Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

   
Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
• Kísértetkastély •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 7:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Nem vágom, mi a tökömért álltam elő az előbb azzal az ostoba ötlettel, hogy majd képes lesz elszívni az ajtó mágiáját. Mintha az agyam nem egészen úgy működne, ahogy kellene. Lehet csak a lány fekete vére zavart be. Vagy a hideg. Vagy az egyre feljebb törő vízszint. Ki tudja. Ma amúgy sem egészen vagyok önmagam. De a kicsike megkérdőjelezhetetlenül követi az utasításaimat, mert nem ismeri a leviatánok határait. A testvéreim már rég megkérdőjelezték volna az épelméjűségemet.
Miközben a lány az ajtóval bíbelődik, fura hangokat hallok. És az nem az én hangom az ajtó túlvégéről. Ez valami más.
- Jól hallom? - mintha a morgó hang egyenesen az ajtóból jönne. Közelebb merészkedek és fülelni kezdek. Ne csikizz? Mi az, hogy csikiz? A mély dörmögés nevetésbe vált át, ahogy Reyna próbálkozik. És meglepetésemre bejön az egyébként lehetetlenségnek tűnő terv. Meglepettségem az arcomra is kiül. Miféle ház ez, ahol a bútorok élnek???
- Khmm…Szép volt Reyna. És most nyi… - mondanám, hogy nyissa ki az ajtót, de valami állat úgy berúgja, hogy meglepettségemben majdnem hátrazúgok a lépcsőkön. Markan karjaiba kapaszkodom meg, hogy ne érjen el a végzetes baleset. Az orrom alatt szitkozódom egy sort, miközben kölcsöntestem szemei próbálnak alkalmazkodni a fényviszonyokhoz, ám mikor meglátom a saját testem, egészen felderülök.
- Reyna. No para, ez az én testem. Nem fog bántani. - jegyzem meg, miközben az említett hős már-már fojtó védelme mögött kilépek a konyhába. A hideg pince után a langyos konyha szinte ajándék. Kezd a kölcsöntest felmelegedni. Be is vágom magam után a pinceajtót.
- Ja, a pincesuna. Bezárt minket az a kis szuka, hála neki. - bökök a fejemmel az öcsém testébe zárt Reynára. A gyertyát lepakolom a félig még épen maradt konyhapultra, majd megpördülök a tengelyem körül és rendesen végigmérem önmagam. A nadrágomnál aztán felszalad az egyik szemöldököm.
- Ki vagy? És hogy került a zsebembe az a női alsó?  - érdeklődöm tőle és bele se merek gondolni, mi történhetett addig idefent, míg én és a kicsike lent szenvedtünk a nyirkos pincében.
- A ház el lehet átkozva. Lent a fal tele van megtört pecsétekkel, rúnákkal. Valamit itt elzártak. És az itt élőket vagy bebútorozták vagy teljesen elment az eszem, de az ajtó az előbb azt kérte, hogy ne csikizzük. És Reyna le tudta csapolni. Amúgy mit is keresel te meg? - érdeklődöm a testem birtoklójától.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 6:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Egészen fura ez az érzés. Olyan, amilyennek gondoltam, abban az értelemben, hogy erősebbé válok. Apránként ugyan, de érzem, hogy így van. Fogalmam sincs, hogy csinálom. Azt pedig végképp nem, hogy mi szólal meg.
Szemeim kipattannak, mint amikor egy rossz álomból riadok fel. Ujjaim megfeszülnek a kilincsen, miközben jobbra-balra tekintgetek. Amennyire tudok, még lefelé is nézek a lépcsők alja felé, hátha onnan szólalt meg valaki. Aztán újra megszólal, ezúttal pedig sikerül megállapítanom, hogy az ajtó felől jön a hang. Talán annak a túlsó oldaláról?
- Ki van ott? – kérdem, egyenest az ajtóra meredve.
Kicsit megrángatom a kilincset, hátha most már kinyílik. Közben folyamatosan áramlik belém a mágia. Remélem, ennek hatására tényleg sikerül kijutnunk innen. Utána pedig ki a házból, a mellettem lévő testemmel együtt. Idővel elfogy az ajtóból áradó erő. Hiába fogom tovább, nem jön belőle több mágia, így kénytelen vagyok beérni azzal, amit kaptam. Ami furcsa, hogy a hang is elhallgat. Mi lehetett az?
Épp nyitnám az ajtót, amikor az kivágódik. Azonnal az idegen és a már annyira nem idegen Seth közé állok, készen arra, hogy elintézzem a jövevényt, ha támadna. Képes lennék rá, biztos vagyok benne. Annyi ideig távol tudnám tartani, ameddig kell, és el tudnám távolítani őt az ajtóból, hogy feljussunk. Megragadva Seth karját, húzni is kezdem kifelé, mielőtt újra becsukódna az ajtó. Másik kezem magam elé tartva tolom félre az útból az ott állót.
- Víz és sötét – válaszolok a kérdésére, a másikra viszont már csak bólintok.
Láttuk a fényt, ami nem is biztos, hogy fény. Lehet, hogy valami más, egy nő. Még mindig nem tudom, melyik az igazi alakja.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 2:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 6 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Ahogy telik az idő és egyre tovább raboskodom az angyal testében, úgy törnek rám a nő újabb és újabb képességei. Előbb a szárnyai bújnak elő, most pedig mintha koncerteznének a fejembe. Mindent hallok és mindenfelől. Mi ez a hangzavar? Elégedetlenül morgok, miközben ujjaimmal a halántékomat dörzsölöm. Úgy érzem, ha ez sokáig így marad szét fog robbanni a fejem. Hallom az emeleti hangokat, azt is ami a konyha felől jön meg ami a pincéből. Egy zavaró nagy zsibajjá áll össze az egész.
Úgy van. Hatan vannak.....akárcsak mi. - jegyzem meg ezt az akár véletlennek tűnő dolgot, de valószínűleg ez sem az. Angyalöcsém elnyűtt újságpapírokkal veszi körbe magát és hangos ötletelésbe kezd, próbálja megfejteni a kódot. Számokat és összefüggéseket keresgél, amivel kinyithatjuk a széf ajtaját.
Odafent csak egy családi fotót láttam, meg egy dobozt, amiből valami rémes zene szólt. - felelem kérdésére, majd elgondolkodom az ötletén. Bár az elgondolása tény és való nem ostobaság, akár működhetne is, de jelenleg...a fejemben lévő hangzavarban aligha hallanám a szerkezet halk kattanását. Másfelől...
Gondolod ezek után.. - bökök a fejemmel a szikrázó berendezésre - ...még rendesen működik ez a zár? - teszem fel a kérdést. Erős kétségeim vannak afelől, hogy megfelelően funkcionál. Amúgy is, az időigényes finom megoldások helyett, vannak gyorsabb és lényegesen egyszerűbbek is. Tegyük tönkre.  
Viszont a telekinézisben vannak lehetőségek. - hiszen úgy tűnik mindkettőnk teste képes rá.
Megpróbálhatnánk azt, mint a vízvezetékeknél...tépjük ki!- vetem fel az általa korábban javasolt ötletet újra. Hiszen, ha a módszer bevált a tűzoltásnál, akkor itt is simán működhet. Körbenézek. Ennek a szobának már úgyis mindegy. Egy kidőlt fallal több vagy kevesebb, nem sokat számít. Elsősorban csak az ajtaját gondoltam kitépni onnét, de ha véletlen a fal az egész széfet kivetné magából, hát az sem akkora nagy baj. Maximum utána verjük le a zárat vagy feszítjük fel a piszkavassal, ha már nem lesz az egész áram alatt. Az áramütés egyikőnknek sem hiányzik.
Azért remélem, lesz benne valami használható. - fél pillanatra felmerül bennem, hogy lehet a semmiért strapáljuk magunkat, és állott levegőn meg némi széfpiszkon kívül nincs is benne semmi.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 6 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 06, 2018 12:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 386 • Credit:

 
Eléggé szétszóródtak, de nem is bánja. Bár talán kicsit frusztrálja az, hogy igen különös társa akad, mégsem olyan szörnyű, mint amilyen lehetne. Elvégre, ázhatna lent és rázhatná áram, vagy bármi más, és mégis, most valamiféle sikert érez. Mert eddig nemigen haladt előre, csak ha lábait pakolta egymás elé, de hogy valami másban... Ez a szoba pedig egy apró győzelem, bár, ha pókháló lesz csak mögötte, akkor mérges lesz kicsit. El is bambul, annyira a szobára koncentrál, így kell neki egy kis idő, mire felfogja, hogy hozzá beszélnek.
- Távolabb? Azt ne mondd, hogy így fogok maradni – kicsit mereszti a szemeit rá, túlságosan rosszul jött ki ez a mondat, mert ha csak métereket jelent, még kibírja, na de ha azt, hogy ezzel sikerült Calypso bőrébe láncolnia magát, igencsak ki fog kapni a tulajdonosától. Szusszan egyet, mielőtt elkalandozik. - Nem gondoltam, bár, odalent elég ellenséges voltál egyesekkel. Jobb az óvatosság – itt meg főleg. Besétálva a sötét fogadja, de még ha lenne áram, akkor sem csapna a kapcsolóra, abból elég volt mára, mind lent és fent, így próbál valamennyire ő alkalmazkodni ehhez, mint holmi macska. Persze, nem kapott szuperképességeket, de ha eléggé hunyorog, akkor talán nem borul fel az első berendezéssel.
- Aha, beszélhetünk – de most igencsak távol van, pontosabban hall, csak nem jut el a tudatáig. Megpróbálja a beszüremlő fényben kivenni a bútorokat, az ágyra sikeresen majdnem rá is esik, kissé sajgó lábujjai és szitkozódása követi a sötétben, ahogy eljut az íróasztalig. A többi tárgyig el sem ér, vagy csak rápillant, a parafatáblát tanulmányozza, amikor a jelenés ismét felszólal.
- Művek? Ez inkább... - keresi a megfelelő szót, de közben a másikra pillant, mit is nevez művészetnek. Jobban megnézve, bitorolt testének elméjében megint kellemes emlékeket ébreszt benne, a többivel sincs problémája. Mintha a Caly-nál lévő könyv kiegészítése lenne, amott egy szörnyes könyv, itt a szoba hozzá. Valaki dolgozott itt, az biztos, és ezekkel a lényekkel foglalkozott  így vagy úgy.
- Hogy érted azt, hogy közös? Ismered azt, akiben vagyok? - kíváncsiskodik, és ismét a parafatábla felé fordul. Próbálja követni azt a gondolatmenetet, amit ott láthat, vagy épp ha értelmetlen, akkor meglelni benne a közös nevezőt. Bármit. De közben figyel, most már hall is.
- Mi a közös benned és az angyalokban? - matat az íróasztalon heverő tárgyakban, ha van. Ha nincs, a fiókokba les bele.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 05, 2018 7:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
 A továbbiakban-csendben hallgatom öcsémet, lehet abban is valami, amit ő mond, s ezt bólogatással adom tudtára, jobban leköti figyelmem a könyv. Lent miután pedig vége lett a bográcsozásnak, s elhordtam magamban mindennek Athant, sőt még testét meg is büntettem, egyedül s dacosan vágtatok be a konyhába. Furcsa hangok szűrödnek ki a zárt ajtó mögül vagy éppen innen?. ~ Mi fene? ~ nézek körbe, de sehol senki. – Mi folyik itt? – rúgom be szinte a pince ajtaját. Ezek itt szórakoznak, míg minket majdnem elemészt a tűz és azon fáradozunk, hogy kijussunk ebből az átokverte házból. Csípőre tett kézzel nézem a két jómadarat, - mindkettő a bátyám, így vagy úgy- még a lábam is ütemesen jár mellettem. Persze szabad utat adok nekik, ha ki akarnak jönni. – Mi van odalent? – teszem fel a kérdést, miközben lekukucskálok a gyér fénnyel megvilágított helységbe. Egy darabig elgondolkodok, hogy magam is lesétálok, s körbe nézek, több szem többet lát alapon. De egyelőre elvetem még az ötletet. Valószínűleg míg hallgatom a élménybeszámolót, talán fivérem, hogy visszaakarja kapni a testét, melyet én bitorlok, addig kíváncsiságból benézek néhány fiókba, belesek a kredencbe még a sparhelt is kinyitom, hátha akad benne hamuba sült pogácsa. Valami fura inditatásból még a bent lévő asztal – már ha van- alját is körbe simítom, hátha odadugták a bejárati ajtó kulcsát. – Ti is találkoztatok a fénypacával? – kérdezem újra őket, ha netalán maguktól nem lennének elég közlékenyek. Meg persze, ha nem hagynak magamra.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 6 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
719
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 05, 2018 5:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
A nevek, melyeket a testem sorol. Tudom, hogy tudom, kik ezek. Mégis, mintha ebbe a testbe ragadva, nem úgy emlékeznék a dolgokra, ahogy azt illene. Ahogy kellene. Ismerős nevek. Agla. Ismerősek, mégsem tudok rájönni, hogy honnan, vagy talán mégis? Ezt csak a felsőbb hatalmak tudhatják, jelenleg én magam nem.
Így hát visszamegyek a nappaliba, remélve, hogy testem követ.
Amúgy is ez a szoba…
- Te is érzed? - kérdezek vissza a testemtől.
Magam újra az ázott újságokat veszem szemügyre. A víz mindenhonnan csepeg, a széf pedig még mindig serceg. A testem nem kívánja, hogy a közelébe legyek. Egy emlékkép villany fel, amikor konnetktorba nyúl. Sóhajtozva rázom meg a fejemet.
- Markan… - ismétlem a nevet. Nem ismerős, de lehet, hogy akkor a magas férfi ragadhatott a testembe, kit nemrég felpofoztam. Vagyi Markan pofozott fel. Makran és Marcus… Az lenne még szép, ha testvérek is lennének, de ne. Most térjünk vissza a lényegre.
- Két szülő, három gyerek és egy angyal - ismétlem el magamat. - Angyal, ha ő kívülálló, akkor őranyal lehet… Jhaj, pedig tudnom kellene eme család történetét - masszírozom át homlokomat. Miért nem jut eszembe semmi velük kapcsolatban? A nevük is annyira ismeretlen.
Magam is a széfre vetem a tekintetem.
- Mily képességeket tud ez a test? Valahogy ki kell szedni a széfet. Ha nem tudunk hozzáérni, telekinézissel elforgathatjuk a zárat, addig, amíg ki nem nyílik. Mivel nekem… neked tökéletes a hallásod, hallhatod, hogy mikor kattan… - jobb ötlet nem jut eszembe, ahogy továbbra is a guggolva tekintek felváltva a széfre és jómagamra. - Család. Agla nélkül öt, vele együtt hat. Elsőnek ezt a számot próbáljuk meg elfordítani. Ellenség, biztos volt nekik, tán Agla lenne? Nem hinném. Szerencseszám. Milyen számokat láttál… - az újságokra tekintek újra. - Március. A harmadik hónap - halkan hümmentek. De az ellenség. - Valami ellenségre utalót találtatok fent? - tekintek fel magamra.
Kérlek, adja az ég, hogy szétnézett és megmaradt az elméjébe.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 6 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 04, 2018 6:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Seth frusztrációja teljesen érthető. Mint amikor egy rossz álomban ragad az ember, ahol hiába próbál kiáltani, beszélni, megnyikkanni, egyszerűen képtelen rá. Frappáns volt a terve a pecséttel, mindösszesen azzal nem számolt, ez a ház úgy el van bájolva, mint annak a rendje. Az újabb ötlete, miszerint szívja el az ajtó mágiáját Reyna… Nos, alapesetben nem lehetne kivitelezhető, révén, a leviatánok a lényekét tudják magukévá tenni, ám a tudatalattija valahogy most mégis előrukkol az elképzeléssel. Próbáljuk ki azt is, amire semmi esély alapon, hiszen bármi jobb, mint megfulladni egy dohos pincében, nemdebár?
Reyna követi az utasítást, kezei a kilincsen nyugszanak, míg szemeit behunyja. Aztán egyszer csak egy különös, morgó hang üti meg a fülüket. Vagy inkább kínlódó?
- Ez csikiz - szólal meg egy mély hang, ám bármerre néznek, sehol egy áldott, áldatlan lélek. Lehetséges, hogy… - Naa, ne csikizz! - horkan fel a hang az ajtó irányából, amelynek mágiája egyébként szép lassan átáramlik a nő kölcsönzött testébe. A bizarr, mély és egyébként halk nevetgélés pontosan addig tart, amíg egyszeriben ki nem fogy az alkalmatosságból nyerhető erő, és Reyna fel nem töltődik. Akkor ismét „csend” telepedik rájuk.
Pontosabban fogalmazva telepedne, ha az ajtó ezúttal nem csapódna ki vehemensen a pincét lelkesen felfedezni vágyó Calypsonak hála. Érdekes találkozás - márcsak azért is, mert ő is hallhatta az előbbi mormogást - az egyébként nem feltétlen üres és lényegtelen konyhában, ahol az ütött-kopott szekrények és más zeg-zugok talán rejthetnek értékes kincseket.

Ophilia és Markan a nappali mellett döntenek, hisz mindketten érzik, itt még nem végeztek. Az Athan testében ragadt angyal visszatér az újságok megfejtéséhez, és ha nemrég figyelt, még talán a Markan által motyogott neveket is kiérthette, újabb kérdőjelet adva hozzá a képzeletbeli rejtély-listához. Ám bárhogyan töri az agyát, és szemez a széffel… Valahol a bensőjében érzi, már nem a nyomok fogják kisegíteni. Erre a szárnyas férfi is rádöbben magában, noha a cselekvésig még nem jut el. Igen bölcsen, hiszen egy áramütés nem feltétlen segítene hozzá az egészségéhez. Helyette több összefüggést is megfogalmaz, igaz, megint csak elzárkózva a gondolatai között, ahol lássuk be, kezd tumultus lenni. Előbb a másik gondolatai, aztán a konyhából szűrődő hangok, legvégül az emeletről érkező mondatfoszlányok, neszezések. Rádöbbenhet, hogy pofátlanul jól hall, más kérdés, hogy az esetében ez áldás inkább, vagy átok? Nála fognak összpontosulni a különböző információ-fonalkák, hogy egyetlen egésszé alakulhassanak, vagy éppen belezavarodik a sok-sok rendezetlen tudásba, mely most az elméjét sújtja?

A konyhai népszaporulathoz és Markan fejéhez képest kellemes csend uralkodik az emeleten. Athan nem retten meg a jelenéstől, és láthatóan az sem kapja fel a vizet az elutasítás nyomán.
- Közelebb, vagy éppen távolabb. Miért gondolod, hogy ellened vagyok? - kíváncsiskodik tovább a nőszemély, követve a leviatánt a sötét, poros szobába, mely a többihez képest egész nagy rendben leledzik. Ez is egy háló volt hajdanán, szép, terebélyes ággyal, íróasztallal, mely fölött egy teletűzdelt parafatábla lóg, öltözőszekrénnyel és fésülködőasztallal. A falon akadnak festmények sellőkről, mesebeli alakokról, az egyiken még egy főnix is szárnyait tárja.
- Közben is beszélhetünk - vált taktikát a hölgyemény, lemondva Athan elcsábításáról valahova máshova. - Micsoda szép művek! - szólal fel, a sellőket ábrázolóhoz libbenve. - És oly’ sok közös van bennünk - mosolyog rá a szőkeségre huncutan.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 04, 2018 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


Ládába zárva? Hogy élhetne bárki egy ládába zárva? Abban még annyi hely sem lenne, mint abban a lyukban, ahol én éltem. Kivéve, ha nagyon nagy láda volt, akkor akár nagyobb tér is lehet, mint ahol laktam.
- Barlangban – felelem röviden.
Figyelmesen hallgatom Seth savait. Tehát a kardom vasból készült. Akkor lehet, hogy az olló is. Meg minden, ami olyan szürke, mint a fegyverem pengéje. Az viszont, hogy van, aki érzékeny rá, furcsa. Vagy nem? Az, hogy ételre az valaki, vagy a medve harapására, egy dolog, de hogy lehet valaki egy olyan dologra érzékeny, amiből eszközöket és fegyvereket készítenek? Hacsak nem szúrják meg vele, mint annak idején engem.
Amikor megvágom a kezem, az valóban kellemetlen, de ezt az érzést hamar legyűri a döbbenet. Amit látok, az cseppet sem megszokott. Még számomra sem, mert bár a saját vérem már láttam, nem is egyszer, másnál még nem tapasztaltam, hogy fekete vére lett volna.
- Ember – felelek ismét tömören, de rájövök, hogy javítani kell magam – Vagyis… Most nem tudom, de az eredeti testem, ami most a tiéd, az emberi – magyarázom úgy, hogy én is kezdek belegabalyodni.
A zárnál bár kattan valami, nem nyílik. Olyan érzés ez, mint régen. Hiába próbáltam meg kinyitni az ajtót, nem sikerült. Akkor sem, ha addig ütöttem egy kővel, amíg a körmeim leszakadtak ujjaimról. Sokszor kicsúszott kezemből a kő és beleakadtak. Nagyon fájt. Sokáig. Utána a démon meg is vert, amiért helyette teszek kárt magamban.
Szám elhúzom, mikor hallom az újabb ötletet. Érzem a mágiát, igen. Erre a részre bólintok is egyet. A többit viszont nem tudom, hogy kellene csinálnom. Nyilván, ha mindig lenne a testemben, mostanra megtanultam volna használni, ez viszont így túl hirtelen. Mint amikor kiszabadultam és nem tudtam, merre induljak el. Ahhoz tudnám hasonlítani. Ugyan itt van mellettem Seth, aki érti ezeket a dolgokat, de sajnos nincs a helyemben, hogy megoldja őket.
Kezemmel a kilincsre szorítok. Szemeim lecsukva próbálok koncentrálni arra, amit mondott. A mágiára. Arra, hogy rá kapcsolódva magamba áramoltassam mindet. Hogy megszerezzem. Úgy érzem, attól még erősebbé válhatok, ha így teszek és ha sikerrel járok. Nem értem miért, de egyszerűen tudom. Minél erősebben igyekszem, annál jobban éhezem rá. Olyan ez, mint amikor úgy érzem, bogyókat kell szednem és ennem kell, vagy összeesek. Annyi a különbség, hogy a hasam nem korog, valami más viszont áhítozik utána bennem.  Aztán megpróbálom lenyomni a kilincset.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 04, 2018 12:49 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Kérdésére összevont szemöldökkel meredek rá? Ez semmit sem tud?
- Te is ládába zárva éltél? - kérdezem meg tőle.
- A vas fém. Nagyon sok fegyver és egyéb modern eszköz egyik alapanyaga. Pédának okáért a kardodé. - paskolom meg az oldalamon lévő hüvelyt, majd kelletlenül, de magamra öltöm a felkínált zakót. Ám még így sem az igazi, a talpam fázik, prüszkölök, szipogok, de legalább a testem már nem reszket úgy, mintha direkt ráznák.  
- De vannak akik…érzékenyek rá. - felelem sejtelmesen. Nem kell jobban kiadni a fajtám, mint amennyire szükséges. Az említett fegyvert előhúzva akarja megvágni Markan tenyerét. Nem tartom jó ötletnek a dolgot, de más fegyverünk ezek szerint nem maradt.
- El ne ájulj nekem! - figyelmeztetem a kicsikét, ha esetleg rosszul érezné magát a hideg fém érintésétől. Ám meglepő módon nem történik semmi különös. Azon kívül, hogy az én, akarom mondani a saját keze után nyúl és mielőtt elhúzhatnám, megvágja. Már éppen kérdezni akarom, hogy ezt mi a jó büdös francért csinálta, ám a bőr alól kibuggyanó fekete folyadék láttán megemelkedik a szemöldököm. Mindkettő.
- Mi a tököm vagy te? - érdeklődöm tőle és bár látom, hogy az ő vére sűrűbb, mint a miénk, mégsem hagy nyugodni a tény, hogy fekete, mint az éjszaka. Ha a saját testemben volnék, bizonyára érezném, van e benne mágia, avagy sem. De így…A tervem nem működött, az ajtó zárva maradt. Na jó elegem van ebből! Most telt be a pohár! Kérdésére amolyan, mi van? arckifejezés ül ki arcomra. Démon? Nem, de ezek szerint őt az tartotta fogva. Egy villásfarkú pokolszökevény. Így már mindjárt világos. Bár ha belegondolok, igazából Andariel minket is fogva tartott.
- Ezt majd megtárgyaljuk később, előtte jussunk ki innen, mert kezdek idegbe jönni! - felelem, majd a már szebb napokat látott zakóba törlöm a kezem. Mágia, vissza akarom kapni a mágiám! Ha tehetném, elszívnám az…Várjunk csak!
- Megvan! Érzékeled a körülötted lévő mágiát igaz? Az ajtó mágikusan van lezárva. El tudod szívni a mágikus tárgyak erejét. Próbáld meg! Érj a kilincshez és engedd át magad a mágiának, engedd, hogy beléd áramoljon, koncentrálj és szívd ki mind egy cseppig. Akard, követeld, hogy a tiéd legyen! Utána elég lesz csak lenyomni a kilincset. - vázolom fel neki az újabb haditervet és remélem, ezúttal sikerrel járunk. Közben meghallom a saját hangom odakintről. Legalább jó tudni, hogy a testem még egyben van.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 03, 2018 6:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 6 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Bosszantó ez a helyzet, hogy egy olyan testben rekedtem, aminek nem vagyok ura. Nem úgy mozdul, ahogy én akarom és ezek a szárnyak...
Seth megjelenik és sipítva rám csimpaszkodik. Lekeverek neki egyet, ettől kicsit én is jobban érzem magam. Veszek egy mély levegőt. Elhagynám a szobát, hogy testem keresésére induljak, de újra rám tör az az erős késztetés, ami a nappali felé irányít. Van ott valamii, ami oda vonz, vagyis inkább ezt az angyaltestet.
Rachel, David, Chris, Anabelle, Thomas és Agla. - ismétlem immáron motyogva a fejemben ismétlődő neveket. Kik lehetnek ezek? Talán ők laktak itt...
Megállok az ajtóba, majd tekintetem megakad a félfába szorult piszkavason, amit a fénypaca távozáskor olyan látványosan került ki, mintha tartana tőle. Hirtelen ötlettől vezérelve rángatom ki a vasat, ezúttal meglepően könnyedén, és viszem magammal. Úgy érzem, erre a cuccra még szükségem lesz. AngyalAthi sóhajtozva hiányolja a porhüvelyét, ezzel ez érzéssel nincs egyedül. Mind visszavágyunk magunkba.
Maradok. Amúgy is...ez a szoba... - nem fejezem be a mondatom, szerintem ő is pontosan tudja, mire gondolok. Vetek egy pillantást a romokban álló helyiségre, miközben elhalad mellettem öcsém teste. Követem őt, kicsit összébb húzva a szárnyaimat, nehogy fennakadjak az ajtókeretben. Ophelia. Így hívják? Elárulja a nevét,  de meglep, hogy közben nem mozog a szája. Mintha a fejéből olvastam volna ki. Ez is biztos valami angyali képesség.
Az én nevem Markan. - felelem. Azt tanácsolja hallgatózzak, miközben ő újra a régi újságokat kezdi szemlélni. Körbenézek én is a szobába, mivel eddig nem igazán tudtam rendesen körbelesni. Meglátom a festményt, amin három kölyök van és velük egy angyal, a glóriájában az Agla nevet viseli. Agla, az egyik név a hat közül. A három kis takony is ismerősnek tűnik, majd bevillan az emeleten látott családi fotó, amire futólag még rápillantottam, mielőtt lefelé vettem volna az irányt.
Két szülő, három gyerek és egy angyal. - állok meg közben a széf előtt. Még mindig kék szikrákat vet. Alapesetben megpróbálnám erővel kinyitni, de valami azt súgja, hogy ez nem volna bölcs döntés. Tekintve, hogy elég hiányosak az ismereteim a mai világ találmányairól. Annyit azért tudok, hogy az elektromosság, a víz és a fém jelenléte egy helyen nem a legszerencsésebb kombináció.  Bár elgondolkodom a kipattanó szikrák láttán, vajon mennyire sérülhetett meg a széf? Ha rácsapnék egyet, vajon kinyílna az ajtaja?
Mit gondolsz? - pillantok az újságok közt matató öcsémre, miközben a piszkavasat a vállamnak támasztom.  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 6 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 03, 2018 3:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 397 • Credit:

 
- Őrangyal... Lehet benne valami – bólogat egyet értve férfias csomagban pihenő nővérével, talán ez lehet a sok-sok utalás közötti megfejtés, vagy csak annak egy fontos darabja. No de mi lehetett olyan gonosz, hogy álcáját vagy épp láthatatlanságát ennyire felfedje, hogy még kósza fotókon is fellelhető? Vagy akár... - Azt mondtad kölykök? Elméletben lehetnek nekik is kölykeik nem? Aztán ha ő a büszke apuka? - csavarja tovább, de inkább magának jegyzi meg. Jó persze, ez igen sarkalatos, sőt mi több, igencsak lehetetlen, ha már találgatnak, oly mindegy, mit ejt ki a száján, elfér.
- Jaj nem olyan vadász, te – legyint rá, hiszen már rég nem azt takarja a szó. Bár ő sem tud még annyi mindent róluk, azt igen, ha nem nyulakra vadásznak, sőt, nagyvadnak inkább számít egy tollas mint egy hatalmas szarvas. Tekintete ismét a könyvre csusszan, majd szemeit forgatja. Persze, az ő hibája, hogy nincs idő keresni, mindenképp. - A földön a lapok között nem volt, ha ez megnyugtat – vagy ő nem találta meg, de be nem vallja. Inkább megy tovább, vagyis mennek, be a nappaliba, ahol aztán hirtelen az unalmas jelenetek igencsak átalakulnak. Tűz és víz küzd egymással, majd ha nyúl nem is, testvére ugrik, és ezzel életre szóló kellemes emléket okozva. Nem rest kiröhögni sem, és amennyire eddig maga mellett cibálta, abból igencsak hamar igyekszik kibújni. Nem szereti ha vezetgetik, ha oda lökik, amerre ő nem menne. Tessék megköszönni anyukának, hogy inkább lázadó szellemmel élve kacagja el ismét magát, Caly kifakadására. Még kacéran integet is neki távozóban.
- Majd jövök! Tudom, hogy már most hiányzom! - azzal ő eltűnik, fel, egyenesen a lépcsőn. Kicsit megtorpan, amikor bőre és annak ideiglenes tulajdonosa nem tart vele, de hát, nem kényszer, nem akar olyan lenni, mint a morgó medve a nappaliban. Megvonva a vállát, marad egyedül a kíváncsiságával, és a fénypacával. Nem feszélyezi, így nem zavarja el immáron odafent sem, de összerezzen, amikor eltűnik a paca és nőként szól hozzá.
- Áhh! Hogy te ilyet tudsz... - szusszant maga elé és megrázza a fejét. - Miért? Mert talán közelebb kerülök ahhoz, hogy ismét a saját bőrömben legyek – nem, nem tágít, az érintésre sem, na majd pont most vonul szobára, pont így...
- Érdekes, hogy mi közöd lehet a nővéremhez, de előbb ezt itt lecsekkolom. Utána beszélhetünk - viszonozza a mosolyt és az ajtót belökve, óvatosan lép be, ha követi, ha nem. Tudni akarja...○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 6 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
719
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 8:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
A szárnyaim, az én drága szárnyaim. Könnycseppet morzsolok el szemem alatt, látva mivé lett a sok fekete pihécske. Szinte kényszert érzek, hogy megfogjak egy maréknyi hamut és a fájdalmas testrészeimre dörzsöljem. Nem teszem, nem buktatom le gyönyörű képességemet.
Inkább kapkodom a fejem. Általában pontosan tudatában vagyok annak, hogy mi történik velem, ám most?
Talán a test hibája. Mégis, ahogy kilépek a nappaliból, honvágy fog el. Visszakívánkozom oda. De miért? Gondolkodva fordulok vissza és csak tekintek a romhalmazra. Valami van ott.
A kulcsot mégis átadom és elindulnék az emelet irányába, ha… a magagas, colos, mégis annyira ismerős ipse nem rúgna bokán, miután Calypso teste megelőzött volna.
- Au! - fordulok felé és bosszúsan boxolok bele a férfi vállába. - Csak azért, mert Ő - mutatok felfelé. - Így viselkedik és a testét bünteted, attól még Nekem fáj! - szólok rá. Jó, nagyobb fájdalmat is átéltem már.
Viszont talán ennyi idő elég is volt arra, hogy már ne akarjak felmenni. Újra a nappali irányába fordulok.
- Ti nem érzitek úgy, mintha valami… hiányozna? - nem tudom máshogy megfogalmazni. Magamra és a Sethnek nevezett Calypsora tekintek. - Nem a két másik tökfilkóra gondolok - forgatom meg a szemem, mielőtt…
- De… - kezdek bele és nézem, hogy Calypso lénye miként lép be a konyhába. Én viszont tétován állok, és tekintek magamra. - Hiányzik a testem - sóhajtom el magam. Vagyis minél hamarabb meg kell oldani a rejtélyt. - Velem maradnál, ha segítenék neked a tested irányításába? Hogy ne borogass fel mindent és ne égess el több pihét? - nézek magamra. - Hogy hívnak amúgy? - kérdezem, mert magamnak nem hívhatom. Valaki van benne, s vélhetőleg nem méltó a testemre.
Valljuk meg, senki sem lenne az. De hjaj. Ez olyan szomorú.
~Ophilia~
Újabb emlékkép egy kabátos fickóról. Fejemet megrázom, rövid hajam kisöpröm a homlokomról. Percről, percre nagyobb letargia hull rám.
S inkább visszamegyek a nappaliba. Ott van valami. Engedek a késztetésnek. - Mellesleg hallgasd ki, hogy mi folyik az emeleten. Nem kellene problémát okoznia neked - léptek, neszek, mindenre figyelnie kellene a testemnek. Angyali képességek.
Én addig pedig, a régi újságokat szemlélem. Márciusiak.
- Miért vagytok márciusiak? - és vajon meddig mennek vissza időben?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 7:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
- Ami azt illeti nem… - forgatom meg a szemeim, miért kell ezt a szememre vetni? – Tudod Athan, mondasz valamit, mert jér a szád… de ha az a fickó, aki a képen van és az, aki a nappaliban vigyorog a kölykökkel ugyanaz, akkor amondó vagyok, egy őrangyallal van dolgunk. S bár soha sem vetettem bele magam az Angyal Lexikonba, ha szükségét érezte, hogy felfedje magát a család előtt, nos, akkor valami nagyon gonosztól akarta megóvni a családot vagy legalábbis egyik tagját. – vezetem le elképzelésem, bár ezzel nem vagyok előrébb, mert még mindig fivérem bőrében gubbasztok az asztal felett. De ha még jól gondolkodik is, a kirakós széle kezd csak összeállni.- Vadászok? Hát az egyik valóban úgy néz ki, mint valami ősember, már csak a kőbalta hiányzik a kezéből…, de a másik… -  Maradnék még, de öcsém máshogy dönt, s a testem nem hagyhatom egyedül vele. – Amolyan bestiárium, vannak benne szirének, főnixek, trollok sőt még leviatánokról is írnak benne… de hiányzik egy lap. Megkeresném, ha nem lennél ilyen hamari. - Lent aztán áll a bál, tűz, víz, van itt minden akár csak egy after partyn, senki se önmaga. Öcsém vagy bátyám nyakasa szinte üdítőleg hat rám, s míg seggel a földre érkezem, fülem tövét simogatva, elhatározásra jutok. Keressük meg a csorda többi tagját is, hátha együtt okosabbak leszünk. Tervnek nem rossz, s látszólag mindenki bele is egyezik. Ah… - Te büdös kölök, hozd vissza a testem! – kiáltok öcsém után. – Anyánk teje apadt volna el, mikor szoptatott, te… te… - legszívesebben a mellettem álló testének olyat adnék, hogy még oda is becsengetne, ahol most ássák az alapokat. De öklömet s számat összeszorítva, csak a bokájába rúgok. – Nesze… - majd zakóm szárnyait erősen megrántva, nyitok be az ajtón. Ha már úgy döntöttem, hogy megkeresem a két testvérem másik feleit és a nőt, hát… De ha újra elém kerül, nem érdekel, biztos addig rázom, míg ki nem ugrik a bőrömből. Átlépve a küszöbön, szinte ugyanaz tárul elém, mint az emeleten a két nyitott szobában, a nagy büdös semmi. Kelletlenül húzom el a szám, ha követni akarnak, nem szabok neki gátat, nyitva hagyom magam mögött az ajtót. Ha felfedezem, a másik ajtót- s semmi érdekesebb nem köti le a figyelmem-, mely a pincébe vezet, akkor megpróbálom azon is átverekedni magam.   
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély - Page 6 CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
71
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 4:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


A pincében különös felfedezések születnek a napvilágra, vagy inkább az éjszakába, tekintve, hogy már a házba lépésükkor is bőven sötétedett az égbolt odakint. Ám nem ez a lényeg, hanem a tény, kettejük vére mintha egyforma volna. Szó, mi szó, a jelenség felettébb érdekes, de van annyira fontos, hogy a kiszabadulás helyett ezzel üssék az időt? Végül Reyna is belátja, a cselekvés előrébb való, még akkor is, ha a víz szintje egyelőre nem fenyegeti őket a fulladással. Még.
A testét ostromló késztetés az ajtóból fakadó mágia kapcsán figyelmen kívül marad, s inkább Seth útmutatására támaszkodik a lapát tenyeres testbe zárt lány. Persze van ráció a férfi tanácsában, ha egy átlagos ajtóról volna szó, a pecsét olyan szépen működne, hogy öröm lenne nézni. Csakhogy a rúnák gyengék, nem arra hivatottak, hogy megtörjenek egy mágikus akadályt, mindössze egy zárat. Szóval bár Reyna tenyere alatt felvillan a rajzolat, sőt, hallhatóan megtörik valami, az ajtó bizony továbbra sem nyílik. Lehetséges, hogy önmagukban kellene a válaszokat keresniük, s nem külső segítségért folyamodniuk?

Rájönnek vagy sem, a felmentő csapat már kezd szerveződni Calypso felvetésének köszönhetően. Úgy fest, a megérzései remekül működnek, nem elég, hogy a könyv végett rájön, a házban bizony sötét erők munkálkodtak, ám Ophilia felől is képes érzékelni a mágikus kis fonalat. A leviatán testbe zárt angyal is érezhet valamit, amíg nála a kulcs, de mihelyst Athan kikapja a kezéből, mintha elvágták volna, többé már nem hívja semmi az emeletre.
Kimegy ugyan a katasztrófa sújtotta nappaliból, azonban a korábbi vágyódás a visszatéréshez ezúttal is fellobban benne. Mintha befejezetlen ügye lenne, vagy csak a folyosón pofátlankodó fénygömb az, ami kellemetlen érzéseket kelt benne? Ki tudja…
Calypsonak már nincs ilyen pechje, a fénygömb mintha cinkosára lelt volna benne a nappaliban, ezúttal hagyja neki, hogy kinyissa a konyha ajtaját, ami onnantól kezdve nyitva is marad, hacsak nem csapja be maga után a tengerek egykori úrnője. Ophilia, amennyiben kívánja s észreveszi a kínálkozó lehetőséget, akár utána is mehet.
Csakúgy Markan, aki hála a szárnyainak, kihasználhatta a lehetőséget a víztükörben való gyönyörködésre. Igaz, ezzel sem lehet örökké foglalkozni, kilép a helyiségből, viszont őt is elfogja az a nosztalgikus érzés. S ha ennek ellenére követné társait a konyhába? Még a nevek is újra elismétlődnek a tudatában.
Mindenesetre vele vagy nélküle, a konyhába belépő(k) zaját a pince ajtó túloldalán lévők is hallhatják, éppúgy fordítva. Itt az ideje segítségéért kiáltani?

Míg odalent szokás szerint áll a bál, Athan a kezébe veszi a kulcsot, és felcsámpázik az emeletre. A fénygömb elkíséri, s mikor az ajtóba illeszti a díszes fémeszközt, ismét a szépséges lány képében tetszeleg.
- Miért akarsz ennyire bemenni oda? - szólal meg hirtelen, kíváncsian, közel sem vádlóan. Minden bizonnyal a kis közbeszólása ellenére sem fog visszakozni a leviatán, aki előtt engedelmesen kinyílik ezúttal az ajtó. Csakhogy mielőtt beléphetne, puha kéz simul a vállára. - Gyere inkább, beszélgessünk a kedvenc hálómban! Érzem, hogy sok a közös bennünk. Vagyis a testtel, amibe kerültél, de mit számít ez? - mosolyodik el lelkes várakozással, nem tágítva Athan közeléből.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 3:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


 


- Vigyázok, de mi az a vas? – kérdem újra.
Ha elmondaná, jobban tudnám, hogy mire kell vigyázni. Ezt igazán megérthetné, ha már az én testemben van. Állítása szerint nem szándékosan. Nem tudom ezt ilyen könnyen elhinni, azt viszont semmiképp nem akarom, hogy elpusztuljunk. Seth mögött indulok vissza az ajtó felé. Volt benne valami furcsa korábban, de a saját testem fontosabb volt annál. Most mégis vonz. Újra, mint elhagyott tetem a húst evő állatokat.
A derekam körül lévő ruhadarabot figyelem, ami a nadrágon lévő lyukat hivatott eltakarni. Nekem úgy tűnik, nincs bajom a vízzel. Mondhatni jól érzem magam benne, de nem hagyhatom, hogy bajom legyen. Megint csak a baj van vele. Ha én lennék a testemben, fele ennyi gondom se lenne. Eleve nem dőltem volna be annak a némbernek a trükkjének. Neki köszönhető, hogy most nincsenek meg a ruhák, ha pedig megtalálnánk őket, mostanra vizesek lennének mind. Bolond Seth!
- Vedd fel ezt! – szedem le magamról a még odafent levett, majd később derekamra visszakötött fekete valamit, aminek ugyanolyan a tapintása, mint a rajtam lévő nadrágnak.
Olyan, mint egy kabát. Igen! Határozottan olyan, bár hosszabb, mint az enyém. Vagy Sethé, jelen esetben. Nem, az akkor is az enyém! Remélem kijut innen és fel tudom majd venni őket újra. Azok az egyetlen ruháim.
- Korábban afelé a nő felé dobtam az ollót, úgyhogy már nincs nálam – magyarázom, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám megtenni, amit mond.
A nála lévő kardot használom ahhoz, hogy felhasítsam bőröm, amikor viszont meglátom a felbuggyanó, fekete vért, megdermedek. Elkerekedett szemekkel figyelem, még meg is szagolom, aztán Sethre bámulok. Ez nem lehet! Lehet, hogy itt mindenki… Mielőtt bármit tehetne velem, testem kezét is megvágom, hogy összehasonlíthassam kettőnk vérét. Ugyanolyan a színe.
- Titeket is fogva tartott és megkínzott egy démon? – kérdem, miután lenyelem azt a fura érzést a torkomban.
Nehezen találom meg a szavakat. Sajnálkozva pislogok néhányat, majd újra tenyeremre figyelek. Ők biztos rosszabbul jártak, mint én. Belőlük jobban szörny lett, mint belőlem. Tudom, mert belőlük érződik ez a fura dolog. Mit is mondott rá? Mágia? Ha jól emlékszem, igen. Innentől kezdve hagyom, hogy Seth irányíthassa kezem és felrajzolom azt a rúnát. Aztán tenyerem a közepébe nyomom és arra gondolok, hogy nyíljon ki. Ki kell innen jutnunk. Ki akarok innen jutni és őt is ki akarom innen juttatni! Vigyáznom kell rá!


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Athan


Kísértetkastély - Page 6 Jack's_Eyes_1301
☩ Történetem :
☩ Reagok :
244
☩ Rang :
☠ "vadászpalánta"
☩ Play by :
Alexander Calvert
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 3:42 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☠️ Changeling

Rémálomföld lakói
•  szószám: 394 • Credit:

 
- Nem láttad? Ajh... Az állt ott: Az angyalok óvjanak a szellemektől. Hasonló. De megint az angyalok – ez van, ha dobálod a bizonyítékot és más meg figyel. Vagy csak próbálkozik, bár egy feliratot még kicsit másként is könnyen észrevesz. Költői túlzással persze.
- Tudod, elég sokkoló a bőrödben, de lehetett volna rosszabb is. Legalább kígyóbőr – tapogatja is meg magát, elvigyorodva, csak a móka kedvéért. Azonban a könyvre tekintve hümmög párat.
- Sötét de mégis angyalokba botlunk mindenhol majdnem. Azok a vadászok szerinted? - tűnődik el, hogy az eddig csak inkább hallomásból ismert csoport is idesorolható, vagy már totálisan kever mindent. - Mi van a könyvben? – ha már nem vehette el, legalább súghatna. De ez most nem nyert, indulás van, fontosabb momentum. Lehetne. A család érdeke?  Hát végül is, a sajátja is a családban marad, és bár ő se szívesen látná magát romokban, valami hasonló élményt mégis kap. Az viszont jobban zavarja, hogy amit próbál, az felsül. Valamiért, egész más innen egy olyan erőt vinni, ami elvileg, mindenkiben ott van közülük. Apró kis sikkantás a válasz arra, amikor a láng felcsap, vagy amikor épp a tollak kerülnek arcába. Prüszkölve söpri ki onnan, őszintén, ő akarna már megoldást keresni, de képtelen, ezek itt nem tűnnek el és csak az útban maradnak, pedig készségesen nyomja el magától, hátha ezzel is segít visszahúzni.
- Óóó... - ámul azon a pár pillanaton, amikor a csövek utat törnek ki a falból, a forró helyzetből pillanatok alatt fürdőzés válik. A víz nem is zavarja, sőt, szinte örvendezik minden porcikája tőle, na de a csipkedés... Na ez már nem, de mégis, akármennyire szenved, sziszeg, ugrál, Seth testű nővére reakciója hangos nevetést vált ki belőle, még a könny is kicsordul benne.
- Ezt.. ezt látná Seth... meg mindenki.. - noha még ég bőre, ahol az áram érte, a nevetés gyógyír. Aztán a kis csilingelő után pillant. Lehet mennie kellene?
- Ennyit? És miféle látomás? - pillant a kulcsra, majd le is csap rá, amint lehet. - Odafent több szoba van, egy lezárva, és ez lehet a kulcsa. Én.. mi.. öhm.. Szóval felmegyek, ti meg nézzetek szét lent, a többiek után, gyorsabb, ha szétválunk. Bármi van, akkor csak sikíts – azzal Seth arcú nővérére kacsint, majd fordul is, és ha még nem hagyta le annyira, felsiet. Aztán, ha a ház is úgy akarja, nagy sóhajjal illeszti a zárba a kulcsot.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
We're lost children of the sea

The past is gone - - Look out, the sun is going black, black - - Time to get back on the road
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 02, 2018 12:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling


Éppen valami megoldást keresek a kijutásra, mikor majdnem rámszakadnak az ócska, elrozsdásodott csövek és ömleni kezd a pincébe a víz. Le sem reagálom a kicsike töménytelen mennyiségű kérdését, mert nincs időnk bájcsevejre.
- Vigyázz a vassal! - figyelmeztetem megemelkedett hangnemben, miközben ő ismét hőst játszva felkap és maga mögé tuszakol. Megfeszül az állkapcsom, csoda ha nem lesz izomláza később. Remek!
- Reyna, én is csak annyit tudok, amennyit te. Fingom nincs, hogy kerültem a testedbe, oké? Javaslom, keressük meg a megoldás kulcsát, ha nem akarod, hogy ide pusztuljunk. - Még csak az hiányozna! Ki tudja, legközelebb kinek a testében élednék újjá. Aztán eszembe jut valami. Kulcs! Az kell nekünk. Mágikus kulcs! Elindulnék az ajtó irányába, de egyre erősebben érzem a kellemetlen, hideg érzetet. A lábujjam hegyétől a fejem búbjáig didergek már, a gyertya fényei össze-vissza hullámzanak a falakon a testem remegése miatt. Prüszkölni kezdek, és az orromból folyó irritáló váladékot kölcsön karommal takarítom le az arcomról. Két karral ölelem körbe a vékony testet.
- Csak én érzem úgy, hogy itt egyre hidegebb van? Jobb lenne sietnünk! - felelem és felmászom a lépcsőkön, mert nagyon nem kívánom most a jéghideg vizet, ami egyébként lételemem. Ez az! Lételem. Bár Reyna van itt, mégis Markan testében. Csak rá kell venni, hogy használja a leviatán erejét. Az ajtó mágikusan van lezárva, talán egy pecséttel, talán eszközmágiával. Utóbbiban ő a jobb, én nem sokat konyítok hozzá. Mi lehet a kulcs? Kulcs. A kulcs. Meg is van!
- Van egy ötletem, de ahhoz - tüsszögés - nagyon itt kell lenned fejben! - felelem két szipogás között. A franc essen már ebbe a helyzetbe, miért ilyen hitvány az emberi test, hogy egy kis hideggel sem képes felvenni a harcot!?
- Van nálad egy olló, ha jól látom. Meg kellene vágnod vele öcsém tenyerét, hogy egy rúnát rajzolhassunk az ajtóra. Utána mondom a továbbiakat, csak csináld, a víz egyre jobban kúszik felfele, én meg - újabb tüsszögés - lassan megfagyok. - Amint kibuggyan Markan szurokszínű vére, megragadom a másik kezét, mutató ujját belemártom a kiserkenő fekete folyadékba, majd elkezdem vezetni és felrajzoltatok vele egy általam ismert rúnát, ami talán segít kijutni vagy megtörni egy másikat.
- Nyomd a vérző tenyered a közepére és koncentrálj arra, hogy a zár nyíljon ki! - utasítom és remélem, hogy sikerrel járunk, mielőtt a víztömeg eléri a lépcsősor tetejét.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 01, 2018 7:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling

────────────  Kísértetkastély - Page 6 2944700-20181015-8mzHkk   ────────────
Since the dawn of time. Only the strong have survived
Az a nyavalyás kis fénykupac kipécézett minket. Sethet például miért nem csapja szemen? Pedig bátyám sunyi képe szinte vonzza az öklöket. Gondolkodom el ezen egy pillanatra. Ennek oka van. Kezd az a benyomásom lenni, hogy a  fénycsomó az angyalokra utazik. Vagy csak erre az angyalra? Különben miért csak az Athan testébe szorult nőt és a hozzá tartozó angyaltestet szadizná? A fénygombóc aljasul újra támad, ezúttal mellkastájon okoz fájó élményeket. Meggörnyedek, miközben a paca jó édes anyjára gondolok. Még jó, hogy a bögytartó rajtam maradt, valamit tompított a csapáson. Eszembe jut, hogy a szárnyaim mögé rejtőzöm, így porhüvelyem biztonságban kerül. A szárnyak mögé, amiket előbb még nagy erőkkel próbáltam visszagyömöszölni a hátamba. Kiderül, hogy védelmi célokra egész hasznosak ezek a tollseprűk.  Angyallelkű öcsém tanácsára kirobbantom a vízvezetékeket, pillanatok alatt eláraszt minket a víz. Talán nem is baj, mert így megpörkölt szárnyvégemet le tudom hűteni benne. A nyakamig vizes vagyok, a hajamból csöpög a víz, a ruháim szorosan tapadnak rám. De nem törődöm ezzel, mert arra leszek figyelmes, hogy a kacsaúsztatóvá vált nappali vize megváltozott. A testembe mintha apró tűk szúródnának. A rázó érzésre a szárnyaim ösztönösen mozdulnak és a vízfelszín fölé emelkedem. Mielőtt ismét gyérré válnának a fényviszonyok lepillantok a víztükörre és vetek magamra egy pillantást. Zavaros a víz és alig látni valamit, de nincs is nagyon időm bámészkodni, mert hatalmas gorillakarok nehezednek rám.
Mi a fene? - kerekednek el a szemeim, amikor Seth rémült félsikollyal csimpaszkodik a nyakamba. Mint egy megrémült kislány, úgy kapálózik. A lábait pedig a derekam köré próbálja kulcsolni.  
Te meg mi a fenét csinálsz? - nézek rá kérdő tekintettel, miközben ő kilétemet tudakolva bárgyún rám vigyorog. Elgondolkodva nézek rá. Most már biztosan tudom, hogy ez nem Seth. Valaki más garázdálkodik a testében. És kezd nagyon úgy tűnni, hogy totál rákattant az angyalra, ami nem érdekelne, csak várná meg míg kikerülök innen. Veszek egy mély levegőt, és függetlenül attól ki tanyázik odabent, küldök egy lendületes, csattanós tenyerest a fülei közé.
Seth, szedd már össze magad? - mordulok rá. Reakcióimból és a belőlem áradó szeretetből, talán sejtheti kit tart fogva ez az angyali test. Ha már a testeknél tartunk, kettő valóban hiányzik és az egyik az enyém.
Egyetértek. Keressük meg őket. - támogatom az ötletet. Elnézve a többieket, bele sem merek gondolni, hogy az én testem milyen állapotban lehet.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Kísértetkastély - Page 6 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
719
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 01, 2018 4:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Az események túl gyorsan pörögnek. Calypso és egy fura fazon visszatér a nappaliba. Noha gyanítom, hogy Calypso testében sem az van, aki, mivel mikor válaszolt nekem a nő, akkor épp egy férfi volt. Az viszont gyanús, hogy a nő testében lévő testében meg én vagyok.
- A paca volt - közlöm orrhangon. Mely továbbra sem hagy sem engem, sem pedig a testemet békén.
Azonban a tűz eloltódni látszik. Köze van ennek az újonnan érkezőknek, kik felé valamiért szimpátiát táplálok, na meg a falból kitépett csövek is. Hogy nekem sikerült-e vagy a testemnek? Most nem foglalkozok ezzel. A széf egy utolsó szikrát még hány, apró bizsergető érzés járja már át a testemet. Tudom, hogy nem ez az első ilyen - pedig pontosan emlékszem, hogy áram nem rázott még meg víz vezetése által. Hát akkor mi lehet? Lényegtelen, úgy érzem. Minden csupa víz. Az újságpapíroka sem tudom megnézni, hisz a paca… Fejem elé teszem kezemet. Szavaimra már nem reagál, de a férfi szavaira igen.
Megáll és nézi őket. Egy pillanatra kifújom magam. Velem már nem kommunikál, érthető okok miatt. Ezért inkább a magas férfira tekintek. Ki olyannyira ismerős, mégis teljesen idegen.
- Megkérdeznéd tőle, hogy… ő pontosan tudja, hogy melyikünk testében ki van? Segíteni akarunk neki, még ha már rám nem is hallgat, rád valamiért igen - telekinézissel közölném vele, hogy a cukrokat ne említse.
Ne említs előtte cukrokat.
De mit is csinálok? Ez nem az én testem. És ez egyre frusztrálóbb. Kézháttal törlöm le a vérem az orrom alól.
- Nálam? - pillantok nagyokat. Farzsebembe túrok és előveszem a kulcsot. - Ennyit sikerült megszereznem. Mellesleg ott van fent egy széf, alatta jelkód, szerintem köze van az újságokhoz a megoldáshoz. És a látomás… - ez lenne a titok nyitja? Magam sem tudom.
Ekkor egy újabb kényszer ébred bennem. Nem is kényszer, egyszerűen… Valami, mintha láthatatlan fonálként kötődne hozzám. Ezúttal az emelet irányából.
- Mi van odafent? - tekintek fel. Majd a pincelejáróhoz tekintek. Majd egyenes léptekkel indulok neki, ám… hiába nyitnám, nem nyílik. De közbe hív az emelet is. Hívogat és engedek neki. Ha bárki mellett is elmegyek, kezébe nyomom a nappaliba szerzett kulcsot.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 01, 2018 3:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Changeling
Öcsém összegzésére mindaddig bólogatok, míg meg nem említi „egy fura sor a képen” részt. – Fura sor? – kérdezem, hisz „mi” nem vettük a fáradságot, hogy megforgassuk azt a képet. Emelem magasra a szemöldököm, süt tekintettünkből a kérdés „Mi féle?”. – Ha már nem volt elég büdös az, hogy te az én testemet uralod, míg én szeretett bátyánkét, míg a tied lent a nappaliban garázdálkodik…akkor a válaszom határozottan, igen. – vonogatom a szemöldökömet szokásomhoz híven, az eddig kőkemény arc valószínűleg,a mai este után súlyos izomlázban fog szenvedni. – Nekem ez a könyv, nem arról árulkodik, sőt itt valami sötét dolog munkálkodott. – lebegtettem meg előtte a visszaorzott könyvet, mielőtt a hónom alá csapom a másik mellé. Megjegyzésére csak komótosan bólintok, miszerint a megállapításában egyetértek, ez a ház egyre bizarrabb, s nem akarom, hogy a következő letöltendőm itt legyen. – Nem élvezem, de a saját testemre csak vigyázok, ezt is a család érdekében teszem. – lent aztán teljes a káosz, s hogy ne legyen mással foglalkozni, Athan megragadja kezem, s utasít?! Mindhiába, mert az arcomba tolakodó tollkupac csak elvonja a figyelmem, s egy tucat pihét köpködök ki a számból. Ez így nem fog menni, aztán, mintha halkan morajlani kezdene valami, s a falat egyre nagyobb terjedelemben kezdené átáztatni a víz, míg végül megadva magát kezdi el elárasztani a szobát. – Átkozott kis dög. – fújódok fel, mint a hatnapos vizihulla, s fonom mellkasom előtt a kezem, miközben utána fordulok, hogy lássam merre is vette az irányt, ha már ilyen angolosan távozott a tett helyszínéről. – Au…au.. – sikkantok fel, ahogy lábszáram valami csipkedni kezdi a vízben, mint valami elektromos angolna. Kellemetlen érzés, s ismeretlen is, főleg, hogy a fal kék villámokat szór felénk. Jobbnak látom, hogy ha az angyal ölébe ugrok, vastag karjaimmal kapaszkodok a vékony nyakba, míg dorong lábaimmal próbálom átfogni a derekát. – Mi a fene ez?  – sipákolok vagyis hát nem, de bátyám torkából olyan hangot adok ki, mintha a golyóit szorongatnák. – S te ki vagy? – vigyorgok bárgyún s teli pofával az angyal orcájába. Na de ha elmúlik a vész,- így vagy úgy-  megdörzsölöm a halántékom, s mély levegőt véve szánok néhány pillanatot a helyzet átgondolására. – Ez a kis görény dobbantott. Nálad van valami, ami a titkok nyitja. – mutatok egyik kezemmel Ophilliára, kit az öcsém testébe zártak, míg a másikkal fel az emelet irányába. – És hiányzik két tag. Előbb keressük meg őket, még szükség lehet rájuk, az egyik odament be. – mutatok az ajtóra. Odabaktatva megpróbálom azt kinyitni.  
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 32 felhasználó van itt :: 14 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6