Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Lucifer Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
678
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 07, 2019 11:52 am
Következő oldal


Lucifer
Szabad
Rang • Pokol ura
Play by • Mark Pellegrino? Változtatható
Kora • Éonok
Karakter információLucifer az Ördög, ő a Sátán, minden baj és rossz okozója. Ő tehet az emberek keservéről, az ő uradalma a Pokol, ahol a délutáni tea mellé az elkárhozott lelkek gyötrelmét szokta fogyasztani. Legalábbis sokan így képzelik el, de mi az igazság?

Lucifert (arkangyal) még Isten bízta meg egykoron az alvilág vezetésével, csakhogy mára ebből nagyon elege lett. Unta a Poklot, a monotonitást, ezért felemelkedett az emberek közé, hogy izgalomra lelhessen. New Orleansbe jött az első ark démonjával, ahol arra parancsolta azt, hogy vágja le a szárnyait. Hogy erre miért volt szüksége? Nem akarta, hogy apja visszaküldje a Pokolba, annak további őrzésére és irányítására. Mivel nem angyal pengével lett levágva a szárnya, így nem minősül igazi bukottnak. Képességei megmaradtak, csak a szárnyát vesztette el. 4 évig élt az emberek között, amíg Isten el nem hagyta a Mennyet, s angyalok özönlöttek az utcákra.
Kalandból van bőven, révén, hogy háború dúl a Föld felszínén, amelybe nem titkolt célja csatlakozni. Emberekre végtére is szüksége van a Pokolnak és a démonoknak, nem hagyhatják, hogy Gabriel kiirtsa őket.

update:
A Sötétség felbukkanása óta természetesen nem Gabriel az első számú problémája, sőt, Amara eltüntetése érdekében talán újra összeáll testvéreivel? San Franciscoval és New Yorkkal már szövetséget kötött a nagynénijük legyőzése érdekében, ám valódi-e a béke, amit kínál/remél, s nem egy jól megfontolt lépés valami nagyobb terv felé?

//Kezdetnek ennyi lenne Smile Mint látható, sokan várják a karaktert, arkangyal testvérei, lovasai, egyéb démonjai, ezért játékból egyáltalán nem lesz hiány. A koncepció örülnénk, ha nagyjából megmaradna a korábbi játékokra való tekintettel. Nem várjuk el természetesen ezen játékok elolvasását, a fonal felvételében szívesen tartunk gyorstalpalót! Wink

Egyedüli kitételünk, hogy legyen igényed a démonok irányítására, feladatok kiosztására és persze a jelen probléma megoldásában való részvételre! Mindenben segítünk természetesen Wink


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/6
Angyal
5
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
5
Harcos Angyal
6
Vadász
13
Nephilim
3