Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Esemény leírása!
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Szept. 21, 2018 1:36 pm
Következő oldal


HALLOWEENI ESEMÉNY[You must be registered and logged in to see this image.]

This is Halloween!

Kedves Tagok!

Az idén megrendezésre kerül az oldalunk első halloweeni mulatsága, amely sok-sok játékkal, kihívással igyekszik élvezetessé és emlékezetessé tenni számotokra az eseményt! OMG

A halloweeni banzáj ideje: okt. 14. - nov. 18.


A játékaink IC (in character) és OOC (out of character) részekre oszlanak az alábbiak szerint.

IC
OOC
BajnokságTrick or Treat?
ChangelingJelmezverseny
Alma-halászó versenyFogadás
Tökös pite evőverseny
Tökfaragó verseny
Szabad játékBevezető

New Yorkban a fal felállítása óta az emberek rendszeresen tartják a Halloweent, ami a holtak tisztelete és az ártó szellemek elűzése mellett otthont ad az éves nagy vadászbajnokságnak is. A különböző versenyszámok és kihívások a város külkerületében szoktak megrendezésre kerülni, ahol nagyobb füves területek és mezőgazdasági övezetek nyugszanak.
Az idei évben a New York és San Francisco közötti szövetség értelmében lehetősége van a külhoniaknak, illetve a természetfelettieknek is részt venni a mulatságokon, megmérettetéseken.


OOC játékok

1.) Trick or treat? Cukorkakeresés:
Az oldalon számos cukorkát rejtettünk el számotokra, méghozzá különféle színekben; narancssárga (6db), lila (4db), fekete (3db). Segítség gyanánt eláruljuk, hogy a játéktéren, oldal tagjai és az oldal alkotósarok, szórakozás részén nem kell keresgélnetek Wink
Amennyiben megtaláltok pl a 6db narancssárga cukorkát, akkor kérünk titeket, hogy az admin fiókra írjatok pm-et a helyszínek felsorolásával együtt! A különböző cukorkákért más-más nyeremény jár.
Annak érdekében, hogy ne rontsuk el a többiek szórakozását, se chaten, se máshol ne áruljátok el a cukorkák fellelési helyét!2.) Jelmezverseny:
A már jól ismert április elsejei elszabaduláshoz hasonlóan most is lehetőségetek lesz feldobni az avatárképeiteket a halloweeni mulatság szellemében! Egy hét elteltével szavazásra bocsátjuk a vállalkozó szelleműeket, az első három helyezett nyereménye pedig a Kárhozottak királya/királynéja titulus lesz!

Figyelem, a jelmezverseny később kezdődik!
Avatárképek cseréje: október 22-28.
Szavazás: október 29 - november 04.

Avatárképeiteket a szavazás vagy az esemény végéig kint hagyhatjátok! Wink3.) Fogadás:
Mindenkinek, ki a bajnokságban nem harcol, lehetősége van OOC fogadásokat kötni. A menete iszonyatosan egyszerű. PM-be küldtök egy galambot [You must be registered and logged in to see this link.] -nek. Ebben leírjátok, hogy mely harcra szeretnétek fogadni és mire (ki veszít, ki nyer) és hogy mennyi tollpihét raktok rá. Összesen csak 35 tollpihét lehet feltenni, majd még 35-öt a döntőre. Ha bejön a tippetek, akkor kaptok ennyi pihécskét, de ha nem, akkor elvesztettetek ennyit.


IC játékok - Fő játékok

Az IC játékokon belül két darab fő játékkal rendelkezik az eseményünk. A fő játékok időigényessége miatt szigorú szabályok vonatkoznak erre a két játékra, amelyekről a jelentkezéseknél olvashattok bővebben!

Bajnokság
Hölgyeim és Uraim! Szeretnék tudni, hogy ki a Legbátrabb Férfi - avagy Nő - eme kerekded világon!? Hát ne féljen kideríteni! Tessék, csak tessék, jöjjenek erre emberek! Nincsen más dolga, minthogy feliratkozni eme kis lapcsokára, itt a kezembe!
És aztán mi következik?
Be tetszik libbenni eme négyszögletű ringbe és mehet a menet! Tessék csak tessék! Jöjjenek, bátran jelentkezzenek! Tán attól fél, hogy egy démon lenyomná? Gond egy szál sem! Ki odabent van, ereje nem nagy!

Mesélő: DragonLady
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: [You must be registered and logged in to see this link.]

Changeling
Mindig is foglalkoztatta a karakteredet, hogy milyen lenne valaki másnak lenni? Vagy te, kedves user próbálnád ki más karakterének az eljátszását? Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy megtapasztaljátok magatokat egy cseppet sem hétköznapi szituációban, amit némi rejtvénnyel és káosszal fűszereztünk meg nektek >: D

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: [You must be registered and logged in to see this link.]


IC játékok - Mellék játékok

1.) Tökös piteevő verseny
Eleged van a nagymenő harcosokból? Vagy esetleg kezded unni, hogy az impek folyamatosan széttúrják a kukádat, betörnek és kirámolják a hűtődet? Esetleg valami újra vágynál? Valami Igazi kihívásra?
Akkor itt a helyed!? De várj, hol is!? És miért kígyózik itt a sor a sátor előtt? Bárhogy járod körbe, semmit sem látsz, csak két szót: Piteevő verseny. Sejtelmesek. Aki bemegy, üres hassal, haspókkal jó a kedve, de aki kijön? Mintha teljesen kicserélték volna! Hát mitől lehet ez!? Mi lehet ez, kérdem én?
Nem tudod? Hát derítsd ki! Nem kell mást tenned, mint végigállni a sort, és a bejáratnál jelentkezni.
Jerj hát!
Mesélő: DragonLady
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: [You must be registered and logged in to see this link.]2.) Alma-halászó verseny:  
A verseny mesélő által koordinált játék, folyamatosan lehet jelentkezni 2-3 fős csapatokban. A játékban az nyer, aki a három mesélői kör alatt a legtöbb almát tudja összegyűjteni a maximális 6-ból. Minden körben legfeljebb 2 almát lehet megkísérelni kihalászni, a sikerességről pedig a kocka dönt (páros szám esetén sikerült, páratlan szám esetén nem sikerült). A reagsorrendet a jelentkezés sorrendje határozza meg. A játék során semmilyen természetfeletti képességet nem lehet használni!
A nyertes jutalma 20 tollpihe.

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: A játék [You must be registered and logged in to see this link.], reag formájában. A reag elején/címében Jelentkezés-ként tüntessétek fel a szándékot. Folyamatosan lehet jelentkezni 2-3 fős csapatokban.3.) Tökfaragó verseny:  
Jöjjenek jöjjenek! Az idei évben is számos tök termett a kukába, miért ne állítanánk őket más használatba? A Foster testvérek tárt karokkal várják, kik a zöldségeket frappánsan kivájják!

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Jelentkezés: [You must be registered and logged in to see this link.]4.) Szabad játék:  
Mint a címe is mutatja, az esemény során lehetőség van kötetlen játékokra az ennek kijelölt helyszínen.
A kukoricásban kialakított labirintusról úgy tartják, hogy elátkozott, mert minden évben történik valami furcsaság az arra bóklászókkal, bár arra még nem derült fény, hogy mi. Az biztos, az útvesztő végén ácsorgó pihenőben változatos ételekkel és italokkal bárki ki tudja heverni a sokk-élményeit.

Mesélő: CherryPie
Helyszíne: [You must be registered and logged in to see this link.]


Szabályok, tudnivalók

• Így is elég tekintélyes méretű ez a leírás, de, hogy könnyebben kiigazodjatok, a jelentkezéseknek külön topikokat nyitottunk az adott játék pontos, részletes leírásával. Ahol a helyszínen kell jelentkezni, ott a helyszín leírásában találtok pontos, további instrukciókat Wink

• Bárki jelentkezhet a játékokra, a városba jutás módjától az Esemény idejére eltekintünk.

• A Kísértetkastélyt leszámítva bármelyik helyszínen mehetnek párhuzamos játékok, de fejlécezzetek, hogy mindenki tudja, kinek szól a reagotok.

• Ahol megszabunk max szószámot, ott kérjük, tartsátok be! Tudjuk és szeretjük is, ha elszalad veletek a ló, azonban nektek is érdeketek, hogy jövő nyáron ne ezeket a játékokat húzzuk még mindig Wink

• Mint láthatjátok, több játéknál is használatba fog lendülni a kockadobás! Minden ilyen játékban a mesélők dobnak!

• A helyszínek október 14.-én kerülnek megnyitásra.

• A helyszínek zöme fix játékhoz kötött, ezért kérünk titeket, oda csak azok írjanak, akik jelentkeztek a játékra. Ez alól kivétel a Bajnokság, a Szabad játék és az Almahalászás helyszíne.

• Ismét kiemelnénk, hogy a Cukorkakeresésnél ne tegyétek publikussá a lelőhelyeket, legfeljebb pm-ben, ha valaki nagyon tudni szeretné. Ne rontsuk el más szórakozását!

• Ne feledjétek, a Jelmezverseny október végén indul, nem az esemény kezdetén!

Kérdés esetén az adott játékhoz rendelt mesélőt keressétek pm formájában!○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3