We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Tanácsterem
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Szept. 13, 2016 6:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

  Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

A pokol kapuját átlépve ismét otthon érzem magam. A rám bízott feladatnak eleget tenni néha súlyos teher a vállamon, hisz gyűlölöm, megvetem az emberiséget. Mert gyengék... Mert semmi másra nem képesek, mint sírni rossz sorsuk miatt, miközben képtelenek változtatni rajta. Mondhatni, hogy ez éppen így jó, hiszen semmi sem hátráltatna engem is jobban, mintha ellen tudnának nekem állni, de pontosan ezért is annyira szánni valóak. Földön töltött időm alatt folyton a gyomrommal küzdök. Semmi egyebet nem tudnak kiváltani belőlem, mint hányingert.
Nem húzom az időt, magam is hamar Lucifer szándékainak végére szeretnék járni, bár félig-meddig sejtem, miről lehet majd szó. Az évezredek alatt azonban okozott ő is már meglepetéseket, mindig készen kellett állni, ha vele került szembe az ember. Hiába a hűség, egyetlen elb*szott lépés és hamuvá lettél. Nem egy kegyelmes típus.
Belépve a tanácsterembe démoni vezetőink nagy része már körbeülte az asztalt, élükön Urunkkal. Bólintással üdvözlöm társaim, nem kenyerem sem a túlzott figyelem, sem az értelmetlen dicsőítés. Lucifer úgy is tudja, hányadán állok, én pedig, hogy hol a helyem. El is foglalom azt és várok. Nincsenek bennem kérdések.Utolsó Poszt Kedd Szept. 13, 2016 12:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

to the demonic aristocracy
let's make that battle plan
Mondhatom, nem kis meglepetésként ér a hír, hogy alá kell szállnom a Poklokba, mert a főnök ülést hívott össze odalenn, hisz tudtommal már évek óta nem járt a kapukon túl. Vagy ha mégis, akkor nem verte nagydobra, és éppen emiatt, meg ugyebár a Földön lebzselő tollas seregek miatt, magam is elég sok időd töltöttem az emberek között az utóbbi időben. Mindezek ellenére persze örülök, hogy végre elkezdődnek ezek a mozgolódások, mert szerintem már nagyon ideje volt, hogy Lucifer összetereljen bennünket, és újra együtt dolgozzunk... akármit is tervez éppen. Mert hogy tervez valami fontosat, nem kétséges. Hisz mi egyéb okból akarna a Tanácsteremben találkozni – nagybetűvel -, ahová csak a legnagyobbaknak van bejárása? Sajnos egyikünk a nagyok közül ma egész biztosan nem lesz jelen.
A palotába érkezésemet megelőzően magamra öltöm a rangomat és szerepemet jelző ébenfekete köpenyem, a csuklya alatt azonban a Földön viselt vörös loknik, emberi hús és bőr lapul. Azt hiszem, túlságosan hozzászoktam ehhez a formámhoz a fent töltött idő alatt.
Belépve a terembe láthatom, hogy már gyűlnek is a társaim, és nem telik bele sok időbe, hogy mindenki elfoglalja a helyét. Utoljára a teremtőnk érkezik, akit a nővérem elmaradhatatlan, fontoskodó szalutálása követ. Magamban mosolygok a jeleneten, Mazikeen szenvtelen megjegyzésére viszont már prüszkölve fojtom vissza a nevetést. Ó, mennyire hiányoztak ezek a jó kis összejövetelek!
- Ha már a kérdéseknél tartunk... – húzom ki magam, és leemelem a csuklyát a fejemről, hogy Lucifer szemébe nézhessek. - Ugye remélhetem, hogy Mammon ügye is terítékre kerül itt ma? - teszem fel a sürgető kérdést kissé talán követelőző hangsúllyal, de a tőlem telhető legilledelmesebb megfogalmazásban.Caelo Vel In Inferno
avatar☩ Reagok :
132

Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 11:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Pokoli találka
Ha az angyalok nem segítenek, szövetkezz az ördöggel!


Hideg zuhanyként ért a hír hogy a drága Lucifer vissza akar térni, hogy valamit megbeszéljünk. Nem hisem el, hogy nem lehet elmondani, főleg nekem, aki elvileg a jobb keze lenne. Mindig mellette álltam, még akkor is, amikor le kellett vágnom szerett, csodálatos szárnyait.
Egyedül kellett vissza mennem a poklok poklába, mondjuk hiányzott a hely, csodáka művelt az arcbőrömmel. Be sétáltam hát a terembe a töbiek már ott ültek, magas sarkúm csak úgy visszhangzott, ahogyan kopogtam benne, és végig sétáltam nagy mosollyal az arcomon. Végig néztem rajtuk, ahogyan ott ülnek.
Leültem, majd keresztbe fontam lábaim és a hajammal kezdtem el babrálni. De végre megjött.
- Pff, nyaligép.- Szóltam egyet az uramozásra, majd Luciferre vigyorogtam. Tudom, hogy szereti benne a rossz énemet, hahaha. Kérdés, könyörgöm mond már miért vagyunk itt. Ordítom magamban.


Ashtaroth
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 11:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tanácskozás
❝ ......... ❞
A futár szinte berontott. Gyűlöltem, ha rám nyitnak, még ha nem is csinálok mást, csak a régi világok hadtörténelmét olvasgatom. A kis démon közölte, hogy a Sátán tanácsot hív össze. Meglepődtem, mert a Nagyúr nem gyakori vendége saját otthonának. Becsaptam a könyvet, majd hívattam Phelgort. Egy könnyebb -de rangomat jelezendő-, bőrvértet kaptam magamra. Akár a régi, eltűnt világok bőrgúnyái. Nem zavart a divatjamúlt dolog, inkább feszengek ellenségeim bőrében, mint lenge, mindent mutató kelmékben. A férfivel mögöttem lépek be a terembe, akkor még nincs ott senki. Helyet foglalok a nekem kinevezett székre, Phelgor pedig mögém, kissé mellém áll. Amint szivárognak a démonok, mindenkit illendően köszöntök, majd mikor maga Lucifer lép be, azonnal felkelek és mély bókolással üdvözlöm, ahogyan azt illik:
- Nagyuram. - amint a férfi helyet foglalt, magam is leülök. Mivel kérdésem nincs, picit megrázom a fejem és kíváncsian várom a témanyitást.Utolsó Poszt Hétf. Szept. 12, 2016 10:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Nem hittem volna, hogy valaha még visszatérek a Pokolba, de most muszáj voltam újra leereszkedni. Olyan ügyeket kell megbeszélnem a legfőbb démonjaimmal, amik nem várhatnak. Amint átlépem az Otthonom kapuját, minden léptemnél szinte beleremeg a föld. Az utam egyre mélyebbre és mélyebbre vezet, olyan bugyrokba ahol csak a legerősebbek élhetnek. A Palotámhoz. Még mielőtt elérném az ajtót, már nyílik is ki és egyenesen a tanácsterem felé veszem az irányt, majd nagyot sóhajtva lépek be rajta. Már mind itt van, akinek itt kell lennie. Elfoglalom a helyem a főszéken és onnan lesek körbe.
- Azért hívtalak titeket össze, hogy megszavazunk néhány dolgot. Előredőlök és a kezeimet összekulcsolom magam előtt.
- Mielőtt elkezdenénk, valakinek valamilyen kérdés?


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Ophilia
Today at 10:16 am
☽ Pincerendszer
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5