Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
33
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 1:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 568 • Credit:

 

Azért nem vagyok annyira beszari, mint amennyire elsőre gondolhatnák rólam. Nem csak az ajtó miatt ijedtem meg, nem bizony.  A hirtelen előttem megjelenő szőke eltakart arcú hölgy is a frászt hozta rám. Biztos ninja és ezért tudott mögém lopakodni. Semmi kétség, ez lehet az ok, és nem az, hogy mentem előre, mint egy tank figyelmen kívül hagyva a mögöttem hangzó lépteket. Ahogy megszólít a lány enged egy kicsit a feszültségem, és a kezem - ami korábban ökölbe szorult valamikor az adrenalin fröccs hevében - enged a szorításból
– Szia – Mondtam neki kissé bizonytalanul, majd tovább folytattam. - –  Legalább az megnyugtató, hogy nem csak én halottam.
Próbálok egy mosolyt erőltetni az arcomra, de valószínűleg csak egy bamba vigyorra futotta. A lány levette a sálat az arcáról. Valahonnan ismerős volt nekem. Más körülmények között biztos, hogy azon gondolkodnék, hogy hol láthattam, de a magától bezárult ajtó, egy kicsit jobban foglalkoztatott. Oda is mentem az ajtóhoz jómagam is, hogy kinyissam, és gyorsan leléphessek innen, de nem volt szerencsém. A kilincs úgy égette meg a kezemet, mintha tüzes vashoz nyúltam volna. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne káromkodjam el magam. A lány az ablakkal is próbálkozott, én inkább nem akartam már erőltetni. Nem igazán értek a természetfeletti dolgokhoz, de annyit én is tudtam, hogy ez a helyzet nem normális, és a pár pillanatra felvillanó rúnák csak megerősítették azt a tényt, hogy tisztes mélységű kaksiban gázolunk.
- Maradjunk együtt? Részemről rendben van.
Adtam a lazát, mintha minden rendben lenne. Semmi pénzért nem kötöttem volna az orrára, hogy annyira bevagyok majrézva, hogyha akarná, sem válnék el tőle. Bár nem úgy nézett ki a lány, mintha akár pusztakézzel is meg tudná ölni az a lényt, ami csapdába ejtett minket, de az nekem bőven elég, ha lefoglalja, amíg én kidumálom magunkat a szituációból. Sajnos csak ehhez értek.
A lány rámutatott, egy tárgyra, hogy hozzam magunkkal. Gondolkoztam róla, hogy szólok neki, hogy valaki mást utasítgasson, de ezután elővett egy angyal pengét. Lélekben csaptam egyet a homlokomra, hiszen rá kellett eszmélnem, hogy a lány vadász. Hát így már egészen más a helyzet. A túlélésem a kezében van ezek szerint. Ezért ahelyett, hogy a szokásos bunkó stílusomban vissza szóltam volna neki, inkább kedvesen rámosolyogtam, és tettem azt tettem, amit mondott. Ha azon múlik én még habfürdőt is csinálok neki később, csak vigyen ki engem erről a helyről, de nagyon gyorsan. A megnyugtató érzés, hogy legalább egy vadász társaságában vagyok viszont hamar elillant, amikor ismét suttogást hallottam. Majd a suttogást egy ördögi kacaj váltotta. Hát én baromira nem nevettem.
- Én bizony nem fogok itt megdögleni. – mormoltam szinte csak magamnak. Valószínűleg a velem lévő lány nem is hallhatta, mert mögötte mentem. Úgy voltam vele, hogy én követem ahova csak kell és követem az utasításait is, ha kell. Szégyen vagy nem, de egészen biztosan rutinosabb a természetfeletti eseményekben, mint én.
A hang, amely becsalt minket ide megint rákezdett, és nem túl bizalomgerjesztő stílusban közölte velünk, hogy menjünk csak. Biztosan várt már minket. Tekintve, hogy pánik helyzetekben, gyakran beszélek hülyeségeket, úgy döntöttem válaszolok neki.
– Jövök már mucikám, csak saras a cipőm, előbb megtörlöm a lábamat. – mondtam bele a nagy semmibe amilyen hangosan csak tudtam. Ezután rögtön a vadész lányhoz fordultam.
– Nos, mi a terved, mihez kezdjünk?  
Mélyen bíztam benne, hogy kitalál valamit, és nem kell az én eszköztáramra hagyatkozni, mert ha igen, akkor sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint az bárki gondolhatná.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Inferno


Kísértetkastély - Page 2 Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
17
☩ Képességem :
Valóság elferdítése
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 9:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
PUFFF...Az ajtó becsapódott, s a rúnák aktiválódtak. Kis villanás jelzi aktívságukat. Hölgyeink pedig csapdába estek, amire hamarosan maguktól is rá fognak jönni.  Mihez fognak kezdeni? Ruby képes lesz vadászi ismereteit bevetni ahhoz, hogy legyőzhessék? És a kis törékeny ember? Vajon most igazi bestiává válik, vagy beleörül a szellem kínzásaiba?
Ha hozzáérnének a falakhoz, vagy a kijáratokhoz az akár a tűz égetni kezdené bőrüket, s egy pillanatra megjelenne ott a rúna maga, de csak egy pillanat lenne. A hang ismét suttogni kezd. Először nem lehet kivenni mit is mond, majd egy halk kacagás tölti be a házat. Majd újra megjelenik, s azt suttogja.
- Gyere...gyeree csak.. -. Hiába minden csel, a nő bosszút akar! Olyan fájdalmakat akar okozni, amit ő szenvedett el a tükörbe bezárva. De miért pont ezeket a lányokat pécézte ki? Miért nekik kell szenvedniük majd, hiába nincs közük hozzá. Tudja, hogy ölni nem lesz képes, de kínt annál szívesebben okoz majd.
A hölgyeknek minden lépésükre figyelni kell, hiszen bármikor, bármi történhet. A halál ugyan nem opció, de a szenvedés annál inkább.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély - Page 2 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
103
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély - Page 2 Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély - Page 2 D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Nincs kedvem hazamenni, így a bázisról elindulok, amerre a lábam visz császkálni a városban. Elég jól felöltöztem, mert elég csípős hideg van mostanában, egy sállal takarom el az arcomat is. A felszerelésem, az angyalpenge és a tőröm, meg a táskámban egy ostor. Van nálam só, szentelt víz is, de csak megszokásból, mert hát sose lehet tudni! Persze elég nyugodtan sétálok, nem hinném, hogy bármi érdekessel találkozom egészen addig, amíg a kísértetházhoz nem érek. Valami van odabent és látok valakit, aki szintén hallja és elindul befelé. Halkan követem, nem akarom rá hozni a frászt, de nem tűnik vadásznak és van egy baljós megérzésem a hellyel kapcsolatban. Reménykedem, hogy csak valami tini csapat próbálja a frászt hozni a járókelőkre. Kicsit gyorsítok a lépteimen, mert hát nehogy elhappolja a legjobb arcokat előlem, már ha lesz olyan.
Amint belépek az ajtótól csak egy lépést megyek és az emelet felé pillantok, onnan jönnek a hangok. Ekkor vágódik be mögöttem az ajtó, amitől megugrok, hiszen erre nem számítottam és még a szelét is éreztem a hátsómban. A lány most vehet észre engem. Már látásból ismerős, de hogy honnan nem jut eszembe, meg nem is lényeges.
- Hellóka, én is a hangok miatt követtelek. Mosolyodom el, remélem nem bánja, hogy nem egyedül van. Leveszem a sálat az arcom elől és megfordulok, ez az ajtó nem fog kinyílni, ahogy gondoltam is. Az ablakokhoz sétálok, amik szintén zsákutca, szóval kénytelenek leszünk körbenézni és felmenni.
- Szerintem előbb nézzünk szét itt lent, utána menjünk fel és ha lehet maradjunk együtt. Nem tudom mi szórakozhat velünk, de kinyírom! Legalábbis ez az elképzelés. Keresek valami gyertyát vagy lámpást, amit magunkkal vihetünk, nem szeretnék sötétben tapogatózni.
- Azt hozd te. Előveszem az angyalpengém és felrajzolok pár rúnát, a gyorsaság, élénkség és hasonlókat, amik jól jöhetnek.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély - Page 2 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
33
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 487 • Credit:

 


– Rendben Phil, akkor holnap a lakásomon találkozunk. Legyen szép estéd. – integettem a kedves asszisztensemnek, aki egy rövid biccentés után már távozott is, és elindult bizonyára hazafelé. Mondjuk egy ‘szép estét neked is’-t, azért oda böffenthetett volna nekem, de már megszoktam, hogy a modora nem a legjobb. Nem morfondíroztam sokat elindultam inkább én is hazafelé. A halloween már itt volt a nyakamon nem akartam sokáig az utcán időzni, csak az otthon meleg kis kuckójára vágytam mindennél jobban.
Az utam, a kísértetkastély mellett vezetett el. Valamikor igazi kis nevezetességnek számított New Yorkon belül. Különösen halloween idején volt népszerű a kalandvágyó fiatalok körében. Mára minden vonzerőjét elvesztette, köszönhetően annak, hogy tavaly szinte teljesen megsemmisült az épület. A helyreállítási munkálatok ugyan megkezdődtek, de még tilos volt belépni az épületbe. Nekem nem kellett kétszer mondani. Amúgy sem vagyok az a típus, aki saját magát sodorja félelmetes helyzetekbe, hogy felpörgesse az adrenalin szintjét. Nekem bőven elég, hogy napi szinten üzletelek ostobákkal, hatalomra vágyókkal, perverzekkel és még sorolhatnám. Én ennél több adrenalinra nem vágyom.
Ahogy elhaladtam az épület mellett, egy picit kirázott a hideg. Az időjárás már egyre inkább előrevetítette, hogy a tél közelít ezért nem volt meglepő, hogy egy kicsit csípős az idő. Szóval megálltam és begomboltam a fekete szövet kabátomat. Már éppen indultam is volna tovább, amikor egy hangra lettem figyelmes. Egy ismerős női hang csilingelését hallottam. Nem tudtam meghatározni, hogy kinek a hangja, de biztosan hallottam már. Pár másodpercembe beletelt, de végül beazonosítottam, hogy az épületből jön a hang. Nem akartam foglalkozni a dologgal, csak minél előbb haza akartam jutni. Már mozdítottam a jobb lábamat, hogy ismét útnak indulhassak, amikor ismét hangot hallottam, szinte csak suttogás volt, de tisztán halottam mit mondott:
– Segítség
Újból megtorpantam. Kétségkívül az épületből jött a hang. Normális esetben ilyenkor csak mennék tovább és nem foglalkoztam volna a dologgal. De itt valaki segítséget kért. Nem léphettem le szó nélkül, még ha az is lenne a leglogikusabb és legbiztonságosabb lépés. Közelebb mentem az épülethez egészen az ajtóig, amit egy szalaggal akartak megvédeni az illetéktelen behatolóktól. Nyilván ez nem működött, mert határozottan volt valaki az épületben, aki segítségért kiáltott. Az ajtóban vártam, egy kicsit, hátha hallok még valamit, de már csak elfojtott suttogást hallottam, nem tudtam kivenni, hogy mit mond. Nem tűnt túl bíztatónak a dolog. Haboztam. Nem nekem való az ilyesmi, de nem lehetek mindig én a gyáva nyuszi. Sóhajtottam egy nagyot, majd kinyitottam az ajtót, és átbújtam a szalag alatt. Nagyon reméltem, hogy nem ez lesz életem legrosszabb döntése.
Az épület belülről is ugyanolyan szörnyen festett, mint kívülről. De legalább már ház formája volt, ami lényeges haladás a tavalyi évhez képest. Lépteket hallottam magam mögül, de nem pillantottam hátra. A suttogásra figyeltem csak. Kicsit bizonytalan voltam, de úgy véltem, hogy az emeletről jön a hang. Már indultam volna felfelé, amikor hatalmas csattanást halottam magam mögül. Az ajtó, amit korábban nyitva hagytam, immáron csukva volt. Mondanom se kell a nacim egy pillanat alatt megtelt.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 18, 2019 12:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
New York legfőbb halloweeni látványossága a tavalyi évben teljesen romba dőlt, s most mégis, mintha az ócska, rozoga falak újdonsült életerőre kaptak volna; az épület már-már kezdi visszanyerni eredeti „pompáját”. Nyilvánvalóan munkálkodtak a megmentésén az utóbbi egy év alatt, de a tervek szerint idén még nem nyitották meg a kúriát a nagyközönség előtt. Ajtaján „belépni tilos” tábla csüng, és az utcán lődörgők zöme ha nem is túl nagy lelkesedéssel, ám tiszteletben tartja a tiltást.
Valószínűleg a közelben tévelygő Cara és Rubina is hasonlóan továbbállna, ha odabentről nem ütné meg a figyelmüket valami egészen különös zaj. Először mintha hívogató, édesgető női hang dalolászott volna, viszont ahogy a fülüket hegyezik, inkább suttogásokra lehetnek figyelmesek. Szinte esélyt sem látnak arra, hogy ne lenne odabent valaki... Talán néhány elkanászodott tinédzser, akik magasról tesznek a város szabályaira? Ki tudja, melyiküket mi vezeti arra, hogy a tornácon fellépve és az ajtót átívelő szalagot letépve besétáljanak az épületbe, de végül mindketten odabent találják magukat.
Szürkeség uralkodik az előszobában, a kültéri, haloványan pislákoló lámpák fénye éppen, hogy csak be tud kukucskálni a homályos, a munkálatoktól megporosodott ablakokon. A lábaik alatt nyikordul a padló, ahogy közelebb mozdulnak a középütt helyezkedő lépcsőhöz, ugyanis a viháncolásba átcsapó sutyorgás határozottan az emeletről hallik. Mihelyst pedig előrébb moccannak, a bejárati ajtó éktelen zajjal vágódik be mögöttük, s legyen ember a talpán, aki képes lenne kinyitni!
Mintha a levegő meghűlt volna, és talán az elméjük játszik velük, azonban az egyik oldalsó falon ékeskedő tükörben akárha egy árny suhanna el…
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Kísértetkastély - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 29, 2019 2:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Dec. 27, 2018 4:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 691 • Credit:

 
- Igyekszem – rebegteti meg kölcsönpilláit a dicséretre, és még az apró rosszat se figyeli, igazából valóban így szokott lenni. Kevésszer egyesen, mindig van valami, de nem szégyelli. Olyasmi dolog ez, ami hozzá tartozik, még ha épp másik testben is kényszerül ücsörögni. Az a szerencse, hogy nem esett messze, így nem olyan idegen mindez. Örvendetes, hogy nem kell tovább könyörögni vagy épp kéregetni, már unta ezt a játékot, úgymond, már nem volt mit mondania, csak ismételni magát, újra és újra. Vagy épp veszekedni a másikakkal azon, mit kellene tenni. Azt tudja, ha itt egynél több van fajtájukból, teljes egyetértés nem fog születni, mindenkinek mások az érdekek, a vélemények és persze a tapasztalatok is. Nem mondaná ő sem, hogy megbízik ebben a lényben, nem fektetné az életét a kezébe és nem is kell, másokkal alkudozik és köt biztosítékot, ő amit tudott, megadta és megtette, más meg nem adódik. Sőt, talán ezért is, vagy épp az idegen test kíváncsisága az, amely kivezeti onnan, és nem száll be a buliba. Megérzi az erőt, amely végigárad a házban, majd megerősödve szinte már meg is ragadja azt, és szorongatva roppantja meg az régi gerendákat és falakat. Tekintetét a mennyezetre szegezi, a repedésekre, a hangokat füleli, amelyek nem csak a tündérnek számít végszónak, hanem talán nekik is. Lepillant magára, de egyelőre még nem saját maga, hanem nővérének domborulatai pillantanak vissza rá, tehát, a történet még mindig nem ért véget, türelmetlen sóhajtással rázza meg a fejét.
Érdekes hely ez a terem, kicsit bánja, hogy nem előbb és nem nagyobb kíváncsisággal állt hozzá előtte, hanem inkább az emeletre fókuszált, de ami történt, megtörtént. Ujjait egy közelben álló tükörfelületen húzza végig óvatosan, majd a végszó, vagyis azoknak repedése készteti a visszahúzásra, nem hiszi, hogy kellemes lenne szanaszét vagdosnia magát a szilánkkal, ki tudja, miféle mágia van ezekben és miképp hatna. A többiek megtették, amit kellett, az erő immár a ház végét kívánja. Nem is csoda, de mire beszállna, már késő.
- Nos, legalább a kívánságom teljesül és összedől ez a nyomorult lak – mert hát, mióta ez történt, csendben jó párszor kívánta a pusztulást és a szidalmakat, aztán a tündérnek és a játszadozásának. Eláll az ajtóból, pontosabban ki, hogy a többiek is képesek legyenek elhagyni a helyet tolakodás nélkül, mondani sem kell, itt a mese vége. Azonban, mire tényleg bármit tehetne, egy pillanat alatt bukkan fel a konyhában, mintha csak kámforrá vált volna és itt bukkanna fel. Lelkesen pillant le, és ismerős kezek, ruhadarabok fogadják. Immáron a helyén van minden, ujjait átmozgatva, kezét kinyújtva szisszen fel, hiszen a korábbi, ideiglenes vendége kapott hideget benne, nem is keveset.
- Kicsit berozsdált, de lehetne rosszabb is – morog kicsit, pár pillanat az egész, és arcát törölgetve pillant a kijárat felé, megpróbálja kifele menet maszatmentesíteni ábrázatát. Nem visz magával semmit sem és nem is indul keresni akármit, nem kíván az emlékeken kívül mást is vinni magával, bár odafent biztos akadna kedvére való ereklye a könyvön kívül, de nem ostoba, hogy az ingatag emeletre másszon. Lemond róla, és a szabad levegőt választva lép ki oda. A furcsa érzetre kaparja meg a pontot, mintha keresne valamit, végül aztán vállat vonva hátrál el a háztól, és azokra tekint, akik még nem szeleltek el messzire. Éééés igen, megint a vita. Jellemző. Szemeit megforgatva rázza meg a fejét.
- Felesleges ezen morognotok, idekint akár szét is téphetitek már – sóhajt, mert hát, a vészmadár és a bizalmatlanság. Úgy tűnik, ő tényleg csak menteni akarta magát, és nem vett fel semmit sem. Tény, hogy az erő érdekelte és érdekli most is, reméli, egyszer még összefut vele és valamennyit kaparinthat belőle, vagy akár tanulhat. De ez a jövő zenéje, testvérei lassan távoznak, ki épp morogva, ki épp szórakozottan.
- Ha egy ilyen dög széthúz, akkor a nagyobb gonosz mit fog tenni. Egymás ellen állít minket? - ez inkább csalódott, mint kíváncsi kérdés. Elindul maga is, de már csak akkor, amikor a ház megadja magát, kiélvezi azt, ahogy összedől. Aztán pedig, elindul a maga útjára, annyiban mégis igazat adva az idősebbeknek, hogy ennek talán itt nem ért vége. Legközelebb inkább Kínáig rohan, mintsem idegen házakba lépkedjen. Nem haragszik egyikükre sem, mintha a legnyugodtabb maradt volna mind közül. Vagy csak jól álcázza?

((csak elértem ide is, szóval: Köszönöm nektek a kalandot, Pitének a mesélést, az internetnek pedig, hogy nem ette meg a reagjainkat. Köszipuszi  k76k  ipippipi ))○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 09, 2018 9:26 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 2 2944700-20181015-8mzHkk    ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
A közös érdekünk a szabadulás, a közös ellenség a cápaképű tünci...ez épp elég ok rá, hogy kivételesen megbízzak fivérembe és együtt működjek vele - félretéve a köztünk lévő ezeréves nézetkülönbségeket. Úgy látszott van egy használható terv a tarsolyában. Ráadásul rúnákról volt szó, amihez átkozottul jól ért. Nem mellesleg...többször is nyilvánvalóvá tette az ittlétünk alatt, hogy nem hagyhatjuk innen meglépni a fényasszonyt. Veszélyes, később még bajt hozhat ránk. Egyet értek vele, mert én is így gondolom. Nem véletlenül zárták el annak idején. Ezért nem volt nehéz kilogikázni bátyám miben mesterkedik. Még a fénykupac is tisztában volt vele, hogy a vesztét akarjuk. Hallottam, ahogy szóvá is teszi a konyhában lévőknek, mikor a tollcsomó a nevünkben ígérgetett.
Míg a többiek a tüncivel egyezkednek és nagyban megy a szájtorna, mi a tükörszobában vérrel rúnákat mázolunk a tükörre. Azzal a céllal, hogy segítségükkel újra fogságba ejtsük a fénytündért. A csapda mondhatni készen áll, már csak egy dolog marad hátra. Idecsalni és elintézni a fénycsomót. Ha a rúna fogja lenne, Reyna kardjával vagy a piszkavassal szíven döfhetnék. Mivel nem sokat tudni a lényről, én biztosra mennék és meg a fejét is lecsapnám. Biztos, ami biztos. De erre nem kerül sor, mert a ház hirtelen omladozni kezd. Bármitől is kezdenek berepedni a falak, egészen biztos nem mi voltunk. Az a fura tükörnek álcázott ajtó, ami eddig elrejtve a szoba poros tükrei között lapult összetörik, mihelyst egy nagyobb darab hullik rá a mennyezetből. A rúna megtörik és a cápafogú némber kiszabadul. Mielőtt elhagynám az angyali testet még hallom, ahogy a tündérpofa örömében tapsikol a konyhába maradt páros sikeres produkciója láttán.
Na, csodás...kiengedték. - mordulok fel elégedetlenül. A rengés és a fénygömbnő szabadulása húgunk és az angyal műve.
A következő pillanatban a saját testemben találom magam, de nincs idő elmélkedni, az épület perceken belül a földdel lesz egyenlő. Sietős léptekkel indulok el én is a többiek után. Menetben valami fura érzés kap el, de ennek sem tulajdonítok nagy jelentőséget. A konyhán keresztül távozom, ám mielőtt a kijárat felé vezetne utam, egy percet szánok és megállok a pince lejáratánál. Az sem zavar, hogy tőlem két lépésnyire landol egy fél gerenda és a vakolat folyamatosan a nyakamba hullik. A pisztoly még ott van valahol a víz alatt. Már akkor eldöntöttem, hogy magammal viszem, amikor először a kezembe került. A víz nagy eséllyel használhatatlanná tette, de nincs jelentősége. Arra a célra, hogy reprodukáljam és tanulmányozzam a működési elvét, még mindig alkalmas. Telekinézissel magamhoz vonzom a fegyvert, ahogy korábban a piszkavassal is tettem. Mihelyst a kezembe kerül a tárgy a zsebembe dugom...nincs tovább maradásom. Távozom én is az épületből. Odakint látom Seth-et szétveti az ideg és nem rejti véka alá a véleményét. Calyt és a tollast vádolja, jó okkal. Nekem nincs mit mondanom ezzel kapcsolatban. Gratulálni pedig nem fogok, még nem éreznék ki az iróniát és a végén azt hinnék, valami jót tettek. A rúnarajzolással kapcsolatban csak vállat vonok. Ez van. Ha másra nem volt jó, legalább egy-két rúnával bővítettem gyér rúnatudásomat. Ez is valami.
Seth, osztom a véleményedet...- fordulok fivérem felé. A magam szájából is elhangzott hasonló még odabent. Legyen az ő bajuk.
..de úgy vélem mégsem lesz ilyen egyszerű a helyzet. Az angyal ígért neki valamit, és mi vagyunk rá a biztosíték, hogy be is tartsa azt. - vetek egy pillantást a távozó szárnyasra. Aki képes elsétálni anélkül, hogy egyáltalán a tudomásunkra hozta volna, mit egyezkedett a fénycsomóval és mi várhat ránk. Sunyi kis......
Remélem betartod, amit ígértél neki. - szólok oda kimérten, míg hallótávolságban van. Nem bízok az angyalokba, benne meg különösen. Az emlékein keresztül láttam magam, találkoztunk nem is olyan régen, én mégsem emlékszem erre a találkozásra. Különös. Fogadni mernék csinált velem valamit, belekotort a fejembe vagy ilyesmi. Most pedig biztosítékok lettünk miatta. Nem tetszik ez a helyzet, de jelenleg ezzel nem tudok mit kezdeni. Mélyet sóhajtok, majd köszönésképp intek a többieknek, mielőtt hazafelé venném az irányt. Ezek után jó ideig a színemet sem fogják látni. Hosszú időre magamra csapom a műhelyajtót.


(Én is köszöntem.)
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 09, 2018 2:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Markan és Reyna segítségével csapdákat próbálunk kreálni. Józan paraszti ésszel is bele lehet gondolni abba, mi lenne, ha a szerencsecsomag kikerülne a világba. És nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember a hatalmas tükör funkciójára. Mi másért kreáltak volna egy tükörtermet? Nem azért, hogy elrejtsék a valódi arcunkat. Sokkal inkább azért, hogy elrejtsék, jobban mondva beolvasszák a többi közé azt az egy tükröt, ami az ajtót mutatja. Sajnos nem mindenki osztja az észjárásunkat. A ház hirtelen megremeg, a plafon megreped pontosan Reyna feje felett.
- Reyna! - figyelmeztetem, majd a kezét magammal húzva arrébb ugrom. A plafonról egy hatalmas darab szakad le és egyenesen arra a bizonyos tükörre esik.
- A jó büdös francba! - szitkozódom. Egy pillanat sem telik el, máris a konyhában találom magam. Letekintek, és minden olyan ismerőssé válik. Visszakaptam a saját testem. De nem hagy nyugodni a különös érzés, amit érzek. És az nem az omladozó épület miatt van. Ahogy jön az érzés, úgy távozik. Egy könyvet tartok a kezemben és pár papiros van benne. Rúnák. Ezek még jól jöhetnek későbbre.  A könyvet  összecsapom a rúnákkal együtt, mert nincs időm most olvasgatni. Kilépek a konyhából, addigra már mindenki kint tartózkodik. Haragosan nézek a tollasra, de nincs időm megkérdezni, mi a francot műveltek itt húgommal, mert mint aki jól végezte dolgát, távozik. Komolyan, az angyalokat sem az eszükért szeretik. Már tudom, miért rühellem őket annyira. De nem gondolom ezt tovább, mert az épület lassan összedőlni látszik. Felkapom az emberlányt, nem hagyom itt pusztulni, ő is segített nekem, ráadásul megkedveltem a rövid idő alatt. És a vére…különleges. Amint kiérünk a romos épületből, lerakom őt, majd leporolom magam. Közben húgom úgy gondolja, hogy a könyv nála jobb helyen lesz, telekinézissel kaparintja meg azt, majd rám vigyorog. Vigye ha akarja…Nem küldök felé válasz vigyort, mert k*rva mérges vagyok rá. Összeállt egy angyallal, ahelyett, hogy a testvéreinek segített volna. Amikor fent voltam, rám se bagózott, félvállról megjegyezte, hogy ja csak Seth van itt, de a figyelmét annyira lekötötte a magyarázás, hogy az üzenetem nem jutott el hozzá. Bezzeg az angyalra hallgatott és mi lett a vége…Meg kellett volna ölnünk azt a pincesunát, de nem, ki kellett ereszteni a világba. Legyek ezért hálás nekik? Hát kösz nem.
- Remélem, most boldog vagy drága húgom! De ha az a dög bajt okoz a jövőben, akkor a ti felelősségetek lesz. Engem hagyjatok ki belőle, majd az újdonsült tollasoddal megoldjátok ketten! - azzal hátat fordítok neki, hagy menjen a dolgára. Mindig is az összefogásról papolt nekem, de ő tojt rám nagy ívben fent az emeleten, mikor először és utoljára üzenni próbáltam neki. No meg Athannak. Őt sem értem. De legalább ő nem viselkedik úgy, mint aki kiszarta a spanyol viaszt. Ehelyett egy ismeretlen halandó lány volt az, aki bízott az ítélőképességemben. És Markan. Aki úgy utál engem, hogy jobban örülne, ha a föld alatt lennék 30 méterrel. De velük érdekes módon össze lehetett dolgozni. Bár miért is? Hiába törtük magunkat.
- Köszönöm a segítségeteket! Mégha hiábavaló is volt. - biccentek Reyna és Markan felé.
- Vigyázz magadra kislány! Viszlát! - köszönök el öcséimtől és finoman megpaskolom még Reyna feje búbját, mielőtt távozom. Már így is késében vagyok, el kell jutnom Kaliyohoz. Még nem is sejti, mit zúdítok majd a nyakába. Miközben úton vagyok, és a sok szemetet, amit összeszedett húgom, míg a testemben volt, kihajítom a szemétbe, balsejtelmet érzek magamban. Úgy érzem, lesz még foganatja annak, hogy az a nő kiszabadult. De aztán elhessegetem. Majd Calypso és a tollcsomó megoldják. Nem az én gondom…

//Köszönöm a játékot! És Pitének a kitartó mesélést! Smile //
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 09, 2018 1:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
A fejemre hulló apró törmelék s a még apróbb porszemekből néhány perc elteltével villámként csap belém a felismerés, az angyal már- már kétségbe ejtő próbálkozása. Mivel ennél többet úgysem veszthettek, rámarkolok öcsém vékony, csontos kezére. Nem Ophilia gondolataiba kapaszkodok, hanem az erőbe, abba mely belőlem is sugárzik a kötelékbe, mely Leviatánokká tesz minket. Átjárja testem, s mintha erőm megsokszorozódna, hallom, ahogy megrepednek a gerendák, ahogy karcosan elcsúsznak egymáson a kövek. Helen nyihogása késztet arra, hogy kinyissam szemem, s szembesüljek egy gyermekinek is nevezhető örömujjongással. Gyorsan elillan, persze azért még figyelmeztet, hogy a tartozásunk ezzel még nem róttuk le. Éppen csak annyi időm marad, hogy felfogjam, ahogy fénygömbbé alakul s az omladozó falak közül szélsebesen távozik… - Szzzz…- dörzsölöm meg a pontot, ahol a fájdalmat érzem, de ennél többre nincs is időm, a kis akciónk úgy tűnik túlságosan jól sikerült, ez a pillanat nem csak a tündér új életének, de egyben a ház halának napja is. – Kifelé! – szólítom fel a bentieket, bár azt nem várom meg, míg szépen libasorban kivonulnak előttem. Annyira azért nem féltem a testi épségüket, annál jobban érdekel a sajátom.  Ahh, ha mindenkinek ilyen könnyen menne…, de annyi időt még szánok, hogy a aranyhajú angyal felé biccentsek,s fordulok is sarkon, majd kint megnézem hiányzik-e valaki a leltárból. Kint az ég halotti lepelként borul rám, néhány fakó csillag s pár pislákoló utcai lámpa adja vonja körbe alakom s a többiekét. Leseprem a vállamról a rátelepedett kőport s ígéretemhez híven megszámlálom a „kalandorokat”. Hiánytalanul megvan mind, viszont… körbe tapogatom zsebeimet, hiányzik valami, melyet a szemem sarkából fivéremnél pillantok meg. Vannak hátrányai, ha valaki túlbuzgón segít egy tündérnek. Míg lehetőleg van elfoglalva, addig telekinézishez folyamodok ismét, s kezéből kirántom a könyvet a benne lévő rúnákat ábrázoló papírokkal. Sajnálatos, de az önzőségemet nem temette maga alá, a kúria kövei, az még az enyém, ahogyan ama könyv is, melyet Seth testében szereztem. Egy mosolyt küldök felé, amolyan „bocsi” arckifejezéssel, miközben megvonom a vállam. – A mai nap tanulsága: sose lépj be idegen házba és az angyalok sem szentek. – vetek még egy utolsó pillantást az omladozó falakra, s elindulok arra, amerről jöttem. Van mit feldolgozni.
* Én is köszönöm mindenkinek a játékot és Pie-nek pedig a kalandot. * khjg.g
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 09, 2018 12:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Hogy mi igazságos és mi nem az maradjon meg mindenkinek a saját véleménye. Mégis fejet hajtok a tündér előtt egyelőre. Ki akarok jutni innen. Szükségem van a testemre. Túl sok még a dolgom. A Sötétség napról napra erősebb, de még mindig vannak hiányosságai. S milyen báb, szolga lennék én, ha nem akarnám, hogy a leghatalmasabb legyen?
Eleinte nem érzem azt, hogy menne amit akarok. A plafonról peremtezve hull alá a vakolat, fehérré varázsolva a hajamat. Majd pedig segítséget kapok, a férfi testbe zárt Szépségtől.
Megremeg a lábam alatt a ház. Ha feltekintenék talán látnám miként repedeznek meg a falak. A finom vonalak miként haladnak végig cikázva.
Az amerikai házak gyérek, bármily régiek is, nem olyan erősek, mint az európaiak. Hiszen ezt fából és gipszkartonból építették főleg. Ritkán használtak téglát. De ez még kivétel is lehet ebben a házban, ha igaz,hogy egy angyal vigyázta és egy tündért kellett eltüntetni…
A ház még egyszer megremeg, a tündér tapsolására viszont kinyitom a szememet. Hallgatom és válaszolnék is, mielőtt fénygömbbé változna.
Még egy pislogás és…
Rögtön más helyen vagyok, de a különös érzet, melyet éreztem eddig megszűnik. Mely pont a tükörterem irányából, a tesetem és a kígyók testéből éreztem. Megszűnik. Látom, hogy itt van Marcus, az ember lány és Calypso is. A testem pedig ide sétált…
Letekintek a kezemre, égő cigarettát eldobom, nem méltó ehhez a testhez, mely… Furcsa. Majd ha lesz egy kis időm, akkor sorra veszem, hogy mi is történt itt - és erről miért is nem tudtam.
De ezen túlleszek. A ház kezd omladozni.
- Ideje távozni - mondom ezt úgy, mintha nem rajtam és a szőke Szépségen múlt volna, hogy idáig jutottunk.
Ennyi baj legyen, ha nem jött volna ez össze, maradt volna a megölése, kérdés, hogy abban kaphattam-e volna segítséget? Szerencsére ez már mind a jövő zenéje marad.
~Calypso…~ Szólítom meg a nőt a fejébe, miközben a remegő házban rátekintek. Másodperceink maradtak hátra. ~Nemsokára megszerzem neked…~ Mondok csak ennyit, hiszen pontosan tudja, hogy mire is gondolok és mire is célzok. Mások fülére amúgy sem tartozik.
Felsőtestem kissé meghajtom a többiek előtt.
- Viszlát… - közlök még ennyit, majd a teret meghajlítva tűnök is el innen a város egy távolabbi pontjára. Még dolgom van itt.
Még meg kell szereznem valamit, az időmet pedig nem vesztegethetem. Kevés van és… Hogy is  hangzott a démon szájából? Ne fecséreljem el. Hát nem is fogom...
Credit •• Köszönöm mindenkinek a játékot! ^^


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 01, 2018 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Helen • Credit:


A tündér uralja a házat, s révén, a rúnák, melyek a tükrökre kerülnek, még inkább ahhoz tapasztják, úgy a rálátása, behatása is jelentősebbé válik. Jól tudja, miféle spekulációk, diskurációk zajlanak elméletileg hallótávolságon kívül, habár még maga sem érti, ha ennyire a vesztét óhajtják, miért nem cselekednek? Rejtélyes lényekkel keveredett össze, az hét szentség, ám Agla ígérete érdekfeszítőbbnek bizonyul az itteni szórakozásánál s annál, tovább várakozzon holmi leszámolásra. Tény és való, eredendően az angyal zárta be, vele van elsősorban elintézni valója.
Pillantása Athanra siklik, mosolya terebélyesedik.
- Okos vagy. Kedvellek a sunyiságod ellenére, használod az eszedet - kocogtatja meg mutatóujjával a saját halántékát. - Legyen, nem kell jót állnotok a többiek nevében. De - emeli meg ezúttal az előbb említett ujjat, és alaposan körbenéz a jelenlévőkön. - Addig nincs semmi csere, amíg a pecsét meg nem törik. Történetesen addig képtelen lennék rá - vallja be, megvonva a vállait. Mielőtt azonban ismét a szavahihetőségét kezdenék méregetni, pedzegetni az alkutársai, sietősen hozzáteszi: - Az ígéretemet adtam. Én is tartozom nektek, és ti is nekem, ez így igazságos - magyarázza, aztán Ophiliára veti a tekintetét, aki láthatóan rosszban sántikál. Félrebiccentett fejjel várja a fejleményeket, ami holmi leheletfinom rengés képében mutatkozik meg. Semmi különös, a gerendákról aláhulló por és némi puha törmeléken kívül különösebben nem hatja meg a régi, ámde masszív házat a nő próbálkozása. Kivéve a nappali egyébként is megviselt falát, ott bizony komoly repedések és omlások indulnak meg. A hangok és a lehulló porcicák elég jelzésként szolgálhatnak Calypso számára, aki betársul, hogy segítségét, erejét kínálja a terv kivitelezéséhez. Egészen érthetetlen, Athan a siker fényében miért hagyja hátra a próbálkozókat, de egy szó, mint száz, a másodszori próbálkozás, és a kettejük ereje bizony már kifejezettebb rengést okoz a házban. A tartógerendák alaposan meginognak, ezt pedig a tükörszobában is megérezhetik a jelenlévők.

A szomszédos helyiségben lázasan folyik a munka, a Seth emlékezetébe vésődött rúnák hasznára vannak a csapatnak, egyelőre. Markan közben alaposan kihallgatja a konyhai beszélgetést, így érthető mód tudomást szerez a pecsétről, viszont kérdéses, Seth hogy lehet ilyen biztos a dolgában egy teljesen elvarázsolt házikóban? Reyna jól teszi, hogy felhívja a figyelmét a különös tükörre, és voltaképpen a férfi is tökéletes következtetésre jut, habár a nála lévő információk fényében inkább tűnik hasraütésnek és összeesküvés elméletnek, mint igazságnak. A halandó lány emiatt a tapasztalás útjára lép, elnyúl a tükör felé, már ha nem torpan meg Seth felszólítására. Ha változatlanul kíváncsi, hát bizony nem a hűvös felületet tapinthatja, hanem valami másét, ami egészen hasonlít a fához. És ohh, az mintha egy kilincs lenne, amibe a keze ütközik, csakhogy a felfedezést megszakítja a ház előbb aprónyi, majd kifejezett rengése.

Nos, bármennyire is csekély volt az összetartás a csapatok között, s bármennyire nem támaszkodtak a kommunikáció erejére, Ophilia és Calypso akciója a tündér rejtett közreműködése mellett pontot tesz az ügy végére. Nem kell nagy erő a tartógerendák megrongálásához, ám azok sérülése éppen elég ahhoz, hogy beüssön a krach. A tükörteremben elkezd repedezni a plafon az ominózus tükör felett, Seth-nek és Reynának pont van még ideje arra, hogy elugorjon onnét. Egy tekintélyes méretű darab hullik alá, s a tükör azzal a lendülettel ripityára törik. A konyha sem ússza meg szárazon, a ház több pontján is omladozni kezd a plafon, azzal együtt pedig az emelet is instabillá válik. Mázlisták a bentiek, senkit nem temet maga alá az aláhulló törmelék, de kétségtelen, mihamarabb menekülniük kell. Feltéve, ha nem szeretnék a napjuk maradék részét önmaguk kiásásával eltölteni.
A tündér lelkesen tapsol a konyhában lévő nőszemélyeknek.
- Pompás! Ne feledjétek, Aglát el kell hoznia az angyalnak. Ti, többiek lesztek a biztosíték arra, hogy beváltsa az ígéretét. Örvendtem! - azzal fénygömbbé válva már tovább is áll az omladozó épületből. Persze az ígéretét megtartotta, egyszeriben mindenki a saját testébe csöppen. Seth és Athan a konyhában találják magukat, míg a többiek az üvegcsörömpöléstől hangos tükörteremben, honnét nem kérdés, tovább kell állniuk. Miután mindenki helyben van, ismét azt a furcsa, hátborzongató érzést tapasztalhatják, mint a belépésükkor, és egy kellemetlen nyilallást a szegycsontjuk magasságában. Mintha csak... megjelölték volna őket? Ki tudja, tán a test visszakapásának az utóhatása. A furcsa érzet és a kellemetlenség aztán pikk-pakk megszűnik, és mindenki szebb, mint újkorában. Megközelítőleg…

Seth hirtelen egy bestiáriummal, néhány kelta rúnákat ábrázoló papírral, egy adag sóval és egy üres ékszeres ládával lett gazdagabb. Reyna az egykor itt élt férj naplóját találhatja magánál, meg cigarettát és némi cukrot. Ophilia szintén cukrot lelhet a kezeiben, egy piszkavasat, és egy égő… cigarettát? Calypso a zseblámpát örökölte, ahogyan Markan is, és Athan? Nos, Ophilia sem volt nagy gyűjtő, habár a ház kifosztása körülbelül tíz percig még adott, mielőtt teljesen felmondana a tartószerkezet, és összeomlana az egész épület.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 11:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 2 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Követem bátyámat egy szobáig, ami tele van poros tükörrel, majd előáll egy ötlettel. Rajzolgassunk rúnákat rájuk, így szép kis csapdát készítünk a fényasszony számára. Ritkán értünk egyet Sethtel, de most mindketten úgy gondoljuk, a cápafogú fénytündérnek nem kéne innét kikeverednie. Ki tudja miért zárták ide be annak idején, de bizonyosan nyomós oka lehetett. Nem mellesleg az angyal koncentrálós ötletét is kipróbáltam a kijutás reményében, miért ne adhatnék egy esélyt Seth vérfestős-csapdaállítós tervének. Felnyesem a karom a piszkavassal, amit észrevétlenül csempésztem magammal a pincetócsából. Van mivel festenem, de megjegyzem Sethnek, ne várjon sokat, az angyal állítása szerint az égi vérnek nincs olyan hatása.
Ki tudja. - rántom meg érdektelenül a vállamat kérdésére. Nem értek az angyalokhoz. A testembe rekedt lány sebet ejt a tenyerén és elegendő vért ad Sethnek, hogy felmázolja az első jeleket. Mihelyst saját véremet keverem az angyaléval követem a példáját, leutánzom fivérem rúnáit és a tükörre kenem. Nem tudom, ettől erősebb vagy jobb lesz-e, de nem is érdekel. Mázolás közben újra hallani kezdem a hangokat, ami a szobán kívül hangzanak el. Bosszantó ez a mindenthallás, de egy biztos, nem nevezhető haszontalan képességnek. Meghallom, ahogy az angyal a nevünkben ígértek és azt is, hogy ez a tündérlény elengedne mindannyiunkat, ha megtörünk neki egy pecsétet. Eközben Reyna a tisztogatás közepette különös felfedezést tesz. Rátalál egy különleges tükörre, ami inkább olyan, mint egy ajtó. Én is vetek rá egy futó pillantást, miközben belép húgunk testébe zárt öcsénk.  Szavaira összevonom a szemöldököm. Athan is érzi...tudja, hogy valami nem stimmel ezzel a fénylénnyel, mégis kiengedné. Mert ha a pecsétet megtörjük, már nem lesz, ami itt tartsa. Hát nincs odakint elég bajunk? Még az erőnket sem kaptunk vissza, és Amara is bármikor bezuhanhat az életünkbe, hogy benyújtsa a számlát. Miért tetéznénk még ezt?
Nem tartom jó ötletnek kiengedni őt, de....- hagyom félbe a mondatomat és megvonom a vállaimat. Véres kezem a szoknyám szélébe törlöm, ezután bátyámhoz lépek és belenyúlok a zakóm zsebébe, ami rajta függ. Kiveszem a cigim és az öngyújtóm, majd távolabb, pár lépésnyire tőlük rágyújtok. Hátamat nekitámasztom az ajtófélfának. Innestől kezdve beveszem a leszarom tablettát. Tegyenek amit akarnak. Már nem érdekel.
Ha ez a fénydög kiszabadul és bajt okoz, rám ne számítsatok. - teszem hozzá mihez tartást végett, majd mélyet szívok a bagómból, miközben tekintetem végigfut a szobán, a tükrökre mázolt rúnákon.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 2 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 10:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 399 • Credit:

 
- Semmit, elkalandoztam fejben – rázza is meg azt, nem kell itt mindent túlbonyolítani, annyi szent. Már egészen jól veszi az ilyeneket, bár, ha legközelebb hasonló kalandban lesz része, a saját bőrében élné meg inkább.
- Ó igen, az erdők, mezők, és a többi. Így már értem – bólintva határolja be most már, felidézve azon sorokat, amiket a könyvlap is említett, lehetséges helyszínekként. Az pedig nem elképzelhetetlen, hogy maga a ház állhat egy régi vidék helyén, vagy épp a gerendák állnak abból a fából, melyek élőhelyét adták egyszer, bár, lehet még ennél is egyszerűbb a válasz. Nem érdemes megrágnia, immáron lecsökkent kis csapatukhoz ismét csatlakozik teljes formájában, így, beljebb sétálva telepedik meg az asztalnál, és dől annak neki, miközben hallgatja őt.
- De attól még ugyanúgy ki szeretnének jutni, az meg hogy mit akarnak és mit érnek el, már más kérdés. Lehet semmit, de ugyan mitől tartasz? Ebbe a házba vagy bezárva, jobban úgyse tudnak – vagy hát de, csak inkább nem hozza fel azt, még a végén érzékeny pontra tapint, bár az akár most is megtörténhetett. Tény, ő sem rohan elrángatni a ténykedőket a helyükről, ahogy, elnézni, más sem. Ha olyan nagy gond lenne, most tuti nem itt cseverészne velük, nincs ok az aggodalomra, nekik meg főleg nem.
- Ez egy tisztességes ajánlat, köszönjük szépen – biccent felé, majd a többiekre pillant. Elkapja a saját arca pillantását, egy röpke, kérészéletű pillanatra meg is ragadja, majd elengedi. Arcára mosoly ül ki, ellöki magát az asztaltól és miközben megindul az erő és ha történik valami, a nő felé fordul.
- Át is adom nekik az üzenetet, meg hát, a pecsétet is illendő megnézni – egy pillantás feléjük, majd már ki is lépked. Ha remeg a ház, ha nem. A tükörszoba felé sétál, majd ismét belépkedve pillant körbe. A vér szaga igencsak elég ahhoz, no meg a felfirkált rajzok látványa is igen szembetűnő. Elismerően hümmög, majd, mivel még a zseblámpa nála van, körbevilágít.
- Ha megtörjük a pecsétet, visszakapjuk a testünket és még mindenkit el is enged. Gondoltam szólok – mintha csak az időjárást jelentette volna be, miközben egy tükörhöz sétál, amelyben már a saját bőre mutatkozik, nem a kölcsön. Persze, közben mindenki ténykedik, ő egyelőre csak figyel, a sokadik kerék, de azért mozdul, és Seth mellé lép.
- Nyugalom, valami nem kerek vele. Egyszer azt mondja engedjük ki, máskor meg, hogy ide tartozik. Ha veszélyes, kint is el lehet kapni.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 10:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
A lábamat járatva hallgatom a további diskurációt, kicsit unottan, kicsit elmélázva a következő lépésen, ha az angyal nem tudja meggyőzni fogva tartónkat. Én nem sok reményt fűzök hozzá, de csodák márpedig vannak. Bár ennyire bonyolultan nem fogalmaztam, de tény Agla barátunkat nem ajánlottam fel, gondoltam, ha már kijut innen maga is megoldja, de a szabadság … nos mindegy. Hogy netalán a helyhez való „ragaszkodás” tette érdektelenné és korlátozza bosszújában… lehetséges, bár én akkor is azt mondom legyen az ő gondja, s most már Ophiliáé. Talán egykor itt egy nagy erdő áll vagy egy bazi magas hegy, melyet a folyamatosan fejlődő emberiség tett tönkre, s tüntette el, először kunyhókat, házakat, villákat, égig érő monstrumokat, büdös gyárakat emelve helyére. Mindenesetre úgy vélem fiatalabb faj lehet, mint mi, hisz nem emlékszem rájuk vagy csak ennyire megkopott tudásom a bezártság alatt. De mindegy is, hisz az alkuba belemegy s ennek örömére egy mélyet sóhajtok. Összeráncolt homlokkal tekintek Ophiliára, hisz ködösen fogalmaz, egyelőre nem tudom mire készül. Félre billentem fejem úgy figyelem, ahogy öcsém könnyed pillái sírhantként borulnak a barna szemekre. HA megérzem a ház moraját először csak arra gondolok, hogy ismét a tündér, de ha a mennyezetről, gerendáról apró darabok hullnak a fejünkre s erre az angyal nem figyel fel, gyanakodni kezdek mire is utalhatott az imént. Megfogom a kezét, hisz most mégis csak Athan erejét birtokolja és bár nem tudom, hogy szükség van-e a testi érintkezésre erőnk összekapcsolódásához, de fent hátrányunkra nem volt. Ha mégsem érzékelek semmiféle jelet, úgy csak értetlenül bambulok a leviatán bőrbe bújt angyalra. Megunva a várakozást: - Keressük meg akkor azt a termet!  - állok fel, de mielőtt kilépnék a konyhából megállok börtönőrünk mellett. – Huncut Helen, biztos ez a teljes neved, fent még nem így szólt a mese, elengedtél volna minket, rúnáról szó se volt. Szavadat jobban elhinném, ha előlegként öcsém és én visszakapnánk testünk, az angyalt pedig bezárnád ebbe. – mutatok magamra, azaz a kölcsön kapott testre. Ha visszakozna, engedek neki, legyen egy jó napja. – Rendben, megtörjük a pecsétet, az angyaltól megkapod Aglát, ha él, s még barátok is lehetünk, de ha nem adod vissza a testünk, olyan kicsi helyre zárlak, ahol még nyújtózkodni sem tudsz, nem hogy repkedni.HA sikerül megfagyasztom az arcához érő levegőt biztos legyen benne, nem csak a semmibe pufogtatom a szavakat, aztán kiindulok megkeresni azt a tükörtermet, bár valószínű hamar megtalálom a hangokat követve.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 2 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
722
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 6:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Vesztét akarják. A vidékhez kötődik. Mit jelent azt, hogy a vidékhez kötődik? Persze a démonoknak ott a pokol, számunkra a menny. De a kígyóknak? A víz, már amennyit Calypso fejében láttam egykor. De az sem egy konkrét hely, hanem a végtelen világ.
Hely, ahonnan nem tud elmenni. Ez szöget üt a fejemben. A beszélgetésről újra csak lemaradok. Hümmögve emelem fel fejemet, amint meghallom Agla nevét. Elmenni nem akar, de a testünket sem adja vissza. Persze azért törjem fel a pecsétet.
Kényelmetlenül mocorgok a testembe.
- Ebben akkor lehet segítségre lesz szükségem… - szólalok meg. - A testem nélkül nem tudom kontrollálni azt, amit akarok… - jegyzem meg végül. Végül is ez a test is alkalmas lehet rá.
Lássuk csak, akkor mennyi erőm maradt hátra. Előbb a szőke hajú Szépségre, majd annak a testére nézek - mily egyszerű így! Remélem a sokatmondó pillantásom elég lesz ahhoz, ahogy megértsék. Pillanatokon belül megtudják, hogy mire is készülök… Remélhetőleg.
Szemeimet behunyom. Előbb csak a piszkavasra gondolok, ám ama képet gyorsan ki is törlöm az emlékezetemből. Előbb a testemre van szükség.
Felidézem a fejembe a ház alaprajzát, már ha sikerül. Az amerikai házak bár téglából épültek nem annyira masszívak. Az alapzata mindnek ugyanúgy néz ki. Magam elé képzelem. S megpróbálom megmozgatni - telekinézissel. Bármennyire erős is, bármennyire is kell koncentrálni remélem sikerül. Ebbe a ház némileg beleremeghet. A tartógerendákra kell koncentrálni. Azokat mozgatom meg, próbálom őket. Ha el is mozdulnak a falak megrepedhetnek, szerte a házba. Bárhol is lenne rúna, el kell érnem, hogy elég repedés legyen a házhoz ahhoz, hogy megtörje azt. Most fittyet hányok arra, hogy össze is omolhat a ház, csak egy dologra koncentrálok… Hogy megremegtessem a házat. Semmi többre.
Remélem sikerül, ha nem, akkor sóhajtva nyitom ki szemeimet és vonom meg a vállamat. Fogalmam sincs, hogy a másik szobába mi zajlik - honnan is lenne? - de remélem, hogy Ha sikerül az akcióm idő előtt észreveszik és tudnak védekezni ellene...


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 6:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Észreveszem, hogy a helyiségben lévő tükrök mindegyikében a saját pofámat látom és nem a halandó lányt. Eszembe jutott egy ötlet és ehhez öcsém vérére volt szükségem. Megkérem a lányt, hogy tartsa nekem a markát. Miután felvágom a tenyerét, a vért a tenyerembe csöpögteti. Elkezdem felfesteni a tükrökre a rúnát emlékezetből és Markannak is meg akarom mutatni, ám ő közli, hogy a tollcsomó azt mondta neki, az ő vére nem elég erős a rúnafestéshez. Nem értem.
- Ő is angyal, mint Agla volt. Vagy különbség van angyal és angyal vére között? - gondolkodom el egy pillanatra, de Reyna a segítségünkre siet öcsém vérével.
- Kösz! - felfelé remeg a szám sarka és biccentek a kicsikének, majd ismét Markant veszem célba a tekintetemmel.
- Mixeld össze a véred a tollas vérével, kíváncsi vagyok, úgy vajon miképp működik a dolog. Már ha működni fog egyáltalán. - jegyzem meg, majd tovább festegetek. Jobb dolgom úgysincs. Észreveszem, hogy a tükörképeink torzulni kezdenek a rúna felfestése után. Minden egyes tükrön, amit megfestettünk. Közben fél szemmel látom, hogy Reyna tovább kutat a szobában.
- Valami itt van, a tükörképek érdekesen mutatnak. - bökök a fejemmel az egyik torz kép felé, mire meghallom a saját nevem. Megfordulok, majd Reyna mellé lépek. Észreveszem, amit ő is, a mögötte lévő tükör egy ajtót mutat a mellette lévő tükör helyén.
- Hmm...A tükrök a valóságot mutatják. Tehát ha az összes tükör annak mutat minket amik valójában vagyunk, akkor ez melletted lévő valójában nem is tükör. Hanem egy pecsét. Egy trükkös fajta. - közben Reyna megpróbálja kinyitni. Fogalmam sincs, hová vezetne a feltörése, lehet a szabadsághoz, de ha mi kijutnánk, kijutna az irritáló tündérke is.
- Várj! Mi van, ha ez tartja itt a recefogú asszonyt? Te szeretnéd, hogy ez a kívánságkosár kiszabaduljon a világba? Talán többet ártana, mint használna. - próbálom megfékezni a lányt, de úgyis azt csinál, amit akar. Én már figyelmeztettem mindenkit, hogy ezt nem kéne, senkinek sem használna, ha ez a tök ismeretlen lény még pluszban a világra szabadulna. De mindenki csak alkudozni akar, mert ki akar jutni. Mindenki a könnyebb megoldást választaná. Ha Reynának sikerül kinyitnia az ajtót, akkor vállat vonva hátrébb lépek, nyomok egy marék cukrot Markan tenyerébe és feladom. Én többé nem fogom törni magam, akkor eresszük rá a világra a luvnyát, hátha majd Amara rabigába hajtja, hogy a kívánalmait lesse. Aztán majd pisloghat mindenki…
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 30, 2018 9:33 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Én vagyok. Akárhány tükröt törlök le, eltávolítva róla a koszt, ugyanaz néz vissza rám, ami a víz felszínéről, ha rá nézek. Saját magam. Újra és újra megtapogatom arcomat, arra várva, hogy talán visszaváltozik enyémmé, de hiába. Az még mindig olyan, mint előtte. Olyan, amilyenné vált azután, hogy beléptem ebbe a házba, amit akár börtönnek is nevezhetnék.
Amikor Seth és jelenlegi testem tulajdonosa visszatérnek, egy kis időre felhagyok a további tisztításokkal. Még van néhány tükör, de már nem sok. Valaminek lennie kell itt, és lehet, hogy erre a még koszos tükröknél bukkanok.
- Tessék – nyújtom tenyeremet Seth felé.
Nem gond, ha megvágja. Nem fáj túlzottan, annyira semmiképp, mint amikor lelőttek. Ennyit kibírok, ha használ. Akkor is, ha nem. Legalább próbálkozunk. Viszont nem áll szándékomban mellette ácsorogni. Ezúttal nem. Egy szobában vagyunk, látni fogom, ha valami vész közeledne testem felé. Na meg… biztosan zavaró lehet, ha valaki mindig az ember nyomában lohol. Inkább keresgélek tovább. Seth nem rajzoló kezét megfogva, fölé tartom sértett mancsom és összeszorítva markába csepegtetem vérem. Annyit, hogy tudjon vele rajzolni egy ideig. Ugyanezt hajlandó vagyok megtenni az angyalnak is. Az ő tenyerébe is juttatok véremből, mivel ahogy hallom, szerintük az hatásosabb. Hát legyen. Csak ezt követően térek vissza a tisztogatáshoz.
Talán a legnagyobb tükrök lehetnek, legalábbis vannak olyan magasak, mint jelenlegi testem. Egy ilyennel már találkoztam a másik oldalon, le is töröltem, ez itt az utolsó az összes közül. A port reménykedve törlöm róla a rajtam lévő ruha ujjával, majd lesek bele akkor, amikor már látni is, mit mutat. A nálam lévő lámpával rá világítok. Az alja, avagy a lábam felé, hogy ne vakítson el a rá vetülő fény.
- Seth! – szólítom testemet, amint megfordulok és látom, mi van a szemközti tükörben.
Egy ajtó. De ha az azt mutatja, akkor a mellettem levőnek kellene az ajtónak lennie, az mégis úgy néz ki, mint egy tükör. Fejem oda-vissza forgatom a kettő között, hogy megbizonyosodjak arról, nem változik semmi a két képen. A szemközti képet nézve, amin látszódik az ajtó, a mögöttem lévőre teszem a kezem. Végigcsúsztatom rajta, arrafelé, amerre az ajtón lévő zárnak kellene lennie, majd valamivel feljebb, a… hogy is hívják… kilincs. Hátha sikerül kitapogatni. Ha nem, akkor talán a másik oldalon kellene próbálkozni.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 2 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 28, 2018 9:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Helen • Credit:


Helen üvegszerű tekintetében feléled az érdeklődés Ophilia ígéretét hallva, habár még nem teljesen biztos abban, vágyait, terveit nem nyomja el magában, nehogy lebukjon az alku előtt. Szívesen felelne, ám idő közben beront Seth, kérdéses persze, maga előtt tartva a tükröt hogyan láthat rá a nőszemély valódi alakjára? Érzékeit tán megint megcsalják a körülmények, révén, az Athan testébe ragadt angyal sem próbált semmit sem a falba vésni, a porszemek közel láthatatlan táncát még a tündér sem tudta kiszúrni, maga. Mindennek ellenére felgyullad a lámpás a fejében, és miként Helen úgy dönt, előbb kifaggatja Athan indítékait, ezzel együtt pedig eltűnik, Seth is úgy ítéli, ideje máshol gyakorlatba ültetni az elméletét.
A fénypaca nem nézi jó szemmel a tömeges kivonulást és a kiszabadulása ellen táplált, mélyen húzódó vágyakat sem. Nagyon nem, fagyos hangulata kihat a helyiségre.
- Trükk? Mit értesz alatta? - billenti oldalra a fejét ismételten, mélyrehatón vizslatva az ajtóban ácsorgót. Kutatja, miféle érzések lapulnak a hús és a bőr alatt, azonban semmi különlegeset nem észlel, azon felül, a helyzethez képest arcátlanul semleges és értelmetlen dolgokat kíván a másik. - Nem a házról beszéltem, hanem a vidékről. Mindünknek akad vidéke, ahol él - sóhajt fel, láthatóan unva a magyarázkodást. Szerencsére hamar a tárgyra térnek, Athan pedig biztosítja arról, amit hallani akart. Tekintve, a szobában már csak olyanok maradtak, kik hajlandóak vele egyezkedni, ismét láthatóvá válik a szemnek. Igaz, Calypso a szemfülessége révén már korábban észrevehette a helyéről meg sem mozduló Helent, s azt, a testében lavírozó fivére nem a semmibe beszélt eddig.
- Nos, úgy látom, ti valóban egyet akartok, és az angyal biztosítékot is kínál - pillantása Ophiliára fordul, arca elkomolyodik. - De ne beszélj a többiek nevében, ők, a többiek a vesztemet akarják. Pontosan tudom, épp be akarnak zárni - vonja meg az egyik szemöldökét, mintha a szárnyastól várna magyarázatra, ám Calypso és Athan sem marad ki a várakozó tekintetből. Bár láthatóan a tengerek úrnőjére változatlanul orrol, jobb kedveli a körülményeskedő beszédet, mint a nyers fogalmazást.
- Ha valóban egyet akartok, hajlandó vagyok lemondani rólad és a halandóról - bök fejével az angyal felé. - Cserébe megtöritek az utolsó, legerősebb pecsétet, ami itt tart, s aztán elhozod nekem Aglát. Ha él - teszi hozzá. - A testeiteket kizárólag a pecsét megtörése után adhatom vissza, illetve, ha a másik hármat jobb belátásra térítitek. Ígéretemet adom, az ígéreteimet pedig mindig megtartom - mosolyodik el bájosan. - Ohh, és a pecsétet a tükörszobában találjátok - teszi hozzá lelkesen, tovább lógatva a lábait a konyhapultról. Egyértelmű, hogy ő nem fog loholni a megoldásért. Vajon a kényelem, vagy egészen más tartja vissza?

A tükörszobába lépve Reyna több időt szentel a környezete feltérképezésének. Sorra veszi a tükröket, letörölgeti róluk a port, és bizony azt tapasztalja, mindegyikben a valódi alakja néz vissza rá, nem a kölcsön testé. A tükrök változatosak, nagyobbak, kisebbek, habár annyi azért nincs a helyiségben, hogy hadseregnek lehessen őket nevezni. Seth és Markan közben megérkezik, lelkesen nekiállnak festegetni, legalábbis abban az esetben, ha Reyna az engedélyét adja erre. Máskülönben nincs mivel firkálni, úgy pedig Markan sem láthatja, mit kellene a saját vérével pingálni. Amennyiben Reyna úgy dönt, belemegy a tükörfestő akcióba, bizony azzal szembesülhet, a pecsétek torzítanak a tükörképeken. Egyébiránt használnak is, egyetlen tündérfogóval így több, ami Helent a házban tartja, bár ennek kézzel fogható, érzékelhető nyoma nincsen. Persze ez is csupán akkor, ha Reyna nem ellenkezik.
Amúgy Seth és Markan is ugyanazt tapasztalhatja, bármelyik tükörbe is nézzenek a szobában, a valódi énjük pillant vissza rájuk, nem úgy, mint odakint.
Reyna közben bármiképpen is döntsön, a kitartó kutatásának meglesz az eredménye. Egy ódon, magas tükörrel szemben állva észreveheti, abban egy ugyanolyan, pontosan szemben helyezkedő, másik tükör „integet vissza”. Ha megfordul, a régi tükör párját valóban ott találhatja, csakhogy abban nem az első tükröződik vagy ő maga, hanem egy ajtó. Vajon a kijutás kulcsára lelt éppen?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 27, 2018 10:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Bár mindent megteszek, annak érdekében, hogy alkut kössek, a tündért nem érdekli, sőt még a kérdéseimre se válaszol. Vagy nem az akinek mondja magát vagy a leírás nem pontos. Még a nevével kapcsolatban sem lehetek biztos, hisz Seth átvéve a helyemet, minden lében kanált játszik. Hagyom játszadozzon a tükörrel, bár fogalmam sincs mit látnak, én csak a tükör hátát látom és nem pofátlankodom senki arcába bele. Leülök az asztalhoz, jelenleg nincs mondanivalóm, hallgatom, ahogyan Ophilia próbálja meggyőzni arról Helént, amiről korábban én. Sok sikert hozzá. Talán neki jobban hisz. Remélem. Végül szinte mindenki jelen van, kivéve Markan testében rekedt Reynát, de ez is csak múló állapot, hisz a tündér királykisasszony után a két bátyám is eltűnik. Szívesen integetnék utánuk, de hagyom is, talán valami okosabbat találnak ki. Viszont a szemem elől eltűnt a kis némber, de vajon a mágiája is? Vagy még mindig itt van? Vagy csak az tűnik fel, hogy Athan teljesen összefüggéstelen dologról beszél vagy az sem? Mindenesetre, ha az energia vagy öcsém viselkedése furcsa, a lábamat lógatva próbálok most egymagam átlátni a színházi függönyön, mindeközben két mondat kattog a fejemben folyamatosan „ A rúnáidat pedig felejtsd el, nem vagytok elég erősek ellenem. Képtelenek vagytok túllátni magatokon.” Mi van, ha pont az a célja, hogy ne értsünk egyet, hogy elterelje a figyelmet, arról, hogy mi is a valódi célunk? Szétválasztotta az elménket a testünktől, ezzel is meggyengítve minket. Önzőek vagyunk és képtelenek az összefogásra. Egy pillanatra behunyom a szemem és megpróbálom megtalálni magamban a … békét? Visszapörgetve az időt, a házba belépésig… már a bohóc mellett elhaladva elkezdődött valami… mintha egyszerre akarná, hogy maradjunk, de lehetőséget is kínálna a szabadulásra. Vagy ő vagy van még valaki a házban, aki még nem mutatta meg magát. Vagy csak ez az egész egy illúzió és az apró nyomok, az is mind félrevezetés vagy a játék része, hisz unatkozik szegény pára. Kinyitva a szemem reménykedem benne, hogy új megvilágításban látom a dolgokat, de gyanítom senki nem fog megerősítést adni. – Mi lenne, ha összeszednénk a többieket és együtt járnánk körbe újra a házat? Több szem, többet lát. Megosztva talán nem vagyunk erősek, de együtt? Ha test és elme együtt van. Mit gondoltok? – nézek először Ophiliára majd Athanra.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6