Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Az elsők; Kisa & Lilith - Valahol a Római Birodalomban
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Lilith☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Eva Green

Utolsó Poszt Hétf. Jan. 07, 2019 7:12 pm
Következő oldal


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Felém fordítja a pengém markolatát, amit az előbb készségesen átnyújtottam neki. Apró mosollyal a szám sarkában legyintek felé jelezve, hogy megtarthatja és elő kapom a másik fegyverem, ami egy leheletnyivel hosszabb az előzőnél. Hallom a nő megjegyzését, csalódottságán csak halkan kuncogok, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez is a színjáték része.
- Ez ilyeneknek sosem volt hitük - szűröm ki a fogaim közül, akár egy mérges kígyó, majd lágy hangon folytatom - Ha már így szóba került a pénz, arra a továbbiakban nem lesz szüksége - egyetlen határozott mozdulattal el is ragadom tőle az övére erősített kis erszényét. Kérdésemre rafinált választ ad, ami árulkodik alaktomos jelleméről, amivel még szimpatikusabbá válik a szememben. Szemeim felcsillannak, ahogy belém karol rezzenéstelenül várom a következő lépését mindenre felkészülve. Ahogy a fülembe suttog egyből kaján vigyor ül ki arcomra, aprót bólintok valamiért könnyebbség fog el, ahogy elenged és hagy kibontakozni.  Magam előtt látom a képet, amint a szolgái, főleg a rabszolgái mind egyesével egy-egy tőrt döfnek belé egészen addig míg ki nem vérzik. A gyors halál túlságosan kegyes lenne hozzá. A partnerem hangja szakít ki az édes képzelgésből, amint rá emelem pillantásom látom, hogy a kikötöttekhez fordul. Egyszerűen vállat vonok.
- Rosszkor voltak rossz helyen és nem tetszett a viselkedésük - válaszolok egyszerűen, majd az előttem álló képes felén végig húzom a recés pengémet. Borotva éles a kicsike, aminek nyomán vér csordul ki a nyomorultból, nem kötöm senki orrára, de a pengém mérget tartalmaz, ami lassan belülről gyilkolja meg az áldozatot. Úgy helyezkedek, hogy közben végig szemmel tartsam a kínzótársamat. Kíváncsi vagyok milyen technikát alkalmaz. Időnk mint a tenger, de ami az előttem lévőt illeti, neki nagyon ketyeg az óra.


Kisa☩ Reagok :
59
☩ Play by :
Eiza Gonzalez

Utolsó Poszt Szer. Dec. 05, 2018 4:23 pm
Következő oldal


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Tetszik, amit látok és ezt nem leplezem. Ajkaim elégedett mosolyba fordulnak, amikor az általam tesztelt férfiakon nyomát sem látni a fájdalomnak. Tény, ezt még nem is igen érezhették volna, ha gyorsan csinálom. Ily csekély vágásnál nem is a mélység, sokkal inkább a lassúság az, ami fájdalmat okozhat. Kapnak ők még többet is, látjuk mi még eltorzulni vonásaikat, a kérdés csak az, mikor és mitől. Egyelőre ennyi elég.
Ideje kiszemelni az utolsót. Láthatóan nem esik nehezemre választani. Ha nem lett volna több évtizedem arra, hogy ilyen-olyan helyzetből megfigyeljem Rómát és annak becsülettől mentes polgárait, minden bizonnyal nehezebb dolgom lenne, így viszont… Könnyű eldöntenem, ki az, aki megérdemli, hogy eltűnjön az utcákról.
Amint hallom a nő hangját, már fordítom is felé a tőle kapott tőr markolatát válaszul. Felesleges mellé szavakat fűzni, ha kell, elveheti a fegyvert, ha pedig van neki másik, felőlem használhatja azt is.
- Úgy tűnik, benne kevesebb a hit, mint a pénz iránti vágy – jegyzem meg, vonásaimra játszott csalódottságot ültetve.
Lehet nem is annyira játszottat? Erős nő lévén vonzódom az erőt sugárzó férfiakhoz. Ez minden, csak nem az. Férfinak sem mondanám. Nem több egy disznónál, mondhatnám ezt is, ha nem lenne sértő a disznókra nézve.
- A kérdés inkább az, meddig van időm… Amíg meg nem unom – mosolyodom el újra, Lilith nyakába karolva, amikor mögé érek – Ha lehet, ne öld meg őt. Szeretném, ha a rabszolgái kést márthatnának a húsába – suttogom fülébe, aztán elengedem és a már korábban kikötöttekhez fordulok – Nekik mi a bűnük?Lilith☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Eva Green

Utolsó Poszt Hétf. Dec. 03, 2018 7:56 pm
Következő oldal


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Hagyom hadd játsszon a nőszemély. Egy kígyó kecsességével járja körbe a két férfit, míg én az egyik oszlopnak dőlve szemlélem a cselekedeteit. Hűvös nyugalom száll meg mindkettőnket, akár a hidegvérű gyilkosok, mi is mosollyal az arcunkon nézünk a következő pillanatok elé. Hallom, ahogy a fegyverrel felhasítja a durva szövetet, ami ruhaként szolgál az alakoknak. Élvezettel szemlélem, ahogy egy leheletnyi vágást ejti a bőrön, még csak nem is hagy mélyebb sebet, egyszerű felületi karcolás. A két férfi meg sem rezzen, ez nem hatja meg őket. Tekintetem végig vezetem a tőr mentén a harmadik személyre, akiről köztudott, hogy egy undorító féreg. Vagyonos félkegyelmű, aki belesétált a kis csapdánkba. A partnerem emberei nyakon csípték és egyből elénk hozzák. Az előttünk térdelő fiatal rabszolga lányokkal és azok ártatlanságával kereskedik. Aprót bólintok és közelebb lépek a nyomorulthoz.
- Ha nem bánod, őt én tesztelném - mosolygok a nőre, majd mielőtt válaszolna elő is veszem a tőröm, hogy a ruhát sem kímélve egy erőteljes vágással jutalmazzam a rabszolgatartót. Ahogy sejtettem felkiáltott, mire még jobban kiteljesedik a vigyorom, magamba szívom a fájdalmát.
- Mennyi időd van? - teszem fel a kérdést sejtelmesen, arra utalva, hogy meddig húzzuk a kínzásokat. Időm mint a tenger, de nem tudhatom, hogy ő mit tervez.


Kisa☩ Reagok :
59
☩ Play by :
Eiza Gonzalez

Utolsó Poszt Vas. Nov. 04, 2018 5:46 pm
Következő oldal


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
A kiválasztást a démonnőre hagyom, részben. Azért nem hagyom annyiban, vagy kettőben, ha úgy tetszik. Azért mielőtt választanék én is, hajlandó vagyok adni még egy kis színjátékot a népnek. Amint kiér a két alak, lassan járom körbe őket. Utam során végig ujjbegyemen pihentetem a tőr hegyét, amíg végül eléjük nem érek. Ábrázatomon nyugodt mosoly trónol, miközben a fegyverrel elhasítom ruhájuk anyagát válluk vonalában. Bőrüket még nem sebzem, az anyag viszont előre bukik, szabadon hagyva a bőrt. A bőrt, amit újabb mozdulatommal megsebzek. Vékony, lomha vágás, még csak mélynek sem mondanám. Közben a keménykötésű alak arcát figyelem, kíváncsian várva, mit mutat ott nekem. Amint megvan, elgondolkodva lépek a következőhöz és megcsinálom ugyanezt.
- Nem rossz, de… Kell melléjük ő is – intek a tőrrel egy harmadik felé.
Vagyonosabb fickó, a ruháján látszik. Amint meglátja, hogy rá mutatok, hátrálni kezd, ami valójában a normális reakció lenne egy embertől, akinek az élete fontosabb, mint a hite. Mielőtt elmehetne, intek fejemmel. Saját kíséretem állja útját és hozza közénk. Tudjuk jól, mivel foglalkozik. Női rabszolgákkal kereskedik, és magas áron adja őket, főleg, ha azok még érintetlenek. Ebből szedte meg úgy magát, hogy még az utcára is ki mer lépni egy teli erszénnyel az övén.
- Azt hiszem, így már elég lesz.
A napi jócselekedet is meglesz ezzel. Megszabadítjuk Rómát egy lányrablótól.Lilith☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Eva Green

Utolsó Poszt Szer. Okt. 31, 2018 10:56 pm
Következő oldal


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Látom a kis előadásom teljesen elnyerte a tetszését, mintha minden a legtermészetesebb lenne. De hiszen számunkra az! Élvezem minden egyes percét, a férfiak könyörgését, ordibálásukat és a kínjaikat hallgatni, ez mind mintha mennyi szimfónia lenne számomra. A színjáték mindkettőnk számára elengedhetetlen és létfontosságú, éppen ezért megvárom a hatásszünetet, amit a halandók gondolkodásnak titulálhatnak. Elfogadja a felemelő ajánlatomat, mire a tömeg egyként hördül fel. teljesen elaléltak, hogy az "istennő" kegyében részesít egy magas rangú "halandót". Milyen ostobák az emberek! Gyakorlott mozdulattal megforgatja a tőrt, majd a pengét ujjhegyén nyugtatja. Pillantásom követi az ő tekintetét és várom a következő fejleményeket, miközben a tömeget mustrálom. Szemem sarkából látom, hogy int a kérdése közepette, mire egyből ördögi vigyor jelenik meg  a szám sarkában. Kedvemre való ez az előadás. Kiszúrok a tömegben egy keményebb kötésű férfit és felé bökök.
-Hozzá mit szólsz - aztán egy nyeszlettebbre terelődik a figyelmem -vagy hozzá? - teszem hozzá, miközben ujjammal intek nekik, hogy jöjjenek fel a pavilonba. Tisztában vagyok vele, hogy kérdés nélkül megteszik nekem. Nagyra becsülnek és nem mernek ellenszegülni az akaratomnak.


Kisa☩ Reagok :
59
☩ Play by :
Eiza Gonzalez

Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 12:58 pm
Következő oldal


Lilith & Kisa
Az elsők  • Credit:
Füleimnek édes, ámbár mindennapinak mondható dallam csendül fel. Ez a kínkeserves sikolyok és fájdalmas nyögések kora, na meg a mulatságokon elhangzó nevetéseké és kéjes sóhajoké. Ezúttal viszont az előbbiek jutnak el hozzám, holott valljuk be, a másik felével sem lenne bajom. Talán majd ezután arra is sort kerítek, meglehet, saját otthonomba invitálva meg néhányakat.
Könnyed léptekkel haladok előbb a hang, majd a vérbűz irányába. Bűz? Rosszul fogalmaztam. Ez az egyik legkedvesebb illat, amivel valaki megörvendeztetheti orromat. A tömegen nem szükséges átverekednem magam. Az emberek utat adnak nagyszerű valómnak, miről árulkodik, hogy pénznek nem vagyok hiányában. Mögöttem két harcos, előttem egy, kik biztonságom vigyázzák. Egyszerű bábok, kik azért vannak, hogy növeljék a külsőségek által keltett képet. Lényegtelen, hiszen aligha tudna nekem ártani itt bárki, csakhogy adnom kell a látszatra. Nem mondom, hogy védtelennek tűnök. A belőlem túláradó magabiztosság és határozottság egészen másról árulkodik, így nem sokan akarnak belém kötni. Ha mégis, úgy szíves örömest nézem végig, miként próbálnak megvédeni alattvalóim.
A pavilon egyik oszlopának támaszkodva kezdem el szemlélni a műsort. Egészen… elragadó és nem csak az ismerős nő miatt. Arcomon lágy mosollyal szemlélem az eseményeket, mintha egy kiváló színházi előadást szemlélnék, ami még szórakoztatóbbá válik, amikor a söpredéket kínzó démon felém tekint. A játék kedvéért, úgy teszek, mint aki egy pillanatra elgondolkodik. Ujjaim közben bizseregnek a tőr érintéséért, amiben hamarosan részük is lesz. Elfogadom az ajánlatot.
A fegyvert megforgatom ujjaim közt. Hegyét másik kezem mutatóujjának begyéhez érintem, ám ügyelek rá, hogy ne szúrjam meg magam. Az nem lenne előnyös, ha itt buggyanna elő fekete vérem. Lassan sétálok körbe a pavilonban, tekintetem viszont a nézelődő tömeget szemléli a már kikötöttek helyett.
- Szívesen csatlakozom, de úgy vélem, az a három kevés lesz kettőnknek. Szerinted melyikük csatlakozzon még? – intek az emberek felé.Lilith☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Eva Green

Utolsó Poszt Szomb. Okt. 20, 2018 9:20 pm
Következő oldal


Játék az egész
Kisa & Lilith Queens  • Credit:
Az egyik legkedvesebb vidék a számomra a nagy Római Birodalom, ahol mindenki csodál. Sok halandó úgy véli, hogy Artemisz istennő földi valója vagyok. Szívesen hagyom őket ebben a tudatban. A mondáim szerint a hölgyemény a vadászat szűz istennője volt. Ami a szűziességemet illeti, nos abban óriásit tévednek, de azt sosem kötném az orrukra. Viszont egy olyan információ is a tudomásomra jutott miszerint az istennő gyűlölte e férfiakat! Egyből helyben is vagyunk! Az ostoba hímek mindössze egyetlen dologra jók, hogy eljátszadozzak velük. Egy kisebb, eldugott pavilonban szórakozom, persze hiába rejtőztem el a kíváncsi szemek elől, már most egy kisebb tömeg gyűlt körém. Lehetséges, hogy a férfi ordibálása vonzotta a pletykálkodni vágyó népséget? Minden bizonnyal. Ebből kifolyólag hamar megszabadítottam a szerencsétlent a nyelvétől, aminek hála vér csorog a szájából. Felesleges beszéd helyett csak nyöszörögni képes, miközben én precíz mozdulatokkal hajszálvékonyan felvágom a mellkasát, percek kérdése és elvérzik a nyomorult. A kellemes időtöltésemet egy érdeklődő szempár zavarja meg, amire egyből felé kapom a fejemet. Volt már szerencsém a nőhöz, így egy kisebb mosolyra húzódik az ajkam. - Van kedved csatlakozni? - teszem fel a kérdést. Egyértelműen rá meredek, a kezemben lévő elegáns tőrt megforgatom, hogy a markolata felé álljon. A bámészkodók visszafojtott lélegzettel várják a döntést. Az általam kínzotton kívül még két másik férfi van kikötözve. Miért jutottak erre a sorsra? Nos az pofon egyszerű! Azt gondolták, hogy bármit megtehetnek egy nővel... Hatalmas hiba volt!


Lilith☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
82
☩ Play by :
Eva Green

Utolsó Poszt Szomb. Okt. 20, 2018 8:09 pm
Következő oldal
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3