Új topikot nyitok
Bátran nyiss friss topikot
Új hozzászólást írok
Válaszolj hozzászólással
 
Kísértetkastély

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ink Heart


Kísértetkastély Giphy
☩ Történetem :
Beyond the City of Glass, in the library
☩ Reagok :
2
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 25, 2020 11:05 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
Az akták különféle emberek neveit és problémáit tartalmazták. Mindegyik akta egy emberé volt. Némelyik személyiségzavarral küzdött, mások csupán depresszióval. Az egyik vékony és szakadt akta oldalán egy név volt kivehető: Dr. James Waltzer. Aztán még volt odaírva valami, de abból már csak betű foszlányok maradtak, kiolvashatatlan. Cara itt semmi hasznosat sem fog találni a helyzetük megoldására, csupán annyit szűrhet le az egészből, hogy ezek az akták ahhoz a dokihoz tartoznak. No meg, amint a nagy íróasztal felé fordul és közelebb megy hozzá, megtalálhatja az imént említett doki nevének kezdőbetűit egy aranyozott kemény lapon. Lázasan kutakodni kezd a könyvek között, ha a szélén hagyott könyvvel kezdi és azt megfordítva beleolvas ott, ahol amúgy is nyitva volt, akkor a következő sorokat fogja róni:


2019. augusztus. 6.

"...két napja vagyunk bezárkózva Emmett-el. Teljesen ki vagyunk. Sonja ezalatt odakint megállás nélkül ordibált és püfölte az ajtót. Nem tudjuk mi lelte. Tegnap délután megpróbáltunk kimenni és kijutni a házból. Képtelenség volt átjutni rajta, Emett be akarta zárni a szemközti szobába, de az ajtók nem nyíltak. A bejárati ajtó sem. Én próbáltam. Feszegettem. Kénytelenek voltunk visszazárkózni ide. Emmett megsérült..."


A lapokat megrongálták, ezen írás alatt félbe van tépve az egész. Eggyel előrébb lapozva:

2019. augusztus. 4.

"Emmett szerint minden a tükörrel kezdődött. Ő és Sonja belenéztek, én nem. Olyan dolgokat láttak és hangokat hallottak, amik nem is voltak ott valójában. Én ebből csupán azt érzékeltem, amikor elkezdtek furcsán viselkedni. Végül Sonja dühöngésben tört ki, elővette a kardját és azzal támadt ránk. Berohantunk ebbe a szobába. Emmett azt mondta, látott egy szellem alakot, egy kislányt. Én nem láttam semmit."


Itt csak leöntötték kávéval a papírost. Hárommal tovább lapozva:

2019. augusztus. 8.

"Találtunk egy könyvet, ami a szellemekről szól. Emmett váltig meg volt róla győződve hogy azt látott. Szerintem Sonja csak szimplán megőrült! Nem engedte hogy leszedjem az ablakról az alufóliát, pedig ott kimászhatnánk ebből a slamasztikából. Azt a hülye könyvet bújja és folyton azt hajtogatja, hogy nem érti. Nem érti hogyan irányítja Sonja-t a szellem, mert a könyv szerint a szellemek nem tudnak minket irányítani. Attól tartok, kezd ő is megőrülni. Ma arra jutottam hogy leütöm, aztán kinyitom az ablakot és elhúzunk innen a fenébe!"


További lapok nincsenek ezzel a macskakaparással, a könyv nagyon hiányos, a borítója alapján pedig nem is könyv, hanem egy határidő napló volt hajdanán, de úgy tűnik valaki naplót vezetett benne. Csakhogy ezen a pár lapon kívül a többi hiányzik. És ha Cara az ablak irányába fordulna, akkor láthatja, a fólia sértetlen. Ha ki is jutottak innen ezek az emberek, akkor nem ott.
Az asztalon találni még egy adás-vételi szerződést, szintén a doki neve szerepel rajta, meg pár ügyvédé. Az eladó nem volt más, mint a Tanács. Jól kivehetőek az oly ismerős nevek, melyeket a városban mindenhol ismernek. Valószínűleg azért, mert a ház előtte a város tulajdonában állt. Még tovább kotorva az asztalon további aktákat találhat, amik semmilyen információval sem szolgálnak a szellemekkel kapcsolatban. Az asztal fiókja már sokkal érdekesebb terület. A legfelsőben megtalálni a ház régi és új alaprajzát, hogyan nézett ki még az átépítés előtt, amit a jelek szerint pont a dokiék érkezése előtt fejeztek be..majdnem. Az átépítés után pedig a mostani állapot kivehető. A középső fiók üres. A legalsóban pedig egy könyv zötyög a fiók kihúzása közben. "Szellemek a palackban!" Hirdeti bőszen a címe. Belelapozva az első pár oldal a tartalomjegyzék. Talán ami érdekes lehet Cara-nak, az a tudat, hogy az a könyv valójában nem a szellemekről szól, hanem az emberi elme betegségeiről. És valamiért alá van húzva a különféle terápiákat taglaló része. Ha odalapoz a megjelölt oldalra, az, aki aláhúzta, valamiért fontosnak tartotta a sokkterápia leírását és felkiáltó-jelezte az áramütést.


Ruby úgy dönt felmegy az emeletre és bár úgy érzi, ez nagyon nehezen megy, valójában roppant gyorsan felér. De ennek a hang nem örül. Párszor felcsendül Zagar jól ismer dörmögése, vagy a nevelőapja szigorú, tekintélyt parancsoló baritonja, és azt hajtogatják: "Menj innen!" A szellem még az elhunyt édesanyja hangját is többször beveti. Mégsem működik. A lány teljesen megvan rémülve és ez a rémület most felfelé vitte, az emeletre. Az ablakok nem nyílnak, ha be akarná törni az üvegüket, azokat meg sem karcolja semmilyen nehéz tárgy, akármit vág hozzájuk. Az emeleti ajtók szintén nem nyílnak, egyet kivéve. Van egy szoba, pontosan szemben a lépcső-feljáróval, amelyiknek az ajtaja nyitva. Amikor ráveszi magát és belép, Cara hangja hirtelen abbamarad, egy hatalmas, földöntúli sikítás rázza meg elméjét, azután sirí csend. A szobában szokatlanul hideg van és sötétség, fény csupán a nyitva hagyott ajtón keresztül szűrődik be. Rávetül egy hatalmas tükörre a szoba közepén, amelyik furcsa módon nem adja vissza a kinti tükörképet. Amikor a lány közelebb megy hozzá, saját magát pillantja meg benne, a szárnyaival. De az alakja mozog, míg ő egy helyben áll.
- Meg kell ölnöd! Nem tud kijutni! Nem tud senkinek sem szólni! Megölöd és sosem mondja el a titkodat senkinek!
Cinkos, gonosz vigyorral fordul a tükörben látott alak arca a bal oldali fal irányába. Amikor Ruby szintén elfordul arra, két dolgot vehet észre. Egyik, hogy a szoba padlóján sejtelmes energiavonalak pulzálnak zöldes sárgás fénnyel, a vonaluk nem egyenes, inkább formákat, szimbólumokat írnak le, mintha egy rúna részét képeznék, amelynek a közepén áll ez a tükör. Bár ezzel sokáig nem foglalkozik, hiszen a szellem teljesen az uralma alatt tartja, a tekintete pedig nemsokára megtalálja azt, amit keres. Egy balta árválkodik magányosan a falnak támasztva. A hang felröhög, amikor odamegy és a kezébe veszi.
- Menj! Öldd meg!
Nagyon nem kell ezt szajkóznia, a lány megfordul és kirohan a szobából a fegyverrel a kezében.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 6:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

A nő nem akarja abbahagyni a kiabálást és nagyon kezdi kihúzni a gyufát, elvégre mi köze van neki ehhez? Na és ha tényleg nefilim vagyok? Csak veszélyesebb vagyok azt jelenti, ami rá nézve is igaz. A szárnyaim meg nem akarnak visszakerülni a helyükre, túlságosan is feldúl ez az egész és amíg ezzel foglalkozom, addig megpattan a nő. Futok utána, de ajtónak ütközök és jól bele is rúgok az ajtóba, ahol elszeparálta magát az a némber. Jó hangosan felsikoltok és jobbnak látom, ha felfelé megyek, mert talán ki lehet mászni a tetőn és elrepülhetek a kiérkező vadászok elől és akkor senki sem fog tudni semmit. Lehet le tudja írni a külsőmet, de rám senki sem fog gyanakodni, elvégre nem úgy nézek ki, mint egy késelős őrült. Egy utolsót még az ajtóba rúgok, majd elindulok felfelé az emeletre a lépcsőn keresztül, a korláton végighúzva a kezemet, mert ha beszakadna ez is, akkor nem akarok nagyon zuhanni. Persze vannak szárnyaim, de kis helyen nem megyek velük sokra. Felérve mindenhová benyitok, ahová tudok, mert biztonságos helyet kell keresnem, ahol meg tudom magam védeni.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Jan. 15, 2020 12:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 526 • Credit:

 


A szívhez szóló monológom a lányhoz nem érte el a várt eredményt. Kicsit olyan érzés volt, mintha egy páfrányhoz beszélnék, azzal a különbséggel, hogy a páfránynál normális esetben nincs kés, és nem akarja belém mártani. Fel sem fogta, amit neki mondok és továbbra is csak egy célja volt, hogy megnézze belülről is olyan király-e vagyok, mint kívülről. Teljesen biztos vagyok benne, hogy ez volt a célja.
Gyorsan körbepillantottam, hogy találok-e esetleg valamit, amivel legalább meg tudnám védeni magamat. Kishíján a saját csini nacimba csináltam, amikor egy kislány szellem jelent meg a közvetlen közelemben. Talán még egy halk sikkantás is elhagyta a számat, igazából nem emlékszem, mert hirtelen annyira megijedtem. Próbáltam győzködni magam, hogy csak a képzeletem játszik velem, és szívem szerint behunytam volna a szemem, hogy eltűnjön, de nem lett volna túl bölcs gondolat a hentelni szándékozó, határozottan nagyobb és valósabb lány miatt. Sokan mondják, hogy a copfos kislányok aranyosak. Hát rohadtul nem. Ha énekelni kezdett volna biztos, hogy inkább el is szaladok egyenesen a lány késébe. Még az is jobb lett volna.
Meglepetésemre, viszont a kislány nem kezdett se dalolni, se harapni és egyéb ijesztő tevékenységet sem folytatott. Helyette felemelte a kezét és határozottan egy irányt mutatott. Gyorsan oda pillantottam, és egy ajtót láttam. Biztosan eddig is ott volt, de nekem nem tűnt fel eddig. Jobb ötlet híján elkezdtem az ajtó felé futni. Gyors mozdulattal kinyitottam. Az ajtó szerencsére könnyedén engedett, és habozás nélkül futottam is be a szobába. A késes csajszi a nyomomban volt, ezért elegánsan és nőiesen, de istenesen bebasztam az ajtót. Egy mély sóhajtás után észrevettem, hogy három zár is helyet kapott az ajtónak ezen az oldalán.  
– Háháhh – kurjantottam fel diadalittasan, és azzal a lendülettel be is zártam az ajtót, mind a három lehetséges módon. Hátrébb léptem az ajtótól. Lehajoltam, és a kezemmel a térdemen támaszkodtam meg.
– Oh, kislány ha kihúzol ebből, esküszöm, hogy küldök neked egy plüss macit. – Ismét sóhajtottam egy nagyot majd felemelkedtem. Rájöttem, hogy tök szuper, hogy egy vaskos ajtó választ el a megveszett lánytól, de még mindig kikéne jutni valahogy.  A szobában elég sötét volt, de az ajtótól nem messze észrevettem egy villanykapcsoló szerű szerkezetet. Nem vártam sokáig, és izomból rácsaptam. A szoba fénybe borult, egy pillanatra el is vakított. Egy kissé rendezetlen, és a feng shui szabályainak nem megfelelő szoba rajzolódott ki előttem. Mindenfelé könyvek akták, és egyéb nyalánkságok hevertek.
Nem akartam neki állni háborút és békét olvasni, de valamit tennem kellett. Viszonylag biztonságosnak tűnt a szoba, de a lény, ami őrületbe kergette a lányt még mindig odakint tombolt valahol, és tartottam tőle, hogy a csini ajtó nem fogja őt visszatartani. Tekintve, hogy valami durván természetfelettiről volt szó – és ezen a téren igencsak hiányos a műveltségem - információra volt szükségem. Elkezdtem hát keresgélni a szobában hátha találok valamit. Bele lapoztam a könyvekbe és az aktákat is átnéztem, hogy legalább arról képben legyek, hogy miről szólnak. Természetesen nem volt idő hosszas tanulmányozásra, de ha valami érdekesnek tűnő olvasmányt találtam, azt jobban átnéztem. Mélyen bíztam benne, hogy találok egy könyvet, vagy egy aktát, amire nagy piros betűkkel lesz ráírva: szellem ölés kezdőknek, avagy hogyan éld túl, ha balfasz vagy. Nos, az valóban nagy segítség lenne.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ink Heart


Kísértetkastély Giphy
☩ Történetem :
Beyond the City of Glass, in the library
☩ Reagok :
2
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 9:17 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
Cara hiába próbálja Ruby-t jobb belátásra téríteni, sajnos a vadászlány alig érzékel valamit is a tényleges külvilágból. Jobb volna most már a saját életével törődnie, és amikor oldalra tekint, egy kisebb szellemalakot pillanthat meg. Átlátszó, hiszen a felújított és szépen leburkolt falat látni rajta keresztül, amint az arca kerül képbe, egy rémült gyermek tekintetével találkozhat. Kislány, Cara-nak körülbelül a hasáig ér fel magasságban, hosszú haja két oldalt copfba összefonva lóg a vállaira, a kezében egy babát szorongat. A ruhája mintázata éppen hogy csak kivehető, az átlátszóság miatt, de egybe részes, virágmintás, alul térdig érő szoknyában végződik. Lábszárközépig érő zoknit visel, apró topánkákban. Egyértelműen nem a régi világ divatja ez, és nem is a jelenkoré. Nem tűnik agresszívnek, vagy gonosznak, nagy kerek szemekkel mered Cara-ra, és amikor a nő ténylegesen elhiszi hogy látja, a keze felfelé emelkedik és egy irányt mutat neki. Talán kis ideig eltart, míg a félelmén és a csodálkozásán felül tud kerekedni, de ha követi az útmutatást és arra fordítja a fejét, akkor egy ajtót vehet észre. Nagy, vaskos tölgyfaajtó áll a kifelé vezető folyosó jobb oldalán. Mivel a bejárati ajtó zárva, talán ez tűnhet az egyetlen menekülési útvonalnak. Noha mehetne felfelé is, de akkor le kellene győzni a a felbőszült Ruby-t, ami a jelen helyzetében a lehetetlen volna. Így ha követi az útmutatást, akkor viszonylag gyorsan, némi előnnyel tud odaérni. A kilincs gombos, el kell forgatni, de valószínűleg a szellem segíti, mert egyéb esetben nem lenne oly egyszerű kinyitni ezt az ajtót. Viszont most könnyedén elfordul, kattan a zár és nyílik az ajtó. Biztosan nem akarja nyitva hagyni, így ha megfordul a maga mögött becsapott ajtón három zár is díszeleg. Ebből kettőt elég kézzel elforgatni balra, hiszen régimódi, otthonilag barkácsolt, ám annál biztonságosabb mechanikai zár. A tényleges zár, amiben a kulcs van, ott csak a kulcsot kell elforgatnia. Még ha nem is ért túl jól a zárakhoz, azt azért meg tudja állapítani, hogyha Ruby odakint szétverné ezt a kulcsos zárat, a többihez nem fér hozzá, így nem tudja kinyitni. Jó ideig védve van, ám ez nem megoldás a kialakult helyzetre. Most van elég ideje összeszedni magát, túllépni a félelmein és amint ráveszi magát hogy körbenézzen, hova a fenébe is menekült be, akkor az ajtótól jobbra a fal mentén megtalálhatja a villanykapcsolót. Ezt felpattintva egy dolgozószoba rajzolódik ki előtte. Közepén hatalmas íróasztallal, rajta különféle aktákkal, és néhány könyvvel. Az egyik könyv félig nyitva pihen a bal sarkánál. Előtte és mögötte is kényelmes, bőrrel borított szék kapott helyet. A falak mentén körbe úgy derékmagasságig felszerelt könyvespolcok húzódnak, rajtuk megannyi könyvvel, egy kis elkülönített része lóg ki csupán a sorból, ahol mappákkal telepakolt fakkok pihegnek. A polcok alatt itt-ott kisebb szekrények vannak, fiókokkal. A legérdekesebb része talán az ablak, amit valaki teljesen lefóliázott, így kilátni rajta nem lehet, eltakarja az üveget. Nos, nem egy Hawaii pihenő a medence szélén, ahol kényelmesen elszürcsölheti a Mojitóját, és izmos férfi testeket mustrálhatna közben, azonban le tud pihenni. El tud gondolkodni. És talán körbe is nézhetne, hátha akad itt valami használható a kinti tombolás megoldására.

Ruby egyre inkább pánikba esik, és ő nem tudja, de a szellem egyre jobban a markában tartja. Cara-nál nem talált erős támadási felületet, ellenben a vadászlány beteges félelme a lebukás miatt olyan a számára, mint a hárfa egy muzsának. És gyönyörűen játszik is rajta. A téboly kezdetén olykor még felbukkant a való világ sziluettje, mostanra már teljes az őrület nála. Rohan Cara után, azzal a szándékkal hogy megöli, belevágja a kést, ha nem fejezi be az üvöltözést. De a nő nem fejezi be. Legalább is ezt érzékeli. Ugyanakkor nem tudja visszahúzni a szárnyait, noha sokszor megpróbálja, akkor is, amikor Cara egyet gondolva megpattan előle. A szellemet, akit Cara lát, ő nem látja. Mire reagálni tud rá és gyorsan utána szalad, már csak a zárt, vaskos ajtó felületével találja szembe magát. Odabentről meg továbbra is hangokat hall, azt haluzza hogy Cara kifelé üvöltözik az ablakon, egyre ismétlődő szavakkal skandálva, hogy egy nefilim tartózkodik a kúriában. Szinte már a feje is belefájdul, nem csak a kiabálást hallja, hanem a szellem nevetését is, ami sokszor ismeretlen, sokszor ismerős hanggal gyöngyözik. A fejében kutatva rátalált pár új ismerős emlékére, és az ismert személyek hangját utánozza. Ha le akarja állítani Cara-t, úgy kénytelen lesz valahogy bejutni, mert az ajtón dörömbölés és ordítozás bizony nem viszi előrébb. Viszont ha nem dühös, hanem inkább kezd inába szállni a bátorsága, tekintve hogy ettől a rikácsolástól már a fél utca képben lehet és talán a vadászok éppen befelé igyekeznek, hogy Cara-t kiszabadítsák és megöljék a nefilimet idebent, úgy az emeletre is felmehet vissza, de kijutni sehol sem fog tudni az épületből. És még odafent is úgy fogja hallani a nő hangját, mintha csak az ajtó előtt tartózkodna. Amint végképp elgurul a gyógyszere, úgy maga is beláthatja, meg kell védenie magát, ha már a nőt nem tudta elhallgattatni.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 2:29 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Majd megesz az ideg, hogy tudja a titkomat és mindenkinek el akarja mondani, mert hát nem vagyok ember és nefilimként semmi keresnivalóm közöttük, főleg nem a vadászok között ugye. Nem akarom, hogy tönkre tegye az életemet, mert ezt csak én tehetem meg, így üldözőbe veszem, de a képzelt szárnyaim miatt nem futok valami gyorsan, mert azok mindig beakadnak valahol, ami miatt lassítok és megrázom magam. Ismét odalent találjuk magunkat és mikor már végre elérnék, leszakad a mennyezet, ami megtorpanásra kényszerít. A szellem nevetése visszaránt egy kicsit a valóságba, hogy mégis mi történhet, lehunyt szemmel és látom, ahogyan a nő a titkomat kürtöli szét, ami nonszensz. A kezemmel megtapizom a szemem és az bizony zárva van. A füleimre rátéve a kezem ugyanúgy hallom őt, ez nem lehet. Próbálok rá figyelni és amit mond, de nem sikerül elvonatkoztatni attól a képtől, amit a gonosz jelenség ültetett a fejembe. Próbálok küzdeni ellene, de túlságosan is mély és fájó pontra tapintottak ezzel a nefilimes dologgal nálam.//Bocsi, hogy ilyen rövid lett fgbhjfk //

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 10:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 575 • Credit:

 

Teljesen komolyan gondoltam a kérdésemet, amikor megkérdeztem, mire van szüksége. Tényleg segíteni akartam neki. Persze nem teljesen önzetlenül. Nagyon ritkán segítek valakinek anélkül, hogy cserébe várjak valamit. Eben az esetben is vártam tőle valamit, mégpedig azt, hogy piszok gyorsan juttasson ki minket, és haza mehessek végre. Nem vágytam semmi másra, csak arra, hogy haza menjek bebújjak az ágyba és átöleljem a plüss unikornisomat. Ehhez, viszont szükségem volt a lányra, és mivel bajban volt segíteni akartam neki. Arra viszont nem számítottam, hogy a józan esze az látványosan itt hagyja, és ellenem fordul.
Már eddig is annak a határán voltam, annak, hogy úgy igazán pánikba essek, de amikor a lány a pengéjét a torkomhoz emelte, komolyan kétségbe estem. A homlokomon a verejték gyöngyözni kezdett, és úgy éreztem, hogy a szívem ténylegesen a torkomban dobog. Egyszerűen nem értettem mi a fene történt. Pár pillanattal ezelőtt még minden rendben volt. Már-már egy gyönyörű barátság kezdeti pillanatait éltük meg, de valamiért teljesen elszállt a lány agya.
Mondani akartam neki valamit, meggyőzni arról, hogy miért is érdemes engem életben hagyni. Nekem csak két fegyverem volt, amit betudtam volna vetni. A cicim és szövegem. Az előbbi az nőknél nem működött amúgy sem, az utóbbi viszont ebben a helyzetben nem volt megfelelő, mert éppen azzal fenyegetett, hogy meg öl, ha megszólalok. Egyetlen egy esélyem maradt. Gyorsan hátraléptem egyet, majd megfordultam és futásnak eredtem. Kockázatos lépés volt, mert akár gyorsabb is lehetett volna nálam, de szerencsém volt és vágás nélkül kivitelezni tudtam a mozdulatot.
Itt még nem ért véget a rémálom, mert bár semmi pénzért nem néztem volna hátra, de tisztán hallottam, hogy a lány szalad utánam. Próbáltam annyira gyorsan menni amennyire lehetséges, egyenesen a kijárat felé. Gondoltam, hogy a helyzet nem változott, és az ajtó még mindig le lesz zárva, ezzel elzárva a menekülés lehetőségét, de nem volt jobb ötletem.
Már viszonylag közel voltam a kijárathoz, amikor a mennyezet hangos ropogás kíséretében leszakadt. Láttam, hogy a plafon darabjai a gravitációnak engedelmeskedve lehullanak éppen előttem. Próbáltam jobbra kitérni, hogy ne essen az egész cucc a nyakamba, de muszáj volt megállnom, ha nem akartam, hogy az épület szó szerint maga alá temessen. Egy kisebb darab így is eltalálta a lábamat. A fájdalom hirtelen hasított bele a lábamba, de nem törődtem vele. Nem maradt már más választásom inkább visszafordultam a lány irányába, hogy szembe nézhessek vele. Lassan hátrálni kezdtem. A lény, ami fogvatartott persze közben hangosan nevetett. Milyen egyszerű dolga volt. Nem is csinált fizikailag semmit, és mégis nagy volt az esély, hogy egyikőnk, már csak hulla zsákban hagyja el az épületet. Bassza meg, eléggé úgy nézett ki, hogy az a valaki én leszek.
Végső kétségbeesésemben, mégiscsak meg akartam próbálni beszélni a lánnyal. Bár biztosan bölcsebb lett volna, ha csöndben maradok ahogy kérte, de tényleg nem maradt már semmi más lehetőségem. Közben folyamatosan hátráltam lassan, de biztosan, hogy mindíg legyen egy kis távolság köztünk.
– Figyelj rám, csak a lény babrál az agyaddal. Én csak egy áldozat vagyok ugyanúgy mint te. Tényleg nem tudok semmit. Szóval taníts mester. Követem az utasításaidat.  
Egy kicsit még össze is húztam magam, hogy még véletlenül se tűnjek fenyegetőnek. A lány megnyugtatása volt a célom, nem pedig az, hogy tovább forraljam az amúgy is túlhevült elméjét.
– Gondolj inkább a szép virágokra. Képzelj el egy varázslatos pipacs mezőt. Ha akarod szedek neked majd virágot. Szeretnéd? Vagy együtt is szedhetünk. Ahogy neked jó.
Próbáltam barátságos tekintettel nézni rá, és a valódi érzéseimet elrejteni. Oh istenem csak jussak ki innen élve.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Inferno


Kísértetkastély Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
15
☩ Képességem :
Valóság elferdítése
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 25, 2019 3:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
Rubynak vérben forognak a szemei, végezni akar a nővel, hiszen tudja a titkát. Ruby elkezdi kergetni, majd Cara futásnak ered.  Csak ő tudja mi játszódhat le a fejében. Fogalmam sincs miért vette üldözőbe a lány, kinek még mindig szemei elött az lebeg, hogy Cara elmondja a titkát majd.

Hirtelen a mennyezet Leszakad, pár darab s eltalálja az éppen futó Carát. Éppen hogy eltalálja a nő lábát, de kitudja kerülni azt. Még is meg torpan, és az őt üldöző nő is.
Szellem hangja mindig fel fel vihog, ahogyan elégedetten  nézi őket.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 13, 2019 1:20 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

- Úgy nézek ki, mint akit elengedtek terepre? Kérdezem ingerülten vissza, mert hát fiatal vagyok és még fiatalabbnak néznek ki, amit ha nem vesz észre, akkor vak. Közben látom, hogy mozog a szája és hallom, ahogy hangosan kikiáltja, hogy nephilim vagyok. Mikor magam mögé nézek látom a szárnyaim és a pánik magával ragad. Bár nem érzem, de akkor is ott vannak a szárnyaim és nyilvánvalóvá tette a kilétem, amit eddig olyan jól eltitkoltam.
- Fogd be! Azt hiszed mindent tudsz, de nem! Erősen markolom a pengémet és gyűlölettel telve pillantok a nőre, akinek még ez sem elég és ismét szóra nyitja a száját. Valami nem stimmel, mert néha bekattan egy kép, ahol teljesen máshogy viselkedik, mint ahogy alapból látom, de nincs időm ezzel foglalkozni, mert tudja mi vagyok és nem hagyhatom életben emiatt, mert az számomra túl veszélyes, nem akarom, hogy kitagadjanak és korcsként kezeljenek. A pengém a torkához emelem az utolsó kérdése után, ami számomra egy hangos felkiáltás arról, hogy nephilim vagyok volt az utolsó csepp a pohárban.
- Ha nem hallgatsz el, esküszöm, hogy kinyírlak! A halk kacagás azonban kicsit kizökkent, mert hirtelen nem értem, honnan jön. Sokkal fontosabb a saját titkom és félelmem megőrzése, mint holmi természetfeletti megölése. A szárnyak is vibrálnak a hátamon, de hamar ismét egésszé válnak, nem értem az egészet, de szinte biztos vagyok benne, hogy tollas a hátam.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 05, 2019 12:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 414 • Credit:

 


A percek kínos lassúsággal teltek. Olyan érzés volt, mintha már órák óta a ház foglyai lennénk, de nyilvánvalóan még csak pár perce estünk csapdába. Ennek köszönhetően egyre jobban kezdett eluralkodni rajtam a kétségbe esés, hogy talán sohasem fogok innen kijutni. A lány jelenléte egy kicsit javított az esélyeimen, de sajnos tény, hogy a természetfeletti lény, ami csapdába csalt már a fejembe is belemászott. Ebből következően elég nagy volt az esély arra, hogy a lány elméjét sem hagyta érintetlenül.
További aggodalomra adott okot, hogy a lány azt mondta, ő nem látja a bohócot. Ez két dolgot jelenthet. Jobbik esetben azt, hogy a bohóc is csak egy hallucináció volt, mint az anyám. Rosszabbik esetben viszont csak én érzékeltem a bohócot, és akkor a lány nem tud végezni vele. Tudni illik, hiába van csicsás bökőd, ha nem tudod hova kell szúrni vele. Elég volt, hogy ezt a gondolamenetet végig futtassam, ismét elöntött a pánik. A bohócoktól való félelmem, még a gyerekkoromba nyúlik vissza, és mint az ilyen mélyen gyökerező fóbiáknál lenni szokott, nem tudtam uralkodni az érzéseimen. Az egyetlen bíztató dolog az volt, hogy a lány határozottan és haraggal telve lépkedett előre és úgy tűnt van egy terve. Nagy kár, hogy a terve nem volt túl átgondolt.
– Valószínűleg? Nem öltél még ilyen lényt?  
Nem tudom, hogy a kérdésem zökkentette ki, vagy a lény játszott az ő elméjével is, de mintha egy kicsit megváltozott volna a lány hozzáállása. Azt hittem őt nem lehet majd megingatni, amíg el nem éri a célját, de úgy láttam, mintha nem lenne túl jó állapotban mentálisan.
– Minden rendben? Jól érzed magad?  
Nyilvánvalóan ostoba kérdés, volt, mert láthatóan nem érezte jól magát, de ilyen helyzetben nem igazán lehet mást kérdezni. Ezen kívül kezdtem még jobban kétségbe esni, mert úgy tűnt, hogy az én eddig megdönthetetlennek hitt bástyám szépen és finoman de omladozni kezdett. Nem igazán volt lelki erőm, hogy az ő gondjaival foglalkozzak, amikor nekem is megvolt a magam baja. Minden alkalommal mikor lehunytam a szememet egy pillanatra a bohóc képe kísértett. Viszont be kellett ismernem, hogy a természetfellettihez egyszerűen nem értek, és ha életben akarok maradni, akkor muszáj a lányra támaszkodnom. Ehhez pedig elengedhetetlen volt, hogy rend legyen a fejében, és a túlélésünkre tudjon koncentrálni.
– Segíthetek valamiben? Vagy szükséged van valamire?  
A pengéjét úgy markolta, mintha az élete függene tőle. Valószínűleg ez így is volt. A probléma az volt, hogy az én életem is az ő finom kezeiben volt. Mondanom sem kell, hogy ez nagyon nem tetszett.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Inferno


Kísértetkastély Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
15
☩ Képességem :
Valóság elferdítése
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 03, 2019 1:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
A bohóc szempárja bele égett Cara agyába. Előtte van még mindig, ahogyan rá mered hatalmas szemekkel. Hiába a védelem, ha lehunyja a szemét ugyan úgy fel-fel villan majd. Anyja viszont már nem hatotta meg ennyire, talán a szellem nem látott be elégé a fejébe?
Ruby rosszul tudja, talán nem figyelt a szellemórákon. Hova is mehetnének? Be vannak zárva.
Ruby félelme nem múlt el, sőt erősödött. Félélelme, hogy megtudják, hogy nephilim eluralkodik rajta. Képzeletben látja, ahogyan Cara el kezd ordibálni, hogy felfedje a titkát, képzeletében az idegen elárulja mindenkinek, hogy Ruby nephilim. Elönti a nőt a gyűlölet, s talán Cara ellen fordul majd. Cara mit sem tud ebből. Cara annyit lát, hogy Ruby szenved. Mit tehet majd ő egy védtelen ember egy vadász ellen?
Rubyt megfertőzte gyűlölettel a szellem, s képtelen helyesen gondolkodni, csak azt látja maga előtt, hogy Cara felfedi a titkát. Teljesen kezd kifordulni magából. Angyal penge a kezében erősen hívogatja arra, hogy az emberbe mártsa.
Halk kacagás lesz úrrá a házon ismét, hiszen a szellem érzi, hogy beférkőzött a kis Nephilim agyába, kinek képességei a rúnák miatt még mindig nem működnek, így az ellenállás most nem megy neki. Az embernek kell most észhez térítenie a vadászlányt.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 30, 2019 7:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Haladtunk előre és mikor megszólalt, hogy vigyázzunk a padlóra is, megfordultam és a szemöldököm felszaladt. Teljesen komolyan mondta, belőlem meg kitört a visszafojtott kacaj, ami után köhécseltem kicsit, mert hát egy ilyen kísértet lakta házban ki gondolná, hogy nem fog beszakadni bármikor alattunk az a fránya padló? Amúgy meg a tartó szerkezet is elég hülyén hangzott, de visszafordulva előre haladtam tovább és nem mondtam inkább semmit neki erre. Nyilván óvatosan lépkedtem, nem akartam zuhanni, persze engem az sem annyira hatott volna meg, mert vannak szárnyaim, amit persze inkább eltitkolnék. 
A lépcső teteje felé haladva valami furcsát éreztem. A szárnyaim kinőttek és észre sem vettem, de mikor hátranéztem, nem tudtam mozgatni és a másik nő is elég furcsán festett. A legnagyobb félelmem, hogy kiderül, hogy nephilim vagyok, ő még is valami bohócot emleget, hogy harapjam meg vagy öljem meg. Elnézek arra, de nem látok semmit.
- Nincs itt semmi bohóc. A szárnyaim sem nőttek ki igazából, mert akkor nem tudna így a hátam mögé jönni. Az a szemét belemászott a fejünkbe, hát ez remek...
Utána anyámat láttam meg, vérben úszva, vért köhögve elég ördögi mosollyal, hogy segítsek neki. Nem, ez nem ő, ő sosem nézne így rám és nem kérne segítséget, még ha az élete is múlna rajta. Ő mindig mindent egyedül akart megoldani. A másik lány hangja ránt vissza a valóságba és nézek morcosan magam elé. Nem, ez nem ő és nincs is ott senki, csak szórakoznak velünk.
- Nálam is. Óvatosan haladok tovább előre a lépcsőn, mert van egy olyan érzésem, hogy tuti be fog szakadni alattam vagy alattunk és pottyanunk vagy pedig felérünk és jöhetnek a szobák, amiket át kell fésülni.
- Rá kell jönnünk, hol halt meg ez a szellem vagy mi és utána tudunk vele végezni valószínűleg. Jegyzem meg hátrafelé, de közben előre figyelek végig, a kezemben a fegyverem markolva. 


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Okt. 27, 2019 11:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 526 • Credit:

 


Rá kellett jönnöm, hogy még nem is tudom a lány nevét, akire tulajdonképpen rábíztam az életem. Mondjuk nem igazán volt más választásom vagy ő, vagy az az ismeretlen lény. Nem kellett sokáig gondolkodnom rajta, hogy kinek a csapatába szálljak be. Jobban belegondolva viszont nem is érdekelt, hogy ki ő. Részemről Husikának is hívhatják, a lényeg, hogy kijussunk innen.
Figyelmeztetett, hogy a lény biztosan szét akar majd választani minket. Végül is logikus, mert együtt nagyobb esélyünk van a túlélésre. Annyira komolyan vettem a dolgot, hogy szíven szerint megfogtam volna a lány kezét, de azért az már tényleg vér ciki lett volna. Már így is beégtem, mert sajnos meghallotta, amit csak magamnak mormoltam, arról, hogy én az életem elvesztését nem ezen a helyszínen akartam abszolválni. Kellemetlen, de ez volt a legkisebb problémám. Majd a renomém helyreállításán ráérek később gondolkozni.
Nem teljesen értettem, hogy miért is lesz az jó nekünk, ha felfedezzük a helyet, de nem vitatkoztam. Ha úgy gondolja, hogy ez a helyes megoldás én követem. A repülő tárgyak kérdése, viszont komoylan elgondolkodtatott. Miközben lépdeltem a lány után, folyamatosan a környezetemet figyeltem. Nem akartam, hogy fejbe találjanak valamivel. Micsoda blamázs lenne, ha az lenne a sírfeliratomon, hogy fejbe találta egy antik kakukkos óra. Továbbá nem hagyhattam, hogy teljesen amatőrnek nézzen, ezért megpróbáltam valami okosat mondani.
– A padlóra is figyeljünk, nem lenne túl jó, hogyha beszakadna alattunk.  A tartó szerkezet komolyan meggyengült a tavalyi év során.
Gondolatban hátba veregettem magam, hogy végre valami hasznos gondolattal is előálltam. Mondjuk, hogy milyen tartó szerkezetről beszéltem, azt magam sem tudom, de blöffölni tudni kell. Reméltem, hogy nem mondtam valami oltári hülyeséget. A pillanatnyi hangulat javulás hamar szertefoszlott, amikor valami szörnyű dolgot láttam meg a lépcső tetején. Ugyancsak egy másodpercre, de felvillant, egy bohóc képe. Annyira megijedtem, hogy elbújtam a lány háta mögött, és az arcomat mélyen beletemettem a hátába. A jobb kezemmel a bohóc korábbi helyének irányába mutattam, és kissé magasabb hangon a szokásosnál a lányhoz szóltam.
– Ott egy bohóc. Harapd meg, öld meg vagy csinálj vele valamit.
Nos ennyit a szépen, évek szorgalmas munkájával felépített renomémról. Talán egy percbe is beletelt, mire kimertem nézni a lány háta mögül. Megnyugtató érzéssel töltött el, hogy a bohóc már nem volt ott. Talán eltűnt, vagy a lány csinált vele valamit, nem is érdekelt. A lényeg, hogy már nem volt ott. A pulzusom, mely korábban az eget verdeste már éppen csitulni kezdett, amikor valami szintén borzasztót láttam. Anyám jelent meg előttem, és szokásos stílusában az elért eredményeimet ecsetelte.
Két dologra jöttem rá. Egyrész, nyilvánvalóvá vált, hogy csak hallucinálok, mert az anyám nem lehetett itt ebben az épületben. Reménykedtem benne, hogy akkor a bohócot is csak a képzeletem vetítette ki elém. A másik dolog, hogy a terror, amiben anyám tartott, már nincs akkora hatással rám, mint régen. Azt hittem, hogyha újra látom majd egyszer az arcát, akkor újra az a szégyenlős kislány leszek, aki csak sírva játszott a babáival a sarokban, míg az anyja gusztustalan dolgokat vágott a fejéhez. Ehelyett, ahogy megláttam az arcát, és meghallottam a hangját éktelen haragra gerjedtem. A kezem ökölbe szorult, és éreztem, hogy szinte felrobbanok.
– Na most kihúzta nálam ez a szar a kibaszott gyufát.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Inferno


Kísértetkastély Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
15
☩ Képességem :
Valóság elferdítése
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 6:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
A rúnák sikeresen megégetik Ruby ujját, míg a másik hölgy inkább bölcsen nem ér semmihez sem. A női hang mindenkinek máshogyan lehet ismerős, mindenkinek más régi fájó emléket idéz fel. Hiába minden drága Ruby képességeid még nem ilyen fejlettek, hogy ez sikerülhessen, és persze a nő gondolataiba nem is tudna bemászni. De ha be is tudna, csak fájdalmat és erőszakot látna semmi mást. A tükörben töltött hosszú idő megkeserítette a benne lakozó emberi lelkeket. Ha Ruby megpróbálna Cara gondolataiba is bele mászni a rúnák ezt megakadályoznák! Nem csak benntartja őket a ház, de a ternészetfeletti képességeket nem engedi használni, így emberi megoldások kellenek.

A vadászlánynak igaza van, valóban szét akarja választani őket. Cara idegessége egyre jobban szembetűnő szeretett szellemünknek, s ki is használja ezt. Ha felmennek a lépcsőn minden félelmük valóra válik. Házigazdájuk most az elméjükbe akar bemászni! Mindenkinek a legnagyobb félelmét mutatja be egy egy másodpercekre felvillanni. Legyenek azok pókok, vagy magasság, akármilyen félelem is.

Majd hallucinációkkal kezdi őket összezavarni, Rubynak a hallott anyát mutatja, ahogyan véresben úszva ördögien mosolyog rá. - Segíts! - Üvölt rá a hallucináció, szavai közben vért köp ki.
Caranak megjelenik ugyan csak anyja. - Ugye tudod miért mentem el? Mert egy csődtömeg vagy, egy senki. Néz magadra! - Hangosan nevet.
Minden lány a saját illúzióját látja csak. A szellem az emlékeikben turkál s próbálja megőrjíteni őket.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 1:57 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

- Csak remélem, hogy előttünk sem voltak sokan és utánunk már nem lesz senki! Jegyzem meg, mert bármi csalt be ide, azt mindenképpen el kell pusztítani. Démon vagy szellem a franc tudja, de minden ellen van nálam valami, ami talán segíthet. Mondjuk, az utóbbi már egészen más dolog, de olvastam régen sok ilyen könyvet, amiben természetfeletti lények voltak.
Nem tudom honnan ismerős a nő, de nem is érdekel jelenleg. Az ajtó becsapódása mind a kettőnket megijesztette nyilván, meg hát elég baljós érzetet is ad. A legfontosabb ilyenkor is megőrizni a nyugalmat, mert csak úgy lehet rendesen gondolkozni.
Az ablaknál felvillanó rúna és hogy megégettem az ujjam hegyét arra enged következtetni, hogy itt valami vagy valaki nagyon meg fog halni.
- Biztos megpróbál majd szétválasztani minket, szóval szólj, ha megállnál. Nem olyan könnyű mindig együtt maradni, láttam jó pár ilyet már, hogy a tapasztalt megy elől a követőjét meg más irányba terelik és ennyit a maradjunk együtt-ről. Bár biztos nem látszik, de nem vagyok annyira fiatal, mint amilyennek kinézek és erősebb is vagyok. A kabátom is ledobom a földre, mert csak akadályozna. Az izgalom miatt úgyis melegem van kicsit és így könnyebb menekülni is. Nem tetszik a kacagás és a suttogás sem. Kiteszem oldalra a kezem, hogy álljunk meg kicsit.
- Nem is fogunk. Nem egy ilyen fogok meghalni az is biztos. A helyzet komikumán, hogy beszól ennek a valaminek, na meg hogy miként, akaratlan is kuncogni kezdek. A terv, hát azt még nem dolgoztam ki, csak a terepet szeretném felfedezni.
- Felfedezzük a helyet és vigyázunk a repülő tárgyakkal, amihez nem ártana találni valamit, ami megvédhet, mondjuk egy edény fedője vagy bármi. De lehet, hogy nem szellem, hanem más szóval még rá kéne jönni, pontosan mivel van dolgunk, de ahhoz kicsit bele kell menni a játékába. Körülnézek, hogy amúgy látok-e valamit, ami jól jöhet, akár egy esernyő is jó lenne a telekinézis okozta repkedő dolgok ellen. Erről jut eszembe, hogy kiterjesszem a képességem és megkeressem a gondolatait ennek a valaminek, már ha vannak. Ha nem látok semmit, akkor szűkülhet a lista, hogy mivel van gondunk. Ha megtudom mit akar, fel tudunk készülni ellene és ha kiálljuk a próbáit és ideges lesz, hát akkor biztos megjelenik és jöhet a harc.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Okt. 23, 2019 1:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 568 • Credit:

 

Azért nem vagyok annyira beszari, mint amennyire elsőre gondolhatnák rólam. Nem csak az ajtó miatt ijedtem meg, nem bizony.  A hirtelen előttem megjelenő szőke eltakart arcú hölgy is a frászt hozta rám. Biztos ninja és ezért tudott mögém lopakodni. Semmi kétség, ez lehet az ok, és nem az, hogy mentem előre, mint egy tank figyelmen kívül hagyva a mögöttem hangzó lépteket. Ahogy megszólít a lány enged egy kicsit a feszültségem, és a kezem - ami korábban ökölbe szorult valamikor az adrenalin fröccs hevében - enged a szorításból
– Szia – Mondtam neki kissé bizonytalanul, majd tovább folytattam. - –  Legalább az megnyugtató, hogy nem csak én halottam.
Próbálok egy mosolyt erőltetni az arcomra, de valószínűleg csak egy bamba vigyorra futotta. A lány levette a sálat az arcáról. Valahonnan ismerős volt nekem. Más körülmények között biztos, hogy azon gondolkodnék, hogy hol láthattam, de a magától bezárult ajtó, egy kicsit jobban foglalkoztatott. Oda is mentem az ajtóhoz jómagam is, hogy kinyissam, és gyorsan leléphessek innen, de nem volt szerencsém. A kilincs úgy égette meg a kezemet, mintha tüzes vashoz nyúltam volna. Minden önuralmamra szükségem volt, hogy ne káromkodjam el magam. A lány az ablakkal is próbálkozott, én inkább nem akartam már erőltetni. Nem igazán értek a természetfeletti dolgokhoz, de annyit én is tudtam, hogy ez a helyzet nem normális, és a pár pillanatra felvillanó rúnák csak megerősítették azt a tényt, hogy tisztes mélységű kaksiban gázolunk.
- Maradjunk együtt? Részemről rendben van.
Adtam a lazát, mintha minden rendben lenne. Semmi pénzért nem kötöttem volna az orrára, hogy annyira bevagyok majrézva, hogyha akarná, sem válnék el tőle. Bár nem úgy nézett ki a lány, mintha akár pusztakézzel is meg tudná ölni az a lényt, ami csapdába ejtett minket, de az nekem bőven elég, ha lefoglalja, amíg én kidumálom magunkat a szituációból. Sajnos csak ehhez értek.
A lány rámutatott, egy tárgyra, hogy hozzam magunkkal. Gondolkoztam róla, hogy szólok neki, hogy valaki mást utasítgasson, de ezután elővett egy angyal pengét. Lélekben csaptam egyet a homlokomra, hiszen rá kellett eszmélnem, hogy a lány vadász. Hát így már egészen más a helyzet. A túlélésem a kezében van ezek szerint. Ezért ahelyett, hogy a szokásos bunkó stílusomban vissza szóltam volna neki, inkább kedvesen rámosolyogtam, és tettem azt tettem, amit mondott. Ha azon múlik én még habfürdőt is csinálok neki később, csak vigyen ki engem erről a helyről, de nagyon gyorsan. A megnyugtató érzés, hogy legalább egy vadász társaságában vagyok viszont hamar elillant, amikor ismét suttogást hallottam. Majd a suttogást egy ördögi kacaj váltotta. Hát én baromira nem nevettem.
- Én bizony nem fogok itt megdögleni. – mormoltam szinte csak magamnak. Valószínűleg a velem lévő lány nem is hallhatta, mert mögötte mentem. Úgy voltam vele, hogy én követem ahova csak kell és követem az utasításait is, ha kell. Szégyen vagy nem, de egészen biztosan rutinosabb a természetfeletti eseményekben, mint én.
A hang, amely becsalt minket ide megint rákezdett, és nem túl bizalomgerjesztő stílusban közölte velünk, hogy menjünk csak. Biztosan várt már minket. Tekintve, hogy pánik helyzetekben, gyakran beszélek hülyeségeket, úgy döntöttem válaszolok neki.
– Jövök már mucikám, csak saras a cipőm, előbb megtörlöm a lábamat. – mondtam bele a nagy semmibe amilyen hangosan csak tudtam. Ezután rögtön a vadész lányhoz fordultam.
– Nos, mi a terved, mihez kezdjünk?  
Mélyen bíztam benne, hogy kitalál valamit, és nem kell az én eszköztáramra hagyatkozni, mert ha igen, akkor sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint az bárki gondolhatná.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Inferno


Kísértetkastély Tumblr_pib7wuJOgS1wcpipoo2_250
☩ Reagok :
15
☩ Képességem :
Valóság elferdítése
☩ Play by :
arctalan
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 9:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
PUFFF...Az ajtó becsapódott, s a rúnák aktiválódtak. Kis villanás jelzi aktívságukat. Hölgyeink pedig csapdába estek, amire hamarosan maguktól is rá fognak jönni.  Mihez fognak kezdeni? Ruby képes lesz vadászi ismereteit bevetni ahhoz, hogy legyőzhessék? És a kis törékeny ember? Vajon most igazi bestiává válik, vagy beleörül a szellem kínzásaiba?
Ha hozzáérnének a falakhoz, vagy a kijáratokhoz az akár a tűz égetni kezdené bőrüket, s egy pillanatra megjelenne ott a rúna maga, de csak egy pillanat lenne. A hang ismét suttogni kezd. Először nem lehet kivenni mit is mond, majd egy halk kacagás tölti be a házat. Majd újra megjelenik, s azt suttogja.
- Gyere...gyeree csak.. -. Hiába minden csel, a nő bosszút akar! Olyan fájdalmakat akar okozni, amit ő szenvedett el a tükörbe bezárva. De miért pont ezeket a lányokat pécézte ki? Miért nekik kell szenvedniük majd, hiába nincs közük hozzá. Tudja, hogy ölni nem lesz képes, de kínt annál szívesebben okoz majd.
A hölgyeknek minden lépésükre figyelni kell, hiszen bármikor, bármi történhet. A halál ugyan nem opció, de a szenvedés annál inkább.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ruby Crusader


Kísértetkastély 200avifelso
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
-
☩ Reagok :
95
☩ Rang :
Még nincs
☩ Képességem :
Telepátia, belelátok mások fejébe.
20. életévem betöltése után rendelkeznem a repülés képességével
Kísértetkastély Tumblr_inline_p7vfze83uw1so10o6_500
Ügyesen bánok a fegyverekkel
Kísértetkastély D8670bf0f94c791ceefcfbd384cc3883
☩ Play by :
Sabrina Carpenter
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 7:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Halloweeni Buli
Ruby & Cara  • Credit:

Nincs kedvem hazamenni, így a bázisról elindulok, amerre a lábam visz császkálni a városban. Elég jól felöltöztem, mert elég csípős hideg van mostanában, egy sállal takarom el az arcomat is. A felszerelésem, az angyalpenge és a tőröm, meg a táskámban egy ostor. Van nálam só, szentelt víz is, de csak megszokásból, mert hát sose lehet tudni! Persze elég nyugodtan sétálok, nem hinném, hogy bármi érdekessel találkozom egészen addig, amíg a kísértetházhoz nem érek. Valami van odabent és látok valakit, aki szintén hallja és elindul befelé. Halkan követem, nem akarom rá hozni a frászt, de nem tűnik vadásznak és van egy baljós megérzésem a hellyel kapcsolatban. Reménykedem, hogy csak valami tini csapat próbálja a frászt hozni a járókelőkre. Kicsit gyorsítok a lépteimen, mert hát nehogy elhappolja a legjobb arcokat előlem, már ha lesz olyan.
Amint belépek az ajtótól csak egy lépést megyek és az emelet felé pillantok, onnan jönnek a hangok. Ekkor vágódik be mögöttem az ajtó, amitől megugrok, hiszen erre nem számítottam és még a szelét is éreztem a hátsómban. A lány most vehet észre engem. Már látásból ismerős, de hogy honnan nem jut eszembe, meg nem is lényeges.
- Hellóka, én is a hangok miatt követtelek. Mosolyodom el, remélem nem bánja, hogy nem egyedül van. Leveszem a sálat az arcom elől és megfordulok, ez az ajtó nem fog kinyílni, ahogy gondoltam is. Az ablakokhoz sétálok, amik szintén zsákutca, szóval kénytelenek leszünk körbenézni és felmenni.
- Szerintem előbb nézzünk szét itt lent, utána menjünk fel és ha lehet maradjunk együtt. Nem tudom mi szórakozhat velünk, de kinyírom! Legalábbis ez az elképzelés. Keresek valami gyertyát vagy lámpást, amit magunkkal vihetünk, nem szeretnék sötétben tapogatózni.
- Azt hozd te. Előveszem az angyalpengém és felrajzolok pár rúnát, a gyorsaság, élénkség és hasonlókat, amik jól jöhetnek.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cara Pierce


Kísértetkastély Tumblr_mb699in2Yw1r2368yo1_500
☩ Történetem :
☩ Reagok :
20
☩ Rang :
nincs
☩ Play by :
Olivia Wilde
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 19, 2019 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


☽ What am I doing

Ruby & Cara
zene: Halloween  szószám: 487 • Credit:

 


– Rendben Phil, akkor holnap a lakásomon találkozunk. Legyen szép estéd. – integettem a kedves asszisztensemnek, aki egy rövid biccentés után már távozott is, és elindult bizonyára hazafelé. Mondjuk egy ‘szép estét neked is’-t, azért oda böffenthetett volna nekem, de már megszoktam, hogy a modora nem a legjobb. Nem morfondíroztam sokat elindultam inkább én is hazafelé. A halloween már itt volt a nyakamon nem akartam sokáig az utcán időzni, csak az otthon meleg kis kuckójára vágytam mindennél jobban.
Az utam, a kísértetkastély mellett vezetett el. Valamikor igazi kis nevezetességnek számított New Yorkon belül. Különösen halloween idején volt népszerű a kalandvágyó fiatalok körében. Mára minden vonzerőjét elvesztette, köszönhetően annak, hogy tavaly szinte teljesen megsemmisült az épület. A helyreállítási munkálatok ugyan megkezdődtek, de még tilos volt belépni az épületbe. Nekem nem kellett kétszer mondani. Amúgy sem vagyok az a típus, aki saját magát sodorja félelmetes helyzetekbe, hogy felpörgesse az adrenalin szintjét. Nekem bőven elég, hogy napi szinten üzletelek ostobákkal, hatalomra vágyókkal, perverzekkel és még sorolhatnám. Én ennél több adrenalinra nem vágyom.
Ahogy elhaladtam az épület mellett, egy picit kirázott a hideg. Az időjárás már egyre inkább előrevetítette, hogy a tél közelít ezért nem volt meglepő, hogy egy kicsit csípős az idő. Szóval megálltam és begomboltam a fekete szövet kabátomat. Már éppen indultam is volna tovább, amikor egy hangra lettem figyelmes. Egy ismerős női hang csilingelését hallottam. Nem tudtam meghatározni, hogy kinek a hangja, de biztosan hallottam már. Pár másodpercembe beletelt, de végül beazonosítottam, hogy az épületből jön a hang. Nem akartam foglalkozni a dologgal, csak minél előbb haza akartam jutni. Már mozdítottam a jobb lábamat, hogy ismét útnak indulhassak, amikor ismét hangot hallottam, szinte csak suttogás volt, de tisztán halottam mit mondott:
– Segítség
Újból megtorpantam. Kétségkívül az épületből jött a hang. Normális esetben ilyenkor csak mennék tovább és nem foglalkoztam volna a dologgal. De itt valaki segítséget kért. Nem léphettem le szó nélkül, még ha az is lenne a leglogikusabb és legbiztonságosabb lépés. Közelebb mentem az épülethez egészen az ajtóig, amit egy szalaggal akartak megvédeni az illetéktelen behatolóktól. Nyilván ez nem működött, mert határozottan volt valaki az épületben, aki segítségért kiáltott. Az ajtóban vártam, egy kicsit, hátha hallok még valamit, de már csak elfojtott suttogást hallottam, nem tudtam kivenni, hogy mit mond. Nem tűnt túl bíztatónak a dolog. Haboztam. Nem nekem való az ilyesmi, de nem lehetek mindig én a gyáva nyuszi. Sóhajtottam egy nagyot, majd kinyitottam az ajtót, és átbújtam a szalag alatt. Nagyon reméltem, hogy nem ez lesz életem legrosszabb döntése.
Az épület belülről is ugyanolyan szörnyen festett, mint kívülről. De legalább már ház formája volt, ami lényeges haladás a tavalyi évhez képest. Lépteket hallottam magam mögül, de nem pillantottam hátra. A suttogásra figyeltem csak. Kicsit bizonytalan voltam, de úgy véltem, hogy az emeletről jön a hang. Már indultam volna felfelé, amikor hatalmas csattanást halottam magam mögül. Az ajtó, amit korábban nyitva hagytam, immáron csukva volt. Mondanom se kell a nacim egy pillanat alatt megtelt.Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
CherryPie


Kísértetkastély CznVQnFIf you close your eyes and you open your mind
The veil disappears and you'll see it all

☩ Történetem :
Once upon a time...
☩ Reagok :
68
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Okt. 18, 2019 12:01 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


Paranormal activity
New York legfőbb halloweeni látványossága a tavalyi évben teljesen romba dőlt, s most mégis, mintha az ócska, rozoga falak újdonsült életerőre kaptak volna; az épület már-már kezdi visszanyerni eredeti „pompáját”. Nyilvánvalóan munkálkodtak a megmentésén az utóbbi egy év alatt, de a tervek szerint idén még nem nyitották meg a kúriát a nagyközönség előtt. Ajtaján „belépni tilos” tábla csüng, és az utcán lődörgők zöme ha nem is túl nagy lelkesedéssel, ám tiszteletben tartja a tiltást.
Valószínűleg a közelben tévelygő Cara és Rubina is hasonlóan továbbállna, ha odabentről nem ütné meg a figyelmüket valami egészen különös zaj. Először mintha hívogató, édesgető női hang dalolászott volna, viszont ahogy a fülüket hegyezik, inkább suttogásokra lehetnek figyelmesek. Szinte esélyt sem látnak arra, hogy ne lenne odabent valaki... Talán néhány elkanászodott tinédzser, akik magasról tesznek a város szabályaira? Ki tudja, melyiküket mi vezeti arra, hogy a tornácon fellépve és az ajtót átívelő szalagot letépve besétáljanak az épületbe, de végül mindketten odabent találják magukat.
Szürkeség uralkodik az előszobában, a kültéri, haloványan pislákoló lámpák fénye éppen, hogy csak be tud kukucskálni a homályos, a munkálatoktól megporosodott ablakokon. A lábaik alatt nyikordul a padló, ahogy közelebb mozdulnak a középütt helyezkedő lépcsőhöz, ugyanis a viháncolásba átcsapó sutyorgás határozottan az emeletről hallik. Mihelyst pedig előrébb moccannak, a bejárati ajtó éktelen zajjal vágódik be mögöttük, s legyen ember a talpán, aki képes lenne kinyitni!
Mintha a levegő meghűlt volna, és talán az elméjük játszik velük, azonban az egyik oldalsó falon ékeskedő tükörben akárha egy árny suhanna el…

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Kísértetkastély Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
775
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 29, 2019 2:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5