Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
Tökös köz
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar


I'm a Hunter. Clearly I'm not afraid of the Dark.
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Matthew Daddario

Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 10:29 pm
Következő oldal


Tökös-Töktelen-Tökönke
Tom & Neriah & Alexander
─────────────── ───────────────
« Comment; ~o~ • Szószám; 387 • Oh My My »

A nap elején még nem éreztem magamban túl sok kedvet a halloweeni mulatsághoz, hiszen túl sok szép, de fájó emlék köt hozzá. Felkelni sem volt erőm egyhamar, pedig egy éve már Dommal róttuk az utcákat korra reggel, hogy kifigyeljük, ki készült a legtöbb és legízletesebb cukorkával s csokoládéval a környéken. Persze nem miattam, engem kevéssé hatnak meg az édességek, azonban ő élt-halt értük. Legalábbis az állítása szerint, mert tudtuk mindketten, ezek az alkalmak túlmutattak a kaja vadászaton. Pff, na meg Abigail avas csokoládéin.
Felhorkanok a nő gondolatára, és a tömegben mellettem ácsorgó lány egyből rám kapja a fejét, talán arra várva, hogy egy vérfarkas fog momentumokon belül lecsapni rá, vagy egy kiszabadult elmeroggyant. Igyekezve neutrális arckifejezésem legprofibb verziójával élni, viszonzom a pillantását, sőt, farkas-szemezésre hívom, ha már úgyis a bundásokról van szó. Nos, a meredt bámulást egy rosszalló sóhajjal és fejcsóválással díjazza, aztán tovább is áll. Szerencsére, mert ahogy az alakját követem a tekintetemmel, olyasmit pillantok meg, amiért eddig minden évben össze tudtam volna tenni a két kezemet, és még sosem rendezték meg. Azt hiszem mégis csak megérte felkelni.
Gyermeteg izgatottsággal közelítem meg a standot, ahol bizony piteevő versenyt hirdetnek. Az asztalokon ott gőzölögnek az ínycsiklandozó, forró finomságok, s a számban összefut a nyál, míg az arcomon alig tudom rendre inteni az előtörekedni kívánó, lelkes mosolyomat. Kérni sem kell, hogy felírassam magamat, és mivel még nincsenek sokan, az utánam következő két delikvenssel el is indítják az első versenyt. Az más kérdés, hogy milyen módon… A zenész még nem is olyan irritáló, de a felkonferáló... Kedvem támadna elsüllyedni a talajban. Legalább a családnevemet is helytelenül mondta volna ki, kevéssé lenne ilyen kínos. Mondjuk annak fényében, vélhetően a vetélytársaim sem járnak szerencsésebb cipőben, némileg megnyugszom és leülök az egyik székre.
A kezeinket hátrakötik, és noha értem a szabályokat, azért a vadász ösztöneim minden porcikámban az ellenkezésre sarkallnak, rendellenesnek hat ugyanis ilyen kiszolgáltatottan lenni. Ám, ahogy elém kerül az illatozó, puhára sült pite, valahogy elszáll belőlem minden aggodalmam. Lássuk csak… Annyira nem forró, hogy vastagon szálljon fel belőle a pára, ám eléggé meleg ahhoz, hogy a belsejével valószínűleg szénné égessem a számat. Ugyan bennem van a kényszer, hogy magam mellé nézve meglessem, hogyan állnak neki a többiek, de megállom a kukkolást, és taktikusan a szélét kezdem el leharapdálni, már amennyiben az első harapás nem parancsol megálljt egy nyelv leégetés formájában.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○hunting is the only thing that makes sense

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
46
☩ Play by :
Ryan Reynolds

Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 8:51 pm
Következő oldal


Tökös-Töktelen-Tökönke
A felkonferáló mintha kicsit pösze lenne, bár ez nem tántorít el attól, hogy egyek egy jó pitét..vagy többet. Hogy még ezt versenybe is foglalják, az külön csúcs. A zene lágy, dallamos, számomra ízléses, úgyhogy egyáltalán nem rí ki számomra a szakállas fickó, annál inkább a porondmester, tekintve hogy épp hozzánk és a közönséghez beszél. Hát a szabályok rém egyszerűek, amúgy meg a részvétel a fontos, nem igaz? Én bólintok neki egy igennel a kérdésére, aztán elindulunk az asztalhoz. Hátrakötözik a kezemet, helyet foglalok és várok. Nem kell sokat. Nemsokára fel is szólítja a pincéreket a piték kihozására. Szemmel követem az érkezését, aztán meg a formáját, és beleszippantok a gőzébe.
- Nyami!
Szeretem a friss, forró, édeskés sült tök illatát. Tekintve hogy sietnünk kellene, vagy mifene, és a cucc még forró, elkezdem fújni. Ha előbb kihűl, előbb fejest ugorhatok bele képletesen szólva. Nem kell neki sok idő.

avatar☩ Reagok :
69

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 15, 2018 6:17 pm
Következő oldal


Tökös-Töktelen-Tökönke
☽To eat pumpkin pie • Szószám: 456 • Credit:
A sátorban ukulelén kellemes dallamon játszik egy egész különös figura. Sapkáját talán ezer éve ha kötötték, ezerféle színű fonálból. Ruhája is három számmal nagyobb a testméretéhez képest. Haja egészen a lapockájáig ér, szakálla pedig… Eléggé megnőtt, maradjunk annyiba. És kevésbé rendezett. Aki először ránéz, hihetné, hogy magával Jézussal áll szemközt. Az egyetlen bökkenő a kerek szemüveg, amit visel. Az is maszatos, kocos, karcos, még az emberek számára is látható, hogy vélhetőleg sokkal kevesebbet lát vele, mint nélküle.
Hiába a verseny előkészületei szemmel láthatóan sokan foglalkoznak a manussal, ha máshogy nem, hát úgy, hogy őt nézik. Egészen addig, amíg a porondmester a sátor közepére nem áll, egy megterített asztal mellé.
- Hölgyeim és uraim! Kezdődjék hát a viadal! Ki áll készen!? Nah, kicsoda? - vonogatja szemöldökét, majd a frissen jelentkezettek felé fordul. Egy asszisztens ekkor nyújt át neki egy lapot. A köpcös vénember közel, majd távol tartja a lapot. De nem biztos abban, hogy jól lát. - Hát akkor kezdődjön is az első viadal! Három bátor, én önként jelentkező, nézzük, hogy mi fog ebből kisülni. Kérem a versenyzőket, hogy név szerint fáradjanak az egyik megterített székhez - mutat maga mellé, majd újra maga elé emeli a papírt.
Ám az nem és nem akar kitisztulni előtte.
- Az első versenyzőnk nem más, mint a város, híres vanyásza… - itt egy pillanatra megáll és felnéz. Fél pillanatnyi gondolkozás után megvonja a vállát. Biztos van ilyen foglalkozás, csak kimaradt az életéből. - Nem más, mint Arexamder Payne! Kérek neki egy nagy tapsot! - fordul itt a szerény közönség felé, kik egyelőre, csak ímmel-ámmal tapsolgatnak.
- A második versenyzőnk, egy vándor férfi - igen ezt ki tudta olvasni. - Mh, Fom Heston! San Franciscoból látogatott el, bevallása szerint, üzleit út miatt. Na, meg hogy megnyerje a viadalat! Neki is kérünk tapsot - itt újra a közönség felé fordul, félig meghajolva feléjük.
- A harmadik, és ebben a körben utolsó versenyzőnk pedig Lomha Manha! A város egyik… Halásza? - itt viszont muszáj felvonnia a szemöldökét, majd a nőre pillant. Végül is, ha halász, hát halász, bár a szemre való teremtés nem annak tűnik. Újra csak vállát vonja meg.
Kezével pedig az asztalhoz tessékeli az étkezőket. Mindegyik versenyző mögé egy-egy alak lép, kötéllel a kezébe.
- A verseny szabályai nagyon egyszerűek. Mindenki fog kapni egy tál tökös pitét. A kezüket a fiatalemberek fogják hátrakötözni. A feladat pedig nem más, minthogy így minél hamarabb megegyék a pitét. Nem nagy kunszt, igaz? Aki a leggyorsabb, értelemszerűen az fog a leghamarabb nyerni. Készen állnak, hölgyem - hajol meg, a nő felé kacsintva a férfi. - És uraim!? - pajkos mosoly húzódik meg ajka kezdetében.
Majd pedig ha igenlő választ kap valamilyen formában, és ha addigra kihozzák a pitét akkor fogja és hangja nagyot dördül.
- Akkor kezdődjék a viadal! Pitére fel! - Ebben a pillanatban helyeznek el egy-egy tál barnára sült, még meleg miatt gőzölgő pitécskét.


avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
492
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Szept. 16, 2018 6:38 pm
Következő oldal


A park szélén helyezkedik el minden haspók álma! A kálváriák kálváriája!
Nem más, mint az étkezési sátrak! De nem csak hagyományos sátrak ezek, oh nem! De nézd csak! Mi ez a kígyózó sor!? Mire vár itt ez a sok polgárra való?
Nem másra, minta a versenyre! S hogy mi ez? Állj be a sorba. S amikor végre végig tudtad állni, mivel találod szembe magad?
Egy hosszú asztal foglal helyet a sátor közepén. Körülötte székek, de ránézésre ezeket senki sem használta. Egy-kettő felborultat még csak most állítanak fel a rendezők.
A sátor bejáratánál pedig egy csinos, kontyba tűzött hajú leányzó pillog rád. Elhebegi, hogy itt bizony tökös piteverseny folyik, mégpedig a Cat Fat Vendgélő jóvoltából. Tököt szereztek a város széléről és az újonnani katasztrófák miatt ezzel kedveskednének minden polgárnak. Persze aki kiállja a próbát.
S aki a legjobbnak bizonyul? Számára megengedik, hogy egy évig ingyen egyél az éttermükbe.
Hát benne vagy, kukucskáló?

Helyszínen zajló verseny: Tökös piteevés
Mesélő: DragonLady


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
8
Vadász
9
Nephilim
2