Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 29, 2018 12:43 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Reyna! OMG

Mit mondhatnék, ilyen rapid regisztráció-lapküldés-elkészülés triászt is ritkán látok, az első gondolatom az volt: Reyna jött, látott és győzött :DD A második pedig kétségtelenül az, hogy nagyon átérezheted a karaktert, ha ilyen pikk-pakk elkészültél vele, és bizony nem tévedtem! Legalábbis nekem az előtörténet olvasása közben végig az járt a fejemben, hogy a kevés információ, ám annál több részlet egy komplex egésznek a kicsiny falatkája a fejedből, amit szerencsések vagyunk, hogy előzetesen olvashattunk tőled *-*

Na de ne ugorjunk ennyire előre, kezdjünk inkább azzal, mennyire nem hétköznapi vadászt hoztál közénk. Sokan kerülnek ki az árvák sorai közül, mások a családjuk révén válnak azzá, de valahogy mindig van egy kapcsolat, ami elindítja őket az úton. Nos, Reyna esetében ez a löket a démon személye lehet egyedül, azonban minden csodálatom a hölgyünk iránt, ugyanis ennyi kín után én belőlem szerintem maximum egy szobanövény, semmint harcos kerekedne. Nagyon tetszik ez a hatalmas kitartás és lelki erő benne, igazán motiváló! Nem szeretném szegényt beskatulyázni, de óhatatlanul egy olyan hősnő látszatát kelti, aki elé szívesen vetném magamat, hogy mentsen meg OMG Sajnálom, éjszaka többet nem írok elfogadót.

És akkor még az érdekes véréről és a démoni átok folyamán keletkezett mellékes képességéről szót sem ejtettem. Kíváncsi leszek, milyen képet vág majd egy leviatán, ha netán keresztezik az útjaik egymást :DD

Összességében egy rendkívül sanyarú múlttal, ám annál sejtelmesebb jelennel rendelkező karaktert hoztál közénk. Csupán ismételni tudom magamat, és ennél jobban képtelen vagyok megfogalmazni az érzést, de süt a lapodról, hogy egy alaposan átgondolt, és élvezetből készített vadászkát engedtél világnak a csodás irományod által. Talán a részletek fogtak meg ennyire, mint például, hogy az angyal sem villog hős megmentő képében, és a démonnak sincsenek világmegváltó céljai, nem tudom, azonban engem elvarázsoltál Reyna koncepciójával.  *q* Alig várom, hogy minél többet olvashassak tőle, és apránként kibogozhassam az élete rejtelmesebb pontjait. *-*

Nagy szeretettel köszöntünk az oldalunk tagjai között! OMG

Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Reyna


Reyna Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
65
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Szept. 28, 2018 11:38 pm
Következő oldal


Ki tudhat többet a szörnyetegről, mint egy másik szörnyeteg?
Saját
25


Reyna 
Karakter információ
Család - Kiskoromban elszakítottak tőlük, nem emlékszem rájuk. Valószínűleg már nem is élnek.

Mi a beosztásod - Önjelölt démonvadász

Melyik oldalon állsz? -Az emberekén és az angyalokén

Városod - Amennyire lehet, kerülöm a városokat

Porhüvelyem neve - Ha rajtam múlik, a démonoknak sem lesz
Jessica Green
-
Önjelölt démonvadász
Vadász
-
-

Karakter képességeinek leírása
Profi szintre fejlesztettem a démoni kísérletek túlélésének képességét. Emellett jártas vagyok a fegyverforgatásban és képes vagyok életben maradni olvasás és írástudás nélkül. Ha viszont ez nem elég, hát hasítsd fel bőröm, hogy megnézhesd fekete vérem, miről senki nem hinné, hogy egy emberhez tartozik. Utána pedig tarts szemmel egy ideig, hogy megnézd, mennyivel gyorsabban gyógyul be a seb, mint az átlagnak.
Minden történet rejthet titkokat
Apró kezek kaparják a koszos kőfalakat. Ujjai végén vér szivárog a felszakadt ujjbegyekből és a betört körmök alól. A bőrön lévő kosz elnyeli a vörös cseppek látványát, csupán a szag az, mi a korábbi sérülések felszakadására ad jelet. Néhány pillanat, s újra csend telepszik az elszigetelt zugra, mit később tör meg a halk szipogás. Nem volt több, mint néhány másodpercnyi néma csend, mielőtt belekezdett volna az apró termet. Könnyei világos barázdákat vájnak az arcán. Mi átlátszóként indult a szemek sarkából, az most feketén hullik le az áll csúcsáról.
A kis test elfekszik a földön, egyre összébb gömbölyödve a növekvő fájdalomtól. Minden tagja sajogva reszket a rá törő láztól. Bokáin megzörrennek a húsába vájó láncok, amint megmozdítja azokat, hogy maga elé húzva, kisebb kupacot alkothasson. Mintha attól elmúlna…
Emlékei közt olyasmi után kutat, mi segíthet neki átvészelni az újabb gyötrelmet, mindhiába. Amióta eszét tudja, ide van bezárva. Szülei képe, mire olyannyira vágyik, nem jelenik meg előtte. Szülők? A szót egyedül hallomásból ismeri. Jelentését felfogja, ám sosem tudta kötni valamihez, vagy valakihez. A démonhoz pedig, ki alkalomadtán belép hozzá, hogy aztán elrángassa egy újabb kísérlet kedvéért, végképp nem. Nem lehet ő. Az a valami nem lehet olyan, mint egy szülő…
Kattanás… Az ajtó, mi a kis barlangrészre tárul, kinyílik. Kopasz, arcán szőrös alak lép be, száját gondolkodón vonva félre. Mancsait zsebébe mélyeszti, úgy vigyorodik el az összegömbölyödő lányt nézve. Még hallani a kinyíló ajtóban csörgő kulcscsomó utolsó csengését, mikor közelebb lép. Akár egy óriás, úgy tornyosul a gyermek fölé. Félelmet keltve, puszta jelenlétével sejtetve, hogy ezúttal sincs menekvés. Jobbját előhúzva az egykor barna, mostanra inkább fekete hajzuhatagba kap, úgy húzza fel a földről kísérleti nyulát, s meg nem állva folytatja útját a kijárat felé.
A gyermek vergődve próbál ellenkezni, aminek megfizeti árát. A szörnyeteg egyetlen karlendítéssel csapja a falhoz. Immáron nem csupán ujjaiból, de homloka tájáról is folyni kezd a vér, könnyei patakja mellé szegődve. A férfi türelme híján újra felállítja. Az áldozat most már lépne magától, csakhogy képtelen. A láncok végén lévő nehéz súlyokat nem tudja megmozdítani. A démon ereje kell hozzá, ki hóna alá kapva vonszolja tovább áldozatát, nem törődve azzal, hogy a bilincsek újra lábaiba marnak. Mintha menten szét akarna szakadni, úgy nyúlik a lány teste. Néha azt kívánta, bár így lenne és megszűnne a fájdalom, csontjai és izmai mégsem engednek vágyának. Egyben maradva részesítik újabb kínokban, mintha ők maguk is ellene lennének.

Saját izzadtságomban fürödve ülök fel hirtelen, kiszabadulva a szörnyű álomból, mi inkább emlék, semmint az elme kitalációja. Az a rém létezett, talán még most is él. Fogalmam sincs. Fájdalmas nyögést hallatok, amint oldalamba hasít az ismerős érzés. Tenyerem sebem fölé simul, megtapogatva az általam eszkábált kötést, min mostanra átütött fekete vérem. Ez is egy bizonyítéka annak, hogy a szörnyeteg hozzá hasonlóvá tett. Egy másik borzalommá, ami ezen a világon létezik. Ennek láttán senki nem hinné el, hogy ember vagyok… Én sem hinném el másokról, hogy azok, s nem démonok, kik megszálltak egy halandó testet. Akkor sem, ha vérük vörösen folyik le pengém élén.
Talán négy év is eltelt már azóta, hogy megszabadultam a bokámat maró lánctól, lelkemet mégis marják a gyötrő emlékek. Újra és újra visszatérnek, arra késztetve, hogy kerüljek el mindent, amit csak lehetséges. Mindent, ami tömegekkel kapcsolatos, mert abban könnyen megbújik a gonosz. A démonok, akiket el kell intéznem.
Az angyalt, aki kimenekített, leverve rabláncom, azóta sem láttam. Mintha nem érdekelte volna sorsom. Egyszerű járulék voltam a démon mellé, ki állítása szerint elpusztult, én mégis kételkedem. A szörnyek nem halnak meg olyan könnyen. Hiába öltem meg gondolatban ezerszer, vagy többször, a vége mindig az lett, hogy életben maradt. Ezúttal azonban nincsenek rajtam bilincsek. Nem vagyok bezárva. Időm arra fordítom, amire szeretném, avagy önmagam képzésére. Arra hogy megtanuljam, hogy védjem meg magam, mielőtt újra hasonló sorsra próbálna juttatni valaki. Vagy hogy megakadályozhassam, hogy más is így járjon.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 58 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3