Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 9:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 3 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Kicsit még zsong a fejem a pincében történtek után. Nem érkezem megkérdezni, jutottunk-e előrébb, mert a fénycsomó feltűnik a konyhában és nem tűnik valami jókedvűnek. Húgom szavai felbosszantották. Annak ellenére, hogy rühelli a testet, amibe zárt, választ ad a kérdésemre. Ennyi lenne? Csak bele kell egyeznünk? Elgondolkodva nézek rá. Ez mégis mire jó? A következő pillanatban Seth rongyol be egy tükörrel a kezében és tolja azt a fényasszony képébe. Ha mást nem is, de annyit elér, hogy fogva tartónk megvillantsa valódi külsejét. Fehér bőréről és recés fogairól egy cápafogas négyhetes vízi hulla jut eszembe. Nem hiszem, hogy valaha láttam volna hozzá hasonlót. Míg az állítólagos tündér nem figyel kihasználva angyaltestem képességeit, a pince aljáról, a víz alól magamhoz csempészem a piszkavasat. A lőfegyverrel nem foglalkozom, mivel nagy eséllyel a víz miatt használhatatlanná vált. Amint Athi belép, a cápaképű asszony eltűnik a szemünk elől, de egészen biztos nem ment messzire. Bátyám kérdésére csak legyintek, majd észreveszem, hogy felém int, jelezve, hogy kövessem őt. Valószínűleg támadt valami ötlete. Mivel úgy látom, hogy itt a konyhában nincs semmi, ami előrébb vinne a kijutásunkhoz, ezért jobb híján fivérem után megyek. Az ajtóig követem őt, majd megállok a küszöb előtt és bedugom a fejem, hogy meglessem, mi van odabent. Tükrök. Rengeteg tükröt látok. Aztán észreveszem a testemet, ahogy tükröt tisztogat. Na ez bizarr! Seth megosztja a tervét, miközben beljebb merészkedem.
Szóval rúnarajzolásra hívtál? - állok az egyik nagy darab előtt. Nem tudom mit vár ettől, de ha ez segít a kijutáshoz, hát legyen. Kettőnk közül ő ért a rúnákhoz. Egy esélyt ez az ötlet is megér, veszteni valónk nincs.
Rendben, de az angyali vérem nem lesz túl erős hozzá...legalábbis a szárnyas ezt állította nemrég... - ennek ellenére a piszkavassal felsértem a karomat. Nem mélyen, csak hogy eleredjen angyalvérem. Belemártom két ujjamat és felrajzolom azokat a jeleket, amiket fivérem a másik tükörre festett. Meglátjuk mire lesz jó.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 9:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 398 • Credit:

 
Figyelmesen hallgatja a többieket, már amire odaér és elkapja. Persze, mindenki mindent tudni, ismerni akar, fölénybe kerülni és aztán zsarolni. Tényleg egyszerűbb lenne, sokkal jobb, ha lenne valami akkora aduász a kézben, amit meglengetve lerövidíteni a szájkaratés időszakot. De legalább a nevét hallani, vagy legalább azt, amit használni szeret, nem mintha könnyebb lenne ezzel, viszont könnyebb hivatkozni rá a fénypaca helyett. Innen ugyan nem látja a tükröt pontosan és azt sem, milyen részleteket rejt, viszont nem olyan fából van faragva, hogy a csúf külső miatt remegjen minden porcikája. Szerencsére. A rúnák említése meglepi, csak egy pillanatra kapta el az erőt, azt nem tudta behatárolni, mégis mit cselekszik vele, legalább azonban használja, ha már az ő testében ücsörög. Persze, kényelmesebb lenne neki ott lennie, de nem egyszerű, ha mindenki mást mond és akar, más alku, más szemszög, baromira nem lehet így előre haladni sem. És azzal se, ha a kis fejében terveket szövöget, ezek szerint. Megérzi a vágyakat, vagy gondolatot olvas? Melyik is volt? Nem pontos most ez, azonban tudja, hogy bár még mindig szívesen csipegetne az erejéből, vagy bármi másból, el kell terelni a saját gondolatait, persze nem feltűnően, mert akkor meg az szúr szemet. Így a jelenre, az elhangzottakra gondol felszínesen, vagy épp ártalmatlan vágyakra, mint akár a teázás, egy kellemes fürdő, vagy épp, hogy már kijutna szívesen. Mondhatni, igyekszik „kitakarítani” minden gyanús elemet, főleg, ha már így neki szenteli a figyelmét. Arca barátságos mosolyra nyúlik, mintha csak azt mondaná, hol találja a teáskészletet hozzá.
- Igyekeztem, azt hiszem. Nem egy egyszerű eset ez, te is tudod – pillant körbe. Maguk vannak, vagy a többiek is látják azt, ahogy ő cseveg vele? A pamacs belőle is kireppen – kivéve ha nem -, a levegő hűs, kissé összébb is húzza magát, mintha fázna, pedig bőrének elsőre üdítő a hűvösség. -Ejnye. Én is amolyan férfi-cafka vagyok jelenleg, de értem mire célzol. Kicsit hűvös lett, vagy csak ez is csak trükk? - löki el magát az ajtófélfától, de nem moccan onnan, figyel a nőre.
- Nem mehetsz, vagy nem akarsz kimenni? Mármint, többen is vagytok, nem? Vagy minden tündér odaveszett? - érdeklődik ismét, de neki kedvezően, nem támadóan. Ha már azt mondta, megérti, húzzuk elő az empatikus kártyát. Ha látja, hogy a többiek mozognak, akkor rájuk pillant, ha nem, keresi őket a tekintete, de nem sokáig időzik el.
- Megmondtam, csak a testvéreim érdekelnek és az, hogy kijussunk innen, egyben.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 6:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


A nálam lévő tükör a lények valódi kinézetét mutatja, így gondoltam lecsekkolom már, hogy néz ki az állítólagos tündér. Nem zavartatva magam besétáltam a konyhába és megvillantottam a tükröződő felületet. Furamód le se szarja a kicsike, sőt, elkezdi igazgatni magát benne. A külseje nagyon hajaz Calypso húgom egyik szirénjére, csak épp a pikkelyek és a halfarok hiányzik róla. Kezd irritálni, hogy azt hiszi, ő itt a Sötét nagyasszony, de semmi jelét nem mutatom. Én sem most jöttem le a falvédőről, nem fogom hagyni, hogy ez a cápafogú illúziómester legyőzzön minket, leviatánokat. A nő szájkaratéba és kemény alkudozásba kezd húgommal és a tollcsomóval mindaddig, míg a Calypso testébe nem zárt öcsém meg nem jelenik. Ezután se szó, se beszéd eltűnik a szemünk elől. Rohadt mód unom már a helyzetet, így a földön fekvő, megviselt külsejű Markan felé fordulok.
- Jól vagy? Mi történt veled a pincében? - érdeklődöm tőle, miközben a tükörrel a kezemben mellé lépek. Közben elgondolkodom azon, ugyan mi a tökömért vannak egy szobába rejtve a tükrök, ha szart se érnek, mert nem reagál rájuk a cápaasszony? Lennie kell itt valaminek! Támad egy ötletem. Az angyal rúnát akart vésni a falra. Én is emlékszem az egyik általam látott rúnára és bár megkopott, de talán használható. Ha nem, akkor is jobb firkálni, mint itt magyarázni, nosztalgiázni meg alkudozni egy ilyen lénnyel. Nem tudom, mit tervez az angyal, de ha rajtam múlik, biztosan nem lépi át a küszöböt élve a tündérke. Pont leszarom, kivel milyen alkut köt. Senki sem járna jól, ha kieresztenénk ezt a tüskefogút. Markannak intek titokban két ujjammal, hogy kövessen, mert úgy érzem, mintha a rohadt fényasszony még mindig a közelben lenne, ki tudja, honnan leskelődik. Visszasétálok a tükörszobához, Reyna éppen bent tisztogatja a tükröket. Remélem Markan követ, ha nem, akkor igyekszem egyedül megoldani.
- Van egy ötletem. Rajzolni fogok. Tartsd ide a kezed, kérlek! - kérem a halandó lányt és amennyiben engedi, megvágom a tenyerét, majd a vérével elkezdem felfesteni a pincében látott csapdaszerű rúnát a tükrömre. Ha sikerül befejezni, úgy egy másik, nagyobb tükörre is elkezdem felfesteni a rúnát. Amennyiben Markan megérkezik, kérem őt is, hogy kövesse a példámat. Megmutatom neki a rúnát és kérem, hogy az angyal vérével kezdje el felfesteni a tükrökre. Valami majdcsak történik. Ha semmi, akkor van még egy utolsó ötletem, de az nem mindenki számára lesz kellemes...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 2:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Alig várom, hogy kiérjek a tükrökkel teli szobából. Fogalmam sincs, miért hívják ezeket a valamiket tükröknek. Addig nem, amíg sikeresen bele nem nézek abba, amit én tisztítok meg, amíg Seth a másikkal foglalkozik. Egy férfi teste néz vissza rám. Arca vonásai érzéseim szerint változnak, miként medvemancsa akkor emelkedik, amikor enyém. Ez én vagyok? Talán. Mikor azonban a másikba nézek, amit testem birtoklója tart elém, valóban magamat látom. Az igazit. Mint amikor a víz felszínén látom magamat.
Miért mutat eltérő képet? Nem mindnek ugyanazt kellene mutatnia? Mintha az egyik a testet, a másik pedig a lelket mutatná. Vagy… fogalmam sincs, mi az az illúzió. Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, csakhogy mire erre rákérdezhetnék, a két nő, merthogy most azok, odébb állnak. Magamra maradtam. Nem, én nem megyek oda vissza. Nem hiába éreztem úgy, hogy ide kell jönnöm, valaminek lennie kell. Ennyivel még nem mehetünk sokra. Mindenki láthatja ugyan, hogy ki van a testbe zárva, de ez akkor sem elég. Nem hiszem, hogy a szörny azért dobta be ide a tükröket, mert attól tartott, hogy meglátjuk önmagunkat.
Visszamegyek. Abba a szobába, ahol a többi van. A kisebbek és nagyobbak, amiket nem vittem ki magammal. Ha Seth hátra hagyta az egyik tükröt, azzal megtámasztom az ajtót. Pontosabban az ajtó fájának döntöm, hogy ha a nyitható része becsapódna, ne tudjon rám záródni. A tárgy ott lesz, hogy megakadályozza ebben.
Egyesével kezdem letörölni a bent maradtakat. Mindbe belenézek lámpám fényében, hogy megnézhessem, mi néz vissza rám. A sok között talán van egy, ami fontos. Ha pedig a többiek találnak megoldást, amíg én itt keresgélek, az sem gond. A lényeg, hogy kijussunk innen.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 8:57 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Az események gyorsan felpörögnek és úgy néz ki, hogy mindenki összegyűl a konyhába. Van aki tükörrel jön... de ezt már két perccel hamarabb kifejtettem. Így nem is marad más, mint csendesen hallgatni a lény szavait. Szinte mindenkire reagál, mindenkinek mondd valamit.
Az én turpisságom is felismeri. Vállaimat felvonva hagyom abba a rúnák összerakását. Mintha hátul is lenne szeme?
A szépséges lény szavai - mert lássuk be, amíg nem nyitja szóra a száját, tüneményes egy teremtés - szöget ütnek a fejembe. Nem mozdulhat a helyszínről.
Én pedig elé hoznám Aglát? Igazából miért nem? Mitől lennék rosszabb, mint Gabriel, vagy Michael, ha az egyik testvérem halálát okoznám? Semmivel. Amúgy sincs senki, ki ítélkezzen felettem.  
S amíg ezen gondolkozom, tökéletsen nem figyelek arra, hogy miről is beszél továbbiakban. Elkalandozó tekintetem újra a tündérre kapom. Meglehet mások válaszolnak neki, vagy beszélgetnek, de ha akad is egy fél percnyi csend megszólalok.
- Bármilyen csapda is ül a házon, feltörhetem neked. Megvan hozzá az erőm. Oly hatalmat szolgálok, kinek ereje kiapadhatatlan, ki miatt az én erőm is nőttön nő - hogy ez így van-e? Az maradjon az én titkom. - Ha elengedsz mindenkit, mindannyiunkat, és amint visszakapom a testemet, megtehetem neked. Megtörhetem a pecsétet, mely itt tart. Hisz az tart itt, nem igaz? A ház? Abban lenne? - puhatolózom. - Nem akarunk neked ártani, nem akarjuk a veszted, mi sem szeretnénk, ha te a vesztünk okozz. Nem áll szándékunkba, nem áll szándékomba téged rabságba tovább itt tartani - az utóbbi időben, úgyis szabadító vagyok. Még egy lény, ide vagy oda? Aztán még Amaranak is hasznára válhat, már ha akarna ezzel valamit kezdeni. A döntés rajta áll.
- Egyébként meg igen. Idehoznám neked Aglát - vonom meg a vállam. - Persze ha még él...


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 3 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 25, 2018 3:25 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Helen • Credit:


A nőszemély félrebillentett fejjel, fintorogva hallgatja Calypsot, majd sóhajtva megforgatja a szemeit. Nem felel a kérdésre, mely nevére irányul, többé nem tartja méltónak rá a másikat, bármiféle közelebbi kapcsolatba kerülhessenek.
- Komolyan megpróbálsz kioktatni? Ragaszkodsz az angyalhoz, talán ez nem elég ostobaság? Amúgy is hallottam, átvernétek mindenképpen - csóválja meg a fejét fennkölt ábrázattal, mielőtt felhorkantana a tengerek úrnőjének újabb kérdését hallva. - Pont elmondom… - somolyog, majd pillantását az ébredező Markanra veti. Nem tetszik neki a test, amiben jelenleg lakozik, ám képes elvonatkoztatni egy lehetséges alku érdekében.
- Mindössze bele kell egyeznetek, az angyalt és a halandót itt hagyjátok nekem. Nem érdekel, mi minden van odakint - rántja meg a vállait, hiszen ez a móka azonnali, a jelenben létező, és jelenleg ő jobban szórakozik, mint a csapdába ejtett áldozatai. Akkor sem inog meg, mikor Seth felbukkan, és hirtelen egy tükröt tol elé.
- Igen, Helen vagyok - rendületlen mosollyal igazítja meg barna haját, s ezúttal hagyja, valódi küllemét lássák meg a hívatlan vendégek. Bőre sápadt, akár a fagyos hold fénye, arcán és ajkai mentén repedések húzódnak, fakó, mélybordó színnel jelezve útvonalaikat. Fogai recések, fésűszerűen kapaszkodnak össze, miként bájos vigyorra rándítja a száját. Íriszei halovány szürkén, szinte üvegesen rebbennek Ophilia felé, ki rákövetkezőnek szólal meg.
- Aglát? Mit tudsz te róla, szárnyas? Talán elém hoznád, felkutatnád? Én a vidékről nem mozdulhatok - vonja meg a tükörkép szerint nem létező szemöldökeit, miként végigsimít oldalának vonalain, hol a bordák csupaszon rajzolódnak ki az aszott bőr és a szálkás hús öleléséből. - A rúnáidat pedig felejtsd el, nem vagytok elég erősek ellenem. Képtelenek vagytok túllátni magatokon - kuncogja, mielőtt a helyiségbe lépne Athan. Érdeklődése ezennel felé fordul, olyannyira, hirtelen eltűnik mind a tükörről, mind a többiek szeme elől, pusztán a női testbe ragadt leviatán, ki láthatja alakját.
- Ez egy remek ötlet - szólal meg kedveskedőn, változatlan a bájos, vonzó küllemében. - Te megértettél odafent, úgy hiszem, az a férfi-cafka térített el a helyes belátásodról. Veled hajlandó vagyok alkut kötni, tengerek bölcs fia - suttogja, szavai nyomán pedig ködpamacs rajzolódik ki a levegőben. Mintha kissé leesett volna a hőmérséklet a helyiségben. - Mit mondasz? Mented magadat, netán a véredet az angyalért és a halandóért cserébe? - kíváncsiskodik, megkapaszkodva a konyhapult széleiben, és érdeklődőn dől előre, farkaszemezve az ifjú leviatánnal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 10:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 397 • Credit:

 
Ez már egy jó hír, kezd egészen pozitívra fordulni a mai este. Talán még jól is kijöhetnek belőle, ámbár erre nem fogadna olyan könnyedén, szerencsére, nem is kell. Ahogy az ablakra sem, mert valahogy sejthető volt az, hogy nem lehet csak úgy kiugrálni. Csak egy lemondó sóhajjal illeti a nyílászárót.
- Remek. Így már kicsit előnyben vagyunk – persze, ész nélkül nem lehet semmit, mert még ők járnak pórul, és mindent a maga idejében, addig marad a csendes akció, csak az már kezd kissé hosszúra nyúlni. És ennek a végén is egy lámpást kap a kezébe, amit a bemutató alapján rögtönzötten sajátítja el a használatát. Jó gyerek módjára kapcsolja ki és be párszor, mikor visszakapja, majd sóhajt.
- Ennyi? Mondjuk súlya van, fejbe verni is lehet vele akárkit – végezetül ezért is tartja magánál, miközben elhagyják az emeletet. Egy pillanatra néz csak vissza, nem-e változott a terep, vagy épp változik, de ha meg is történne, ő már odalent van, hogy ténylegesen észlelje. Most nincs mi csalogassa ide-oda, ő dönti el, melyik irányt választja, és szétválnak. Mondjuk még mindig jobb, mintha megint karon fogva cibálná ide-oda, no de, azon is túltette magát. Talán a lámpáska az, amely elvakította, vagy épp a sok gondolat a fejében, hogy elsőre nem szúr neki szemet senki, vagy épp az, hogy fivére most épp törékeny asszony képében nem tűnik fel neki. Így, másodszorra, mikor már lát is, nem csak néz, rápillant, de elsőre nem esik le neki a dolog. De aztán Calypso szavai jutnak az eszébe, hogy Seth épp ebben a bőrben rostokol. Nem tud mit tenni, akaratlan vigyorodik el a láttán.
- Még mindig jól nézel ki! - nem megy tovább egyelőre. Ő valamivel okosabb a tündér mivoltával, hisz ott volt a könyvlap, de arca elé két tükör kerül. Meglepve pislog, és hol saját arca, hol nővéréé néz vissza rá, még meg is tapogatja azt, de minkét kép ugyanazt csinálja.
- Mocskos illúzió, az. Fent ez volt egy ajtóval is, ezt is biztos elbűvölte – okoskodik egy sort, majd követi a konyhához, úgy néz ki, a csapat most ott gyülekezik. Kicsit lemaradva, a háttérből szemlélődők és hallgatja őket, mindenki úgy néz ki, tettre kész, neki pedig van egy zseblámpása. Minden tök remek. Az ajtófélfának dől és csóválja meg a fejét. Megint a kérdések hada, és megint be fog pipulni, de most vajon mit tüntet el?
- Lassan teát is főzhetünk akár.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 8:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Csendes megfigyelőként vagyok jelen immár a konyhában. A kérdéseimet feltettem, ám a paca úgy döntött, hogy meglátogat minket. Ellenszenvünk kölcsönös, de ez miért is lenne különös reám nézve? Az utóbbi időszakba, mindenki az idegeimre megy. Csodálkozik bárki, hogy a világ elpusztításán dolgozom?
Viszont. Úgy nézem eme gazdatest emlékeiből, hogy a legtöbben itt kígyótestvérek. Csendes megfigyelőként vagyok most rész, figyelem, hogy milyen katonák ők.
Miként oldanak meg valamit. Amaranak hasznos katonákra van szükség és ha esetleg nem lennének azok?
Meg egyébként a fontosabb kérdéseket felteték már. Nem fogom egyiket sem ismételni. Magam is kíváncsi lennék, hogy miként hívják, tényleg tündér-e, ahogy állítják. Hiányzik a testem, az emlékeim meg tudnák mondani.
Kezeimet hátratéve gondolkozok, hogy mit is láthattam a pincébe. S amíg a paca, nem engem figyel? Telekinézissel rajzolom fel a rúnákat és mivel? Hát remélem, hogy van annyi por és porcica a lakásba, hogy össze tudom őket terelni egy helyre, hogy rúnákat rajzoljon ki. Ha esetleg rosszul alakulna a beszélgetés.
S közbe a harmadik hölgy is megérkezik a körünk, kezébe tükröt tart. Szemöldököm ráncolom össze. Figyelem, hogy mit is lát a paca a tükörbe.
- Igazából mindannyian ugyanazt akarjuk. Te kijutni, mi vissza a testünket. Igaza van a pacáknak, odakint ezrével tanyáznak az angyalok. A menny bezárt, mindenkit leszáműztek a földre - vonom meg a vállamat - Talán még Aglát is megtalálod odakint - vonom meg újra a vállam. Jah, hogy időközben lehet meghalt? Neki erről nem kell tudnia, még ha így is alakult.
A lehetőség rajta áll tényleg. - Kölcsönösen akarunk mindenkin segíteni és gondolj bele. Ha mi kijuttatunk még újra rabolhatsz el gyerekeket. Ebbe a felfordulásba kinek tűnne fel? - vonom fel kérdőn az egyik szemöldököm. Innentől már csak bízom hogy sem a rúnára nincs szükségem, sem pedig a pincében lévő piszkavasra, amit könnyedén felhozhatnánk a telekinézist használva…


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 24, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Én bezzeg nem tudtam kinyitni az ajtót, de Reyna igen. Sehogy se értem miért. Mert ő halandó? De egy leviatán testében van. Én pedig az ő halandó testében. Vagy nem a test számít, hanem a lélek? Mivel azzal én nem rendelkezem, csak ő, így még furább ez az egész szituáció. Hogyan is tudnánk testet cserélni lélek nélkül? Egyre biztosabb vagyok abban, hogy illúzióval állunk szemben. És hogy az irritáló fényasszony csak játszadozik a szemünkkel.
- Büdös? Ezt inkább engedjük el. - sandítok rá a halandó lányra, aki valószínűleg a bagó szagát érezhette meg, ami semmivel sem szagosabb, mint ő maga volt, mikor a testébe kerültem. Nekitámaszkodom az ajtónak, nehogy becsukódjon. Reyna csak félig-meddig tesz eleget kérésemnek, de mindegy is, a lényeg, hogy kihoz egy tükröt. Jobban mondva kettőt, bár nem értem, minek, de végülis jobb kettő, mint egy sem.
- Fogalmam sincs, mi az a tündér, soha nem hallottam még róluk. De abban biztos vagyok, hogy illúziót használ. - válaszolom neki, miközben elveszem tőle az egyiket és levakarom róla a port. Mikor meglátom a tükörképem, összevonom a szemöldököm. A saját pofám köszön vissza rám.
- Te is azt látod benne, amit én? Mármint a saját arcod? - érdeklődöm és belesandítok a másikba is, de abban meglepő módon ismét Reyna arca néz vissza rám. Mi a franc??? Reyna arca elé tartom a nálam lévő tükröt, abban ő is a saját arcképét láthatja. Közben a húgom testében portyázó öcsém úgy sétál el mellettünk, mintha ott se lennénk. A karjánál fogva húzom vissza, és amennyiben maradni kíván, az ő arca elé is odatartom a tükröt.
- Athan! Itt a valóság, a tükör megmutatja. De van itt valami más is. A kérdés, miért különbözik a két kép? - a másik tükröt is az arca elé tartom, amiben ugyanúgy Calypsot láthatja. Sóhajtva dörzsölöm meg a homlokom, már nagyon elegem van ebből az egész szarságból. Felpaprikázottan ballagok vissza a konyha felé a tükörrel a kezemben, amiben a saját pofáját látja az ember, de meghallom a fényasszony hangját, így a hátam mögé rejtem a tükröt, mielőtt belépnék a helyiségbe. Eszembe jut valami.
- Helen. Igaz? Ez a neved. Vagy álneved. - lépek be a helyiségbe mézes-mázos mosollyal arcomon, majd mellé sétálok és ha sikerül, előkapom a tükröt és az arcunk elé tartom, látni akarom, hogy valóban úgy néz e ki, mint amilyennek láttatja magát.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 3 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Mióta angyalbőrben vagyok próbálom kiismerni a képességeit. De már az első perctől fogva hátrányt jelent, hogy nem sokat tudok róluk. A régmúltban inkább démonokkal volt dolgom, és nem sok figyelmet szenteltem a szárnyasoknak.
Rohangálhattam volna én is a saját testem után és követhettem volna magam árnyékként, akár a többiek, de inkább hasznosabbnak ítéltem a test gazdája közelében maradnom, hiszen az ő teste, tőle vártam, hogy felhomályosítson a képességeiről. Na meg, meg is kért, hogy maradjak. De a szemöldökhúzogatáson kívül nem sok segítséget kaptam. Hogy nem egyszerű más bőrében, erre az utolsó húzásom a legjobb példa. Először csak megszédülök és homályossá válik előttem minden, majd miközben elvesztem az egyensúlyom elsötétül a szoba. Mielőtt végleg elájulok még érzem, ahogy az arcomhoz nedvesség ér és az orrom megtelik vízzel. Aztán fejemmel valami keménybe ütközök. Feltételezem sikerült istenesen lefejelnem a padlózatot is. Nem tudom mennyi idő telik el, és hogy kerülök ki a pincéből, de amikor magamhoz térek már a konyhában vagyok. Ez még hagyján, de amikor kinyitom a szemem az első amit meglátok az Seth pofája. Hogy az a...... Mondanék valami cifrát, de zsibbad az egész arcom és nehezemre esik még a beszéd is. Aztán egy idegen női hang szól és meglátom a fénycsomót is. Tudom, hogy a fénylény itt akarja tartani az embert és az angyalt, de húgom láthatóan azon van, hogy valamiért kibulizza, hogy a tollfészket is magunkkal vigyük. Azt meg mi a fenéért? Fogalmazódik meg bennem a kérdés. De ha már az angyalt visszük, az embert miért nem? Eszembe jut a lány fekete vére, nem hétköznapi az ilyen egy embernél. Figyelemre méltó. Ha választanom kéne, inkább őt vinném ki, mint a tollast. Belőle egy rakat repked odakint.
Feltűnik, hogy se a piszkavas és se a fegyver nincs nálam. Valószínűleg a pincében maradt, a tócsa alján. Remek. Kicsit kómásan de felülök, a fejemet fogom és vetek egy pillantást a fénynőre. Emlékszem, amikor bátyám azt mondta róla, megérzi a vágyakat. Jobb az óvatosság. Fogva tartónk emlékeztet minket, hogy csak ő adhatja vissza a testünket. Ha bezárjuk, akkor így maradunk.
-Mit kellene pontosan tennünk ahhoz, hogy visszatérjünk a testünkbe és kijussunk innét? - kérdezek rá konkrét és egyenes választ várva. Nem sugallom felé, hogy segítenék, csupán érdeklődöm.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 23, 2018 3:39 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Ami talán a legegyszerűbb módja lenne szabadulásunknak még sem az, most már biztos, hogy csak úgy nem fogunk innen kisétálni. Szóval marad a B terv. – Cukor van a konyhában. – jelentem ki határozottan, magam találtam és tisztán emlékszem, hogy ott is hagytam. Teljesen megvagyok győződve, ez azóta sem változott, fel se merül bennem, hogy angyal fülek hallgatták ki a fent zajló eseményeket. – Jók bizony. – veregetem meg újra a vállát szinte már büszkén. – Fényt ad, add csak ide megmutatom! – ha átadja fel s lekapcsolom neki, hogy lássa a technikáját. Ezután már nincs is  több dolgunk, mint a vihar, úgy száguldjunk le a lépcsőn, a pillanatnyi rengés után. Viszont itt ismét elválnak útjaink. Félig, hisz most a teste kerül elő öcsémnek és egy egész angyal. Felnyalábolva a testet segítséggel ugyan, de sikerül a konyhába vinni. Ahol, amint újra visszanyeri eszméletét, minden tiltakozás nélkül hagyom, hogy magára találjon a valóságban. Ophilia magyarázatára bólintok s valahol hálás vagyok, hogy csak az ismeretlen ismerős test gondolatéval kellett megbarátkoznom. A hang irányába fordulok, miközben mély sóhaj hagyja el ajkam. Olyan, mint egy pióca. – EZ egy kedves megnevezés rád, mivel még a nevedet sem tudjuk. Mi a neved? – teszem csípőre a kezem. Ha Ophilia a nő jelenlétében is előáll tervével, úgy talán megérti miért is nem válaszolok neki. – Nem. Az ember lánnyal azt kezdesz, amit akarsz, szívesen hagyom itt a babaházadban, sőt még lökdösök be mellé párat. - viszont az angyallal terveim vannak, melyek az én érdekeimet szolgálják, más különben őt is itt hagynám. A féregéltű, nos nem hiszem, hogy bárkinek is hiányozna a leltárból.– Te gyermeki bosszúdhoz használnád őket, mikor én szabadulást kínálok neked e falak közül. Felmerül bennem nem e vagy te ostobább. – nem hazudok, tennék próbát, hogy kiszabadítsam innen. Hogy milyen módon az már más kérdés, ahogyan az is, hogy lehet nem teljesen az önzetlenség vezérelne. – Ő nem az angyal, aki bezárt ide, kint minden ujjadra jutna öt. Ahogyan ember is. – folytatom, s próbálok mindenki vagy majdnem mindenki számára előnyös alkut kötni, megspórolva a vérrontást. Érzek irányába némi szimpátiát. – Hogy tartasz minket fogva? – térjünk mégis a lényegre, bár az a gondolat mindig ott motoszkál a fejemben, hogy a titok nyitja ott lebeg a szemünk előtt csak elsiklottunk felette. Ám felkészülök arra, ha esetleg valami gonoszságon töri a fejét, a sparhelt ajtaja elég vasat tartalmaz, ha úgy alakul telekinézissel tépem azt ki onnan s próbálom meg beteríteni vele. Fő az óvatosság.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 3 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 6:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Helen • Credit:


Az emeleten már nem sokáig marad bezárva Athan és Calypso, habár az utóbbit mintha nem aggasztaná annyira az ajtó hiányának ténye. Megkísérli kinyitni az ablakot, amivel kapcsolatban nem ütközik akadályba, de mikor ki is nyúlna rajta? Keze mintha láthatatlan falba ütközne, így nyilvánvalóvá válik, nem ez lesz a menekvésük kulcsa. Eme felfedezés nyomán, vagy ösztönös ráérzésből, ám Athannal összefogva felderítik az illúzió mögé rejtett ajtót, és révén, nem köti őket már semmi az emelethez, csatlakoznak a többiekhez. Calypso a pincében bravúrozó csapatot választja.
Markan kimerült, a szárnyai sincsenek a toppon, ráadásul még nem tudhatja, hogyan kell gazdálkodnia egy angyali test határaival. Hiába lépne, miként rátör az ájulás, a dolog pillanatokon belül következik be. Lábai kicsúsznak alóla, s okán annak, izmai elernyednek, nincsen, ami megtartsa, orral belebukik hát a vízbe. A kezében tartott fegyver és a piszkavas a rögtönzött medence aljára süllyednek, míg ő a felszínen lebeg. Calypso rögvest a segítségére siet, elkezdi kihúzni, amire Ophilia segít rá telekinetikus erejével. Ketten máris könnyebb a tónustalan, sózsák nehézségű Markant kihúzni, aki egyébként perceken belül visszatér varázsfalváról a két diskuráló férfi hangjára.
- A paca? - csendül fel egy harmadik, női hang is, melynek tulajdonosa elmélázottan figyeli a levegőben lebegő fénygömböt, mit a tengerek úrnője keltett életre. - Nem lesztek többé önmagatok, ha engem bezártok. Még mindig ennyire fontos megmentened ezt a tollast és a halandót? - kapja a tekintetét Calypsora. - Ennél sokkal többre tartottalak - sóhajt fel lemondóan, miközben felcsüccsen a konyhapultra, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Seth-ék mindeközben mit sem tudva a szomszédos, váratlan látogatóról, fedezik fel az érdekes szobát, de egyiküknek sem jut eszébe elgondolkodni azon, nem volt ez túl egyszerű? És ha neki eddig nem nyílt, miért éppen Reynának tárult ki az ajtó? Ki tudja… Mindenesetre hiába kéri, sőt, utasítja Seth a lányt arra, mielőbb derítse fel, ténylegesen az illúzióban rejlik-e a ház rejtélye, amaz nem hajlandó eleget tenni az óhajnak. A tükrökön ráadásul valóban vastagon ül a por, lehetetlen megállapítani egy kósza pillantásról, ki is néz vissza rá pontosan. Viszont kettő kisebb tükröt leemel a falról - a földön nyugvóak mind nagyok és ormótlanok -, s minden további nélkül kisétálhat velük. Amennyiben ott már szakítanak időt a vizsgálódásra, hát feltűnhet nekik, hogy míg az egyik tükörben a saját, valódi arcképük néz vissza rájuk, addig a másikban a kölcsön-testüké. Ki érti ezt?

Athan még a tükör-mentő akció előtt halad el mellettük. Vajon a kimerültségének a hozománya, hogy előfordulhat, nem veri ki a szemét az ajtóban ácsorgó Seth? Talán másodszori szemrevételezésre feltűnik neki, ketten is téblábolnak az eddig zárt szobában és bejáratában, amennyiben viszont ekkor sem? Hát tovább megy a bejárathoz, ahol ha megkísérel kimenni, éppen az várja, mint odafent Calypsot az ablaknál. Kinyithatja az ajtót, de ki nem léphet rajta.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 12:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Nem volt különösebb okom arra, hogy elhagyjam az előző szobát, azt leszámítva, hogy én magam is tenni akarok valamit. Úgy érzem, ha arra haladok, amerre jónak látom, akár rá is találhatok valamire. Igaz, valószínűleg hiába bukkanok bármi érdekesre, nemigen tudom, hogy mire jó. Nem lenne más választásom, mint visszavinni magammal és megmutatni másoknak, ugyanakkor ebben sem látok problémát.
Ez a felvetés abban a pillanatban megoldódik, amikor Seth utolér. Az ajtót kinyitom és bevilágítok, hogy megnézhessük, mi van odabent. Furcsa. Hasonló tárgyak halomra. Olyanok, amilyeneket nem láttam máshol a házban. Valószínűleg nem hiába vannak ide bepakolva.
- Nem értem… Mi az a tündér? Olyan, mint a démon? – fordulok testem felé.
Örülök annak, hogy mellettem van. Így továbbra is szemmel tarthatom, vigyázhatok rá. Valami furcsa szag csapja meg orrom irányából. Mondhatnám egyenesen büdösnek is, miközben néhányat szippantok belőle Seth közelében. Róla jön.
- Mit csináltál a testemmel? Büdös vagy – húzom el a szám.
Csupasz lábaira nézek, majd enyéimre, amin szintén nincs sok minden, csak az az anyagdarab, amit rá húztak. A cipőt már rég ledobtam. Valahol erre kell lennie, viszont nem keresem meg. Az, hogy valami összevághatja a talpamat, nem zavar. Volt már ennél rosszabb is, ráadásul nem kell nekem azokon a szilánkokon végigsétálni.
- Tartsd az ajtót, nehogy becsukódjon! – szólok magamnak, mielőtt elindulok.
Az utasítással ellentétben, nem teszem azt, amit mond. Az sokáig tartana, én pedig a lehető legkevesebb időt akarom a szobában tölteni. Nem akarom, hogy még egyszer bezárjanak. Éppen elég, hogy a házat ránk zárták. Aztán bezártak lentre. Egyre kisebb helyekre, és úgy érzem, csak azért tudom elviselni mindezt, mert sikerült kijutnunk és feljönnünk. Nagyobb a mozgásterünk. Na meg ez a test is. Benne sokkal kevesebb félelem van, mint bennem.
Lassan sétálok be, lábaimmal söpörve magam előtt az üveget ahelyett, hogy rájuk lépnék. Így valószínűleg kevesebb fog belém állni, vagy kisebb helyen. Nem megyek messzire, csak az első néhány tárgyig. A kezemben lévő lámpa végét fogaim közé veszem, hogy azokkal rászorítva tarthassam és világíthassak magam elé. Így mindkét kezem szabaddá válik, ami azt jelenti, hogy ha többet nem is, két itt tartott… Mit is mondott Seth? Tükröt. Két tükröt ki tudok magammal vinni egyszerre. Ha pedig nem záródik rám az ajtó és nem ütközök más akadályba, ki is viszem azokat magammal, majd újra kezembe veszem a lámpát, hogy pihentessem sajgó állkapcsom.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 3 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 22, 2018 9:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 397 • Credit:

 
Akkor ebben megegyeztek, ő több figyelmet nem is szán neki, akármi bújik meg a sorok vagy épp a szavai között. Nem köteles mindenki terveit megismerni, akármennyire is szeretné, visszafogja azt, és bólint végül. Sokkal jobban zavarja végül az, hogy megint sikerült bent ragadni valahol, ami most ha nem is a ház, hanem egy szoba. Tudhatta volna, hogy ha felbosszantják, valami ilyesmi fog történni, megkeveri őket még jobban, vagy mini-ököllé változva páholja el őket, de csak...
- Ezt egész olcsón megúsztuk, azért – már akinek olcsó az, hogy eltüntetnek egy ajtót. Mielőtt bármi történne, azért a másik még kinéz az ablakon, ami meglepő, hisz eddig eszébe sem jutott, mintha direkt terelnék el gondolatait arról, hogy a logikus és egyszerű dolgok még véletlen se jussanak eszébe, vagy egyszerűen ő gondolt túl mindent és figyelmetlen. Arra figyel, hogy ki ne essen, de túl mélyre nem hajol és ezek szerint nem is talált sok mindent, vagy a ház nem engedi azt, hogy kiugorjon, hisz egy emeletnyi ugrást még meg is úszna. Na de ha ebben a testben ragad?
- Megszámolni? Ez de kegyetlen – de azért kuncog rajta. Még aranyos is lehet, ahogy ledobja magát egy baromi nagy halom elé és nekiáll számolni. Kár, hogy nem járkál kilós cukrokkal a zsebében. - Áhhá. Talán vas akad, de cukrot én eddig nem láttam. Már ha nem hallgatózik megint és gyorsan mindent el nem tüntet... - mert benne van a pakliban, hogy most is fülel, vagy ezt már a múltban meglépte. De addig is ki kell jutni, és erre ismét közösen akad alkalmuk, talán jobban fog menni, mint odalent a tűzzel. És lám! Máris visszatért a kijárat.
- Jók vagyunk együtt, nem? - örvendezik a sikernek, és hátrapillant, mégis mit csinál. Aztán megkapja a fegyverét, és pislogva forgatja ujjai között. - És ezzel mire megyek? - indul meg kifelé, majd ráhagyja, arra már jó, hogy ne a sötétben tapogatózzanak. Aztán végül mégis meg kell kapaszkodnia, mert olyannak érezni, mintha összedőlni készülne a ház.
- Mi a... - ért a célzásból és lesiet maga is, még mielőtt nagyobb galiba lenne. Leérve pillant körbe, már amit a kis lámpa enged, majd bólint és a nyitott ajtó felé indul, elválva testvérétől, oda lép be és világítja át, ha van itt valaki, ha nincs.
- Hahó? - reméli, nem a dühös fényasszony ücsörög itt és veri fejbe, így ha semmi és senki nincs, ő kifele is indul.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 21, 2018 8:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Halvány ideám nincs, mi a francért áll tovább a halandó és hagy ott bennünket, talán tudja, hol teremnek a házban a tükröződő felületek. Minden esetre jobbnak látom utána menni. Ő is bevédett engem, én is ugyanezt fogom tenni. Nem szoktam mások adósa maradni. Miközben kint botorkálok a sötét és rideg hallban, a cukros zacskót a zsebembe csúsztatom, arrébb pakolom és rugdosom a romokat és valami csillanó felület után kutatok. A nappaliba belépve és körbetekintve a pusztulaton aztán mélyet sóhajtva inkább ki is fordulok. Még mindig hót víz minden, én pedig mezítláb vagyok. Valahogy nem fűlik a fogam jelenleg a hideg nevességhez. Zsebre dugom a két kezem. Ekkor érzem meg a zakóban lapuló dobozt és gyújtót. Ki is kapok egy szálat, meggyújtom és mélyet szívok a cigarettából. Köhögni kezdek nagy hirtelenjében. Bakker…szűztüdő. De hamar megszokja a test, mivel már eleve tudom, hogyan kell használni a füstrudat. Észreveszem, hogy az egyik ajtó, ami nekem nem nyílt ki azelőtt, Reynának szabályosan kitárulkozik. Na, fasza! Elnyomom a csikket a lépcső karfájának oldalában, majd sietősen odalépkedek mellé és igyekszem bekukucskálni a szobába felpipiskedve. Az öngyújtóval tüzet csiholok, hogy Reyna zseblámpáját kiegészítve minél több fényforrásunk legyen.
- Itt lesz a kutya elásva…- jegyzem meg a tükörszobába lesve, merthogy mindenhol visszacsillanó felületek kacsintanak ránk.
- Úgy tűnik, ide zárta el a tündér vagy mi a franc az összes tükröt. Na vajon miért? Markannal sejtjük a választ. Legalábbis van egy elméletünk. - magyarázom a halandónak, miközben beljebb lépnék a szobában, de inkább visszahúzom a lábam. Nem lenne szerencsés ötlet szarrá szabdalni a kicsike talpát az üvegszilánkokkal.
- Reyna, én itt maradok veled, de neked kell bemenned, mert cipő híján nem tudlak követni, nem akarom, hogy a te tested is lesérüljön. - vállba veregetve buzdítom, mint egy jó bajtárs.
- Töröld le a porréteget a tükrökről és nézz bele! Mit jobban mondva kit látsz benne, bennük? A saját tükörképedet vagy az öcsém pofáját? - érdeklődöm tőle, ha bemerészkedik és tükörbe néz. Ha nem kíván egyedül bemenni, akkor maximum kitalálunk valamit.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 21, 2018 7:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 3 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Leérünk a pincébe és megállok a fal előtt, amin a töredezett rúnák is látszanak. A többsége nem ismerős, és esélyes, hogy akkor sem lenne az, ha épségben lennének. Követem az angyal instrukcióit, remélve hogy ötletével közelebb jutunk a megoldáshoz és minél hamarabb elhagyhatjuk ezt a házat a saját testünkben. Magam sem tudom, lesz-e ennek bármi haszna...próbálkozunk...
Abban a pillanatban megbánom, hogy hallgattam rá, amikor koncentrálni kezdek. A semmiből képek törnek rám, nagyon durva mennyiségben. Erről valahogy elfelejtett említést tenni. Annyi információ szakad rám, hogy szinte beleszédülök. Meg is fogalmazódik bennem, többet nem hallgatok Ophiliára. Nem véletlen, hogy nem bízok az angyalokban. Szabályosan rosszul érzem magam, talán egy enyhe hányingert is érzek. Megemelem a gyertyát, hogy a fényénél jobban lássuk, ha történik valami. Úgy fest mégis csak lesz eredménye.
A keresett rúnákat még látom felvillanni a falon, de elég homályosan. Bízom benne, ha én nem is, de legalább a tollcsomó jobban megfigyelte a jeleket és meg is jegyezte őket. A fura érzés nem múlik és a látásom sem a gyér fényviszonyok miatt homályosabb. A lábaim megremegnek alattam. Úgy érzem, el fogok ájulni. Teszek pár lépést a lépcső irányába. Lehet tényleg lépek, de lehet csak gondolati szinten teszem ezt meg. Nem igazán tudom, zsong a fejem. Közben próbálok nem összeesni. Nálam a pisztoly. A vízbe esnék, a víztől könnyen használhatatlanná válhat. A fénylény ellen pedig az eddig szerzett információk alapján jól jöhet. De nincs időm cselekedni és távolabbra dobni magamtól megcélozva valami száraz helyet. Elsötétül körülöttem minden, aztán se kép, se hang. Testem a hideg vízbe zuhan.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 21, 2018 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
- Az angyali vérem nem lesz túl erős hozzá - teszem még hozzá, mielőtt valóban az én véremmel kívánná felfesteni az illúziót. Noha fekete vértől mocskos kezemet nézi, szóval még az is lehet, hogy a sajátjára gondolt.
Jobb is lenne. Nem vagyok én más, mint egy egyszerű angyal, rangtalan. Az én vérem hasonlókhoz nem elég erős. Kérdésére elhúzom a számat.
Tündér, illúzió?
- Ha lehetséges lenne is, nem tudok rá választ adni. Az információ az elmémbe van, az agyamba, az rejt ugyanis minden tudást. Mióta, ebben a testben vagyok, olyan, mintha rengeteget felejtettem volna, holott csak… - mély levegőt veszem és inkább nem folytatnom. Hiszen nincs erre időnk.
Csendben hallgatom a harmadik nő szavait. Van abban ráció, amit ő mond, viszont a rúnák jobban izgatnak.
Így hát odalent folytatjuk a kis utunkat. Hálásan tekintek a lőtt karú férfira, ki az ajtót fogja számunkra. Odalent pedig… Ha csak egy pillanatra is, de néhány rúna kirajzolódik, sikerül annyi időre visszafordítania az időt, hogy láthassak belőle párat. Továbbra is ismeretlen számomra, de tartom magam ahhoz, hogy azért, mert nem az én testem birtoklom. S ha csak illúzió lenne… Nem így lenne. Ugye? Lábam alatt megremeg a ház.
A testem viszont…
Sóhajtva fordulok az irányába. Telekinézist használva emelem fel testem a víz alól. Nem mintha meg tudnék fulladni, de vélhetőleg a bennem lévő egyén nem díjazná, ha csak így itt hagynám és amúgy is… A colos is érkezik egy fénygömbbel.
- Ha tippelnem kellene, nem bírta elviselni a testem adta erőt és az apró trükköt. Néhány rúnát láttam, az alapján egy csapdát talán fel tudunk állítani a… fénypaca számára - ugyanis én nem vagyok abban biztos, hogy tündér. Tudnom kellene a létezéséről, de ezt elengedem egyelőre.
Ha sikerül felmenni, a testemet csak a földön hagyom, majd magához tér. Magam a lépcső irányába igyekszem.
- Merre a paca? - kérdezem a férfit, majd rápillantok. - A te véredre lenne szükségem, hogy meg tudjam kreálni a csapdát. Ha az egyik felét ismerem, talán a másikat is. Szimmetria - reménykedjünk, hogy ebben rejlik a kulcs. - Ha nem is fogja csapdába ejteni, tán legyengíti annyira, hogy valaki egy vassal megtámadja. Mondjuk a halandó testbe ragadt, vagy az én testembe ragadt… A vas ránk ártalmas, nem? - vonom össze a szemöldököm, mintha a testem ezt mondta volna.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 21, 2018 11:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
- Az ember nem érdekel, felőlem eljátszadozhat vele… - vallom meg öcsémnek az igazat, de különösebb magyarázatot nem adok mellé, miért is ragaszkodom a szőkeséghez. Athanak igaza van, érdekes, hogy miként is tud minket itt tartani. Vagy csak ezt akarja velünk elhitetni? Hisz mi bolondok, még meg se próbáltunk kijutni a házból, magával sodort minket az Elcserélt testek játéka. Kíváncsiságból az ablakhoz lépek, s megpróbálom kinyitni azt, ha sikerül, óvatosan közelítek az óhajtott szabadság felé, félve, hogy valami láthatatlan erőbe ütközöm. Remélve, ha mégis van ott valami túl nagy kárt nem tesz bátyám testében. Persze, ha nem így lesz, akkor is összeszedem magam és korábbi terveimet végre hajtom.  - A cukor lelassítja és eltereli a figyelmét. Ha kiszórod elé, akkor meg kell számolnia. – az utolsó mondat derűsen hagyja el ajakam. Szinte már bájos. – S a vas pedig halálának legjobb eszköze. – folytatom tovább, ám az utolsó információt kész akarva nem kötöm öcsém orrára,- miszerint csak egy lélekkel megáldott lény kezében hatásos az is, még nem-, adok magamnak egy piros pontot, amiért azt a fegyvert Reynára hagytam. Nem tiltakozom, amikor megfogja újra a kezem Athan, arra a helyre koncentrálok, ahol az ajtónak kellene lennie, s lám lassan szertefoszlik előttünk a varázslat. Azonban még mielőtt átlépném a küszöböt, visszamegyek a faliújsághoz és a kelta szimbólumokat letépkedem róla, s a könyvbe helyezem, míg a fésülködőasztalról pedig az ékszeres dobozt veszem magamhoz, kiöntve belőle a függőket. A zsebembe kotorászva előveszem a zseblámpát, melyet a konyhába találtam, s testvérem kezébe nyomom. – Menjünk, te lókötő! – vigyorgok öcsémre, miközben vállára teszem súlyos kezem. Elindulva egy gyertyát is előkotrok a zsebemből, s kis trükkel életre keltem. Egy pillanatra, mintha a ház megrázná magát, mint, akit évszázados álmából ébresztettek volna.  Athanra pillantok és sietősebbre veszem lépteim a lépcsőn már szinte futva haladok végig. – Megnézed őket? – kérdem öcsémtől, a másik nyitott ajtó felé biccentve, de felőlem velem is jöhet. Én magam a pince lejáróhoz megyek, miután látom, hogy a konyha üres. Nem bajlódok a gyertyával, lebegő, világtó fénygömböt kreálok, ha sikerül s lesétálok. – Jól vagytok? Mi történt veled… ööö a bátyámmal? – gázolok bele a vízbe, s segítek a testet kiemelni a vízből, ölbe kapom, ha még nem tért magához. Elég hasznosak ezek a bicepszek, nem mintha megfulladna, de mégse lebegjen már ott magatehetetlenül, mint egy vizihulla. Na meg aztán mégis csak a testvérem, egy másik számomra fontos testben.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 3 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 20, 2018 9:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Helen • Credit:


A nőszemély odafent inkább nem is kél vitára a másik kettővel, mindössze a fejét csóválja az őt ért vádakra. Közel sem állt szándékában átvernie a párost, kiket maga keresett fel jószerivel, sőt, a kedvükért a többit is elengedte volna a halandó és az angyal nélkül. Viszont ez a hajó már elúszott, dühödten libben el tőlük. Szerencsére sem Athant, sem Calypsot nem vágja földhöz az évszázad alkujától való elesés, így hát a Seth testében rekedt tovább kutakodik, töri az elméjét a megoldáson. S lám, remek ötlet villan fel a tudatában!
A bűbáj elhangzik, és noha haloványan, de felsejlik a hiányzó darabka is a papír alján. Immáron könnyedén elolvashatja a hiányzó sorok tartalmát, melyen részletezve van; a cukrot bizony elterelésként és lassításként remekül lehet használni a tündérek ellen, miként kénytelenek minden szemet megszámolni, ha kiszórják elébbük, s a vas? A haláluk biztosítéka, ha valaki lélekkel forgatja.
Fontos információk, vélhetően tovább is állnának a szobából, hogy megosszák a többiekkel, ha… Ha lenne ajtó, amin kifáradhatnának. Csakhogy ez a kellemetlenség sem fogja vissza a párost, Calypso újonnani remek meglátásának köszönhetően fény derül a titok nyitjára. Pontosabban fogalmazva azután, hogy Athan unszolására kezeiket egymásba kulcsolva, erőteljesen koncentrálnak a valóságra. Eltart néhány másodpercig, ám az ajtó elébb haloványan, majd végül teljes egészében visszakerül a szemeik elé. Semmi más nem változik, habár ez kit izgat, amikor van hol távozniuk?

Odalent is belobban az ötletgyár, igaz, az angyalok mágiáját tekintve akadna ennél egyszerűbb módja is Ophilia elképzelésének. Főként, a tér és idő manipulálása még az angyalnak születetteknek is kihívást jelent, nemhogy egy lénynek, ki mindössze néhány órája élvezheti a test előnyeit. Nos, egy próbát minden bizonnyal megér, Markan követi az angyalt a pincébe. A világítást könnyedén megoldja, és a trükk, amit véghez kíván vinni?
Koncentrál, koncentrál… Azonnal érezheti, komoly fába vágta a fejszéjét, éppúgy azt is, valami egészen különleges lengi körbe az elméjét. Mintha a világ egészét átlátná hirtelen, töménytelen az információ, mit felfogni sem tudhat, de mindennek ellenére? Valamiképpen sikeredik neki kiragadnia a kellő helyszínt s a kellő időpontot, a tér és az idő elhajlik, a falakon pedig néhány kitartott momentumra egészükbe állnak a pecsétek. A ház mintha meginogna, ám az öröm még nem érkezhet el, ugyanis Markan egyelőre elérte a határait angyalként. Ájultan omlik bele a vízbe, a kezében szorongatott gyertyával együtt. Amennyiben Ophilia figyelmes volt, láthatta a pecsétek egy részét, sajnos azonban mindre neki sem lehetett gondja a szempillantásnyi idejük révén.

Seth mindezek előtt tudatosítja a konyhában jelenlévőket a felfedezéseiről, sőt, a Markantól kapott információkat vegyítve a két elhintett, bizonytalan szóval merész következetésekre is jut. Ki tudja, mi az igazság, bizonyossághoz legfeljebb akkor juthatnak, ha kifaggatják a fénylényt, vagy elméleteiket a gyakorlatba ültetik. Talán emiatt indulna meg Reyna a konyhából? Seth akár így is értelmezhetné, logikus, hogy követi, ám a lány az egyedüli, aki érzi a késztetést a lezárt helyiség irányából. Ami annyira most nem is tűnik zártnak, Reyna könnyedén kinyithatja az ajtót, mely nyikordulva tárul ki előtte. Nem lép be, ez okos dolog.
Közben Seth is érkezik, már miután megbizonyosodhatott arról, a nappali romjai és a ház kuplerájában sehol egy árva tükör vagy felület, amelyen keresztül megvizsgálhatná a teóriáját. Amennyiben viszont Reyna mellé, mögé áll? A lány által megvilágított szobában értelmét nyeri a ház tükörkészletének kifosztottsága; odabent kész temető vár rájuk. Díszes, cirádás keretű tükrök a falon csüngve vagy éppen annak támasztva, törött darabok a földön heverve, mintha csak valaki módszeresen idehordta volna mindet, hogy ne lehessen őket semmire sem használni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 20, 2018 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Kezd elegem lenni abból, hogy kérdéseim, kijelentéseim süket fülekre találnak, hol fent, hol lent, mintha ott se lennék. Így inkább elkezdek azokkal foglalkozni, akik válaszolnak is vagy legalábbis reagálnak a mondandómra és teszek minden másra. És hogy pont Markan az, aki meg is hallja, hogy mit pofázok, az igencsak meglepő. Legalább próbálkozásaim nem hasztalanok. Hallgatom a szavait, míg az angyal lemegy terepszemlét tartani a pincébe. A vasra bólintok. A cukorra eszembe jut, hogy Calypso a kotorászása közben talált egy zacskóval az egyik fiókban, de akkor még nem tulajdonítottunk neki jelentőséget. Magamhoz veszem biztos, ami biztos alapon és meglóbálom Markan és Reyna előtt.
- A cukor is megvan. - felelem, miközben még mindig öcsém beszámolóját hallgatom, majd a naplót is a kezembe nyomja. Lapozgatni kezdem és megakad a szemem pár új információn is. Csak miután feljött az angyal a gyors pincetúráról, utána teszem hozzá az általam látottakat, tapasztaltakat.
- Az már világos, hogy a pincében zárták el a lényt. Méghozzá egy őrangyal. A napló szerint Agla az volt. Ennek a családnak az őrangyala. És ez a fényasszony rettegésben tartotta a környékbeli kölyköket. Továbbá ahogy te is mondtad - tekintek az Athan bőrbe bújt tollas felé - ez nem démon. Te is láttad a rúnákat lent. Nem démoncsapdák. De akkor miféle szerzet? A napló szerint ártó szellem…- tanakodom tovább, mire Markan felvilágosít, mit hallott odafentről.
- Tündér? Az miféle lény? De az illúzió! Igen! Az sok mindent megmagyarázna, amik nem hagytak nyugodni. Egy csettintésre meggyógyította a kölcsöntestem, pedig mindenki tudja, ez képtelenség. És Markan, a tested el tudta szívni egy tárgy mágiáját. Az ajtó beszélt hozzám és az emberlányhoz, igaz Reyna? - nézek a kicsike után, aki elindul kifelé a konyhából. Mi a franc?  
- Szerintem ez a tündér pokoli jó illúziókeltő lehet. Felmerült bennem, hogy igazából minden illúzió körülöttünk. És talán testet sem cseréltünk, csak elhiteti velünk, az elménkkel és a szemünkkel játszadozik. Vagy egy általa kreált illúzió álomban vagyunk. Nem tartom lehetetlennek. Minden esetre Reyna után megyek, mert abszolút nem bízom a lényben. Van nálam cukor és - paskolom meg az oldalam, ahol ott lapul Reyna kardja - vas. Remélem, sikerrel jártok a rúna helyreállításában és találunk valami tükröződő felületet. Nem hagyom, hogy ez a némber megússza ezt szárazon, annyi szent! - szűröm a fogaim között, majd elindulok az öcsém testében ragadt halandó keresésére, közben feltúrom a romokat is, hátha találok valamit, bármit, amin tükröződhet az arcom.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6