⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Tanácsterem
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Okt. 16, 2016 11:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


"Family" meeting


Mélyet sóhajtva húzom ki magam a székemen, majd dőlök ismét hátra. Karjaimat összefonom mellkasom előtt, tekintetem ide-oda cikázik Asmodeus és Astarte között egészen addig, míg végül Lucifer meg nem szólal. Kérdése hallatán halvány mosoly kúszik szám sarkába. Végre egy kis izgalom. Erre mit fog reagálni a mi "kedves" Haragunk vajon? Érdeklődve hallgatom a párbeszédet. Aranyos, hogy így félti Astarte bőrét, bár úgy gondolom, Halálként illene elbánnia azokkal a vadászokkal. Ha pedig mégsem... Akkor érthető Lucifer logikája. Ha már volt olyan bolond, hogy önként jelentkezett, de mégsem elég erős ehhez és elbukik, akkor majd valaki átveszi a helyét. Fél szemmel figyelem csupán Mazikeen-t, mikor megköszörüli a torkát, de nem igazán szentelek neki többet, kérdése számomra már csupán háttérzaj.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Csüt. Okt. 13, 2016 5:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

  Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

Először Nagyurunk felé fordítom a tekintetem, majd mikor Astarte szúrós tekintetével találom szembe magam, nevethetnékem támad, de csak egy kisebb mosoly szökik vonásaimra, ami jelenthet bármit és mindent. Lehet kijelentésemmel megkaptam magamnak a feladatot, lehet Halál rossz oldalát kezdtem el piszkálni, de a nő gondolhatja, miért ellenzem azt, hogy ő menjen. De nem fogom kellemetlen helyzetbe hozni. Szavaimat hozzá és Luciferhez intézem, mert a többiek egyértelmű vonakodása miatt úgy vélem, ők amúgy is tesznek rá.
- Talán tisztában vagy vele Halál, mi vár rád odafent? - Kérdem tőle, hangomban kis gúny is megbújik, de hogy tiszteletlen lennék, ó. Talán csak egy kicsit.
- Személy szerint nem egy Lovast küldenék ismeretlen terepre. Ha csapdába sétálsz, nem lenne okos egy közelgő háború kapujában elvesztenünk egy jelentős erőt. - Folytatom, számolva a következményekkel. De nem tartok esetlegesen Mammon után menni. Még a furmányosság és leleményesség nem is az én erősségem.
- Ámbár úgy tűnik elhivatott vagy. - Nézek a nőre kétértelműen, Harag bennem pedig szívesen táplálkozik ellenszenvéből, amit most irántam érez.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Csüt. Okt. 06, 2016 1:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to the demonic aristocracy
LET'S MAKE THAT BATTLE PLAN
Elsőre úgy tűnik a sok mélyen hallgatásból, hogy mindenki egyetért az ötlettel, miszerint én legyek a beáldozható katona, aki Mammonért megy. Kivéve persze a beáldozható részt, mert eszem ágában sincs feláldozni magam, és nem is hiszem, hogy erre szükség lenne. Szerintem vagyok elég ravasz ahhoz, hogy kicselezzek egy rakás vadászt, és visszarugdossam ide fivérünket. Persze ha kíséretem nem is lesz, egy kis segítséget azért majd igénybe fogok venni, és már fejben alakul is a terv, amikor Asmodeus felszólal. Meg sem kellene lepődnünk, hisz az egész tanácskozás folyamán az ég világon minden ellen volt valami kifogása. Miért pont ez ellen ne lenne? Mondhatni édes, hogy így aggódik értem, de egyáltalán nem tetszik, hogy csak így belepofázik a dologba, és még meg sem magyarázza, hogy most éppen miért kötekedik. Úgy tűnik, mindez Lucifernek sincs ínyére.
- Van esetleg bármi jobb ötleted? - toldom meg a kérdéseit Asmodeus felé fordulva, kérdőn felvont szemöldökkel. Az utasítás világos: egyetlen démon mehet kiszabadítani Pestist, és szerintem egyértelmű, hogy ki elég erős és eltökélt ehhez, főleg mivel mindenki más magasról tesz az egészre. Szóval komolyan kíváncsi vagyok, drága, forrófejű Haragunk milyen egyéb, használható ötlettel tud előrukkolni.

Caelo Vel In Inferno
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Staff fiók
☩ Reagok :
133

Utolsó Poszt Csüt. Okt. 06, 2016 1:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Pokoli találka
Ha az angyalok nem segítenek, szövetkezz az ördöggel!


Kár, hogy nincs órám, mert folyton azt kémlelném. Ez a dolog. Kit érdekel? Hála istennek a szó elejtésemet, senki sem vette fel, és el engedték a kedves kis fülük mellett. Pislogok a nagy szempilláim alol és kémlelem, fürkészem a tekinteteket. Mint ha a halált jobban érdekelné mint lucifert. Óh de hát így is van. Kit érdekel ez az egész, hülye volt asztán viszlát! Bár egyszer tuti elmegyek, és megnézem maganak ezt a faszit! Háháhááá micsoda buli lenne, hmmm milyen lehet egy vadásszal az ágyban, vajon harap meg minden. Jaj elkalandoztam éppen Lucifer mondata zökketent ki pajzán ábrandaimból, és azt vettem észre, hogy már kéjjesen haraptam az ajkam. Na, jó.
Kissé előre dőlve megköszörülöm a torkom, és már féltő hangnemben kérdezem.
- Bocsi, van még valami, vagy vége a bulinak? - teszem fel kérdésem, és reménykedem nem néznek levegőnek, vagy meg akarják vitatni itt nekem, hogy milyen akció legyen? Bőrszerót veszek ha mennem kell a seggem istenien..khmm... örgödien áll benne.Ashtaroth
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Szer. Okt. 05, 2016 5:07 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTanácskozás
❝ ......... ❞
Némán figyelem a többieket, ahogy sorra némán, vagy szavakkal, de kijelentik, hogy ők bizony nem mennek Mammonért... kivéve Astarte. Veszem húgom üzenetét, hogy beszélni akar velem a tárgyalás után. Ő elvállalja, mire Asmodeus szól is, hogy szerinte ez nem jó ötlet. Ez a dolog akkor kezd érdekessé válni, mikor Lucifer a férfi felé fordulva megkérdezi a miértjét a dolognak és hogy szeretne-e ő menni Halál helyett. Hátra dőlve a székemen, jobb kezemet az asztalon tartva, ujjaimat morzsolgatva figyelem érdeklődéssel a kialakult helyzetet. Ám nem csak őket, mindenki mást is, a véleményeket az arcokról próbálom leolvasni. Igazán kíváncsi vagyok, hogy Asmodeus mivel fogja megindokolni a kijelentését és hogy ennek a szálnak milyen vége lesz.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Okt. 04, 2016 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nem haragszom én Asmodeusra, nem tetszhet nekik mindig a feladat amit kaptak. Szabad akarattal ruháztam fel őket, ők nem szárnyasok akiknek már bele van égetve az agyukba születésük pillanatakor az, hogy ők csak a Menny katonái. Szánalmas.
Azért csak egy embert küldök el Mammonért, mert nem kockáztatok egy seregnyi démont akármennyire is erős pokolfajzatról van szó. Ha nem sikerül, akkor majd magam elmegyek érte. De ez így egy tökéletes próba. Letudjuk tesztelni a lovasoknak az erejét s ha nem megfelelő vagyis elbukik a feladaton, akkor lesz helyette más. Körülnézek az arcokon, így is tudom, hogy ki fogja vállalni ezt. Már épp szólaltam volna meg, amikor Asmodeus azt mondta, hogy szerinte nem jó ötlet. Sóhajtva, szépen lassan felé fordulok és oldalra döntött fejjel pillantok rá.
- Talán te akarsz menni? Vagy mivel magyarázod ezt a kijelentésed?

»Tanács«

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Kedd Szept. 27, 2016 7:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


"Family" meeting


Lucifer világossá teszi, hogy nem hajlandó sokat áldozni Mammonért. Ez meglep. Hiába nem repesek az örömtől, hogy még egyik testvérünket is össze kell kaparnunk, egyetlen démonnak valljuk be, egy vadászokkal teli városban, ahol Mammont elkapták és még mindig ott tudják tartani, nincs túl sok esélye. Mélyet sóhajtok, egyesével végignézek a teremben lévő arcokon. Ashtaroth csöndben marad. Nem vállalja. Érthető, én sem vállalnám el. Maze hangosan is kifejti véleményét a dologról. Szám széle mosolyra húzódik. Tőle nem is várható el, hogy egy ilyen feladatot elvégezzen. Astarte végül úgy tűnik, vállalja. Meglepetten vonom fel szemöldökeimet. Kicsit megnyugtató, mégis meglepő. Megnyugtató, mert eszem ágában sincs egy olyan helyre betenni a lábamat egyedül, de meglep, hogy bárki ilyen könnyedén magára vállalja a feladatot. Nem is fűz hozzá semmit. Asmodeus viszont ellenzi. Mily' meglepő! Hogy itt semmi sem tud egyértelműen eldőlni. Remélhetőleg Lucifer nem fogja kifogásolni ennyire a dolgot...


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Hétf. Szept. 26, 2016 9:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

Számíthattam volna rá, hogy ha a többiek nem is érzik meg Harag jelenlétét, de Nagyurunk meg fogja. Hisz ő vette kezébe Haragot és Kéjt, gyúrta össze őket egy veszélyesen kiszámíthatatlan masszává, s dobta végül a teremtés pokoli tüzébe, hogy végül én kelljek életre. Igen... Tudhattam volna, hogy azonnal kiszagolja véleményemet az angyali találkáról. Szavai elnézőek velem szemben, de mintha egy cseppnyi büszkeséget is kiéreznék belőlük. Hiába, nem szoktam meghazudtolni önmagamat.
Egyetlen démon menjen Mammonért. Az biztosan nem én leszek. Nem azért, mert nem lennék rá képes... Harcosként, katonaként akár több száz ember, vagy akár démon ellen is Haragot használva tudnék fejvesztve rohanni és lekaszabolni hiba nélkül az összeset. Ashtaroth amúgy is sok mindent tanított a harcmezőn, amit képes vagyok saját javamra hasznosítani. De az egész történet, bárhogy is van elmesélve egy dolgot tükröz, azt pedig egyértelműen: Mammon óvatlan volt.
Astarte válasza nem kifejezetten lep meg, valahogy mindig egymás bőrébe voltak bújva, még ha ennek egyértelmű kivetülése nem is volt. De Kéjként kiszagolom, ha valakiket összeköt egy láthatatlan kapocs... Talán pont ezért nem neki kellene mennie. Hirtelen válaszolok és lehet a saját koporsómba ütöttem a szöget. Lehet a végén nekem kellene őt hazahoznom.
- Nem tartom jó ötletnek. - Nézek előbb Astarte-re, nem sokkal azután, hogy vállalja a feladatot. Nem magyarázom meg miért, de tekintetemből Halál talán tudja, miért gondolom így.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Szept. 25, 2016 2:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to the demonic aristocracy
LET'S MAKE THAT BATTLE PLAN
Amikor nekiültünk tanácskozni, és feltettem a nagy kérdést, nem gondoltam, hogy az egész beszélgetés ehhez a ponthoz fog vezetni. Úgy hittem, valamennyiünknek, de legalábbis Lucifernek mindenképp pontosan olyan határozott érdeke kiszabadítani testvérünket, mint nekem. Most viszont kijelenti, hogy nem csupán a sereget, de egy kisebb felmentő csapatot sem engedélyez ehhez a feladathoz. Bevallom, kicsit meglepődöm. Egyetlen démon menjen. És ugyan ki lenne az? Hiszen rajtam kívül egyedül Ashtaroth mutatott érdeklődést Mammon felkutatása iránt, a többiek mind maradéktalanul érdektelenek. És érthető módon nővérem sem vágna bele sereg nélkül, hiszen ő maga a Háború. Háborúkat pedig nem egyetlen emberrel vívnak. Én vagyok itt az egyedüli, aki magában is elég... halálos egy ilyen munkához, és Lucifer felém küldött pillantása is azt sugallja, hogy ezt leginkább rám bízná. Nem azt mondom, hogy nem tudom megcsinálni egyedül is, sőt, inkább veszem saját kezembe a dolgok irányítását, minthogy bármelyikükre rábízzam Mammon sorsát, hisz látható, hogy egyik sem elég eltökélt ahhoz, hogy akár a végsőkig is elmenjenek. Nem ismerném be soha hangosan, de Mammon és köztem már nagyon régóta van egyféle láthatatlan kötelék, ami miatt egyébként sem hagynám harc nélkül elveszni őt, és éppen ezért is én vagyok a legmegfelelőbb arra, hogy utána menjek. De azért egy kicsit csalódott vagyok, hogy semmi segítségre nem számíthatok.
- Én vállalom – jelentem ki végül, és más egyebet nem is fűzök hozzá. Felesleges. Itt már nincs mit mondani. Viszont a megbeszélés végén még azt hiszem, érdemes lenne elcsípnem Ashtarothot. A felmentőakcióban talán nem vehet részt, de ha lenne bármilyen ötlete vagy tanácsa, azt meghallgatnám. Határozott kijelentésemet követően azonnal az ő pillantását keresem, és a tekintetem azt súgja, „nekünk még beszélnünk kell”.

Caelo Vel In Inferno
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
Staff fiók
☩ Reagok :
133

Utolsó Poszt Vas. Szept. 25, 2016 12:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Pokoli találka
Ha az angyalok nem segítenek, szövetkezz az ördöggel!


Végig hallgattam mindenkit nem szóltam, pedig ez nem szokásom, Lucifenek így is havi baja volt, nem szokott velem így komonikálni, ahogyan az imét tette. Mit foglalkoznak ezek másokkal, nem mindegy? Lucifer úgy is vissza hozza majd, ha van ideje, vagy kevde, vagy célja. De mivel van most célja a démonokkal biztosan tesz az ügy érdekében.
- Ha ilyen bolond volt, hogy a vadászoknál keresett testet .. én tuti nem megyek érte... - Csattanok fel, majd mikor meghallottam, hogy hangosan ki mondtam kicsit el halkultam. Be vallom nem szívesen húzok újat egyikkel se, mert nekik speciálisabb erejük van és erősebbek, mint én egy mezei Lord.Ashtaroth
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
273

Utolsó Poszt Vas. Szept. 25, 2016 11:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextTanácskozás
❝ ......... ❞
Tekintetem Lucifer és Asmodeus között ingáztatom, mikor a nagyúr rá kérdez arra, hogy baj van-e a feladatával. Aztán csak biccentve tudomásul veszem, hogy Lucifer nem akar légiót küldeni Mammonért. De ami azt illeti, még egy kisebb csapatot sem: egy démon. Ennyit áldozna a lovasra, ami lássuk be, elég kevés. Ragály az egyik legerősebb a démonok között és még őt is elkapták. Egy vadászvárosban van, ami egyértelműen fel van szerelkezve az angyalok és démonok támadásai ellen is. És ha Ragály egyedül be lett zárva egy halandó testébe, akkor nem adok sok esélyt annak se, aki érte megy. Nem szabad alábecsülni az embereket, még ha mulandó porszemei is a világnak. Rafináltak és kitartóak, nem véletlenül szeretem felhasználni őket. Egy ilyen küldetést én viszont nem vállalok el önként. Nem fogom értelmetlenül kockáztatni a bőrömet, ha csak nem válogathatok magamnak egy csapatot, amellyel esélyt is látok bejutni, elrabolni és elhagyni a várost.✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖"War only needs an excuse and weapons"

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Szept. 25, 2016 8:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Előre dőlök s az ujjaimat összekulcsolom magam előtt, s úgy hallgatom a démonjaimnak a beszédét. Egyelőre még nem válaszolok, csak akkor szólalok meg, amikor Asmodeus feladatával kapcsolatosan a gondolatai megkérdőjelezik a szavamat. Igen, nem nehéz olvasni a fejében, de nem is kellett volna. Az energiaingadozás amit más talán nem vett észre, de én igen. Én teremtettem a Harag démonját így nem tud előlem eltitkolni semmiféle érzelmét.
- Valami baj van a feladatoddal, Asmodeus? Kérdezem tőle lágy, bársonyos hangon arcomon egy kedves mosoly látható. Mintha egy apuka mosolyogna a gyermekére, aki valami rosszat csinált de elnézi neki. Amint kör végére értünk, először Háborúra nézek.
- Nem viszünk légiókat a visszaszerzésére. Utána pedig szépen lassan végigjáratom a szemem mindenkin.
- Egyetlen egy ember megy el érte és hozza vissza. Ha kudarcot vall, akkor az azt jelenti, hogy nincs helye közöttünk. Ki lesz ez a bátor jelentkező? Dőlök hátra mosolyogva.
- Ó, és ha sikerül, akkor hozzátok még az embert elém. Meg fogom büntetni mindkettőt. Astartera pillantok ennek a mondatomnak a végén, majd vissza magam elé. Senki nem úszhatja meg szárazon, ha a testvéreimet támadja meg. Senki.
»Tanács«

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Pént. Szept. 23, 2016 1:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


"Family" meeting


Mit ne mondjak, nem repesek az örömtől. Az angyalok segítségére sietünk. Persze, csak látszólag, de ez sincs ínyemre. Logikus lépés. Ha hosszútávra akarunk tervezni, akkor pedig ez egy jó esély, hogy mindkét féltől megszabaduljunk egyszer s mindenkorra. Elég erősnek gondolom magunkat arra, hogy mindkét tollastól elbúcsúzzunk végleg, de nem az én szavam dönt. A többség Michael mellett tette le a voksát, Lucifer szerint is ez a helyes lépés most, így, ha tetszik, ha nem, ez van.
Lazán hátradőlve hallgatom végig, kinek milyen feladatot szán Lucifer. A viszály megtestesítőjeként elég testhezálló feladatot kapok, nem lesz nehéz kivitelezni. Nem szólok semmit, csak bólintok. Az angyalok maguktól is gerjesztik egymás között a feszültséget, nekem csupán rá kell segítenem, ami, azt hiszem, puszta jelenlétemmel is sikerülni fog.
A téma aztán Mammon sorsára terelődik. Mélyet sóhajtok. Miféle ostoba lépést kellett megtennie ahhoz, hogy idáig jusson? Egyértelműen szükségünk van rá a háborúhoz, de nem érint meg mélyen a sorsa. Magának köszönheti. Hiába van szó egy testvérünkről. Nem tudom sajnálni, így nem szólok hozzá egyelőre a témához.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Csüt. Szept. 22, 2016 11:40 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Démoni Tanács

Credit - The greatests of them all

Igyekszem arcvonásaimat feszesen tartani és megelőzni, hogy bármilyen gondolatom kiüljön rám, esetleg elhatalmasodjon rajtam. Harag motoszkál elmém mélyén, előtörni készül. Már érzem bizsergető energiáit, de még csak belül motoszkál, kívülről láthatatlan. Legszívesebben felállnék, az asztalra csapnék és közölném, hogy biztosan nem megyek egyetlen angyal színe elé sem, hogy segítséget ajánljak fel, de ösztönlényként, Haragként nem is nekem kell ezeket a döntéseket meghoznom. Bennem nincsen meg az, ami Ashtaroth-ban, esetleg Nagyurunkban... A cselszövés nem az én asztalom, nem véletlenül lettem harcos, katona. Kiosztják a feladatot, én pedig erőmmel elintézem azt. Pontosan ezért sem mennék az angyalok színe elé. Pusztítása, nem tárgyalásra teremtettek. Tekintetemmel Lucifert keresem, majd visszafogottan, jó szolga módjára csak ennyit mondok.
- Ahogy óhajtod, Nagyuram. - A körülményeimre való tekintettel talán jobb is, ha nem haragítom magamra Urunkat. Kiderülhetnék még dolgaim, amiknek büntetését nem élvezném.
- Ezt a részét Ashtaroth-ra bíznám. Egyértelműen lépni kell, de a taktikai része nem az én erősségem. - Osztom meg gondolataim a többiekkel, de ha őszinte akarnék lenni, nem érdekel különösebben Mammon sorsa. Már csak azért sem, mert nem sürget teendőim között a kiszabadítása. Lehetséges, hogy szükségünk lenne rá a közelgő háború lebonyolításához, de csak az tud eszembe jutni, mennyire ostoba lépést kellett ahhoz meghoznia, hogy porhüvelye veszni látszik, ő maga pedig egy vadász testében tékozol. Nem járja át testvérem iránt sajnálat lényemet, talán csak a szánakozás, de ennek az is oka lehet, hogy különösebb életveszélyben nincs. Csak bebörtönözték.


Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Szer. Szept. 21, 2016 12:34 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


to the demonic aristocracy
LET'S MAKE THAT BATTLE PLAN
Szemöldökeim az érdeklődésem jeleként szöknek magasba, amikor Asmodeus nevetésben tör ki, majd kifejti ellenérzéseit a szövetkezéssel kapcsolatban. És ki tudná hibáztatni, most őszintén? Nem éppen a mi stílusunk mások segítségére sietni, másokkal együtt dolgozni. Pláne angyalokkal nem. A ravaszság azonban sokkal inkább a vérünkben van, és ilyen esetekben muszáj körmönfontnak lennünk, és okosan taktikáznunk. Sokkal több esélyünk van megszabadulni az egész tollas bagázstól, hogy ha tovább szítjuk a köztük levő viszályt, elűzzük az egyik csapatot, majd lecsapunk a másikra, amikor az már legyengült, és nincs tovább rájuk szükségünk. Ez ennyire egyszerű. És megéri egy kicsit színészkedni hozzá. Úgy tűnik, Lucifer is így gondolja, hiszen végighallgatva bennünket a szavainkat egyben szavazásnak is tekinti, majd meghozza a saját döntését. Első pillanatban meglep, hogy éppen engem akar kíséretként magával vinni a találkozójára, és nem például Ashtaroth-ot, aki valljuk be, nagyobb stratéga nálam. Persze megtisztelő a lehetőség, és határozottan bólintok is rá.
Aztán rövid időn belül ismét magasba emelkednek a szemöldökeim, ezúttal nem kíváncsiságról, sokkal inkább meglepettségről árulkodva. Ez valóban kérdéses, hogy egyáltalán elmegyünk-e Mammonért? A nővérem szavait hallgatva kiderül, ugyanazokon a nyomokon haladhattunk végig, hisz nekem is éppen ennyit sikerült eddig kiderítenem. Testvérünk kiszabadításának lehetséges körülményeivel én eddig nemigen foglalkoztam, de amint rám kerül a sor, természetesen én is hozzáfűzöm a saját véleményemet.
- Úgy sejtem, már nem kérdéses, hogy mi az én álláspontom – dőlök előre az asztalra könyökölve, és tekintetem előbb Luciferét keresi, majd a többiekét. - Persze, Mammon elég ostoba volt, hogy ilyen szánalmas helyzetbe keverte magát, de szükségünk van rá. Ha össze akarunk csapni az angyalokkal, a legjobb formánkat kell hoznunk, és vele együtt vagyunk a legerősebbek. - Ez első sorban ránk, lovasokra érvényes, hisz mi összedolgozva tudunk a legeredményesebbek lenni, de igaz az egész társaságra is. - Hogy tényleg szükség lesz-e ehhez egy egész seregre, nem tudom. De szerintem kellene valaki, aki ért a pecsétekhez, és tudja, hogyan szabadulhatunk meg a vadászon levőtől – teszem még hozzá, majd hátradőlök, ezzel is jelezve, hogy elmondtam, amit akartam.

Sponsored content
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Tanácsterem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: