Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
Kísértetkastély

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 8 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Multi :
A gyűlöletgombóc
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 12:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 400 • Credit:

 
Egy pillanatra néz hátra, és szemöldöke karcsú ívbe emelkedve kontratálja, hogy ismét szétszéledtek, ketten maradtak csupán.
- Hmm.. - jegyzi meg halkan, és még a vállán is ránt egyet. Ennyi is elég egyelőre, nem mintha olyan hatalmas dologra készülne, csupán csak kíváncsiságán és tettvágyán akar csillapítani, no meg egy-két oda nem illő gondolatot elhessegetni. Az, amit nemrég erre érezhetett, tagadhatatlanul máshova költözött, talán épp maga a kis fénygömb volt az, aki elvitte magával, ki tudja. Akad itt még biztosan más is, főképp ez a hang, amely kitartóan veri saját kis ütemét, bemászva elméik legmélyebb pontjaiba is akár. Még meg is lepi az, amint a kilincs enged akaratának, és halk kattanással nyílik meg, majd az ajtó is, amelyet kinyitni kívánt.
- Ez túl egyszerű... - jegyzi meg kicsit félve, a küszöbön állva és onnan bekukkantva. De hát, nem kapott az új test mellé éjjel is látó macskaszemeket, igen kár érte, így vakon, azért kevéske fényt kapva lépked be, kavarva fel a padlón álló port. Tekintete szinte azonnal a lejátszóra siklik, amelyhez hasonlót látott már, noha az valamelyest kellemesebben szólt. Még egy pár, apró lépés a kattogó felé, és lehajolva, kinyúlva éri el az ugráló tűt, és lök egyet rajta. Az, hogy most ezzel elhallgattatja, vagy épp a dallamot szólaltatja meg, nem számít, csak a kellemetlenség szűnjön meg.
- Oké, erről ennyit! És most – fordulna körbe, de hát a fény nem ad sokat, nem lát többet. Automatikusan tapogat oldalához, ahol kabátja zsebe rejlene, amelybe emlékei szerint rejtett egy régi de még használható öngyújtót, amivel ereje pazarlása nélkül is bármit tud kezdeni – és mert iszonyatosan tetszik neki a szag, amely égés közben árad belőle. De hát nincs zseb, nincs öröm sem.
- Bassza meg... - morgolódik és kitolat, hogy hátha ott leli meg a választ, valamely formában, másnem abban, ami könnyen ég. És így éri a súlyos lapáttenyér el őt is, derekára simulva, amit őszintén, halk sikkantással jutalmaz majd az érkező arcba bámul.
- Mit művelsz te... nehogy most támadjon kedved itt és ne is velem – lökné el, fura emlékek buknak fel, miközben fivére megveszett. És oké, most máshogy mutat, ez tőle felettébb kellemetlen, idegen neki, ehh.. Arca fintorra húzódik, közben pedig erősebben tolja el – El se vesztem te ütődött. De most ne tapogass, be kell mennem, viszont ha már itt vagy, mehetsz előre, te ess hasra a bútorokban – int fejével befelé.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 23, 2018 11:17 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Azt hiszem, túl vagyok a kezdeti sokkon, amúgy nem s legszívesebben hisztérikus rohamot kapnék. De nem a női büszkeségem, mintha megacélozódott volna. ~ Ez nem hozzám méltó. ~ - fogalmazódik meg bennem a gondolat és igazítom meg zakómat. A lényemhez tartozó kíváncsiság mégis nagyobb, gyermeteg módon érdeklődöm testvérem alakjának elorzója után. – Ophilia…-  a név ismerős, de hiába, a névhez egy másik női arca ugrik be. Mindkettőt ismerem,de még se. Ábrázatom, minden bizonnyal zavaros idegrángások sorozatát küldik a rokon felé, meg egy bárgyú vigyort.  Tétován bólintok, majd kifelé vesszük az irányt, addig míg testvérem meg nem torpan, nézek egy darabig, aztán vállat vonva magéra hagyom. Az ajtónál, azonban összefutok még egy testvérrel, kar kar öltve fut át rajtam az utálat és a szeretett szikrája. Ha ő is be akar nyitni, ám nem állom utját feltartott kezekkel állok hátrébb. – Csak nyugodtan… - vigyorgok rá, harminckét foggal, kapja csak ő az első pofont. Ha sikerül belépnem utána, nem kérdés merre is folytatom tovább utam. Akkor van gáz, ha menet közben lefejelem az ajtót. Ebben az esetben vérző orral, arra a következtetésre jutok, hogy meg kellene keresnem, habtestem, mert szinte ez lötyög rajtam, nem beszélve arról, hogy egészen máshol domborodik. Felfelé dübörögve a lépcsőn megtalálom a cipőmet, kedvem lenne beleszuszakolni a lábam, de ezeket a marhacsülköket képtelenség lenne, kár lenne a cipőért. Két ujjamra akasztva vetem át a vállamon, s finoman érintve a korlátot az adottságokhoz képest, kecsesen kidomborított hátsóval veszem az utolsó lépcső fokokat. Belépve az ajtón, már ha nem ütközök itt is akadályba, látom meg a két szőkeséget, s kap el hirtelen a birtoklási vágy. Mindkettő iránt, Az angyalibb formát félre hajtott fejjel nézem végig, magamba ciccentve … ~ Formás koffer. ~ Ismét érzem azt, amit a szalonban is, összemosódnak emlékeim, két angyali teremtés között lavíroik kétségbe esetten ép eszem maradéka. Hangtalanul lépek be s állok meg kettejük között. Kezeimmel átkarolom derekukat. Ophilia derekáról, hátsójára csúsztatva kezem suttogom a fülébe: - Ha itt végzünk, nincs kedved megmosni a hátam? – hangom mély s brummogó. Tőle saját testem felé fordulok, s szinte elönt a melegség, s valami fel nem akarom fogni érzés, így szorosabban ölelem magamhoz magamat. Bizarr gondolat. – Meg vagy! – arcom, ami nem az én arcom, sose ragyogott így , mint most. A viszontlátás örömére még halántékon is csókolom magam, s mint elveszett kis mackóhoz dörgölöm arcomat.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
675
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 9:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Odakint nincs semmi. És senki. Így nem is foglalkozok ezzel tovább, inkább a férfire vetül pillantásom. Kérdése talán különösnek hathat. De most már tudom, hogy a testem nem az, amihez eddig hozzá voltam szokva.
- Ophilia - felelem töredelmesen, ajkamba harapva. S amikor meghallom, hogy ő ki? Arcom felvidul, íriszeim akaratom ellenére is a kígyóévá válik hasonlatossá. - De jó, hogy látlak, hisz... - kezdek bele, de úgy döntök, hogy inkább csendben maradok. Furcsa emlékképek lepnek el. S ez arra enged következtetni, hogy meglehet a gazdatest is emlékezhet majd arra, amit elmondtam.
- Ha ennek vége, megkeresnél majd? - kacsintok a nőre... vagyis férfira, kiből valami melegség árad. Mint egy láthatatlan fonál vezetne hozzá. Olyan, mintha áfonyát ízlelnék. Keserű, mégis valahol édes. De van itt még egy különös érzés. Az emelet irányából. Annak inkább mézíze van. Finom, selymes, olyan... Angyali.
Majd újra a fénylő gömb után nézek. S egy újabb férfihang csattan, miszerint azt kellene követni.
Ez egy brilliáns ötlet!
Mennék is ki a nappaliból, valami mégis visszatart. Visszafordulok, mintha lenne itt még valaki. Valami... Érzek... valami... keserűt, valami... nem, ez nem áfonya, de nem is olyan finom, mint a méz, ez valami... Mh, vajon mihez hasonlít ez?
- Öhm... Ti menjetek nézzétek meg, mi az! - nézek mind a két férfira és a fény után intek, én pedig visszalépek a szobába. S úgy teszek, mint aki épp nagyon keres valamit. Vagy inkább valakit. Benézek a kanapé alá, a szekrénybe - ha van - a függönyök mögé, ha lehetséges. A kandallóba is felpillantok. De valami furcsa.
- Mi van itt? - teszem fel inkább magamnak a kérdést, megállva a szakadt fesmény előtt és azt nézve... Valami különleges gondolat jut eszembe.
Vajon milyen lehetne tüzet gyújtani a kandallóba? - ha van. S voala... Csak gondolni kellett rá. Hirtelen csappan fel a tűz én pedig vékony, férfi hang módjára sikoltok fel.
- Na jó, mi történik itt? Tuti egy rohadék démon - csapok hirtelen a számra. Ilyet sose mondanék magamtól. Mégis mi folyik itt?
~Ophilia...~ hallok meg egy érdekes hangot a fejembe... S egy képet... Egy férfiét.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 8 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
63
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 2:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


ChangelingAz ablakon kitekintve Ophilia pontosan ugyanazt tapasztalhatja, amit a házba lépése előtt is. Rendezetlen, romos kertet, az utcán sündörgő, jelmezbe bújt emberek kálváriáját, és a zsivajt, ami az egymásba folyó beszélgetésükből fakad. Semmi szokatlan vagy megmagyarázhatatlan. Vélhetően ennek folytán nem is marad ott tovább, pillantását Calypsoéval egyetemben az előtér leghátsó ajtaján belépő női alak ragadja meg - illetve az előtte elsüvítő fénygömb -, és egyöntetűen döntenek arról, követniük kell őket. De Ophilia valóban odamegy? A nappali különös érzetet gerjeszt benne, amint elkezdene igazán eltávolodni tőle. Mintha nem akarna hátrahagyni valakit, holott nincs is ott már senki! Vajon enged a kíváncsiságának, vagy továbbra is a férfitestbe bújt leviatán társasága mellett dönt?

Calypso az angyalnővel vagy nélküle, de eljut a hátsó ajtóhoz, ami abban a pillanatban becsapódott, hogy Seth - előtte pedig a fénypaca - áthaladt rajta. Amennyiben megpróbálja kinyitni, azzal a kellemetlen helyzettel szembesülhet, hogy amaz meg sem moccan. Se ki, se be, pedig hallotta volna, ha kulcsra zárják. Egyértelműen a mágia a ludas, ami ezúttal a konyha, pontosabban a ház alól érzik a legerősebbnek. Kész szerencse, hogy Reyna is úgy határoz a nadrágszaggató és örömszerző balett bemutatója után, hogy a konyha felé tendál. Valamilyen különös oknál fogva, ha ő próbálja meg kinyitni az ajtót, az engedelmesen moccan, akárcsak Seth előtt. Már csak az a kérdés, melyikük kíséreli meg előbb átlépni a küszöböt?

Az egy ajtóval már előrébb járó leviatán némi visszakozással, azonban lefelé halad a pince gyéren megvilágított, mohás, elhanyagolt lépcsőin, amelyek minden lépténél úgy nyikordulnak, mintha legalábbis egereket taposna sorra. Na de a kellemetlen lefele utat követően megtérülni látszik mindennemű hallás-és egyéb érzékszervi ártalom, ízlésesen berendezett szobácskával találhatja szemben magát. Középütt az asztal foglal helyet, rajta megannyi ínycsiklandozó süteménnyel, gyümölcsökkel, egyéb étekkel és itallal. Az egyik hosszanti oldalán ücsörög a bájos hang tulajdonosa is, egy földöntúli szépséggel megáldott hölgyemény. Dudorászása abbamarad Seth megérkezésével, sőt, ragyogó mosollyal pattan fel, és közelíti meg a vendégét.
- Gyere, fáradj csak beljebb! És egyél, amit kívánsz - ajánlja fel lelkesen, kezei között egy selyemfonállal átkötött ollót is tartva. Szavak nélkül kínálja, reflektálva a női testbe kényszeredett férfi korábbi bosszankodására a haját illetőn.

Az emeleti - immáron kétfősre karcsúsodott - brigád az iménti izgalmakhoz képest viszonylagos nyugalommal szembesülhet. Athan magabiztosan lép be az első ajtón, mi kézügybe akad, s mely mögül a legélesebben tapasztalható az a mostanra már rendkívül bosszantó kattogás. Sötétség fogadja odabent, ám az emeleti ablakokból még mindig beszűrődik annyi fény, hogy ki tudja venni az egyik komódon nyugvó zenelejátszót, melyen minduntalan, újra és újra egy bakelitlemez forog. A lejátszó tűben végződő feje még ha nem is túl látványosan, de fel-le pattog, és ez okozza a kattogást. Amennyiben van ingerenciája közelebb lépni hozzá, mellette a lemez tartóját pillanthatja meg, Tchaikovsky, Dance of a Sugarplum Fairy címmel. Vélhetően a két leviatánnak ez nem mond sokat, ellenben ki tudja, mire lelhetnek még a szobában. Ahhoz azonban előbb valami fényforrást kell eszközölniük.
Feltéve, ha Markan marad, ugyanis hirtelenjében benne is újabb késztetés gyúl, ezúttal a nappali irányából. Olyasféle, mint ami Ophiliát is megkörnyékezi.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Reyna


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
65
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 11:59 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


A testemet elvevő szörny mintha észre sem venne, úgy megy valamerre, csakhogy idővel én is másra kezdek koncentrálni. Arra a fura valamire amit a többiekből áradni vélek, na meg fentről. A lépcsők tetejéről, így arra indulok, nyomában egy nőnek. Néhány fokkal lemaradva megyek utána, miután könnyítek viseletemen. Út közben a nyakamat szorongató anyagtól is megszabadulok, ami úgy fonódik köré, mint egy kötél. Meglepően könnyű tőle megszabadulni, elég megrántanom a csomónál, ami torkomnál nyom.
Előttem megbotlik a némber, de nem teszek semmit. Kellene, vagy nem? Nem. Úgy érzem, hogy nem, pedig általában segítenék, vagy ijedten hátrálnék, azt hiszem. Meglepő nyugodtsággal figyelem miként szedi össze magát. Türelmesen várom, végigsimítva államon medveméret tenyereimmel. Miért csinálom ezt? Nem tudom, úgy jött, magától, mint az, hogy elhajoljak a felém száguldó fény elől. Egyet hátra lépnék, ami tényleg olyan, mintha én tenném, lábam viszont rosszul érkezik az alsóbb fokra és megcsúszik. Ahelyett, hogy könnyen venném ezt az akadályt, egy idő után fájdalmasan megakadnak tagjaim. Nadrágom reccsenő hangot hallat, s mintha szellősebbé is válna ennek következtében. A hideg levegő beáramlik odalent.
Miután összepakolom lábaimat egymás mellé, megküzdve a sajgással, lemegyek a lépcsőről. Ott kezdek hozzá az ellenőrzéshez. Ruhámon végig tapogatva, eljutok a nadrágon keletkezett lyukig. Azon benyúlva matatok, megnézve, nem sérültem-e meg komolyabban, mert be kell valljam, még mindig fáj. A combom környéke, mint amikor hirtelen megrántják, valami viszont itt nem stimmel.
Nem veszem le a tönkrement rongyot, de belesek alá. Ott egy újabb réteg van, így az alá is, majd megdermedek. Az is megváltozott. Lábaim között valami hosszúkás nőtt ahelyett, ami ott volt. Kíváncsian dugom be kezem, hogy megtapogathassam, de ahogy vizsgálgatom, változni kezd. Ijedten kapom ki mancsom a nadrágból, s már dugnám is köpenyem mögé, ha lenne, csakhogy nincs. A combom környékén vannak ugyan rések, de nem merek belenyúlni, nehogy azokon a lyukakon át is hasonló förmedvényekre akadjak. Mégis mibe kerültem? Milyen test ez? Vissza akarom kapni a sajátomat! Lehet, hogy az az előbbi fény volt a hibás?
- El kell kapni – morgom medvehangon magam elé, és elindulok arra, amerre repülni láttam.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 22, 2018 12:13 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Éppen elég időt töltöttem ebben a testben, melyről csak azért tudom, hogy nő, mert kidomborodik a mellkasa. És mert kitapintottam, hogy eltűnt a szerszám. Inkább a saját testem után mennék, de nem, benyitok az ismeretlen ajtón, mert gyűlölök éhezni. Ez valamilyen berögződés lehet. Csak nem az enyém. Ám reményeim tovaszállnak, amint meglátom a valaha konyhának nevezett helyiség állapotát. Morcosan dobbantok egyet és karbafont kezekkel állok meg a romhalmaz közepén.
- Hol a sütim? Hoool a sütemény??? - a fura, cipőnek aligha nevezhető lábbelimmel arrébb rúgok pár rozoga székmaradványt, a mennyei manna illata mintha a falból jönne. Utam még egy fa asztallap is állja, amit félre is dobnék seperc alatt, de hoppá, nem úgy megy az! Nehezen tudom csak megmozdítani, ráadásul a hirtelen lendületben majdnem vele együtt zúgok én is. Ismét csak emlékeztetnem kell magam, hogy egy számomra haszontalan testbe vagyok zárva, miközben visszaegyensúlyozom a testem egyenesbe és kisöpröm a szemembe lógó irritáló fejszőrt. Esküszöm, mindjárt keresek egy ollót! Semmi mágia nem ölel körbe, ez a legrosszabb. Egy pillanatra ismét tudatomnál vagyok, és megkérdem magamtól, hogy mi a fenét is csinálok, de aztán a korgó gyomrom és az illatfelhő újfent győz. No meg találtam egy ajtót. Ez vajon az éléskamrához vezet? A puding próbája az evés, lássuk! Kinyitom, nincs bezárva, ám újfent csalódnom kell. Egy hosszú lépcsősor vezet valami pincehelyiségbe. Ez most komoly? Engem szívat ez a ház, mikor ennyire akarom azt a nyavalyás sütit? Legörbül a szám széle, csoda, hogy nem kezdek el sírni. Mi a franc van már velem??? Aztán meghallom a hangot. Egy csengő-bongó, zengő női hangot, aki valami ismeretlen dalt énekel. Ő lenne a cukrosnéni? Szakács? Cukrász? Vagy a házigazda elzárva? Bárki is legyen, éhes vagyok, csillapítanom kell éhségem a finom illatú süteményeivel. Máskor lazán megfontolnám a dolgot, mert valószínűleg nem véletlenül volt az ajtó elé baszva minden nehezen mozdítható cucc, de nem vagyok teljesen önmagam és még enyhén fogalmaztam. Tehát uccu neki rögvest! Elindulok lefelé a lépcsöfokokon a fény és hang irányába.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 8 2944700-20181015-8mzHkk    ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Közelebbről és közelebbről hallom a kattogást, mintha csak pár lépésre lenne tőlem. Vajon mi lehet az? Nem hagy nyugodni a gondolat. Megállok az egyik ajtó előtt, ahonnan a zajt vélem kiszűrődni. Már nyúlnék a kilincs felé - egy ajtónyitás és ott a megoldás, amikor valami kellemetlent érzek a hátam mögül, de ezúttal nem a fenekembe bevágó bugyogó az. Érdeklődve tekintek hátra és azt a debil vigyorú bohócot pillantom meg, ami érkezésünkkor a bejáratnál fogadott. Hogy került ez ide? Rám vigyorog. Olyan érzésem támad, mintha Seth-et látnám, kedvem lenne levakarni azt a mosolyt az ábrázatáról. De épp csak feltűnik előttem. Értetlenül döntöm oldalra a fejem. Hová lett a bohóc? Alakja eltűnik, és helyette valami sárga villanást látok, aztán meg a nagy büdös semmit.
Azt a rohadt. - az az izé éles fájdalommal verődik a pofámba, mire félsikolyszerű hang tör fel belőlem. Még be is könnyezem a találkozást.
A picsába, mi a szar volt ez? - ösztönösen kapom a kezem a szememhez. Fél percre komolyan azt hiszem, hogy megvakultam. Csak sötétséget látok. Óvatosan megtapogatom az arcomat. Fél szemmel, hunyorogva látom, hogy az ujjbegyeimre valami fekete anyag kerül, de nem törődök vele, egyszerűen csak a ruhámba kenem. Úgy érzem kiesik a jobb szemem. Lassan, fájdalmasan emelem meg a szemhéjamat. Érzem, ahogy felduzzad a képem, ebből tuti csúnya monokli lesz. Alig térek magamhoz az első csapásból jön a következő. A bordáim között is hasonló fájdalmat érzek . Ki is billenek az egyensúlyomból. A cipő amibe a lábam préselődik se könnyíti meg a helyzetem. Imbolygok egy keveset, majdnem dobok egy hátast is, de szerencsére ott a korlát. Megkapaszkodom, így megúszva egy zuhanást megkönnyebbült sóhajjal nyúlok hátra, hogy sokadjára rántsam ki a bugyit a seggemből. Még látom elrepülni a fénygömböt, ami a lépcsőn feljövők füle mellett süvít el. Őket is megzavarja kicsit. Megfordul a fejemben, hogy a nyomába eredek, de a figyelmem újra az ajtó felé terelődik, a kattogó hang irányába. Mielőtt bármit tennék, kilépek a cipőből, majd laza mozdulattal tolom le magamról a zavaró ruhadarabot. Zsebre vágnám, hátha később szükségem lesz rá, de nincs zsebem, ezért inkább hanyagul a melleim közé gyűröm. Míg magam igazgatom egyikük benyit az ajtón. Kíváncsian dőlök oldalra a nyíló ajtó láttán. Vajon mi lehet mögötte?

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 8 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Multi :
A gyűlöletgombóc
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 6:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 381 • Credit:

 
Nem kap választ, és ez egy kicsit aggasztó. De végül is, semmit se számítana az, hogy most istápolják a lelkét vagy sem. Nem változtat, hogy neki most mivel kell „megküzdenie”. Ellenben más felkapja szavait, és nem is kedvesen. Meglepve pislog rá, sőt mi több, egyenesen rákiált tekintetével, hogy ne legyen bolond. Az arc mögött is más ülhet? Fejét kissé oldalra billentve nyújtaná ki kecses ujjait felé, hogy maga mellé rántsa, mielőtt hülyeséget csinál, de lemond róla. Ezek szerint mindenki így járt, remek. Ez már valahol kicsit feldobja odabent, hogy nem csak neki kell szenvednie. De hova gondol? Fejét megrázva húzza vissza magát a jelenbe.
A lépcsőn felfele azonban koránt sem könnyű, nem azért, mert mások is így tesznek és ez zavarna meg, még inkább az, hogy az első pár magabiztos léptem után lábaim – vagyis valaki más csülkei amire illene ügyelni -, igencsak ingataggá válnak. A végén azt érem el, hogy majdnem felesek az utolsó fokon, amit elegánsan, a roncs korlátba kapaszkodva korrigálok, mégsem kellene első nőies pillanataimat azzal tölteni, hogy „önmagammal” mosom fel a padlót. A nagy botlás?
- Jól vagyok, jól vagyok! - egyenesedik fel, az arcába borult hajzuhatagot elsöpri, és amint tiszta a kép, egy gyors mozdulattal lerugdalja magáról a zavaró lábbeliket és felszusszanva tekint körbe. Pont jókor. Ha más meséli, akkor talán nem is hisz el, hogy az apró fényvalami, a gömböcske épp támadásba indul. Kíváncsi tekintettel figyel minden apró mozdulatot, már amennyit innen láthat, és viaskodik önmagával, mert egyik fele hagyná és menne tovább, a másik pedig legszívesebben elkapná és jól megvizitálná – már ha nem kapna ő is pár apró-pofont.
- Ez eléggé... érdekes volt – fordul a fény után, aztán ebben a fordulatban mintha ismerős alakot is látna. Mintha tükörbe nézne, normás esetben. Szóval ő is itt van! Túl sok inger éri egyszerre, saját bőre, testvérei alakja kicsit másképp és most még ez is. Csak az a kérdés, merre. Belül pedig csak még nehezebb, olyan dolgok mozognak, amelyek nagyon nem az övék. Hangos sóhajjal zavarja el a gondolatokat.
- Fene – ha már feljött idáig, akkor körbetekint, hátha az a valami magától jön vissza, vagy ha nem, akkor majd követi. Mezítlábas talpaival hangtalanul libben tovább a kattogás felé és az első ajtón benyit, amit megpillant. Lesz ami lesz, vagy ha épp valaki követni akarja.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 21, 2018 12:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Az érzés csak nem akar szűnni, mintha valami ősi beidegződés és az akaratom állna egymással szembe, mégis én érzem idegennek magam ebben a harcban. A ház különös atmoszférájának tudom be, s próbálom irányítani tetteim, gondolataim. – Agla… - ejtem ki halkan a szavakat, melyet a festőmester pingált a képre. Mintha létezésem során találkoztam volna ezzel a szóval, de láthatóan túlságosan szorosan összefügg a Öreggel túl nagy jelentőséget nem tulajdoníthattam neki. S akár a teremben felaggatott függöny színe megkopott az évek során, úgy emlékeim is kifakultak a láda évszázados homályában. Tovább robogok, mint egy kis dömper, hogy sandán tekintsek testvéremre, ahogy hanyagul hajítom el a könyvet. Válaszolnék is valami frappánsat, ha valami mutáns szentjánosbogár nem pofátlankodna bele a képembe. Bökdösi az orrom, az oldalam, s ha már érzékenység, talán még a tököm fejét is megfejeli. – Na takarodsz innen, becses ékszer az ám ott! – mordulok fel, miközben próbálok neki lekeverni egy sallert, lecsapni, ahogyan a szemtelen legyeket szokták. Na, na várjunk csak… roskadok le a zongorához, miután a dög tovább hessent. – Amara löttyedt csöcseire! – húzom le pofázmányomon végig kezem, sárga szemeim alatt vérerek futnak, ahogy kisebb szatyorrá alakítom a finom bőrt. Lassan hajtom le a fejem, s veszem szemügyre a szövetnadrágot, melybe O lábait rejtette reggel s … Óvatosan fogom meg nadrágom korcát, s pillantok be a nadrág alá, talán rossz álom  ez, s a tűzoltóslag helyet mégis csak a mézes bödön van ott. De neeeem… gyorsan csukom be szemem, s engedem vissza az anyagot, hogy még a kezem is rátegyem, hátha ezzel elmúlik, s ha kinyitom a szemem, eltűnik. Őjra próbálkozásom se járt sikerrel. A ládába zárásom óta ekkora sokk még nem ért. Szokásomhoz híven táncoltatom meg szemöldököm, mikor testvérem nevem felől érdeklődik. Gyanakvóan közeledek felé, s húzgálom meg fülét, s piszkálom meg heftiét. – Te ki vagy? – tolom arcom arcába, hisz sok választási lehetőség nincs, mert, hogy nem vérem a véremből az már biztos. – Calypso, még ha nem is úgy nézek ki. – válaszolok, végig mutatva magamon, miközben beletúrok, dús barna hajamba, akár a nagyok. – Hm… jó menjünk utána. – egyezem bele bár vannak kétségeim afelől, hogy utolérjük. De előtte még visszalépek a könyvért, hogy aztán testvérem után menjek. Ha mégsem érnénk utol a kis dögöt : - Fel vagy le? – teszem fel a kérdést, de igazából én már eldöntöttem, hogy lefelé fogunk menni.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
675
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 20, 2018 1:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Fogalmam sincs, hogy mi ez az egész. Az átjárónál elsuhanó alakoknál, akkor sem onnan szólt vissza a szőke Szépség, ahonnan én vártam volna. Hanem mögülöm. Egy férfi alak. Mi történik itt?
Főleg, amikor megérzem a kínzó fájdalmat? Egyáltalán miért érzek hasonlót. És…
- Valami fura van az arcomon - kezdem el kaparászni azt, egyre gyorsabban, de… valami érdesbe nyúlok bele. Bántja az ujjaimat miközben végigsimítok rajta. Ez… ismerős érzés, hasonlót akkor éreztem, amikor Don borostás arcán végigsimítottam.
Azonban túl sokat nem tudok gondolkozni. A kattogó hang fentről. Igen, volt valami, onnan, és…
Puff.
Fénycsóva száguldozik el mellettem. Hirtelen kapom félre a fejemet, alig pár szál hajam lebben velem tovább. Kidülledő szemekkel tekintek utána, s a fény…
Egy emlékkép kúszik be lelki szemeim előtt. De ezek nem az én emlékeim. Egy… különös fickót látok, különös viseletben…
Fejemet megrázom. Nem tudom, hogy mi lehet ez. Akaratlan mozdulata lényemnek, hogy újra a hajamat akarnám fülem mögé simítani. Újra sikertelenül.
- Hogy hívnak? - teszem fel az első kérdést a zongorát bablálótól, miközben a fénygömböt figyelem, ahogy távozik közülünk. Szemöldököm összevonva igyekszem rá fókuszálni. Mintha… A tudásom nem lenne az igazi. - Öhm… - bukik ki ennyi a számon és figyelmem újra megállapodik a festményen… Majd a férfin.
- Azt hiszem, hogy… Utána kellene menni? - teszem fel tétován a kérdést, igazából most tényleg nem tudom, hogy mit csináljak. Az ablakhoz sétálok és ha kilátok az ablakon, megnézem, hogy innen bentről vajon mit látok. Vagy miért nem lehetett a kuplerájt onnan látni?
S ha nincs ott semmi különös, akkor tétován indulok el a bejárat irányába. Valami itt nincs rendbe. Lenézek a kezeimre. Férfi kezek. Félő, ha belenéznék a tükörbe nem én néznék vissza. Valami nincs rendben.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 8 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
63
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 19, 2018 11:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Safety Dance • szószám: 426 • Credit:


Markan nem téved abban, hogy a kattogó hang forrása az egyik ajtó mögül eredeztethető, csakhogy nem marad ideje arra, meg is nézze magának. Míg ő a kellemetlen ruhadarabot igazgatja ki a hátsójából, addig a folyosó derengésében felsejlik a korábban kint látott bohóc alakja. Vigyora szakadatlan, ám a leviatán pusztán egy momentumra érzékelheti, mert mire valóban felocsúdna, a bohóc eltűnik, pontosabban fogalmazva egy apró fénygömbbé változik, és kíméletlenül, mindennemű figyelmeztetés nélkül csapódik neki Markan arcának. Mintha ez a valami a velejéig utálná… Vagy csupán a külleméig?
Az agresszív jelenésnek az éppen felfelé haladó Athan és Reyna is szemtanújává válhat, mert az arcon csapást némi oldalba böködés is kíséri a fegyverkovács rovására. Majd egy éles kanyar, és már el is süvített a legifjabb félszerzet, továbbá a ruháiban megkönnyebbedett emberlány mellett. Athan haja játékosan meglibben, füleikben pedig mintha csilingelést hallanának egy pillanatra, de aztán visszatapasztja magára a figyelmüket a kattogó hang. Vajon változatlanul azt szeretnék felfedezni, vagy inkább követik a fénygombócot?

A szalonban Calypso láthatóan nagyobb ura a helyzetének, mint Ophilia. Az angyalportrén eleinte semmi különös nem tűnhet fel neki, az alak arca felismerhetetlen, kezei alatt három gyermekforma játszik felhőtlenül, azonban, ha a megtépázott glóriát is összeilleszti, annak ívébe haloványan, mintha egy nevet vélne felismerni. Agla. Ennyi, se több, se kevesebb.
A zongoránál ennél is különlegesebb élményekkel gazdagodhat. A könyvben nem találhat képeket, de nem sokkal azután, hogy csak úgy visszahajítja korábbi helyére, felkavarva a vaskos port…
A lefelé furikázó fénygömb a golyóit szorongató Ophilia mellett is elszáguldozik, a rakoncátlan valami majd’ kiveri a szemét út közben, mintha neki is azt üzenné; más testben vagy ugyan, de nem vagyunk jóban. Viszont nem áll le mellette, újabb éles kanyart vesz a nappaliba, ahol Calypso sem marad ki a kegyből. Piszkálja az arcát, kellemetlenül böködi az érzékenyebb porcikákat, összességében szólva nem volt jó ötlet ilyen rútul bánni azzal a bizonyos könyvvel. Csakhogy nála sem tart ki sokáig a fénypaca, megy is tovább abba az irányba, amerre Seth, és el is tűnik a szemek elől. Az emeleten már nem érzik olyan erősen a mágia sem.

Na és Seth… Hiába ismeretlenek az ingerek, a finom illatok, éppen elegek ahhoz, hogy a testéből eredeztethető ösztönökre hagyatkozva elcsábuljon és kövesse a forrást. A leghátsó ajtónál valóban a konyhát vélheti megtalálni, romosan, kupisan, üresen. De hát akkor honnét ez a mennyei aroma? Ohh, csak egy kicsit kell vizsgálódnia, hogy megtalálja a kamra ajtaját, ami tulajdonképpen egy pincébe vezet. Lentről barátságos fény árad felfelé, és egy gyönyörű női hang. Korábban még nem hallott dallamot dudorászik, és a leviatán szinte a zsigereiben érzi; vétek lenne kihagyni a megismerését.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Reyna


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
65
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 19, 2018 9:11 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Fogalmam sincs, mi folyik itt. Ez a ház tele van olyan dolgokkal, amiket még életemben nem láttam, bár most ez aggaszt a legkevésbé. A gond az, hogy a testem nem az én testem. Elvette egy démon. Tehát ha egy szörny megszáll egy embert, akkor az ember lelke máshová száll. Ezt így már kezdem érteni, de akkor is vissza kell szereznem magamat.
Lépteimet megindítom, de a cipő ami a lábamon van, túl nehéz. Ez a sok gúnya is. Hiába van rajtam több réteg általában, ha köpenyemet is beleszámoljuk, ezek a ruhák nagyobbak, éppen ezért nehezebbek is. A mozgást sem könnyítik meg. Először cipőmet rúgom le, miután megküzdök vele. Utána leveszem magamról ezt a sötét valamit, amihez hasonlót egy másikon is láttam az imént. Egy másik nem nőn.
- Nekem van lelkem. Add vissza a testem, démon! – mordulok fel, olyan hangon, akár azok a nagy, szőrös, erdei állatok.
Nem az enyémen. Elindulok saját alakom felé, ám mielőtt megragadhatnám, hogy kirázzam belőle azt, aki elfoglalta, megtorpanok. Érzek valami… furcsát, mindenfelől, kivéve magamból. Az eredeti magamból, mert a mostaniból szintén árad valami és az nem a szag. Bár az is fura. Körbe pillantok, hátha más is észreveszi, na meg közben megbizonyosodom róla, hogy tényleg mindenkit beleng valami, kivéve az én emberi testemet. Mi a fene ez? Ha pedig nem lenne elég, egy újabb fajta csatlakozik az egészhez, ami a lépcső felé mintha töményebb lenne.
A kattogás is arról jön. Most, hogy másra is képes vagyok figyelni, már hallom azt is. Csupasznak nem nevezhető lábaimon elindulok az arra induló után, de csak miután megbizonyosodom róla, hogy senki nem akar közvetlen mögöttem felmenni. Ha mégis, úgy kivárom a sor végét, nehogy valaki hátba támadjon. A szörnyekben nem lehet bízni. Addig, amíg várok, egy helyben állva megmozgatom anyagba bújtatott lábujjaimat. Meleg és puha ez a valami, amit az emberek a cipő alá húznak. A démon annak idején nem mondta hogy mi ez, úgyhogy fogalmam sincs. Még mást sem hallottam erről beszélni, az viszont biztos, hogy kisebb bűzt áraszt magából. Sebaj, az én orrom hamar megszokja, a démonok meg legalább nem jönnek a közelembe.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 7:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Mikor lenézek magamon, nem éppen a szokásos domborulatok köszönnek vissza. Aminek lent kellene lennie, az kicsit felcsúszott. Megtapogatom a mellkasomat, puha, húsos. Kissé ugyan lapos, de mégis határozottan női emlők ezek a kemény izmaim helyett. Mi a tököm? Hol a tököm egyáltalán? És hova tűnt az öltönyöm? Tán elveszett az éterben? Az állkapcsom megfeszül, majd körbenézek a helyiségben és kisvártatva meglátom a saját testem. Vissza kell szereznem! A buké sem szűnt még meg, tovább irritálja orrlukaim. Már épp elindulnék a saját testem felé, ám hirtelen megtorpanok, ugyanis ismeretlen, fura érzések kerítenek hatalmukba. Az arcom égni is kezd, ezért lefejtem magamról a legfelső réteg rongyot, így mindjárt szebb az élet. Pislogok egyet-kettőt, majd kedves mosoly szökik arcomra és beleszagolok a levegőbe. Valami megváltozott, ám mégsem értem mi. Mézes-mázos, édes illat szökik orromba, behunyt szemmel mélyeket szippantok a levegőből. Habos sütemény lesz ez! Fogalmam sincs az mi, de a képe elég élénken tanyát ver elmémben, hamar rá is izgulok.  Megkordul a gyomrom, mit megkordul? Úgy korog, mintha égi háború dúlna benne. Megpördülök a tengelyem körül, majd keresni kezdem az illat forrását. Akarom, kell nekem, éhes vagyok, édes, habos-babos finomságra éhezem. Anyám, mit művelek én? Mintha nem is az én gondolataim lennének. De követem az illatfelhőt, nem bírok neki ellenállni, elcsábulok, mint valami hormonok láncára vert Romeo. Egészen egy oldalsó ajtóig vezet a szimatom. Megvakarom a fejem búbját, nehéznek és kényelmetlennek érzem a fejemen trónoló hajköteget. Benyitok a rozoga ajtón és reményeim szerint a konyhában találom magam, ahol várnak a habos süteményeim.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 10:28 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 8 2944700-20181015-8mzHkk    ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Valami van a levegőben. Már odakint is érezni lehetett,  de a házba lépve ez a szokatlan érzet csak tovább erősödik. Valami földöntúli árad a falakból, a tárgyakból, mindenhonnan. Mintha egy elátkozott helyre érkeztem volna. Nem tudom, ki hogy van vele, de kezdem magam elég kényelmetlenül érezni a bőrömben. Mintha nem lennék egészen önmagam, és ezért nem a ház rideg hangulata tehető felelőssé. Sokkal inkább a mellkasomból kidudorodó két kitüremkedés, ami váratlanul a látóterembe kerül. A gyér látási viszonyok miatt a lábam beleütközik valamibe, letekintek és lám, ott vannak az ikrek. Egyszerre ül ki meglepettség és értetlenség az arcomra, néhány szitokszó kíséretében, de azért a tenyerembe veszem őket és kicsit megmarkolom. Valódinak tűnnek. De ezt mégis hogyan? Nem vágom mi történik itt. A kattogó hang továbbra sem hagy nyugodni. Nagyon idegesít. Más esetben hagynám és nem vennék róla tudomást, talán odébb is állnék, de rám tör valami szokatlan érdeklődés. Amolyan kíváncsiságféle, ami nem hagy nyugodni. Tudni akarom mi ez a zaj. Tudni akarok mindent. Ezért a mellvizsgálatot felfüggesztve, könnyed léptekkel indulok felfelé a lépcsőn, majd pár lépés után megtorpanok. Mi az ördög? Egy kellemetlen érzés nyíllal belém, amikor valami hirtelen bevág a fenekem közé. Bizonytalanul nyúlok hátra és egy lazább mozdulattal rántom ki onnét az anyagot. Ekkor tudatosul bennem, hogy a ruházatom is megváltozott. Benézek a szoknyám alá, és meglátom, hogy valami női bugyinak aligha mondható valami feszül rajtam az alsóm helyett. És még a lábaim is csupaszok. A fenti plusz is értelmet nyer, a hiányzó tökeim láttán.
-Mi a fene folyik itt? - szólalok meg és zuhanok egyúttal újra döbbenetbe. A hangom is megváltozott. Mire felvergődöm a lépcső tetejére túljutok a kezdeti sokkon. Ha nem volna az a kattogó hang, első dolgom lenne valami tükröződő felületet keresni, hogy megnézzem benne magam. Van egy sejtésem, mi történhetett, de inkább próbálok nem rágondolni. Már az emeleten járkálok és keresem a hangforrást, ami egyre hangosabb. Az ütemes kattogás az egyik ajtó mögül jön. Légiesen surranok a folyosón, miközben párszor újra hátranyúlok, hogy megigazítsam magam. Bosszantó ruhadarab, állandóan bevág. Fontolóra veszem, hogy megszabadulok tőle.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 8 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Multi :
A gyűlöletgombóc
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 17, 2018 1:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 394 • Credit:

 
Szép lassan betéved mindenki, még az is, aki nem akart. Egész jól összegyűlt a kígyócsalád egy része, meg olyanok, akiket hírből sem ismer. Futólag látja csak őket, látta, mert mire bármit is kérdezhetett volna, valami megváltozott. Egyik pillanatban minden oké, aztán...
Kik előre mentek, már nem szólhatnak, de akik utána lépkedtek be, azok láthatják, ahogy a szoba közepén áll, mintha odaszögezték volna lábait, és arca a sírás, a dühroham és valahol az idegösszeroppanás közelében járhat. Mély levegőket vesz, mellkasa hullámzik, és az extra domborulatokra letekintve cseppet sem lesz könnyebb elviselni, vagy épp feldolgozni.
- Hogy a jó bánatba nőttek melleim?! Most komolyan! - nem, ez csak valami illúzió, biztosan. Lehet itt ül egy kedves kis alak, és jókat röhög a sarokban, ahogy ujjaival megböködi a kebleket, amelyek puhák és valódiak. Rapid plasztika. No de akkor...
- Te jószagú – majdhogynem lesápad, mert hát eleve nem a megszokott felállásban, vagyis ruháiban tiporog, egy olyan pontig, ahol úgy véli, láthat is valamit. Egy ablak maradványa, de akárhogy illeg-billeg, hajol közelebb, vagy dörzsöli, csak egy pacát lát, semmi többet. És morog, vagy inkább, ezzel a bájos hangocskával dorombol. Csüggedt sóhajjal fordul vissza a többiek felé, hessegeti el a tincseket arca elől, és realizálja, hogy nem emlékszik, hogy ők jöttek utána. Hát..
- El ne ájuljatok, ez valami beteg... öhm... nincs lelkünk, nem lehetünk más bőrében, szóval. Ugye? - elvékonyodik a hangja, bizonytalan. Most aztán végképp illik rá az, hogy cuki. Nem, amint felfújja az arcát, és csípőre tett kezekkel, lábával dobogva néz el a szalon, és a lépcsők felé. Hallja a kattogást, látja a roncsokat, azt, hogy ez egy pokolian szétvert hely, csak épp túlságosan pörög az agya, és mondjuk úgy, egyelőre lekaparná a bőrét. De tovább veszi a mély levegőket, ahogy azt egyszer hallotta, és ha lenne zacskója, még azt is használná. Csak el ne ájuljon.
Legjobb lenne kirohanni, de fél, hogy így marad, mert hát, valahol ott van az a fele is, amit ismer és amit tapogatott eddig, aki az arcát viseli, ha el nem tűnt végleg... Maradni kell. Így, kihúzva magát, nagyot nyelve, tétova lépésekkel indul meg a lépcsősor felé. Valami arra nem kerek, a kattogás, vagy csak tippel. Semmiben se biztos.
- Jöttök vagy sikítoztok még egy sort? - nincs túl a sokkon, de nagyon jól eljátssza. Laza mozdulattal dobja hátra haját, és elindul felfele, akár ringó csípővel is, ha úgy szebb látvány.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 11:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Bizsereg minden tagom, de nem úgy, ahogy eddig. S szokatlanul más perspektívából látom s érzem a dolgokat. Ismerős, de mégis ismeretlen. De úgy látszik, nem csak én vagyok az, aki ma már a pohár fenekére nézett, sőt ahogy elnézem testvérem valami komolyabb dolgot is magához vett. Nem igazán pereg a nyelve. Csak elismerően vigyorgok rá. Szokás mondani a vér nem válik vízzé. Próbálok szokásomhoz híven kecsesen átsiklani a termen a képhez, hogy annak szakadt részeit, hacsak egy pillanatra is, de összerakjam. Kíváncsiság. Igen, a próbálok, pontosan megfelelő szó erre, menne is, ha légiességemet, mely akár a pillangó nem egy feszített mellű pitbull darabos mozgása váltotta volna fel. Kezdem kellemetlenül érezni magam a testemben, de a rokon vijjogása eltereli a figyelmem. – Na mi van, rájöttél, hogy a kis kígyó nagyobbra is tud nőni? – sandítok át a vállam felett szemtelen vigyorral a képemen. – Khmm..krrr… - na nem egy szőrcsomó akadt a torkomon, csak mintha az őszi hideg nem tett volna jót a torkomnak. Még a végén kiderül, hogy nem csak az erőnk, de az immunrendszerünk is oda lett a ládában. Ezért előkapok a zsebemből egy mentolos cukorkát, s dobom máris a számba. Legyünk felkészülve mindenre, sose lehet tudni mikor jön szembe, az, amit akarunk. Megmustrálva a képet, már libbe… lépkedek, mint egy birodalmi, a zongorához tovább. Hozzám nem méltóan lapozom át a könyvet. Hacsak nincsenek benne képek, kelletlenül dobom vissza a tetejére, hogy hangtalanul csússzon tőlem a legmesszebbre. ~ Micsoda vétek!~ tiltakozok saját cselekedetem ellen, mintha nem is önmagam lennék. Szórakozottan húzom végig az ujjam a zongora billentyűin. Mindig is kedveltem a zenét, ha akad kis szék melyre formás hátsómat helyezhetem, úgy meg is teszem, s lenyomok rajta néhány billentyűt. Ahogy elnézem a szalont évek óta nem volt, aki behangolja. Sebaj. Furcsa indíttatásból vagy csak, ha akad ott kotta, arra pillantok fel. A sokk biztos az az oka, hogy először szólni sem tudok. Aztán: - Mi a jó büdös ku… - kuvikolok akár az óra, amelyik éjfélt ütött.
[/quote]

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_oarii8pvuK1vq1u6ao1_500
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
675
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
A válasz azonban nem arról jön, amerre a lányt látom. Hanem teljesen máshonna. És más hang irányából. Persze közben feltűnik, hogy Marcus is itt van. Szegénykém nem emlékezhet rám, de…
Miért egy férfi válaszol nekem?
- Elnézést, de… - kezdenék bele, viszont mégsem megy… Ez a hang. Vajon a falakkal történt valami? Hiába is nézek szét a tépett fesményen kívül semmi sem ragadja meg figyelmemet. Hajamat újra fülem mögé simítanám - kényszerű mozgása ez az elmémnek - ám újra nincs mit…
Gyanakodva fordulok vissza, hisz valami nagyon furcsa érzés kerít hatalmába. Valami, amit eddig nem tapasztaltam még, ami új. Valami… nem is tudom, hogy mihez hasonlíthatnám. Mintha egy meleg kályha forrósága áramlana felém. De amit látok az...
Én..
Első reakció, mely kibukik a számon nem más, mint egy éles sikoltás… Lenne, ha épp nem újra valami egészen vékony, mégis férfinak mondható hang jönne ki a torkomból.
Összezárt lábakkal, mégis hosszúra nyúlt lépésekkel indulok meg, de…
Az első lépés után fájdalom szökik ölembe.
- Mi a… - bukik ki belőlem a kérdés két tenyeremet letapasztva az érzékeny helyre, ahol… Megfogok valami nem odaillőt. S hiába markolászom, az ott van. Fáj és… ruganyos, mégis… golyós. Mégis…
Csillagok fájdalmai közepette tekintek le de… nem azt a ruhát viselem, amit szeretnék. S nem az a kéz fogja azt a valamit, aminek nem kellene ott lennie, amit már megszoktam.
- Mi a… - úgy tűnik ennél többet nem jön ki belőlem. - Ugye nem...


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○The prettiest smiles hide
the most pain...
And the kindest heart have
been broken in million pieces

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 8 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
63
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 7:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

Qué sera sera • szószám: 297 • Credit:


A házba lépők mind furcsa tapasztalások elszenvedőivé válnak. Egyesek még csak a látószög változását, netán oda nem illő hajszálakat vettek észre, megint mások már ennél komolyabb test-élményekkel gazdagodhattak.
A környezetüket inkább felfedezni vágyók, avagy Ophilia és Calypso a nappaliba érve az egész épületre jellemző felfordulást és kuplerájt realizálhatnak. Bal kéz felől két ablak ékesíti a tapétázott falat - rajtuk elnyűtt, szürke függönyökkel -, míg jobb oldalt egy hatalmas olajfestmény. Valaha egy őrangyalt ábrázolt, ám szárnyainál és glóriájánál érdekes szakadások figyelhetők meg. Mintha valaki dühből nekiesett volna a szerencsétlen képnek. Amennyiben elszakad tőle a tekintetük, kicsivel odébb egy komódot pillanthatnak meg, melynek egyik fiókja még épen, csukva, a másik pedig félig kiszakadva támasztja a rozoga padlót. Akad egy könyvespolc és kandalló is a szalonban, no meg a zongora. Ha közelebb merészkednek hozzá, tetején egy poros, tépázott könyvet találhatnak; Pán Péter a Kensington Parkban címmel.
Azért a kint maradók sem maradnak ingerek nélkül, mindazok, akik leviatán testtel rendelkezhetnek, érezhetik a házat átitató, furcsa mágiát. Nem hasonlítható az övéjükhöz, az angyalokéhoz vagy a démonokéhoz, de még a félszerzetekéhez sem. Ez valami egészen új, egészen más - persze, sokaknak alapvetően a mágia érzékelése is az! -, csakhogy amíg a bejáratnál érzett eddig a legerősebbnek, most mintha az emelet környékére lenne tájolható a gócpont. Az a kattogó hang sem akar alábbhagyni, s mintha szavak nélkül szólítgatná Markant, gyere, gyere ide…
A testvérét, Seth-et is érdekes késztetés keríti hatalmába, de míg Markan hátán a hideg borsódzhat, addig az ő lényét vajmi kedves, szeretetteljes aura öleli körbe. Az imént tapasztalt bűzt apránként elkezdi felülírni valami igazán kellemes ételé, süteményé, vajon honnét jöhet? A láthatatlan illatfelhő a jobb oldalról érzik, talán a leghátsó ajtó irányából? Még nem egészen tudja biztosan behatárolni, ám kétsége sem lehet afelől; ő ezt akarja, engedelmeskedni kíván a néma akarat óhajának.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Reyna


Kísértetkastély - Page 8 Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Reagok :
65
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 16, 2018 11:39 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Egy romos ház előtt állok, néhány furcsa szerzettől nem messze. A távolságot tartom tőlük, hiszen nem tudhatom, hogy démonok-e, vagy sem. Köpenyemet összehúzom magamon. Kezem kardom markolatára csúszik arra az esetre, ha szükségem lenne rá. Furák, de úgy tűnik, egyiküket sem érdeklem. Szerencsére. Pont emiatt, és azért, mert érdekesnek találom ezt az épületet, követem őket. Jó pár lépésnyire lemaradva, az utolsó már mondhatni beért, mikor én megindulok. Az első, aminél megtorpanok, az a fura alak az ajtóban. Vigyora rémisztő, akár egy démoné. Arca színe sem normális, de még mielőtt bármit tehetne velem, képébe húzok egy nagyot.
Talán emiatt, talán más miatt, de valami furcsa. Érzékeim azt suttogják, azonnal forduljak meg és menjek. Így is teszek, ekkor azonban már valami furcsa. Távolabb vagyok a bejárattól, mozdulatomkor pedig az egyik fallal kerültem szembe. Minden sokkal alacsonyabbnak tűnik, mintha összement volna. Ugye nem? Félve tekintek körbe, figyelve a teret, attól tartva, tényleg kisebb lesz. Aztán orromig eljut az, ami nincs. Olyan szag, ami nem belőlem szokott áradni. Nekem többnyire a földhöz hasonlít, mert azon alszom. Meg egy kis por, meg ilyenek, de ez más. Lapátnak tűnő kezem magam elé emelem. Mintha megnőtt volna. Lehet nem is a szoba lett kisebb, hanem én nagyobb?
Testemet kezdem tapogatni, hogy észrevehessem a változásokat. A ruháim is mások. Még soha nem láttam ilyen öltözéket közelről, csak a távoli embereken, ugyanakkor azokon is ritkán. Több réteg, ahogyan én öltözködöm, csakhogy ez is… tisztább. Szám elhúzva szimatolok még, hogy bebizonyosodjak róla, majd folytatom a változások feltérképezését. Mellkas tájon mintha laposabb lennék. Ruhám előre húzva, belesek alá, majd tátott szájjal emelem fel tekintetem. Eltűntek… Újra és újra ellenőrzöm, de semmi. Ennek a tényétől úgy megrémülök, hogy egyelőre elhalasztom a további kutakodást. Helyette az előttem besétálókat figyelem, hogy ők észrevettek e valami szokatlant. Lesem őket, és magamat. Legalábbis azt az alakot, akit a vízben szoktam látni. Ez biztosan egy rossz álom. Nem olyan rossz, mint máskor, de sokkal jobbnak sem mondhatnám.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Okt. 15, 2018 7:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


New Yorkba utaztam Kaliyohoz. Van egy két dolog, amit le kell tisztáznom vele. A város utcáit róvom, körülöttem a világ kifordulva önmagából. Emberkezdemények rohangásznak mindenféle bugyuta és nevetséges jelmezekben és édességért kuncsurogva zargatják a környékbelieket, akik rendre ajtót nyitnak és engedelmesen teleszórják őket minden szarral. Annak idején egészen máshogy értelmezték az álarcos mulatság fogalmát. Őszintén nem értem, mi értelme ennek a Halloweennek, vagy mi a tökömnek, az ijesztgetések éjszakájának, mikor Amara már ígyis elég sötétséget és rémeket eresztett a világra. Például kapásból minket. De az embereknek úgy látszik, az se volt elég, a hagyomány az hagyomány, még akkor is, ha túléltél egy apokalipszist. Talán már nem jut elég izgalom a számukra, mert lassan a démonok is elvesztik eredeti funkciójukat. Az angyalok meg bediliznek. Megértem őket, hogy vágynak egy kis terrorra. Ráadásul még élvezik is a mesterségesen keltett félelmet és minden velejáróját. Egy ügyetlen sárkányjelmezbe bújt kölyök szalad nekem, mivel nem előre, hanem hátra figyel, majd visszapattan rólam és seggre pottyan. A szorgosan összegyűjtött kincsei a földön landolnak, cukorkái szanaszét gurulnak. Rám néz nagy, csillogó szemekkel, vár valamire. Csak tudnám mire! Közelebb lépek hozzá, majd lenézek rá érzelemmentes arccal és megvillantom kígyó szemeimet. Aztán rátaposva a még épen maradt zacskójára lazán tovább sétálok. A kölök bőgni kezd az anyjáért. Szánalmas! Abban a pillanatban tekintetem egy már szebb napokat is látott épület felé szegezem, megérzem testvéreim jelenlétét. Calypso, Athan és Markan. Vajon mi szél hozta őket erre? A romhalmazhoz érve Athan értetlen arcát pillantom meg. Valamit nagyon nem ért.
- Ki érti? - kérdezek vissza. Nemcsak mi, mások is kerülgetik a házat, egy szőke nő épp előttünk lép be az épületbe, nem messze tőlünk meg valami csőlakó asszony álldogál, talán kinézte magának ezt a helyet hajlékul.
- Mit keresünk mi itt ezen a pusztulat helyen? - érdeklődöm testvéreimtől, miközben követem őket a bejárat felé. Mit akarnak ezek, szeánszot tartani, mint a bolondok? Nem mintha nem követném őket én is birka módjára. Felettébb furcsa nekem ez az egész. Egy irritáló pofájú modern udvari bolond mellett sétálok el, legszívesebben leütném. Még szerencse, hogy csak egy bábu. Amint belépek a romhalmazba még jobban elfog a különös érzés. Mintha könnyebb lennék, mintha megszabadultam volna a vállaimat nyomó terhektől, mintha nem lennének annyira beállva az izmaim. És mintha minden megnyúlt volna körülöttem. Beleszagolok a levegőbe, valami rohadt büdös. Ránézek testvéreim értetlen arcára.
- Itt egy hullát re…- rejtegetnek? Kezdek bele kérdésembe, de nem fejezem be a mondatot, mert a torkomból előtörő hangot egy mutáló kölyök is megirigyelhetné.
- Mi a tököm? - nézek le magamra és nem hiszem el, amit látok. De azt se, amit hallok.
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
9
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3