyet, miután félre dobom a mókuska csontját, amiről már lerágtam a húst.
- Megyek ledőlök, majd ébressz fel, ha váltsalak az őrködésben. Felállok, leporolom magam és el is indulok a ház felé, ha nincs több mondanivalója, nem akarok a Crusaderekről beszélni, számomra ez csak egy név, amit viselek, de nem érzem magam a család tagjának. Persze részben magam miatt is, elvégre ki örülne egy félvérnek? A család nevének bemocskolása a létezésem és nagyon nem hiányzik, hogy mindenki gondolataiban így lássam magamat.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 03, 2020 10:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Hitetlenkedve néz rám, ebből már tudom, bizony egy mukkot sem váltott a testvéremmel, a köszönésnél tovább nem juthattak. A nevelésével kapcsolatban egyetértünk.
- Miért, kit lehet? Létezik olyan hogy nevelés? Gyakorlati értelemben.
Számomra nem, de kíváncsi vagyok ő megkérdőjelezi-e. Közben elkészül a sült hús, ő már gyorsan szed magának, én pedig kérdőn tekintek rá, még az előző kérdésem kapcsán. Kicsit rosszul esik ezt hallani, hogy alig költözött ide, már kezdjük megszokni, de ő menni akar.
- Úgy akarsz élni, mint régen a népek? Nyomorogni, amíg meg nem halsz?
Cukkolom egy kicsit felmordulva, de aztán én is szedek magamnak egy nyársat.
- Amint sikerülnek a vizsgáid, vadász leszel, ha te is úgy akarod. Az több, mint egy munka. Meg fogsz élni belőle és oda mész, ahova csak akarsz. Kérhetsz szolgálati lakást is, mint William.
Bár szerintem ennek a nevelőapja nem fog örülni, azt is tudom miért. Úgy fogja érezni hogy valamit elszúrt, majd a nyakára jár, meg az agyára megy, ha csak tényleg nem ülnek le beszélni. Én meg adom neki itt a tippeket! Hm. Harapok a nyársamból és csendben rágcsálok, de amikor megkapom a szokásos kérdést, amit már nem először tesznek fel, abbahagyom. Volt idő amikor elgondolkodtam rajta, úgy tíz évvel ezelőtt, de most már nem.
- Sosem!
Vágom rá gyorsan, gondolkodás nélkül. Elvégre ez volt a kérdés. Aztán tovább eszem a mókusomat. Az ásítozásából arra tippelek, hogy nem ő fogja kezdeni az őrséget.
- Aztán mire ez a sietség? Szeretnél egyedül maradni? Független lenni?
Bököm ki végül két falat között, mert ez még kikívánkozott belőlem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 30, 2019 4:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Lehet minden lében kanál vagyok, de mivel a legtöbb időt Zagarral töltöttem, leginkább csak nála húztam ki a gyufát. A többiekkel alig találkoztam, leginkább a szobámban töltöm az időm vagy távol a háztól valahol a városban vagy a vadászbázison. Nem én választottam ezt a családot és valahogy kétlem, hogy valakinek ez a legnagyobb gondja, hogyan szólítsa meg az unokatestvére lányát, aki a sajátjával egykorú körülbelül.
- Engem úgy sem lehetne megnevelni. Nézek jelentőségteljesen az elit vadászra, aki már biztosan tudja, hogy milyen önfejű, meggondolatlan és makacs vagyok, ha valamit a fejembe veszek, akkor ott nincs vissza út és végigcsinálom. Persze a kirohanásom a városból az a fránya jósgömb miatt volt, amitől beparáztam és muszáj voltam elmenekülni, aminek a végén már repültem, amit jó, hogy nem látott senki. Nem tudom mennyi időm van még, hogy eltitkoljam ezt mások elől.
- Amint lesz munkám úgy is elköltözöm onnan. Megvonom a vállam és tovább piszkálom a tüzet. Nem szeretnék olyan helyen lakni, ahol félnem kell, hogy mi lesz, ha előjönnek a szárnyaim és nem tudom gyorsan eltüntetni a nyomokat magam után. Eszem ágában sincs megismerni a család ezen részét, akiket eddig nem is ismertem. Persze erről anyám tehet, de nem érdekel, biztosan meg volt rá az oka. Hálásnak kellene lennem nekik, hogy befogadtak, de valahogy mégis úgy érzem teher vagyok csak számukra, elvégre senki sem foglalkozik velem, csak Zagar. Közben a mókushústól egyre boldogabb a gyomrom, ahogy telítődik. Nem vagyok nagy darab, szóval én a kevéssel is elég jól beérem.
- Te sose vágytál párra vagy gyerekre? Kérdezek csak úgy közömbösen és közben belemászok a gondolataiba, hogy minden szaftos csúnya szót halljak a fejemben, amit nem mondana ki. Közben eszembe jut az apukám, hogy megkereshetném, de valahogy nem füllik a fogam ahhoz, hogy angyalok közé merészkedjek, ők elítélik a fajtám és azokat is, akik nefilimeket nemzenek. Tudom kicsit bunkó kérdés amúgy feltettem, de hát a legjobb barátjának megadatott a család, szóval gondolom ez neki is belefért volna, ha csak nem történt valami tragédia, amibe sikerült beletrafálnom.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 29, 2019 11:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nem szólok bele a fűszerezésbe, mégha nekem nincs is rá szükségem. Viszont a válasza meglep. Amilyen minden lében kanál, azt gondoltam, párszor már felidegesítette a nevelőapját. De a testvéremet sem úgy ismerem, mint aki lógni hagyna a levegőben valakit, akit szeret, vagy Ruby esetében, akiért felelősséget vállalt. Senki sem kényszerítette rá hogy ezt tegye, bár őt ismerve sejtettem hogy nem lesz nemleges válasz.
- Aha. Amilyennek ismerem, biztos azon aggódik hogy egyáltalán hogy szólítson meg. Aztán mit mondjon, amivel nem sért meg. Nála itt kezdődik az aggódás. De addig örülj, amíg nem akar megneveleni! Borzasztóan mániákus!
Inkább nem folytaton azzal, hogy látom mit művel Freya-val, akire szó szerint rátelepszik. Will meg látványosan sz@rik a fejére, mégis mindig minden nap megpróbálkozik vele. Lehet hogy csak hagynia kéne egy darabig. Nah mindegy. Mondom én, akinek fing fogalma sincs az egészről. Ő legalább felnevelt két gyereket ebben a veszélyes világban.
- Jobb lenne, ha te kezdeményeznél, annak szerintem ő is örülne.
Abból amit csinál, mármint durcásan és vehemensen piszkálgatja a tüzünket, leginkább az jön le, hogy tipikus gyerekként fogja fel. A legegyszerűbb mindenért másokat hibáztatni. Remélem azért eljutott hozzá a mondanivalóm tartalma és megfontolja. Választ már nem várok erre, tekintve hogy elkezdett enni. Én is magamhoz veszek egyet. Még forró, sűrűn fújkálni kell.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 28, 2019 11:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Még a saját anyám temetésére sem mentem el, nem hogy másokén szavaljak. Ő akart meghalni, hát segítettünk rajta, ennyi és nem több. Elmegyek és találok szappant is, de valahogy nincs gusztusom használni, mert ki tudja miből készítették, így otthagyom, ahol van. A törülköző bőven elég nekem. Zagar a kezembe nyom egy vödröt, majd útba állt és már mehetek is tisztálkodni.
- Rendben, hozok vizet. Elis megyek és megmosakszom. Néhány toll még előkerül, amiket el is égetek, hiszen megvan hozzá az eszközöm. Annyira utálom ezt az egész titkolózást, de nem tartozom sehová, se az emberek közé, sem az angyalok közé, talán nincs is ettől rosszabb. Az érzelmi hullámok meg mindig rosszkor törnek elő és egyszer biztosan le fogok bukni, meddig tudom még ezt elhallgatni, ki tudja.
Amint készen vagyok el is indulok visszafelé, eléggé lógatom az orrom, mert nincs jó kedvem, nincs senkim, úgy érzem teljesen egyedül maradtam a gondjaimmal. hiányzik anyám, vele mindig mindent megbeszélhettem.
- Akkor itt sem vagyok. Mosolyra húzom a szám és a házba megyek keresgélni, találok nyársakat, tisztákat, szóval csak áttörlöm és megyek is kifelé velük, meg viszek pár fűszert is, mert a sótlan hús nem a legjobb. Zagar gyorsan megnyúzza és kibelezi a mókusokat, szóval én csak nézek, de nem látok neki egynek sem, mert mire azzal végzek, ő már rég végezne mindegyikkel. Nem hiába, az évek és a rutin megvan, ez látszik. Átadom a nyársakat és mikor a tűzre kerülnek megsózom őket és szórok rájuk még egy kis borsot is, mert azzal finomabb lesz. Nem találtam semmit, amit még ehetnénk hozzá, szóval csak ülök és a tűzbe bámulok, amikor váratlan kérdés érkezik.
- Tök jól, olyan vagyok, mint egy szellem, átnéznek rajtam és hozzám se szólnak, így nincs veszekedés meg semmi. Kihallani a hangomból, hogy mennyire is jó, tényleg tesznek rá, hogy mi van velem, csak egy helyen lakunk és ennyi. Reméltem ott lesz Freya majd edzeni, de csak az ikre érdekli, az apja meg mindig elfoglalt, van jobb dolga is, én meg nem zavarom őket, elvégre csak egy púp lehetek a hátukon, akit el kellett vállalniuk.
- Senkit sem érdekel, eltemették és szerintük ezzel le van tudva. Megvonom a vállam és egy gallyat felveszek a földről, hogy a tüzet piszkáljam fele, majd mikor lángra kap, akkor be is dobom a többi közé elégni. Általában egyedül mászkálok vagy Zagarral és ennyiben kimerült a dolog. Will még igaz ott van, de a kis kalandunk óta nem tudom, hogy is álljak hozzá, szóval róla sem tudok mit mondani, bár kétlem hogy ő most szóba kerülne. Nincsenek barátaim, magamnak való vagyok, talán ha találkoznék más nefilimekkel... de mi a biztosíték, hogy velük jól érezném magam? Hiányzik Athlan, vele olyan jól megvoltam, amíg el nem kaptuk és ki tudja mi lett vele.
- Az már jónak tűnik. Leveszem az egyik mókust és megkóstolom, elég porhanyós lett a húsa és fújkálva, de enni kezdek inkább, addig sem kell beszélgetni, legalábbis remélem, mert nincs sok kedvem ehhez, csak rosszul érzem magam és legszívesebben csak kiengedném a szárnyaim és elrepülnék, hogy lesz, ami lesz.
- Ez finom. Nem ettem még mókust, de jó íze van. Nem emlékszem miben maradtunk az őrködés szemszögéből, de én már kezdek álmos lenni, aminek a jele egy fáradt ásítás két falat között, persze a kezem a szám elé teszem, mert nem vagyok én annyira neveletlen. El sem rohantam volna, ha nem ijedek meg attól a fránya jósgömbtől vagy mitől, ami megéri a természetfelettiek jelenlétét.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 27, 2019 5:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nézek egyet magam elé, aztán bólintva megvonom a vállam. Enyhe kifejezés ez arra, hogy mennyire koszosak vagyunk. Utána lapátolni kezdek, most visszafelé megy a föld. Örülök neki, hogy nem akar itt szavalni, meg kis előadást rendezni, inkább besegít a földelésbe, csak a lábával, mert nincs több lapát, de úgy is jó.
- Rendben.
Betemetjük a nőt, a másikban még lobog a tűz pusztító ereje. Amíg Ruby a törölközőért szalad, én kihozok egy nagyobb lábost a konyhából és a vödör vizet beleöntöm. Akkor még a kajának hoztam, nem gondolkodtam azon hogy oltári büdös leszek. És nem csak én.
- Nesze!
Felállok, amikor kiér, az üres vödröt neki nyújtom. Aztán a kezemet magam elé emelve mutatom az utat. A tűzhöz viszonyítva északra, persze elég ha azt az irányt tartja, amit most lát.
- Nagyjából tíz perc séta, abba az irányba. Egy idő után körbe fog venni az erdő, de a kút a tisztáson van. Az a vödör pedig kelleni fog.
Mutatok később a már kezében szorongatott kellékre. Én most leguggolok a tábortüzünkhöz, alig pislákol benne valami. A kezem az öngyújtómért kotor.
- Hoznál nekem is vizet benne?
Faág, meg fadarab van itt, ezek már neki akartak állni főzni, szóval csak annyi a dolgom hogy begyújtom újra és rádobálok párat. Utána el tudok menni én is lemosni magamról a koszt a ház háta mögé, annyi víz már nem marad hogy az ingem és a mellényem tisztább legyen, utóbbiról még leszedem, de a másikra rá fog száradni a vérrel keveredett víz. Egy fokkal még mindig jobb, mint az előbb. Vissza öltözöm, úgy térek vissza a tűzhöz. Addigra Ruby is megérkezik. Elveszem tőle a vödröt, odarakom a farönk mellé.
- Aha!
Vágom rá a kérdésére, aztán lerakom magam a farönkre, hogy megnyúzzam az ételünket. Körbe sem néztem a konyhában, de az fix hogy nekem nem kellenek a sz@rjaik, akármilyen kaját is találni még bent. A lenyúzott bőrüket, a belsőségeiket és a levágott fejüket egy helyre dobálom, majd mindegyik a nyársra húzva végzi, egy alapos átmosást követően. Szám szerint nyolc mókus, az nem sok, de maradni fog reggelre is belőle. Utána elviszem a kupacot, beledobom az égő sírunkba, és kezet mosok. Nem igazán gondolkodom a köreten, vagy akármi máson, az erdőben csak az van, ami van, persze a házban lehet. Ha netán Ruby mégis megfűszerezi, akkor csinálja. Később én is helyet foglalok a tűz mellett, figyelem a nyársunkat, kis idő múlva azonban Ruby szomorkás ábrázata kerül a képbe.
- Mondd, hogy jössz ki a többiekkel? A testvéremmel? Freya-val?
Az öreget és a fiút inkább nem kérdezem, mind a kettő nehéz ügy, az egyik kiszámíthatatlan, a másik pedig pontosan az én fajtám, csak néhány fokkal rosszabb, mert fiatal. És fogalma sincs róla, valójában mennyire szerencsés.
- Beszéltél már velük anyádról?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 22, 2019 3:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Nem tudom mennyire a bosszúvágy, hogy el akarom égetni őket, inkább csak a gyújtogatás az, ami tetszik és az, ahogy látom elégni a testeket, csontig minden elég és ki tudja, talán még azok is, bár kétlem, hogy ez olyan durva lesz. Bemegyek az üvegekért és lelocsolom a testeket, arra azért odafigyelek, hogy én meg a föld körülötte ne legyen olyan, mert nem akarok erdőtüzet, amikor amúgy is már pusztulásba kezdett szegény bolygónk. amint megkapom a jelet, akkor a begyújtott gyufát eldobom és be is lobban a tűz, ami mosolyt csal az arcomra. Engem annyira nem zavar az égett hús szaga, mert ez a lenti helyhez képest, amit kitisztítottam hát jónak mondható.
- Hát nem vagyunk a legtisztábbak. Jegyzem meg, de igazából én még mindig jobban nézek ki, mert rajtam nincs annyi száradt vér, mint Zagaron. Persze nem néztem tükörbe, lehet én sem vagyok jobb passzban, mert rám is fröccsent a vér, amikor megöltem azt, aki hátba akarta támadni Zagart. Nesze nekem izgalom mi? Csak történt valami és hát mondhatnánk, hogy első bevetés kint, de az sem lenne igaz, mert én kerestem a baj vagy az talált rám? Nem is tudom.
- Nem akarok én semmit, inkább mutasd meg merre van a kút, amint betemettük őket. Én a lábammal taszítok be egy nagyobb adag földet a sírokba, hogy hamarabb végezzünk. Utána megkérdezem, hogy megtanít-e megnyúzni a mókusokat, amire rám kacsint. Én meg zavartan pislogok csak, mert nem vagyok ehhez szokva. Tudom, nem udvarolni akart, inkább olyan baráti dolog lehet vagy bajtársi. Nem tudom, de inkább elfordulok tőle. Anyával kacsingattam csak eddig, de ő nincs itt és fogalmam sincs, hogy ha van is valahol, akkor az merre lehet. Könnyen kezelem az idegenek halálát, sőt még segítek is meglelni azt, de az ő halálát nem tudom elfogadni.
- Rendben. Én a saját részemről akkor el is megyek a kúthoz, amint megkapom a kellő instrukciókat odafelé. Előtte a házban keresek magamnak törülközőt és szappant is. cicamosakodás lesz és gyors vissza felöltözés az már biztos. Elég gyorsan végzek és el is indulok vissza, már talán leégett annyi a dagikból, hogy be lehessen temetni őket, szóval jöhet a kajálás. Az már tisztább lesz és a gyomrom korog is, ahogy helyet foglalok a tűznél.
- Keressek tiszta nyársakat? Kérdezem meg és gondolom igen lesz a válasz, de fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom. Ő is gondolom megmosná magát és nekem addig le kéne kötni magam valamivel, aztán jöhet a mókuskák nyúzása és megsütése. Amit mond, azt azonban megcsinálom és körülnézek a konyhában, hogy van-e fűszer vagy krumpli vagy valami más is, amit még odatehetnék főni, elvégre körettel jobb íze lesz mindennek és laktatóbb is lesz.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 20, 2019 8:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nem ástam nagyon mélyre a gödröket, nem úgy, mint a tekintélyes iparosok, ezért hamar ki tudok kecmeregni belőle, segítség nélkül. A négy holttest egyesével mászik be a gödörbe, nem magától, de ketten könnyedén elhúzzuk őket.
- A házban láttam pár üveget.
Bólintok neki igennel, azután hogy az utolsó emberünk is a gödörben végezte. Megértem a bosszú vágyát, bár ettől aztán nem lesz jobb. Persze ő ezt nem tudja, szóval hagyom, hadd csinálja amit akar. Majd megint kapni fogom az ívet érte a nevelőapjától, de az a jövő zenéje, nem biztos hogy a fülébe jut. Én meg nem mondom neki el, nem kell mindenről tudnia. Amíg Ruby a házba megy összeszedni ami a gyújtogatáshoz kell, addig én egymagam elcipelem a nő holttestét a neki szánt sírig és beleteszem.
- Hajrá!
Drukkolok a gyújtogatáshoz, amikor már visszaért. Messze vagyunk a fáktól, és a sír szélein csak föld van, nem lesz ebből erdőtűz, de majd ügyelek. Mondjuk én csak nézem, nem segítek neki, mert ő akarta ezt és azt hiszem, ha örömöt nem is, de elégtételt biztosan érez ezáltal. Figyelem a ténykedését, közben szusszanok párat, mert bár jelét nem adtam és nem látszik rajtam, de tele van a hócipőm a mai nappal. Mindketten az ébredező tüzet figyeljük, ő meg jön a kérdéseivel.
- Valahogy úgy. Csak eszünk is. Meg nézz rám! Aztán magadra!
Rám száradt a vér, büdös vagyok, kiizzadtam, a kezeim is koszosak, ahogy neki is, szóval ránk fér egy mosdás.
- Megmutatom hol van a kút, csak előtte temessük be őket! Akarsz egy imát, vagy valamit mondani?
A lapáttal a kezemben megyek a nő sírjához, mert semmi kedvem még itt fél óráig bámulni a tüzünket, ráadásul az emberi test is büdösen ég. Én nem fogok itt szertatást rendezni, úgyhogy ha ő sem ragaszkodik hozzá, akkor csak belapátolom vissza a földet a gödörbe, aztán elegyengetem a tetejét.
- Ellesed te azt magadtól is!
Kacsintok rá a kérdését követően és igyekszem a végére érni a lapátolásnak.
- Ez még egy darabig égni fog. Néha odafigyelünk rá, nehogy tovább terjedjen, aztán majd ha kialudt, betemetem.
Bökök a fejemmel az égő csoportosulásunkra.
- Te nézz szét a házban, amíg még világos van és keress olyan papírokat, holmikat, amikből kiderül kik voltak ők. Tudod, ha kiderül hogy mégis anyád karja van a táskádban, akkor ez hasznos volna.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 05, 2019 9:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

 Mindegy is, hogy mi történt anyámmal, hiába beszélek róla, nem leszünk előrébb. Zárkózottan éltünk és nekem se voltak barátaim, mert ő volt ott mindig, meg neki én. Fogalmam sincs, hogy mi zajlik körülöttem a világban, de most nem is érdekel. Azt hittem nyomot fogtunk, kicsit beleéltem magam és zsákutcában találtam magunkat ismét. Az ujj, amit elraktam majd kiderül, hogy kié, de csak a városban tudunk DNS tesztet csináltatni, legalábbis remélem, hogy tudunk. Zagartól kicsit távol ismét önmagam vagyok és hát takarítani kezdek, amíg ő ás odakint, elvégre ő jobb fizikumban van, mint én, szóval meghagyom neki az ásást. A pincéből összeszedett fekáliával megrakott zsákkal megyek ki és bele is dobom a gödörbe, amire rábök a fejével.
- Nagyon undi volt, még szerencse, hogy a gyomrom bírja az ilyesmit. Sóhajtok fel, majd az utasítására megtörlöm a homlokom, majd a kezemmel egy 'vettem' jelzésértékű mozdulatot villantok felé, ami nem más, mint egy fegyver a mutatóujjammal és hüvelykujjammal, a többi ökölbe van szorítva. Nem sok életkedvvel, de szorgalmasan szedegetem össze egy másik zsákba a csontokat, meg ami rajtuk maradt. Van jó pár elszórva, még bogarak és legyek is járnak hozzájuk bónuszba. Nagyon fúj, de muszáj megcsinálni, alig várom, hogy végezzek, mert ezután már a jobbik rész jön majd, a pihenés. Éppen indulok visszafelé a gödörhöz, hogy ezt is beledobjam, mikor int nekem az elit vadászunk.
- Ja, ezzel minden csont és egyéb dolog el van takarítva. Beledobom és egy félmosollyal fordulok felé, amiért megköszöni, hogy a pincével is végeztem. Ja azzal kezdtem, mert attól rosszabb nem lesz semmi.
- Szívesen, de ahogy látom te sem vesztegetted az időt. Célzok a három gödörre, ami ki lett ásva, majd a mamlaszok felé nézek. Most komoly nekem is be kell szállni a cipelésükbe? Ez borzasztó, már lájuk nézve is leszakadt a karom. Talán zsír jó részt a testük és nem lesznek annyira baromira nehezek.
- Rendben, de én hadd gyújtsam meg őket. Nagyon szeretnék gyújtogatni, de erre már biztos rá jött Zagar is. Az okát nem tudom, hogy mitől van ez, de még semmit sem gyújtottam fel amúgy.
- Rendben. Megyek segíteni és hát guggolásból emelem meg, hogy ne szakadjon le a derekam, az nem lenne buli. Persze csak vonszoljuk őket a földön jó eséllyel, de a gödörbe mind beleesik és már jöhet is az alkohol, amivel lelocsoljuk. Persze itt nincs kint semmi, be kell mennem a lakásba keresni valamit, amivel kimehetek és odaadhatom a társamnak, elvégre ketten hamarabb végzünk a locsolással. Amint megvagyunk és kapok engedélyt, akkor egy gyufát meggyújtva rájuk is dobom azt és egy darabig nézem az orrom elég téve a kezem, ahogy elégnek.
Jöhet a következő, a temetés, a nővel könnyebb dolgunk van, csak betesszük és mehet is rá a föld, én a lábammal rugdosom a földet rá, mert csak egy ásó van, de ez is több, mint a semmi.
- Na és hogyan tovább? Betemetjük a sírokat és bemegyünk pihenni? Érdeklődöm és közben arra gondolok, hogy mit fogunk enni. Eszembe jutnak a mókusok, amikkel visszajött Zagar és megnyugszom, hogy éhen, nem fogunk halni, de én már nagyon ennék valamit.
- Megtanítasz megnyúzni a mókusokat? Valószínű ezt a mondatot se sokszor hallotta még lány szájából, de hát nem vagyok átlagos és valahogy nem visel meg, ha meg kell ölni valakit, legalábbis eddig nem viselt meg, de ki tudja, mi lesz később.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 28, 2019 7:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
- Valószínűleg mert nem is tudtak.
Megrázom a vállam, nem úgy, mint amikor nem érdekel valami, hanem tanácstalanul. Biztos sokat gondolkozott ezen és könnyebb másokat okolni, mint feldolgozni a valóságot, ami annyi lenne, hogy senki sem tud semmit róla. Ami még inkább gyanússá teszi az egészet, elvégre csak voltak közelebbi barátai, akárkik, akik többet tudnak. Még ha azt nem is, hogy akkor pontosan mi történt, de például hogy mit tervezett, hova indult. Távolabb megyek a háztól, a fák kezdetéig, valahol előttük kezdek el ásni. Három gödör rendel, egy a nőnek, egy kisebb a házból és környékéről összegyűjtött maradványoknak, meg a kosznak, egy nagyobb pedig a négy hullánknak, akiket el fogunk égetni. Szóval azt sem kell annyira nagyra vájni. Ez a fene ásás eszembe juttatja azokat a napokat, amikor szinte naponta temettünk el valakit. Mindenki levert és depressziós volt tőle. Én is inkább elhessegetem ezeket az emlékeket, utána már azon agyalok hogy az elmúlt napokban az öreg nagyon dolgozott valamin, és a testvéremmel susmusoltak. Mi van, ha Ruby anyja után nyomoztak? Vagy még nyomoznak? Nyilván elmondták volna ha rákérdezek, de én is nagyon elfoglalt voltam, bár ettől függetlenül feltűnt és még bosszantott is egy kicsit, hogy valamin nagyon ügyködnek, de senki sem mond semmit. Ásás közben párszor a ház felé nézek, látom Ruby nekiállt kitakarítani a pincét. Mire végez vele, én végzek két gödörrel, a harmadik közepén állok és ások, amikor idehozza a zsákot.
- Dobd bele!
Bökök a fejemmel a kisebbik gödör irányába, közben megállok és az ásóra támaszkodom. Eltelt az idő, kiizzadtam az ásástól és amúgy kezdem megérezni a fáradtság apró hullámait.
- A ház oldalán láttam még csontokat. Nézz körbe, szedd össze amit találsz és azokat is hajigáld oda be!
Már nem sok kell ennek a tetves gödörnek, úgyhogy néhány szuszogás múltán neki veselkedem és folytatom. Sok lapátemelés és földhajigálás után mászom ki belőle, először a szélén megülve pihenek egy kis ideig. Ó, még be is kell temetni majd őket! Bár az már nem olyan, mint kiásni. Felállok, pár lépés erejéig a kis gödörhöz megyek. Ruby idő közben telerakta minden sz@rral. Szó szerint, mert érzem a bűzt. Amikor a tűz felé indulok, már a saját szagom borzaszt el. Még le se mostam magamról a vért, de még rá is izzadtam úgy erősen. Ruby-t keresem a tekintetemmel. Intek neki a kezemmel, amint megtaláltam.
- Kész vagyok az ásással. Láttam kitakarítottad a pincét. Köszönöm.
Meglehet hogy ő is fáradt, de még be kéne fejezni a többit.
- Figyelj! Vigyük ezeket a s@ggfejeket a gödörhöz, bedobáljuk, leöntjük őket alkohollal és hadd égjenek benne!
Jól megtelik velük, de amint elégnek, már nem lesz úgy tele és be tudom temetni, no meg nem kell többet cipelni meg emelgetni sehova.
- A nőt meg közben el tudjuk temetni.
Egyszerű, de nagyszerű terv, mert semmi kedvem már itt túráztatni magam. Úgyhogy ha benne van, akkor meg is indulok és a hóhérunk hónalja alá fogok az egyik oldalán, megvárom Ruby-t a másik oldalán és így ketten könnyedén elhúzzuk, még gurigázni sem kell velük.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


New York keleti falán túl 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
New York keleti falán túl Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
New York keleti falán túl D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 24, 2019 1:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 NY keleti falon túl
Ruby & Zagar  • Credit:

Úgy fest meg lesz az első éjszakám a falon túl. Egyszerre izgalmas és hátborzongató kicsit, de jó értelemben. Remélem nem lesz gond és nem fognak túlságosan gyermekként kezelni, amikor visszatérünk majd. Persze kétlem, hogy aggódnának, elvégre Zagarral mentem el, szóval mi bajom lehetne egy elit mellett?
- Én vállalom az őrködést előbb, mert úgyis későn tudok csak elaludni. Remélem ebbe nem akar belekötni, de semmi értelmét nem látom, hogy elküld aludni, de nem megy nekem és mikor sorra kerülnék, hát abból nem lenne köszönet, pihennie meg neki is kell valamikor. 
- Rendben. Még gurítani sem lesz valami könnyű a dagadtokat, de azért segítek majd ha kell, amennyire tudok. Zagar elmegy én meg egyedül maradok és ledobom a táskám és a kabátom a földre. Eléggé fárasztó lesz az ásás, de egy lágy szellő eszembe juttatja, hogy a felsőm hátul lyukas. Le is veszem, ami miatt fázok, de vannak még tollpihék a ruhán, szóval rengeteg árulkodó jel van. Na ezzel most mit kezdjek, itt nem találok magamnak megfelelő ruhát és gyanús lenne, ha most csak kabátban lennék, miközben csorog rólam a víz. A fene vigye el, elkezdtem pánikolni és a szárnyaim is előtörtek. ~A fenébe!~  Neme hiányzik, hogy így meglásson Zagar, mert még lelő engem is, szóval gyorsan a házba rohanok, fel az emeletre és áttúrom a dagik szekrényét. Találok valami tiszta pólót, amit magamra húzhatok, amint visszaküzdöm a  szárnyaim a nem látható helyükre. Nem volt könnyű, de megoldottam és ahol az emberi testrész sült tű, oda dobom be a felsőm és elhullajtott tollakat. Átnéztem tüzetesen az útvonalam és megnyugszom. Annyira félek, hogy nem tudom magam féken tartani. Mire visszaér az ásás nem haladt túl sokat, de valami melegebb ruhában vagyok a kabátom nélkül. Az oldalamon összecsomóztam, hogy ne legyen olyan, mintha egy zsákot húztam volna magamra. Ez melegebb, mint a pólóm volt. Nagyon szerettem azt a felsőt, most még is a tűz martalékává lett. Igyekeztem gyorsan behozni a lemaradásom, elvacakoltam az időt. mikor int, hogy kövessem leteszem az ásót és elindulok felé.
- Remek. Elhúzom a számat, szóval még nincs meg a büntetésem, biztos valami megfelelőn gondolkozik, amit nagyon nem fogok élvezni.
- Azt hittem tudsz róla és elfogadtad te is a tényeket, mint mindenki más. Senki sem akart magyarázatot adni, így nem is beszéltem már senkivel ilyesmiről. Megvonom a vállam, honnan tudtam volna, hogy nem tud róla, nem gondoltam volna, hogy eltitkolták, hogy a zárt koporsó azért volt úgy, mert üres. A táskám felé nézek és átengedem az ásót. Kiveszem belőle a kezet és a baltáért nyúlva levágok egy ujjat, majd a többit a tűzbe dobom. Ennyi elég lesz elzárva egy üvegbe, hogy megvizsgáljam és ha az anyukámé, akkor van értelme tovább nyomozni, mit kereshetett ott egyáltalán. A tűzben nézem, az égő kart, ha az övé, akkor vehetjük úgy, hogy most temettem el. A levágott ujjal elindulok befelé, hogy keressek egy üveget, amibe elzárhatom, legalább nem lesz büdös tőle a táskám, az új, amit itt keresek majd. A régiből kipakolok és szintén a tűzbe dobom, mert ez a szag, már nem fog kijönni belőle. Amíg Zagar ás, addig az arcom elé kötök valamit és lemegyek egy lapáttal, és egy zsákkal, hogy összeszedjem, a lenti bűz forrásait. Ezeket is jobb elásni vagy elégetni majd. A boncolás miatt valahogy jobban bírom a bűzt, mint mások, szóval ezt magamra vállalom, nincs kedvem a hullákat nézegetni egyelőre és a gödörből is még sok van hátra. Kár, hogy csak egy ásót találtam. A zsákkal a hátamon megyek fel és amint kiérek a friss levegőre elveszem az orrom elől a kendőt, hogy levegőért kapjak. Még így, hogy a zsákból szivárog valami is sokkal kellemesebb idekint.
- Ezzel mi legyen? Eltemetjük vagy elégetjük? Ledobom a földre, persze csak úgy, elvégre beköröztem a  száját, hogy ne boruljon ki a fekália és a belek maradványa.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


New York keleti falán túl 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
New York keleti falán túl Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 23, 2019 9:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


to Ruby
Nem tudom miért akar az erdő szélén hazajutni, mikor egyszerűbb átvágni rajta és időt takarítunk meg, noha mehetnénk visszafelé azon az alagúton is, viszont nekem nem tetszett a szűk kialakítása és sötét van ott. Bár már nem hiszem hogy bárki más használni fogja rajtunk kívül. Mindenesetre bólintok neki igennel.
- Igen, itt alszunk. Egyikünk sem készült fel rá hogy idekint éjszakázunk.
Az ásásra is bólintok egyet. Azt nem akarom hogy ő ássa ki az összes gödröt, de amíg visszatérek, addig is lefoglalja magát és így valóban kevesebb ideig szöszölünk ezzel.
- Amint végeztünk a temetéssel.
Ezt jól látja. Nem akarom én se túráztatni magam velük, és mondjuk hagyhatnánk az állatoknak is, de az veszélyes, mert idevonzhatnak ragadozókat a házhoz. Konkrétan a vér szaga. Halomra pakolni őket, az még nem olyan megerőltető, aztán leönteni alkohollal és meggyújtani. Teljesen porrá égni nem hiszem hogy fognak, de egy csontvázat könnyebben el lehet temetni, mint egy száz kilós sózsákot. Aggódom érte, tekintve hogyan indult az egész, nagyon zavart volt és csakis az anyja járt a fejében, most hogy kiderült mégsem ő volt itt, talán lenyugszik. Ezután megindulok, mivel halvány fogalmam sincs merre lehet a kút, igyekszem a nyomokból olvasni, ezek biztos jártak már ott a mai napon. Közben az jár a fejemben hogy Ruby-nak nem én vagyok a legmegfelelőbb társaság, igaz ha minden jól ment volna ma, akkor csak körbevezetem a bázison. Ehelyett itt kint maradtunk. Ami részben az ő hibája is. Valószínűleg a legkevésbé arra vágyik hogy valaki félszavakkal letudja, meg néha bólogasson neki, vagy épp letolja, ha hülyeséget csinál. A nyomok keletre vezetnek, be a fák közé, és ekkor észlelek némi mozgást a szemem sarkából. Egy mókus az, a fa törzsébe kapaszkodva halad felfelé, de az én neszeimre megállt egy helyben.

Mire a kúthoz érek, eltelik vagy fél óra, mivel megálltam lövöldözni. Öt mókust sikerült leszednem a fákról, ezeket összekötöttem a farkukkal és a vállamra csaptam. A kút egy sokkal ritkásabb helyen volt az erdő közepén, a teteje rá volt húzva, az oldalánál egy fából készül vödör odakészítve. A talaj vizes volt körülötte, úgyhogy nem tévedtem. Húztam magunknak egy vödörrel, utána megindultam vissza a házhoz.

Tíz perccel később visszaérek a a kúttól, kezemben a vödör, a vállamon a mókusokkal. Ruby nagyban ás, így én intek neki egyet, aztán a konyhába megyek. Ledobom a vacsoránkat az asztalra, majd kifelé megyek a vízzel. Addigra már ő is abbahagyja az ásást, és felém indul. Én a tűzrakó helyhez megyek, ott teszem le a padok mellett a vizet, de nem ülök le.
- Még szép! Gondolkodni fogok a büntetéseden.
Igazából fingom nincs mit kellene vele kezdeni, ehhez inkább a testvérem ért, nem én, elvégre neki van kettő is ezekből a krampuszokból. Vele együtt már három. Nah, meg mérges sem vagyok rá, akkor voltam, amikor utána kellett rohannom. Most már nem. A történtek fényében nagyon hibáztatni sem tudom.
- Miért rohantál el? Elmondhattad volna ott is, hogy mi van. Jobban megszervezhettük volna ezt a kiruccanást, vagy nem is tudom...
Elgondolkodva meredek rá, aztán az ásóért intek. Amint odaadja, elveszem tőle és megindulok folytatni az ásást, amit ő már elkezdett.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 35 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6