Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Nyugati fal •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Simon Phoenix


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
11
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 7:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Így utólag visszagondolva nem is tűnik olyan remek ötletnek, amit én kifőztem, viszont nem jutott más az eszembe. Nem lehetett tudni, hogy ezek az idióták mit akarnak velem csinálni, de abban biztos voltam, hogy nem teázni visznek. A fejem még mindig elég kótyagos volt talán pont ezért hoztam egy ilyen felelőtlen döntést. Azt is megtehettem volna, hogy a számról levéve a tapaszt segítségért kiáltok, de minden bizonnyal senki nem törődött volna velem. Először is majdnem minden bűnöző azt állítja, hogy ártatlan, vagy csőbe húzták, ráadásul egy színes bőrűvel még annyira sem foglalkoznak, mint egy fehérrel. Ráadásul nem tartoztam ama emberek közé, akik kegyelemért vagy esetleg segítségért könyörögne. Mikor majd megfogtam az utcán és mikor kukákból szedtem össze a napi betevőt akkor se könyörögtem senkinek. Nem tudom, hogy a túlzott büszkeségem miatt vagy, mert túlságosan féltem kimondani azt a bizonyos bűvös szót. Mindegy is mert akkor tán a szer hatására, de megrémültem annyira, hogy egy idegent is bevonjak a kis akciómba.

Nem lehettem benne biztos, hogy az a motoros bármit is reagál az én nevezzük úgy tisztelgésemre. Pont úgy nézett ki mintha valami motoros banda tagja lett volna bár azokat leginkább csak képről ismertem. Abban sem lehettem biztos miután elintézte a fogva tartóimat nem fog valami sokkal rosszabbat művelni velem, mint amit azok terveztek. Azt sem zárhattam ki, hogy akár egy hangember nem rendelkezett semmiféle bátorsággal sem fizikai erővel. Halottam olyan testépítőkről még a régi időben, akik akkora volt a karjuk mint nekem a derekam mégis egy kisebb súlytól kikészültek. Ráadásul több esélyem lehetett a kiszabadulni a végcélnál bárhol is volt az. Utólag persze nagyon könnyű okosnak látszani, de amikor a veszély ott liheg, az ember nyakában bizony gyorsan kell határozni.

Felcsillant egy aprócska remény sugár mikor az idegen meglátva a rejtett üzenetemet dühösen felkiáltott. Úgy vettem ki a hangjából, hogy ezúttal nem öntött fel a garatra, bár az arcáról azt olvastam le, hogy nem veti meg a jó italt. Főszólítására a menet megállt és a fickó azt kérte, hogy én kérjek bocsánatot. Ezt mondjuk elég nehéz lett volna beragasztott szájjal, de ne ragadjunk le a részleteknél. Annyit legalább a javára írhattam, hogy nem ijedt meg a saját árnyékától akárcsak én. Ennek ellenére mégis olyan másnak tűnt, ez is azt bizonyította, hogy minden városban más és más hajléktalanok élnek. Annak ellenére, hogy három akasztófavirággal nézett szembe nem fújt takarodót. Mikor az egyik mellkason bökte akkor jöttem rá, hogy régi boolingos lehet, mert egyet ütött és kettőt talált. Az egyik hátraesett a cimborájához majd ez a megveszekedett vadállat rájuk vetette magát. Öröm volt nézni ezt a kis csihi-puhit, de jól tudtam, hogy nekem is akadt elintézni valóm. Hogy a harmadik ne tudjon a cimborái segítségére sietni a láncomat átvetettem a nyakán majd fojtogatni kezdtem, azonban azt sem kellett félteni. Kétszer-háromszor a bordáimba könyökölt, ami miatt muszáj volt elengednem. Az a tervem, hogy addig szorongatom, míg el nem ájul, vagy ki nem töröm a nyakát sajnos nem vált be így áttértem a b tervre. Egy jól megtermett nyuszi ugrással neki rontottam, amitől mind a ketten a földre zuhantunk. Ott megragadtam a karját és addig csavartam, míg nem halottam egy roppanást és egy hatalmas üvöltést. Mivel ezzel már nem volt több probléma levettem a tapaszt a számról majd igyekeztem túlharsogni a kiabálót.
-Hol a fenében van a kulcs?! – közben pedig igyekeztem átkutatni a zsebeit.
Sajnos kulcsot, azt nem találtam, de meglett a fém kulacsom, ami elkönyvelhető egy fél sikernek. Miközben ott feküdtem rúgtam egyet a kupac felé remélve, hogy azt találom el, akit kell. Akkor nem tudtam vele foglalkozni, de egy kisebb tömeg gyűlt össze körülöttünk.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Nyugati fal - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 12, 2020 11:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Simon
Megindulok, közben páran már keresztül jutnak az ellenőrzésen. Elrakom a papírost, mert azt a részét, amit el tudtam olvasni, meg is jegyeztem. A többit valahogy megoldom. Őszintén szólva a fura négyes egyből szemet szúr. Több szempontból is bűzlik a jelenlétük. Egyrészt látom hogy közrefognak egy megkötözött egyént, de ha az démon lenne, úgy a mi embereink cipelnék, nem idegenek. Így biztosan nem démon. Ha meg egy bűnöző, akkor se az ő arca nem ismerős, se azoké, akik cipelik, ami nem probléma, viszont a városban nem tároljuk más városok bűnözőit, néha még a sajátjainkat sem, ha azok olyan elvetemültek. Vissza szokták fordítani őket, azt ott bűnöznek, ahol akarnak, csak itt nem. Hogy miért? Mert nincs erőforrásunk őket tartani, a Tanács pedig túl álszent ahhoz hogy csak úgy kivégezzék őket. A legtöbb tárgyalás is sok időt vesz igénybe. A harmadik opció, hogy a börtön nem arra van, amerre éppen indulnak, mert hát én sem a börtönből jövök. Ezek így együtt ütős érvek, mégis csak néhány kósza és morcos pillantást kapnak tőlem. Én nem vagyok az a kifejezett hős alkat, nem is szoktam mások dolgaiba beleütni az orrom. Maximum megemlítem bent az irodában és utána járnak. Már ha lesz szabad kapacitás. Tulajdonképpen ha a néger nem mutogat be nekem, elmegyek mellettük és rájuk hagyom, persze ettől még megfigyelem mit csinálnak, mert nagyon gyanúsak. Aztán kapom a beintést, amire egyből felmegy a pumpa és megállok.
- K@pd be, f@szfej!
Üvöltök rájuk, tekintve hogy a néger már tovább haladt, megkapja helyette a mögötte kullogó. Erre ők is megállnak. Magam is meglepődöm, hogy a kelleténél hangosabbra sikerült. Az egyik összerezdül, a másik kérdőn tekint rám. A harmadik, aki nem fogja a négert, az elém baktat, azt hiszem ő a legnagyobb a csoportosulásból. Egyből kihúzom magam, nehogy már leárnyékoljon olyan egyszerűen, de láthatóan morcos képet vág és megszólal.
- Mi a probléma?
A szemei mintha bandzsítanának, a kopasz fején megcsillan a napfény és igen. Feszít itt nekem. Jó, hát én sem szépen szólítottam meg őket. De nekem akkor se mutogasson be senki így. Mert leverem! Érthetően paprikás lett a hangulatom, főleg hogy ezt kérdezi és ilyen hangnemben. Nem volt semmi probléma, amíg ezek itt be nem mutogattak nekem. Most üti meg az orromat a szag, ami sokkal rosszabb, mint amikor én szoktam bűzleni több hét kintlét után. A fene!
- Nem lesz semmi probléma, ha a haverotok bocsánatot kér!
Ha nem, akkor kopasz gorilla ide, vagy oda, de én olyan verekedést rendezek és egyből meg lesz oldva a kérdés is, mely nyitott, hogy hova a fészkes fenébe cipelik a jóembert. Meg egyébként kik ezek? Ha itt verekszünk, az őrök meg fogják látni, és nem mind, de az biztos hogy ide jönnek. Nem kifejezetten igénylem a bocsánatkérést, jobb esetben már letudtam volna ennyi ordibálással. A kopasz viselkedése sokkal ellenszenvesebbnek tűnik, mint az előbbi bemutogatás, csak ezért nem hagyom őket lógva. Hallhatóan mélyet szív a reggeli levegőből, majd köp egyet a földre.
- Fogalmam sincs miről pampogsz itt! És takarodj innen!
Választékos megfogalmazás, kevésbé olyan zseniális, mint az enyém. Nem, nem értett a szóból, sőt, ez a takarodj innen...B@zdmeg! A pontot az i-re akkor teszi fel, amikor nyomatékosan mellkason bök a mutatóujjával. Ennyi! Kész! Ezt utálom! El is borul az agyam és zsigerből lendül a jobb egyenes az arcába, amire valószínűleg ő sem számított, mert az ütést követően hátrafelé tántorodik, a mögötte állónak kell megfognia. Én meg ugrok utána. Addigra talán összeszedi magát, de ha el tud hajolni, úgy pontosan az őt segítő fogja bekapni a következő ütésem.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Simon Phoenix


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
11
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Zagar részére.

Ébredtetek már arra, hogy azt kívántátok bár csak meghalnátok, velem pont ezt történt. Mintha egy kisebb bomba robbant volna fel a fejemben, a tarkómon szúró fájdalmat éreztem. Ha ez nem lett volna elég még a valagamat is elültem alig éreztem valamit. Az elmúlt évek során nem egyszer tapasztaltam hasonlót, de ilyen borzalmas ébredést nem, vagyis nem tudtam rá visszaemlékezni. Megpróbáltam megérinteni a fejemet erre a csuklómon láncok és két karperec csörrent meg.
-Ez, hogy a rossebbe került ide?- mondtam volna, de egy hang sem jött ki a számon, ezért csak motyogtam.
-Végre Csipke Rózsika magához tért! – mondtam egy reszelős hang mellettem.
Elkezdtem sűrűn pislogni, mert nem akartam elhinni azt, amit láttam, nem tartottam kizártnak, hogy csak egy álom az egész. Ezzel csak egyetlen egy probléma volt miszerint általában az álmaimban a mennyországban éreztem magam, míg a valóság pokol volt a számomra. Némi elmélkedés és fejvakarás után arra a merész következtetésre jutottam, hogy mégsem álmodom.

Arra viszont sehogy sem sikerült rájönnöm, hogy mi a fészkes fenét keresek egy rozoga buszon. Nem is tudom mióta nem ültem ilyen szerkentyűn ugyanis a magam fajták nem engedhették meg az efféle fényűzést. Az igazat megvallva nem is volt rá szükségem, Nagyon jó szolgálatot tett számomra a két lábam. Meglehet, hogy gyakran panaszkodtam a folytonos kutyagolás végett, mégis inkább azt az utat használtam, mint a burzsujokét.
A fájdalomtól ráncos homlokommal néztem a mellettem ülő fickóra és próbáltam kideríteni ki lehet és én mit keresek ott. Néhány percnyi intenzív morfondírozás után csak még jobban fájt a fejem ezért úgy döntöttem hagyom az egészet a fenébe.
-Nem kellett volna pattognod niggerkém. Maradtál volna a patkány lyukadban ahová tartozol. Most már nem fogsz rugdosni.
Ezzel elővette a zsebéből a kulacsomat majd meghúzta utána pedig egy nagy adag levegőt fújt ki.
-Mi franc ez, petróleum!?
Mindig is úgy tartottam, hogy ne igyon, aki nem bírja, az pedig egy első osztályú pia volt. Normál esetben elkaptam volna a nyakát majd addig fojtogattam volna, míg el nem durran a feje. Sajnos abban a helyzetben ez nem állt módomban ugyanis nem elég, hogy hasogatott a fejem még olyan bizonytalannak is éreztem magam.
-Látod, látod így jár, aki a szabadna éjszakázni. Csak tudnám miért kellett egy hozzád hasonló hajléktalanra pazarolnunk a drága időnket.

Mikor leszálltunk a buszról úgy nézhettem ki, mint egy sittes fekete, kezem-lábam megláncolva, szem beragasztva és három fegyveres őrt kísért. Az öröknek azt a mesét adták be, hogy én egy veszélyes szökött rab vagyok és szép fejpénzt tűztek ki rám, amit ők be akarnak hajtani. Csak egy pillantást vetettek rám és máris az utunkra bocsátottak bennünket. Nem tehettem mást, mint araszoltam befelé és reméltem, hogy kitalálok valami megoldást. A whisky sosem csinált velem ilyesmit bizonyára valami komolyabb cuccal üthettek ki ezért nem ébredtem fel. Igaz, hogy egy sikátorban éjszakáztam, de máskor nem történt semmi baj. Néha az egyik kemény legény meglökött hátulról és rám parancsolt, hogy gyorsabban haladjak és volt képe kifogásolni a szagomat. Igaz, hogy nem árasztottam magamból krizantém illatot, de azért ez mégis csak sértő volt. Az ilyen bunkókhoz viszont az évek folyamán hozzá szoktam, hisz a hajléktalanoknak mindenütt kemény életük van.

Nem igazán tudtam, hogy hol lehetek, de lemertem fogadni, hogy már nem San Franciscoban. Ha valaki hajlandó a verőlegényeit ilyen messzire küldeni annak nagyon nyomos oka lehet legalábbis én így gondoltam. Mivel hármat egyszerre nem tudtam leszerelni ezért muszáj volt valahogy improvizálnom. Megláttam egy szőrös képű pasast nyílvetővel, aki úgy nézett ki, mint egy leborotvált gorilla. Valamiféle katonának saccoltam a testtartása és a tekintete miatt, felénk is megfordult néhány. Mikor elhaladtunk mellette bal szemmel felé kacsintottam a jobb kezemmel pedig óvatosan beintettem neki, vigyázni az őreim ne vegyék észre. Tudom nem valami jó terv, de akkor más nem igazán jutott az eszembe.

Nyugati fal - Page 2 488
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Nyugati fal - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to Simon
Ráérősen haladok az utcán a többi járókelővel egyetemben. Az öreg meghagyta hogy miket szerezzek be neki a mai napon, így mielőtt a saját dolgaimmal kezdenék foglalkozni, úgy vagyok vele, ezt gyorsan letudom. Kaptam egy cetlit, azt olvasgatom, néha meg meg állva, de olyan szörnyű, ronda macskakaparása van -nem mintha nekem szebb lenne a kézírásom-, hogy komolyan vannak olyan szavak, amikre eddig nem sikerült rájönnöm. Csak azt a részét értem, ami a szerszámokra és alkatrészekre vonatkozik, meg az élelemre. Könnyen beszerezhetőek a fekete piacon, vagy a normálison is, de az előbbin olcsóbb. Utána mintha gyógyszereket sorolna, de b@zdmeg, aki ezt el tudja olvasni, az egy zseni! A kapuban mozgolódást látni, jöttek páran befelé, őket ellenőrzik. Gondolom menekültek, vagy San Francisco-ból látogattak ide, vagy a kettő összejött egy napon a ma szolgálatot teljesítő társainknak ennél a kapunál. A hátamra csapott nyílpuska pántját húzkodom, közben megállok és figyelem őket. Szinte biztos hogy SF-ből is jöttek, ennyien nem szoktak ide látogatni. Olyant is hallottam már, hogy volt aki azért jött át, mert vadász akart lenni. Pedig ott is vannak katonai alakulatok, igaz nem pont arra szakosodva, amire mi, de kétlem hogy az kevésbé lenne veszélyes. Kb. ugyan az, csak nem fogod ott rá a természetfelettiekre a puska másik végét minden ok nélkül. A nagy átlag csak csere kereskedelmet folytat itt, vagy információkat szerez, hoz. Elgondolkodva nézelődök, aztán észbe kapok. Nekem mennem kellene beszerezni ezt a sok sz@rt, amit rám bíztak! Úgyhogy tovább indulok.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nyugati fal - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
809
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 19, 2019 2:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Zagar Berten


Nyugati fal - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f4e7376776f4f6d324c58517549413d3d2d3531303636343934372e313530323662353038306539393331663935383533333032323030312e676966?s=fit&w=720&h=720
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
251
☩ Rang :
Elit vadász
☩ Play by :
Norman Reedus
☩ Korom :
45
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 14, 2019 2:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


to June
Nem kifejezetten örülök annak, hogy a falra osztottak be, mert lenne jobb dolgom is, mint itt ácsingózni, meg oda vissza, fel alá masírozni. Ráadásul gyűlölöm a társaságot hosszú távon itt meg aztán 0-24, egészen holnap reggelig, f@szom! Viszont a rám osztott feladatokat komolyan veszem, így már időben, korán reggel átveszem az őrséget a társainktól, miközben a másik Crusader eltávolodik tőlünk. Pedig neki is át kellene vennie! Csak a hátát látom, és ahogy távolodik, de nem üvöltök oda neki. Hallomásból tudom hogy rá jár a rúd, biztos máshol jár fejben. Idő közben az egyik társunk utána megy. Én megbeszélem a nagy büdös semmit a másikkal, elmondja hogy zavartalan volt az őrségük. Ó, egek! Ennyi erővel én is mehettem volna a társam után, lesz@rva őket! Nah jó, tartsuk be a protokollt! Végig hallgatom, amúgy sem tart sokáig. A végén bólintok neki egyet, jelezve hogy vettem az adást, ő pedig lekoccol, előtte a lelkemre kötve hogy szóljak a társának. Isten barma biztos nem vette észre hogy vége az őrségnek! Vagy csak be akarta tartani a protokollt ő is, ezért ment June után. Mivel ennyi volt, átvettem, elindulok én is utánuk, fel a lépcsőn, a falra. A ruházatom egy sötétkék ing, melynek az ujjait már nagyon régen leszakítottam, szép rojtokban végződik a vállaimnál. Felette egy fekete, ujjatlan bőrmellény, szürke halálkoponya motívummal a hátoldalán, mellé a fekete vászonnadrágom, melyet megannyi luk díszít combtól lefelé. A fekete surranó száraira rákötöttem a nadrág alját néhány zsinórral. Kezemben a nyílpuska, a tárolójában a nyilakkal, hátamon egy hátitáska, benne víz, étel, és a poncsóm, mert éjszaka cudar hidegek szoktak lenni. Még a két angyalpengéből készült vadászkés van nálam az övemen, benne a tokjukban.
Felérek, elindulok feléjük, amúgy nincsenek messze a lépcső feljárótól. June Bob-ra szegezi a fegyverét, az meg feltett karokkal hápog.
- Mi a f@szt műveltek itt ketten?!
Jah, most már morgósan lépkedek Bob mögé hogy a vállára csapjak a kezemmel erélyesen. Nem láttam mi történt, de azt igen hogy rá szegeződik egy nyílhegy.
- Leléphetsz!
Hát, ha illetlen volt, akkor úgy kell neki, bár ezért még nem kellene lenyilaznia itt nekem! Ezért is fordulok azután June felé, kilépve Bob mögül pár lépéssel. Ettől független ki tud kerülni, elég széles ez a fal, megvan három méter.
- Te meg! Gondolom rigót akartál lőni vele!
Megértem ha dühös, mert felbosszantották valamivel, olykor örömmel lelőném én is némelyiket. Ezután elindulok előre, ha June nem jön, akkor el fogok haladni mellette.
- Nesze!
Nyújtom neki oda a távcsövet, amit a másik pancser nyomott a kezembe odalent. Nálam is van egy, amint elvette az övét, akkor én az enyémet a nyakamba akasztom. Bár a nyílpuskára is fel van szerelve, azért egész nap azt emelgetni embert próbáló. Az enyém nincs felajzva, csak lógatom a bal kezemben és megyek tovább.
- Zagar vagyok.
Vakkantok neki egy szűk bemutatkozást, de ne essünk túlzásokba. Én tudom hogy ő June, noha még így kettesben nem voltam vele. Várok egy kicsit, hátha ő is ide vakkant nekem valamit, csak azután szólítom meg ismét.
- Hányadik őrjáratod ez?
Tudtommal már éles bevetésre küldik, vagy küldhetik, mert lehet még nem volt, de az biztos hogy nem a tanuló fázisnál tart.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 14, 2019 1:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Cruenta longus Historia
Zagar & June
──────────── ────────────

Nemrégen még pihenéssel töltöttem a napjaimat, edzéssel, tanulással. Most meg őrjáratozni küldenek. Szerencsére nem egyedül kapom ezt a megtiszteltetés, érkezik majd egy tapasztaltabb vadász is. Fegyvereim a helyén, egy tapodtat sem mozdulnék nélkülük. Ha nem lennének… nem lenne életem. Azt hiszem ez olyan, mintha a vak ember elveszítené a pálcáját. Vagy egy táncos tehetségtelenné válik. Én nem akarok tehetetlen lenni, nem akarok nincstelenné válni. A tiszteletet kiérdemelni kell, s azon vagyok, hogy egyszer majd letegyek valamit arra a képzeletbeli asztalra. Apám miatt nekem is meg kell húznom magam, de ez nem tántorít vissza attól, hogy legyenek barátaim, társaim és magánéletem. Gondolataim ezerfelé szállnak, de figyelmem nem lankad. Hallom a körülöttem ébredező világot. Vagy én késtem és a társam már rég végzett, vagy még az édesálmát alussza…
Apám nem volt már az ágyában, szóval őrségben volt az éjjel, mikor én már leléptem… a leendő uram? Vele még nem volt időm dumálni, ami azt illeti, nem is hoz lázba a dolog. Érdekből történne majd ami történik… de még fiatalnak érzem magam ahhoz. Illetve nem is az az álmom, hogy gyereket szüljek apámnak. Mert ez olyasmi nem? A jövendőbelim felcsinál, a gyerek megszületik, ha fiú, akkor apám neveli, ha meg leány akkor a nyakamon marad. Aztán kezdődik minden elölről, míg fiú nem lesz a következő utód. Apámnak ez biztos megéri… ám nem menekülhetek. De mi van ha nem ez a sorsom? Mi van ha sokkal fontosabb dolgok mozgatnak, mint az egyhelyben való ácsorgás? Nem is itt kellene lennem? Talán anyám után léphetnék… igen, tudom, halott. De a halál után is van életszerűség, nem? Gondolataimból kizökkenek, már rég odébb haladtam, ahol a férfivel találkoznom kellene, de aztán a tekintetem is megakad kicsit távolabb. Az mintha mozgolódás lenne, nem? Kezem máris a hátamon heverő puskára kúszik. Fürkészem, hogy merre tart, hogy a szél járása kinek ad menedéket, hogy látok-e bármit, ami felismerhetővé teszi… de aztán egy reccsenés szakít félbe, összerezzenve kapom le a fegyverem a helyéről és irányba állítom. Szapora a légvételem is… lőni, vagy nem lőni…de aztán az ismerős pofa rajzolódik ki előttem… de még mindig nem eresztem le a fegyverem…mi van ha nem is ő az? Egyáltalán van valami jelszavunk, hogy tudjuk azonosítani magunkat? Mi van ha egy alakváltó sarlatán?


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Nyugati fal - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
809
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 02, 2019 6:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 02, 2019 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:

Nagyon furcsa ez a hely. Nálunk az erdú volt az úr, s nem ilyen gépek. Meg vagyok szeppenve, s nem tudom, hogy mi lesz még, mivel találom magam szembe. Tanácsára felkapom a fejem.
- Valóban? - Kérdezzem rémülten. Leááálok, de a többit tárgyat vizslatom,ami a szibávan van.

- Én már ma szeretnék, nem gond számomra. - Mondom. Mikor válaszra venném a levegőt egy idősebb flrfi lép be a szobába. Hirteen ugrok, s mérem fel őt.
- Ő lenne az? - Pillant Alexre. - Én lennék. - Válaszolok helyette, s reménykedem, hogy nem valami másik ember búnét viselem el. - Induljunk! - Mondja goromba hangon, s elő veszi a kését. Megszeppenek, de engedelmeskedem, hiszen nem akarnék gondot okozni senkinek.Fiúra pillantok, s bólintással jelzem, hogy köszönök neki mindent.

Most elzárva tartanak? zakatolt a fejemben, miket mondott nekem. De én csak rezzenéstelen arccal fogom túrni, s engedelmeskedem. Nincs híva mennem, és azt akarom, hogy befogadjanak. Mi lesz velem az a jövő zenéje.

Köszönöm a játékot ^^ || #deedrajatekvege


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 11, 2019 10:37 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 243 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Amíg Deedra a konyhával ismerkedik, én addig diadalittasan előhalászok a hűtőből egy kisebb lábast, amiben valamiféle zöldségleves lötykölődik. A tűzhelyet választom a megmelegítéséhez, egyrészt, mert az itteni mikró rázott már meg másokat, és semmi kedvem kipróbálni, ma éppen milyen hangulatban van, másrészt körülbelül kétadagnyi van a levesből, tehát nem lesz gond, ha az egészet felmelegítem.
Jó néhány másodperce kavargatom a tűz fölött a löttyöt, amikor elkezd zúgni a konyha mumusa. Felvont szemöldökökkel és némi aggodalommal pillantok el a lány felé, aki láthatóan még mikrohullámsütővel sem találkozott az élete folyamán.
- Azt az egyet nem próbálgatnám a helyedben, nem a legbiztonságosabb tárgy az őrhelyen - mosolyodok el gyengéden, majd előhalászok két tányért magunknak. Engem ugyan nem akar szétvetni az éhség, de sokan nem szeretnek egyedül enni, szóval nem hagyom cserben a vendégünket sem.
- Talán már holnap. A központba a hajnali őrváltással tudunk elmenni, amennyiben nem szeretnél egy egész napot, ha nem többet kutyagolni éjszakai indulással - magyarázom, miután pedig kellően melegnek ítélem a levest, szedek mindkettőnknek. Neki egy pohár vizet is kikészítek, mert ennyi vérveszteség után ráfér a folyadékpótlás. - A bázison valószínűleg elzárnak addig, amíg nem fogad a tanács, erre készülj fel - teszem hozzá, leülve az asztalhoz, és neki is intek, hogy foglaljon helyet. - Persze amint lehet, összehívom őket - biztosítom róla, mielőtt kétségbeesne, habár ki tudja, a beszélgetés után milyen sorsot fognak szánni az egykori szakadárnak.
- Na és honnét hallottál a városunkról? - kíváncsiskodok, nekikezdve a gőzölgő levesnek.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 06, 2019 1:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
- Sajnálom. - Mondom. Felcsillant a szemem. Még sose jártam egy városban sem. Én a külvilágba a természetbe születtem, s ott érzem jól magamat. Remélem hasznukra lehetek majd, hiszen nagyon sokat tudok nekik tanítani.
Rá pillantok tökéletes arcára, majd úgy teszek, ahogyan mondja. Belekarolok, bár már teljesen kifordultam önmagamból, úgy értem régen sose engedtem volna senkinek se, hogy támaszom legyen. - Óh, de persze. - Mondom hazudva. Azt hiszem sokkal jobban kell elrejtenem az érzéseim, mint azt gondoltam. Igazából ezt a megnevezést nem hallottam olyan gyakran, csak az öregeinktől. Mi a szabadban főztünk, s ettünk.
Mikor beélünk a kis helységbe, nagyon türtőztetem magam, hogy ne fogdossak össze mindent. Ennyire még nem igyekeztem nem ön magam lenni. Mindig ez élsz ezentúl? Csak a megjátszás?
Oda lépek egy dobozhoz, amin szép gombok sorakoznak. Olvasni megtanultam, bár nem igen megy olyan gyorsan. Megnyomom a kis dobozt ami elindul, s mivel csak pár szám volt rajta azonnal le is áll pittyegéssel. Ugrok egyet, majd Fiú tekintetét keresem. Ebben a dobozban egy forgó tányér volt, ami nagyon érdekesnek találtam.
- Mit gondolsz, mikor mehetek a kirá...tanács elé? - Helyesbítek, s teszem fel a kérdést. Lehet beszéltünk már erről, de feszengve érzem magam, olyan téma kell, ami ismerős.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 26, 2019 10:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 320 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Pontosan erre gondoltam én is még odakint. És ha van egy hangyányi esze a Tanács többi tagjának, ők is hamar ki fogják szúrni, hogy a lányt csak szigorú őrizet mellett lehet majd kiengedni az utcára. Az sem kizárt, magamra fogom vállalni a feladatot, viszont ezen még hiába töprengek. Előbb fogadják el a kérelmét a letelepedéshez.
- Akkor ez nem fog zavarni - vonom meg a vállaimat, mielőtt még kisebb riadalmat okozna a mosdón való ledöbbenésével. A tarkómat vakarva nézek hol rá, hol pedig a csapra, de nyilvánvalóan nem színészkedik, tényleg ötlete sincs, hogy miről beszélek. És ezek szerint ilyen alkalomból még sok fog adódni.
- Ha a mosdón meglepődsz, akkor ígérhetem, hogy sok ilyen dolgot fogsz még látni - mosolyodok el szelíden, figyelve, amiként lelkesen próbálgatja a csapot. Így lesz a vérszomjas szakadárból ártatlan gyermek... - Szerintem tetszeni fog a városban - bólintok, aztán mellé lépve felkínálom a karomat, mert látom rajta, hogy alig tud megállni a két lábán. - Karolj belém, mielőtt elesel, és úgy kell majd tovább cipelnem téged - tanácsolom, szándékosan élezve ki a szavaimat, ugyanis van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak azért, mert szépen kérem, nem fog se rám, se másra támaszkodni. Egyértelműen nem abból a fából faragták.
- Csak azt ne mondd, hogy még arról sem hallottál - ezen a ponton nem tudom palástolni az elképedésemet, így pusztán némi fáziskéséssel indulok el vele - tartva őt vagy anélkül - a konyhába. - Ott eszünk, többnyire. Elkészítjük az ételeket benne, meg ilyenek - magyarázom a rövid út alatt, ami annyit tesz, hogy három ajtó mellett elhaladva a negyediken már be is fordulunk. Ez sem egy tágas helyiség, de két-három embernek bőven elég. Akad benne egy kisebb hűtő, tűzhely, asztal négy székkel, és még egy mikró is, bár azt nem merném használni.
- Nézz körbe nyugodtan - ajánlom fel, amíg a hűtőhöz lépve áttúrom a polcokat, hátha akad valami főtt kaja, ami csodák csodájára megmaradt.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 24, 2019 3:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
  figyelem, ahogyan beszél és ironikus mosoly veszi át az uralmat szám felett. - Még jó, hogy annak nincs szüksége fegyverre, aki maga egy fegyver. - Mosoly komolyságba fordul át.  Miközben pakol kissé elhelyezkedem. Már kezdi  át venni izmaimat a fáradtság és érzem magamon a víz megvonását is. Remeg a lábam, de igyekszem ezt palástolni. - Remélem is. Már nagyon várom. - Mondom.

Mozdulatomra ú is reagál, s fel teszi kezét. Nem értem, de most az ördögi víz sokkal jobban zavar. - Mi találtuk fel? - kerekedik el a szemem. - Nem lehet. - Suttogom, s még félve állok ott, lábam most már lehet látványosan remeg, de nem csak a rémület, hanem az örökös menés, enyhe pihenés megöli az izmaimat. - Vannak még ilyen dolgok? - Fordítom oldalra  a fejem, s pillantok rá. Közelebb lépek s ahogyan hozzá érek ismét ugrok egyet. Majd már bátrabban érek hozzá, s a végén már mint egy játék nyitogatom. Fejemet alá teszem, s belekortyolok. - Nem is rossz. - Mosolyodom.
- Konyha? Az mi? - Mint ha hallottam volna a régi öregektől ezt a szót, talán az a hely, ahol ürítenek? De követem.  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 17, 2019 1:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 269 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Állom a tekintetét, igaz, így sem tudom leszűrni, hogy még mindig a harcról beszél-e, vagy úgy alapvetően az itteni életről?
- Eleinte igen. Fegyvert sem fognak adni a kezedbe, erre készülj. Később viszont, ha megbízik benned a város, a falakon túli küldetésekre biztosan elvisznek majd, az meg gondolom nem egy ráérős munka - vonom meg a vállaimat, hiszen még sosem jártam odakint. Legalábbis nem ilyen célból, és nem a falak veszélyesebbik oldalán. Közben felkelek a székről, hogy elkezdhessek pakolni.
- Ugyan. Majd rájössz, hogy itt sem üvegből vannak az emberek. Főleg a vadászok - mosolyodok el, a rendezkedésem végén a csaphoz sétálva. Alig kezdem el leöblíteni a kezeimet, amikor a hátam mögött a hangokból ítélve hirtelen felugrik. Én is hasonló tempóval fordulok oldalra és lépek egyet hátra, leginkább arra készülve, hogy most fog kést állítani a hátamba. Már-már a csöpögő kezeimet is megemelem védekezés gyanánt, de támadás helyett egyszerűen csak ácsorog ott az asztal mellett, és furcsán néz a csapra. Elbizonytalanodva tekintek a vízre, hátha idő közben zölddé változott vagy vörössé, ami nekem fel sem tűnt, ám semmi különöset nem vélek felfedezni rajta.
Vállvonva fejezem be a tisztálkodást, majd csendben figyelem, amint óvatosan megközelíti a rozsdás, négyszögletű mosdókagylót. Vajon ilyet se látott még? Hamar választ kapok.
- Dehogy. Ezt már az angyalok előtt feltalálták az emberek - nyögöm ki, igyekezve magamba fojtani a mosolyomat. Mennyire lesz megdöbbenve, ha majd a városba érünk? - Próbáld ki nyugodtan - intek a kezemmel, alátámasztva az ajánlatomat, és türelmesen várakozok. Végül összekulcsolom az ujjaimat a hátam mögött, aztán, ha kiszórakozta magát - vagy sem -, biccentek a fejemmel az ajtó irányába.
- Gyere, megmutatom a konyhát.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 10:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
  Vajon mit gondolhat rólam? Kedvel, vagy megvet? Nem kérdezhetek ilyeneket. A kislány bennem erősebben szajkózza, hogy "ne tégy semmi olyat, ami miatt nem éled túl" lassan nem vezetőként és gyilkosként, szakadárként kéne gondolkodnom, hanem emberien, normálisan, De mi a normális?
Ismét mosolyt csal az arcomra. Csöndben kell lennem. Meghunyászkodnom.
- Nem vagyok az a ráérős fajta, de gondolom az itt kötelességem lesz. - Pillantok szemeibe. Valóban hirtelen tudok ugrani, s nem megfelelő időnként a cselekedeteim.
- Tanácsadóm is jól bánt az íjjal.  - Mondom, s gondolok vissza Lincolnra.
- Sajnálom tiszteletlenségemet. - Suttogom ismét rá pillantva. Felkapom a fejem az étel hallatán.
- Igen, köszönöm. - Mondom, majd meghalok éhen. Megmérgezni nem fog így a gyanakodásomat most csendben magamba zárhatom.
Mikor megnyílik a víz, s egy csapból kezd el folyni Felugrok hirtelen, s rémület tölti el az arcom. majd érdeklődően oldalra biccentem a fejem.
- varázslat? - Kérdezem összevont szemöldökkel, majd közeledem az érdekes vízforráshoz. Remegő kézzel nyúlok oda, s fordítom el a kart majd ugrok hátrább, mikor az folyatni kezdi a vizet. - Hogy? Angyalok hozták nektek ezt? - Kérdezem.  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 8:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 250 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Azt gondolná az ember, hogyha valaki idegen városba kerül, ahova mindenáron szeretne bejutni és beilleszkedni, tele lesz kérdésekkel, ő azonban szűkszavúan válaszolgat az én faggatózásomra. Persze könnyen meglehet, hogy ennyi megpróbáltatás után én sem kapkodnék az információkért, így bár nem valami szakszerű, de úgy döntök, nem tesztelgetem majd tovább az emberségét, és az igazi kérdezz-felelekkel is várok még holnapig, vagy legalábbis vacsora utánig.
- Később, ha már befogadtak, nyugodtan riogathatsz mindenkit - mosolyodok el, mert látom az arcán, hogy nincsen tetszésére a kitételem, na és mert akárhányszor valamelyik sebéhez nyúlok, úgy rándul össze, mint egy riadt őzike. Vajon ennyi rossz érte, vagy nem szereti az érintéseket, netán nincsen hozzájuk szokva? Nem kérdezem meg, ellenben amilyen gyorsan csak lehet, letudom a procedúrát.
- Nem is tudnálak elképzelni ráérősen várakozni egy íjjal a kezedben, valahol a háttérben - horkantok fel az orrom alatt, örülve, hogy látszólag ő is kezd feloldódni. A komor arca után kész felüdülés mosolyt látni az ábrázatán. - Az íjat preferálom. Bár a kinti megjegyzésed után lehet, hogy kezdhetek aggódni - viccelődök arról, amikor kijelentette, már két évesen is jobban használta nálam a legkedvencebb fegyveremet. Közben visszacsúszok a saját térfelemre a székemmel, amiről rögtön azután fel is kelek.
- Gondolom éhes vagy. Tudsz enni? - pillantok rá kíváncsian. - Talán van szárított hús a kamrában, konzervek, aszalt gyümölcsök… - sorolom a menüt, bár őszintén szólva ötletem sincs, mi lapul konkrétan az ellátmányos részlegen. Addig is, amíg válaszol, elpakolok az asztalról, kidobom az elhasznált kötszereket, és végül kezet mosok a sarokban árvátlankodó csapnál.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jún. 16, 2019 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
  meglepődik a nemleges válaszomon, ami én nem csodálkozom. Mi inkább tanultunk az erdőről, vagy tréningeztünk.
Mindig volt valami elfoglaltság. Gazdálkodás, őrjárat. Gyerekek játszottak én inkább a félelmem akartam
elrejteni.
- Helyes. - Mosolyodom el, hiszen jó harcosnak tartom magam, de egy farkas is csak falkában éli túl. Be kell, hogy
jussak. Kissé komor arcot vágok. Szomorú, hogy nem beszélhetek róla, hiszen büszke vagyok, hogy az ijedős kislányból én lettem a
félelmetes vezető, aki még Wanhedát is meghazudtolja.
- Rendben, így lesz. - Válaszolom. Szót kell fogadnom,  ő segíteni akar, ami most nekem nagyon jól jön. Talán lesz egy barátom is
még nem tudom.
Közelebb csúszik, s én megrezzenek egy pillanatra, de engedem a közeledését. Kezdi a kezelésem, mint némán tűrök.
- Még jó, hogy nem lennék képes halálra, ki tudja lehet már az vagyok. - Mondom magam elé bámulva.
De mi lesz velem, ha véget ér az átok? Ha esetleg meghaltam, s vége az átoknak meghalok? Vagy akkor halok meg ha
megölnek az átok után? Félek.. előjön belőlem a félénk lány, de nem mutatom. Kiszúrtam egy hangyát, s azt vizsgálgatom éppen.
Bókjára valamiféle mosolyt engedek el, rég mosolyogtam már, de ez nagyon jól esett.
- Közel harc. - Válaszolom büszkén. - Puszta kézzel, vagy akár lándzsa, bot. - Mondom.
- Na és te? - Kérdezem végig mérve a fiút.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 06, 2019 12:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 268 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Egy kissé meglepődök a nemleges válaszán. Nehéz elképzelnem, mégis mivel ütötték el az idejüket akkor, amikor nyugalom volt, mert hát csak nem támadták őket minden nap az angyalok vagy a démonok. Néha még a városban is halálra tudja unni magát az ember, amikor se munka, se különlegesebb esemény nincsen, pedig itt azért több lehetőség áll a rendelkezésünkre kikapcsolódás gyanánt. Nos, nem firtatom tovább a témát, helyette igyekszem neki praktikus tanácsokat adni, ha a Tanács egésze előtt kell majd helyt állnia.
- Pontosan azt mondom, hogy egy jó harcosnak örülnek - emelem meg a szemöldökeimet eltűnődve, hogy vajon furcsán fogalmaztam-e, mert tudom, hogy a kommunikációban vannak és lesznek is még problémáink. - Csak a rangodról ne beszélj, ha rám hallgatsz. Így sem fognak hamar a bizalmukba fogadni, de ha megtudják, hogy a kintiek vezetője voltál… - nem fejezem be a mondatot, ellenben közelebb csusszanok hozzá a székemmel, hogy elláthassam az oldalát. Igaz, mielőtt még nekikezdhetnék a sebe kitisztításának, megakaszt a kérdésével. Ez egy nagyon jó felvetés, vajon miért is nem morgom le a fejét, mint bárki másnak?
- Hát… - kezdek bele elcsöndesedve, párhuzamban a sérülése leápolásával. - Mégsem lehetek aljas valakivel, aki félholtan kóborolt elém az erdőben… - jegyzem meg, hagyva, hogy egy apró mosoly kiüljön a szám sarkába, habár a korábbi reakciói után nem vennék mérget arra, megértette a komolytalankodásomat. - Meg amúgy is, egy jó harcos mindig elkél - rándítom meg a vállaimat, majd a kezéhez hasonlóan az oldalát is lefertőtlenítem, és a legjobb tudásomhoz mérten bekötözöm. Egyelőre megteszi.
- És milyen harcstílushoz értesz a legjobban? - kíváncsiskodok tovább, mielőtt folytatnám a felkészítését a városi rendre.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Deedra


Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pvz5f7iynm1v87ifoo7_250Nyugati fal - Page 2 Tumblr_pc2jb9BmXZ1so1nhno1_r1_400
It's deep in your B L O O D and
T A K E - I T!]And if you fight among the dead beneath the dirt Well, do you know yet?
Nyugati fal - Page 2 Tumblr_nnlstlIWnf1u5otv6o5_250

☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
81
☩ Rang :
Ω Ex North commander
☩ Play by :
Ω Marie Avgeropoulos
☩ Korom :
25
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jún. 05, 2019 3:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Alex && Dee zene  • Credit:
Értetlenkedve nzek a fiúcskára, s szemöldököm fel szökik a homlokomra. Miért kártyáztunk volna? nekem a túlélés volt fontos. Ijedt kisl
ny voltam, akinek mindig meg kellett játszania magát, majd trónra ült, s vezetnie kellet, s elbuktam. Hagytam elbukni a népem... Hirtelen észre veszem, miféle gondolatok futnak át az agyamon, s fel eszmélek, vissza a fiú kérdésére.
- Nem. - Válaszom egyszerű, nem lehetek tiszteletlen, lehet rajta múlik, hogy bejutok e vagy sem.
Lelocsolja a kezem. s természetesen semmilen reagciót nem adok. De megértem, én se tennék másképpen. Mi elfogtuk volna őt, s talán ki se engedjük.
- Helyes. - Mondom érzelmek teli arccal, hiszen más nem is várok el egy vezetőtől. Igazi vezető még magában is meglátja ami nem helyes, talán ezért buktam el.
- Valóban? - Vonom fel szemöldököm. - Egy jó harcosnak nem örülnek? - Értetlenkedve nézek, de majd lesütöm a szemem megadóan. - Úgy teszek, ahogyan mondasz. - Nagy szó egy vadtól, hogy behódol, talán más nem is tenné, de én tudom, hogy muszáj.
-Rendben. Köszönöm. Miért vagy velem ilyen kedves?  - Kérdezem.

Hirteten, megrezzenek, hogy az oldalam következik, de engedem. Nem szoktak hozzzám érni, se készülni hozzám érni. Lincoln volt az utolsó aki megérintett. És a feje elém gurult, amikor Wanheda levágta.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am No one
The bloderina• is the past
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Nyugati fal - Page 2 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
312
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Május 12, 2019 12:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Invaders must die
Deedra & Alexander
────────────── ──────────────
« Szószám; 360 • Zene; Invaders Must Die »
« Every window open
to great possibility »
Rövid találkozónk alatt nem először érzem azt, hogy el kell nevetnem magamat, habár már nem a csattanót várom és a viszont kacagást, hanem a kényszer elmúlását, ugyanis a tudatlansága miatt mocsok dolog lenne kiröhögni.
- Úgy értem… Ha jól adod elő magadat. Ez egy kifejezés, nem kártyáztatok odakint sohasem? - teszem fel a városunk szempontjából legkevésbé fontos kérdést, de most már kíváncsi vagyok, hogyan éltek a falakon túl, a vadon szeszélyére bízva.
Idő közben elérünk az őrhelyre, ahol fegyverek nélkül - azokat a bejáratnál hagytuk - vezetem az egyik kis szobába. Láthatóan feszeng, és legalább annyira bizalmatlan, noha ezt meg tudom érteni, összességében véve én is így érzek vele kapcsolatban. Odakintről jött egy olyan közösségből, ami talán még Wallenberg legutóbbi túlkapásain és vérengzésein is túltett. Ki tudja, mi kell ahhoz, hogy reflexből nekem támadjon, vagy majd később valakinek az utcán. Érthető módon egy ideig nem fogunk fegyvert bízni rá, ha a Tanács jóváhagyja a maradását, ám még nálunk is fontos része a kiképzésnek, hogy megtanuljuk használni a környezetünket, amennyiben fegyverek nélkül maradunk. Pont neki esne nehezére feltalálnia magát?
- Bizonyára angyalpenge lehetett vagy abból kovácsolták - jegyzem meg, bár a penge nem éppen úgy csillogott, mint a mennyekből származó fém, sőt. Igazából emlékeztetett valamire az a kés, de nem tudnám hova tenni.
Közben látom, hogy fájdalmas emlék elevenedik meg előtte, ezért nem faggatózok tovább a félbehagyott mondatról, hanem a felkínált kezére locsolok a vízből, pontosabban a sebre. Amúgy sem árt kitisztítani, mielőtt bekötöm. A csapda után egészen feleslegesnek hathat a szenteltvíz próbája, azonban láttak már érdekesebbet is az idősebbek a félvérháborúban.
- A Tanács valószínűleg nálam is bizalmatlanabb lesz - szólalok meg, miközben jódoldatot is ecsetelek a sebére, hogy aztán bekötözhessem. - Szerintem jobb, ha nem firtatod, hogy ki voltál odakint. Nem fogják elismerni a rangodat, a véres jelző meg lássuk be, nem éppen bizalomgerjesztő - pillantok fel rá megemelt szemöldökeim alól. - Egyszerű szakadár vagy, aki megmenekült a vérengzés elől. Jó harcos, emiatt szolgálatára lehetsz a városnak. Mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy beilleszkedj a közösségünkbe… Ilyenek… - adom a szavakat a szájába elcsöndesülve, ismét a sebének ellátására koncentrálva. Amikor elkészülök, megint felnézek rá.
- Most az oldalad jön.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6